Eko Architektura

4.7/5

• Kim jesteśmy?
  • Dlaczego My?
  • Drewniane domki ogrodowe
  • Ekologiczne domy letniskowe z drewna
  • Wiaty garażowe
  • Ekologiczne i energoszczędne domy z drewna
  • Nasze realizacje

Kim jesteśmy?

Dlaczego My?

Drewniane domki ogrodowe

Ekologiczne domy letniskowe z drewna

Wiaty garażowe

Ekologiczne i energoszczędne domy z drewna

Nasze realizacje

• Osowicze
  • Ignatki-Osiedle
  • Zagórki

3. Opinie o pracodawcach Białystok
  5. Opinie o Eko Architektura Sp. z o.o.

Opinie o Eko Architektura Białystok

Nie przegap nowości o Eko Architektura Sp. z o.o.!

Tomek

15.09.2020 12:31

Z czystym sumieniem polecam Eko Architekturę. Zacząłem rozglądać się za domkami z bali jakiś czas temu i przyznam, że na początku przytłoczyła mnie ilość informacji, różnych wykonawców itp. W końcu znajomi, którzy niedawno wybudowali sobie domek, polecili mi Eko Architekturę i jestem im za to wdzięczny. Na każdym kroku czuć profesjonalizm. Po pierwsze pomagają przy wyborze domku, co bez wiedzy może być ciężkim samodzielnym zadaniem. Państwo objaśnili mi zalety i przeznaczenie każdego z modelu - ja zdecydowałem się na Sosnowiec. No i na plus dotrzymywanie terminów, dostałem wszystko, tak jak się umawialiśmy. Dostałem w zasadzie wszystko potrzebne do zbudowania domku i nie musiałem nic dokupywać. Śrubki i wkręty to wiadomka, ale ja dostałem pistolet do silikonu i okna :O Proponowali mi jeszcze montaż, ale z pomocą znajomego sami sobie poradziliśmy. Nie było to jakieś bardzo skomplikowane, bo wszystko było wyjaśnione, ale myślę, że jak ktoś nie ma czasu, albo mu się po prostu nie chce, to warto skorzystać z usługi montażu. Mówiąc krótko - KONKRET FIRMA, zdecydowanie polecam. Jestem w pełni usatysfakcjonowany z tego wyboru. Od dawna myślałem o domu z bali, ale nie wiedziałem jak i z której strony za to się zabrać. Przypadkiem trafiłem w internecie na Eko Architekturę i z ręką na sercu muszę przyznać, że ta firma to szczyt profesjonalizmu. Super współpraca na wysokim poziomie przez cały proces. Skorzystałem z pełnej oferty firmy. Najpierw pomogli mi wybrać domek (ja zdecydowałem się akurat na Sosnowiec). Firma dostosowała domek do moich oczekiwań, zrobili grubsze ściany niż w podstawowej ofercie. Wszystko przebiegło bezproblemowo i co najważniejsze wywiązują się w 100% z terminów i wcześniejszych ustaleń. Stanowczo polecam wszystkim, którzy myślą o budowie domu z bali.
    Krzysztof i Patrycja

09.09.2020 09:54

Bardzo mocno polecam wszystkim usługi firmy Eko Architektura, którzy liczą na fajny i przytulny domek. W naszym przypadku firma wywiązała się terminowo ze wszystkich ustaleń i prac, wsparła nas przy wyborze domku. Jeśli chodzi o sam zakup, otrzymaliśmy przy nim wszystko to, czego potrzeba do montażu, tj. rzeczy typu wkręty, taśmy uszczelniające, śruby, pianki montażowe, gwoździe itp. Ku naszemu zaskoczeniu dostaliśmy nawet pistolet do silikonu i elementy zapasowe :). Można też skorzystać z autoryzowanej ekipy monterskiej, co zrobili nasi znajomi. Co prawda montaż nie był może zbyt szybki, ale za to solidny, dokładny, precyzyjny, po prostu porządny. Odnośnie jeszcze tej szybkości, uczciwie trzeba jednak przyznać że jak pogoda pozwalała to ekipa cały dzień siedziała przy pracy. Widać, że ta ekipa musiała postawić setki takich domków. Naprawdę polecamy!!!
    Katarzyna Bednarz

07.09.2020 12:53

Jestem bardzo zadowolona z wyboru firmy, od początku pełne zaangażowanie w pracę. Pomogli w wyborze domku uwzględniając wszystkie moje potrzeby, a nie było łatwo, bo jestem dość wymagająca. Praca wykonana w terminie, mimo iż przez kilka dni padał deszcz, to panowie na początku uwzględnili to w swoim harmonogramie i wszystko odbyło się w terminie, nadrabiali popołudniami, aby wszystko było na czas. Na plus to, że monterzy mają ze sobą cały sprzęt potrzebny przy montażu typu śrubki, narzędzia itp, więc klient o nic nie musi się już martwić. Jestem zadowolona, bo jakość super no i dobry kontakt na każdym etapie prac. Widać doświadczenie i precyzję w pracy.
    Marek J.

03.09.2020 11:06

Na firmę Eko Architektura natrafiłem przy okazji kupna domku. Kontaktowałem się z różnymi firmami, ale fachowa pomoc w wyborze odpowiedniego domku jakiej udzielił mi pracownik Eko Architektury sprawiła, że to właśnie z ich usług postanowiłem skorzystać. Już kolejnego dnia po złożeniu zamówienia ekipa monterska rozpoczęła prace. Nie znam się na budowie i tego typu sprawach, ale na pierwszy rzut oka było widać, że mam do czynienia z profesjonalistami. Podczas ładnej pogody ekipa pracowała przez cały dzień, dzięki czemu nie musiałem czekać zbyt długo na swój wymarzony domek.  Domek został profesjonalnie zmontowany i Jestem z niego bardzo zadowolony. Gorąco polecam firmę Eko Architektura
    Natalia Sewra

03.09.2020 10:58

Z perspektywy czasu mogę wystawić opinię wyłącznie pozytywną, ale muszę zaznaczyć, że nasz domek budowała ekipa przysłana przez te firmę. I trzeba przyznać, że sytuacja kiedy robota staje przez brak przysłowiowej śrubki nie miała miejsca. Na zachowanie ekipy ani ja, ani sąsiedzi nie możemy narzekać. Pogoda niespecjalnie nam dopisała, ale mimo to montaż poszedł zgodnie z planem (panowie pracowali w dziwnych godzinach) O samym domku: Na domek letniskowy zdecydowaliśmy się po obejrzeniu domku znajomych. Niemniej finalnie po rozmowie z pracownikiem firmy wybraliśmy inny model niż początkowo planowaliśmy. Opinię wystawiam po zakończeniu sezonu letniego. Domek spełnił oczekiwania. Sama firma w mojej okolicy postawiła kilka obiektów i poczta pantoflową chwalona jest głównie za to, że pracują do skutku.
    Polina

29.08.2020 23:11

Pomagałam znajomej w doborze domku, który po zamówieniu okazał się identyczny, jak ten ze zdjęcia. Finalnie skończyło się na tym, że znajoma była zachwycona ekipą, która oczywiście zrobiła wszystko, jak trzeba. Może nie tak szybko, jakbyśmy się spodziewały, ale nie ma mowy o żadnej fuszerce. Pełen profesjonalizm. Koniec końców widząc efekty u znajomej, ja również skorzystałam z usług firmy Eko Architektura. Co prawda nie dom z drewna, ale domek ogrodowy. Rewelacja! Duży plus za to, że wszystko co potrzeba do montażu dostałam w pakiecie. Elementy montażowe, gwoździe, wkręty. No dosłownie wszystko. Nawet przysłowiowy głupi pistolet do sylikonu. Jeśli szukacie firmy, która naprawdę jest profesjonalna, to polecam. Może ekipa nie uwija się w jeden, czy dwa dni, ale za to efekty są rewelacyjnie. A wiadomo, jak to dzisiaj bywa z ekipami - różnie. Tutaj nie ma się do czego przyczepić.
    Grzesiek999

29.08.2020 11:26

Bazując na moim przykładzie mogę stwierdzić ,że każdy klient, który skorzysta z oferty firmy Eko Architektura, może liczyć na pełen profesjonalizm i wysoką jakość przeprowadzanych usług. Firma dba o wszelkie wygody klienta, dlatego bez problemu pomoże klientowi w wyborze odpowiedniego dla niego domku. Składając zamówienie, otrzymujemy wszelkie rzeczy, które są przydatne przy montażu (gwoździe, śruby, pianki montażowe, listwy wykończeniowe, pistolet do silikonu i wiele więcej). Na szczególną pochwałę zasługuje ekipa monterska, która swoją robotę wykonuje w sposób dokładny, precyzyjny i terminowy. Chociaż zdarzają się obsuwy, to wynikają one przede wszystkim z niesprzyjających warunków pogodowych, a kiedy pogoda dopisuje to ekipa potrafi pracować przez cały dzień. Finalnie domek w każdym wypadku zostaje profesjonalnie wykończony.
    Paulina

28.08.2020 14:14

Dłuższy czas zastanawiałam się z mężem nad tym, jaki domek letniskowy wybrać dla swojej rodziny, aż w końcu z pomocą przyszła nam Firma Eko Architektura. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z nimi i z całej realizacji projektu. Nie było żadnych problemów, domek jest taki, jak chcieliśmy. Oddano nam go do użytkowania w ustalonym terminie. Już po pierwszej rozmowie wiedziałam, że trafiliśmy na profesjonalistów i okazało się, że wcale się nie myliłam. Działają sprawnie, pozostają w stałym kontakcie z klientem, chętnie odpowiadają na wszystkie pytania. Wybraliśmy domek LIPSK i jesteśmy nim zachwyceni, zarówno jego funkcjonalnością, jak i wyglądem.
    Dariusz

23.08.2020 11:40

Zlecenie wykonane sprawnie i solidnie. Warto zapoznać się z ofertą tej firmy. Fachowo postawiony domek w ciągu zaledwie 2 tygodni od złożenia zamówienia. Wspólnie z rodziną postanowiliśmy, iż w te wakacje chcielibyśmy trochę pobuszować po naszej kilkuhektarowej działce i zamienić ją w ciekawe miejsce letniskowe, gdzie można nie tylko zrobić grilla, ale także spędzić kilka dni przekopując grządki, sadząc nowe drzewa owocowe - jednym słowem, firma Eko Architektura pomogła nam uczynić z zapuszczonej działki miejsce relaksu i odpoczynku na świeżym powietrzu. Polecam gorąco ! Kilka słów o samej inwestycji. Zamówiliśmy domek z przedziału cenowego 40 000 - 70 000 PLN. Była to kwota, która nie powodowała zbyt dużego zamieszania w naszym domowym budżecie, jednakże warto zaznaczyć, iż lepiej jest wydać więcej i mieć problem z głowy, niż szukać tanich rozwiązań i czekać w nieskończoność na pojawienie się ekipy monterskiej na działce.
    Aleks

23.08.2020 10:31

Eko Architektura wpadła mi w oko kompletnie przypadkowo, kiedy szukałem filmy, kierując się przede wszystkim ilością pozytywnych opinii. Nie czekałem dłużej i po nawiązaniu kontaktu w sprawie budowy nie tak taniego domku, przeżyłem miły szok. Obsługa klienta od samego początku podeszła do mnie z szacunkiem oraz pełnym profesjonalizmem. Pracownik nie tylko doskonale doradził mi, jeśli chodzi o wybór, ale także służył pomocą na każdym etapie realizowania zamówienia. Kontakt z firmą był stały, dzięki czemu mogłem dowiedzieć się, że moje zamówienie zostało ukończone przed terminem, który wcześniej ustalono. Nic dodać, nic ująć. Polecam z całego serca.
    Aleks

23.08.2020 10:26

Kamil

21.08.2020 17:25

Zleciliśmy firmie postawienie niekoniecznie taniego domku – dziś, po kompleksowym wykonaniu zlecenia, z czystym sercem możemy przyznać, że była to jedna z owocniejszych współpracy, których doświadczyliśmy. Kontakt, od samego początku, był więcej niż zadowalający. Nie zmieniło się to aż do momentu ukończenia projektu i jego finalnej realizacji. Od momentu rozpoczęcia czuliśmy wsparcie specjalistów, których zatrudnia firma – pomogli oni nie tylko w projekcie (budzącym zachwyt od pierwszych chwil), lecz także w doborze odpowiedniego rozwiązania. Dodatkowo, wykonanie nastąpiło jeszcze przed wyznaczonym terminem. Tę opcję gorąco polecamy wszystkim zainteresowanym!
    Marcin

20.08.2020 09:40

Na firmę Eko Architektura natrafiłem w internecie, a ponieważ mają dużo pozytywnych opinii, skontaktowałem się w sprawie budowy wymarzonego domku. Od samego początku było czuć, że współpraca będzie owocna. Pracownik doradził mi w wyborze domku, omówiliśmy dokładnie projekt i pozostało mi tylko czekać na efekty. Firma była ze mną w stałym kontakcie podczas realizacji zamówienia, a domek był gotowy nawet wcześniej niż zakładano. Eko Architektura wywiązała się ze zlecenia wzorowo, domek był taki, o jakim zawsze marzyliśmy ja i moja rodzina. Chętnie będziemy tam spędzali każde wakacje. Jeśli jeszcze kiedyś będę potrzebował jakiegoś domku, to z pewnością skorzystam z usług firmy. Was też do tego gorąco zachęcam.
    Konrad J.

19.08.2020 17:10

Z firmą Eko Architektura miałem do czynienia już kilkukrotnie. Zawsze wywiązują się ze swoich obietnic, a stawiane przez nich domki są warte swojej ceny. Właśnie dlatego chętnie polecam ją znajomym. Ostatnio stawiałem większy domek na dużą działkę i jak zawsze wszystko przebiegło zgodnie z planem. Otrzymałem pomoc w zakresie doboru odpowiedniego domku, pracownicy kontaktowali się ze mną podczas stawiania budynku, a gdy już zobaczyłem swój wymarzony domek, to nie miałem się do czego przyczepić. Domek został wykonany zgodnie z projektem bez żadnych opóźnień i nie przeszkodziła w tym nawet Pandemia Korona Wirusa. Jeśli też chcecie cieszyć się wymarzonym domkiem, to Zachęcam do skorzystania z oferty firmy Eko Architektura.
    Klaudia

19.08.2020 11:17

Wybrałam firmę Eko Architektura dzięki poleceniu bliskiej znajomej i zdecydowanie nie żałuję. Stojący na jej działce domek dosłownie chwycił mnie za serce i dlatego zdecydowałam się zaufać nowo poznanej firmie. Był to zdecydowanie strzał w dziesiątkę. Nie miałam pewności, jaki domek będzie odpowiedni, ale z pomocą specjalisty udało się dopasować budynek zarówno do warunków, jak i personalnych upodobań. Precyzyjny i profesjonalny dobór materiałów sprawił, że wszystko wygląda dokładnie tak, jak sobie wymarzyłam, za co jeszcze raz bardzo dziękuję. Wszystkie spotkanie odbyły się w umówionym terminie, tak samo z pracami. Firma nie zwleka i potrafi wywiązać się z obowiązku. Mój domek jest najładniejszy w okolicy! :)
    Emilia

18.08.2020 12:31

Jestem bardzo zadowolona z wyboru firmy Eko Architektura. Pracownicy pomogli nie tylko w stworzeniu projektu idealnego domku, ale również chętnie odpowiadali na moje pytania podczas realizacji całego zlecenia, dlatego nie miałam żadnych obaw co do finalnej wersji zamówienia. Domek był całkowicie zgodny z projektem i muszę przyznać, że warto było zamówić większy budynek w zakresie 70 000 złotych. Bardzo pomocne okazało się dla mnie również ustalenie przybliżonej daty zamówienia - wszystko przebiegło bez najmniejszych opóźnień. Polecam fimę za pełen profesjonalizm, sumienność i doskonałą obsługę klienta.
    Andrzej Z.

17.08.2020 10:16

Ze względu na pandemię Korona Wirusa postanowiłem postawić większy domek na swojej działce, żeby mieć gdzie spędzić wakacje. Kolega polecił mi firmę Eko Architektura, a ja za jego namową zaryzykowałem i zadzwoniłem do firmy. Pracownik pomógł mi wybrać domek idealnie dostosowany do moich potrzeb, podał przybliżony termin realizacji zamówienia i obiecał kontakt w trakcie stawiania budynku. Dzisiaj mogę powiedzieć, że Eko Architektura to strzał w dziesiątkę. Domek otrzymałem wcześniej niż było to pierwotnie zakładane, a co najważniejsze, moja żona nie miała się do czego przyczepić. Polecam firmę Eko Architektura.
    Angelika Z

13.08.2020 11:21

Na Firmę Eko Architektura natrafiłem zupełnym przypadkiem. Szukałem firmy, która wykonuje zlecenia na większe domki działkowe i ich oferta mnie zaciekawiła. Przy pomocy formularzu kontaktowego dodzwoniłem się do firmy, gdzie uprzejmy pracownik pomógł mi dobrać idealny domek. Złożyłem zamówienie, ustaliliśmy termin dostarczenia i pozostało mi cierpliwie czekać. Przedstawiciel firmy był ze mną w stałym kontakcie podczas stawiania budynku, co utwierdziło mnie w tym, że dokonałem dobrego wyboru korzystając z ich usług. Zgodnie z oczekiwaniami domek został dostarczony w wyznaczonym terminie, a co ważniejsze, został wykonany zgodnie z projektem. Jeśli będę potrzebował zakupić kolejny domek, to Eko Architektura będzie jedynym słusznym wyborem!
    Karol J

13.08.2020 11:12

Na wstępie muszę powiedzieć, że Firma Eko Architektura jest odpowiednim wyborem, jeśli chcesz mieć idealny domek w rozsądnej cenie. Firma spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Ja sam zaliczam się do tej grupy, a gdy miesiąc temu powstał wymarzony przeze mnie domek, nie miałem się do czego przyczepić. Od samego początku współpraca układała się świetnie. Pracownicy firmy pomogli mi wybrać odpowiedni domek i byli ze mną w kontakcie podczas realizacji zamówienia. Budynek został ukończony nawet wcześniej niż było to ustalone, a samo wykonanie przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Domek został wykonany zgodnie z ustalonym projektem. Uwielbiam spędzać w nim wszystkie wakacyjne weekendy. Polecam firmę Eko Architektura.
    Małgorzata

13.08.2020 08:54

Na naszą niewielką działkę, wspólnie z mężem, wybraliśmy domek GOLINA SN4. Zamówienie dotyczyło kupna domku wraz z montażem. Kontakt w sprawie wyboru modelu i realizacji zlecenia był terminowy i rzetelny. Obsługa firmy uważnie wysłuchała naszych potrzeb i służyła pomocą oraz radą. Po uzgodnieniu wszelkich szczegółów, umówiliśmy również datę postawienia domku. Monterzy, którzy się u nas zjawili, wykonali naprawdę solidną pracę. Domek został zamontowany fachowo, z dokładnymi pomiarami. To, co go wyróżnia, to bardzo elegancki wygląd ale też jego funkcjonalność. Wysunięty dach sprawia, że przed wejściem jest zawsze sucho i daje możliwość szybkiego schronienia się przed deszczem. Jestem zachwycona realizacją zlecenia! Wybrany przez nas model jest z wysokiej jakości produktów, a jego wnętrze jest idealne do weekendowego relaksu na swoim kawałku ziemi. Każdemu polecam realizację zamówienia w Eko Architektura. Bardzo dziękujemy!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eko Architektura?

Kontakt - Eko Architektura Sp. z o.o.

Elewatorska 10 15-620 Białystok

Branża główna: Budowa budynków
    Kubaer

11.08.2020 11:18

Zdecydowanie polecam współpracę z firmą Eko Architektura! Jestem osobą, która kompletnie nie zna się na budowie, jednak dzięki specjalistom z Eko proces zamówienia i dostarczenia zamówienia był dla mnie prosty, przejrzysty i przyjemny. Już na etapie wyboru dostałem wszelkie niezbędne informacje, panowie przedstawili mu różne warianty domku i dzięki temu udało się wybrać optymalny wariant. Zdecydowałem się na domek letniskowy za około 60 000 PLN i udało się go sprawnie postawić w ustalonym terminie. I to nawet w czasie utrudnionych warunków z uwagi na pandemię koronawirusa. Wysoka jakość wykonania i dbałość o szczegóły to coś, co wyróżnia tę firmę, dlatego zdecydowanie polecam jej usługi!
    Kubaer

11.08.2020 10:04

Michał

29.07.2020 09:26

jako że Firma Eko Architektura już wcześniej spełniła moje oczekiwania przy okazji budowy mniejszego budynku, postanowiłem po raz drugi skorzystać z ich usług. Tym razem zleciłem im postawienie większego domku na moją działkę. Pracownicy firmy jak zawsze byli bardzo pomocni. Pomogli wybrać odpowiedni domek, byli ze mną w stałym kontakcie podczas stawiania budynku, który został postawiony na czas, pomimo ograniczeń spowodowanych pandemią Korona Wirusa. Domek spełnił moje oczekiwania. Został wybudowany zgodnie z ustalonym projektem, nie znalazłem żadnych niedociągnięć. Domek jest bardzo przytulny i teraz chętnie wybieram się podczas weekendów na działkę z rodziną i przyjaciółmi.
    M.Bartosz

28.07.2020 09:09

Przed zakupem drewnianych domków na działkę dokładnie przemyślcie swoją decyzję! Dlaczego? Bo nie wiem czy jakakolwiek inna firma będzie z taką precyzją i dokładnością podchodzić do oczekiwań klienta, a Eko Architektura to robi na najwyższym poziomie. Rewelacyjna obsługa pracowników, dzięki którym zdecydowaliśmy się na konkretny projekt. Domek Rudaw prezentuje się zjawiskowo, jak na swój metraż jest przestronny, co pozwoliło nam zaaranżować wnętrze zgodnie z oczekiwaniami żony. Obowiązkowo miał się pojawić taras i takowy też mamy. Drewniane ściany budynku świetnie współgrają z roślinnością, tworzy to estetyczny, nowoczesny efekt. Montaż całej budowli przebiegł sprawnie oraz zgodnie z terminem, o którym byliśmy poinformowani. Robota wygląda solidnie, ściany są szczelne, póki co nie ma żadnych uchybień. Oczywiście warto też postawić na odpowiednią impregnację. Wszystko do ustalenia z firmą, która jest absolutnym partnerem i doradza w każdym przypadku. Bardzo się cieszę z tego wyboru, bo to była celna inwestycja wakacyjna!
    Natalia

27.07.2020 11:06

Ja i mój mąż jesteśmy bardzo zadowoleni z wybranego rozwiązania. Długo zastanawialiśmy się nad wybraniem firmy, która wykona dla nas na zamówienie większy budynek. Zależało nam na zakresie cenowym od 40 do 70 tysięcy złotych. Dlatego stwierdziliśmy, że oferta domu typu lagol będzie dla nas najlepszym rozwiązaniem. Za szczególne elementy, które są warte uwagi w trakcie wyboru odpowiedniej firmy, która zajmuje się architekturą, należy wymienić zgodność wykonanego dla nas domku w projektem. Oprócz tego mogliśmy liczyć na pomoc przy wyborze idealnego rozwiązania. Cieszymy się również z doskonałego poziomu komunikacji z ekspertami i dobrej obsłudze klienta na każdym z etapów realizacji. Ostatecznie zlecona dostawa zamówienia przebiegła pomyślnie i została wykonana na czas. Gorąco polecamy.
    Mariusz Z

24.07.2020 10:20

Zdecydowałem się na zakup domku na moją działkę. W tym celu przejrzałem internet i natrafiłem na ofertę firmy Eko Architektura, a jako że mają dużo pozytywnych opinii, postanowiłem zapoznać się dokładnie z ofertą. Skontaktowałem się z przedstawicielem firmy, który pomógł mi wybrać odpowiedni domek. Złożyłem zamówienie i cierpliwie czekałem na jego realizację. Ku mojemu miłemu zaskoczeniu przedstawiciele firmy kontaktowali się ze mną regularnie, by powiadomić mnie o postępach w budowie. Mój domek typu nysa został ukończony kilka dni przed wyznaczonym terminem, a muszę dodać, że miało to miejsce podczas największych obostrzeń spowodowanych przez pandemię Korona Wirusa. Jestem bardzo zadowolony ze swojego domku i chętnie zapraszam gości podczas upalnych weekendów. Polecam firmę Eko Architektura!
    Wojciech K

23.07.2020 11:13

Firmę Eko Architektura polecił mi znajomy, a jako że od dawna marzyłem o domku typu monki postanowiłem skorzystać z ich oferty. Zdecydowałem się na większy domek za 70000 zł. i skontaktowałem się z jednym z pracowników firmy. Okazało się, że był to idealny wybór. Pracownik pomógł mi wybrać odpowiedni domek, który został postawiony zgodnie z ustalonym wcześniej terminem. Muszę dodać, że miało to miejsce w okresie dużych obostrzeń związanych z pandemią Korona Wirusa, co zdecydowanie działa na korzyść firmy. Budynek został wybudowany zgodnie z projektem i jestem z niego bardzo zadowolony. Przedstawiciele firmy kontaktowali się ze mną w trakcie stawiania budynku i na bieżąco informowali o postępach prac. Jeśli ty też chcesz mieć własny domek, to firma Eko Architektura  jest jedynym słusznym wyborem.
    Filip

22.07.2020 15:31

Eko Architektura to godna polecenia firma i wspaniały partner dla osób mających problem z decyzją, jaki domek wybrać. Ja sam miałem taki orzech do zgryzienia, jednak przedstawiciel firmy po wyczerpującym wywiadzie doradził mi domek "Rudaw" i na taki też się zdecydowałem. Zresztą na profesjonalną pomoc ze strony firmy mogłem liczyć w każdej fazie realizacji projektu. Sam domek bardzo mi się podoba i odzwierciedla projekt przedstawiany na stronie firmy, a jego wykonanie stoi na wysokim poziomie. Jako że mieszkam w sporej odległości od Białegostoku, martwiłem się o punktualność transportu, jednak niepotrzebnie. Domek powstał na mojej działce w mgnieniu oka i już po 4 dniach mogłem podziwiać go w pełnej krasie. Jestem pozytywnie zaskoczony wszystkim, zarówno współpracą z firmą, jak i efektem końcowym. Gdybym jeszcze raz miał stawiać sobie takiego typu domek, od razu skierowałbym moje kroki do Eko Architektury.
    Tomek

22.07.2020 10:14

Świetny kontakt z firmą, który można polecić z całego serca. Martwiłem się, że to wszystko przysporzy mi ogromnej ilości stresu i coś może pójść nie tak lecz przedstawiciele firmy okazali się bardzo "ogarnięci" i szybko się dzięki nim uspokoiłem. Wszystko co zostało mi przedstawione w ofercie zostało dostarczone, a na żywo domek mnie dodatkowo zaskoczył. Termin realizacji zamówienia też stoi na wysokim poziomie, wszystko zostało postawione bardzo szybko oraz mogłem liczyć na ciągłą pomoc ze strony firmy. Nie byłem też zdecydowany do końca, który dom wybrać i tutaj również na przeciw wyszli przedstawiciele Eko Architektura, którzy bardzo angażowali się w swoje obowiązki i świetnie mi doradzili co pomogło mi podjąć ostateczną decyzje. Myślę, że warto zainteresować się ofertą danej firmy gdy oczekujemy profesjonalnego podejścia do klienta.
    harryhill

21.07.2020 10:26

Moje zetknięcie z firmą Eko Architektura wyszło mi na dobre. Zaczynając od naprawdę miłej i przyjemnej współpracy z pracownikami firmy, którzy od początku starali się by efekt końcowy był taki jak sobie zaplanowałem. Doskonałe podejście do klienta, pomoc w wyborze domku moich marzeń była naturalnym zachowaniem przedstawiciela firmy. Kontakt z firmą od początku do końca przebiegał bez żadnych problemów. Domek przedstawiany w ofercie w rzeczywistości pozytywnie mnie zaskoczył mimo, że był zachwalany przez przedstawiciela. Jakość wykonania na wysokim poziomie, spełnił moje oczekiwania w pełni. Od samego początku współpracy aż do postawienia budynku nie mogę nic zarzucić firmie, a wręcz jestem im bardzo wdzięczny za pomoc jakiej mi udzielili. Na koniec chciałem tylko dodać, że również jeśli chodzi o termin dostawy firma Eko Architektura nie zawiodła i wszystko było dostarczone na czas bez żadnych komplikacji i przeciągania ze strony dostawcy.
    Radek B.

13.07.2020 16:40

Z usług firmy Eko Architektura postanowiłem skorzystać po czterech miesiącach poszukiwań idealnie dopasowanego pod potrzeby mojej rodziny domku letniskowego. Z ust żony padł pomysł, by zagospodarować w końcu położoną w ciekawym terenie działkę, na co po dłuższym namyśle przystałem. Teraz mogę jedynie żałować, że nie zrobiłem tego wcześniej, bo dzięki postawieniu na swojej zupełnie pustej wcześniej działce domku Lipsk, jestem w stanie na wakacje z dwójką swoich dzieci wyjeżdżać właśnie tam, a wyjazdy zagranicę stały się dużo rzadsze. Nie czujemy zupełnie takiej potrzeby wyjeżdżać na urlop z kraju :) Najbardziej cenię sobie bardzo sprawną współpracę z firmą i dbałość o kontakt z klientem. Na początku zupełnie nie wiedziałem jaki domek z oferty wybrać, bo jest ich wiele. Przedstawiłem jednak potrzeby mojej rodziny oraz rozmiary działki wraz z budżetem (nie chciałem przekroczyć 50 tys.), a firma zajęła się całą resztą, począwszy od planu (tu dostałem plany z najdrobniejszymi detalami), przez realizację. Każdy etap został mi w pełni wyjaśniony, a sama dostawa przebiegła niezwykle sprawnie. Z całego serca polecam!
    Mariusz

09.07.2020 10:27

Na firmę Eko Architektura natrafiłem w internecie, a jako że Od dawna chciałem postawić domek na swojej działce, to postanowiłem zapoznać się z ich ofertą. Wydała mi się ciekawa, więc skontaktowałem się z pracownikami firmy i złożyłem zamówienie. Od samego początku współpraca przebiegała bez zarzutu, pomogli mi wybrać odpowiedni domek, a podczas realizacji zamówienia byli ze mną cały czas w kontakcie. Domek został postawiony w wyznaczonym wcześniej terminie i co ważniejsze, zostały uwzględnione moje wszystkie wymagania. Bardzo gorąco polecam firmę Eko Architektura.
    Edyta Gruba

09.07.2020 09:58

Jestem bardzo zadowolona z podejścia do klienta, które było bardzo życzliwe. Byłam niezdecydowana, ale pracownicy chętnie mnie wysłuchali i poświęcili dużo czasu na zebranie moich oczekiwań. Wspólnie szukaliśmy odpowiedniego projektu, aż w końcu znalazłam! Moje oczekiwania zostały spełnione, a firma dostosowała domek do moich oczekiwań. Bardzo terminowa realizacja, wszystko szło zgodnie z planem. Na bieżąco byłam informowana o etapie prac. Dobra cena, a jakość wykonania naprawdę godna polecenia.
    Kinga M

09.07.2020 09:43

Wraz z mężem marzyliśmy o naszym pierwszym domku w okolicach Lublina, dlatego też po przegrzebaniu internetu, zdecydowaliśmy się na skorzystanie z usług Eko Architektury. Efekt przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. W przyzwoitej cenie dostaliśmy przytulny, bezpieczny i doskonale zaprojektowany domek, który jest naszym pierwszym wspólnym "gniazdkiem". Na pochwałę zasługuje również fakt, że o wszystkim byliśmy na bieżąco informowani i zostało nam zaproponowane kilka projektów na początek. Lekko zmodyfikowaliśmy jeden z nich, żeby pasował do naszych preferencji i jesteśmy super zadowoleni. Czas realizacji - adekwatny, obsługa - doskonała i elastyczna, wszystko w terminie i warte tych pieniędzy. Jeśli ktoś, tak jak my, szuka swojego pierwszego lokum to serdecznie polecamy.
    Paulina Hak

06.07.2020 12:17

Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej firmy! Długo szukałam firmy, która jest zaangażowana w to co robi i tu właśnie tak było. Na początku zostałam dokładnie poinformowana o możliwościach i wspólnie znaleźliśmy odpowiedni domek, spełniający wszystkie moje oczekiwania. Wybrałam dom monki i jestem zachwycona. Wszystko przebiegło zgodnie z planem, na każdym etapie byłam informowana o postępach. Bardzo dobry kontakt z firmą, dotrzymanie terminu umowy i bardzo dobra cena. Zdedydowanie polecam wszystkim, którzy szukają domku zrobionego z wysokiej jakości materiałów, z dbałością o każdy szczegół. Wszystko na 5
    Mateusz Tomczak

03.07.2020 10:17

Długo zastanawialiśmy się nad wyborem odpowiedniego projektu oraz firmy, która go nam zrealizuje.Firma Eko Architektura wpadła nam w oko przypadkiem i nie żałujemy! Od początku można było poczuć zaangażowanie pracowników w pracę. Pomagali, doradzali aż w końcu wybór padł na domek Luzino. Domek wykonany idealnie z projektem. Świetnie się prezentuje, jest funkcjonalny a cena też jest zadowalająca. Na każdym etapie bardzo dobry kontakt z firmą , odpowiedzi na wszystkie pytania i niejasności. No i co najważniejsze- terminowość to ich największa zaleta! Z wielką przyjemnością poleciłem ich z żoną koledze, bo jestem pewien, że również będzie zadowolony.
    Agata

01.07.2020 13:40

Bardzo polecam firmę Eko Architektura Sp. z o.o. Miałam z tą firmą styczność pierwszy raz, i założyłam dość sceptyczne podejście - bardzo mile się zaskakując. Od samego początku współpracy mogłam liczyć na stały kontakt z firmą, której pracownicy cierpliwie i profesjonalnie odpowiadali na każde moje pytanie. W 100 % wykonanie zgodne z projektem mojego wymarzonego domku. Nie dawałam wiary, że prace przebiegną tak dobrze zorganizowane - i w pełni w terminie - a jednak tak się stało. Wszystkie terminy dochowane, każda dostawa była na umówiony czas. Ponieważ nie należę do osób, które mają rozeznanie w branży, tutaj polecam firmę z całego serca. Można się im spokojnie dać poprowadzić od samego zamówienia, przez czas budowy, gdzie zawsze mogłam liczyć na pełne wsparcie, aż do powstania budynku w wyznaczonym terminie. Polecam bardzo!!!!!
    Monika J

23.06.2020 14:17

Super firma z doświadczeniem, dlatego też służą pomocą w wyborze odpowiedniego domku i ewentualnych poprawek, jeśli trzeba je nanieść. Można na nich polegać jeśli chodzi o wybranie projektu odpowiedniego do typu działki, jej położenia itp, ja jestem bardzo zadowolona - wybrałam obiekt Luzino. Domek ma dużo miejsca w środku, dodatkowo balkon i taras, więc jest gdzie posiedzieć nawet przy brzydszej pogodzie. Zakres cenowy ok, szczególnie że jakość wykonania jest taka, jaka powinna być w przypadku takiego domku. Atutem jest dobra obsługa klienta już od chwili wyboru projektu aż po ostatnie elementy wykończenia, zawsze ktoś czuwa nad poprawnym wykonaniem projektu dokładnie tak, jak to wybrał klient, więc można stale konsultować się w sprawie budowy. Domek stanął na działce w umówionym terminie, jestem zadowolona.
    Michał

22.06.2020 13:12

Firma Eko Architektura jest godna polecenia. Znalazłem ich ofertę w wyszukiwarce google. Od samego początku współpraca przebiegała wzorowo. Pomogli mi w wyborze idealnego budynku Monki. Utrzymywali ze mną kontakt podczas stawiania budynku, a efekty całkowicie mnie zadowoliły. Stuprocentowa zgodność z projektem, przystępna cena, a co najważniejsze, domek był gotowy do użytku zgodnie z wyznaczonym wcześniej terminem. Pracownicy firmy są bardzo uprzejmi i pomocni. Warto skorzystać z usług Eko Architektura, przekonajcie się sami!
    Alicja

22.06.2020 13:06

Bardzo dziękuję firmie Eko Architektura za pomoc i doradztwo w wyborze wspaniałego domku letniskowego! Nie spodziewałam się, że przy stosunkowo niewielkim nakładzie finansowym będę miała solidny, w pełni użyteczny i ekologiczny domek dla siebie. Wnętrze świetnie rozplanowane, jest sporo miejsca, mam sypialnie dla siebie oraz dla gości lub rodziny. Uroczy tarasik, na którym można wypić kawę. Model Liw świetnie się tutaj sprawdził. W dodatku bardzo miły i uprzejmy kontakt, dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Dostawa oraz montaż zgodnie z ustaleniami, bez jakichkolwiek problemów. Dzięki Wam mam już swój plan na wakacje! Bardzo polecam państwu współpracę z tą firmą.

Zostaw merytoryczną opinię o Eko Architektura Sp. z o.o.