brak logo

Advertis Grupa

Pruszków

Opinie o Advertis Grupa

Krystyna 2012-03-19 19:34
Nie polecam pracy w advertis! Nie wypłacają wynagrodzenia w terminie. Ogólnie atmosfera pełna napięcia i stresu. Nie szanują nikogo!
5
henryk 2012-03-19 19:49
pracodawcy nie szanują pracowników. stwarzają pozory poządnej firmy, jednak niejednokrotnie mozna obawiać się albo opóźnienia wypłaty wynagrodzenia albo nie wypłacenia całości. wydłużone godziny pracy, niepłatne nadgodziny. umowa na najniższą kjarową...
2
wujek dobra rada 2013-02-06 12:06
byłem na rozmowie na stanowisko specjalisty ds. zakupów. Pracuję w wielkiej korporacji i zostałem zaczepiony na goldenline przez Panią Dyrektor z tej firmy. Siedziba fajnie zrobiona, jest wizytówką tego co produkują. Zeby było jasne zostałem zaproszony na rozmowę, nie wysłałem im nawet CV. Pan Dyrektor pyta mnie: jak chce ich przekonać do siebie. Gdy odpowiedziałem, że to on powinni mnie próbować przekonać zostało mi wytłumaczone, że ta rozmowa nie będzie tak przediegać. Pomyślałem: OK, może rzeczywiście firma jest kzak i nie ma co się stawiać. Zostałem standardowo przepytany, potem ja przepytałem Pana Dyrektora. Okazało się, że szukają prawej ręki pana Boga :D Nie byłem zdecydowany czy jestem zainteresowany, gdyż system w jakim sobie pozwalają pracować mi nie do końca pasuję. Haos i wszystko na wczoraj... Kiedy padło pytanie odnośnie oczekiwań finansowych i powiedziałem ile zarabiam i za ile jestem skłonny rozpatrzeć tą propozycję, Dyrektor oznajmił mi, że nie będzie mnie czarował, gdyż nie mieszczę się w budgecie, który wynosi dokładnie połowe kwoty której oczekuję. Brak pojęcia, próbują przyciągnąć kogoś z wielkiej firmy i zapłacić mu telo co dobramu magazynierowi. Trochę parsknąłem i poleciłem, żeby szukali wśród studentów bez doświadczenia :D
1
milch 2013-11-15 10:49
(usunięte przez administratora). nie do końca wiedzą kogo chcą zatrudniać. Typowa polska (usunięte przez administratora) firemka ktora sadzi sie by byc kims na skalę światową... a jest to tylko jakaś lokalna manufaktura ktora sobie wnętrze upstrzyła i stara sie przekonać wszystkich że sa kims wyjątkowym.
Zarządza ta firmą koleś który mam wrażenie nie bardzo jarzy o co chodzi (chemik ktory siedzi w reklamie... to jak połaczenie(usunięte przez administratora) z perfumami)
Nazwisko tego szpeca mozna znaleźć w sieci.
1
pytacz 2014-06-05 14:03
Witam,
czy ktoś może podzielić się opinią o aktualnej sytuacji w firmie? jakie dają umowy? pieniądze? czy warto sobie zawracać głowę ?
gość111 2015-09-02 20:39
nie polecam współpracy z tą firmą, nie płacą, zwyczajni oszuści.
3
zika 2016-05-13 22:51
jak sytuacja w biurze w firmie ADVERIS? obecnie szukają osoby na stanowisko SPECJALISTA DS ADMINISTRACJI.
mnb 2016-05-23 18:54
w advertisie stabilizacji nie znajdziesz.
mona 2016-07-01 15:06
Witam serdecznie,
nie wiem, na jakie stanowisko Pani aplikuje. Wszyscy pracownicy mają umowę o pracę. Większość z ekipy pracują od kilku lub kilkunastu lat, czy,s to nie jest wystarczająca informacja o stabilizacji firmy?
Podaję adres do rekrutacji i zapraszam do kontaktu.
rekrutacja@advertis.pl
1
anonim5 2016-07-13 17:14
Szkoda czasu.
2
Ilonka 2016-09-13 19:01
Niestety z przykrością ostrzegam przed praktykami jakie stosuje prezes i zarząd firmy - zatrudniają ludzi na najniższa krajowa , resztę wynagrodzenia uzupełniają umowami o dzieło , zleceniami -jeżeli wogole wypłacają to często jest problem z terminowością , pomijając praktyki stosowane przy rekrutacji - zapraszają każdego potencjalnego pracownika na jeden dzien - niby na próbę po której oczywiście nawet nie masz co liczyć na wynagrodzenie za ten przepracowany dzień ,brak jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony zarządu ( osob rekrutujących)na temat twojej kandydatury. Ogólny chaos , brak podstawowej struktury ,podziału obowiązków , i szacunku zarządu do pracownikow, 9 godzinny czas pracy , fikcyjne przerwy , praktyki z małych polskich firm pomijające w każdy możliwy sposób KP
3
Mira 2016-09-22 23:51
Widzę ze oszukuja i nie szanują czasu innych ludzi - jestem kolejna ofiara - dnia próbnego -bez jakiejkolwiek odpowiedzi i oczywiście zapłaty za te 9 godzin pracy , nie dajcie sie nabierać na te pseudo praktyki prezesa który o rekrutacji nie ma zielonego pojęcia ,a kultura organizacji to dla firmy Advertis pojęcie nieznane ....szkoda czasu ... Nie polecam !
naomi 2017-01-11 22:45
widze, ze w tym bagnie po staremu. syf kiła mogiła i polackie meneżery
gadas 2017-03-10 11:32
jak się sprawy mają na stanowisko kierowca/zaopatrzeniowiec ?
Marcin 2017-03-21 09:51
Ilona,
dziękuję za opinie. Muszę sprostować, ponieważ mijasz się z prawdą. Czy kiedykolwiek Firma spóźniła się bądź nie wypłaciła Ci wynagrodzenia? NIE - do sprawdzenia. Czy nie dostałaś odpowiedzi o ocenie rozmowy kwalifikacyjnej, testów, czy dnia próbnego (kilka godzin, assessment, na który się zgodziłaś - chyba świadomie) - dostałaś odpowiedź (co prawda nie właściwą ale dostałaś). Rozstaliśmy się ponieważ nie spełniłaś swoich deklaracji zawodowych. Ja to uszanowałem. Dlaczego doświadczenie zawodowe budzi w Tobie tyle agresji, że sięgasz po kłamstwa z najniższej półki? Pamiętaj, że złe opinie o swoim Pracodawcy (zwłaszcza te nieprawdziwe, tak jak w przypadku Advertis) świadczą przede wszystkim o Tobie, kłamstwami powyżej dałaś o sobie mizerne świadectwo.
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów zawodowych.
Marcin Wnuk
1
Marcin 2017-03-21 09:53
dlaczego tak Pan(i) uważa? Szczycimy się znikomym wskaźnikiem rotacji.
1
Marcin 2017-03-21 09:56
Rekrutacja jest otwarta. Zapraszamy do składania CV na adres rekrutacja@advertis.pl
Marcin 2017-03-21 10:02
Pani Miro,
dlaczego Pani czuje się ofiarą procesu rekrutacji w naszej Firmie?
Czy w jakiś sposób zmusiliśmy Panią do udziału w assessmencie? Czy umawialiśmy się, że rekrutacja jest płatna i nie zapłaciliśmy? Rozumiem Pani rozgoryczenie z faktu, że nie spełniała Pani oczekiwań na stanowisku, na które Pani aplikowała ale to nie jest powód do szkalowania Firmy tylko do pracy nad swoimi rezerwami żeby kolejna rekrutacja przebiegła dla Pani pomyślnie. Ja zapewniam Panią, że Zespół Advertis pracuje nad swoimi niedoskonałościami, w tym nad procesem rekrutacji, namawiam Panią do tego samego.
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów i udanych rekrutacji.
Marcin Wnuk
wiktor 2017-04-07 17:53
Praca w tej firmie? Podobno nikomu się nie podoba. Zastanawiam się tylko dlaczego wszyscy tylko o tym mówią a nic z tym nie robią. Może i płacą ale nie za wiele. Za to wymagają mega. Najlepiej jakby dało się rozmnożyć.
Gadas, obiło mi się o uszy, że na stanowisku kierowca/zaopatrzeniowiec pracuje teraz magazynier. Trzy etaty w jednym. Ciekawe czy kasa też potrójna. Szczerze wątpię. Pozdrawiam ekipę firmy. Trzymajcie się i pracujecie ciężko. Może kiedyś ktoś wam za to chociaż podziękuje.
Maciek 2017-05-12 14:43
Jestem Zły na powyższe wpisy i chcę napisać:
Taki Portal ma wskazywac na opinie o Pracodawcy ( piszą więc aplikujący oraz byli Pracownicy. Być może również aktualni Gracze ale ze względu na nieuczciwy dynamit takich wpisów ufam że to Margines ale do NICH PISZE)
Ja w tej Firmie przepracowałem prawie pół Dekady ( kiedyś mnie wywalili mnie ale dlatego jest FAIR pisac PRAWDE)
Dlatego uważam że moja opinia ma sens bo popieram ją moim Doswiadczeniem.

W Port-Folio będę umieszczał moje kontakty z Advertis ( in + )
- bo brałem udzaiał i widziałem jak z małej rodzinnej Firmy to miejsce zmienia się wraz ze swiadomoscią Włascicieli. ( Kropka !)
Moja pensja nie rosła - to prawda - ale dane mi było pewnośc zatrudnienia i udział w Zmianach

Dzisiaj postronni widzicie Advertis jak Rolls Royce w Pruszkowie jaki jest niezłym miejscem pracy ( Czy ktokolwiek może napisać że został oszukany na wynagrodzeniu jakie ustalił?
Nie! - 100% pewności albo oddaje swojego Bentelya!

Firma zmienia się bo tak chce Właściciel - zatrudniani exppertów ( różnych, z Boże łaski albo Prawdziwych) menedzero , albo Kto mają pomoć Włascicielowi zająć się czym innym niż zamknięta w istocie konstrukcja biznesowa - Advertis Design
Więc ich zatrudnia i zwalnia - a pracownicy głupiją po tych zmianach-:)

Piszą tu ludzie jacy nie zostali przyjęci do pracy - rozumiem powód ich frustracji , ale nie rozumiem tych jacy pracują i wciskacją Etos Marcina Magazyn - jako przykląd Obciachu działania Firmy?

Czy kiedykowliek pracowaliście w lepszychych warunkach? - Proszę o przykłady?
Czy kiedykowliek Ktoś może coś złego powiedzieć o magazynierze? to przywoity człowiek jaki zrozumiał że pracą zasługuje na szacunek a nie udzial w Gierkach marketingowych Piętra jakie istnieje na ulicy Miejskiej

ja Ciebie Magazynierze pamiętam jako Chłopaka z Mojej Bandy-:)) - nawet jesli dzisiaj cwiczysz 99 etatów jestem przekonany że zostaniesz doceniony w Grupie
Tyle. ( wywalili menedzero, kerowce, zauszy menedzero może jeszcze kogos wywalą i Co?
i NIC - Marcin - dla Ciebie NIC - pracujesz solidnie - za to Cię lubiąi ufam że ....
comes 2 be all r


Pozdro
Mona 2017-05-24 23:01
Ilona,
jakim prawem osoba, która była zatrudniona w naszej firmie, co oznacza, że dostałaś odpowiedż w procesie rekrutacji, piszę takie kłamstwa?
Osoby leniwe, które mają w zwyczaju przesiedzieć dzień w pracy nie mają, co szukać w Advertis. Dla nas najważniejszy jest człowiek.Osoby, pracujące u nas od początku powstania firmy cenią sobie przede wszystkim stabilizację, to , że zawsze ich pensja jest na koncie, to, że są szanowani i zawsze wysłuchani.
Nie mogę uwierzyć w polską zazdrość, nie radzisz sobie, to najlepiej zwalić na pracodawcę.Cieszę się, że nasza współpraca dobiegła końca, bo osoba na Twoje stanowisko, to prawdziwy skarb.Rozwija się i ma uśmiech każdego dnia na ustach i to jest najważniejsze.A dla nas jest WAŻNA, jako człowiek!
Monika
Kasia 2017-06-07 20:53
Mimo wszystko jednak uważam, że 9-godzinny system pracy to przesada. Jest jej dużo i jest ważna ale to nie wszystko czego człowiek potrzebuje. Są sprawy ważniejsze na które człowiek z chęcią poświęciłby chociażby tą godzinę dłużej.
Zostaw swoją opinię o Advertis Grupa - Pruszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Advertis Grupa