brak logo

Dexpol S.A.

Wrocław

Opinie o Dexpol S.A.

aktywny obserwator 2010-05-31 17:21:01
Nieprawda,
Prezes wizjoner, budujący konsekwentnie solidny biznes od podstaw. Płacą regularnie i w terminie - ale tym którzy solidnie wykonuję swoją pracę.
Polecam wszystkim ambitnym. Osobiście znam osoby, które przeszły w Dexpolu wszystkie szczeble - i obecnie pracują na dobrze płatnych stanowiskach w spółkach giełdowych.
Mówiąc krótko: kuźnia talentów.
adamo 2012-05-22 17:35:46
Zrobiłem dla Silkbau ofertę na ok 250.000
Wołają na rozmowy. Nie wiem przy tych opiniach warto zawracać sobie głowę.?
Może gwarancje bankowe by ratowały sprawę?
obserwator 1 2012-10-11 11:35:53
co za głupoty ktoś tu pisze. Wcale nie chcą płacić podwykonawcom i trzeba się sądzić o swoje pieniądze. To firma [usunięte przez moderatora] i przekrętów a te dobre opinie to chyba wystawia ich pracownik bo musi.
Nie polecam tej firmy.
gość 2013-07-27 08:48:46
Płaci w terminie, nie za wiele, ale płaci.Pani z finansowego o to dba
Kuba 2014-05-03 20:35:40
Witam.
Jeżeli chodzi o pawilony ogrodowe i podejście do kleinta firma dexpol jest super.
Zamowilem pawilon ogrodowy, wszystko ładnie zapakowane, szybka wysyłka, a dodatkowo, kiedy poprosiłem o dodatkowe żabki do pawilonu oraz taśmy mocujące Panowie nie robili problemu i wyslali mi za darmo dodatkowe oprzyrządowanie. TAKŻE z całego serca polecam tą firmę, przystępne ceny! POLECAM!
1
byly pracownik 2015-02-24 10:03:18
Ta firma standardami działania jest wyjęta rodem z komuny. Jeżeli jesteś z rodziny prezesa, jego znajomym, bądź znajomym znajomego to znajdziesz tam pracę i może coś się uda. Prezes to żaden wizjoner tylko gość, który woli oszczędzać na pracownikach i łamać prawo pracy. Ogólnie w tej firmie prawo pracy jest traktowane bardzo subiektywnie. NIE POLECAM
gość 2016-04-05 00:18:23
To nie są duże wymagania dla Specjalisty ds. kadr i płac, akurat tyle aby pensje były naliczane i dokumenty prowadzonee zgodnie z przepisami. Rok doświadczenia jak na stanowisko specjalisty to i tak mało.
romek 2016-05-12 14:31:41
a szukają specjalisty ds kadr i płac@gość?? Jestem zainteresowany tą firmą, ale nie znalazłem oferty pracy od nich
Zostaw swoją opinię o Dexpol S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dexpol S.A.