logo Huhtamaki Polska

Huhtamaki Polska

Siemianowice Śląskie

Opinie o Huhtamaki Polska

DZIALUS 2009-07-15 19:40:20
ZWOLNIŁEM SIE PO 7 MIESIACACH JAK CO MIESIAC DZIESIATKI INNYCH PRACUJACYCH ZA 1300ZŁ W TEMPERATURZE 40 STOPNI I W HAŁASIE PRZEKRACZAJACYM WSZELKIE NORMY!!!
1
ruda blondyna z jajami 2009-09-03 16:25:32
a za co chciałbyś więcej zarabiać?Na początku zawsze masz mało.Pokaż co potrafisz a potem pensję podniosą.No ale jak temp. za wysoka to co z ciebie wogóle za facet?Ja pracowałam tam 1 rok i 3 miechy i dalej bym pracowała ale niestety firmie zamówień brakło i zwolnienia są.Zamierzam wrócić tam i pokazać że mam "jaja"
daroo_001 2010-05-17 13:59:33
Sa duzo gorsze firmy,ja sam zaluje ze odeszlem 3 lata temu,teraz chetnie bym wrucil.Macie tam wszystko na czas i wogule wiec o co larmo.A robic niestety trzeba.pozdro
już nie pracuje tam na szczęście 2010-08-25 17:18:51
czytam te wypociny tych baranów co obrażają tak DZIALUSA . a ja wam powiem tak , że jak im tak tam dobrze to niech opiszą jak wygląda tam ta praca i te ich smieszne zarobki za za ich zapał do pracy i zaangazowanie, bo ja tam pracowałem 3 lata jako operator na EPS i byłem taki głupi jak oni by się wykazać a na pasku z premią 1500zł w czterobrygadowce ,a zwykły pakowacz zarobi 1300zł . Polecam huhtamaki frajerom , bo takich tam nie brakuje.Ogólnie ciężka praca za marne pieniądze !
do dawnów 2010-08-25 17:23:20
daroo_001 - 2010-05-17 13:59:33

Sa duzo gorsze firmy,ja sam zaluje ze odeszlem 3 lata temu,teraz chetnie bym wrucil.Macie tam wszystko na czas i wogule wiec o co larmo.A robic niestety trzeba.pozdro

daroo to rób tam dalej jak żeś głupi tak jak całą banda z huhtamaki. w szwecji w huhtamaki zarabiają 12tys PLN na ręke a ceny w sklepie takie jak tu a ty rób w polsce za 1200zł w swoim huhtamaki.
AGA 2010-12-12 14:23:25
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA, MÓJ MĄŻ TAM PRACUJE I ZARABIA2500 ZŁ. NETTO JAKO OPERATOR
anonim 2011-01-16 16:28:24
Witam chcialbym sie dowiedzieć jak wyglada praca na magazynie jaka jest kasa i jaki system zmianowy ??
2
huhtamaki 2012-11-22 14:54:32
AGA - 2010-12-12 14:23:25

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA, MÓJ MĄŻ TAM PRACUJE I ZARABIA2500 ZŁ. NETTO JAKO OPERATOR
jasne po 15 latach przerobionych
1
Olek 2014-11-14 00:03:30
jakiego rodzaju są to możliwości rozwojowe i na jakim stanowisku ? jakiego rzędu są aktualne zarobki w Huhtamaki na stanowisku magazyniera ? jak atmosfera między pracownikami ( bez zmian czy raczej się coś pozmieniało ) ? Czy kierownicy już cokolwiek słyszą już czy dalej współpraca raczej jest nie najwyższym poziomie ?
kmmmer 2015-01-13 00:20:11
a jaka atmosfera panuje w tej firmie czy mozna porozumiec sie z pracodawca jezeli potrzebny jest dzien wolny i czy mozna liczyc na wspolpracownikow o pomoc jezeli w danym momencie potrzebny jest jak jest na rekrutacji czy bez doswiadczenia mam szanse sie dostac i przyucza mnie szkoleniem dziekuje za odpowowiedz pozdrawiam
Tom 2015-01-13 16:39:33
Generalnie pracuję już prawie osiem miesiecy. Wymogi są wysokie szczegolnie bhp i jakosc. Jest tez wymagajacy dyrektor produkcji jednak jak do niego sie podejdzie to zachowóje sie jak czlowiek a kierownika tez potrafi wypunktować. Jest duzo maszyn i caly czas przychodza nowe. Atmosfera jest dobra jednak czuć presje na bhp nawet niekiedy za bzdury trzeba pisać rózne papiery. Place srednie jak wszedzie ale jest stala praca czasami pracownicy z duzym stazem kozacza ale mozna się przyzwyczaić. Zawsze można napsiać kartkę do dytektora produkcji taki mamy tu system. Jest cieplo to prawda.
adi 2015-01-13 17:12:33
Na produkcji jest inaczej jak na magazynie. Na magazynie jest spoko nie ma urwania glowy. Najtrudniej mają na produkcji jako transport wewnetrzny tam nie polecam ale na magazyn do Czeladzi lub Siemianowic nie jest zle. Atmosfera jest rozna mamy duzo problemow z dogadaniem sie z kierownictwem. Place jak wszedzie ale tu jest jest stalosc i perspektywy na przyszlosc ze bedziesz robic. Zatrudnienie na poczatek przez agencje ale wszyscy to maja takie zycie.
tomek 2015-02-24 14:23:12
tak, nawet w większości sklepów możecie znaleźć ich produkty, bo są naprawdę bardzo popularne teraz. Zastanawiam się jak to wygląda u nich, czy macie już jakieś rzeczy u nich konkretnie i zastnawiam się jak praca wygląda u nich, bo nie wiem, a sam chciałbym teraz sie u nich zatrudnić i nie wiem jakie są u nich warunki.
maja 2015-03-11 21:37:50
rekrutują teraz?
tyers 2015-04-11 18:35:42
Jest jakaś szansa zatrudnienia? Słyszałem od znajomych, że zarabia się 2500-3000 na rękę taka praca by mi odpowiadała.
mag 2015-04-13 21:57:24
Niestety nie ma szans na zatrudnienie. Obecnie potracili mniejszych klientów i trzymają tylko mcd, kfc itd (samych największych graczy). Zwalniają z 3 zmian a z 4b przerzucają na 3 zmiany (paranoja). Pewnie za miesiąc będzie rekrutacja bo ruszą wysyłki. Na dzień dzisiejszy 1/4 maszyn stoi i nic nie produkuje.

Maro 2015-04-14 22:04:46
Ja jak sytuacja z zatudnieniem na magazynie. Jak czytam nie jest tam zle jest jakies przyecie do roboty?
emma2404 2015-04-26 05:02:56
WITAM SERDECZNIE CHCE NAPISAĆ PARE SŁÓW NA TEMAT HUHTAMAKI SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE. CO TO ZA PORĄBANA FIRMA JEDNYM SŁOWEM MASAKRA. JAK IDZIE DAWAĆ TAK PORĄBANE ZMIAMY JAK KTOŚ MA DALEKO DO DOMU. MÓJ MĄŻ MA TAM PRACĘ OBIECYWALI MU SAME GÓRY A WYSZŁO JEDNO WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] E DLSTANIE NORMALNĄ UMOWĘ A NIEDAWNO MU POWIEDZIELI ŻE JEST ZAMŁODY TO JA SIĘ PYTAM ILE TRZEBA MIEĆ LAT ABY TAM PRACOWAĆ ZA TAK CIULATE PIENIĄDZE CO TO JEST 1.300 .TO JEST NIC A TERAZ CHCĄ WPROWADZIĆ SYSTEM CZTEROBRYGADOWY CHYBA JAKIŚ WARIAT TO WYMYŚLIŁ. PRZYSIĘGAM ŻE JAK COŚ SIĘ MEMU MĘŻOWI STANIE A ON MA CHORE SERCE TO JA TĄ CAŁĄ ZASRANĄ FIRME PODAM DO SĄDU. JAKIE TAM SĄ WARUNKI PRACY JEDNA WIELKA MASAKRA. CI TAM SIEDZĄ NA STOŁKACH TRZEPIĄ KADE Z INTERESU A LUDZIE PADAJĄ ZE ZMĘCZENIA NA TWARZ. SAMI NIECH SE STANĄ NA TYCH ZASRANYCH MASZYNACH ZA TAK MARNE GROSZ . CIEKAWE KTÓRY BY WYTRZYMAŁ NA TAŚMIE I BEZ PRZRERWY NA POSIŁEK.
pracownik 2015-04-30 13:52:07
W huhtamaki w Siemianowicach od co najmniej 2 lat nie ma systemu 4 brygad, może Pani nie wie gdzie pracuje mąż, tam jest jeszcze jedna firma. Polecam się doinformować a nie konfabulować.
robyn 2015-12-08 20:18:25
Pracuję tam kilka lat nie jest źle do czasu objęcia stanowiska przez nowego dyrektora Jana K. zwykły pozorant niemający pojęcia o pracy w tej firmie, czasem mam wrażenie że stara doprowadzić się firmę do upadku !!! miejmy nadzieję że jego żady szybką się skończą!!! 
1
Rychu 2016-01-06 19:44:52
Ciekawa opinia tylko od kogo? Bo własnie o tym dyrektorze opinie wsrod załogi w czeladzi są dobre. Jedna z nielicznych osób które chcą coś zrobić.
1
ela 235 2016-01-08 20:12:43
nie pracuje długo jako pakowaczka bo od ubiegłego roku ale dyrektor produkcji w czeladzi to jedyna osoba z biura ktura przychodzi codzinnie na produkcje i wita sie z kazdym pracownikiem to rzadkie. Czy warunki pracy w Siemianowicach sa podobne?
Młoda 2016-01-21 22:42:10
Dyrektor produkcji w Siemianowicach jak jest to do kazdego podejdzie porozmawia i wyslucha problemow. Fajnie jest jak slucha bo widac jak chce ciagle cos poprawic. Jedyny problem ktury widze to jak przyjedzie to potem przez dzien majster lata i kaze sprzatac i wszytko poprawiac. W siemianowicach sa rekrutacje ale na produkcje
zainteresowany 2016-04-22 23:16:09
witam, rozwazam podjecie pracy w huhtamaki w czeladzi, moze ktos powiedziec na jakie wynagrodzenie moge liczyc? chodzi mi o produkcje
aa 2016-04-29 17:03:15
Między 1400 a 1500 max. Zależy od ilości nocek bo za nocki stawka jest wyższa. Czterobrygadówka ma większe zarobki ale nie wiem ile. Na cztery brygady można przejść po kilku miesiącach pracy.
Maro 2016-09-28 02:03:58
Ale głupoty piszesz ciekawe jaki troll z ciebie i kiedy dyrektor produkcji nie dał ci podwyżki. Jedyna osoba która próbuje coś zmienić i interesuje się produkcją to on
sefr 2016-10-01 22:31:27
@Ssa no pewnie ze tak..jak nie sprobujesz to sie nie przekonasz
Zostaw swoją opinię o Huhtamaki Polska - Siemianowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huhtamaki Polska