brak logo

instanta

Żory

Opinie o instanta

DANO 2015-08-05 16:43
KOGO NIE NIE LUBIE TO TEGO GOSCIA CO ROBI NA ZMIANIE KOKESZA TEN GOSCIU Z( usunięte przez administratora )CO TO ON NIEJEST
... 2015-08-10 09:30
proszę o nazwę pośrednika który przyjmuje kobiety na produkcję.thx
3
ja 2015-08-14 20:59
Nie ma zadnego posrednika
bolek i lolek 2015-09-09 22:45
Key Account Manager w firmie Instanta na jakie zarobki może liczyć i jaka atmosfera panuje w tej firmie jeżeli chodzi o dział Kam-ów
1
finka 2015-09-09 22:51
mam pytania czy ta firma instanta należy do grupy Mokate?
5
ja 2015-09-11 23:32
Instanta to Instanta a Mokate to mokate
wydra 2015-10-18 21:37
Bzzzz
wykorzystana 2015-11-09 11:58
Witam, ja chciałabym poskarżyć się na chłopaków z zasypu i jednego mechanika, totalne buraki które chciałyby się przespać z co ładniejszą dziewczyną. Niektórzy mają na swoim koncie niezłe wyniki, szczególnie jeden "czerowny". Nie polecam.
10
ech........ 2015-11-12 18:12
Jedyna firma która zwalnia ludzi naprawde oddanych i pracowitych a lebrów zostawia ...........kadrowa ma za wielka władzę ale inteligencję już nie .........pozdro dla kumatych
10
Ja 2015-11-13 16:26
To znaczy ze nie chłopaki sa buraki tylko dziewczyny puszczalskie
4
Danio 2015-12-31 13:55
Porazka pracuje 7 lat i co miesiac umowa nawet glupiego tel nie moge wziasc na umowe bo umowa musi byc co najmniej na 3 msc (smiech) do rodzicow musze isc zeby mi poreczyli facet 25lat
6
unifer 2016-02-01 11:46
Dajcie jakieś namiary na kadry bądź koordynatora firmy zewnętrznej jakiś fon .
unifer 2016-02-05 14:30
To napiszcie na gg pv wiadomość 54400432 mam pod bramokwą sytuacje gdyby nie ona to normalnego czegoś poszukał bym
1
kco 2016-07-07 10:44
Fajna firma
Adi 2016-07-30 02:20
Witam wszystkich czemu kazdy nazeka na firme "instanta"zobaczcie sobie inne opinie w innych firmach wszedzie jest dobze gdzie nas niema takze moim zdaniem bo pisze to raz kolejny kto nie umie i mu sie niechce pracowac to zawsze narzeka albo ma dwie lewe rece??no niestety wszedzie trzeba pracowac oczywiscie jak ktos chce zobaczcie ludzie sami sobie to robicie a pozniej nazekacie .Amen
Adi 2016-07-30 02:20
Witam wszystkich czemu kazdy nazeka na firme "instanta"zobaczcie sobie inne opinie w innych firmach wszedzie jest dobze gdzie nas niema takze moim zdaniem bo pisze to raz kolejny kto nie umie i mu sie niechce pracowac to zawsze narzeka albo ma dwie lewe rece??no niestety wszedzie trzeba pracowac oczywiscie jak ktos chce zobaczcie ludzie sami sobie to robicie a pozniej nazekacie .Amen
vpirate 2016-08-10 16:02
Czy są jeszcze nabory do pracy?
1
Pracownica 2016-08-13 22:28
Tak są przyjęcia :)
pracownik 2016-10-11 18:07
Instanta najgorsza firma w regionie gdzie kierownictwo oraz kadrowa H.W. zachowaniem i podejściem do ludzi leczą swoje kompleksy.
11
pracownik 2016-10-13 11:31
Skąd mam taką opinię? no cóz pracuję tam i doświadczam ogromnej niesprawiedliwości ,są równi i równiejsi , a poza tym po co tracić czas na tłumaczenie się? ci co mają władzę są niereformowalni i niestety nawet psychiatra im nie pomoze.
Zła karma wraca .
9
agart 2016-10-15 13:30
No dobra, ale czy wciąż jest poszukiwany production manager? Chętnie bym sę załapał, zwłaszcza, że warunki finansowe sa nezłe, skoro miały się pojawić ostatnio jakieś premie do podstawy. A benefity socjalne równiez się mogą pojawić. Dziękuję za odpowiedź
szef 2017-02-10 18:54
Nie narzekać tylko pracować lubicie chodzić do pracy za najniższe krajowe i być ruchan..... w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to co nażekacie
4
Adamus 2017-03-01 19:23
Nic sie nie zmieniło a tyle było obietnic jest jeszcze gorzej niz było
4
schadia 2017-03-02 19:04
nie nie należy do mokate
Weronika 2017-03-23 13:29
@Adamus, uważasz, że jest jeszcze gorzej? Powiesz więcej na ten temat?
2
Pracownik 2017-07-31 19:00
Znowu soboty za freee .Zeby pracownik przychodził z checia do pracy w soboty to trzeba im za to zaplacic!!!!
4
Weronika 2017-08-12 18:37
@Pracownik - jaki rodzaj umowy zawierany jest z osobami zatrudnionymi w Instanta? Jak określone są warunki, że wspominasz o pracy w soboty bez zapłaty za to?
3
Masakracja 2017-08-16 18:32
Firma upada, ponad 20 zwolnien w przeciagu ostatnich paru tygodni i kolejne w drodze, ludzi pracujacych w biurach wiecej niz tych na produkcji, nieudolny zarzad nastawiony na czysty zysk przy jak najmniejszych wydatkach na pracownika, wieczne braki na magazynie i aplikatorni bo ludzi nie ma, teraz maja zamiar wprowadzic dla wszystkich brygad nocki, oraz zredukowac we wszystkich brygadach liczbe osob z 12 do 7.. pracuje tam od niedawna, ale nigdy nie spotkalem sie z takim traktowaniem ludzi, chamstwo i buractwo na poziomie dziennym, umowy zlecenie dla nowych zamiast miesiaca sa przeciagane na kolejne z niewyjasnionych przyczyn.. ogolnie polecam omijac ten " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; szerokim lukiem.
7
hania 2017-08-28 16:14
Ja musze przyznać, ze kierownictwo stara się polepszyć aktualny stan rzeczy. Podwyszyli wyplaty, płacą za soboty, ludzie dostaja normalne umowy. Wszystko idzie w dobra strone.
7
Ania 2017-08-29 20:20
Pracuje od jakiegos czasu i dostrzegam ostatnio zmiany na plus. Szykują się podwyżki , dodatkowe możliwości zarobku. Dorobić sobie w końcu można jakąś sobotą. Ogólnie atmosfere oraz warunki pracy oceniam pozytywnie
4
wwwww 2017-09-03 15:48
Od kiedy pracujesz? Bo widzialam ogloszenie i nie wiem czy zlozyc cv, jak wyglada praca itd?
Pracownik 2017-09-06 09:45
Na produkcji przepracowałem połowę swojego życia i z doświadczenia wiem, że najbardziej narzekają Ci którzy nic nie potrafią. Ci którym się podoba mało kiedy tracą czas na pisanie jakiś opinii. Piszą je w większości Ci którzy chcą wylać żale. Z pozdrowieniami, wieloletni pracownik Instanty.
4
Pracowniczka 2017-09-06 16:13
Tobie ,,Pracownik'' to chyba tez sie srednio podoba bo jednak straciłas czas na napisanie opini i wylałas swoje zale . Z pozdrowieniami, wieloletni pracownik Instanty.
3
Gola 2017-09-06 16:17
Prawda
1
Panna 2017-09-06 19:52
@Pracujaca to, że ktoś zachowuje się jak bydło i te inne sprawy to raczej wyniesione z domu nawyki. Nie ma to chyba nic wspólnego z warunkami pracy. To , że jako ludzie nie potrafimy się zachować to nie wina firmy. Zauważyłaś taka sytuacje zwroc uwagę danej osobie lub informację przekaz przełożonemu. Mi pracuje się dobrze. Pracować trzeba jak wszędzie, a kasa się zgadza.
1
Pracujaca :) 2017-09-07 05:19
Panna - firmę tworzą ludzie warunki w niej także. .....Pracujemy ze sobą a to wiele znaczy nawyki wyniesione z domu idą z nami w świat, no chyba , że podoba Ci się jak ,, szlachta "pisze nam na ekranie ba jadalni , że namy się myć to ponizajace. Nie płacą jak trzeba za soboty albo każą wybierać i robi się na liniach w i tak już w okrojonym skladzie.Mozna by tak wiele pisać tymczasem trzeba znaleźć inną prace. Lubisz tu pracować? Masz takie prawo. Ale jeśli podobają Ci się te wszystkie wymienione sprawy to przepraszam ake chyba w żadnym lepszym miejscu nie pracowalas.
3
Zocha 2017-09-07 19:50
Nie ma otwartej, jawnej agresji, atak na ofiarę przeprowadzany jest środkami manipulacji psychicznej ITD
3
Nowy 2017-09-14 02:12
Jak wygląda praca na magazynie? Jak umowa i zarobki na start
Zawiedziona 2017-09-27 02:44
Ciekawe w ostatnim czasie usunieto 30 opini o firmie nawet ludzi od takich rzeczy mają! !!
1
RENI 2017-09-27 16:30
KATASTROFA.,trudne? dla góry sprawy zamiatane pod dywan...i zwolnienie.żadna kasa nie jest warta tego żeby pozwolić się szmacić.a już na pewno nie taka jak tam.
1
jola 2017-09-29 16:01
Ja sie pytam gdzie jest kasa za soboty ????????????
3
Paleciok 2017-10-01 16:52
Dlatego ani jednej soboty nie zaliczylem, wiadome bylo ze nie bedzie takiej kasy jaka sie zachwalali :)
3
ziaja 2017-10-01 19:50
O co chodzi niektorzy maja po kilka sobot a wyplaty maja takie same jak w zeszlym miesiacu paranoja wogole nawet nie ma sobot na pasku jest tylko premia skad mam wiedziec czy mam wyplacone za wszystkie soboty ktore przerobilam mam zrobione trzy a wyglada na to ze nie mam zaplacone za zadna .A obiecywali ze soboty beda osobno na pasku to sie w glowie nie miesci zeby nie mozna było doliczyc sie swoich pieniedzy
Ale beka 2017-10-03 10:00
Złodzieje................czujcie ze ktos pujdzie w sobote do roboty taki h.....
mimi 2017-10-03 10:06
Oni jak potrzebuja to obiecuja złote gory a jak przyjdzie wypłata to.... wiecznie problem z tymi sobotami dlaczego nie ma wyszczegolnionych sobot na pasku co to ma byc premia czy sobota traktujecie nas jak bysmy byli głąbami a nie ludzmi uznaje ze nie mam wyplaconej soboty
Kowalska 2017-10-03 11:22
Jeśli macie wątpliwości wystarczy się dopytać czy wypłata się zgadza. Nikt chyba nikogo za to nie wyrzuci.
Byłam 2 soboty i wszystko jest ok.
1
Brygada RR 2017-10-03 11:57
Kto wypisuje te głupoty ?
W całej brygadzie na ten miesiąc były super wypłaty. Soboty , premie wszystko jest ok.
To, że na pasku jest to niewidoczne to fakt.
1
XDDDD 2017-10-10 08:17
Bakacie za 2000 swiatek piatek i niedziela. Jepac zagranicznych inwestorow
2
. 2017-10-16 00:28
2400 bez zadnej soboty to nie tragedia
Zimna 2017-10-17 14:09
A pracujesz za dwie nie oszukujmy sie :)
Zostaw swoją opinię o instanta - Żory
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie instanta