brak logo

instanta

Żory

Opinie o instanta

fiziu 2014-11-24 17:37:18
nie
1
ja 2014-11-28 22:13:48
Słuchaj kol czy jak ci tam , może to ty jesteś prezesem i masz stracha co?
Pracowałam w instancie i doświadczyłam mobbingu, dyskryminacji i wszelkiego rodzaju poniżenia a dodatkowo na niebezpieczeństwo zostało wystawione moje zdrowie. Wierzcie mi że gdybym nie miała w tej chwili innej dobrej pracy dziś prezes zapłaciłby mi wysokie odszkodowanie. Wiadomo że wieści się rozchodzą a świat jest mały nie chciałabym sobie w nowej pracy zaszkodzić ale tak wchodząc na to forum miałabym ochotę mu dokopać. Mam tylko nadzieję, że od nowego roku skończą się te umowy śmieciowe. Druga sprawa jakim prawem Instanta tak długo zatrudnia ludzi wykonujących pracę w tym samym miejscu i regularnie na umowę zlecenie?
1
aaa 2014-12-02 19:12:01
Jeśli komuś zależy na pracy, na pieniadzach to bedzie pracowal, nawet na umowe zlecenie, takie czasy. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
mkpw 2014-12-02 19:53:29
Nie oznacza to jednak,żeby dać sie zeszmacić,no chyba,że tobie tak odpowiada
1
Ewa 2014-12-06 14:54:16
Instanta to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zatrudniający tymczasowych niewolników. Żerują na ludziach, ktorzy muszą tam pracować bo nie mają na życie, a na inną robotę brak perspektyw. Łamane tam są podstawowe prawa pracownicze. Zmusza się ludzi do pracy w soboty i niedziele, w żaden sposób nie ewidencjonuje się tych obecności a za odmowę przyjścia-zwalnia.Nie ma żadnych osłon socjalnych, ludzi się mobbinguje i poniża.Tę firmę należy nagłośnić w mediach. Ciekawe jak będzie szła sprzedaż kawy do Lidla czy Biedronki z takim PR? Sądy pracy czy Pip rozwiążą problem jednostki/o ile, bo w papierach porządek-choć kłamliwy, jest/, system może uzdrowić tylko nagłośnienie, żeby góra była zmuszona do zmian presją społeczną.
3
INNY NIEPEŁNOSPRAWNY 2014-12-07 20:42:03
CO ZA BZDURA - jako niepelnosprawna dostaje na leki, badania a ostatnio na sprzet AGD - a pracuje na produkcji - chyba przesadziles
1
Ewa 2014-12-07 22:45:45
Szanowny Administratorze w sformułowaniu obóz pracy nie ma nic niecenzuralnego. To jest (usunięte przez administratora), w dodatku wyłudzają od państwa dotacje dla niepełnosprawnych i oszukują -inne kwoty są na umowach a inne są wypłacane. Podobno żeby płacić mniejsze prowizje firmom pośredniczącym. Kierownictwo zdobywają chyba na castingach dla chamów i nieudaczników. Takiego traktowania pracowników jeszcze nie widziałam. Co gorsza dyrektorzy i prezes nie lepsi. Ale jak wiadomo ryba psuje się od głowy.
5
niewolnik w instancie 2014-12-08 00:31:08
I tym samym się pożegnam z pracą? nie mówcie że nie bo tak było , jest i będzie w ten sposób się pozbywacie niewygodnych ludzi co chcą tylko szczerości , uczciwości i równego traktowania ..........jesteście zbyt tchórzliwi aby przyznać się do błędu i mam nadzieję ze kiedyś za to bekniecie a tak będzie wierzcie mi ;)
3
Ola 2014-12-08 07:25:29
Pracowałam tam.Niestety wszystkie opinie te złe się potwierdzają. Chamstwo , wyzysk poprostu szkoda nerwów. Najgorszy zakład w jakim pracowałam.
2
INNY NIEPEŁNOSPARWNY 2014-12-08 08:00:18
TO IDZ DO PIELĘGNIARKI I ONE CI WSZYTSKO POWIEDZĄ
Ola 2014-12-08 08:58:16
Zgadzam się w 100 %.Wszystko prawda co napisałaś. Jak dla mnie szkoda moich nerwów. Wolala bym nawet ulice zamiatac niż tam pracować.
2
on85 2014-12-14 00:00:33
W jaki sposób mozna tam aplikować? Mam doświadczenie w pracy na produkcji w przemysle spożywczym.
1
fiziu 2014-12-15 20:34:35
Złozyc podanie lub zadzwonic
aaa 2014-12-19 07:34:28
Skoro tak narzekacie na ten zakład to po cholere jeszcze tam siedzicie, tego to ja nie rozumiem..idz gdzieś indziej pracować, myslisz ze za lezenie do gory nogami beda Ci placic kokosy i po nogac calowac bo zechcialas byc ich pracownikiem...prosze was zejdzcie na ziemie. Typowi polacy tylko narzekaja
1
DAGA 2015-01-25 16:45:33
Pracowałam tam 5 dni nie wytrzymałam ,chamstwa,przekleństw , kobiety z mojej brygady to idiotki !!! chciały abym po 1 dniu wszystko wiedziała i umiała!!!!!! koszmarna praca i atmosfera !!! podziwiam te kobiety które tam pracują szacunek dla was!!!!
2
bing 2015-02-13 17:18:04
Widze ze dyr techniczny czesto sie zmieni?!?! Jakis powod??
1
jjjjjjj 2015-02-19 00:32:41
bo nikt normalny na dłuższą metę nie wytrzyma
1
Paweł G. ......były pracownik magazynu 2015-02-19 09:07:18
Witam wszystkich :) Oczywiście na wstępie chcę powiedzieć iż szanuję opinie ludzi co tam pracują bądź pracowali. Ja osobiście pracowałem w tejże firmie na magazynie równe 2,5 roku i naprawdę szczerze mówiąc złego słowa o tej firmie nie mogę powiedzieć ,a nawet więcej ja w tej firmie czułem się naprawdę dobrze i również dobrze byłem traktowany przez przełożonych, w swoją pracę byłem zaangażowany na 100% ,jak dla mnie jest to firma godna polecenia jeśli nie boisz się uczciwej pracy. Ale jak to mówią mi też się noga powinęła i też zostałem zwolniony za co absolutnie nie mam i nie będę miał pretensji do kierownictwa po prostu wykonują swoją pracę i obowiązki :) Dlatego z mojej strony nie dam sobie powiedzieć złego słowa o tej firmie :) Pozdrowienia dla Kierownictwa magazynu ,kolegów , koleżanek i dla działu kadr z panią Halinką na czele.
6
Do aaa 2015-02-22 20:55:52
Ale Ty bzdury piszesz. Widocznie tam nie pracowałas/łes. Nie wiesz jak tam jest to nie pisz,a idź tam do pracy i zobacz jak można poleżec i się poobijać zarazem....
2
GONZO 2015-04-19 22:16:21
INSTANTA HMMMM CO MIESIAC PRZEDLURZAJA UMOWE ZYC NIE UMIERAC A JAK SIE ROBI NA ZASYPIE TO DOPIERO BURDEL CWANIACTWO STALYCH PRACOWNIKÓW TAKICH JAK PAN KOKESZ
2
magazynier 2015-04-29 11:24:10
co ty chcesz od kokesza jest zajebisty he he chyba nie poznałeś ludzi z magazynu mówię o panu A.W.
2
m 2015-04-29 23:46:18
pracowałam w tej firmie zbyt długo, po kilku latach mnie zwolnili, bo tak właśnie docenili kilkuletniego pracownika, zwolnienie za nic, ale teraz ciesze się ze tak się stało, bo mam święty spokój od tego gówna ;)
2
Ciastkoo 2015-04-30 17:17:51
Kokesz ty brutalu, jak tak możesz ty pracowniku drugiej kategorii xd
Pudzian 2015-05-18 23:39:06
"Spaceróje"? Trolujesz pod Pudziana to przynajmniej się naucz pisać poprawnie, bo ja takich błędów nie robię... (a dla kolejnych wpisów mojego rzekomego autorstwa mały komentarz - nie udzielałem się tu i nie mam zamiaru zaczynać - info tak na wszelki wypadek, jakby znowu ktoś próbował umieszczać mnie w jakiejś dziwnej g****burzy rodem z przedszkola - pozdrawiam)
2
Baba Jaga 2015-05-20 12:53:33
Potwierdzam on się nie nadaje na brygadzistę jest bardzo niesłowny i nieuczciwy jednym słowem "porażka"
2
Aj 2015-05-20 15:18:14
Do pana pudziana przez male "p", -uje sie nie kreskuje Ty tępy ..uju !!

Pozdro dla Pudziana przez duze "P" :)
2
h 2015-05-25 15:36:30
hej jakim cudem dostać w instancie pracę na produkcji
Do h 2015-05-29 13:20:25
Nie ma cudów :):)
1
;) 2015-06-17 12:40:12
ostro ciśniecie na instantę hm ogólnie do kolegów z magazynu nic nie mam :) pracuje tam przeszło 3 lata no tak przeklinanie nie bd ściemniać, ze pracujący tam ludzie mają jakąś wyzszą kulture, ale nikt nikomu tam robic nie karze ;)a co do kierownictwa to ja do Pani E.P nic nie mam wręcz przeciwnie w porzo jest !!!! :)
DANO 2015-08-05 16:43:19
KOGO NIE NIE LUBIE TO TEGO GOSCIA CO ROBI NA ZMIANIE KOKESZA TEN GOSCIU Z( usunięte przez administratora )CO TO ON NIEJEST
... 2015-08-10 09:30:44
proszę o nazwę pośrednika który przyjmuje kobiety na produkcję.thx
3
ja 2015-08-14 20:59:16
Nie ma zadnego posrednika
bolek i lolek 2015-09-09 22:45:41
Key Account Manager w firmie Instanta na jakie zarobki może liczyć i jaka atmosfera panuje w tej firmie jeżeli chodzi o dział Kam-ów
finka 2015-09-09 22:51:55
mam pytania czy ta firma instanta należy do grupy Mokate?
4
ja 2015-09-11 23:32:26
Instanta to Instanta a Mokate to mokate
wydra 2015-10-18 21:37:03
Bzzzz
wykorzystana 2015-11-09 11:58:40
Witam, ja chciałabym poskarżyć się na chłopaków z zasypu i jednego mechanika, totalne buraki które chciałyby się przespać z co ładniejszą dziewczyną. Niektórzy mają na swoim koncie niezłe wyniki, szczególnie jeden "czerowny". Nie polecam.
8
ech........ 2015-11-12 18:12:10
Jedyna firma która zwalnia ludzi naprawde oddanych i pracowitych a lebrów zostawia ...........kadrowa ma za wielka władzę ale inteligencję już nie .........pozdro dla kumatych
6
Ja 2015-11-13 16:26:25
To znaczy ze nie chłopaki sa buraki tylko dziewczyny puszczalskie
2
Danio 2015-12-31 13:55:29
Porazka pracuje 7 lat i co miesiac umowa nawet glupiego tel nie moge wziasc na umowe bo umowa musi byc co najmniej na 3 msc (smiech) do rodzicow musze isc zeby mi poreczyli facet 25lat
2
unifer 2016-02-01 11:46:15
Dajcie jakieś namiary na kadry bądź koordynatora firmy zewnętrznej jakiś fon .
unifer 2016-02-05 14:30:50
To napiszcie na gg pv wiadomość 54400432 mam pod bramokwą sytuacje gdyby nie ona to normalnego czegoś poszukał bym
1
kco 2016-07-07 10:44:12
Fajna firma
Adi 2016-07-30 02:20:03
Witam wszystkich czemu kazdy nazeka na firme "instanta"zobaczcie sobie inne opinie w innych firmach wszedzie jest dobze gdzie nas niema takze moim zdaniem bo pisze to raz kolejny kto nie umie i mu sie niechce pracowac to zawsze narzeka albo ma dwie lewe rece??no niestety wszedzie trzeba pracowac oczywiscie jak ktos chce zobaczcie ludzie sami sobie to robicie a pozniej nazekacie .Amen
Adi 2016-07-30 02:20:41
Witam wszystkich czemu kazdy nazeka na firme "instanta"zobaczcie sobie inne opinie w innych firmach wszedzie jest dobze gdzie nas niema takze moim zdaniem bo pisze to raz kolejny kto nie umie i mu sie niechce pracowac to zawsze narzeka albo ma dwie lewe rece??no niestety wszedzie trzeba pracowac oczywiscie jak ktos chce zobaczcie ludzie sami sobie to robicie a pozniej nazekacie .Amen
vpirate 2016-08-10 16:02:12
Czy są jeszcze nabory do pracy?
Pracownica 2016-08-13 22:28:08
Tak są przyjęcia :)
pracownik 2016-10-11 18:07:51
Instanta najgorsza firma w regionie gdzie kierownictwo oraz kadrowa H.W. zachowaniem i podejściem do ludzi leczą swoje kompleksy.
5
pracownik 2016-10-13 11:31:38
Skąd mam taką opinię? no cóz pracuję tam i doświadczam ogromnej niesprawiedliwości ,są równi i równiejsi , a poza tym po co tracić czas na tłumaczenie się? ci co mają władzę są niereformowalni i niestety nawet psychiatra im nie pomoze.
Zła karma wraca .
3
agart 2016-10-15 13:30:24
No dobra, ale czy wciąż jest poszukiwany production manager? Chętnie bym sę załapał, zwłaszcza, że warunki finansowe sa nezłe, skoro miały się pojawić ostatnio jakieś premie do podstawy. A benefity socjalne równiez się mogą pojawić. Dziękuję za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o instanta - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie instanta