brak logo

Bochenek Piekarnia Leszek Stolarski

Trzcianka

Opinie o Bochenek Piekarnia Leszek Stolarski

F 2015-01-26 01:13
Chleb ok. a reszta w łyszce zupy by .cie utopila. szczegulne pozdrowiernia dla maliniaka.trafisz swojego falszywcu.
Anna 2015-02-12 11:12
Pączki są przepyszne. Najlepsze od Bochenka. Jestem z Poznania i tu nie mamy takich dobrych. :(
nieznajoma 2015-03-10 10:27
tak słszałam dobra opinie o tej piekarni chciała bym tam pracować
były 2015-03-18 20:56
tak opinie bardzo dobre, jeżeli już się Pani uda tam pracować to życzę powodzenia szczególnie z Panią "kierownik" z biura..... proszę zaopatrzyć się w dużą ilość środków na uspokojenie :) produkt dobry, atmosfera masakra.....
Pompon 2016-02-11 01:25
Praca na czarno, a kierowniczka to tępo dzida. Polecam!
Trzynastka 2016-10-10 17:20
Może i wyroby dobre, ale atmosfera pracy masakra. Obarczanie winą praciwnice za niepowodzenie sklepu. Otwierają sklepy w małych miejscowościach i spodziewają się tysiąca złoty utargu dziennie... Z dwóch pracownic redukują etat do jednej, bo to bardziej opłacalne dla firmy, a co z tą jedna ? Pracuje bez przerwy, bez prawa do wolnej soboty i urlopu, bo kto zastąpi ! A wyroby, którymi się tak chwala to tylko reklama, asortyment słodkości w okrojonej ilości. Pieczywo rzekomo zdrowe, bo na żytniej mące, a tak naprawdę z przewagą tańszej mąki pszennej, a klienci nie są ślepi :)
Luna 2016-10-18 21:08
Wyroby bardzo dobre.A co do tego ile tam pracownic kogo to obchodzi grunt ze zapłacą.Jeden porządny a nie sto beznadziejnych.Z tego co widać rąk sobie nie powyrywaja.A po za tym tak!tak!widzą klienci pożal się boże sprzedawcę który z łaską odbaknie dzień dobry sterczy jak mumia, nawet tak zwaną"tytke"ciężko podać a gdzie pomoc starszej Pani coś w nia włożyć ale z kad ręce odpadna.A no a jeszcze klienta zbesztac no brawo.Po co takie pracownice które nie mają szacunku ani do pracy ani do ludz.Teraz idę tam z przyjemnością uff a nie znowu ona.Pozdrawiam od pierwszego dnia otwarcia kupuje co dzień pyszny chlebek super piekarnia!!!
Nero 2017-07-01 14:50
Musze pochwalic sklep na stoisku w Netto w Trzciance.Tak milych i uczynnych pracownic (i do tego atrakcyjnych)tylko pozazdroscic.Oby wiecej bylo takich sprzedawcow.Zakupy tam to przyjemnosc.
pppp 2017-08-04 17:36
Tragedia skl połajewo poł godziny przed zamknieciem wszystko pochowane. Zreszta wciaz jej nie ma u fryzjera stoji nie wspomne o stroju skompym!!! jakas kpina
życzliwa 2017-09-06 14:27
Miałam do czynienia z prawdopodobnie nowym Państwa klientem z Piły, który otwiera własny sklep. Przestrzegam przed tym człowiekiem, nie łaście się na parę złotych. Zaraz będziecie mieli kłopoty ze skarbówką inspekcją pracy i sanepidem. Nie dajcie się zwieść jego słodkim obiecankom. Wszędzie gdzie był to go pognali wszyscy go znają wystarczy popytać po okolicznych piekarniach. Proszę sobie wziąć do serca to co napisałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Bochenek Piekarnia Leszek Stolarski - Trzcianka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bochenek Piekarnia Leszek Stolarski