Opinie o Grupa Dijo

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Dijo

Iza

@Krystyna i @Tomek nie powiedzieliście dlaczego tak uważacie. Możecie powiedzieć dlaczego w stronę firmy posyłacie takie poważne oskarżenia? Przypominam Wam również, że obrażanie na forum jest zabronione. Odsyłam Was do regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin

Tomek

(usunięte przez administratora)rasz na umowę zlecenie przez pół roku od rana do nocy na zmiany obcinają kasą jak tylko znajdą pretekst masakra. Nawet ukraińcy uciekają.

Iza

@Pracownik dzięki za informacje. Czy skoro jesteś pracownikiem firmy chcesz podzielić się z nami swoja opinia na jej temat? Każda dodatkowa opinia będzie przydatna.

Iza

@Informator ale o co chodzi? Mają inną nazwę? Czy nie istnieją? Normalnie pod tą nazwą jest spora liczba ogłoszeń o pracę: http://www.gowork.pl/praca/dijo-baking-horeca-service-sp.-z-o.o-komandytowa;pr. Czy chodzi Ci, że w logo jest inaczej napisane?

Pracownik
@Iza 14.09.2017 09:00
@Informator ale o co chodzi? Mają inną nazwę? Czy nie istnieją? Normalnie pod tą nazwą jest spora liczba ogłoszeń o pracę: http...

Nazwa firmy się po prostu przekształciła z Dijo Bakig Horeca Sp. z o o. sp. k. na Dijo Baking Sp. z o.o. :)

Iza

@Kama masz rację jest dużo ofert pracy http://www.gowork.pl/praca/dijo-baking-horeca-service-sp.-z-o.o-komandytowa;pr. Ale może nie jest to powód rotacji pracowników, a rozwoju firmy. Ważne, by te informacje potwierdzili pracownicy i powiedzieli czy warto aplikować na te stanowiska w Dijo Baking Horeca Service.

Informator
@Iza 21.08.2017 14:40
@Kama masz rację jest dużo ofert pracy http://www.gowork.pl/praca/dijo-baking-horeca-service-sp.-z-o.o-komandytowa;pr. Ale może...

Od 6 grudnia 2016, nie ma już Dijo Baking Horeca Service. W sumie, to nigdy takiego tworka nie było.

Kama

Dlaczego jest tak duża rotacja pracowników w firmie Dijo ? Czy można poznać rzetelną opinię o pracy na stanowiskach administracyjno-biurowych w firmie Dijo ?

zaciekawiony

Ktos wie jak na stanowisku magazyniera? Jak atmosfera? na co zwrocic uwage podczas rozmowy ?

kas26

Nie jest łatwo, spory stres jednak firma z duza perspekywa, zarobki tez nienajgorsze

by;y pracownik firmy

odradzam pracowac wtej firmie nie wywiazuja sie zewszystkiego

kaska

Jak nie zaaplikujesz to sie niedowiesz, nie warto wierzyc we wszystko co sie czyta.

Poco

Hej ile zarabia się jako specjalista ds sprzedaży eksportowej?

bart

ile mogę tam zarobić netto

bick
@bart 18.06.2016 10:54
ile mogę tam zarobić netto

2 tys na reke praca swiątek piątek i niedziela syf kiła odradzam tam prace mobbing totalny

bar

Czy warto iść do tej firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

kiwi

jako operator maszyn czy produkcja ale jest praca 12 zł za godz umowa zlecenie tj 3 euro robota swiatek piatek i niedziela i nocki jak jestes ograniczona i ze wsi to praca dla ciebie trzeba zapłacic 4500 zł brutto i dac umowe o prace to i ludzie beda a tak to ukraina zostaje ale nie na długo

ja

A jak wygląda praca w biurze ? Szukają też księgowej, tu też jest taka rotacja ?

ja
@wiola 04.05.2016 19:50
mozesz stracic szybko licencje duze ryzyko jedziesz po bandzie stąpasz pocienkim lodzie do pracy bierz szczoteczke do zębów i p...

Brzmi groźnie... Czyżby spółka prowadziła bardzo kreatywną księgowość ?

ja
@wiola 04.05.2016 19:50
mozesz stracic szybko licencje duze ryzyko jedziesz po bandzie stąpasz pocienkim lodzie do pracy bierz szczoteczke do zębów i p...

Brzmi groźnie... Czyżby spółka prowadziła bardzo kreatywną księgowość ?

Asia

Firma z "polskimi standardami" w złym tego slowa znaczeniu - nieterminowość, niedotrzymywanie umów, przeciągające się w nieskończoność rekrutacje, przedmiotowe traktowanie pracowników, nie polecam współpracy w żadnym zakresie i jako potencjalni kandydaci zastanówcie się nie dwa ale pięć razy czy dal nich pracować.

anonim

(usunięte przez administratora)

kilo

tylko kiedy bedziesz chodzic na ten multi sport jak bedziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały tydzien pamietaj o bickach rób bicki tam ci sie przydadzą na pewno i jeszcze jedno nie myśl tam za dużo bo myślenie w tej firmie boli bardzo boli

anonim

(usunięte przez administratora)

kyuo2p

bardzo fajnie ze ten staz jest płatny wogóle fajnie ze panisko płaci bo gdzie indziej sa darmowe juz na szczescie niedługo a to pisałam ja kadrowa i jeszcze doswiadczenie zdobedziesz bedzie ci płacił za prace ho ho

anonim

(usunięte przez administratora)

brytan

daj sobie spokój z ta firmą bo bedziesz płakac po nocach firma rodzinna kto pierwszy wstaje ten rządzi

anonim

(usunięte przez administratora)

brytan

nie sredniej krajowej tylko minimalnego wynagrodzenia 1800 brutto jesli uwazasz ze 350 euro 400 euro na reke za zapierdziel przy tasmie system 3 zmianowy soboty niedziele to gratuluje samooceny.Dodatkowo mobbing stres i oszustwa na nagrodach czyli na twojej kasie.Srednia krajowa to jest 4100 brutto i tyle za prace tam powinno byc bo powinni płacic szkodliwe za podjecie vtam pracy

Boniek

Djoklecjan i wszystko jasne ;-)

hehe

jak będziesz miał pecha i trafisz na zmianę do lidera co cię zmiesza z błotem, to szybko ci się tej pracy odechce.liczą się cyferki, a nie pracownik. A im większy ( usunięte przez administratora )tym większą karierę tu robi.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik dijo

Podstawa to 1500 + premia 500 zabiorą premie za wyniki bo tak i zostaje Ci 9,37zł/h. Śmiech

bury
@Pracownik dijo 10.12.2015 12:41
Podstawa to 1500 + premia 500 zabiorą premie za wyniki bo tak i zostaje Ci 9,37zł/h. Śmiech

nie premia tylko nagroda jest z nagrody jesli nie dostaniesz nie muszą ci sie tłumaczyć i tych nagród nie ma pozdrawiam

malina

jestem ze wsi mam 4 ha ziemi lekko zryty beret babka ma rynte oglądam /trudne sprawy,pamiętniki z wakacji,rolnik szuka żony/na codzień chodze w klapkach z tesco /kubota/ po sieni i do kur i chliwika podobno w dijo jest 400 euro na reke czy mój profil kandydata tam pasuje czy przejde rekrutacje jak myslicie praca tam to moje i mojej babki marzenie bede robił i soboty i niedziele babka wtedy kurom jesc da dam rade czy nie aplikowac tam na jakies stanowisko

wolny

faktycznie masz racje nie ma premii tylko nagroda i nigdy jej nie a płaca to 1500 zł a zapierdzielasz na tasmie jak robot praca dla desperatów za te pieniądze syf i dno dwa metry mułu

SPARTAKUS

W OFERCIE PRACY PISZA O PREMII WIEC KLAMIA BO PLACA TYLKO NAGRODE A POZA TYM WALI TAM CZOSNKIEM JESLI WIECIE CO CHCE POWIEDZIEC

kulawy

usuwaja opinie

kulawy

pracowalem pare lat i oswiadczam wszem i wobec ludzie kochani unikajcie tego miejsca jak ognia i wszelkiej zarazy W TROSCE O ZDROWIE PSYCHICZNE I FIZYCZNE

anonim

(usunięte przez administratora)

basia

w umowie masz niską stawke i premie uzaleznioną od osiąganych wyników poza tym masz zapis wykonywanie innych poleceń przełozonego i tutaj jest myk masz robić wszystko co ci kazą i kiedy ci wskażą nie mozesz przyjsc na wolnym brak premii odmówisz zrobienia czegos czego ci nawet robic nie wolno brak premii a w kadrach gadka że jestes jedyna takiej osoby szukaliśmy szanse rozwoju a to(usunięte przez administratora) i kamieni kupa bedą cie dymać na każdym kroku aha jeszcze sie nie upominaj o zabranie pieniedzy bo wtedy nikt nic nievwie kto i dlaczego praca tam to porażka

basia

tylko zasuwasz jak robot mała podstawa reszta to premia której nie zobaczysz nie mozesz przyjsc w sobote niedziele nie masz premii urlop na żądanie nie masz premii w tej robocie nie masz domu przełozeni węgorze posmarowane wazeliną bez kompetencji tylko są przez zasiedzenie klika nie polecam odradzam duzy poziom stresu tylko patrzą jak zabrac premie i podlizac sie włascicielowi jacy to oni bystrzaki są nie walczą za pracownika boją sie o własne tyłki odradzam stanowczo

cichy

Tak, dostałem właśnie news'a o wakacie na automatyka w Dijo, wymagania spełniam ponad oczekiwane, ale tanio skóry nie sprzedaję. Widzę że w Dijo nie ma szans dla mnie na zarobek na poziomie co najmniej 1000€. Doświadczenie i GODNOŚĆ kosztuje. Szkoda że nie ma tu konstruktywnej opinii z działu utrzymania ruchu, nie licząc tej "automatyka".

dlugodystansowiec

Pracuję już długo w Dijo i jeśli jesteś dobrym pracownikiem to nie można narzekać. Jęczą Ci, którzy się nie sprawdzają lub chcieliby zarabiać a nie wiele się narobić. U nas w Polsce to standard. Dobry pracownik jest na wagę złota a takich to z lupą szukać. Praca jest intensywna i nieraz stresująca w terminach ale tak jest wszędzie. Jeśli ktoś szuka ciepłej, niewymagającej posadki to nie w tej firmie.

lol
@dlugodystansowiec 11.09.2014 23:41
Standardy są zależne od tego co sobie wypracujesz i na jakich warunkach zgodzisz się na współpracę. Jak nie ma się siły przebic...

Oczywiście, że nie pozwoliłem, dlatego odszedłem:) W mojej obecnej firmie (korporacja) nie muszę o nic walczyć, bo pracuję na warunkach, na jakich zostałem zatrudniony, a za swoją pracę jestem odpowiednio wynagradzany i doceniany. W Dijo piękne warunki i obietnice były tylko na rozmowie, a rzeczywistość okazała się zupełnie inna. Nie każdy pozwoli się bezczelnie oszukiwać. Poza tym, trzeba było jeszcze zapomnieć, że ma się dom i rodzinę, bo bycie w pracy od samego rana do późnej nocy to standard. Oczywiście za darmo. Teraz moja praca to przyjemność, z szefem można porozmawiać jak z człowiekiem, a nie jak z bufonem z mózgiem przeżartym przez pieniądze.

boy

hena daj sobie spokój tam jest totalny mobbing bedziesz wychodzic i gasic swiatło w firmie telefony do domu narada narade pogania i wyzwiska i cisnienie odpusc sobie dobrze radze

automatyk?

Niby firma się rozwija, niby maszyny nowsze...ale będziesz babrał się w smarze jak poprzednicy. Mówi samo za siebie, że młodzi w utrzymaniu ruchu długo nie wytrzymali

pakowacz

ja dostałem 10 netto za godzinę, za dojazdy nie dają, ale wiem że dowożą do przystanku na czekoladowej

bary
@pakowacz 25.03.2014 22:11
ja dostałem 10 netto za godzinę, za dojazdy nie dają, ale wiem że dowożą do przystanku na czekoladowej...

10 netto umowa zlecenie popracuj z rok i oddaj sprawe do sadu o ustalenie stosunku pracy bo pracujesz w miejscu wyznaczonym przez pracodawce w godzinach wyznaczonych pod jego nadzorem i za wynagrodzeniem masz 100 procent wygrane nawet za 3 lata wstecz zapłaca za urloy i nadgodziny i dostaniesz umowe o prace

EDZIA

Hej dziś widziałam ogłoszenie żę szukaja na pakowaczy do Dijo, ile jest zmian i jak sie pracuje, czym tam dojechać?Czy jest tak żle bo z tego co widze to oni ciągle kogoś szukaja?.Dzieki za info:P

lko

Rozwój i awans - o tym można zapomnieć. Ale na rozmowie będą ci złote góry obiecywać i przekonywać, że na pewno wkrótce kierownikiem zostaniesz. Standard pracy okropny, daleko do korporacji, do której ta firma aspiruje. I potwierdzam - komentarze są usuwane.

Berk

Pytanko odnośnie Automatyków, jak z kierownictwem na utrzymaniu ruchu ktos się może wypowiedzieć bądź orientuje się w temacie? Jakiej est podejscie do ludzi. Czy doceniąją prace na utrzymaniu? Jest jakiś system premiowania? Szkolenia? Mozliwośc rozwoju bądź awansu?

okej

To zależy jak przybajerujesz na rozmowie, jakie masz cv i ilu jest kandydatów.

anonim

(usunięte przez administratora)

czeso

czy ktos wie ile placa netto na produkcji i czy zwracaja coc za dojazdy

dojo

Tak, to prawda. Śledze to forum i jakieś 90proc jest wymazane. Szkoda bo jako były pracownik miałem spory ubaw czytając. Czasa się zmieniają i coraz mniej frajerów do wydymania Pewnie już to do tej firmy dociera

Anka

Firma jet nastawiona na maksymalny zysk za wszelką cenę i bez poszanowania praw pracowniczych. Najlepszy dowód - mimo że, niektórzy zarabiają nieźle - jest tam OGROMNA rotacja pracowników. Obecnie w firmie panuje fatalna atmosfera, której już nie są w stanie ani poprawić ani ukryć, nawet poprzez usuwanie negatywnych komentarzy ;)...szkoda tylko pracowników...

kulawy

ludzie omijajcie to miejsce z daleka

marian

mozecie napisaccos wiecej o tej firmie ,mam w planach aplikowac do niej na stanowisko operatora maszyn i jakie wynagrodzenie moge sie spodziewac

gosia

a jak atmosfera w biurach? ktoś się może wypowiedzieć?

anonim

edek a co ze szkoleniami w Dijo Baking, prowadzą jakieś porządne? Co z zarobkami? kulawy, dlaczego tak uważasz?

anna

ludzie unikajcie tej firmy jak ognia bardzo wysoki poziom stresu (usunięte przez administratora)

edek

Bardzo dobra firma, pewna praca dla ludzi którzy naprawdę chcą pracować. Firma docenia ludzi , pomaga w rozwijaniu umiejętności zawodowych ,organizuje imprezy dla całej załogi. W zamian jednak szefostwo oczekuje jak największego wkładu w pracę, lesery, obiboki nie mają czego tam szukać.

ochotnik

a co tam tak źle?

zainteresowany

ale tan naprawdę bez bajery jaka jest ta firma?

Adaś

Bardzo porządna firma, znam ludzi - którzy pracują i sobie bardzo chwalą.

Zostaw opinię o Grupa Dijo - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Dijo