Grupa Dijo

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Grupa Dijo

Opinie o Grupa Dijo Wrocław

Nie przegap nowości o Grupa Dijo!

Pedri

08.06.2026 14:48

Skrajnie przestrzegam przed podjęciem pracy w Dijo Baking. Na okresie próbnym lider zmiany świadom iż nie posiadam uprawnień UDT skierował mnie do pracy na sprzęcie wymagającym uprawnień. W momencie odmowy zagrożono mi zwolnieniem. Musiałem przejeżdżać z ładunkiem ok 450kg i wysokości 2m ok 50cm od linii produkcyjnej gdzie pracowali inni. Postanowiłem zgłosić problem do działu kadr i bhp co w późniejszym terminie za skutkowało nie przedłużeniem umowy. Dwukrotnie informowałem drogą mailową firmę, ale bez żadnego odzewu. Przedsądowe wezwanie do ugody również nic nie dało. Nie otrzymałem ani świadectwa pracy, ani odpowiedzi z BHP. Kompletna cisza ze strony firmy. Sprawa wraz ze wszystkimi dowodami trafiła do PIP oraz został złożony pozew do sądu pracy.
    #PracownikProdukcji

Ekspert

09.06.2026 14:59

To lepiej wycofaj ten pozew bo przegrasz i będziesz musiał zapłacić im za koszty prawnika. Jak jesteś na umowie na okres próbny to mogą cię zwolnić w każdej chwili bez podania powodu. Przy nie przedłużaniu umowy tak samo nie muszą żadnego powodu podawać. Inaczej jest na umowie na czas określony. Tutaj muszą podać powód jak cię zwalniają. Za te nakazy operowania wózkami bez uprawnień PIP da im karę tysiąc zeta i będzie po sprawie. Nie polecasz pracy tam? Na twoje miejsce są setki chętnych do tej roboty. Gdyby słuchali twoich zaleceń to by przecież umarli z głodu nie pracując.

Bezimiennyyyy

21.05.2026 22:41

Nie polecam ta firma to (usunięte przez administratora) i zastraszanie jest tu na porządku dziennym

ASYSTENTKA _111

19.05.2026 15:53

Skąd taka duża rotacja na stanowisku Asystentki Zarządu? Chcialam aplikować, ale zrobiłam reasearch i zobaczyłam, ze od ponad roku szukają kogoś na to stanowisko. Coś nie tak?
    GhostRider565@

28.11.2025 10:24

Zastanów się dziesięć razy, zanim podejmiesz pracę w tej firmie!!! Pracowałem w tej firmie przez dwa i pół roku na produkcji. Zaczynałem od układania pudełek na paletach, potem zaproponowano mi pracę jako operator maszyn. Szkolenie miało trwać 3 miesiące, a ja miałem tylko 3 dni. Na co dyrektor produkcji odpowiedział liderowi mojej brygady: „Moje szkolenie jest bardzo drogie”. Aby pozostać operatorem, musiałem nauczyć się wszystkiego sam. Pytać kolegów i odciągać ich od pracy. Kierownicy produkcji nie znają kodeksu pracy lub celowo go łamią. Kilka miesięcy przed urlopem zgłaszasz dni wolne, a potem odwołują je na dwa dni przed urlopem, kiedy bilety są już kupione, a zakwaterowanie opłacone. Wychodzisz do pracy na dodatkowe godziny, za które mogą nie zapłacić. Na pytania co, jak i dlaczego? Słyszysz w odpowiedzi niewyraźne wymówki od pracownika biura lub lidera. Lider może zapomnieć policzyć ci dodatkowe godziny. W biurze mogą nie wypłacić ci pełnego wynagrodzenia lub premii. Oprócz wykonywania swoich obowiązków w pracy musisz stale kontrolować liczbę przepracowanych godzin i przeliczać każde wynagrodzenie. Bardzo trudno jest pracować w takich warunkach. A przy podpisywaniu nowej umowy nie przedłużono mi karty multisport. W biurze odpowiedzieli: „Zapomniałam”. Na produkcji jesteś pracownikiem uniwersalnym. Sam musisz pilnować maszyny, produktu, porządku w miejscu pracy, prawidłowego drukowania etykiet oraz dostępności wszystkich niezbędnych materiałów do pracy: kartonu, etykiet, taśmy klejącej i wielu innych. Kierownictwo wymaga od ciebie wiele, ale nie stwarza warunków do wykonywania powierzonych zadań. Tylko wymagania. Nie wspominając już o lekceważącym traktowaniu ciebie jako pracownika i człowieka. Nieraz byłem świadkiem, jak lider lub inni kierownicy pozwalali sobie podnosić głos na podwładnych, grożąc im natychmiastowym zwolnieniem, jeśli nie będą robić tego, co uważają za stosowne. Nawet jeśli nie należy to do twoich obowiązków. Praktycznie całe kierownictwo firmy jest niekompetentne. Począwszy od lidera, a skończywszy na kierownikach. Nie mają odpowiedniego wykształcenia, wiedzy i doświadczenia, aby zajmować stanowisko kierownicze. A to tylko niewielka część tego, co mogę powiedzieć. Wszystkie moje słowa mogę potwierdzić faktami. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt.
    Obserwator kandydat

28.01.2026 22:42

Czyli łamane są prawa pracownicze których nikt nie zgłasza. A to duży błąd.Kiedy nastapi pożądna kontrola w tej firmie a widać ,że musi nastąpić to może wówczas nadejdzie refleksja.Przecież to my pracownicy przynosimy dochód firmie. z którego góra żyje.Na to wygląda ,że firma ma fatalną opinię jeżeli chodzi o prawa pracownicze.
    Nigdy więcej

21.01.2026 13:55

Witam . Jakiś czas temu byłem na rozmowie o pracę w tej firmie . Nie miałem gdzie zaparkować więc stanąłem na jedynym wolnym miejscu przy szlabanie . Gdy chciałem wejść na teren firmy brodaty pan z Ochotny kazał mi natychmiast przestawić samochód . Gdy powiedziałem że nie ma miejsca i że przyszedłem na rozmowę o pracę , powiedział że go to nie obchodzi mam stanąć sobie na jakimś końcu . Więc tam pojechałem i musiałem wracać kawał drogi z buta . Nie zbyt ciekawie jak na początek pracy . Z tego co zauważyłem ludzie parkują gdzie popadnie pomimo wolnych miejsc . Dziwna sytuacja ale od razu zostałem zaatakowany . Współczuję pracownikom tej firmy . A oferty są nie prawdziwe . Pozdrawiam

15.01.2026 23:05

Szkoda że nie ma szacunku do pracowników którzy pracują od roku i więcej. Nowy pracownik dostaje więcej na start. Kto nie wieże proszę zobaczyć ofertę na pracuj.pl gdzie dla nowego pracownika obiecane 6500-7500 brutto, co dużo więcej od mojej podstawy, chociaż pracuje w firmie więcej 5 lat. Sama praca mi podoba, ale niestety najpierw idziemy do pracy żeby zarobić...szkoda że muszę szukać coś innego....niestety...

19.01.2026 13:02

Ale to 5200 na umowie , 15% premia wynikowa ( trochę ściema) , dodatek frekwencyjny 600zł brutto. Tak że nie jest tak fajnie jak na pierwszy rzut oka
    Były Pracownik

17.01.2026 15:59

1. Warunki pracy: Atmosfera jest toksyczna. Nie ma mowy o szacunku dla pracowników. Kierownictwo traktuje personel przedmiotowo. 2. Wynagrodzenie: Wypłaty są bardzo niskie, nieadekwatne do wykonywanych obowiązków i poświęconego czasu. Brak jakichkolwiek podwyżek wynagrodzenia, pomimo przepracowanych lat i rosnącego doświadczenia.
    Nigdy więcej

14.01.2026 16:48

Ta firma to kompletne (usunięte przez administratora) i brak profesjonalizmu . Gdy nie ma pracy to mówią ci w oczy że nie będą zwalniać i wysyłają cię na urlop przymusowy aż nie pozbędziesz się całego , gdy nie chcesz przyjść do pracy w zaplanowanych nadgodzinach ( tak są takie w tej firmie ) kodeks pracy się kłania . I stajesz się nie wygodny to robią wszystko byś się sam zwolnił . Gdy zaczyna się robić dużo pracy to nagle się budzą że nie ma ludzi i na szybko trzeba kogoś załatwić byle kogo albo zabrać z innego stanowiska bo przecież nie są potrzebi . Gdy masz całą premię to robią wszystko , wszyastko by tylko nie dać ci jej w kolejnym miesiącu wymyślająca to rzeczy których nie da się osiągnąć . Jeśli przychodząc na rozmowę o pracę mówią ci o benefitach to jedynym jest wypłata na czas i to nie zawsze prawidłowo naliczona

29.06.2025 18:52

Ja też pracuję długo i nie narzekam to że operator pakuje i odkłada na paletę to wynika tylko z braku osoby w danym dniu.A pracownikom chwilowym jak i zastępczych zawsze coś się nie spodoba jak macie pisać bzdury to nie piszecie wcale na dziale słodkim nie jest tak źle jak to opisują pozdrawiam i miłego
    nadoperatorski król

17.09.2025 21:45

Operator traktowany jest w korporacji jak qfno i to cała prawda. Klucz do sukcesu polega na tym aby na takich przegranych stanowiskach nie pracować. Jeśli już tam jesteś i to trwa, to może sobie na to zapracowałaś/zapracowałeś? Zazwyczaj jest to efekt lenistwa i braku pomysłu na siebie już od podstawówki.
    Błahahahaha

02.01.2026 09:01

No chyba żartujesz. Byłem dwa dni z innego działu do pomocy. To co tam się dzieje na słodkim to cyrk! Sami kierownicy robić nie ma komu drą te mordy łażą z rękami w kieszeniach… ogólnie dramat. Brak szacunku do kogokolwiek, jest śmietanka, (usunięte przez administratora) a reszta to popychacze do ciężkiej pracy za wszystkich. Nie polecam ja już tam nie pracuje i w życiu nie wrócę
    Darkers

08.12.2025 10:01

Omijaj szerokim łukiem. W tej firmie bardzo ciężko się pracuje głównie ze względu na sposób zarządzania i podejście do pracownika. Przez 14 miesięcy mojej pracy wielokrotnie obserwowałem nadużycia ze strony liderów i kierownictwa. Sposób komunikacji większości osób jest skandaliczny a momentami można uznać za znęcanie i wymuszanie. Zarobki słabe i wiecznie ale policzone. Do tego dział kadr który nie zajmuje się sprawami pracowników tylko piciem kawy. Generalnie słabo żeby nie powiedzieć tragicznie.
    Robol

02.12.2025 11:20

Czy pracodawca ma prawo grozić pracownikom zwolnieniami dyscyplinarnymi za błędy wynikające nie z ich winy, lecz z nieprawidłowej organizacji pracy, braku szkoleń, chaosu w systemie czy braku procedur? Czy może zmuszać pracowników do naprawiania tych błędów bez wynagrodzenia? Jak na takie sytuacje reaguje PIP?
    ikar

11.07.2025 12:48

Ponad półgodzinna rozmowa telefoniczna z opowiadaniem jak się firma rozwija, niestety bez kluczowych informacji (te miały być na spotkaniu). Naciskanie (trzykrotne) na podanie oczekiwań finansowych, co bez określenia zakresu obowiązków jest niemożliwe. Umówienie spotkania na śrrodę kolejnego tygodnia bez podania godziny, ponieważ w poniedziałek odbędzie się "konsultacja z kadrową". Brak kontaktu w poniedziałek i wtorek, brak odpowiedzi na SMS czy akceptowalna jest zmiana terminu spotkania na czwartek. W piątek po podjechaniu do firmy (przejezdzalem obok) i zaparkowaniu pod firma, zostalem zaatakowany werbalnie przez ochroniarza gdyż według niego "zająłem miejsce gości prezesa". Po zwróceniu uwagi, że nie ma żadnych oznaczeń usłyszałem że mam się "wynosić". Generalnie strata czasu. Raczej przestrzegam przed zatrudnianiem sie w niej. Najlepsze na koniec - 4 godziny po wysłaniu maila na adres firmy (w piątek po szokujacym zachowaniu pracownika ochrony) i poinformowaniu o jego zachowaniu oraz procesie rekruatacji zadzwoniła pani rekrutantka mówiąc, że wybrano kogoś innego. Nawet nie wiem jak to skomentować. Absolutny brak profesjonalizmu.

13.11.2025 15:31

Jest to gromadzenie danych które bez realnej rekrutacji jest złamaniem prawa. Panie z biura do zwolnienia ewidentnie.

12.11.2025 13:06

Zaprezentuje jak wygląda proces rekrutacji w tej zakłamanej firmie. Po przejściu dwóch etapów rekrutacji na stanowisko Lidera Obszaru otrzymałem informację że został wybrany ktoś z większym doświadczeniem. Ja mam 13lat doświadczenia na obszarze produkcji w Polsce i za granicą(pewnie za mało w tej prężnej firmie). Dzień po odpowiedzi o wybraniu innego pracownika, firma wystawiła to samo ogłoszenie o poszukiwania lidera. TO DOKONALIŚCIE WYBORU CZY KŁAMIECIE LUDZI? Okazalo sie ze nie wybrali nikogo i otworzyli Sobie nową rekrutacje. ŻARTY Z POWAŻNYCH LUDZI...Omijać z daleka!! Człowiek traci pieniążki na paliwo, jeździ tam i spowrotem a Oni robią Sobie żarty z ludzi. Rozmawiałem z Panią (usunięte przez administratora). Panie oszukują idealnie. SCAM!!

12.11.2025 14:57

Dodam tylko że gromadzenie i przechowywanie danych bez realnej rekrutacji prowadzi do złamania prawa, o czym chyba Panie nie za bardzo się orientują......
    Plebs

24.10.2025 06:56

Jeśli szukasz pracy jako pracownik na produkcji to lepiej się zastanów dwa razy . Nie bez powodu ciągle w tej firmie brakuje ludzi do pracy . Podejście kierownictwa nieznającego przepisów albo kodeksu pracy , zastraszanie dyscyplinarka albo naganami . Najgorsze jest to że ludzie którzy nami zarządzają to osoby które nie mają pojęcia o procesie bo się wg nie interesują . Więc nie potrafią pomóc . Na siłę szukanie winnych i wyciąganie konsekwencji od osób które niczemu nie zawiniły ale przecież ci najniżej muszą ponieść konsekwencje bo ktoś musi . Jeśli szukasz pomocy to odradzam bo odbije ci się to podwójnie . Nie ma w tej firmie sprawiedliwości ani pomocy . A i jeśli masz auto to będziesz parkował w polu bo miejsca parkingowego też nie ma a w dodatku zablokowana droga szlabanem żeby na niego wjechać .
    Mar09

10.10.2025 20:47

W biurze ogólnie da się pracować – głównie dzięki fajnym ludziom. Niestety, działy trochę ze sobą rywalizują, więc ciężko liczyć na pomoc, jak coś się sypie. Z benefitów tylko LuxMed i Multisport, żadnych premii, prezentów na święta ani wczasów pod gruszą. Pensja spoko, ale tylko jeśli nie wypadniesz z pracy – premia frekwencyjna to prawie 1000 zł i znika po jednym dniu L4. Jak ktoś nie musi brać tej roboty na siłę, to lepiej poszukać czegoś lepszego.
    Daniel

07.08.2025 08:34

Problemy z wypłatami praktycznie co miesiąc . Brak kompetentnych osób w księgowości .

05.08.2025 15:47

A mnie zastanawia najbardziej to jak to możliwe że nowi pracownicy po znajomościach mogą zarabiać więcej po chwili niż prawicowy którzy pracują tutaj wiele lat . Jak można tak traktować wiernych pracowników z doświadczeniem ?. A jak zapytasz w kadrach czy jak się zwolnisz i zatrudnisz raz jeszcze to czy dostaniesz więcej odpowiadają że nie nie ! . To jak to działa . Z jednej strony zachęcacie nowych pracowników do pracy u was a z drugiej powodujecie z dobrzy pracownicy się zwalniają . Czy naprawdę żeby zarabiać jak nowi to trzeba dać wypowiedzenie ? Bo tylko tak można walczyć o swoje . Ci co tak robią to jeszcze są klepani po plecach a kierownictwo za nimi lata . Za do pracownicy który się starają mają coraz więcej obowiązków nie związanych z procesem produkcyjnym . A później popełniają błędy i są za to karani .

12.05.2025 20:54

27.06.2025 16:54

Na tym dziale najgorzej ma operator na pakowni i musi pilnowac maszyn pisać dokumenty wazyc pakować i byc na palecie to jakas masakra w słodkim

28.03.2025 10:25

Czytam i nie wieżę…. Omijajcie, do kitu itd. Zdaje sobie sprawę z tego że te negatywne wpisy są od byłych pracowników, którzy z jakiegoś powodu nie pracują: nie chce im się , za mało zarabiają, jednym słowem: ja pracuję długo, znam ludzi którzy pracują jeszcze dłużej, Polacy, Ukraińcy i są zadowoleni . Bo chcą pracować . Więc proszę kolego były nie marnuj swojego cennego czasu na pisanie bzdur , tylko szkol swój umysł aby dostosować się do pracy na którą wyraziłeś chęć podpisując umowę w której było jasno napisane co, jak, gdzie i za ile . Głowa do góry, masz jeszcze wybór iść na zasiłek a tam nie będzie : kierownika, kadr itd . Powodzenia
    Pracownik od 10 lat

23.05.2025 20:16

Cnoty człowieku gadasz ja pracuję w tej firmie 10 lat a tak źle jeszcze nie było . Przeszedłem wszystkie szczeble produkcyjne . Nie wiem kto ci kazał to napisać pewnie kadry ale chyba sam w to nie wierzysz . Oprócz wynagrodzenia na czas nie ma nic pozytywnego

27.06.2025 16:45

Dobrze ma ten co dobrze się podlizuje wtedy ma lekko i dobrze zarabia a ci co się nie podlizują i ciężko pracują mają zawsze pod górę i jeszcze więcej obowiązków

18.06.2025 11:38

Najlepszy na słonym jest kierownik Kamil wesełek , co nic nie umie nic nie potrafi na niczym się nie zna pierwszy aby zrobić zdjęcie ze miotłą krzywo wisi i zabłysnąć przed nową kierowniczka . A i zamontował szpiega na hali swoją mamę bo jak jest na palarni to ktoś musi zbierać donosy 😉 . Jak się ma do tego nowa kierowniczka ? Że kierownik łamie wszystkie zasady od ubioru , telefony przepisów BHP palenia papierosów , po brak kultury do podwładnych czasem o zasłaniach mobingu w pracy czasem pod względem zwykłego (usunięte przez administratora). Czy jak będę chciała iść zapalić to mogę iść z Kamilę ? Ha ha

27.06.2025 16:36

Z Kamilem każdy kto mu się podliże może pójść zapalić a to że nic nie umie to wszyscy wiedzą ale ma immunitet za to że donosi więc i tak nic mu nie zrobią.Bo taki pracownik jest najlepszy,zresztą tak jest tam wszędzie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Dijo?

Kontakt - Grupa Dijo

28 52-351 Wrocław

Branża główna: Piekarnictwo i cukiernictwo
    Piotr

10.06.2025 23:50

Zarobki w ofercie do 9000 zł a w rzeczywistości 5900 po co te oferty ?
    Brajan

31.07.2024 21:31

Jeżeli chodzi o premie za polecenie pracowników, to dana osoba musi przejść okres próbny, czy gdy przejdzie rozmowe rekrutacyjną już spełniam wymagania do przyznania premii?

02.08.2024 22:08

Po trzech miesiącach jest wypłacana pierwsza część premii, za pół roku całość

10.06.2025 23:49

Gdzie tak jest napisane , informacja regulamin tego nie wskazuje że jest wypłacana połowa później druga .
    Spłoniemy

23.09.2024 22:43

Czy naprawdę nic się nie da zrobić z nielegalną palarnią koło paluszków. Jednym przysługują papieroskowe przerwy, a innym nie? Już samo rzucanie tych kiepów na daszek z papy jest niebezpieczne. Skończymy jak beskidzkie, bo lidery i spawacze nie potrafią się wstrzymać z paleniem.
    Lomo

18.03.2025 18:29

Da się zrobić, ale ktoś musiał by chcieć. Jak kierownictwo i technicy palą to nikt się tym nie zajmie. Tylko operatorów ostro ganiają.
    Teściu

05.06.2025 23:30

Spędzamy sporo czasu w małym gronie. Naprawdę musisz to psuć? Źle Ci tu jest? Po co ta złośliwość?
    Ofiara

23.05.2025 20:24

Uważajcie na wydziale słodkim na jednego z liderów . Jest to leń niewychodzący z biura przez cały dzień twierdzący że uzupełnia raporty a tak naprawdę to nie prawda . Siedzi i wraz ze swoim chłopakiem oglądają sobie filmy. Dziwi mnie to że jeszcze nikt na kamerach tego nie wykrył że nie ma tam zarządzania . W końcu ktoś powinien się za obydwu zabrać i sprawdzić co robią . W dodatku panowi to obrzydliwcy oraz erosomani oraz zboczency mobingujący kobiety . Wykorzystują pracę innych aby samemu nic nie robić .
    ron

27.05.2025 16:53

dokladnie nic nie robią tylko grają na telefonach, uważają się za najmodrzejszych na świecie, nikogo nie szanuja ale do kierownictwa się podlizują czego to oni nie robia . nie mówiąc o tym jak patrza na kobiety dramat

28.05.2025 20:30

Mleko się wylaloale ńie do konca🤣

12.05.2025 20:40

Odział słodkie to jest duże dramat w prace na oddział słodkie jest mobbing koordynator Adam zawsze krzyczę na ludzie i tylko kłamię

22.04.2025 16:18

Od przynajmniej kilkunastu miesięcy w miejsce osób, które nie wytrzymały nerwowo i rzuciły wypowiedzenie w dziale jakości, nie zatrudnia się nowych pracowników. Podobnie wśród technologów. W zamian za to ich obowiązki rozdzielane są na nadal zatrudnionych, więc w ramach jednego etatu robisz dodatkowe 3. Co miesiąc jesteś sprawdzany z ich realizacji, a jeżeli nie dajesz rady, to obcina ci się premię. Omijajcie to miejsce szerokim łukiem.
    CoWorker

23.04.2025 18:46

W inwestycjach identyczna sytuacja... Przypadek?
    ....

28.04.2025 06:31

Dodatkowo pensje w dziale jakości to nieśmieszny żart, podejście pracy róbcie za kilku dodatkowo ogromna odpowiedzialność. Jak coś się dzieje to zawsze wina jakości do pieniędzy otrzymywanych to czysty wyzysk ze strony firmy.
    Volodymyr

13.04.2025 23:58

już na wstępie spotkałem się z nieakceptowalnym traktowaniem. Kierownik magazynu był zdziwiony, że aplikuję na stanowisko lidera, mimo że aplikacja była jasno sformułowana na tę funkcję. Rozmowa była prowadzone w kontekście stanowiska magazyniera, co nie miało sensu w kontekście moich kwalifikacji i doświadczenia. On cały czas mi mówił o stanowisku magazyniera , chociaż parę razy powiedziałem, że aplikuje na lidera magazynu. Co więcej, podczas rozmowy padały pytania o moje obecne wynagrodzenie. Oczywiście, rozumiem, że jest to część procesu rekrutacji, jednak sposób, w jaki pytania zostały zadane, oraz reakcje Pana kierownika magazynu i Pani specjalista ds. Rekrutacji, które obejmowały śmiech i uwagi na temat wysokości mojego wynagrodzenia, były absolutnie nieakceptowalne. Zachowanie to było nieprofesjonalne i całkowicie nieodpowiednie w procesie rekrutacji na stanowisko kierownicze. Dodatkowo, nie zostały mi przedstawione żadne informacje na temat wynagrodzenia oferowanego na stanowisku lidera. Kiierownik magazynu od początku miał w głowie kandydatów "bardziej swoich" na lidera, a mnie z automatu traktował jako opcję na stanowisko niższe, mimo że aplikowałem na lidera. Niestety, to wygląda jak takie typowe "odrzucenie bez sprawiedliwej oceny".

29.03.2025 00:58

Omijać szerokim łukiem masakra ja miałem wypadek w pracy 0 dokumentacji do ZUSu 3 ponaglenia i nic... Kadry to porażka. I też nic inspekcja pracy nie wniosła ....

10.10.2024 19:29

Zastanawia mnie czemu opinie są usuwane. Jesteśmy w Polsce, a w tym zakładzie pracują sami ukrińcy, nie da się tam funkcjonować, na każdym kroku ukraiński język, rzygać się chce. Szybko zrezygnowałam.
    Tim

18.03.2025 16:29

Normalnie się z nimi pracuje. Gdzie byłaś?
    wkurzony

15.02.2023 11:25

czy wam też nie chcą wydać sepów, które musieliśmy robić latem?? zmusili nas do zrobienia tego a teraz nawet nie możemy zobaczyć tego na oczy
    złota łopata

01.03.2025 13:12

Czytasz daty? Inna sprawa- nie rozumiem po co zrobili sepy operatorom. (usunięte przez administratora) Większość ludzi z produkcji jest za słaba intelektualnie do prac elektrycznych, więc Sepy i tak im się nie przydadzą. Lepiej nie utrzymywać tych ludzi w świadomości że mogliby coś takiego robić, bo zrobią krzywdę sobie lub innym. Nie bez powodu są operatorami.

20.02.2025 09:44

Przyszli kandydaci - nie wierzcie w to co jest napisane na ogłoszeniu. Nie ma tutaj ani żadnego socjalu (5 zł na karcie na dzień, a najtańsza kanapka w automacie kosztuje 7.50 zł + zabierają z tego 12% podatku przy wypłacie). Brak dodatków na święta oraz do urlopu. Za nawet pojedynczy zwolnienie lekarskie zabierają 100% każdej premii. Mogą wam przesuwać etat jak tylko zarządowi się spodoba. Brak normalnego parkingu - co chwilę kradną tablice rejestracyjne i rysują auta. Trzeba pilnować swoich składek - co chwilę jest problem z opłaceniem ZUSu oraz składek PPK. Jedna wielka rotacja bo nikt nie jest w stanie tu wytrzymać dłużej niż kilka miesięcy.
    A.Y.

13.12.2024 09:29

To się w głowie nie mieszci! Nic nie można w biurze kadr załatwicz. Jak się pszychodzi i prosi o pomoc to żadna z pań nawet głowy nie podniesie. Starsza jeszcze oczami wywraca i narzeka że ona dużo pracy ma i nie zrobi bo to nie jej praca. Kilka razy musiałem chodzic i upominacz się a i tak o mnie zapomniano. Od jednej do drugiej byłem wysyłany, każda rzecz u innej pani. Młoda nic nie umie, nic nie może pomóc. Nie ma nikogo kto by pomógł. Była miła pani Kinga ale chyba już nie pracuju. Człowieka jak psa traktujom.
    ktoś

20.12.2024 16:34

prawda! trzeba kilka razy prosić aby załatwić sprawy! porazka!
    Zainteresowany automatyk

17.12.2024 08:33

Jak wygląda praca automatyka? Jest jedna zmiana czy system 4 brygady? Czy pracuje się w weekend? I jak atmosfera na tym stanowisku?
    Anatolii Kabanets

06.11.2024 11:37

To nie firma - a jakiś (usunięte przez administratora) Biuro - po prostu porażka. 0 kontaktu. Nie można się dodzwonić. Telefon nie odbierają, na email nie odpowiadają. Wynagrodzenie nie wypłacają. (usunięte przez administratora) a nie firma.
    Pracownik*

04.10.2024 14:11

Oferowane zarobki w tej firmie nie mają nic wspólnego z kasą rzeczywistą . Chyba że (usunięte przez administratora) bez weekendów. No i mogą jeszcze zabrać premię, bo tak zdecydowali, chociaż nie ma winy produkcji!!!

27.08.2024 14:39

Widzieliście, że Grupa Dijo poszukuje nowych pracowników? Czy warto tam pracować?

05.08.2024 15:39

Rozmowa kwalifikacyjna przebiegła bardzo pozytywnie, miałam realną nadzieję na zatrudnienie. Obiecywali odpowiedź telefoniczną, pozytywną lub negatywną, ale firma jak widać uznała, że nie jest to potrzebne i zostałam całkowicie zignorowana. Nie polecam, jeśli już na starcie nie traktują kogoś poważnie, widać co sobą reprezentują, oraz co będzie później. Zero szacunku!
    Anatolii Kabanets

24.07.2024 17:29

To są nie firma, a jakąś tragedia.. normalnie nie można nić załatwić. Abo przez dyrektora, abo czekać na cud.. w biurze telefon nie odbierają, papieru pogubione, nikt nić nie wie.. Byłych pracowników ochrona nie wpuszcza bo trzeba być umówionym. To są porażka. Od razu trzeba iść do PIP. Bo inaczej nić nie załatwisz.
    Czarna

10.07.2024 13:18

Czytałam że pracownicy dostawali paczki z produktami jako benefit a widziałam w ogłoszeniu dla Key Account Manager też inne. Np.możliwość uczestnictwa w zajęciach z angielskiego, prywatną opiekę medyczną LuxMed. Jak oceniacie te dodatki?
    Gość

13.07.2024 05:11

Lux med w czterech pakietach od standard do luksus do wyboru
    Karo

14.04.2024 07:22

dzień dobry. potrzebuje się dowiedzieć z jakiej podstawy teraz rusza Specjalista ds. Systemów Zarządzania Jakością. W ogłoszeniu na stronie jest napisane, że minimum 3-letnie doświadczenie to wymóg. Czy coś jeszcze może dodatkowo wpływać na wysokość zarobków?
    Były Pracownik @

17.05.2024 05:20

Daj sobie spokój z tą pracą. Jest tyle normalnych firm że naprawdę szkoda czasu marnować na tą firmę... Z tej firmy ludzie cały czas odchodzą,i to na różnych stanowiskach z biura z magazynu z Produkcji... Gdyby było tak dobrze to by chyba nikt nie odchodził? Dlatego cały czas są ogłoszenia....
    skyra

29.05.2024 23:18

zawsze tak było, żaden z pracowników nie wytrzymywał dłuzej niz kilka miesięcy i dlatego już chyba nawet nie zdejmują ogłoszenia, rotacja taka że już nawet nie zapamiętujesz twarzy bo za chwile bedzie zwolniony i nie ma sensu tracic czasu na zapamiętywanie. Łatwiej też sie rozstwać gdy nie znasz wszystkich dobrze

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Dijo