Grupa Dijo
2 572 6 1

Opinie o Grupa Dijo

Mirek

Idealnych firm nie ma ale wystarczy dobrze pracować i z całą pewnością nie trzeba będzie narzekać ani pisać na forum!!

pedro

ta firemka czyli janusze biznesu cały czas poszukują nowych pracowników przecież ty izuniu wiesz najlepiej pracując w kadrach i wypisując tutaj peany na cześć tej firemki.Pewnie jesteś beneficjentem tych układów i spijasz śmietanke a taki ukrainiec (usunięte przez administratora) na zleceniu za 2500 zyla w upale 45st. Przecież dobrze o tym wiesz a palisz o jakiejś atmosferze rotacja ogromna brak ludzi bo płaca brak stabilizacji czyt.brak umowy o prace i warunki pracy to tam kaszana jest wyzysk

Iza

@Były pracownik, Jestem Moderatorem forum GoWork.pl i proszę Cię uprzejmie raz jeszcze o zapoznanie się z regulaminem forum oraz treścią Twojego ostatniego wpisu. Wpisy otwarcie obraźliwe nie będą na forum tolerowane. Jak wyglądają obecne warunki pracy w firmie Grupa Dijo? Czy w ostatnim czasie firma zwiększyła zatrudnienie i poszukuje nowych pracowników?

Były pracownik
@Iza 20.07.2018 20:56

Dla mnie może byc Pani nawet papieżem ale jakiś szacunek do drugiej osoby sie należy....nie uważa Pani,że pisanie do każdego na Ty jest trochę niekulturalne?odrobinę szacunku!

Były pracownik
@Iza 20.07.2018 20:56

Wydaje mi sie,że jest Pani odrobine przewrażliwiona...wciąz uważam że nikogo tu na forum nie obraziłem i nie mam zamiaru obrażać

Iza

@Były pracownik, chciałabym przypomnieć Tobie o regulaminie forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Forum nie jest miejscem na obrażanie innych pracowników. Forum odwiedzają potencjalni kandydaci do pracy w tej firmie. Rozmawiamy tutaj o warunkach w pracy, atmosferze, możliwościach rozwoju, przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej. Możesz posiadasz jakieś informacje na ten temat i chciałbyś się wypowiedzieć o firmie Grupa Dijo?

Były pracownik
@Iza 13.07.2018 14:05

Ale Pani Izo ja w swojej wypowiedzi nikogo nie obraziłem...proszę czytać ze zrozumieniem.pozdrawiam

Były pracownik
@Były pracownik 18.07.2018 21:31

A poza tym Pani Izo nie przypominam sobie żebyśmy byli na Ty,więc prosiłbym o odrobine kultury z Pani strony...

...................

czyli co pracuje się każdy wekend w ogłoszeniu jest od pon do pt umowy o prace raczej nie dostane nie

Były pracownik

PANIE MATEUSZU TO CO NAPISAŁ KOLEGA JAZGACZ TO W 100% PRAWDA...NIESTETY TO CO TAM SIE DZIEJE TO JEST JEDNA WIELKA PORAŻKA I NIE WYMADRZAJ SIĘ BO WSZYSCY Z CIEBIE CISNĄ ZA TWOIMI PlECAMI????????????

Mateusz Dr
@Były pracownik 03.07.2018 23:26

Smieszni byli pracownicy jeżeli macie jakąś opinię na temat firmy to może bądźcie dorośli i się podpiszcie bo jechać po innych na odległość każdy potrafi. To co o mnie mówią inni za moimi plecami mnie nie obchodzi ponieważ jestem dorosły w przeciwieństwie do nich i jeżeli coś mam do powiedzenia mówię prosto w oczy, może głównie dlatego pracuje tam ponad 4 lata a nie jak śmieszni hejterzy po 3 miesiące i nagle mają dużo do napisania. W tej firmie niema miejsca dla ludzi którzy jedyne co potrafią to przyjść do pracy i jęczeć, tutaj trzeba chcieć pracować a nie tylko chodzić po kątach i slizgać się na plecach innych.

jazgacz

Praca na magazynie to jakieś nieporozumienie..........średniowiecze ! jedyny system jaki jest i ma pracownik do niego dostęp to jest clipboard, długopis i zlecenia na papierze ! FIFO jeszcze jakoś funkcjonuje ! wózki.........no cóż w opłakanym stanie ! lider nie ma pojęcia jak zarządzać gospodarką magazynową oraz zasobami ludzkimi ! lokowanie towaru na magazynie odbywa się na gębę : tu kładę paletę z toffi ! produkcja cały czas dorzuca brak miejsca na magazynach.......jak to funkcjonuje cud ?! osobiście to po 3 miesiącach podziękowałem za współpracę.........jak ktoś chce się uczyć nowości w logistyce to na pewno nie w tej firmie to tylko Dijo i długo długo nic

Mateusz Dr.
@jazgacz 02.07.2018 14:44

Kleks najpierw naucz się używać pudełka na mózg a potem coś pisz

Mateusz Dr
@jazgacz 02.07.2018 14:44

Kleks naucz się używać pudełka na mózg a potem coś pisz bo głupoty pisać potrafi każdy a jak ktoś się nie nadaje do trzymania nawet miotły to nie licz na cuda tu nie ma miejsca dla ludzi którzy nie chcą myśleć i nie potrafią. A co do podziękowania za współprace to TOBIE PODZIĘKOWALI ZA SUPER POSTAWE I TĘPO PRACY.

Byly pracownik
@Mateusz Dr 03.07.2018 13:48

"KLEKS NAUCZ SIE UŻYWAĆ PUDEŁKA NA MÓZG..."co to ma być kolego?może zamiast korzystać z lekcji angielskiego wez sobie lepiej korepetycje z jezyka ojczystego...masakra

yugo

po twoim wpisie jestes studentką zapraszamy benefity autobus 133 multi srulti cuda wianki a na koncie 2400 zyla za swiątek piątek i niedziele zapraszamy serdecznie

Iza

@............................ Rozumiem i dziękuję Ci za odpowiedź. Czy wobec tego pracodawca, jakim jest Grupa Dijo oferuje sowim pracownikom chociaż ubezpieczenie? Jeśli ktoś z Was chciałby jeszcze zabrać głos na temat pracy w Grupie Dijo, to bardzo serdecznie zachęcam, gdyż Wasze uwagi na pewno okażą się przydatne dla innych osób.

jugo
@Iza 27.06.2018 15:02

grupa dijo oferuje chociaż ubezpieczenie no ludzie 18 brutto i chociaż ubezpieczenie ja pierd....ole podzielcie sie opiniami niewolnicy bedziecie mieli ubezpieczenie gruuuuppppa dijo

MiKo

Firma rozwija się w szybkim tempie i potrzebuje nowych pracowników na różne stanowiska!! Zarobki.. myślę że w porównaniu z innymi firmami to są na dobrym poziomie. Dojazd do pracy MPK 133. Są benefity, opieka lekarska itp. Te wszystkie wasze negatywne opinie... Co mam powiedzieć jeśli ktoś chce pracować i ma się chęci to się pracuje.. możliwość rozwoju.. osoby pracowite są doceniane. Ja już pracuje od ponad 3 lat. Ogólnie oceniam firmę na 4.5/5.

jugo
@MiKo 15.06.2018 07:08

wez sobie kółko i pierdolni...j się w czółko

anonymous

benefity srity kasa na stół a nie autobus do pracy i karta multi kulti może jeszcze parówki za 1 zł w przerwie. Płaca na poziomie 18 zł brutto operator tj, 3 euro netto to Nepal albo Mongolia.Ukraińcy juz w tyłku to mają za 3 eur nocki swiatki i niedziele no i nagroda ktorej nie zobaczycie ale benefity i dynamiczny rozwój ja pierdo.....le jeszcze sie ludzie na to nabierają

...................

jakie benefity jak większość robi na umowę zlecenie a połowa to ukraincy same brednie byle złowić kogoś na haczyk zacznijcie szanować ludzi ludzie to nie cześć co można wymienić nie cytryna żeby wyciskać chcecie oszczędzać zobaczcie ilu zbędnych ludzi jest w biurze

Iza

@MiKo Twoja subiektywna opinia o Grupie Dijo z całą pewnością posłuży innym użytkownikom forum, a szczególnie tym, którzy planują tam złożenie CV. Fajnie, że praca w wyżej wspomnianej firmie przynosi Ci dużo satysfakcji. A na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Czy firma zatrudnia osoby bez doświadczenia?

............................
@Iza 18.06.2018 12:57

jakie benefity jak przyjmują głównie na zlecenie pracowałem ponad pól roku i umowy o prace nie miałem płacą jak wszędzie powyżej 2 ,przymusowe nadgodziny,wiecznie brakuje to robisz za 3 wiele firm tak dziś ma a wystarczy traktować ludzi z szacunkiem to znaczy nie wyciskać jak cytrynę i wszystko by było inaczej

ania231

Jak wygląda sprawa wynagrodzenia dla studentów ? Można w tej firmie odbyć również praktyki ?

Grupa Dijo
pracodawca
@ania231 05.06.2018 12:51

ANIA231, Serdecznie zapraszamy do złożenia swojej aplikacji, wakacje to bardzo dobry czas na odbycie stażu czy praktyki. Przesyłając do nas CV, napisz w jakim dziale chciałabyś je odbyć:)

Iza

@ania231 Po Twoim wpisie wnioskuje, że jesteś studentką i masz raczej ograniczony czas na pracę. Na oficjalnej stronie firmy Grupa Dijo widziałam, że szukają studentów na okres wakacyjny http://www.dijo.pl/oferty-pracy/ Byłabyś zainteresowana? Daj nam znać.

Iza

@.............................. Twoja wypowiedź jest nieco zdawkowa, a w związku z tym raczej niewiele mówi użytkownikom forum. Proszę zatem, byś ją rozwinął. Pracujesz albo pracowałeś w firmie Grupa Dijo, że stawiasz taką tezę? Co mógłbyś powiedzieć o specyfice pracy w wyżej wspomnianej firmie?

Daria

Jak czytam opinie to myślę, że firma ma pecha do osób nie należących do grona pracowitych

..............................
@Daria 17.05.2018 10:45

pracowitych osoba pracowita nie robi za 3 tylko za siebie firma ma pecha bo niewolników jest coraz mniej

Iza

@anonymous Rozumiem i dziękuję Ci za Twoją wypowiedź. Jednak w dalszym ciągu zdaje się niewiele mówić użytkownikom, którzy dopiero chcą dołączyć się do dyskusji. Proszę zatem, abyś - jeśli możesz - wyraził swoje zdanie na temat pracy w Grupie Dijo w sposób merytoryczny, zrozumiały dla innych.

anonymous

Izuniu no powiedz czy jest tam jakikolwiek związek zawodowy który pilnuje i dba o intetesy pracowników i czy kiedykolwiek istniał.Uczciwemu otwartemu pracodawcy powinno przeciez zalezec na tym a tam jest jedna wielka ściema z nagrodami.Tu nikt nikogo nie próbował obrażać ale widać że juz samo wspomnienie o związku zawodowym w firmie działa jak płachta na byka

Iza

@anonymous Twoja wypowiedź jest trochę niespójna. Możesz jeszcze raz napisać, co chciałeś nam przekazać? Pracowałeś w Grupie Dijo? Pamiętaj również, że wypowiadasz się na forum publicznym, gdzie obowiązują zasady spisane w regulaminie Gowork https://www.gowork.pl/regulamin Wynika z niego jasno, iż nie wolno tutaj nikogo obrażać ani wyzywać. Proszę, stosuj się do niego. @Daria Mogłabyś rozwinąć swoją opinię? Niewiele ona nam mówi, a jestem przekonana, że są takie osoby, które byłby zainteresowane Twoim zdaniem na temat tego pracodawcy.

anonymous

zapytajcie czy jest tam związek zawodowy założony pracowników około 300 osób. Oczywiscie nie ma i nie będzie bo tylko kasa sie liczy jak podniesiesz głowe to za brame. Jest rada zakładowa ale to wazeliniarze od 30 lat. Nie myslcie że tam kariere zrobicie nie podoba sie to won

Romanow

Nawet Ukraińcy z tamtą uciekają...to musi o czymś świadczyc!?

............................
@Romanow 19.04.2018 12:56

jak masz robić za 3 jeszcze za operatora a on siedzi za maszyna i se w gierki pyka a do niego należy odstawianie palet skreczowanie pakowacz ma tylko pakować nakleić etykietę i odstawić paletę na bok ale jak można kogoś wyrolować to to robią ja jak to zobaczyłem zawołałem go po 2 godz i powiedziałem że idę do domu bo za 3 nie będę robić

Podirytowany

Zmienić lidera na magazynie!!!

Pedro

Może ktoś wie czy firma potrzebuje do magazynu pracownika?

Grupa Dijo
pracodawca
@Pedro 22.04.2018 14:57

Pedro, Na obecną chwilę nie poszukujemy pracowników do obsługi magazynu, ale proszę śledzić nasze ogłoszenia lub przesłać do nas swoje CV, w przyszłości w pierwszej kolejności zwracamy się do osób, których aplikację już posiadamy.

Romanow
@Pedro 22.04.2018 14:57

PEDRO nie przejmuj się szybko się Odezwa...tam nikt nie chce pracować!

anonymous

chcesz mieć zryty beret za niewielkie pieniądze zapraszamy dołącz do nas.Oferujemy prace w świątek piątek i niedziele nocki też współzawodnictwo w wynikach w pracy wyniki ogłaszane na tablicy. Kasa ze 2200 na rękę plus nagroda 500 zyla ale nagroda przy 150 procentach normy a jak nie to sie zobaczy. Zapraszamy serdecznie

Romanow

Atmosfera fatalna...na rozmowie o pracę obiecują kasę niewiadomo jaką....a jak przedłużasz umowę to wciskają Ci kit,że niestety ale nie mogli więcej dla Ciebie wywalczyć i dostajesz wielkie G.Na magazaynie sprzęt w opłakanym stanie,jeden wielki bałagan i chaos nad którym nie można zapanować...z metra ciety"Rudy"nie nadaje się na to stanowisko, które piastuje,ponieważ nie ogarnia zarządzania magazynem oraz ludźmi...morze jakąś zmiana szanowne kierownictwo bo to co tam się dzieje nie idzie w dobrym kierunku.dopoki ten człowiek będzie miał tam jakakolwiek władzę to nikt tam nie będzie chciał pracować....powodzenia w rwekrutacji

Romanow

Dlaczego usuwacie negatywne komentarze?

Romanow

Atmosfera fatalna...na rozmowie o pracę obiecują kasę niewiadomo jaką....a jak przedłużasz umowę to wciskają Ci kit,że niestety ale nie mogli więcej dla Ciebie wywalczyć i dostajesz wielkie "G...o" .Na magazaynie sprzęt w opłakanym stanie,jeden wielki bałagan i chaos nad którym nie można zapanować...Pan(usunięte przez administratora) nie nadaje się na to stanowisko, które piastuje,ponieważ nie ogarnia zarządzania magazynem oraz ludźmi...morze jakąś zmiana szanowne kierownictwo bo to co tam się dzieje nie idzie w dobrym kierunku.dopoki ten człowiek będzie miał tam jakakolwiek władzę to nikt tam nie będzie chciał pracować....powodzenia w rwekrutacji

Romanow

Atmosfera fatalna...na rozmowie o pracę obiecują kasę niewiadomo jaką....a jak przedłużasz umowę to wciskają Ci kit,że niestety ale nie mogli więcej dla Ciebie wywalczyć i dostajesz wielkie "G...o" .Na magazaynie sprzęt w opłakanym stanie,jeden wielki bałagan i chaos nad którym nie można zapanować...z metra ciety"Rudy"nie nadaje się na to stanowisko, które piastuje,ponieważ nie ogarnia zarządzania magazynem oraz ludźmi...morze jakąś zmiana szanowne kierownictwo bo to co tam się dzieje nie idzie w dobrym kierunku.dopoki ten człowiek będzie miał tam jakakolwiek władzę to nikt tam nie będzie chciał pracować....powodzenia w rwekrutacji

Romanow

Kasuja negatywne komentarze....

Zostaw opinię o Grupa Dijo - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Dijo