Grupa Dijo

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Grupa Dijo

Opinie o Grupa Dijo Wrocław

Nie przegap nowości o Grupa Dijo!

Karo

14.04.2024 07:22

dzień dobry. potrzebuje się dowiedzieć z jakiej podstawy teraz rusza Specjalista ds. Systemów Zarządzania Jakością. W ogłoszeniu na stronie jest napisane, że minimum 3-letnie doświadczenie to wymóg. Czy coś jeszcze może dodatkowo wpływać na wysokość zarobków?
    Były Pracownik @

17.05.2024 05:20

Daj sobie spokój z tą pracą. Jest tyle normalnych firm że naprawdę szkoda czasu marnować na tą firmę... Z tej firmy ludzie cały czas odchodzą,i to na różnych stanowiskach z biura z magazynu z Produkcji... Gdyby było tak dobrze to by chyba nikt nie odchodził? Dlatego cały czas są ogłoszenia....
    skyra

29.05.2024 23:18

zawsze tak było, żaden z pracowników nie wytrzymywał dłuzej niz kilka miesięcy i dlatego już chyba nawet nie zdejmują ogłoszenia, rotacja taka że już nawet nie zapamiętujesz twarzy bo za chwile bedzie zwolniony i nie ma sensu tracic czasu na zapamiętywanie. Łatwiej też sie rozstwać gdy nie znasz wszystkich dobrze
    Cinek

03.01.2024 16:12

Ilę zarabia pracownik produkcji spożywczej paletowy?
    Paleciakowy

13.04.2024 19:28

Taki pracownik, to po prostu operator. Złośliwi twierdzą, że nie wymaga myślenia, co jest nieprawdą. Ponadto praca z ciężarami jest z natury ciężka, a w opinii pozostałych operatorów, jest najgorszą fuchą wśród pracowników produkcyjnych. Pensja to zawsze sprawa indywidualnej umowy, ale należy spodziewać się mniej niż u operatorów z nieco bardziej odpowiedzialnymi zadaniami. Zdarzało się, że pracownik produkcji na paleciakowego został przeniesiony za karę.
    Marcinek

09.05.2024 13:02

Kiedyś była to najniższa krajowa, ewentualnie lekko ponad to, ale też nie ma co sie spodziewać jakiegoś wielkiego szału, nie ma tu dużych zarobków
    Zorro

31.01.2024 14:13

Powiem tak. Praca na Dijo raczej jest dobra dla kobiet. Jeżeli jesteś operator maszyny pakującej - to bądź przygotowany (usunięte przez administratora) Będziesz robić i swoją pracę, i drukować logistyczne etykiety i zwykłe, chodzić cały czas w maseczkę i czapeczkę. Zmieniać paletowego, pobierać próby, zgłaszać telefonicznie różne awarii w dział techniczny, pod szantażem będziesz zmuszony wychodzić na nadgodziny. A jak nie będziesz w dobrych relacjach z liderem - to zapomnij o podwyżce.

03.02.2024 19:40

Atmosfera w pracy jest tragiczna. A jeśli ktoś lubi być wykorzystywany i mieć w pracy ciągłą presję na wyniki. To szczerze Polecam tą firmę.

22.12.2023 21:07

Z tym grafikiem to tylko na produkcji tak jest jak ktoś napisał? w sumie na innych stanowiskach tez jest jakoś układany? Biuro przychodzi o stałych porach? Pisali kiedyś, że zdalnie pracować nie można, czemu? nigdy tego trybu nie wprowadza? Nie ma elastyczności?

03.02.2024 19:20

Bo szef nie uznaje pracy zdalnej wychodzi z założenia że jak pracujesz w domu to tak jak byś wcale nie pracowała. Jednym słowem ta firma to jest jedna wielka porażka. Firma dla desperatów!
    Dani

24.01.2024 19:48

Pracował ktoś tam może jakoo technolog albo w jakości?
    Życzliwy

22.12.2023 13:49

Istotne dla kandydatów na produkcję: Firma wprowadza w błąd podczas zatrudniania obiecując konkretne i stabilny grafik pracy. Natomiast rzeczywistość jest zupełnie inna. Grafik jest zmienny, dodatkowo przysyłany w trybach tygodniowych - ok środy, czwartku dowiadujesz się jak będziesz pracował w kolejnym tygodniu. Ale nawet jak zdążysz zaplanować coś poza godzinami pracy, to spodziewaj się, że kobieta odpowiedzialna za jego układanie przyśle jeszcze 5 aktualizacji i zmian. Taki sam system dotyczy osób zatrudnionych na umowę o pracę, firma za nic ma Art. 129 § 3 kodeksu pracy. Grafika nie zobaczysz na miesiąc z góry, ani tydzień przed rozpoczęciem pracy. Nie mówiąc już o historiach, że przez niedopatrzenie osoby od grafika (brak zaplanowania normy miesięcznej) ktoś został pozbawiony premii frekwencyjnej, pomimo że pracował zgodnie z zaplanowanym harmonogramem. Zatem drogi kandydacie, jak chcesz co tydzień żyć w niepewności jak będziesz pracował, to Dijo jest miejscem dla Ciebie.
    Automatyk

28.11.2023 09:05

Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda praca w dziale utrzymania ruchu, są obecnie dwie oferty dla inżynierów? Jak wygląda praca w zespole, jak jest zarządzany? Czy kadra inżynierska często się zmienia?
    hela

14.11.2023 22:11

jaka jest atmosfera w dziale księgowości? Warto aplikować? jak z zarobkami?

24.11.2023 20:16

Myślę, że warto aplikować. Najwyzej odrzucą kandydaturę. Wymagania mają wysokie na każde stanowisko a po zatrudnieniu zderzasz się z rzeczywistością. Trzeba się też przygotować na niedogodności typu brak dojazdu, ale z drugiej strony też brak miejsc parkingowych. Nie ma możliwości pracy zdalnej i to tak ogolnie. Każdy dział będzie miał swoje dodatkowe cienie i mroki.
    @Były pracownik

19.10.2023 07:44

Ta firma to jest po prostu TRAGEDIA! Koordynator Magazynu nie ma szacunku do nikogo traktuje ludzi jak (usunięte przez administratora) Jak ty coś zrobisz źle pomylisz się albo coś innego to już jest na 2 dzień żeby dać Ci popalić albo żeby zabrać premie do tego on się tylko nadaje. Ale jak ty do niego dzwonisz w jakiejś ważnej sprawie to nie odbiera telefonu. W firmie żądzą sami Ukraincy. Ukraińcy jako Liderzy Produkcji, Liderzy Magazynu, w kontroli jakości. Tam są same układy np.jeden Ukrainiec pracuje jako Lider produkcji a jego żona w kontroli jakości. Tam żądzą sami Ukraincy dlatego Polakowi ciężko jest się przebić... Po za tym Liderzy z Ukrainy traktują wszystkich z pogardą jak by byłi lepsi od innych i nie mają w ogóle szacunku do innych, chyba wydaje im się że są bogami i im wszystko wolno... Ale oczywiście w tej firmie nie wolno złego słowa powiedzieć na Ukrainca bo zaraz powiedzą że jesteś nietolerancyjny i cie zwolnią. A pani od BHP czepia się byle czego zamiast wziąść się do roboty i zająć się poważnymi rzeczami. Kadra kierownicza i Liderzy udają że pracują a tak naprawdę zajmują się bzdurami nikomu nie potrzebnymi... Tak naprawdę zwykli pracownicy tworzą tą firmę, Magazynierzy, pracownicy produkcji a oni są najbardziej gnębieni...
    Mania

29.08.2023 16:58

Chciałam zapytać ile może zarobić pracownik produkcji i czy praca jest w maseczkach?
    Zibi1996

27.12.2022 14:01

Dopiero zacząłem kilka tygodniu temu, ale do tej pory wszystko jest w porządku. Jest tu dużo ludzi, co pracuje bardzo długo. Jestem jeszcze przed pierwsza wypłata, ale na papierze wszystko było OK i ludzie sobie chwalą.
    pomocny

23.06.2023 19:45

kto sobie chwali ? jacy paracownicy ? chyba tylko kierownicy nikt wiecej
    Gacek

22.02.2023 14:11

Zarobki 5,5k plus dodatki. Jedna z lepszych firm na poludniu wrocka.
    P

08.05.2023 14:37

Brak wody na hali na dziale słonym, ostatni dystrybutor był zabrany - to wszystko co trzeba wiedzieć na temat podejścia firmy do pracownika. Takiego (usunięte przez administratora) jeszcze trzeba poszukać. Nie polecam.
    Kandydat specjalista ds z.j.

26.04.2023 14:20

Dzień dobry, W dniu 26.04 miałem umówioną rozmowę rekrutacyjną na stanowisko specjalista ds zapewnienia jakości. Po przybyciu na teren firmy okazało się, że nie ma jednak wolnych miejsc parkingowych na uliczce przy zakładzie. Zatem podszedłem do stróżówki ochroniarskiej celem ustalenia czy mogę zaparkować na terenie firmy lub ewentualnie czy mógłbym uzyskać wskazówki gdzie jest najblizsze miejsce, a którym mógłbym zostawić samochód. W stróżówce znajdowała się Pani ochroniarz wraz z drugim ochroniarzem. Niestety w odpowiedzi na zadane pytanie usłyszałem butne "kim pan jest, że mam pana wpuścić na teren zakładu, jest to miejsce tylko dla zarządu" oraz "najbliższy parking jest w centrum miasta", czyli kilkanaście km od zakładu... W wyniku braku możliwości zaparkowania samochodu byłem zmuszony anulować rozmowę rekrutacyjną, poinformowałem dział HR o odmowie oraz zaistniałej sytuacji, spotkało się to oczywiście ze zrozumieniem. Jednak niesmak pozostał, zmarnowany czas na spotkanie się z chamstwem ochroniarza(celowo z małej)... Czy taka kultura, którą wykazuje się dział ochrony wpisuje się w politykę firmy Dijo Baking?
    Anim

19.03.2023 03:56

Sa oferty pracy na starszego technika UR ? Może ktoś w skrócie opisać pracę na tym stanowisku atmosfera itp.
    Wachu88

01.11.2022 18:39

Mi 4 lata pykną za miesiąc i pewnie jeszcze popracuje. Dużo tutaj hejterow ale wszędzie jest to samo. Ludzie tylko narzekać potrafią. Zamiast pisać na necie jak szczerze szukacie pracy i chcecie się przekonać jak wyglada robota to się zgłoście. Jak się nie będzie podobać to zawsze można iść gdzie indziej.
    orzeł

11.03.2023 16:19

Nie wiem co jeszcze należałoby zmienić bo nie jestem pracownikiem Dijo tylko kandydatem do pracy ale raczej zrezygnuje ze względu na dojazdy a właściwie ich brak .
    Weź to do serca

11.03.2023 19:08

Jeśli ktoś się nigdzie nie nadaje może spróbować na produkcji w Dijo. Pensja jest jaka jest. Perspektywy każdy sam sobie oceni. Jeśli się już ma dość okolicznych (usunięte przez administratora), to tu można spróbować. Lepsze to niż ubijanie puzli latem.
    Jolanta

10.03.2023 14:05

Czy kobieta poradzi sobie na stanowisku operatora? Czy pracują również kobiety w firmie na tym stanowisku? Czy jest dużo dźwigania?
    Pół życia w tej firmie

11.03.2023 18:33

Są stanowiska specjalnie dla kobiet, na które nie pcha się facetów. Duża ilość szybkich ruchów z niewielkim ciężarem. Lepiej nie ważyć tam więcej niż 70kg niezależnie od płuci, chyba że ktoś chce szybko schudnąć, lub się wykończyć. Cechy operatora są niezmienne niezależnie od firmy: szybki i zwinny (raczej niewielka waga), lub silny i wytrzymały (silny, ale padający po 30min nie zagrzeje tu miejsca). Dla ludzi o wątłym zdrowiu (nie szybkich i nie wytrzymałych i silnych) lepiej będzie poszukać czegoś innego- ewentualnie, z namaszczenia praca biurowa.
    Adamski

02.03.2023 22:39

Odpowiedz do posta O: to prawda ze w lecie jest cieplo, ale i tak lepsze to niz bieganie po magazynach w jedna i druga strone i roboenie 50km dziennie z buta w okolicznych magazynach lub co gorsza pojscie do roboty tylko po to zeby sie okazalo ze nie ma godzin.... A co do kamer pokaz mi firmie ktora ich niema?? Ludzie ktorym one przeszkadzaja zazwyczaj maja cos do ukrucia... Jezeli porownam sobie z tym gdzie juz mialem okazje prscowac to tu nie jest najgorzej..... oczywiscie kazdy ma prawo do swojej opini. Dla mnie jest dobrze. Pozdrawiam!
    WKLP

03.03.2023 10:14

Na jakim dziale pracujesz, opowiesz coś więcej? Dzwonili do mnie z rekrutacji i zaprosili na spotkanie ciekaw jestem o co mogą mnie pytać
    O

24.02.2023 21:11

Ja się śmieję z tego wszystkiego. Pracuje tutaj ponad 6 łat. Co raz jest gorzej. Na słonym oddziału nawet nie ma gdzie wody napić się. Była woda gazowana. Zabrali. Wrzucili butelki o koszt. 2.5 zl za 0.5 l. Temperatura na produkcji zimą 14 stop. Latem ponad 40 stop. Na podestach 55 stop. Nikt nie szanuje ludzi. Nie ma zaufania. Są kamery wszędzie. Na ubrania kosztów nie ma. Masz jeden komplet na tydzień. Na tej firmie nie ma nic dobrego dla ludzi
    AlinaZ

20.11.2022 09:43

Jest OK. Głównie robi się tortile ale tez czipsy , paluszki itp Duży plus - pracownicy dostaja paczki z produktami firmy.
    Krzysiek

01.02.2023 15:02

Czekaj, czekaj to z twojej wypowiedzi rozumiem, że lepiej nic nie dostać? Co za bzdury piszesz!
    Peter

20.02.2023 01:34

Wołał bym parę groszy a nie te suchary które dają. W szczególności gdy wiesz jak to wszystko się robi i jak smakuje

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Dijo?

Kontakt - Grupa Dijo

28 52-351 Wrocław

Branża główna: Piekarnictwo i cukiernictwo
    Dijowiec

17.02.2023 09:32

Stabilna praca bez katujacych norm. Jakbym mial wybrac 2 raz z firm w regionie to chyba decyzja bylaby ta sama, parking czesto jest zapchany
    Peter

20.02.2023 01:29

Naprawdę? Z tego co pamiętam na dziale Słonym norma kiedyś była coś około 30 palet, teraz ponad 50 i jechać, jechać. Pozdrowienia dla K.
    WitoldD

09.02.2023 14:24

Nie rozumiem czemu ludzie wylewają tu swoje zale żądają setki pytan itp Nielepiej zadzwonic do nich i zapytac o to co chcecie sie dowiedzieć???? Wczoraj dzwonilem w sprawie oferty na olx i mila pani odpiowiedziala na wszystkie moje pytania...
    Krzysiek

01.02.2023 15:04

Ktoś pracuje jako magazynier i może się wypowiedzieć?
    Praca

15.01.2023 21:33

Praca poniedziałek-piątek czy 4 brygadowka dla operatorów ? I Ile wychodzi ze wszystkimi dodatkami i premiami zarobek ? Będzie ponad 7 k?
    Pytam

26.01.2023 18:54

4 brygadowka 8 czy 12 h? Czyli nie ma premii miesięcznej ? Podstawa+ bonusy za nocki ?

26.01.2023 18:57

Są osoby które dojeżdżają z centrum żeby można było się zabrać z kimś ? Bo niestety dojazd jest bardzo kiepski z tych stron
    Wodnik

26.01.2023 15:17

Słyszałem, że ostatnio w firmie dużo się dzieje, sporo zmian i przetasowań? Ktoś może napisać jak to wygląda od środka?
    KierowcaZawodowy

11.01.2023 18:23

kiedyś załadunek trwał bardzo dlugo teraz się mocno poprawiło już któryś raz z kolei nie było się o co przyczepić
    Rafał93

17.12.2022 23:53

Ktos aktualnie pracuje i moze powiedziec jak to teraz wyglada?
    Zibi1996

27.12.2022 13:59

Ja właśnie zacząłem prze świętami i jest ok. Jeszcze jestem przed pierwsza wypłata ale stawka na umówie jest na pewno wyższa niż w okolicznych firmach. Ponoć zaczynając na stanowiskach produkcyjnych można szybko przejść na operatora maszyn, gdzie zarabia się więcej.
    Oksana

11.12.2022 14:28

Cześć! W Dijo jest bardzo dobry social, wynagrodzenie powyżej przeciętnej i generalnie dosyć dobrze się pracuje. Problematyczne mogą być dojazdy ale w pobliżu zatrzymuje się autobus 933

07.11.2022 10:24

Jak dużo osób pracuje w Grupa Dijo?
    PP

07.11.2022 18:51

Mówią niektórzy, że ponad 700
    Bogdan

12.10.2022 16:18

gdybym miał okazje to chętnie bym wrócił do Dijo. niestety przeprowadził się na drugi koniec miasta i już za daleko.
    Bogdan

31.10.2022 21:50

Kiedyś wozili nie wiem jak jest teraz.
    agent Pinokio

08.09.2022 01:38

Zastanawia mnie jedno. Skąd takie stawki dla zwykłego robola 8 tys brutto? Ludzie powinni sie rzucac na ta firme,bo to dobry hajs. Dziwne to wyglada tym bardziej,ze przeciez jest zmowa miedzy firmami co do wynagrodzen na rynku pracy życiorys.

14.10.2022 15:23

Parę miesięcy temu stąd odszedłem. O żadnych 6.5 brutto + premia nie było i mowy, byłem operatorem. Więc nie wiem, albo naciągają nowych pracowników albo niedoceniają obecnych
    Marecki

25.10.2022 09:53

Już się pogubiłem. Sam piszesz, że kilka miesięcy temu oferowali tobie 5,5 (+ premie które ma każdy). Przez ten czas wynagrodzenia mógły pójść do góry.
    Patryk Lewandowski

05.10.2022 20:12

Jak poprzedniczka Asia, i jak wypowiem się na temat pracy w tym miejscu. Pracowałem już w kilku firmach tego typu. Tutaj mocno zwracają uwagę na doświadczenie w pracy produkcyjnej. Jest to głównie związane z tym, że Dijo produkuje produkty spożywcze - tortille, chipsy i słodkie sosy. W związku z tym wymagana jest książeczka sanepidowska. Praca odbywa się na 3 zmiany, dlatego trzeba być gotowym również na nocki. Na niektórych liniach produkcyjnych jest ciepło, nie gorąco, ale ciepło - trzeba to wziąć pod uwagę jeżeli chce się tu pracować. Da się zarobić. Wynagrodzenia jest dobre,, zazwyczaj jest to podstawa + premie + dodatki za nocki itp.
    Asia

01.10.2022 17:10

Wypowiem sie po chwili pracy. Uważam, że jest dużo do zrobienia jeśli chodzi o organizacje, ale umówmy się, który pracodawca jest idealny. Jeśli ktoś chce uczciwie pracować, będzie pracował i kasa nie jest zła. Pewnie mogłaby być większa, ale na rynku dają mniej. Na mocny plus działa to, że słucha się pracownika, co w innych firmach kompletnie nie działa. Naczytalam sie o Marcinie L. jaki nie jest straszny , a tymczasem jest naprawdę w porządku człowiekiem, chyba że ktoś chce być mądrzejszy od niego, wtedy pewnie jest problem. Firma jest uczciwa , więc nie ma problemy z kasą. Jedyny problem pojawia się kiedy pewne osoby z innych krajów próbują być ważniejsze od samego szefa. Na szczęście firma szybko to rozwiązuje.
    Vlad

30.09.2022 10:56

Da się pracować, jedna z lepszych opcji na Bielanach.
    Marecki

21.09.2022 13:55

Duzo tutaj opinii to ja napisze jak to wyglada po pewnym czasie. Zaleznie od dzialu robisz tortile, paluszki i precle lub posypki i sosy. Zarobki ok - trzeba sie wkrecic na dobre miejsce i wtedy jest na prawde ok. Praca zmianowa, trzeba vbyc gotowym na nocki, dojazd autobusem jak sie nie ma samochodu, a jak ktos ma to czasami ciezko z parkingiem. Na produkcji jest cieplo, wiec trzeba to miec na uwadze. Ludzie sa ok, chociaz na (usunięte przez administratora) też mozna trafic. W porównaniu do innych firm w okolicy to praca jest lzejsza. Generalnie jak robisz swoje, to nie ma problemu. teraz zatrudniaja pelno nowych ludzi.
    Mirek

21.09.2022 22:36

A pracuje się na 3 zmiany od poniedziałku do piątku?

30.09.2022 00:30

Podbijaj pytanie , praca jest poniedziałek piątek 8 h? I czy dojeżdża ktoś z centrum Wrocka żeby się można było zabrać ? Bo widzę tylko jeden MKS tam jeżdżący p dziwnych godzinach ...
    Kierowca

26.09.2022 11:46

Jest OK! Załadunek bardzo mocno sie poprawil. Wszystko dziala o wiele sprawniej i szybciej!
    Mirek

16.09.2022 14:17

Dzień Dobry. Chciałbym aplikować na stanowisko operatira w związku z czym mam kilka pytań. Z opinią wynika, że praca jest w systemie 8 h na 3 zmiany od poniedziałku do piątku tak? Lub 4 brygady po 12 h? Czy zdarzają się nadgodziny oraz jak często i czy są przymusowe? Jaka panuje atmosfera? Czy te zarobki w ogłoszeniach są prawdziwe? Z góry dziękuję za odpowiedź
    KrzysiekM

07.08.2022 19:46

Skończyłem prace tam rok temu, ponieważ musiałem się przeprowadzić i już nie mialem tak blisko. Na plus mogę powiedzieć, że fajna rodzinna atmosfera. Wszyscy się znają i nie ma większych problemów. Co do samej pracy, jak już ogarniesz co i jak, to wszystko jest ok. Nigdy nie mialem tam większych problemów.

11.09.2022 21:56

Co możesz powiedzieć o pracy ? I jakie widełki zarobków można oczekiwać?

15.09.2022 21:25

To już jak sam z nimi się dogadasz. Niestety, czasami jest tak że nowozatrudniony dostaje większą stawkę od pracownika który pracuje tam parę lat. Po 5 latach pracy niby miałem dostać 5.4 k brutto
    Prwca

11.09.2022 22:13

Czy ktoś może coś napisać o pracy jako operator ? Czy zarobki które są w ogłoszeniu są możliwe czy to ściema ? Jakie godziny i system pracy ? Jest jakiś dojazd z Centrum ?
    PiotrB

15.09.2022 18:31

Z centrum możesz dojechać autobusem, praca na 3 zmiany, zarobki jako operator wyciągniesz z premiami i dodatkami w okolicach 6k na rękę

15.09.2022 21:21

Wielka ściema. Po 5 latach dostałem 5.4 brutto + premia. Odszedłem stąd, dzięki Bogu. Dojazd firma nie zapewnia. W stronę Zabrodzia kursuje autobus MPK, oczywiście nikt ci nie dopłaci za dojazd. W tej firmie liczą tylko zyski.

26.08.2022 00:56

https://www.olx.pl/oferta/praca/operator-linii-produkcyjnej-nawet-8165-zl-benefity-CID4-IDQviK5.html czy poważnie są szanse na takie zarobki ?
    Niemam

14.09.2022 16:49

Rozmawialem z nimi i wychodzi ze jezeli podliczysz premie ktore masz za produktywnosc itp to moze tyle wyjsc brutto. Polecam zadzwonic babeczki ci wszystko wytlumacza

15.09.2022 21:17

Tylko lepiej zapytać u pracowników kiedy oni ostatnio dostali tą premije)

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Dijo