brak logo

Night Drivers

Warszawa

Opinie o Night Drivers

Night2 2015-11-23 18:10:44
Ludzie opamiętajcie sie zdajcie egzamin ktory w tej chwlili jest łatwy i pójdzcie na swoje a nie jezdzicie jak szczury i zwyrodnialcy społeczeństwa taksowkowego u nich!!!!! Dobra rada
Wola 2015-12-01 11:18:18
Uczciwy kierowco mnie ukarali w skarbowym na 2,5 klocka grzywny j jeszcze 19 innych chlopakow jak tamten nas podal na pismie i jak go skarbowt znow dorwie to ciebie tez poda oszust jeden z drugim,
Arkadiusz 2015-12-09 19:01:26
Jest mega grubo my Starzy kierowcy płacimy po 1000 bazy a nowi jak przychodzą dostają rabat i płacą 750 no mega uczciwa i w porządku jest ta nasza firma!!! A może dlatego bo szef nas obwinia za swoje długi i musimy je spłacić za niego a nowi są bez winy!!! Dzięki za 6 lat wspólnej pracy ale dłużej nie dam się tak ładować!!!tylko ciekawe czy za nowych jest Odprowadzany zus czy może są rypani na.tym!!!
Audi Lanos 2015-12-10 14:37:41
Tzw starzy kierowcy którzy przyprowadzili kogoś nowego również płacą 750zł!
Tzw szef nie ma żadnych długów w skarbówce, o których się słyszało od dawna. Szef razem z Ewą golą co miesiąc frajerów aż miło a roboty coraz mniej.
1
zz 2015-12-10 22:04:21
To po co tu siedzicie? Ja pytam.
oszukany 2015-12-11 12:39:42
Tylko idiota może zadawać takie pytanie odwracając kota ogonem!

A dlaczego od zawsze oszukujecie kierowców? "Ja pytam".
Do póki była jeszcze robota każdy przymykał oko na wasze oszustwa ale teraz zostaniecie z ręką w nocniku.
1
zz 2015-12-11 20:24:49
Tylko idiota może siedzieć gdzieś, gdzie ciągle narzeka.
XXX 2015-12-15 17:39:42
Tylko Idioto może lizać dupe Kierowniczki!!! I robić tu za dobrego wujka!!!
1
byly klient 2015-12-17 12:32:59
To bardzo nie uczciwa firma
1
czworka 2016-02-03 15:55:02
brak zlecen wysokie oplaty wyciagane na sile zmyslone podatki i zmyslone obiecanki cacanki niby pani dyrektor z praktyka w agencil towarzyskiej i jakiegos szefa co podatkow i komornikow za nas nie placil dajcie sobie spokoj z ta firma krzak szkoda czasu i kasy na takie traktowanie
Adam N 2016-02-04 14:13:41
To jeszcze ktoś w tym szambie został??? Sądziłem, że ten bajzel już się rozwiązał w sposób naturalny bo oszukiwani kierowcy odeszli.
Jak widać ciągle jest grupa naiwniaków dająca się robić w trąbę.
Pozdrawiam wszystkich przydupasów biura dostających zlecenia na boku!!!
1
laguna 2016-02-15 22:52:49
Adam wszyscy wiemy ze ty wydawałeś kursy przez smsy
4
Przydupas z Biura 2016-02-18 23:10:47
Co za pedał z nocnej zmiany napisał ten ostatni wpis...?? Zapomniałeś kretynie jeden jeszcze o dziennych dyspozytorach...!!! Tak Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] boli? Taki jesteś gość żeby się podpisywać za kogoś innego??Jak się tak strasznie nie podoba to WYPIERDALAJ!!!!
Proton zachlajmorda 2016-02-19 12:13:51
Cóż za merytoryczna wypowiedź! Od razu widać, że pisał to ktoś z biura.

Dla czytających - zleceń nie ma i nie będzie, baza 1000zł miesięcznie, wnioski wyciągnijcie sami.

Ostrzegam i przestrzegam lepiej trzymać się jak najdalej od ND, to jest kółko wzajemnej adoracji.
1
Wojtek Lancia 2016-02-20 15:08:00
A teraz kto daje kursy przez smsy lub telefon ewka, ślepy, proton czy krzysiu???

Zleceń nie ma a baza 1000zł. ZŁODZIEJE!!!!
1
227 2016-02-23 11:43:24
To bardzo nie uczciwa grupa pseudo przewoznikow
1
uprzejmy 2016-02-24 19:46:11
Dzięki uprzejmości byłych kierowców ITD wzięło na celownik najt drajwers, będą kontrole i sowite mandaty! Także wszystkiego dobrego, mandaciki dla Sławusia i Ewusi oraz szczęśliwych kierowców.
1
Wojtek lancia 2016-03-07 11:04:10
dlatego że z najt drajwersami jeździ wiele osób nie ma zleceń a baza wynosi 1000zł. W tygodniu nie ma zleceń czy w dzień czy w nocy a w weekendy niewiele więcej.

ps: ja nie narzekam bo zblatowałem się z biurem i mam tłuste ruchy...

pozdrawiam Jeleni!
1
106 2016-03-09 12:27:09
Opinia,Informatyk rozdaje swoim ziomkom kursy pod stolem i nic z tym nie robicie to bedziemy odchodzic,najwyzsza baza w miescie,tosmieszne,zero zlecen.
2
LAN 2016-03-16 12:55:24
Bardzo ciekawe forum. Śledzę je od jakiegoś czasu, bo zastanawiałem się nad podjęciem pracy w tej firmie. Dziwi mnie że administratorzy usuwają opinie - gowork nie jest portalem obiektywnym skoro można czytać tylko wybrane posty (SZKODA!!).
Dziękuję ze możliwość zapoznania się z Waszymi opiniami - teraz już wiem, że praca w tej firmie to raczej straszne nieporozumienie. Jeżeli chodź część tych opinii jest prawdziwa i pracownicy obecni i byli darzą się takim szacunkiem to nic dobrego raczej mnie tam nie czeka.
1
Ewcia 2016-03-16 12:55:48
Sprawa wygląda tak, że oprócz pociotków, kuzynów i przydupasów biura pierwsi w kolejce po zlecenia są ojciec i brat informatyka Rafalala. Nie dziwcie się więc, że stoicie godzinami i nie macie zleceń. Zleceń jest mało i te lepsze idą od razu do uprzywilejowanych. Baza dalej 1000zł.

Pozdrowienia dla naiwnych jeleni.
1
leon 2016-03-16 17:59:03
no i co wiecie o tych przewałkach i nic nie robicie ? jeszcze karzecie płacić sobie 1000 zetów?.Bezczelność to mały pikuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
Gutek 2016-03-21 14:40:16
Night nigdy wiecej.Brak zlecen wysoka baza olewactwo,Szkoda czasu,
1
benek 2016-03-23 13:45:15
Ale syf,to się samo rozpada.Totalna żenada,brak jakiegokolwiek profesjonalizmu. UPADEK.
1
Sławek 2016-03-23 15:52:52
Sławuś J. potrafi straszyć kolegami wielkimi jak pokój i trzyma pistolet w biurku (zapewne atrapa), którym lubi powymachiwać podczas "rozmowy".
Ale żeby odbierać telefon lub oddzwonić to już odwagi mu nie starcza.
Koniec jest już blisko ZŁODZIEJE!!!
3
Kiero 2016-03-23 17:58:59
Ty chyba jesteś chory!!! Stoją i płaczą i przechodzą do namber one!!! W srajtach zlecenia już dawno się skończyły jedna wielka Masakra więc nie opowiadaj głupot dretwy obsrancu Ewci!!!!
2
benek 2016-03-23 19:30:49
gratuluje wprowadzenia nowej aplikacji.Totalny chaos.kolejny krok do samo destrukcji.
2
225 2016-04-07 00:43:23
Potwierdzam to prawda
Prezes Ewa 2016-04-15 13:06:21
Kto nie zapłaci bazy dziś do 17:00 zostanie zablokowany na weekend!!!

W związku z dynamicznym rozwojem firmy najt drajwers baza od maja będzie wynosić 1350zł.
4
LEW STAROWICZ 2016-04-20 21:49:34
A proton to jeszcze pracuje. Bo slyszalem ze watrobe oddal do lombardu by miec za co pic.
7
Kierowca 156 2016-07-26 02:38:57
W tej firmie liczy się tylko baza 1000zl tyle płacą starzy kierowcy którzy tam siedzą i i tak roluja klientów na kasę jeżdżą po starych stawkach np numer 209 zawsze nażeka ale jeździ starym trupem roluja i zarabia , bo firma obniżyła stawki a bazy nie , nowy kierowca płaci 750 zł nr 142 synek Ewy kierowniczki nie płaci bazy i zgarnia kursy pod stołem tylko te dobre ochlapy idą na resztę kierowców jak nikt nie chce tych kursów zblatowanych z bazą np nr 161 kręci z Córką Ewy i zawsze ma od Dominiki Cynk kiedy i gdzie się ustawić numer 120 dostaje regularnie cycki od swojego ziomeczka w biurze a numer 225 ma układ że Sławkim Protonem i dostaje same zajebiste lotniska jest tak dlatego że tam pracują tylko sami kuzyni rodzina i pocitkowie i łosie co płacą 1000 zł największą baza w Warszawie jak ja przewoz i najmniej zleceń z tych ochłapów co zostało...odradzam pracy w tej firmie jak nie ma się układów i układzie ów dodam że kierowcy nie są zarejestrowani a licencja jest na Łomianki kara za spotkanie z itd 8000pl i jak jeździsz osobowką plus 2000 za brak kasy fiskalnej w ciągu trzech miesięcy odeszło sporo kierowców w sobotę w systemie jest zalogowanych max 33-35 kierowców co świadczy że ta firma upada bo nawet w mini i number one nie ma tak mało kierowców w tygodniu dużo kursów spada że względu na duże odloty mi nie zdażylo się jechać krócej po klienta niż 10-12 km bardzo dużo pustaków do tego firma nie rozlicza voucherów na bieżąco i roluja kierowców tych którzy sobie je zaliczają na kasę bo nie uwzględniają wszystkich.....lepiej iść do legalnie działającej firmy niż do tego wzaj3mnego kółka adoracji....HIT NAJNOWSZE OGŁOSZENIE TEJ FIRMY KIEROWCÓW NA DZIEŃ BAZA 400 STARY KIEROWCA CO JEŹDZI W DZIEŃ PŁACI 1000 I DAJE SIĘ RUCHAĆ NA 600ZŁ....RESZTĘ PRZEMYŚŁ SAM....
mig 2016-07-27 20:40:44
Ty lepiej tego 227 pilnuj bo sie pedali calymi dniami na ul.wilanowskiej ha ha.
2
git 2016-07-27 22:52:48
W eko baza 1350 zl
git 2016-07-27 22:54:49
W namberze 750
XXXXXX1 2016-07-28 01:50:33
@mig @Kolega 156 ooo kolejna osoba o tym mowi Madziu uważaj ! Od nie jeden osoby słyszałem że kolega 227 się prostytuje jako pedal szkoda mi ciebie
2
120 2016-07-28 09:10:33
Ona chyba o tym wie ale realia to realia $$$$$ frajer czynsz zaplaci pare zloty na waciki sypnie i jest git nie jednego kierowce chciala omamic ale okazali sie mądrzejsi od niej wjec zlapala malolata i dojiiiiiii ......duzo by tu pisac reasumując panstwo warci siebia,a ze on sie cyknie z dziadkiem na ursynowie to juz oj tam oj tam...........
1
Pawel wynajmuje 2016-07-28 09:39:15
Nie wydaje mi sie zeby ktos mnie ruchal jezdze na wynajetym vanie zarabiam na baze wynajem auta i pensje dla siebie wiec jak czytam wpis 156 to stwierdzam ze nie masz bladego pojecia o firmie i piszesz brednie ciemniaku. Kokosów moze nie ma ale jak sie przycisni weekend pare dni w tygodniu spokojnie starcza na wszystko. Trzeba jezdzic a nie stac na strefach a ci co mowia ze w najtach sie nie zarabia zwyczajne jak dla mnie sie nie ogarniają. Proponuje wiec posade ciecia ochrona w biedronce. Pozdrawiam
120 2016-07-28 12:50:40
Oczywiscie że to nie nasza rzeczywistość. To relacje zycia dwojga ludzi, poza tym nie dotyczy to juz naszej firmy eliminujemy takie jednostki tak szybko jak to mozliwe wiec koniec tematu.PS Panstwo widziano juz na Poznańskiej chwycili nowy etat wkońcu robią to co lubią.
2
120 2016-07-28 20:09:08
Nick TO NIE JEST NR KIEROWCY
Byś 2016-08-06 08:04:54
Ludzie, wiecie że Ci co niby jeżdżą na, licencji ' to tylko obręb Łomianki?. Życzę owocnego spotkania z Itd
1
Nick 2016-08-19 14:50:47
Byś - chyba nie ogarniasz czym się różnią licencje TAXI i przewozowa.
kierowca N.D 2016-08-21 09:44:40
Najci nie sa oznakowani zadnych kogutow wklejek itd wiec o czym ty człowieku mowisz jakie kontrole. Straszycie potencjalnych kierowcow tej firmy nie mając pojęcia jak ta firma działa. Proponuje zasiegnac troche wiedzy o przepisach a potem sie wypowiadac
Były kierowca 2016-09-23 09:26:05
Nie polecam tej firmy mało zleceń duża baza vouchery rozliczane wstecz a nie od ręki system z którego bierze się zlecenia nie dopracowany to co ludzie piszą odnośnie licencji ja miałem jej tylko xsero odbite wydana na Łomianki . Po odliczeniu kosztów bazy paliwa naprawy samochodu mało co zostaje dla kierowcy
Były kierowca 2016-09-23 09:27:03
Nie polecam tej firmy mało zleceń duża baza vouchery rozliczane wstecz a nie od ręki system z którego bierze się zlecenia nie dopracowany to co ludzie piszą odnośnie licencji ja miałem jej tylko xsero odbite wydana na Łomianki . Po odliczeniu kosztów bazy paliwa naprawy samochodu mało co zostaje dla kierowcy
Były kierowca 2016-09-28 21:07:43
Obecnie korzystam z innej aplikacji 123 taxi nie zawiesza się tło jest czarne jest podgląd w zlecenia terminowe automatycznie zapisuje system do strefy stref jest więcej na zlecenie nie czekam godzinami bo wpadają automatycznie do kierowcy który jest najbliżej dzięki czemu nie wydaje nie potrzebnie kasy na doloty po klienta a klienci nie muszą długo czekać przez co chętniej zostawiają napiwki system sam liczy kwotę przejazdu a przede wszystkim baza płatna w 2och ratach po 250 zł
Były kierowca 2016-09-28 21:08:10
Obecnie korzystam z innej aplikacji 123 taxi nie zawiesza się tło jest czarne jest podgląd w zlecenia terminowe automatycznie zapisuje system do strefy stref jest więcej na zlecenie nie czekam godzinami bo wpadają automatycznie do kierowcy który jest najbliżej dzięki czemu nie wydaje nie potrzebnie kasy na doloty po klienta a klienci nie muszą długo czekać przez co chętniej zostawiają napiwki system sam liczy kwotę przejazdu a przede wszystkim baza płatna w 2och ratach po 250 zł
bum 2016-09-29 11:37:12
A wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna u nich? Dobrze by się było załapac, bo pewnie są normalnie dwuskładnikowe zarobki, a jak premia się noralnie pojawia to jeszcze lepiej o nich świadczy, bo warunki fnansowe są dość istotne. Dziękuję za odpowiedź
Nowy 2016-11-04 09:02:17
Czy mógłby wypowiedzieć się ktoś z obecnych pracowników. Ile realnie możnaby zarobić tygodniowo przy 11h zmianach?
Donald Trump 2016-11-05 21:52:51
Robiac co godzine jedna laske srednio za 100 pln. Wychodzi 1100 dniowki . razy 7 dni w tygodniu daje okazala sumke 7700. Pozdrawiam gume i spolke
1
KARY DLA KIEROWCÓW 2016-11-19 20:40:50
Z art. 75 ust.3 ustawy o swobodzie działalności gospodarczej wynika, że wykonywanie działalności gospodarczej w zakresie określonym w przepisach ustawy z 6 września 2001 r. o transporcie drogowym wymaga licencji. Ustawa o transporcie drogowym określa między innymi zasady podejmowania i
wykonywania działalności gospodarczej w zakresie krajowego transportu drogowego, w tym przewozu osób pojazdami samochodowymi zarejestrowanymi w kraju art. 4 pkt 1.

PONADTO,
Kierowca wykonujący przewóz drogowy podlega badaniom psychologicznym przeprowadzanym w celu stwierdzenia istnienia lub braku przeciwwskazań psychologicznych do wykonywania pracy na stanowisku kierowcy, które są przeprowadzane


WYSOKIE GRZYWNY:
1. brak kasy fiskalnej - 2 000 PLN
2. brak licencji - 8 000 PLN
3. brak ważnych badań psychotechnicznych - 5 000 PLN

powodzenia! :-)
1
Zostaw swoją opinię o Night Drivers - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Night Drivers