brak logo

Bfc Nieruchomości Johann Bros

Katowice

Opinie o Bfc Nieruchomości Johann Bros

pracownik 2013-07-18 16:48
DOSKONAŁY PRACODAWCA !!!!
fgdfssdf 2015-10-09 19:03
Zarobki śmieszne na każdym fizycznym stanowisku.
4
Fafron 2015-12-07 12:22
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie marne zarobki i organizacja pracy... W czasie 8 godzin wykonuje się 10 różnych czynności.. Nie polecam zostawać w tej firmie jako pracownik po szkole! Umowa na rok i 80%najniższej krajowej czyli 1000zl miesięcznie! Przecież to jest śmiech na sali.. i jak tu młodzi ludzie mają zacząć przyszłość.
2
pracownik 2016-01-12 14:57
Pan Bros jest bardzo dobrym pracodawcą.
pracownik 2016-01-12 18:06
No fakt zapomniałem :) "Bardzo dobry pracodawca" daje zarobić młodym 1000zł !
pracownik 2016-01-13 09:33
Młody zaraz po szkole zupełnie nic na budowie nie potrafi to po pierwsze, a po drugie żaden młody pracownik w tej chwili nie zarabia 1000,- zł i nie wypisuj nieprawdy.
3
544 2016-04-12 17:43
safe obudź się przeciez z tym "doskonałym" to wpis z przed kilku lat . Dziś jest porażka !
glglg 2016-04-12 20:40
Safe dlaczego nie napiszesz jak dużo i to całkiem nie dawno było negatywnych opinii na BFC , które nie wiadomo czemu zniknęły z tej strony ?
1
rgfhrgth 2016-04-12 20:48
żaden mlody po szkole nie zarabia te 1000zł , bo juz dawno z tej firmy pouciekali :)
orop 2016-04-19 17:23
do igor. powinieneś do swojego wpisu dopisać ,że dobrym sposobem przy poszukiwaniu pracy w BFC jest wpisać w wyszukiwarce na stronie BFC "zatrudnimy frajerów , których nie interesują podwyżki wynagrodzenia " :)
1
krys 2016-05-14 20:30
Nikt nie trzyma u pana Brosa na siłę jak ci sie nie podoba praca to idz gdzie indziej zobaczymy czy za pare miesiecy nie wrocisz i bedziesz prosił Brosa aby cie przyja spowrotem
kkikiki 2016-05-25 20:58
krys- żal mi cię . Bros gotów pomyśleć ,że zatrudnia analfabetów .Pisze się : Z POWROTEM
1
w4 2016-06-29 22:29
Jakoś my nie odczuwamy na wypłatach ,że firma dobrze prosperuje . Ale za to odczuwamy coraz to większe poganianie nas z robotą !
2
bvnbg 2016-09-28 20:42
Czytać nie potrafisz ? Zarobki fatalne !
1
fedfedg 2016-09-30 20:46
jaka panuje atmosfera ?
Składa się ona z mieszaniny gazów . Ma ona złożoną budowę pionową, w której wyróżnia się szereg stref o zróżnicowanej temperaturze, składzie chemicznym i stopniu jonizacji cząsteczek.

A tak na serio co za idiotyczne pytanie ! jaka może panować atmosfera w firmie w której wszyscy narzekamy na bardzo niskie zarobki ?!
1
llllllllllllllllllllllll 2016-10-10 23:03
miałem zamiar tam aplikować ale widze po tych wpisach ,że próżno szukać w tej firmie normalnego wynagrodzenia . a już ten ostatni wpis mówi sam za siebie ;) szukają na siłę kogoś do roboty , bo pewnie nie ma chętnych za pieniądze które oferują
1
fruuu 2016-10-14 20:51
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewąć? W końcu ważne dla mnie jest to, żeby były odpowiednie socjale od podstawy dołożone.
podwyżki 2017-04-21 18:31
Szefie co z tymi obiecanymi podwyżkami ? Doczekamy się ?????
Wszystko w sklepach poszło w górę a nasze zarobki od dwóch lat stoją w miejscu .
nkikiki 2017-04-21 18:34
Kasjerki w marketach więcej od nas zarabiają
1
khjkhj 2017-07-05 19:43
buhahahha ... w koncu po 3 latach doczekaliśmy się "podwyżek" :) dla wybranych pfffff...hahaha...... 170zl na rękę a dla reszty 130zł i to pod warunkiem ,że nie będziemy chorować . Dodatkowo kara za wzięcie jednorazowo 10 dni urlopu w roku w postaci zabrania 50% premii. Panie Bros zdaj Pan sobie sprawę ,że po ostatnich "podwyżkach "przed trzema laty inflacja jeszcze tego samego roku zjadła nam tamte "podwyżki" .
Ta premia kompletnie na nikim z nas nie zrobiła nawet najmniejszego wrażenia .Oj teraz to się załoga chyba jeszcze bardziej rozchoruje by sobie na normalną premię zarobić na fuchach . Tyle podwyżki to Pan możesz zaoferować ukraińcowy a i tak nie byłoby gwarancji czy by Pana nie wyśmiał . I wszystko na to wskazuje ,że będzie Pan zmuszony prosić się Ukraińców by przyszli do Pana pracować za te ochłapy ,bo załoga myśli się z Panem pożegnać :) . Za tyle lat naszej pracy po to byś Pan sobie odłożył na na koncie kij wie po jaka cholerę z pewnością nie małe pieniądze dzielisz się Pan z nami takimi ochłapami w dupi..... mając nasze rodziny ?! Weź se Pan z Panią Monika te pieniądze do grobu. Zauważyliśmy ,że strasznie Pana ostatnimi czasy zainteresowały katastrofy budowlane w Polsce i na świecie ( z oczywistych względów ) . Tylko zdaj Pan sobie sprawę ,że "wczoraj" zawaliła się stara kamienica na Westerplatte 22 a przyjdzie dzień ,ze zawalą się stare zgrzybiałe budynki browaru w które Pan ładujesz ogromne pieniądze . Pracownicy i ich rodziny dla Pana nie maja żadnej wartości tak samo jak ci którzy omal nie stracili życia na Westerplatte 22 . Żygac się chce jak się słucha Pana i Kierownika jak gadacie o tym jaki to rząd jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo każe płacić na umowie śmieciowej bagatela 13zł brutto i dał 500+ . I te Pana śmieszne słowa , które obiegły cała firmę cyt. " musimy sobie zdać sprawę ,byśmy wszyscy byli świadomi ,ze 500+ to są nasze wspólne pieniądze i nie biorą się znikąd " . Wedle Pana myślenia pracownicy to plebs , któremu się nic nie należny co najwyżej ma mi być wdzięczny ,że mu daje pracę za ochłapy . Rzecz jasna dobrze jest dla pana jak to dostajesz Pan z naszych podatków dofinansowania na renowację zabytków , jeszcze do niedawna pracowników za tysiąc złotych , uczni za których wykształcenie to my płacimy a potem przez takich sknerów jak pan muszą wyjeżdżać za granicę a teraz jeszcze darmową siłę roboczą z dofinansowania UE itd. A ten wyzysk tylko w imie tego byś Pan odlozył z naszych wspólnie wypracowanych pieniędzy jak najwięcej na konta jak również byś pan utopił mnóstwo kasy w stare budynki , po których z czasem kamien na kamieniu nie zostanie . Na taka robotę to można mieć tylko wyjeb...... .
12
Igor ;) 2017-07-13 11:18
Dzięki za info na temat tej firmy, pozdrawiam.
kros 2017-07-14 09:47
A jakie to dofinansowanie Pan Bros dostał z twoich podatków, nigdy nic od nikogo nie dostał, to Ciebie trzy razy przyjmował bo mu ciebie żal było, czwarty raz mam nadzieję cię nie przyjmie. Mam też nadzieję, że więcej takich jak ty kombinatorów nie będzie zatrudniał i wreszcie coś sobie odłoży.
1
Brrrrr 2017-07-14 11:21
Tylko jakoś khjkhj nie napisał ile faktycznie zarabiał. Napisał kłamstwa. Ciekawy jestem, jak założy swoją firmę to ile będzie płacił swoim pracownikom.
jaskier 2017-07-14 16:11
khjkhj nie wiele się myli zarobki nie są powalające,podobno wg niektórych to zaszczyt pracować w budownictwie. Robót na jednej dniówce też jest kilka.Kto inny robotę zaczyna ,kto inny kończy,a w między czasie pracuje na ww.kilku innych fachowców.Ogólnie organizacyjny bałagan. Brak rysunków na większość prac,coraz to nowe pomysły Szefa na poszczególne zadania. Ogólnie rzecz biorąc z gospodarnością niema to nic wspólnego.
1
Greg 2017-07-14 17:09
Czytając te posty i znając Brosa i jego starania o utrzymanie firmy, myślę, że najlepiej by było, gdyby wszyscy niezadowoleni zwolnili się i odeszli, poszukali szczęścia gdzie indziej.
Fajnie było 2017-07-16 23:21
Greg dlatego ty nie jesteś szefem żadnej firmy bo firma to jedność, trzeba szukać wspólnych rozwiązań aby było dobrze dla załogi jak i dla szefa, nie sztuką jest odejść z firmy sztuką jest ją zbudować od podstaw i rozwiązywać wspólnie problemy, szkoda tylko że szef tej firmy nie widzi kto powinien dobrze zarabiać a kto nie, ludzie którzy siedzą na L4 po 3 lub 6 miesięcy zarabiają więcej niż ludzie którzy się starają i chcą tam pracować jak najlepiej, wiadomo choroba nie wybiera ale nie oszukujemy się każdy wie jak jest, drugą sprawą są podziały zarobków przez które pracownicy starsi jak i młodsi są dzieleni na gorszych i lepszych, można to zrozumieć jeśli młodszym jest ten który pracuje rok czy np trzy lata, ja pracowałem tam 11 lat i byłem nadal postrzegany jak ten młodszy (gorszy) pracownik w takim tempie nigdy nie zarabiał bym tyle co starsza (lepsza) załoga dlatego pożegnałem się z tą firma, szkoda bo w firmie atmosfera jest super, kierownik a nawet szef są dobrymi ludźmi lecz trzeba pomyśleć o ludziach i będzie super, pozdrawiam były pracownik
2
Zostaw swoją opinię o Bfc Nieruchomości Johann Bros - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bfc Nieruchomości Johann Bros