Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ADMAR GRUPA POLSKA

Pracowałeś w firmie ADMAR GRUPA POLSKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracus - 2010-01-28 19:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe dlaczego piszecie tylko o rzekomo złych rzeczach które was w tej firmie spotkały a nie piszecie ile wam udzielono pomocy i wsparcia. No tak ja pracuje w tej firmie 4 lata bo jak ktos chce to pracuje a nie użala sie nad sobą. Skoro wasza kariera była tak krótka wynika z faktu ,ze albo wam się niechciało pracowac albo poprostu nie nadajecie sie na okreslone stanowiska. przykro jest gdy osadzacie nieslusznie innych bezpodstawie. Zanim cos napiszecie 2 razy sie zastanówcie !!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-01-28 20:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazda firma ma swoje zasady a do pracy nikt nikogo nie zmusza. Skora mieliscie tak zle to co tak długo tam pracowaliscie. Czytałem opinie w innych firmach tej branzy to ludzie pracowali 1 lub dwa a najwyzej 1 miesiac a tu po kilka miesięcy. To moze faktycznie nie chcialo wam sie pracowac
zdjecie uzytkownika
była sprzataczka - 2010-01-30 08:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie nie chec pracowac to sa takie opinie a sprawdza sie powiedzenie wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
bez komentarza - 2010-01-30 21:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie anonimie nigdy na oczy nie widziałes własciciela firmy a to zapewne z powodu twojego niskiego poziomu intelektualnego. Jezeli było ci tak niedobrze w tej firmie to po co sie tam zatrudniałes. Wkoncu jest wielu innych pracodawców u których mozna pracowac gdy warunki nie odpowiadaja. Dziwi tylko twoje zachowanie i kierwowane obelgi typu ( usunięte przez administratora ) inne ? faktycznie chyba skonczyłes tylko szkołe podstawowa.
zdjecie uzytkownika
KOORDYNATOR - 2010-01-31 00:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jestem pracownikiem admaru i jak czytam te brednie to mnie skręca.
Styl i charakter tych wypowiedzi świadczy o tym kto to pisze!!!
Ludzie wy chyba poza admarem nigdzie nie pracowaliście że piszecie takie rzeczy!!!
Przecież ta firma to malina w porównaniu z firmami ,które zatrudniają w obecnych czsach.
Pracuję tam około 6 miesięcy i nie narzekam nikt mnie nie mobinguje i niczym nie straszy.Mam swój zakres obowiązków i go pilnuje,zostałem także wyposarzony w narzędzie pracy takie jak auto,laptop,tel i inne niezbędne do pracy sprzęty i rzeczy.
Która firma w tych czasach tak wyposarza????????ŻADNA!!!Bo liczą na posiadanie własnego auta i nie płacą za amortyzacje ,a tu tak nie jest.
I w dodatku to nie byle jakie auta i sprzęt.Poprostu nie nadawaliście się na swoje stanowisko bo myśleliście,że bąki bedziecie zbijać i wypłate dostawać a tu kuku oko wielkiego szefa was namierzyło i polecieliście ,a teraz z rozpaczy i żalu pocieszacie się mając możliwość popisac na forum.POLECAM ADMAR!!! Kto chce to robi a ktozciemniał to poleciał,:)))
zdjecie uzytkownika
koordynator 2 - 2010-01-31 08:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie kto to takie bzdury pisze ? jeden z naszych byłych kolegów z przedostatniego szkolenia. Dostawał ostrzeżenie ale olewał wszystko a teraz PUP Rzeszów wita. gratuluje
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2010-02-08 21:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy chyba komuś zazdrościcie że takie rzeczy wypisujecie. kto wam broni założyć własne działalności ? spróbujcie to nie boli
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2010-02-08 21:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chodzi o to ze byłego pracownika us sciska ze sam nie miał pomysłu na swoj biznes i poprostu zazdrosci innym. poza tym były pracowniku wyjasniam ci ze krs jest jawnym rejestrem i zarejestrowane tam podmioty nie sa niczym tajnym. no chyba ze zostales dopiero o jego istnieniu uswiadomiony to wtedy sory.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-09 09:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytelnik - 2010-02-08 21:32:45

wy chyba komuś zazdrościcie że takie rzeczy wypisujecie. kto wam broni założyć własne działalności ? spróbujcie to nie boli

Wydaje mi się że takie bzdury to mógł napisać tylko ktoś z admaru ( usunięte przez administratora )albo ktoś inny bo napewno nie były pracownik
zdjecie uzytkownika
:) - 2010-02-12 17:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać ,że Twoja kariera w Admar GP była bardzo krótka bo poza zwaną przez Ciebie( usunięte przez administratora )" to nikogo wiecej nie znasz a firma liczy przeszło 340 pracowników i w tym 25 biurowych.
zdjecie uzytkownika
top 10 - 2010-02-15 12:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż próżność ludzi nie zna granic piszcie i ośmieszajcie się dalej bo to wam najlepiej wychodzi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-04-19 15:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szacunek dla osoby,która odważyła się napisać na forum kto jest tak [usunięte przez moderatora] i swoje żale i rozpacz z powodu utraty pracy wypisuje na forum.
Admar zatrudnia ludzi do pracy ,a nie obiboków!!!
Pozdrawiam Pracowników ADMARU ( usunięte przez administratora ),a kolegom i koleżanką którzy za grosz nie maja wstydu i wypisu na tym forum życzę odnalezienia się w swoim klimacie,a mi osobiście jest wstyd że miałem okazję ich poznać.
zdjecie uzytkownika
Dla pogrążonych w dole - 2010-04-23 09:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja Wam powiem tak... z pracy zostali wyżuceni teraz siedzą na bezrobociu i w głowach im się [usunięte przez moderatora],nauczyli się komputer obsługiwać i teraz jedyne ich zajęcie to go work.pl.
zdjecie uzytkownika
hiiii - 2010-04-25 21:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Admar nie zatrudnia ludzi na umowe zlecenie!!!
Poszkodowana może nie w tym Admarze pracowała!:)
zdjecie uzytkownika
:P - 2010-04-29 09:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dynamiczna i nowoczesna. Daje wiele możliwości indywidualnego rozwoju, niezwykle inwestuje w swoich pracowników. Jestem związany z nią od niedawna, ale mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że nie pracowałem nigdy w tak zaangarzowanym i profesjonalnym zespole.

Firma partnerska w stosunku do pracownika. Moim zdaniem wylacznie dla madrych i inteligentnych interpersonalnie ludzi(!!). Tu trzeba tez raczej wiedziec, czego sie w zyciu (zawodowym) chce. Wymaga wysokich kompetencji, odpowiedzialnosci, zaangarzowania, umiejętnosci pracy w zamian jest w stanie zaoferowac szerokie perspektywy samorozwoju, duza satysfakcje z duzo oczekuje, jednak daje tez duze pole manewru, wlaczajac w to mozliwosc popelnienia bledów i wyciagania z nich wniosków. Moim zdaniem placi po prostu uczciwie za kompetencje i wyniki. Trudno znaleźć jakiś poważny minus. Nawet jak coś nie zadziała, to wszyscy wspólnymi siłami radzą sobie z trudnościami. Duża w sensie ilości pracujących osób (za to jak dobrze dobranych, współpracujących i zadowolonych z pracy i życia!)A jednak najciekawsze jest to, że skala uśmiechu porannego podczas marszu do pracy jest jednak większa, niż we wszystkich innych miejscach jakie znam.Myślę że moja wypowiedź zawstydzi pewne osoby i da do myślenia.
zdjecie uzytkownika
hee, - 2010-04-30 09:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każda firma ma swoje plusy i minusy- NIESTETY...
jak komuś pasuje dane stanowisko,praca ,placa i kadra to dobrze -życzę powodzenia. jesli zaś nie to są Inne firmy- bardziej przyjazne, prężne,wiarygodne i solidne w podejściu do pracownika:
pozdrawiam wszystkich zadowolonych jak i pokrzywdzonych przez firme -Admar.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-22 08:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ana - 2010-08-19 13:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej się nie wypowiadać co tam się dzieje... jedno wielkie zakłamanie ... Wolę siedzieć bez pracy niż pracować tam jeden dzień. NIE POLECAM !
zdjecie uzytkownika
:) - 2010-09-21 12:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz skoro tak piszesz o byłej pracy to na Twoim miejscu byłoby mi wstyd pisać bo to swiadczy o Tobie że tam pracowałaś prawie 2 lata:)) powodzenia.......w znalezieniu nowej pracy.
zdjecie uzytkownika
nastepny - 2010-11-06 20:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie bzdury pisza tylko ci ktorym sie pracowac nie chcialo
zdjecie uzytkownika
! - 2010-11-08 09:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla zainteresowanego.....nie jedna osoba była z problemem takim jak Ty,nie jedna osoba była w PIP i innych jednostkach i co.......i nic nie zdołała zrobić bo firma działa zgodnie z prawem i zasadami tylko pracownikom wydaje się że są poszkodowani,a spojrzeć należy od swojej strony a następnie wyciągnąć wnioski. SZEROKIEJ DROGI DO PIP!
zdjecie uzytkownika
jol - 2011-06-20 18:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiele by pisać o w/w firmie, ale po co ? Dużo naprawdę dobrych pracowników odeszło, czym lepsi tym szybciej odchodzili hmm czemu ? dlaczego ? odpowiedzi znajdują się powyżej . . . cała krytyka, chociaż pisana brutalnie jest prawdziwa - niestety, ja wychodzę z założenia, że naprawdę" żadna praca nie hańbi" szkoda tylko , że właściciele sprowadzają własną firmę do tak niskiego poziomu, te wypowiedzi powyżej najdobitniej świadczą o właścicielach ! bo chyba nikt nie wierzy w taki zbieg okoliczności, że im się trafiają sami źli pracownicy , dobrze wiecie, że takich cudów nie ma !
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-05-02 11:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak już niedługo .....zgadza się bo to 15.05.2012 o ilę się nie mylę godzina 10 :) a więc do zobaczenia :)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-16 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Standardowo 3 miesiące próbnego?
zdjecie uzytkownika
agniecha325 - 2013-08-23 12:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w firmie Admar, zostałam zwolniona z dnia na dzień , mimo ze na umowie jest 14 dniowy okres wypowiedzenia, zadnego wyjasnienia, zadnego telefonu z firmy, a gdy dzwonoiłam aby sie dowiedzec czy i kiedy dostane zaległe , nalezne mi pieniazki -zostawałam odsylana od Ajwasza do......olewka całkowita
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-23 16:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agniecha325, no co Ty?! Takie techniki stosuje admar? Na jakiej umowie pracowałas i na jaki okres? Tylko Ciebie zwolnili, czy redukcja masowa?
zdjecie uzytkownika
agniecha325 - 2013-08-26 11:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa o pracę , pracowałam dla nich od 2010 roku i własnie tak sie w Polsce traktuje uczciwego pracownika,dzis rano miałam telefon z firmy,Pani [usunięte przez moderatora] przekazała mi ze sa rozliczane godziny i ze do końca tygodnia dostane zaległe pieniazki, zobaczymy, jeśli nie to w poniedzałek z samego rano Sad Pracy- nie daruje , nie pozwole sie traktować jak smiecia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 13:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba dobrze, ze zadzwonili. Ile zalegali z tymi godzinami, to duża kwota? Czy chodzi tylko o nadgodziny? Jak z tym jest w admar w ogóle?
zdjecie uzytkownika
Gość :) - 2013-08-27 16:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a po ile godzin się pracuje? i na ile zmian? Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Romek - 2013-08-27 22:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że admar szuka w Warszawie na stanowisko Pracownik ogólnobudowlany, czyli zwykły robol. Jak to jest z socjalem, po ile osób w grupie się robi?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-10-09 12:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]Najniższa krajowa to Pana zdaniem "uczciwa zaplata za kompetencje i wyniki" ? Hm... A co do kompetencji, to nawet tym się nie interesują przyjmując pracownika, także jeśli chodzi o jego wyksztalcenie i doświadczenie zawodowe... Trochę podejrzane, nie sądzi Pan ? Do tego warunki pracy w biurze- magazynowe... Zimno, nieestetycznie, a specjalista od BHP pewnie i więcej niedociągnięć by się dopatrzył.
zdjecie uzytkownika
Garry - 2013-10-10 17:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie macie ogrzewania ani klimatyzacji w magazynie? Dają chociaz ciepła odziez robocza, ktoś na to się uskarżał, jak reagowali?
zdjecie uzytkownika
procownica - 2013-11-04 12:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
To nie prawda ze firma Adnar nie zatrudnia na umowę zlecenie , sama pracowałam na taka umowę w mieście X i bez podania przyczyny zostałam zwolniona z dnia na dzień.
Miałam dość duze kłopoty z odzyskaniem zaległego wynagrodzenia, dopiero gdy zadzwoniłam i postraszyłam sadem pracy, łaskawie wypłacili
zdjecie uzytkownika
forter - 2013-11-12 14:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownica, a na jakiej umowie dokładnie pracowałaś, tzn. na jaki okres Ci zaproponowali? No i serio tylko najniższa krajowa, nie da rady zarobić więcej?
zdjecie uzytkownika
j - 2013-11-14 14:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba ktoś pomylił firmy pisząc o firmie budowlanej
zdjecie uzytkownika
ert - 2013-12-03 23:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
j, to jaką firme masz Ty na mysli, o jaki admar chodzi, możesz np. podac adres siedziby głównej oraz branże, by była jasność?
zdjecie uzytkownika
j - 2013-12-12 09:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma sprzątająca
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-12-26 18:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ile mozna zarobić w admar na sprzataniu i w jakich godzinach pracujecie, bo rozumiem, że jak sprzatacie biura, to raczej nocami, nie?
zdjecie uzytkownika
JKF - 2014-01-09 14:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hee, - 2010-04-30 09:44:57]:
W związku z tym, że "skala uśmiechu porannego podczas marszu do pracy jest większa, niż we wszystkich innych miejscach" chciałbym zapytać czy ta firma znajduje się w Polsce czy Korei Północnej? Dodaję, że "zaangażowanie" zgodnie z zasadami pisowni polskiej nie jest pisane przez "rz". Wybaczam ten błąd jeżeli posta zamieścił obcokrajowiec np. obywatel Korei.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-01-12 13:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Admar to dobra firma, na allegro mają masę zadowolonych klientów, 99.5% Pozytywnych komentarzy. Także chyba można ich polecić.
zdjecie uzytkownika
alma - 2014-04-29 11:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
admar w Dabrowie Chełmińskiej no cóz firma jak każda ma wzloty i upadki,jesli kochasz swoja osobe nigdy nie przekraczaj progu tego domostwa. Władca tej firmy kobieta-demolka
zdjecie uzytkownika
alma - 2014-05-05 19:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozytywne komentarze w wysokości 99,5% na Allegro ,czego mogą dotyczyc a kto korzysta w tej firmie z Allegro, tylko ci co nie mają zakresu czynnosci, albo pracują u mamusi, bo na nic wiecej ich nie stac.Pracowac w tych trzech firmach w Dąbrowie Chełmińskiej bo pod tym adresem miesci sie ADMAR , AGP, MULTI ,to "STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ" HHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAA
zdjecie uzytkownika
Kosok - 2014-05-06 02:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz ciężko allegro zmuszać żeby usuwała takie opinie. Pozytywne komentarze też są najważniejsze bo dają sporo do myślenia.
zdjecie uzytkownika
delma - 2014-05-09 00:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alma - 2014-05-05 19:20:27]:
Hmm, cóż to za nowa "myśl techna"?!
zdjecie uzytkownika
Kamillo - 2014-10-01 01:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się jaką nową myśl techniczną autor miał na myśli. Nie wiem czy admar jest na tyle poważną firmą, że wprowadzają zmiany na każdym kroku. Raczej jeżeli ktoś obrał już daną ścieżkę kierowania firmą powinien się jej trzymać, chyba, że przynosi zupełnie nie zamierzone rezultaty w stosunku do oczekiwań.
zdjecie uzytkownika
jano - 2015-01-08 23:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Was serdecznie w nowym roku, dla mnie to zmiany, poszukuję nowej pracy i myślałem o Admar. Nie wiecie może, czy warto teraz szukac tutaj pracy? Zawsze mam problem podczas rozmowy kwalifikacyjnej, kiedy pytają o oczekiwania finansowe, nie wiecie co tutaj powiedzieć, żeby za bardzo nie rozminąć się z oczekiwaniami firmy?
zdjecie uzytkownika
wal - 2015-01-09 15:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jol - 2011-06-20 18:55:27]:
firma ta ma sprawe w US za przekręty z benzyną ha ha w końcu
zdjecie uzytkownika
jano - 2015-01-28 18:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie brzmi to zbyt dobrze, ale nie ma co oceniać póki sprawa jest w toku, jeśli w ogóle jest - ja nic na ten temat nie znalazłem, moga sprawe przeciez wygrać. Jednak zapytam, czy pracowników traktują w porządku? Bo jeśli coś u nich kuleje, to może dotyczy i innych sektorów. Ty wal obecnie pracujesz i polecasz tu pracę?
zdjecie uzytkownika
Touran - 2015-02-18 02:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Admar specjalizuje się w nietypowych czyszczeniach mianowicie - usuwanie graffiti, bazgrołów z rolet i żaluzji sklepowych i tego typu zabrudzeniach. Czasami jest to naprawdę wysoko uciążliwe i tylko najlepsze techniki i sposoby są w stanie przywrócić poprzedni stan rzeczy. Zastanawiam się przy okazji czy można działać prewencyjnie na takie powierzchnie?
zdjecie uzytkownika
zalar - 2015-03-04 23:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co piszesz Touran brzmi dosyć mało konkretnie. Ciekawe jak Admar prowadzi rozwoj swojej zdzialalnosci skoro czyszczenie powierzchni plaskich pionowych jak i poziomych jako dziedzina branżowa nie jest zbyt znana. Mam dostep do technologii wspomnianych czyszczen i chetnie podejme wspolpracę z filią w Swiętochłowicach

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ADMAR GRUPA POLSKA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADMAR GRUPA POLSKA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert