Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ADMAR GRUPA POLSKA

zdjecie uzytkownika
eska - 2009-12-06 09:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisuję się pod opiniami, wytrzymałość pracy w tej firmie to około roku.
zdjecie uzytkownika
pracus - 2010-01-28 19:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe dlaczego piszecie tylko o rzekomo złych rzeczach które was w tej firmie spotkały a nie piszecie ile wam udzielono pomocy i wsparcia. No tak ja pracuje w tej firmie 4 lata bo jak ktos chce to pracuje a nie użala sie nad sobą. Skoro wasza kariera była tak krótka wynika z faktu ,ze albo wam się niechciało pracowac albo poprostu nie nadajecie sie na okreslone stanowiska. przykro jest gdy osadzacie nieslusznie innych bezpodstawie. Zanim cos napiszecie 2 razy sie zastanówcie !!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-01-28 20:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazda firma ma swoje zasady a do pracy nikt nikogo nie zmusza. Skora mieliscie tak zle to co tak długo tam pracowaliscie. Czytałem opinie w innych firmach tej branzy to ludzie pracowali 1 lub dwa a najwyzej 1 miesiac a tu po kilka miesięcy. To moze faktycznie nie chcialo wam sie pracowac
zdjecie uzytkownika
była sprzataczka - 2010-01-30 08:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie nie chec pracowac to sa takie opinie a sprawdza sie powiedzenie wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
bez komentarza - 2010-01-30 21:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie anonimie nigdy na oczy nie widziałes własciciela firmy a to zapewne z powodu twojego niskiego poziomu intelektualnego. Jezeli było ci tak niedobrze w tej firmie to po co sie tam zatrudniałes. Wkoncu jest wielu innych pracodawców u których mozna pracowac gdy warunki nie odpowiadaja. Dziwi tylko twoje zachowanie i kierwowane obelgi typu ( usunięte przez administratora ) inne ? faktycznie chyba skonczyłes tylko szkołe podstawowa.
zdjecie uzytkownika
KOORDYNATOR - 2010-01-31 00:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jestem pracownikiem admaru i jak czytam te brednie to mnie skręca.
Styl i charakter tych wypowiedzi świadczy o tym kto to pisze!!!
Ludzie wy chyba poza admarem nigdzie nie pracowaliście że piszecie takie rzeczy!!!
Przecież ta firma to malina w porównaniu z firmami ,które zatrudniają w obecnych czsach.
Pracuję tam około 6 miesięcy i nie narzekam nikt mnie nie mobinguje i niczym nie straszy.Mam swój zakres obowiązków i go pilnuje,zostałem także wyposarzony w narzędzie pracy takie jak auto,laptop,tel i inne niezbędne do pracy sprzęty i rzeczy.
Która firma w tych czasach tak wyposarza????????ŻADNA!!!Bo liczą na posiadanie własnego auta i nie płacą za amortyzacje ,a tu tak nie jest.
I w dodatku to nie byle jakie auta i sprzęt.Poprostu nie nadawaliście się na swoje stanowisko bo myśleliście,że bąki bedziecie zbijać i wypłate dostawać a tu kuku oko wielkiego szefa was namierzyło i polecieliście ,a teraz z rozpaczy i żalu pocieszacie się mając możliwość popisac na forum.POLECAM ADMAR!!! Kto chce to robi a ktozciemniał to poleciał,:)))
zdjecie uzytkownika
koordynator 2 - 2010-01-31 08:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie kto to takie bzdury pisze ? jeden z naszych byłych kolegów z przedostatniego szkolenia. Dostawał ostrzeżenie ale olewał wszystko a teraz PUP Rzeszów wita. gratuluje
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2010-02-08 21:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy chyba komuś zazdrościcie że takie rzeczy wypisujecie. kto wam broni założyć własne działalności ? spróbujcie to nie boli
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2010-02-08 21:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chodzi o to ze byłego pracownika us sciska ze sam nie miał pomysłu na swoj biznes i poprostu zazdrosci innym. poza tym były pracowniku wyjasniam ci ze krs jest jawnym rejestrem i zarejestrowane tam podmioty nie sa niczym tajnym. no chyba ze zostales dopiero o jego istnieniu uswiadomiony to wtedy sory.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-09 09:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytelnik - 2010-02-08 21:32:45

wy chyba komuś zazdrościcie że takie rzeczy wypisujecie. kto wam broni założyć własne działalności ? spróbujcie to nie boli

Wydaje mi się że takie bzdury to mógł napisać tylko ktoś z admaru ( usunięte przez administratora )albo ktoś inny bo napewno nie były pracownik
zdjecie uzytkownika
:) - 2010-02-12 17:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać ,że Twoja kariera w Admar GP była bardzo krótka bo poza zwaną przez Ciebie( usunięte przez administratora )" to nikogo wiecej nie znasz a firma liczy przeszło 340 pracowników i w tym 25 biurowych.
zdjecie uzytkownika
top 10 - 2010-02-15 12:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż próżność ludzi nie zna granic piszcie i ośmieszajcie się dalej bo to wam najlepiej wychodzi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-04-19 15:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szacunek dla osoby,która odważyła się napisać na forum kto jest tak [usunięte przez moderatora] i swoje żale i rozpacz z powodu utraty pracy wypisuje na forum.
Admar zatrudnia ludzi do pracy ,a nie obiboków!!!
Pozdrawiam Pracowników ADMARU ( usunięte przez administratora ),a kolegom i koleżanką którzy za grosz nie maja wstydu i wypisu na tym forum życzę odnalezienia się w swoim klimacie,a mi osobiście jest wstyd że miałem okazję ich poznać.
zdjecie uzytkownika
Dla pogrążonych w dole - 2010-04-23 09:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja Wam powiem tak... z pracy zostali wyżuceni teraz siedzą na bezrobociu i w głowach im się [usunięte przez moderatora],nauczyli się komputer obsługiwać i teraz jedyne ich zajęcie to go work.pl.
zdjecie uzytkownika
hiiii - 2010-04-25 21:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Admar nie zatrudnia ludzi na umowe zlecenie!!!
Poszkodowana może nie w tym Admarze pracowała!:)
zdjecie uzytkownika
:P - 2010-04-29 09:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dynamiczna i nowoczesna. Daje wiele możliwości indywidualnego rozwoju, niezwykle inwestuje w swoich pracowników. Jestem związany z nią od niedawna, ale mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że nie pracowałem nigdy w tak zaangarzowanym i profesjonalnym zespole.

Firma partnerska w stosunku do pracownika. Moim zdaniem wylacznie dla madrych i inteligentnych interpersonalnie ludzi(!!). Tu trzeba tez raczej wiedziec, czego sie w zyciu (zawodowym) chce. Wymaga wysokich kompetencji, odpowiedzialnosci, zaangarzowania, umiejętnosci pracy w zamian jest w stanie zaoferowac szerokie perspektywy samorozwoju, duza satysfakcje z duzo oczekuje, jednak daje tez duze pole manewru, wlaczajac w to mozliwosc popelnienia bledów i wyciagania z nich wniosków. Moim zdaniem placi po prostu uczciwie za kompetencje i wyniki. Trudno znaleźć jakiś poważny minus. Nawet jak coś nie zadziała, to wszyscy wspólnymi siłami radzą sobie z trudnościami. Duża w sensie ilości pracujących osób (za to jak dobrze dobranych, współpracujących i zadowolonych z pracy i życia!)A jednak najciekawsze jest to, że skala uśmiechu porannego podczas marszu do pracy jest jednak większa, niż we wszystkich innych miejscach jakie znam.Myślę że moja wypowiedź zawstydzi pewne osoby i da do myślenia.
zdjecie uzytkownika
hee, - 2010-04-30 09:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każda firma ma swoje plusy i minusy- NIESTETY...
jak komuś pasuje dane stanowisko,praca ,placa i kadra to dobrze -życzę powodzenia. jesli zaś nie to są Inne firmy- bardziej przyjazne, prężne,wiarygodne i solidne w podejściu do pracownika:
pozdrawiam wszystkich zadowolonych jak i pokrzywdzonych przez firme -Admar.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-22 08:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ana - 2010-08-19 13:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej się nie wypowiadać co tam się dzieje... jedno wielkie zakłamanie ... Wolę siedzieć bez pracy niż pracować tam jeden dzień. NIE POLECAM !
zdjecie uzytkownika
:) - 2010-09-21 12:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz skoro tak piszesz o byłej pracy to na Twoim miejscu byłoby mi wstyd pisać bo to swiadczy o Tobie że tam pracowałaś prawie 2 lata:)) powodzenia.......w znalezieniu nowej pracy.
zdjecie uzytkownika
nastepny - 2010-11-06 20:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie bzdury pisza tylko ci ktorym sie pracowac nie chcialo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADMAR GRUPA POLSKA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ADMAR GRUPA POLSKA?
Zadaj pytanie
x