brak logo

ADMAR GRUPA POLSKA

Dąbrowa Chełmińska

Opinie o ADMAR GRUPA POLSKA

eska 2009-12-06 09:07:55
Podpisuję się pod opiniami, wytrzymałość pracy w tej firmie to około roku.
pracus 2010-01-28 19:37:04
ciekawe dlaczego piszecie tylko o rzekomo złych rzeczach które was w tej firmie spotkały a nie piszecie ile wam udzielono pomocy i wsparcia. No tak ja pracuje w tej firmie 4 lata bo jak ktos chce to pracuje a nie użala sie nad sobą. Skoro wasza kariera była tak krótka wynika z faktu ,ze albo wam się niechciało pracowac albo poprostu nie nadajecie sie na okreslone stanowiska. przykro jest gdy osadzacie nieslusznie innych bezpodstawie. Zanim cos napiszecie 2 razy sie zastanówcie !!!
ja 2010-01-28 20:44:01
kazda firma ma swoje zasady a do pracy nikt nikogo nie zmusza. Skora mieliscie tak zle to co tak długo tam pracowaliscie. Czytałem opinie w innych firmach tej branzy to ludzie pracowali 1 lub dwa a najwyzej 1 miesiac a tu po kilka miesięcy. To moze faktycznie nie chcialo wam sie pracowac
była sprzataczka 2010-01-30 08:31:53
jak sie nie chec pracowac to sa takie opinie a sprawdza sie powiedzenie wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma
bez komentarza 2010-01-30 21:05:06
pewnie anonimie nigdy na oczy nie widziałes własciciela firmy a to zapewne z powodu twojego niskiego poziomu intelektualnego. Jezeli było ci tak niedobrze w tej firmie to po co sie tam zatrudniałes. Wkoncu jest wielu innych pracodawców u których mozna pracowac gdy warunki nie odpowiadaja. Dziwi tylko twoje zachowanie i kierwowane obelgi typu ( usunięte przez administratora ) inne ? faktycznie chyba skonczyłes tylko szkołe podstawowa.
KOORDYNATOR 2010-01-31 00:29:07
Witam
Jestem pracownikiem admaru i jak czytam te brednie to mnie skręca.
Styl i charakter tych wypowiedzi świadczy o tym kto to pisze!!!
Ludzie wy chyba poza admarem nigdzie nie pracowaliście że piszecie takie rzeczy!!!
Przecież ta firma to malina w porównaniu z firmami ,które zatrudniają w obecnych czsach.
Pracuję tam około 6 miesięcy i nie narzekam nikt mnie nie mobinguje i niczym nie straszy.Mam swój zakres obowiązków i go pilnuje,zostałem także wyposarzony w narzędzie pracy takie jak auto,laptop,tel i inne niezbędne do pracy sprzęty i rzeczy.
Która firma w tych czasach tak wyposarza????????ŻADNA!!!Bo liczą na posiadanie własnego auta i nie płacą za amortyzacje ,a tu tak nie jest.
I w dodatku to nie byle jakie auta i sprzęt.Poprostu nie nadawaliście się na swoje stanowisko bo myśleliście,że bąki bedziecie zbijać i wypłate dostawać a tu kuku oko wielkiego szefa was namierzyło i polecieliście ,a teraz z rozpaczy i żalu pocieszacie się mając możliwość popisac na forum.POLECAM ADMAR!!! Kto chce to robi a ktozciemniał to poleciał,:)))
koordynator 2 2010-01-31 08:29:23
a wiecie kto to takie bzdury pisze ? jeden z naszych byłych kolegów z przedostatniego szkolenia. Dostawał ostrzeżenie ale olewał wszystko a teraz PUP Rzeszów wita. gratuluje
czytelnik 2010-02-08 21:32:45
wy chyba komuś zazdrościcie że takie rzeczy wypisujecie. kto wam broni założyć własne działalności ? spróbujcie to nie boli
czytelnik 2010-02-08 21:42:41
chodzi o to ze byłego pracownika us sciska ze sam nie miał pomysłu na swoj biznes i poprostu zazdrosci innym. poza tym były pracowniku wyjasniam ci ze krs jest jawnym rejestrem i zarejestrowane tam podmioty nie sa niczym tajnym. no chyba ze zostales dopiero o jego istnieniu uswiadomiony to wtedy sory.
1
anonim 2010-02-09 09:42:19
czytelnik - 2010-02-08 21:32:45

wy chyba komuś zazdrościcie że takie rzeczy wypisujecie. kto wam broni założyć własne działalności ? spróbujcie to nie boli

Wydaje mi się że takie bzdury to mógł napisać tylko ktoś z admaru ( usunięte przez administratora )albo ktoś inny bo napewno nie były pracownik
:) 2010-02-12 17:13:17
Widać ,że Twoja kariera w Admar GP była bardzo krótka bo poza zwaną przez Ciebie( usunięte przez administratora )" to nikogo wiecej nie znasz a firma liczy przeszło 340 pracowników i w tym 25 biurowych.
top 10 2010-02-15 12:20:55
cóż próżność ludzi nie zna granic piszcie i ośmieszajcie się dalej bo to wam najlepiej wychodzi
pracownik 2010-04-19 15:48:02
Szacunek dla osoby,która odważyła się napisać na forum kto jest tak [usunięte przez moderatora] i swoje żale i rozpacz z powodu utraty pracy wypisuje na forum.
Admar zatrudnia ludzi do pracy ,a nie obiboków!!!
Pozdrawiam Pracowników ADMARU ( usunięte przez administratora ),a kolegom i koleżanką którzy za grosz nie maja wstydu i wypisu na tym forum życzę odnalezienia się w swoim klimacie,a mi osobiście jest wstyd że miałem okazję ich poznać.
Dla pogrążonych w dole 2010-04-23 09:33:47
A ja Wam powiem tak... z pracy zostali wyżuceni teraz siedzą na bezrobociu i w głowach im się [usunięte przez moderatora],nauczyli się komputer obsługiwać i teraz jedyne ich zajęcie to go work.pl.
hiiii 2010-04-25 21:26:22
Firma Admar nie zatrudnia ludzi na umowe zlecenie!!!
Poszkodowana może nie w tym Admarze pracowała!:)
:P 2010-04-29 09:04:48
Firma dynamiczna i nowoczesna. Daje wiele możliwości indywidualnego rozwoju, niezwykle inwestuje w swoich pracowników. Jestem związany z nią od niedawna, ale mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że nie pracowałem nigdy w tak zaangarzowanym i profesjonalnym zespole.

Firma partnerska w stosunku do pracownika. Moim zdaniem wylacznie dla madrych i inteligentnych interpersonalnie ludzi(!!). Tu trzeba tez raczej wiedziec, czego sie w zyciu (zawodowym) chce. Wymaga wysokich kompetencji, odpowiedzialnosci, zaangarzowania, umiejętnosci pracy w zamian jest w stanie zaoferowac szerokie perspektywy samorozwoju, duza satysfakcje z duzo oczekuje, jednak daje tez duze pole manewru, wlaczajac w to mozliwosc popelnienia bledów i wyciagania z nich wniosków. Moim zdaniem placi po prostu uczciwie za kompetencje i wyniki. Trudno znaleźć jakiś poważny minus. Nawet jak coś nie zadziała, to wszyscy wspólnymi siłami radzą sobie z trudnościami. Duża w sensie ilości pracujących osób (za to jak dobrze dobranych, współpracujących i zadowolonych z pracy i życia!)A jednak najciekawsze jest to, że skala uśmiechu porannego podczas marszu do pracy jest jednak większa, niż we wszystkich innych miejscach jakie znam.Myślę że moja wypowiedź zawstydzi pewne osoby i da do myślenia.
hee, 2010-04-30 09:44:57
każda firma ma swoje plusy i minusy- NIESTETY...
jak komuś pasuje dane stanowisko,praca ,placa i kadra to dobrze -życzę powodzenia. jesli zaś nie to są Inne firmy- bardziej przyjazne, prężne,wiarygodne i solidne w podejściu do pracownika:
pozdrawiam wszystkich zadowolonych jak i pokrzywdzonych przez firme -Admar.
anonim 2010-07-22 08:11:41
Nie polecam pracy w tej firmie
ana 2010-08-19 13:58:21
Lepiej się nie wypowiadać co tam się dzieje... jedno wielkie zakłamanie ... Wolę siedzieć bez pracy niż pracować tam jeden dzień. NIE POLECAM !
:) 2010-09-21 12:44:44
Wiesz skoro tak piszesz o byłej pracy to na Twoim miejscu byłoby mi wstyd pisać bo to swiadczy o Tobie że tam pracowałaś prawie 2 lata:)) powodzenia.......w znalezieniu nowej pracy.
nastepny 2010-11-06 20:02:24
takie bzdury pisza tylko ci ktorym sie pracowac nie chcialo
! 2010-11-08 09:00:55
Dla zainteresowanego.....nie jedna osoba była z problemem takim jak Ty,nie jedna osoba była w PIP i innych jednostkach i co.......i nic nie zdołała zrobić bo firma działa zgodnie z prawem i zasadami tylko pracownikom wydaje się że są poszkodowani,a spojrzeć należy od swojej strony a następnie wyciągnąć wnioski. SZEROKIEJ DROGI DO PIP!
1
jol 2011-06-20 18:55:27
Wiele by pisać o w/w firmie, ale po co ? Dużo naprawdę dobrych pracowników odeszło, czym lepsi tym szybciej odchodzili hmm czemu ? dlaczego ? odpowiedzi znajdują się powyżej . . . cała krytyka, chociaż pisana brutalnie jest prawdziwa - niestety, ja wychodzę z założenia, że naprawdę" żadna praca nie hańbi" szkoda tylko , że właściciele sprowadzają własną firmę do tak niskiego poziomu, te wypowiedzi powyżej najdobitniej świadczą o właścicielach ! bo chyba nikt nie wierzy w taki zbieg okoliczności, że im się trafiają sami źli pracownicy , dobrze wiecie, że takich cudów nie ma !
1
:) 2012-05-02 11:40:51
Tak już niedługo .....zgadza się bo to 15.05.2012 o ilę się nie mylę godzina 10 :) a więc do zobaczenia :)
agniecha325 2013-08-23 12:31:45
Pracowałam w firmie Admar, zostałam zwolniona z dnia na dzień , mimo ze na umowie jest 14 dniowy okres wypowiedzenia, zadnego wyjasnienia, zadnego telefonu z firmy, a gdy dzwonoiłam aby sie dowiedzec czy i kiedy dostane zaległe , nalezne mi pieniazki -zostawałam odsylana od Ajwasza do......olewka całkowita
agniecha325 2013-08-26 11:22:22
umowa o pracę , pracowałam dla nich od 2010 roku i własnie tak sie w Polsce traktuje uczciwego pracownika,dzis rano miałam telefon z firmy,Pani [usunięte przez moderatora] przekazała mi ze sa rozliczane godziny i ze do końca tygodnia dostane zaległe pieniazki, zobaczymy, jeśli nie to w poniedzałek z samego rano Sad Pracy- nie daruje , nie pozwole sie traktować jak smiecia
Gość :) 2013-08-27 16:08:37
a po ile godzin się pracuje? i na ile zmian? Pozdrawiam :)
Gość 2013-10-09 12:20:35
[usunięte przez moderatora]Najniższa krajowa to Pana zdaniem "uczciwa zaplata za kompetencje i wyniki" ? Hm... A co do kompetencji, to nawet tym się nie interesują przyjmując pracownika, także jeśli chodzi o jego wyksztalcenie i doświadczenie zawodowe... Trochę podejrzane, nie sądzi Pan ? Do tego warunki pracy w biurze- magazynowe... Zimno, nieestetycznie, a specjalista od BHP pewnie i więcej niedociągnięć by się dopatrzył.
procownica 2013-11-04 12:42:57
Witam
To nie prawda ze firma Adnar nie zatrudnia na umowę zlecenie , sama pracowałam na taka umowę w mieście X i bez podania przyczyny zostałam zwolniona z dnia na dzień.
Miałam dość duze kłopoty z odzyskaniem zaległego wynagrodzenia, dopiero gdy zadzwoniłam i postraszyłam sadem pracy, łaskawie wypłacili
j 2013-11-14 14:14:34
chyba ktoś pomylił firmy pisząc o firmie budowlanej
j 2013-12-12 09:34:31
firma sprzątająca
JKF 2014-01-09 14:55:19
W związku z tym, że "skala uśmiechu porannego podczas marszu do pracy jest większa, niż we wszystkich innych miejscach" chciałbym zapytać czy ta firma znajduje się w Polsce czy Korei Północnej? Dodaję, że "zaangażowanie" zgodnie z zasadami pisowni polskiej nie jest pisane przez "rz". Wybaczam ten błąd jeżeli posta zamieścił obcokrajowiec np. obywatel Korei.
alma 2014-04-29 11:44:41
admar w Dabrowie Chełmińskiej no cóz firma jak każda ma wzloty i upadki,jesli kochasz swoja osobe nigdy nie przekraczaj progu tego domostwa. Władca tej firmy kobieta-demolka
alma 2014-05-05 19:20:27
pozytywne komentarze w wysokości 99,5% na Allegro ,czego mogą dotyczyc a kto korzysta w tej firmie z Allegro, tylko ci co nie mają zakresu czynnosci, albo pracują u mamusi, bo na nic wiecej ich nie stac.Pracowac w tych trzech firmach w Dąbrowie Chełmińskiej bo pod tym adresem miesci sie ADMAR , AGP, MULTI ,to "STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ" HHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAA
delma 2014-05-09 00:27:12
Hmm, cóż to za nowa "myśl techna"?!
wal 2015-01-09 15:50:38
firma ta ma sprawe w US za przekręty z benzyną ha ha w końcu
zalar 2015-03-04 23:42:59
To co piszesz Touran brzmi dosyć mało konkretnie. Ciekawe jak Admar prowadzi rozwoj swojej zdzialalnosci skoro czyszczenie powierzchni plaskich pionowych jak i poziomych jako dziedzina branżowa nie jest zbyt znana. Mam dostep do technologii wspomnianych czyszczen i chetnie podejme wspolpracę z filią w Swiętochłowicach
fanta 2016-05-11 20:12:29
może szukają, może nie.. forum gowork to nie jedyna strona, na której znaleźć można ogłoszenia o pracę :) Może warto się rozejrzeć, dziwne jakby nikogo nie szukali.
Zostaw swoją opinię o ADMAR GRUPA POLSKA - Dąbrowa Chełmińska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADMAR GRUPA POLSKA