Hireright

Katowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 51 ocen.

Hireright
3 51 6 1

Opinie o Hireright

Danes

Mnie po rozmowie telefonicznej z pania zajmujaca sie rekrutacja/wstepna weryfikacja, (pani zadzwonila punktualnie i tak, jak sie umawialismy, zeby nie bylo, ze bezpodstawnie opluwam firme), powiedziano, ze mam zbyt twarde r w wymowie no i w sumie szukaja kogos z bardziej brytyjskim akcentem. Bylem w takim szoku, ze zapomnialem jezyka w buzi, a co za tym idzie, nie dopytalem w czym to stanowi problem. Myslalem, ze szuka sie kogos, kto po prostu ma jezyk angielski na okreslonym poziomie.

Lidia

@Agrafka, dziękuje za opinię. Oczywiście, że najlepiej jest zatrudnić się i sprawdzić czy dana praca nam odpowiada jednak nie wszyscy mają lub chcą mieć taką możliwość. Wiele osób woli jednak korzystać z opinii na forum nim zdecydują się na wysłanie CV. Niejednokrotnie opinie tę potrafią być bardzo pomocne i ułatwiają wiele decyzji. Powiesz nam czego nauczyła Cię praca w Hireright?

Agrafka

Praca jest odpowiedzialna i poziom stresu jest wysoki. Wynagrodzenie za ilość pracy jest nieadekwatne. Atmosfera jest rożna, zależy do jakiego teamu się trafi; niektórzy są świetni i dogadasz się bez problemu, inni będą patrzeć na człowieka jak na idiotę. Trzeba samemu spróbować i się przekonać czy to pasuje. Ja tam pracowałam i mam mieszane uczucia, niekoniecznie chciałabym tam wracać, chociaż też nie było tragicznie. Przeciętnie.

ame

Parę tygodni temu skontaktował się ze mną rekruter z tej firmy poszukujący osób władających rzadkimi językami. Zaprosił na rozmowę jednocześnie pozytywnie wyrażając się o oczekiwanej przeze mnie stawce. Na ten sam termin rozmowy oprócz mnie zaproszono jeszcze 5 innych kandydatów, z którymi musiałam odgrywać scenki.. Pani dyrektor HR na szybko opowiedziała o firmie po czym szybko zniknęła i nikt z ramienia HR nie uczestniczył już w rozmowie f2f. Rozmowa z team liderką poniżej krytyki, była absolutnie nieprzygotowana, nie wiedziała jakie zadawać pytania. Jedyne pytanie jakie zdołała zadać to co zmotywowało mnie to aplikowania do ich firmy. Nie wiedziała nawet, że firma sama się ze mną skontaktowała. Pozostałe pytania musiałam zadawać ja. Nie zapytano mnie nawet o takie podstawy jak okres wypowiedzenia u poprzedniego pracodawcy. Absolutna strata czasu. Nadmienię jeszcze, że od rozmowy minęło parę tygodni i do tej pory nikt nie odezwał się z informacją zwrotną. Jeśli kandydat fatyguje się, aby dotrzeć na rozmowę, traci ponad 2 godziny swojego czasu na nią, do tego jest zaproszony przez samego rekrutera - kultura wymaga aby choćby napisać e-mail z odmową. Hireright doesn't hire right.

Lidia

@@tati, czy próbowałaś wyjaśnić tę kwestie z działem rekrutacji? Być może sytuacja była spowodowana błędem telekomunikacyjnym? @kama, czy sama zdecydowałabyś się aplikować do Hireright? @M, dziękuje za odpowiedź. Pytam o tę kwestię, ponieważ możliwości rozwoju są dla wielu osób jednym z kluczowych elementów zatrudnienia. A co możesz powiedzieć nam na temat benefitów pozapłacowych w firmie?

M
@Lidia 20.09.2018 20:06

Poniżej wymieniam benefity, które pamiętam: - prywatna opieka medyczna (Polmed), - do wyboru karta Edenred (przyznawana 2 razy w roku) lub Multisport (tu nie pamiętam szczegółów, wybrałem Edenred), - karta Olimp do restauracji na parterze, ładowana każdego miesiąca (60 zł), - od czasu do czasu jakieś owoce, lody itd. w kuchni. Może o czymś zapomniałem, może też coś się zmieniło (stan wiedzy na koniec lipca). Odnośnie rozwoju dodam jeszcze, że przechodząc do teamu Client Relations odbyłem 4 tygodniowe szkolenie, związane ze wprowadzeniem nowego systemu. Tu na miejscu, w Katowicach.

@tati

Ostatnio wysłałam swoje CV na stanowisko młodszy specjalista ds weryfikacji danych, dzień później zadzwonił do mnie rekruter i zaprosił na dzień następny na pierwszy etap rekrutacji -30 min rozmowę telefoniczną. W tym dniu i godzinie w której miała się odbyć rozmowa siedziałam przy telefonie około 30 min i nikt do mnie nie zadzwonił, i do tego nie dostałam żadnego maila z wyjasnieniem. Jak na mnie totalny brak profesjonalizmu!!!

kama

znajomi masowo pozwalniali się z tej firmy (a są to osoby po kierunkach filologicznych) i odradzają tam pracy ...

Lidia

@Jim Beam, dziękuje za merytoryczną opinię. Czy powiesz nam coś na temat możliwości rozwoju w firmie? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia lub kursy podnoszące ich kwalifikacje? Może osobiście brałeś udział w jednym (lub kilku) z nich i możesz podzielić się z nami wrażeniami? Czy takowe szkolenia są dobrowolne czy też obowiązkowe?

M
@Lidia 18.08.2018 14:44

Rozumiem, że masz na myśli taką wizję ciągłego rozwoju umiejętności. Moim zdaniem najlepszym sposobem jest tutaj zmiana stanowiska wewnątrz firmy. Z jednej strony często wiąże się to z podwyżką. Z drugiej daje cały pakiet nowych umiejętności, które trzeba opanować. Teoretycznie wymaga się co najmniej 12 miesięcy na stanowisku żeby aplikować na inne. Jeżeli jednak będziesz dość dobra to nic nie powinno stanąć na przeszkodzie, by awansować szybciej.

Lidia

@jo, czy zgłaszałaś swoje uwagi jeśli czułeś się nieusatysfakcjonowany pracą innych osób? Czy próbowałaś podejmować na ten temat rozmowy z kierownictwem? Zawsze warto rozmawiać jeśli któryś z aspektów pracy nam nie odpowiada. @Blabla, czy możesz powiedzieć coś więcej na temat pracy w tym miejscu? Jak rozumiem jesteś byłym pracownikiem firmy?

Blabla
@Lidia 05.08.2018 10:39

Praca w tym miejscu? szkoda zawracac sobie głowę. Przecież w Katowicach i okolicach jest dużo miejsc pracy, gdzie płacą więcej i nie udają, że są pierwszą firmą na rynku. Tak, jestem byłym pracownikiem i nigdy nie wróciłbym na weryfikację. Cokolwiek nie zrobisz i tak twój team leader się przyczepi ;) Polowa managementu do wymiany. Btw praca jest bez sensu - dzwonisz do firmy, nie odbierają, dostajesz opieprz, ze czemu nei jest zweryfikowane.

M
@Blabla 25.08.2018 15:27

''Cokolwiek nie zrobisz i tak twój team leader się przyczepi ;) Polowa managementu do wymiany. Btw praca jest bez sensu - dzwonisz do firmy, nie odbierają, dostajesz opieprz, ze czemu nei jest zweryfikowane.'' Bez względu na to ile w tym prawdy, po takim stwierdzeniu nie zasługujesz moim zdaniem na pracę gdziekolwiek - przykro mi. Też byłem na weryfikacjach. Dzwoniłem, odbierali, nikt mnie nie opieprzał. Taka specyfika, taki typ działalności. To jest biznes, który przynosi pieniądze, to nie jest bez sensu. Zawsze jest coś do poprawy i trzeba stopniowo, ewolucyjnie starać się by było coraz lepiej. Gdyby wszyscy marudzili tak jak Ty, to pewnie dalej siedzielibyśmy na drzewach. To nie jest kwestia wyłącznie oczekiwań, trzeba też dać coś od siebie. Też jestem byłym pracownikiem, było wiele czynników, które zdecydowały o moim odejściu. Niemniej uważam, że jest to firma z potencjałem. Wynagrodzenia mogłyby być wyższe - na tle całego rynku pracy faktycznie nie jest najlepiej. Praca jest odpowiedzialna (wrażliwe dane), często stresuje brak czasu, by zrobić wszystko jak należy. W mojej historii w HireRight miałem trzech team leaderów, nigdy nie miałem problemów z żadnym z nich. Nie doświadczyłem też żadnych 'kwasów' ani konfliktów. Pod względem relacji pomiędzy pracownikami oceniam tę firmę naprawdę wysoko. Wypadałoby jednak byśmy w końcu wszyscy nauczyli się, że nie tylko firma ma nam coś dawać, że jesteśmy jej częścią i to w naszym interesie jest by szło jak najlepiej. Też my powinniśmy starać się by było lepiej, a nie tylko ciągle oczekiwać czegoś 'z góry'. Poniekąd z firmą jak z krajem ;) Jeśli już jednak odchodzimy nie zostawiajmy po sobie wyłącznie besztów, bo znaczy to, że i my jesteśmy słabi.

Lidia

Czy ktoś ostatnimi czasy aplikował do firmy? Podzielcie się z nami informacjami na temat warunków pracy w tym miejscu. @Pestka, rozumiem. Sytuacja, w której dane ogłoszenie jest nadal aktywne może mieć różne podłoża między innymi to gdy nie został znaleziony idealny kandydat na dane miejsce lub rekrutacja została przedłużona. Trzymamy za Ciebie kciuki!

Blabla
@Lidia 16.07.2018 14:14

Warto wspomnieć, ze firma rozlicza cię ze wszystkich l4 - podliczane są punkty za każde l4, które dyskwalifikują w ubieganiu się o awans. Team leaderzy to 30latkowie, którzy na rozmowie podlizali się szefostwu. Zenada

jo
@Blabla 01.08.2018 18:03

Pracowałam w Hireright w zeszłym roku i bardzo ciesze się, że ucieklam do innej firmy. Team leaderka beznadziejna, korpo szczur tak zwany. Zero szacunku do czlowieka tylko liczby się liczą. Współczuje ludzia pracującym tam. Jak opuściłam HireRight to byłam najbardziej szczęśliwa osoba na świecie. Jest to praca tylko przejściowa dla studentów. Nie polecam !

Pestka
@jo 03.08.2018 13:44

ile telefonów trzeba wykonać dziennie czy ile osób zweryfikować? Na pewno są jakieś konkretne liczby do których trzeba dobić jak się pracuje na stanowisku Researchera. Interesują mnie czyste statystyki. Istotne jest też ile czasu ma się po wykonanym telefonie do zalogowania wszystkiego w systemie. Czy na komputerach jest zainstalowane oprogramowanie które śledzi wasz czas pracy? Jak wygląda ilość i długość przerw? Czy też są tzw. quality audity z któych jest się ocenianym? Pozdrawiam : )

Jim Beam
@Pestka 07.08.2018 18:42

hej, ja co prawda nie pracuję na referencjach, ale na innym dziale, ale z tego co wiem to tak około 80 telefonów dziennie należy wykonać, to na 8 godzin pracy jest wystarczająco, żeby po każdym telefonie wszystkie zdobyte informacje wrzucić na system. Nie ma żadnego oprogramowania, które śledziłoby twój czas w pracy. Z przerwą jest tak: jest jedna 30 minutowa, ale nikt nie będzie ci suszył głowy jeśli zrobisz sobie inne przerwy (np. na kawę lub na papierosa). co miesiąc masz spotkanie z przełożonym i w czasie tego spotkania dowiesz się, jak ci idzie ta praca :d jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to pytaj :D

Lidia

Czy ktoś z użytkowników może podpowiedzieć coś użytkownikowi @Pestka, czy zdecydowałaś się aplikować do firmy? A może już jesteś jej pracownikiem? @Sabina, czy możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Czy możesz podzielić się z nami informacjami na temat atmosfery panującej w tym miejscu pracy?

Pestka
@Lidia 10.07.2018 14:57

Hej! Nie zdecydowałam się jeszcze, choć z tego co widać to ogloszenie wisi cały czas, nie ma się co spieszyć. Skoro to ogłoszenie nie znika, może to świadczyć tylko o jednym, dlatego chciałam się dowiedzieć czegoś tu na forum. Na razie pytania pozostają bez odzewu...

Pestka

Czy mógłby się ktoś podzielić bardziej szczegółowymi informacjami np. ile telefonów trzeba wykonać dziennie czy ile osób zweryfikować? Na pewno są jakieś konkretne liczby do których trzeba dobić jak się pracuje na stanowisku Researchera. Interesują mnie czyste statystyki. Istotne jest też ile czasu ma się po wykonanym telefonie do zalogowania wszystkiego w systemie. Czy na komputerach jest zainstalowane oprogramowanie które śledzi wasz czas pracy? Jak wygląda ilość i długość przerw? Czy też są tzw. quality audity z któych jest się ocenianym? Pozdrawiam : )

Nie dziękuję

Jestem obecnie po rozmowie telefonicznej, która jak na ironię była zlecona innej firmie. Osoba prowadząca rozmowę była dość nieprzyjemna i wydawała się znudzona słuchaniem moich odpowiedzi. Poza tym strasznie się śpieszyła i nie dawała dokończyć wypowiedzi, przez co zamiast przewidywanych 15 minut cała rozmowa zajęła tylko 7. Od początku praca w tej firmie była moich "zapasowym planem" ale teraz moje zainteresowanie spadło do zera. Mała uwaga: dlaczego rozmowa na stanowisko na którym trzeba posługiwać się głównie obcymi językami przeprowadzana jest w 90% po polsku? Jedno pytanie w obcym języku jakoś nie daje możliwości oceny.

Heniek
@Nie dziękuję 26.06.2018 15:37

Nie Dziekuje, jakie pytania byly zadawane podczas rozmowy telefonicznej?

Nie dziękuję
@Heniek 26.06.2018 21:22

Takie jak wszędzie: dlaczego chcesz u nich pracować (właściwie nie wiadomo co tu wymyślić bo raczej nie można się tam niczego nauczyć), mocne strony, czego nauczyłeś się na poprzednich stanowiskach, zainteresowania itp.

Heniek
@Nie dziękuję 27.06.2018 11:21

Dziekuje za odpowiedz

Sabina
@Heniek 27.06.2018 19:11

Heniek nie polecam. Szczerze.

Lidia

Firma hireright prowadzi obecnie rekrutacje na stanowisko Młodszego Specjalisty Ds. Weryfikacji Danych z j. francuskim. Czy ktoś pracuje na podobnym stanowisku? Jakie warunki zatrudnienia oferowane są na początku pracy? A może ktoś już brał udział w tej rekrutacji i chciałby podzielić się doświadczeniem z nią związanym?

Heniek

Hej czy pracowal ktos jakos Junior Accountant w Hireright? Szukaja kogos na to stanowisko. Zastanawiam sie jakich zarobkow mozna sie spodziewac bo jest to jedno z pytan w procesie aplikacji i nie chcialbym przestrzelic! Dzieki z gory

Lidia

@Kate, Twoja wypowiedź niewiele wnosi do forum. Zachęcam Cię byś ją rozwinęła. Jak Ty oceniasz hireright jako pracodawcę? Czy jesteś pracownikiem firmy i chciałabyś się wypowiedzieć na temat warunków zatrudnienia? @Zenek, czy jesteś zatrudniony w hireright? Zapraszam Cię do dyskusji i rozwinięcia swojej wypowiedzi na temat tego pracodawcy.

Zenek

Jeśli komuś nie odpowiada praca w firmie to łatwiej będzie ją zmienić!!

Cezary

Zawsze można zmienić pracę na spokojną tylko czy kasa będzie również dobra??

Kate
@Cezary 20.05.2018 10:26

No gorsza kasa raczej nie będzie.

Lidia

@Belg, może rozwiniesz swoją wypowiedź odnośnie oczekiwań? Jakie były wymagania oprócz znajomości języków? Jaki typ umowy oferowało Tobie hireright? Czy w czasie rozmowy wspominano coś na temat profitów dla pracowników? Zachęcam Cię do odpowiedzi na te pytania. Pomoże to osobom przygotowującym się do procesu rekrutacji.

Belg

Jedno z najgorszych doswiadczen rekrutacyjnych w moim zyciu. Oczekiwania z kosmosu (np. znajomosc na poziomie C1 jezykow egzotycznych) i pensja na poziomie 3000 net. Sam proces bardzo nieprofesjonalny. 3 wykluczajace sie odpowiedzi od: HR, rekrutera i managera. Strata czasu. Z tego co dowiedzialem sie od bylych pracownikow (ktorzy SAMI sie zwolnili) atmosfera jest bliska mobbingowi, ale robia wszystko, zeby nie przekroczyc tej delikatnej linii. ODRADZAM.

Lidia

Czy ktoś z Katowic posiada informacje odnośnie obecnych rekrutacji w hireright? Na jakie stanowiska? Jaki typ umowy dostaje się od firmy na początku współpracy? Odpowiedzi na pytania będą cenna wskazówką dla osób zastanawiających się nad pracą w tym sektorze usług.

Pracownik
@Lidia 25.05.2018 20:30

Firma prowadzi ciągle rekrutacje na stanowiska entry level. Dokładną listę możesz znaleźć na stronie firmy lub tez na Pracuj.pl. Na początku dostaniesz umowę na 3 miesiące, a później albo na 6 lub od razu na czas nieokreślony. Zawsze jest to jednak umowa o pracę. https://www.hireright.com/emea/careers/current-opportunities https://pracodawcy.pracuj.pl/hireright-poland-sp-z-o-o,8022/oferty-pracy

Winner
@Pracownik 26.05.2018 10:27

Jest 2018 rok. Umowa o pracę to raczej standard. Jesli ktoś dzisiaj chwali się, że ma umowę o pracę to gratuluję ambicji.

carlo

pelny nadzei bo rekrutacja przebiegla sprawnie wzdrazalem sie szkoelenia spoko wszystko myslalemn dopiete na ostatni guzik i bylo super dopki nie zaczolem pracowac. wiekszosc teamu niby pomocna ale w sumie niewiele pomogli 1 osoba byla spoko co akurat siedziala kolo mnie. reszta osob srednio. teamliderka wiecznie na fajce albo cos zarla caly czas jadla i jadla. zaniedbana bardzo. w ogole nie zainbteresowana niczym poza jedzeniem i fajkami. niby chce pomoc a niby nie. praca a raczej "wyzysk" nie do przerobienia. za takie pieniadze (2200netto) pracy powinno byc mniej. nigdy wiecej w korpo duzo sie nauczylem hocby tego ze nigdy nie bede w korpo pracowal. stanowczo odmawiam chyba ze chcesz byc wykonczony i wypalony. podziwiam osoby ktore pracuja tam na dluzej

Winner
@carlo 24.05.2018 20:17

Mam dokładnie takie samo doświadczenie z hireright. Praca dla ludzi niewolników, a najgorszy był stosunek teamliderki do nowych ludzi. Zero szacunku, kłamstwa itp. Na pewno nie jest warto tak się stresować za taką kasę. Pozdrawiam moją poganiaczkę i życzę kolejnych 9 lat w kołchozie.

Lidia

@Pracownik, dziękuję za Twoją wypowiedź. Może zechcesz ją rozwinąć o opinię jaka atmosfera panuje w hireright? Firma w Katowicach poszukuje obecnie Młodszego Specjalisty ds. Weryfikacji Danych. Czy ktoś chciałby napisać coś więcej o tym stanowisku? Jakie są warunki zatrudnienia? Czy poza wypłatą oferowane są dodatkowe profity?

xxx

Na rozmowe o prace przychodza team leaderzy ubrani jakby szli do pubu, nie sa wogole zainteresowani Twoja osoba, szkolenie bardzo slabe szczegolnie praktyczne, po ktorym jestes wrzucony na gleboka wode, jesli bedziesz siedzial obok kogos normalnego to super , jesli obok naburmuszonej chumorzastej baby to masz pecha i radz sobie sam, pracy jest bardzo duzo a team leaderzy ( poganiacze) tylko cisna i maja Cie w glebokim powazaniu , kasa marna 2300 netto z jednym językiem obcym , wlasnie zaczal sie peak wiec wspolczuje ludziom ktorzy tam nadal pracuja. Firma ciagle rekrutuje bo nie dba o pracownikow i ludzie ucikaja po kilku tygodniach. Firma dla nieudacznikow siedzacych tam po 5 lat zeby zostac team leaderem bez jakichkolwiek ambicji.

anonymous
@xxx 15.03.2018 22:15

Na rozmowy rekrutacyjne, rzeczywiscie, nikt nie odwala sie w garnitur. Nie widze osobiscie takiej potrzeby. Nie kazdy kandydat ubiera sie w garnitur (lub kobieta w odswietne rzeczy) na rozmowe- tez ok, nikt z tego hryji nie robi. Szkolenie krotkie z osobami z treningu, bo tak naprawde kazdy uczy sie przez praktyke siedzac obok doswiadczonych pracowników. Mysle ze okolo 90% ludzi szybciej uczy sie systemu w ten sposob (to jak z jazda autem- nie nauczysz sie jazdy samochodem majac sama teorie...). Co do kasy to coz...mialem troche mniej niz to co podales/as na poczatku kariery w HR (3 lata temu). Pokazalem ze jestem wart wiecej i jest... o wiele lepuej ;) tak- chcesz zarabiac wiecej- pokaz ze cos potrafisz. Zaden pracodawca nie placi w ciemno kokosow pracownikowi. I nie ma co sie porownywac do innych firm (typu IT np) bo tam z reguly juz pracuja specjalisci na starcie, a HireRight umozliwia Ci zostanie specjalista. Pzdr

Rozia
@anonymous 07.04.2018 21:36

A jak wygląda proces rekrutacji? Jak weryfikują jezyk?

Nick
@Rozia 13.05.2018 21:22

Kilka rozmów w danym języku. Ja miałam jedna po angielsku z polka, jedną po niemiecku z native (to było jednak przeprowadzane przez zewnętrzną firmę)

Konrad

Podpowiecie co aktualnie słychać w firmie? Warto aplikować?

Zadowolony Pracownik
@Konrad 14.01.2018 13:12

Witam, Warto :) Pzdr

Rambler
@Konrad 14.01.2018 13:12

Nie warto:)

Rambler

Na początku firma robi dobre wrażenie. Na szkoleniu masa informacji, ale dobra atmosfera. Potem w teamie nawał pracy. Poganiaczka wysyła maile, żeby zrobić to i tamto, że dwie minuty na task. Potem ciśnie żeby poprawiać statystyki, jak poprawisz to daje nowe wymagania. (Ona sama żali się, że nie ma czasu nic zjesc, a zaległości w skrzynce mailowej odrabia w niedzielę) Moja poganiaczka, niby psycholog, byla ciężka we współpracy, pracownicy jej się mylili. Traktowala ich jak dzieci w podstawówce. Ogromna rotacja. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie, a tym bardziej jeśli poznał styl pracy w UK (w poważnej firmie) to w hireright długo nie posiedzi

ews

Co do procesu rekrutacji może mialam szczescie, albo po prostu przesadzacie. Osoba rekrutująca była stosownie, elegancko ubrana i sposob przeprowadzenia rozmowy byl uprzejmy i na poziomie. Co do pracy i reszty dopiero się przekonam jak będzie ;)

Administrator

Czy poleciłby ktoś z Was pracę w przedsiębiorstwie hireright? Jak tak, to dlaczego?

frozen797
@Administrator 15.02.2018 11:13

Nie polecalbym. Firma w bardzo latwy sposob rozstaje sie z wieloletnimi pracownikami, nawet tymi, ktorzy wladaja bardzo rzadkimi jezykami.

xxx
@Administrator 15.02.2018 11:13

Zdecydowanie nie, uciekaj gdzie pieprz rosnie

Zadowolony Pracownik
@Administrator 15.02.2018 11:13

Tak. Super atmosfera, fajni ludzie, nie czujesz ze to typowe korpo z wyscigiem szczurow, mozna awansowac w miare latwo, podwyzki co rok. Pracuje w HR juz 3 lata i jestem zadowolony bardzo. Pzdr

Rekrutant

Proces rekrutacyjny tragiczny, ludzie nie zainteresowani Twoją obecnością, sprawiają wrażenie, jakby tak naprawdę nie szukali pracowników. Proponowana pensja poniżej jakiejkolwiek godności przez co najmniej 9 miesięcy.

kwazi
@Rekrutant 08.11.2017 21:10

Jaka stawka jest w takim razie na miarę Twojej godności? 10K za znajomość jednego języka? Good luck, żyjemy w Polsce. Ponad 3K to są dobre pieniądze, chyba ze całe życie utrzymywała Cię Mama, nie znasz realiów rynku i sobie totalnie w życiu nie radzisz :) Sam przeszedłem proces rekrutacyjny niedawno, szybko poszło. Robota fajna, ludzie również. Twój komentarz jest mocno nie trafiony, człowieku. :)

kulfon
@kwazi 16.11.2017 10:11

3k to sa dobre pieniadze dla frajerów, ktorych utrzymuje mama.

Rekrutant
@kwazi 16.11.2017 10:11

3k? to chyba brutto albo trzeba kleknąć żeby dostać netto. Na rozmowie sobie tyle zażyczyłem to spojrzeli na mnie z politowaniem. Coś mi się wydaje kolego, że ktoś Ci kazał taki komentarz napisać ;) Wyjeżdżanie z mamą to też poziom betonu, nie pozdrawiam.

Nowa

Hej, nie wiem kto wystawia te fatalne komentarze ale ja osobiscie polecam HireRight, pracuje tam od miesiaca, dostaje 3200 netto na dzien dobry wiec chyba calkiem niezle na poczatek, glowa mi peka od natloku informacji ale to akurat wydaje sie byc pozytywem bo mam wrazenie ze ciagle uczenie sie noWych rzecZy rozwoja i pobudza szare komórki. Nie chce mi sie wierzyc ze ktos po pol roku angielskiego zmywaka dostal tam prace od reki i sobie poradzil, ja osobiscie w trzynastosobowym Zespole mam tylko jedna osobe bez wyZszych studiów i wszyscy "jadą" po angielsku jak zawodowcy. W firmie panuje naprawde swietna atmosfera, nie wyczuwam nijak "korpo wyscigu szczurow" i mam nadzieje ze zabawie tu dluzej...polecam hireright

zosia_samosia
@Nowa 10.11.2017 23:35

po miesiącu pracy to pewnie dalej nie wiesz na którym pietrze wysiąść z windy.

Zostaw opinię o Hireright - Katowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hireright