UWAGA!!!! W Abrze nie ma zwrotów!!!!
Zakupilam kanapę Corso i to był najgorszy wybór w moim życiu. Kanapa przyjechała z niechlujnie wszytym, pomarszczonym materiałem i to od frontu oraz z kompletnie niewykończonymi częściami narożnika. Siedząc obok kanapy widać było surowe listwy i zszywki przytrzymujące materiał. Następnie w krótkim czasie użytkowania materiał zaczął się mechacić. Złożyłam oczywiście reklamację, ktora trwała całymi tygodniami. Podczas wymiany pism i rozmów poinformowano mnie, że siadam na kanapie w nieodpowiednich ubraniach(!!!), następnie, że material ma prawo się mechacić, o czym nie zostalam poinformowana przy zakupie. Łaskawie wyrażono zgodę, na nowe obicie kanapy, ale tym samym, mechacącym się materiałem, co w żaden sposób mnie nie satysfakcjonowało. Następnie podczas zwrotu "niby naprawionej" kanapy zepsuł się mechanizam do rozkładania kanapy. Złożyłam drugą reklamację uprawniającą mnie do zwrotu gotówki. Na szczęście! Kanapę w serwisie przetrzymywano bez końca, wykorzystując okres urlopowy, mimo, że w przepisach jest adnotacja, że reklamacja musi być dokonana BEZZWŁOCZNIE. Ostatecznie musiałam się obyć bez kanapy prawie 2 miesiące. Dodam, że kanapa była z funkcją spania, a więc powinnam prawie dwa miesiące spać na podlodze! W życiu nie mialm do czynienia z takim bublem! Chyba nie bez przyczyny firma nie prowadzi polityki zwrotów. Absolutnie nie polecam! Dodam jeszcze, że kanapa była wyjątkowo twarda i niewygodna, a wysokie oparcia przechylaly się i lądowaly na głowie podczas siedzenia. Proszę się tysiąc razy zastanowić przed zakupem mebli w Abrze!