Estelligence Sp. z o.o.
3 48

Opinie o Estelligence Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Estelligence Sp. z o.o.

miś

Fantastyczni ludzi :) Jeśli chodzi o atmosferę i relacje z innymi to naprawdę miło się pracuje. Firma ma dużo plusów, a takim największym z nich jest świetna Atmosfera!!

   
:)))))
@:)))) 19.06.2018 18:38

Spolka zarabia?chyba na odejsciu bardziej doswiadczonych pracownikow,w tym wiekszosci glownych,bo nie trzeba im placic wynagrodzenia,wiec sa do przodu,reszta niech pozstanie milczeniem????????reasumujac:atmosfera ok,zdobyte doswiadczenie ok,reszta niestety mocno kuleje: )

   
Sosnowiec

Nawet nie mając na chleb nie warto iść tam pracować. Nie polecam.

   
kkk
@Sosnowiec 01.12.2017 16:04

Dokładnie, zwłaszcza, że to Warszawa i każdy księgowy znajdzie tutaj pracę.

   
pytanie

Czy są jakieś premie za dobre wyniki?

   
kji
@pytanie 07.04.2016 14:58

Premie? Chyba wirtualne!

   
A

Hej: )jakie by este zle nie bylo,to zawsze duzo wiedzy w głowie,w zaleznosci od poziomu samodzielności, zostanie po pracy tam i pare fajnych znajomych rowniez: )

   
Mordka

Ciągle ktoś na bieżąco usuwa komentarze.

   
mordka
@@mordka 18.06.2018 09:26

Konstruktywni są z pewnością ci co usuwają. Po trupach do celu:)

   
wrrrrrrrrrrr

Mnóstwo pracy, większość dostaję dodatkowe firmy , przestaje się wyrabiać i musi zostawać po godzinach...Oczywiście nadgodziny nie są płatne, a przy takim nakładzie pracy brak możliwości ich odbioru. Pensję są nie adekwatne do wykonywanej pracy. Dużo obietnic bez pokrycia.Generalnie odradzam..........

   
Bożena
@Pr 16.06.2018 19:19

Oczywiście, że czasem zostaję jeżeli jest taka potrzeba, jestem odpowiedzialna i szanuję swoją pracę. Natomiast jeżeli faktycznie jest taka potrzeba aby zostać dłużej to nie ma problemu aby kiedy indziej odebrać ten czas i wyjść wcześniej z pracy. Zresztą tak jak ktoś już tutaj napisał, popołudniu w biurze jest już pusto.

   
: )

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszlo.U mnie jest happy end-sama o to zadbałam-wiec nie bede narzekac,a z sentymentu tez nie chcę pisać zbyt źle o este,ale tak obiektywnie... to nie jest spolka,z ktora warto wiązac swojac przyszłość ,BO NIE DOCENIA LUDZI .POZDRO???? ; )))

   
Spb

Chyba te trzy punkty dla pracodawcy to są z dobrych opinii danych przez samego pracodawcę. Żenada.

   
Aia
@@spb 04.06.2018 09:28

Pewnie ktoś kogo oszukaliście i pewnie nie ma konkretów bo byście straszyli go swoimi prawnikami:)

   
Badyllia

Zawirowania straszne. Okropnie sie wykonuje zadania. Nie polecan.

   
Damka KLO

Przerost pracy i niskie wynagrodzenie to domena Este..

   
Wieża BRO
@Damka KLO 03.06.2018 11:08

Ja znam inne Este ale co ja tam wiem w odróżnieniu od kogoś kto pewnie nie pracuje tam od dawna albo nie pracował wcale

   
Natan

Firma to dno. A imprezy integracyjne ponizej krytyki tance na stolach itp. Jakie odczucia wasze w tym wzgledzie? Jak to wygladalo wedlug was?

   
Natan
@A 16.11.2017 08:27

A kawallo pod płockiej? Taki przykład jeśli chcesz sięgne bardziej w przeszlosc

   
Pracownik

Czytam tu wiele niepochlebnych opinii i jako pracownika estelligence czuje pewną niesprawiedliwość. Większość z tych opinii dotyczy oddziału w Sosnowcu, który był nowym pomysłem i który nie wypalił. Odział został zamknięty. Nie wyszło, trudno. Nie myli się ten kto nic nie robi. Natomiast jeśli chodzi o pozostałe oddziały to praca tam jest całkiem FAJNA. Ludzie, którzy piszą o nadmiarze pracy powinni wiedzieć jak wygląda praca w biurze rachunkowym, jest dużo pracy owszem (w pewnych okresach, nie cały czas), ale też jest to praca satysfakcjonująca, która pozwala na rozwój, zgłębianie różnych tematów oraz poszerzanie swojej wiedzy i kompetencji. Ja to lubię. Dzięki temu czuje się świetnym specjalistą w swojej dziedzinie. Pracują tu bardzo sympatyczni ludzie, pomocni, nikt nie zostawia nikogo na lodzie (przynajmniej w moim przypadku). Obecnie zmienił się zarząd spółki, który ma jakiś pomysł, stara się nadać pracy jakiś jednolity rytm i uważam, że to też nam było potrzebne. Jest to zarząd, który słucha swoich ludzi dlatego z optymizmem patrzę w przyszłość. Nowym kandydatom do pracy życzę odwagi, żeby spróbować pracy w tej firmie i nie sugerowali się opiniami, które w dużej części dotyczą zamkniętego już oddziału.

   
Estelligence Sp. z o.o.
pracodawca
@Basia 14.05.2018 12:59

Nikt nie twierdzi, że wszystko jest idealnie. Na pewno popełniamy błedy - dlaczego nie pozwalasz nam ich poprawić? Czym innym jest przecież konstruktywna krytyka i odniesienie się do konkretnych zdarzeń a czy innym jest anonimowe "obrzucanie błotem".

   
Weronika

@Były pracownik uważasz, że w firmie pracownik nie jest należycie traktowany. W jaki sposób się to objawia? Dlaczego tak uważasz? Spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja ze strony Estelligence Sp. z o.o.?

   
abca
@Estelligence Sp. z o.o. 07.05.2018 09:55

A to wasz adwokat?

   
Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Estelligence Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

   
Mrgrt

Tutaj trzeba dużo pracować, ale muszę przyznać, że w poprzedniej pracy miałam jeszcze więcej obowiązków na niższe pieniądze. Chyba musze się pogodzić z tym, że to jest księgowość i tu nie zarabia się wielkich pieniędzy. A może się mylę?

   
Znajoma

Słyszałam, że to biuro ma dobrą renomę, albo miało ? Czy tam zaszły jakieś niepokojące zmiany ? Znajoma opowiadała mi, że brakuje im ciągle kompetentnych osób ?

   
Pracownik Sosnowiec
@Iza 19.03.2018 20:39

Iza, przecież już to zostało napisane. Spółka w Sosnowcu faktycznie zakończyła działalność. Wszyscy pracownicy zostali zatrudnieni przez ich klienta i wszystko odbyło się z pełną kulturą.

   
Giranaaa

Tu się nie da pracować!! Bosheee ile pracy i jaki chaos :(

   
nowa

Trafiłam tam niedawno. Czytałam te opinie wcześniej i miałam trochę obaw ale teraz nie rozumiem skąd bierze się ta cała krytyka. Firma jest całkiem spoko, ludzie bardzo życzliwi, praca normalna, nie ma jakiejś napinki. Atmosfera raczej domowa, zresztą jeśli biuro jest w takim budynku to trudno aby było inaczej.

   
Helmena

A co z oddziałem w Warszawie? Jakieś opinie?

   
Odpowiedzialny
@Helmena 09.02.2018 18:27

Jak chcesz być przepracowana, zestresowana i nie mieć ochoty na nic za marne grosze to aplikuj, przekonasz się sama. Ja nie polecam.

   
Bartek

(usunięte przez administratora) Nie aplikujcie tam. (usunięte przez administratora)Byłem, pracowałem, przekonałem się.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Ja

Mówisz o oddziale w warszawie?

   
Papa

Bez urazy dla kolegów i koleżanek, ale cieszę się że już mnie tam nie ma :)

   
S-c

Jednym słowem - ODRADZAM !

   
Weronika

@Agnieszka co rozumiesz pisząc, że pracownicy mają pracować dużo? Czy chodzi tu o tempo pracy, czy też może zdarzają się również nadgodziny? Mogłabyś również napisać jak przejawia się brak poszanowania, o którym wspominasz? Co sprawiło, że tak właśnie oceniasz sposób traktowania pracowników w tej firmie?

   
Weronika

@A czyli niedawno miała miejsce impreza integracyjna? Czy często pracodawca takie akcje organizuje, czy też są one zarezerwowane tylko na szczególne okazje?

   
Zofia

Jednym słowem - FIRMA PORAŻKA.

   
Sprawiedliwa

Firma niewiele oferuje, a właściwie nic. Trzeba dużo pracować za niewielkie pieniądze. Nie ma podwyżek, ani płatnych nadgodzin. Pozytywne komentarze pisze tylko Zarząd.

   
Sosnowiec

Najgorsza firma jaką znam !

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Paulina G.

Zgadzam się z opinią w 100%. Brawo, że ktoś odważny pisze prawdę.

   
Weronika

@Edyta Z.czy dalej jesteś pracownikiem firmy, czy też może pracowałaś w niej w przeszłości? Pracy w jakim dziale dotyczy Twój komentarz? Pytam, bo wspominasz o zatrudnieniu najlepiej na umowę zlecenie, a jednak w sieci pojawiły się oferty pracy jako Specjalista ds. kadr i płac oraz Główna/y księgowa/y i w obu jest oferowana umowa o pracę. Jak często zdarzają się tak intensywne okresy pracy, że konieczna jest praca w nadgodzinach oraz w soboty?

   

Zostaw opinię o Estelligence Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Estelligence Sp. z o.o.