INWEMER System

2.7/5

• Ciechanów
Katowice - INWEMER System Sp. z o.o.
Łódź - INWEMER System Sp. z o.o.
Piotrków Trybunalski - Inwemer Partner Sp. z o.o.
Radomsko - INWEMER System sp. z o.o

5. Opinie o INWEMER System sp. z o.o.

Opinie o INWEMER System Warszawa

Nie przegap nowości o INWEMER System sp. z o.o.!

ona

19.12.2020 04:05

Czy jako pracownikowi tej firmy przysługuje premiera, bony świąteczne itp.?
    pp

19.12.2020 16:57

Nigdy nie dawali ani premii ani żadnych karpiowych.My jesteśmy do (usunięte przez administratora) na nich.
    Jolanta

08.10.2020 11:01

W Opolu pracowałam na 2 bankach po południu od 01 07 2020 do 07 08 2020 do dnia dzisiejszego nie dostałam umowy chociaż upominałam się kilkakrotnie u koordynatorki. Zrezygnowałam z pracy chociaż pracownicy wszystkich placówek mnie bardzo chwalili. ,Od 17.06.2020 pracowałam też na rano w 2 placówkach, a umowę otrzymałam prawie miesiąc póżniej. Następnie telefonicznie powiadomiła mnie koordynatorka że 11 08 2020 będę pracować tylko na popołudnie (w dniu 10 08 2020 gdzie na umowie jest zapis o rozwiązaniu umowy z zachowaniem okresu 3 dni ) O wypłatę za sierpień też się upominałam gdyż koordynatorka naliczyła mi tylko pracę z rana popołudnia już nie . Po tygodniu na konto wpłynęły pozostałe pieniądze lecz umowa już nie dotarła do dzisiaj. Firma (usunięte przez administratora) ludzi nie liczy się z pracownikami. Szkoda że właśnie ta firma wygrywa przetargi w placówkach bankowych w Opolu . Praca fajna pracownicy bankowi mili a praca bez umowy od firmy nie do przyjęcia.
    Jolanta

09.10.2020 14:08

Firma ma wszystkie moje dane i jeśli chcecie wyjaśniać moją sprawę to proszę .Pani koordynatorka z Opola pani H .dokładnie wie o kogo chodzi , a Wy jako firma i tak nie macie zamiaru nic wyjaśniać bo kryjecie siebie nawzajem. Zyczę wam by ludzie się na was poznali i żeby nikt mądry nie chciał u was pracować .Może wtedy nauczycie się szanować ludzi.
    p.o

20.10.2020 14:19

Święta prawda.Najlepiej zgłosić do PIP żeby dokładną kontrol we wszystkich oddziałach zrobili .Bo za umowę zlecenie naliczają za mało i na dodatek co nie którym w kopercie pieniądze dają.Ciekawe na kogo mają lewe umowy.Ale przy dobrej kontroli to powinno wyjść na jaw.I na zbity pysk wszystkich nieuczciwych pracowników powinni zwolnić .Bo pole do popisu mają koordynatorzy nieuczciwi.Pracownik zapiepsza na obiektach aż pot leje się po t..... a one oszukują.I potem opinnia idzie o Firmie.
    Opole

26.07.2020 08:11

Kordynatorka na województwo opolskie to porażka . Okrada ludzi ,kłamie co do umów. każdemu pracownikowi którego poznałem w tej firmie zostają ucięte pieniądze z wynagrodzenia nawet nie wiadomo z jakich przyczyn .Zwalnia ludzi z dnia na dzień bez skrupólow . Wszyscy od Górnie w firmie ja kryją . Nikt nic nie może zrobić . Dzwoniąc do Warszawy przełanczali z działu do działu i każdy odsyła z osoby do innej osoby nikt nic nie wie . A najgorsze jest zastraszanie ,albo pracujesz albo cię wywala na zbity pysk.Sprawa została wkoncu zgłoszona ,bo nie tylko ja ale duża ilość pracowników ma tej kobiety dość,a firma milczy . Śmieszna rzeczą jest to że kordynatorka wyruwnujac pieniądze które niby księgowa nie naliczyła bo się pomyliła przelewa ze swojego konta . Jedyna osobą która miło wspominam to dziewczyna która chyba jest brygadzistka . Zawsze pomocna ,pomagała we wszystkim. Bo można było na nią liczyć gdy brakowało środków ,gdy trzeba było jakiś obiekt zrobić zawsze była i z pracownikami sprzątała . Takie osoby powinny być na miejscu koordynatorki młode zwinne a nie stare i nie interesujące się pracownikami.Moze ktoś wkoncu się Opolem zajmie i opolskim rejonem ,bo z tego co słyszałem i widziałem kordynatorka tylko szuka zysków aby żerować na ludziach ,nie pojawia się na obiektach dookoła mówią tak pracownicy .
    olik

07.10.2020 19:55

To są prawdy pisane przez pracownikow i proszę nie kłamać ze tak się nie dzieje.Tylko coś zrobić w tym kierunku żeby było lepiej .
    piko

07.10.2020 19:57

Święta prawda
    halina

24.09.2020 12:49

jestem pracownikiem od 9 lat,najpierw na umowę-zlecenie a teraz na umowę o pracę.Czytając o Firmie-nagrodach,zyskach zastanawiam sie dlaczego my-pracownicy nie czujemy,że pracujemy w takiej super Firmi.Jest nas 8000,nasza praca chyba też przyczynia się do wizerunku firmy,a nie mamy z tego powodu żadnych profitów;premii,bonów świątecznych...Z umowami o pracę jest różnie-zależy od koordynatora,różnie bywa z zapłatą za zastępstwa i z zaopatrzeniem w środki czystości.Tak naprawdę jedyną zaletą Firmy jest w terminie wypłacana pensja.
    Ciekawy

21.08.2020 13:46

Hej. Chciałem zapytać czy ktoś pracował w firmie INWEMER na terenie Dębicy w woj. podkarpackim? Szukają pracownika do dwóch banków blisko siebie. Chciałbym też wiedzieć o jakie banki chodzi. Pozdrawiam

24.08.2020 12:45

Szanowny Panie, prosimy o bezpośredni kontakt z nami pod adresem: [email protected] - uzyska Pan informacje na temat oferty pracy, która Pana zainteresowała.
    Maja

15.03.2020 16:43

To ja dodam cos od siebie. Firma umywa rece od wszelkich problemow. Bzdura tez jest ze reaguje na skaegi oeaciwnikow. Jeszcze miesiac temu pracowalam na takuej smieciowej umowie za 21 dni roboczych otrzynalma 808 zl wynagrodzenia. Miesiac szorowania zasranych kibli. Czemu...bo tak postanowil koordynator . Godziny mu sie nie zgadzaly. A oraca wykonana.
    Bogusia

31.07.2020 14:42

Prawda jest że na umowy czeka się tygodniami ba a nawet miesiącami, na pomoc koordynatora nie ma co liczyć
    Ala

07.08.2020 14:02

To jes nie prawda że pracownicy dostają umowę odrazu
    Dominika

23.06.2020 14:31

Katastrofa, właśnie kończę przygodę z tą firmą .nie prawda jest , że umowę się dostaje w dniu zatrudnienia, ja na swoją czekałam ponad miesiąc ...w dniu zatrudnienia podpisujesz jedynie polecenie pracy , którego i tak na oczy później nie widziałam . Pierwszy miesiąc był ok , kasa się zgadzała .. natomiast kolejny miesiąc przelali pół należnej pensji , nie można się doprosić o swoje pieniądze .. utrudniony kontakt , albo nie odbierają albo koordynatorka twierdzi że chce mieć czas dla siebie bo pracuje od rana do wieczora co w ogóle nie powinno mnie interesować ... Po kilku dniach dzwonienia i upominania się o pieniądze wkoncu dowiedziałam się , że ich nie dostanę bo zapomnieli mnie poinformować , że skrócili godziny pracy i wyrównają mi to w przyszłym miesiącu ale też nie wiadomo czy za tyle godzin ile przepracowałam czy za połowę, która zmniejszyli ... Dobrze , że sama dzwoniłam i przypominałam się , bo z ich strony ciężko nawet wysłać głupiego SMSa . A co z takimi ludźmi którzy się nie dopatrzą , albo nie upomną ..wyzysk

25.06.2020 13:11

Szanowni Państwo, stanowczo nie zgadzamy się z tą opinią! Każdą sprawę pracowniczą można zgłosić koordynatorowi, zwrócić się z zapytaniem o wyjaśnienie również do kierownika lub dyrektora danego regionu. Ponadto przekazujemy naszym pracownikom niezależny adres e-mail: [email protected], na który zawsze odpowiadamy, w każdej sprawie pracowniczej. Działamy zgodnie z prawem i nie zgadzamy się na wpisy, które podważają wiarygodność firmy INWEMER. Prosimy nie przedstawiać fałszywego obrazu firmy i skorzystać z kanałów komunikacji, które udostępniamy. Wierzymy, że każdą sprawę, z którą zgłasza się nasz personel jesteśmy w stanie wyjaśnić!

23.07.2020 12:06

Szanowni Państwo, ponawiamy prośbę o zaprzestanie publikowania wpisów, których treść jest niezgodna z prawdą, podobnie jak poniższy wpis.
    Lilo

20.07.2020 21:50

Chcialam jeszcze dodac że firma jest duża ale nie wie kogo przymuje na stanowisko kordynatorow ludzi ktorzy Wogole sie na tym nie znają (usunięte przez administratora)
    Izulka1231

12.05.2020 16:09

Ja nie jestem zadowolona, koordynatorka robiła awantury o środki czystości, rękawiczki lateksowe w takim stanie że szkida mówić, po założeniu pekaly, zlezane. (usunięte przez administratora)w tej firmie że szok. Chodzi o liczbę godzin adekwatne do wynagrodzenia. Odeszłam po 3 tygodniach. Czekam na pieniądze, jeśli 15 maja nie będzie, sprawa idzie do Sądu Pracy
    p.l

15.06.2020 20:10

I tak powinni pracownicy robić .Jak by mieli częsciej kontrole i kary duże to może by sie czegoś nauczyli.Bo tylko wyzysk .Myślą ze zapłacą za jedną godzinę za sprzątanie obiektu i sprawa załatwiona .Jak można obiekt duzy po sprzątać w ciągu jednej godziny . Ale tak wyliczają kierownicy.Dziwią się ze nie maja ludzi do pracy?(usunięte przez administratora)
    B.M

21.06.2020 09:51

I bardzo dobrze zrobiłaś. tak każdy pracownik powinien zrobić.
    Anna

05.05.2020 09:14

Zniesmaczona i inne to pewnie konkurencja ha ha. Ja mam same bardzo dobre doświadczenia z oddziałem w Szczecinie.
    monia

16.06.2020 14:29

Bo w Szczecinie jest ponoć normalny kierownik.
    Zniesmaczona

30.12.2019 17:23

Wpadłam sprawdzić czy firma mi odpisała. Chciałam się dowiedzieć czy podejmiecie kroki w sprawie pana Andrzeja W. bo ludzie nie bez powodu mówią, to co mówią, a tu proszę. Mój komentarz został usunięty... Cóż, skoro postanowiliście zamieść sprawę pod dywan, to może Państwowa Inspekcja Pracy się przyjrzy wszystkiemu. Mam nadzieję, że wtedy "plecy" tego pana zmaleją do zera, a i wezmą się za nielegalne umowy. Może pomogę tym pracownikom, którzy zostali i boją się odezwać upominając się o swoje.
    Szczęśliwy

06.06.2020 21:06

Wszyscy tak mają
    PIS

15.06.2020 19:55

Ciekawe z jakiego regionu jest pani .Bo nasz kierownik liczy metry na jednym obiekcie a na drugim część etatu daje .Nawet nie orientuje się jak wyglądają obiekty tylko metry liczy i korzyści dla Firmy.A pracowników to w ogóle nie zna .Tylko każe szukać ludzi z grupą.To jest chore .
    Jowitta

04.05.2020 17:44

Dobrze mi sie pracowało w tej firmie. Poznałam tu fajnych ludzi. Naprawdę porządna firma, a pracownicy uczciwi. Pan Andrzej niestrudzenie piastuje obowiązki kierownika, choć wiadomo, że w dzisiejszych czasach to bardzo trudna rola. Polecam Inwemer jako pracodawcę. Niewielu jest pracodawców, którzy sprzyjają osobom niepełnosprawnym. Moja opinia o jest bardzo pozytywna.

13.05.2020 10:23

Wszelkie sprawy, zgłaszane do nas pod adresem: [email protected] są wyjaśniane, dlatego ponawiamy prośbę o bezpośredni kontakt z nami i podanie szczegółów.
    ????????????????

06.06.2020 18:43

Hahahaha....dobre sobie jakieś żarty chyba sam Pan Andrzej pisał ten komentarz!!!
    Hahaha

31.05.2020 16:32

Ale dużo zostało usuniętych negatywnych komentarzy O tej firmie!

01.06.2020 10:56

Informujemy, że zgodnie z regulaminem archiwizowane są wpisy niemerytoryczne, obraźliwe i te, które nie mają pokrycia w rzeczywistości. Natomiast na zgłoszenia z konkretnymi problemami reagujemy niezwłocznie.

Oferty pracy - INWEMER System sp. z o.o.

Pracownica sprzątająca/Pracownik sprzątający w placówce biurowej - 1 godzina dziennie - Kędzierzyn-Koźle

Kędzierzyn-Koźle

Pracownica sprzątająca/Pracownik sprzątający w placówce bankowej - 1,5 godziny dziennie - Katowice, ul. Stanisława Moniuszki

Katowice

Pracownica sprzątająca/Pracownik sprzątający w placówce bankowej - 1 godzina dziennie - Jarosław, ul. Jana Pawła II

Jarosław

Pracownica sprzątająca/Pracownik sprzątający w sklepie odzieżowym - Kołobrzeg, ul. Dobrawy (C. H. Karuzela)

Kołobrzeg

Pracownik porządkowy z prawem jazdy kat. B

Łódź

WalletIcon

4806 - 4806 PLN / m

Pracownik/ca mobilnej brygady porządkowej-praca mobilna

Poznań

14.05.2020 05:11

Witam szukam pracy przy sprzątaniu jestem z Krakowa

14.05.2020 08:50

Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt z nami pod adresem: [email protected]
    Weronika Pietrzyk Lubliniec

12.05.2020 15:05

Podjęłam się pracy w tej firmie razem z mamą. Zapowiadało się dobrze, 3 godziny dziennie więc pasowało nam idealnie. Szkoda że koordynator p. (usunięte przez administratora)wolał obrabiać nam tyłki z pracownicami innych oddziałów, dokumenty przekazał osobie trzeciej zamiast dostarczyć osobiście lub przez pocztę. Rozumiem że nasze dane są ogólnodostępne? I chciałbyśmy wiedzieć z mamą gdzie są pieniądze za przepracowane godziny? Dodam jeszcze że Pani kierownik Banku PKO powiedziała nam osobiście że chcą zrezygnować z usług tej firmy bo się nie da z ludźmi dogadać

13.05.2020 10:24

Szanowna Pani, Pani zgłoszenie, przesłane na adres: [email protected], jest w trakcie weryfikacji.
    Gosha

10.05.2020 19:14

Mam pytanie. Czy jest możliwa zmiana koordynatora. Jeżeli pracuję w miejscu gdzie jesteśmy w trzy i pracownik gospodarczy czy jak w niektórych miejscach jedna osoba.? Złożymy skargę i co? Jaśnie pan zostanie a my pewnie polecimy. Tak to własnie wygląda.

11.05.2020 09:06

Szanowna Pani, bardzo prosimy o zgłaszanie wszelkich uwag i wątpliwości na adres: [email protected] oraz o podanie szczegółów, umożliwiających wyjaśnienie sprawy.

01.05.2020 20:56

04.05.2020 10:13

Szanowna Pani, Pani wpis został usunięty z powodu publikacji danych osobowych. Natomiast Pani wiadomość, przesłana na adres: [email protected] została już przekazana do wyjaśnienia. Informujemy, że anonimowe wpisy na forum, zawierające dane osobowe, będą moderowane. Ponawiamy prośbę o kontakt bezpośredni, na adres: [email protected].

17.04.2020 18:00

27.04.2020 09:36

Informujemy, że treść wpisu jest nieprawdziwa i godzi w dobre imię firmy. Prosimy o zaprzestanie zamieszczania opinii, które nie mają pokrycia w rzeczywistości. Po raz kolejny ponawiamy prośbę o kontakt pod adresem: [email protected] i podanie szczegółów, jeśli ktokolwiek ma problem lub temat, wymagający wyjaśnienia.
    Monika

01.05.2020 20:58

Zgadzam się z opinią
    PIP

21.04.2020 22:32

Czekam drugi miesiąc na umowę ciągle słyszę za miesiąca - zachodniopomorskie!

22.04.2020 07:58

Szanowna Pani/Panie, pilnie prosimy o kontakt i wiadomość na adres: [email protected] w celu wyjaśnienia sprawy.
    PracownicaInwemer

10.04.2020 18:26

Witam. Czy pracownicy dostaną jakieś informacje, czy firma złożyła do ZUS odpowiednie wnioski o wypłatę pieniędzy za przymusowe postojowe? Proszę o odpowiedź publiczną na forum, bo już 10 kwietnia i nikt nic nie wie nadal. Pozdrawiam i spokojnych świąt życzę.

14.04.2020 09:19

Szanowna Pani, bardzo prosimy o kontakt bezpośrednio z koordynatorem lub Działem Personalnym.

14.04.2020 14:23

Koordynator twierdzi, że nic nie wie i firma się tym zajmuje. Ciężko się dowiedzieć o cokolwiek, bo nagle nikt nic nie wie. Jak Państwo sugerują, skontaktuję się z działem Personalnym. Dziękuję.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INWEMER System?

17.03.2020 13:17

Dlaczego usunięto pytanie dotyczące płac dla ludzi na zlecenie, którzy mają przymusowe wolne? Tak ciężko odpowiedź? Wystarczy napisać: - nie pracujecie = nie zarabiacie, jak dotychczas, - firma jeszcze nie podjęła decyzji lub cokolwiek innego. Nieładnie.

17.03.2020 13:56

I super, dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź. O to mi chodziło. Pozdrawiam.

17.03.2020 14:04

Szanowna Pani, dziękujemy za zrozumienie. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem e-mail: [email protected]; nasi pracownicy będą udzielać informacji w odpowiedzi na Państwa zapytania. Pozostajemy w kontakcie.

17.03.2020 11:27

Dzień dobry. Gdzie się zgłosić, by cokolwiek się dowiedzieć na temat płac lub ich braku, dla pracowników, którzy siedzą na przymusowym wolnym? Dziś już wtorek, a koordynator nie ma żadnych informacji co będzie. Ludzie pracują na zleceniówkach, a przez zamknięcie niektórych obiektów nie pracują. Czy firma jakoś wspomoże takich pracowników czy zostaną z problemem sami, bez środków do życia?

17.03.2020 13:46

Szanowna Pani, obecna sytuacja jest wyzwaniem dla nas wszystkich, bez wyjątku. Nie mamy jeszcze gotowych rozwiązań systemowych, prosimy o cierpliwość i zrozumienie. Jak tylko zostaną podjęte decyzje odnośnie działań, zabezpieczających naszych pracowników, współpracowników i zleceniobiorców, będziemy o nich na bieżąco informować
    ANONIM

05.03.2020 12:01

Ciężko coś załatwić i dogadać śię z kordubatorem
    Zdziwiona

19.02.2020 09:31

Witajcie .Ja tez pracowałam w tej firmie niestety tylko na zastępstwie. Przyglądałam się wszystkiemu jak to w nowej pracy .I co zobaczyłam to mnie zszokowało. jedna z pań ,która pewnie te wpisy płodzi to osoba bardzo niedobra, chodziła po banku i wyszukiwała błędów innych dziewczyn z drugiej zmiany. A dlaczego ? bo podobno chciała wstawić swoją koleżankę a na to nie chciał się zgodzić koordynator, ale może to plotki Kolejna sprawa to bieganie po zakupy Dyrekcji banku przez co zyskała sobie chyba dozgonną wdzięczność i stała się nieusuwalna. Też rozmawiałam z dziewczynami i wystarczy sprawdzić ile osób się zmieniło tylko dlatego że nie mogły wytrzymać współpracy z tą osobą. Nic tylko karteczki i wytykanie błędów innym.Akurat mnie pieniądze wpłynęły na czas wszystkie i żadna z dziewczyn nic nie mówiła o brakach Może akurat nie trafiłam na taką

17.02.2020 17:07

Witam jestety pracowala kordynayor pani agnieszka w Rzeszów na firmie bo sama miałam ja. Za kordynatorke i owszem. Zgadzam sie z ta opinia o kordynatorce
    Asia

05.02.2020 07:04

Witam.mam pytanie czy po zakończeniu umowu nie. Ma dostania świadectwa pracy bo ja nie dostalam.

05.02.2020 08:20

Uprzejmie prosimy o kontakt i podanie szczegółów zapytania, pod adresem: [email protected]

Kontakt - INWEMER System sp. z o.o.

św. Jacka Odrowąża 15 03-310 Warszawa

KRS:0000201200

Branża główna: Sprzątanie

26.01.2020 19:52

Pracowałam solidnie cały miesiąc grudzień w soboty po 4 godz. niedziele 4 godz.a w dzień normalnie po 2 godz zostałam (usunięte przez administratora) nie policzono mi tyle godz. co przepracowalam (usunięte przez administratora) mnie na 9 godz. nie jestem jedną osobą co (usunięte przez administratora) nie wiem na jakiej podstawie obliczaja nie ma zadnego grafiku który by był podstawą obiczenia mi godz. upominam się obiecują że wypłaca wiem że tak nie jest kto przychodzi do pracy to po pierwszej wypłacie odchodzi lepiej szukać pracy w innej firmie niż tej nie polecam

27.01.2020 08:47

Szanowna Pani, dziękujemy za zgłoszenie, temat został już przekazany do weryfikacji i wyjaśnienia.
    Bartodziej45

20.01.2020 07:22

Do dnia dzisiejszego Pani zatrudniona w waszej firmie pracująca na terenie Malborka BGŻ nie otrzymała żadnej umowy .od 02.01.2020 do chwili obecnaj pracuje na czarno.Próbowała się upomnieć w oddziale to tam powiedzieli że Kadry do dnia dzisiejszego umów nie przekazały.
    tadziuO2.pl

09.01.2020 14:08

inwemer jest łok.
    Darko

31.12.2019 22:07

Witam pracowałem w waszej firmie 2 lata w raz z żoną placówka Olsztyn, mam 2 gr inw. 31-12-2019 zakończyła mi sie umowa o prace , jeszcze z 7 miesięcy temu prosił kierownika i koordynatora żeby poinformował nas wcześniej z dwa miesiące przed końcem umowy ze niezostanie nam przedłużona kierownik i koordynator zapewnili nas ze będzie przedłużona i w razie co poinformują nas wcześniej i tak zrobili dokładnie 31-12-2019 godzina 20:06 sms o treść ze umowa nie zostaje przedłożona ,dziękuje waszej firmie za take Życzenia Noworoczne

03.01.2020 11:56

Dziękujemy Państwu za dwuletnią pracę. Niestety, nie mogliśmy zawrzeć z Państwem nowych umów o pracę z przyczyn niezależnych od nas. Jest nam bardzo przykro, że ich zakończenie zbiegło się z końcem roku kalendarzowego. Jeżeli Państwo oczekują od nas dodatkowych wyjaśnień, zachęcamy do kontaktu z nami pod adresem: [email protected].
    J.

16.11.2019 09:08

Ja przez kilka lat pracowałam w Lublinie,na umowie o pracę/ posiadam stopień niepełnosprawności / i nie mogę złego słowa napisać.Było ,tak jak powinno być.Nie brakowało środków,pensja zawsze na czas,jasne zasady,bardzo bobry kontakt z koordynatorem,brygadzistką.Ale pracowałyśmy dobrze,nie było skarg i zastrzeżeń co do wykonywanej pracy i może w tym tkwi sekret dobrej wzajemnej współpracy.

19.11.2019 09:25

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią o pracy w naszej firmie. Pozdrawiamy
    Wolf

11.11.2019 12:24

Szukają ciągle Technika Obsługi Budynku Proponując śmieszne 3500brutto co daje ok 2500zł netto dla elektryka z uprawnieniami E +D to śmiech niech szukaja powodzenia, tacy mierzą wyżej co najmniej 5500brutto na początek mamy 2019 a ne lata 90-te

13.11.2019 08:10

Poszukujemy specjalistów z uprawnieniami SEP GR 1 (elektryka) min. E (eksploatacja). Nie poszukujemy pracowników z uprawnieniami typu D (dozorowe). Warunki płacowe uzależnione są od zakresu prac i kompetencji. Proponujemy wynagrodzenie od 3800 zł brutto, ponadto technicy otrzymują inne wynagrodzenia, takie jak nagrody czy benefity.

30.10.2019 08:05

Moje zdanie jest takie i oszczenie nie zblizajcie sie do tej firmy . przyjmnia was ale beda wami rzucać po placowkach a jak przyjdzie co do załatwienia wam u kordynatora po poludniu to problem . informują cpracownika o szkoleniu bhp popołudniu a jak im sie powie że sie nie da rady to cie (usunięte przez administratora) zwolnieniem dyscyplinn arnym . A na temat środków to sie nie chce nawet wypowiadac. Bo. To sa żarty i kpiny

31.10.2019 15:42

Nasi pracownicy mają proponowane różne miejsca pracy, w miarę możliwości oferujemy jak najbardziej dogodne dla naszych pracowników. Natomiast zgodnie z Kodeksem Pracy nie możemy dopuścić pracownika do pracy bez przeprowadzonego szkolenia BHP. Ponawiamy naszą prośbę o przesyłanie wszelkich uwag bezpośrednio na adres e-mail: [email protected], każdą sprawę wyjaśnimy.

25.10.2019 18:00

Jak dlugo sie czeka na umowe która została podpisana a nie zostala wreczona osobie zatrudnionej i zgloszona do ZUSu brak stroju roboczego i środków czystości kursu bhp

28.10.2019 11:36

Bardzo prosimy o pilny kontakt pod adresem [email protected] oraz wskazanie obiektu i danych koordynatora celem niezwłocznej weryfikacji i wyjaśnienia sprawy.

07.10.2019 11:15

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w INWEMER System sp. z o.o.?

08.10.2019 12:16

Ponieważ firma jest duża, a pracownicy mieszkają w różnych rejonach Polski, nie organizujemy spotkań dla całej firmy. Spotykamy się lokalnie.
    Łódź

21.08.2019 15:18

Ludzie jak najdalej od tej firmy!!(usunięte przez administratora) Pracowalam w tej (usunięte przez administratora)firmie brak szacunku ze strony koordynatora (usunięte przez administratora). Wypłaty nie dostalam do dzis za przepracowane dni. Inspekcja pracy musi sie za nich wziąsc.

23.08.2019 11:27

Szanowna Pani, bardzo prosimy o przesłanie wiadomości na adres: [email protected] i podanie Pani danych osobowych; tylko to umożliwi niezwłoczne przekazanie tematu do Działu Personalnego i weryfikację, czy taka sytuacja miała rzeczywiście miejsce.
    Krystian

24.07.2019 18:21

Pracowalem inwemer,nie dbaja o pracownikow,od ubioru po sprzet do pracy,nawet szczotek nie kupią,(usunięte przez administratora)

01.08.2019 10:36

Wszystkie uwagi lub zauważone nieprawidłowości bardzo prosimy o zgłaszanie na adres e-mail: [email protected] lub adres korespondencyjny, jaki został podany w umowie.
    M.G

20.12.2018 12:30

Pracowałam jako pracownik sprzątający w Bydgoszczy i bardzo sobie ceniłam wspólną współpracę. Koordynator, którego miałam, to zawsze gotowy do dogadania się; jak coś potrzebowałam to nie było problemu. Wypłata zawsze na czas- nie pamiętam by kiedykolwiek były jakieś spóźnienia. Bardzo miło wspominam tą pracę.

20.08.2018 12:50

Dzień dobry, jestem dziennikarzem i przygotowuje artykuł o problemach pracowników w firmach sprzątających. Może ktoś chciałby opowiedzieć o swojej pracy? Zapewniam anonimowość. Tel. 502 662 892
    anonymous

28.08.2018 18:48

Witam Pracuje w firmie Inwemer System Proszę się dokładnie przyglądnąć aco najważniejsze brak szacunku dla pracowników wypłatom,za godziny nadliczbowe , aneksom do umowy o prace zaległych urlopach, stawkach godzinowych nieścisłościach w dostawie środków czystości ta firma działa w całej Polsce ale ale na Podkarpaciu to jakaś masakra
    kierowca F

21.11.2018 16:04

Panie redaktorze, czy Pan zajmuje się, tylko tą firmą, czy firmami które posiadają też status zakładu pracy chronionej. Boja ostatni pracowałem w zakładzie MARCONI w Świdnicy imam dużą wiedze o tym zakładzie pracy.Proszę napisać nick pod tym. Pozdrawiam
    Honorata

26.06.2018 06:32

Firma dobra tylko kordynatorzy niszcza pracownikow
    anonymous

27.09.2018 18:18

firma inwemer to firma która pracownków niższego szczebla ma za nic.Niczego nie można się doprosić nawet premii i wyższej pensji.To wstyd
    GREGORY

10.10.2018 12:21

Tak to święta prawda, to co koordynatorzy wyprawiają to woła o pomstę do nieba. Każdemu nowemu Pracownikowi życzę w miarę uczciwego koordynatora, bo inaczej to szkoda czasu .

Zostaw merytoryczną opinię o INWEMER System sp. z o.o.