INWEMER System

2.7/5

• Ciechanów
Katowice - INWEMER System Sp. z o.o.
Łódź - INWEMER System Sp. z o.o.
Piotrków Trybunalski - Inwemer Partner Sp. z o.o.
Radomsko - INWEMER System sp. z o.o

5. Opinie o INWEMER System sp. z o.o.

Opinie o INWEMER System Warszawa

Nie przegap nowości o INWEMER System sp. z o.o.!

24.02.2023 10:10

Dzień Dobry - Pani z kadr krzyczy i się rozłącza - nie chce podać danych, nie wie czy zostało wysłane - Firma będzie zgłoszona w kilku różnych miejscach PIP to tylko początek. Mam nadzieję, że padniecie z hukiem za to jak traktujecie ludzi. Teraz w końcu się za was wezmą od kadr po koordynatorów.

23.02.2023 15:59

Witam - od wczoraj daliście popis z LPP, nie odbieracie telefonów od pracowników, linia zajęta a po 16 nikt nie odbiera. Poucinane już nie godziny a dni - nic nie jest zgodnie z tym co na papierze. Inne kwoty na "umowach" inne w rzeczywistości 3/4 zamówionych produktów do wykonania usługi - nie dochodzi bo koszty tniecie.
    Myszka

01.10.2020 22:11

Witam Ludzie nie pracujcie. W tej firmie. Inwemer. W. Białystok. Jest taki koordynator. Który sie rzuca do pracownikow. Słownictwo ma takie ze szok
    Loli

04.01.2023 16:06

Mialam to samo pracowałam 6lat w ing . Przyszla nowa firma właśnie inwemer i p. Agnieszka .S mnie zwolniła .Powod dojazd do pracy , a przecież przez 6 lat dojeżdżałam
    Lidia

22.02.2023 15:44

Rzuci się raz za dużo do nieodpowiedniej osoby...
    Piotr

29.01.2023 13:17

Dzień dobry mam pytanie czy w tej firmie jest trzynasta pensja
    Lidka

22.02.2023 13:34

Jak może być 13 pensja jak umów nie ma albo są jakieś śmieciówki, które nie mają nic wspólnego z tym co faktycznie robisz.

14.02.2023 10:05

Dla czego na wypłatę trzeba czekać do 21 dni od wykonania usługi... konkretniej - czemu za miesiąc ciężkiej pracy, każecie czekać kolejne 3 tygodnie na wypłatę ?

15.02.2023 09:57

31go stycznia zostało wysłane rozliczenie do koordynatora.... mamy 15 Luty i z informacji od koordynatora nie wiadomo czy w tym tygodniu będzie wypłata... Z informacji od byłych pracowników wiem, że jest to regularna praktyka w firmie co więcej rozliczenia dodatkowych godzin "znikają" - nie wiadomo co nimi się stało. Dodatkowe zlecenia nie są aneksowane do umowy - robione na "gębę" i z rozliczeniem jest problem. Rejon Zachodnio-Pomorskie Nie będę udostępniał żadnych danych osób pracujących bądź byłych pracowników. Natomiast z informacji, które uzyskałem wiem, że w trakcie jest przygotowywany zbiorowy pozew do PIP nikt nie słyszał o firmie, która potrzebuje 21 dni na wypłacenie pieniędzy. Brak prawdomówności u koordynatorów.
    Gruba

22.02.2023 12:26

To robota Andrzeja Ro….kiego -region zachodniopomorskie stała wieloletnia praktyka potrącania z wynagrodzenia.

14.02.2023 10:19

Na prawie 3 miesiące pracy... otrzymałem jedną wypłatę... Czy tam ktoś podejmuje logiczne działania czy dążycie do tego, żeby ludzie masowo odchodzili z waszej firmy ?

14.02.2023 11:11

Szanowny Panie, pilnie prosimy o kontakt z nami: z działem kadr lub pod adresem e-mail: [email protected]. Bardzo prosimy o podanie szczegółów, żebyśmy mogli niezwłocznie wyjaśnić sprawę. Nie ma takiej możliwości, żeby wynagrodzenie za pracę nie było regularnie wypłacane.
    Przemysław

05.05.2020 12:31

Jestem pracownikiem tej firmy od 3 lat .Mój koordynator pan Andrzej R. jest dobrym pracodawcą który dba o swoich pracowników .Nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń co do naszej współpracy. Pieniądze są wypłacane zgodnie z harmonogramem, a środki czystości i wszelki inny sprzęt potrzebny do wykonywania pracy przychodzi zawsze według zamówienia. Pan Andrzej jest bardzo pomocny jeśli zaistnieją jakieś problemy. Od prawie roku pracuje na kilku obiektach naraz i zawsze jak pan Andrzej znajdzie nowego pracownika, by trochę mnie odciążyć, to popracuje taki kilka dni i stwierdza że za takie pieniądze nie opłaca mu się, że praca jest za ciężka i wiecznie są jakieś problemy. Więc czytając komentarze zastanawiam jak to jest, że jedni potrafią pracować, chwalą sobie firmę, a inni wiecznie mają problemy. W okręgu w którym pracuję jest kilku pracowników którzy są związani dłużej z firmą i problemów nie mają. Z wieloma osobami się zaprzyjaźniłem i pracowałem z nimi przy różnych dodatkowych zleceniach. Mogę żałować że komentarze są anonimowe. Kryje to tchórzy którzy potrafią tylko narzekać bez podawania faktycznych przykładów i dowodów. Sama firma zaleca zgłaszanie wszelkich nieprawidłowości do centrali lub instytucji państwowych zajmujących się prawami pracownika. Tyle ode mnie. Pracownik z okręgu zachodniopomorskiego.
    Marzena

27.05.2021 20:02

Świeta prawda
    Monika

17.01.2023 04:48

W Internecie nikt nie jest anonimowy. Firmy skrupulatnie tego pilnują i dobrze wiedza, kto co napisal.
    Sabcia

16.01.2023 18:56

Dzień dobry wieczór. Czy ktoś z państwa pracował w tej firmie miejscowości Gliwice i napisał swoją opinię. Dziękuję
    Lucius.A. Castus

08.01.2023 13:13

1.5 roku pracowałem w Ożarowie Mazowieckim u Pana Bagdana G. i złego słowa nie mogę powiedzieć... super facet zawsze można było się dogadać. Była to moja praca dodatkowa więc umowa zlecenie mi nie przeszkadzała.
    Samara

05.01.2023 20:06

Dzień dobry czy jest szansa u państwa gdy się nie ma grupy dostać umowę o pracę choć pół etatu?

02.09.2022 16:32

Czy w firmie INWEMER System sp. z o.o. pracownicy na wszystkich stanowiskach otrzymują umowę o pracę?
    Miś

23.12.2022 20:57

Pracowałam w firmie sprzątającej Inwemer System znam go jak swoją kieszeń, ponad 10 lat na 1 + 2 nie całe 2 lata w ING gdzie dojeżdżałam.Zostałam prowadzącą ! Dzięki Bankowi zostałam ????bo firma chciała mnie zwolnić bo nie miałam grupy Niepełnosprawność.Do roku otrzymałam papier Niepełnosprawnych i pracowałam do roku 2017.Do firmy robiłam wszystko tzn.remonty przeprowadzane,awarie itd. tak jakbym miała swoją firmę.Szukalam pracowników na inne obiekty chodziłam na zastępstwa na inne banki + swój Bank posprzątać cały dzień mi to zajmowało.Do wieczora po 19 byłam w domu. A raz w tygodniu dojeżdżałam czyścić 2 bankomaty 1 w Goczałkowic na ul.Szkolnej a 2 bankomat w Pszczynie. Czego mogę żałować że nie miałam prawo jazdy bo firma chciała żebym została prowadzącą inny obiekty. Zwolniłam się i tak ???? moja praca w Bankach się skończyła. Było super wspominam do dziś ???? Pozdrawiam serdecznie firmę KATOWICE Anna Sz.
    Sandra123

29.12.2022 12:51

To nie rozumiem dlaczego Pani odeszła z pracy jak było super?
    Danuta

06.12.2022 00:29

Cześć, ile trzeba mieć tego doświadczenia do pracy jako pracownik gospodarczy obiektu? Bo w ogłoszeniu jest zastrzeżone, że jest wymagane, ale bez szczegółów. Proszę o konkretniejsze informacje.
    krzysztof

14.12.2022 18:00

Podejrzewam, że tylko jest tak napisane. Jak nie będzie chętnych to wezmą każdego.
    Tt

25.05.2022 15:09

Pani koordynator z oddziału z Rzeszowa, nie wypłaca pieniędzy za zastępstwa, mimo licznych próśb dotyczących zamawiania towaru typu worki na (usunięte przez administratora) czy ręczniki towar zostaje dowieziony dopiero po długim czasie i to nie zawsze zgadza się z zamówieniem
    Aśka

01.08.2022 15:55

Wszystko co Pani napisała jest prawda pozdrawiam serdecznie firma Invemer jest ok natomiast p.koordynator Urszula masakra!!!!!!!!
    @GIENKA

05.12.2022 19:25

Dlaczego zatrudniacie tylko osoby z grupą na sprzątanie, skoro to jest bardzo ciężka praca????Dlaczego zatrudniacie osoby tylko z grupą na umowe o prace????Dlaczego firma nie jest zarejestrowana jako ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ skoro zatrudniacie osoby chore???????

Oferty pracy - INWEMER System sp. z o.o.

Pracownica sprzątająca/Pracownik sprzątający w placówce biurowej - 1 godzina dziennie - Kędzierzyn-Koźle

Kędzierzyn-Koźle

Pracownica sprzątająca/Pracownik sprzątający w placówce bankowej - 1,5 godziny dziennie - Katowice, ul. Stanisława Moniuszki

Katowice

Pracownica sprzątająca/Pracownik sprzątający w placówce bankowej - 1 godzina dziennie - Jarosław, ul. Jana Pawła II

Jarosław

Pracownica sprzątająca/Pracownik sprzątający w sklepie odzieżowym - Kołobrzeg, ul. Dobrawy (C. H. Karuzela)

Kołobrzeg

Pracownik porządkowy z prawem jazdy kat. B

Łódź

WalletIcon

4806 - 4806 PLN / m

Pracownik/ca mobilnej brygady porządkowej-praca mobilna

Poznań

29.08.2022 09:26

Dlaczego nie ma w firmie żadnych podwyżek pensji, wszystko drożeje. Nie mówiąc już o płaceniu nam za 24 godzinne dyżury.
    kol.

18.10.2022 09:40

Dostają tylko osoby które nie powinny dostać.Tak się niestety dzieje..Ktoś z dyrekcji powinien mieć kontrolę nad tym.
    Swój

04.10.2022 18:05

Moja koordynator potrafi wydzwaniać do mnie cały dzień jeszcze oburzona ze nie odbieram poza godzinami pracy nie muszę. Mam niepełnosprawność i z jej powodu ciągle uwagi. No jak firma zatrudnia takie osoby to koordynatorzy powinni być wyrozumiali w pewnych sytuacjach.

30.08.2022 14:33

Co możecie powiedzieć o pracy w firmie INWEMER System sp. z o.o.? Z tego, co widzę, poszukują kogoś na stanowisko Brygadzista

31.08.2022 12:42

Jeśli oferta dotyczy Rzeszowa to polecam
    ulao

25.09.2022 17:55

Jak potrafi współpracować brygadzistka z pracownikami to jest ok.Bo z mojego punktu widzenia to na brygadzistkę powinni taką zatrudniać .osobę. Ale np. w Zielonej Górze nie ma tak.

02.08.2022 10:53

Czy w firmie INWEMER System sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?

04.08.2022 07:11

W Rzeszowie od kilku lat nie było i nie ma żadnych szkoleń nie wiem jak w innych miastach
    e@spoko

05.06.2018 12:01

Witam. Przeczytałam różne opinie na temat Firmy Inwemer System Sp. z o.o. Postanowiłam dołożyć swoją opinię. Firma Inwemer dała ofertą pracy którą podjęłam. Jestem rozczarowana ponieważ dostałam tylko umowę zlecenie, do tego przez agencję pracy tymczasowej. Nie wiadomo kiedy spodziewać się umowy o pracę, lub przyjęcia do firmy Inwemer. Trudno dowiedzieć się konkretnych szczegółów w sprawie umowy o pracę. Jak wiadomo każda firma ma swoje przepisy.
    Ba#bara

25.12.2021 10:37

Bardzo mądrze napisane. Moim zdaniem... Dorywcza praca to jest np dwa razy w tygodniu w tym samym obiekcje. Bo coś się komuś zleca wtedy do wykonania. A gdy jest się w tym obiekcje codziennie tyle samo godzin to już podchodzi pod normalna umowę o prace. No ale cóż gdybać . Każdy wie jak to jest ...nie ugrasz nie wygrasz. Pozdrawiam wpisujących.
    Nickel

20.07.2022 10:46

Jeśli firma nie przestrzega prawa pracy powinna mieć kontrolę a w przypadku nieprawidłowości wysoką karę pieniężną i utratę konscesji wówczas wszystko się zmieni.
    krzychu88

04.06.2022 09:51

Pracowałem w firmie Inwemer przez kilka miesięcy (okres zimowy) i było ok. Praca w sam raz na dorobienie paru stówek miesięcznie (odśnieżanie, sprzątanie przy banku - zazwyczaj pracowałem godzinę dziennie, czasem mniej czasem więcej). Przy takim wymiarze pracy trudno oczekiwać kokosów. Kierownik regionalny (lubelskie) bardzo równy gość. Dostałem buty na zimę i kurtkę. Na początku doszło do nieporozumienia odnośnie wypłaty, ale wszystko się szybko wyjaśniło. Jeśli ktoś szuka czegoś dorywczego to myślę, że warto spróbować.

06.06.2022 09:44

Szanowny Panie, bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią.
    W.Schmidt

20.05.2022 09:58

Pani koordynatorka Urszula z Rzeszowa - najlepsza dziewczyna na świecie, miła, cierpliwa, sympatyczna, a zarazem konkretna. Gdyby wszystkie koordynatorki były takie jak Pani Ula to żadna z Pań pracujących nie byłaby zawiedziona. Niech Pani Ula pracuje jak najdłużej!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INWEMER System?

Lubelskie

29.01.2022 11:39

Firma (usunięte przez administratora) obiecują robią co innego zabrali ludziom kasę za dezynfekcje 17zl pokoje sprzątać raz na tydz co w bankach ludzie dyrekcja każe codziennie i tak banki mają w umowie, ale sprzątaczka ma za free dla firmy koordynatorka się nachapie na pracownikach (usunięte przez administratora) i(usunięte przez administratora)
    olo

15.03.2022 09:34

Święta prawda wstydu nie mają żeby tak ludzi wykorzystywać.Karzą nosić maseczki ale nie dostarczają maseczek. Chyba ich powaliło żeby Panie sprzątające kupowały maseczki za swoje pieniądze.Za leki nie przelewają pieniędzy tylko każą czekac trzy miesiące.Środki obcinają .W tej Firmie to musi być kontrola i to jak najszybciej.
    żenada

11.02.2022 13:29

"Pracuję" w tej firmie (w cudzysłowie, bo umowy oczywiście jeszcze nie ujrzałem) od stycznia i ostatnio kontakt z pseudo-koordynatorem się urwał (najpierw zbywanie, potem po prostu ignorowanie telefonów, smsów). Nie wiem ile zarobię i kiedy dostanę te pieniądze (w tym momencie chyba raczej czy w ogóle dostanę). Aż taki problem wypłacić te kilka marnych stówek za pracę po godzinę dziennie? Typowe polskie januszostwo, aż ręce opadają.
    Polka

17.02.2022 12:54

Dokładnie tak jest. Ja akurat nie mam problemu z kasą. Ale umowy żenada za każdym razem jak przyjdzie ktoś nowy sytuacja się powtarza. Umowa przychodzi za 3 tygodnie ale dłużej. I nie do adresata tylko do brygadzisty np. Od prawie już 5 lat nic się nie zmieniło w tej firmie. Zero premii zero dodatków. A o premii świątecznej możesz zapomnieć. No chyba że masz dzieci. No i zawsze firma biedna na nic nie ma kasy ciągle trudna sytuacja.
    olo

15.03.2022 09:24

To zgłoś do Państwowej Inspekcji Pracy i to jak najszybciej .Nie ma co ich kryć,
    Zawiedziona

24.01.2022 19:35

Oczywiście umowa zlecenie, czyli ile przepracuję, tyle zarobię. Problem w tym, że od grudnia, koordynatorka pod pretekstem ograniczeń covidowych wysłała mnie na wolne. Miały być zmiany personelu co tydzień, niestety, drugi miesiąc to ja, siedzę na wolnym a koordynatorka bezczelnie nie wie nic. Pewnie brak jej kompetencji do wykonywanej przezeń pracy... Nie odbiera telefonu a po ustalonym terminie oddzwonienia, milczy. Pozdrawiam Panią koordynatorkę! Miłej pracy!
    Gosc

19.01.2022 10:52

Hejka pracuje w Krakowie ma ktoś namiar na księgowość
    Wnsgrodzrnie

19.01.2022 10:42

Witamy .czy wynagrodzenie za miesiąc grudzień już zostało wysłane?
    Hmm

06.01.2022 10:10

Pracuje już kilka miesięcy, do tej pory nie dostałam umowy. Dostane w ogóle PITa?
    kleklekle

11.01.2022 11:22

masakra, i co zwolnicie pracownika bo będziecie wiedzieli kto o was źle pisze

11.01.2022 11:32

Podanie danych osobowych jest po prostu niezbędne do wyjaśnienia sprawy, którą zgłosił anonimowo na forum publicznym pracownik. Dlatego zawsze prosimy o bezpośredni kontakt z nami - tylko tak możemy zweryfikować zgłoszenie i odnieść się do zgłaszanego problemu.

Kontakt - INWEMER System sp. z o.o.

św. Jacka Odrowąża 15 03-310 Warszawa

KRS:0000201200

Branża główna: Sprzątanie

Mariusz

09.09.2021 21:28

a ja pracuję w tej firmie już 9 miesiąc i nie mam narzekam mam najfajniejszą koordynatorkę Panią Ewe i fajną brygadzistkę Panią Renate zamówiony towar zawszę dociera na czas wypłata też wypłacana na czas zgodnie z godzinami i o dziwo mam umowę zlecenie i nie mam grupy
    ola

19.12.2021 12:09

Nie wszyscy pracownicy mają dzieci w takim wieku ,że należą się paczki. A pracownik się nie liczy?
    Grzegorz z Tarnowa

19.12.2021 18:50

Zgadzam się z tym.
    Jaka taka

18.10.2021 08:41

Pracowałam, moim koordynatorem był pan z Gdańska, super ogarnięty facet, dobrze wspominam czas, pozdrawiam pracowników Inwemer

18.10.2021 08:52

Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy!
    Pedro

28.11.2021 08:11

Z Gdańska a nie czasem kobieta ?jak z Gdańska ten Pan proszę o namiary :)

16.11.2021 15:31

Dzień dobry, czy ktoś się orientuję w jakie dni miesiąca wpływa wynagrodzenie za pracę?
    beata

18.10.2021 20:29

witam miałam ochotę zacząć pracę w tej firmie ale po tych wpisach zaczynam się zastanawiać czy to dobry pomysł ? jak to jest we Wrocławiu?

22.09.2021 08:48

22.09.2021 10:44

Szanowna Pani, dziękujemy za zainteresowanie podjęciem pracy w naszej firmie. Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt z nami: [email protected] i przesłanie danych kontaktowych.

28.09.2020 20:58

Fistaszek

18.08.2021 22:31

Swoje sprawy w pracy ? Trzeba było się uczyć i iść na kordynatora
    jacek

01.09.2021 20:02

Od szkolony się odezwał. Są osoby sprzatające które mają średnie wykształcenie i nie wożą się tak jak koordynatorzy.
    Ryba

27.11.2020 22:06

Z przykrością pomimo wcześniejszej pozytywnej opinii z ubiegłego miesiąca, muszę negatywnie odnieść się do obecnej sytuacji. W ubiegłym miesiącu wynagrodzenie za pracę /po telefonicznej rozmowie/ otrzymałam w ramach reklamacji bardzo szybko.Natomiast w tym miesiącu od 20-tego minęło 7 dni, a ja nie mogę otrzymać informacji, czy wogóle otrzymam pieniądze.Koordynator codziennie zapewnia, że otrzymam, ale nie wie ,kiedy księowość przeleje mi na konto. Pracowałam na zastępstwie chorej pracownicy. Ale to koniec, nigdy więcej. Straciłam zaufanie do osób odpowiedzialnych za prawidłowe traktowanie personelu sprzątającego.
    Marzena

08.05.2021 13:31

No i co pracodawca robi w tym kierunku.NIC .Bo dalej koordynatorki i brygadzistki pracują i po co to obiecywać że się coś w tym temacie zmieni .Rozmowa z takimi osobami nic nie da ,bo one uważają że są niezastąpione.Zwalniają ludzi z grupami ,gdzie pracodawca ma zysk z takich pracowników niepełnosprawnych albo potrafi koordynatorka straszyć zmniejszenie etatu. Może jest niedowartościowana i dlatego tak z pracownikami postępuje.I jak tu można polecić taką Firmę.Pracodawca powinien dawno przeyjrzeć się takim uwagą,bo coś tu jest nie tak.Region zachodnopomoski.
    D.P.o

27.05.2021 20:07

No i co nic się nie zmieniło
    Jakub S

22.05.2021 12:45

Pracowałem w firmie Inwemer System na terenie Kołobrzegu w okresie od czerwca 2017 roku do października 2020. Praca dla studenta/ osoby uczącej się lub emeryta/ rencisty aby dorobić. Przez 3 lata moja współpraca z Panem Andrzejem Kierownikiem Mikroregionu przebiegała dobrze a pieniądze były wypłacane terminowo. Jedyne co pozostawia wiele do życzenia a na co ani ja czy P. Andrzej nie mieliśmy wpływu to nastawienie/ humory lub zwykłe pomiatanie pracownikiem przez firmy wynajmujące personel sprzątający. Jest to niestety nagminne dla tego typu wykonywanej pracy a osoby zarządzające obiektami potrafią dopuścić się bardzo podłych zagrań.

15.05.2021 20:22

W pleszewie jakie opinie na temat pracy w tej firmie?

01.05.2021 10:48

Wiesz, jak wygląda wynagrodzenie początkowe, które oferuje INWEMER System sp. z o.o. dla potencjalnych kandydatów? Na GoWork.pl pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Osoba Sprzątająca.
    tr

03.05.2021 18:41

Jak masz grupę o niepełnosprawności co najmniej umiarkowany stopień to na cały etat muszą dać najniższą krajową.A bez grupy to umowa zlecenie.
    zachodniopomorskie

17.02.2021 13:57

Ja jestem zadowolona z pracy w banku pani Jola to dobra szefowa, rozmawia ze mną, wysyła zamówione środki i mam wypłatę jaką obiecała w umowie nieraz przed dziesiątym.

18.02.2021 14:44

Tak powinno być.Ale nie jest .

20.01.2021 09:18

Jak wygląda ścieżka awansu w INWEMER System sp. z o.o.?

23.01.2021 12:48

Zapomnij o awansie
    Ania

17.02.2020 16:07

Najgorsza firma w jakiej pracowałam koordynator Agnieszka S. Nie szanuję ludzi którzy dobrze pracowali po prostu ''wszystkie do wymiany" tak uslyszalysmy przy podpisaniu umów a zarazem zwolnieniem. LUDZIE TAM JEST TOTALNY (usunięte przez administratora) MIEDZY LUDZMI I NIKT NIE DA RADY TEGO OGARNAC. NIE DAJCIE SIE TAM WCIAGNAC PO PRACY DALEJ ZMARTWIENIE
    K.O.O

20.10.2020 14:36

Prawda .Tam powinna być kontrol w sprawie naliczania za umowę zlecenie.
    M.Bo

16.01.2021 12:49

Jak można tak postępować z ludżmi.To jest obrzywliwe.
    Basis

14.02.2020 19:25

Niestety pracowałam w tej firmie koordynatorka pani Agnieszka .S. nie jest osobam zetelnom brak dogadania się z pracownikami zwlekanie z załatwianiem spraw totalnie olewajam człowieka nie polecam pracy z tam osobom i w tej firmie

20.12.2020 09:22

Pracuje pracuje niech nie kłamią!!!

20.12.2020 14:01

Dobrze jej odpisałas

Zostaw merytoryczną opinię o INWEMER System sp. z o.o.