Inwemer System Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 160 ocen.

Inwemer System Sp. z o.o.
2 160 6 1

Opinie o Inwemer System Sp. z o.o.

e@spoko

Witam. Przeczytałam różne opinie na temat Firmy Inwemer System Sp. z o.o. Postanowiłam dołożyć swoją opinię. Firma Inwemer dała ofertą pracy którą podjęłam. Jestem rozczarowana ponieważ dostałam tylko umowę zlecenie, do tego przez agencję pracy tymczasowej. Nie wiadomo kiedy spodziewać się umowy o pracę, lub przyjęcia do firmy Inwemer. Trudno dowiedzieć się konkretnych szczegółów w sprawie umowy o pracę. Jak wiadomo każda firma ma swoje przepisy.

Asia
@e@spoko 05.06.2018 12:01

Nie licz na umowę o pracę przyjmują tylko z orzeczeniem o niepełnosprawności

Mala12
@e@spoko 05.06.2018 12:01

Witam jak pani orzeczenia nie ma to pani umowy o pracę nie dostanie. Coś wiem na temat tej firmy

Honorata

Firma dobra tylko kordynatorzy niszcza pracownikow

anonymous
@Honorata 26.06.2018 06:32

firma inwemer to firma która pracownków niższego szczebla ma za nic.Niczego nie można się doprosić nawet premii i wyższej pensji.To wstyd

GREGORY
@Honorata 26.06.2018 06:32

Tak to święta prawda, to co koordynatorzy wyprawiają to woła o pomstę do nieba. Każdemu nowemu Pracownikowi życzę w miarę uczciwego koordynatora, bo inaczej to szkoda czasu .

daniel.drob@wp.pl

Dzień dobry, jestem dziennikarzem i przygotowuje artykuł o problemach pracowników w firmach sprzątających. Może ktoś chciałby opowiedzieć o swojej pracy? Zapewniam anonimowość. Tel. 502 662 892

anonymous
@daniel.drob@wp.pl 20.08.2018 12:50

Witam Pracuje w firmie Inwemer System Proszę się dokładnie przyglądnąć aco najważniejsze brak szacunku dla pracowników wypłatom,za godziny nadliczbowe , aneksom do umowy o prace zaległych urlopach, stawkach godzinowych nieścisłościach w dostawie środków czystości ta firma działa w całej Polsce ale ale na Podkarpaciu to jakaś masakra

okey.pl

Zgadzam się z opinią koleżanki. Do tego na małych obiektach obiecują większy etat, a dają tak marny etat że trudno opisać. Na małe obiekty niech przyjmują sobie rencistów i emerytów.

Paulina

@Pani sprzątająca, czy Inwemer System Sp. z o.o. podał przyczynę Twojego zwolnienia? Może sytuacja wewnętrzna firmy zmusiła do podjęcia takich kroków? Na jakich warunkach opierała się Twoja współpraca z tym pracodawcą? Te informacje zainteresują osoby rozważające zatrudnienie w Inwemer System Sp. z o.o.

Pani sprzątająca

Wrocław ja pracowałam w tej firmie nie jest zła (usunięte przez administratora)

sywia

pracowałam w Inwemer system ok 5 lat wypłata na czas umowa o prace w około 1,5 tyg zależy ile zajmą badania, o środki chemiczne też nie trzeba się martwić ! ja niestety miałam pecha musiałam się pożegnać z pracą ponieważ Bank zrezygnowali z naszych usługi

Maciej Maleńczuk

Najlepsza Agencja pracy tymczasowej w jakiej pracowałem!!!Ile żyje tak dobrej pracy nie dostałem pracując w Agencji pracy tymczasowej!!!Pracując tam poznałem wspaniałych ludzi ,niezapomniane chwile.Ciężka praca,lecz dobrze platna.Terminowe wypłaty standardjak to w polsce jest wypłata najniższa krajowa!!!Pracując w tej agencji Pracy można coś Jeszcze zarobić!!!Konkurencja nie ma szans!!!

Paulina

@pracownik brygadzista dlaczego odradzasz?

LUPUS1232

JESZCZE NIE PRACYJE ALE TA FIRMA INVEMER JEST OK.......... jESZCZE NIE

Anc

Cześć kochani, ktoś mi powie jak tutaj w robocie sprawy się mają? Będe bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki czy aplikowac i najlepiej kiedy, pozdrawiam

pracownik brygadzista
@Anc 17.03.2016 15:39

Odradzam

Inwemer System Sp. z o.o.
pracodawca

Osoby zainteresowane wyżej wymienionymi ofertami pracy, prosimy o kontakt i przesyłanie aplikacji na adres: praca@inwemer.pl lub poprzez formularz kandydata na stronie http://www.inwemer.pl. Kandydaci, zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną, uzyskają szczegółowe informacje na temat warunków współpracy.

Inwemer System Sp. z o.o.
pracodawca

Dzień dobry, firma INWEMER System sp. z o.o. posiada status zakładu pracy chronionej i jej niepełnosprawni pracownicy, zgodnie z obowiązującymi przepisami, mają możliwość uzyskania dofinansowania do rehabilitacji zawodowej, społecznej i leczniczej, zgodnie z zakładowym regulaminem ZFRON. Prosimy o kontakt poprzez Strefę Pracownika na naszej stronie http://www.inwemer.pl:http://www.inwemer.pl/strefa-pracownika/witamy

Jan

Nie ma żadnego socjalu

Danek

Mam pytanie .. Czy Inwemer ma socjal ??

Inwemer System Sp. z o.o.
pracodawca

Dzień dobry, bardzo prosimy o wiadomość na adres: praca@inwemer.pl, w odpowiedzi prześlemy Panu dodatkowe informacje, związane ze stanowiskiem, na które prowadzimy obecnie rekrutację.

Alfin

Piszę w związku z ogłoszeniem o pracę jakie znalazłem na stronie gazatapraca.pl chce pracować jako asystent do spraw rozliczeń, ale nie ma zbyt wielu informacji w ogłoszeniu. dlatego dobtze by było jakby ktoś podzielił się informacjamia o tej firmie. NIe wiem dlaczego firmy nie rozwijają swoch ogłoszeń, gdzie powinni pisaćjak najwięcej o stanowisku i benefitach z pracy.

monika

pod jakim adresem miesci sie teraz firma inwemer

anka

Słyszałam,że 1000 m2 na pół etatu.MLbf

tara

Czy ktoś wie,ile metrów jest do sprzątania na cały etat?

człowiek korzeń

szanowny panie sławomirze, ja mam bardzo podobną sytuację jak pan więc zadaję to samo pytanie. również szukam zatrudnienie w inwemer system a raczej się jeszcze zastanawiam czy warto ruszyć w podróż pod ich żaglami. też jestem w podeszłym wieku, też kilka supermarketów ochranialem więc czy mam szansę u nich na pracę?

lol

chciałbym się dowiedzieć o zakres obowiązków brygadzisty, czy należy do niego tez sprzątanie?

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

mi nie wypłacili za zastepstwo dlatego juz nie biore.

mika1223

Może mi ktoś powiedzieć czy za zastępstwa Inwemer płaci?.Bo ja dość że mam swój oddział to jeszcze zastępowałam przez miesiąc na dwóch placówkach miało być płatne a tutaj cisza.Jak tak to ja nie biorę zastępstw,pracuję u siebie i tyle.

mika1223

witam dopiero zaczełam pracę w tej firmie należę pod małopolski region wyplata miała być 10 a tu ani słychu ani widu.

łódz

Ile metrów może sprzątac osoba niepełnosprawna ,ide do pfron się dowiedzieć a potem do pip 1400m chyba zbyt dużo jak na 1osobe

sss
@łódz 30.07.2014 06:57

1400m to dla mnie 1godz max 1,5 sprzatania...jezeli masz pelny etat to strasznie malutko

sss
@sss 07.08.2014 17:59

przepraszam nie doczytałam:( miałam na mysli 140 m

łódz
@sss 07.08.2014 18:06

Dobra jesteś niby robocop ha ha 1400metrów w 1,5godziny nie rozśmieszaj mnie bo mi ostatni wrzód pęknie,kordynatorki nie podpisujcie się za pracowników

JA.kub

#dawid nikt nikim nie pomiata, a literki nie mają większego znaczenia, licza się umiejętności i zaangażowanie. #bielica, jakie konkretnie rady? Bez wylewania żali i koncertu życzeń..

dawid

Drodzy koordynatorzy nie myślcie sobie ze wszyscy maja grupę z literką P i można nimi pomiatać ,praca jak praca ale człowiek zdrowie ma jedno.

anonim

(usunięte przez administratora)

bielica

no i teraz piszesz juz normalnie o samej pracy :p ale czy takie samo pisanie myślisz że pomoże w odzyskaniu kasy?

anonim

(usunięte przez administratora)

sisi

Masz rację tak jest kiedy by się nie poszło to mili się do kierowniczki i u niej przesiaduję ,ludzi ma za nic brak szacunku do ludzi to gbur który ma plecy u p.(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Inwemer System Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inwemer System Sp. z o.o.