My Center S.A.

Adres: Pyskowicka 17, 41-807 Zabrze

NIP: 6312654973 REGON: 243705198 KRS: 0000522820

My Center S.A.
3 187 5 1

Opinie o My Center S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Angelika
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Ludzie złoci, co to za głupoty! Prezes miał w skarpecie kasę i dał...

Pomocna?
Tak6Nie1
Jarek
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Angelika 16.05.2019 21:51

Te głupoty to może tylko jedna "Magda" pisać ????

Pomocna?
Tak2Nie
Magda
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Jest ok. Prezes właśnie poinformował że dokapitalizował spółke kwotą 500 000 a za 2 miesiące planuje dorzucić kolejny 1 mln na wzmocnienie w trudnych czasach - gdy konkurencja (Neo i Tajamx) lewo zipią...

Pomocna?
Tak4Nie6
ja
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Witam...jak wygląda sprawa narzędzi pracy dla RKS-a i mniej więcej podstawy na start? Z góry dziękuję ;)

Pomocna?
TakNie4
Inspektor rodo
 Opinia
@ja 08.04.2019 19:03

Proszę pana jest rodo i takich informacji nie podaje się na forum ogólnodostępnym przy rozmowie kwalifikacyjnej przyszły pracownik jest informowany o ewentualnej stawce

Pomocna?
Tak1Nie2
Bolesuaf
 Opinia
@ja 08.04.2019 19:03

RKSi zmieniaja sie jak pogoda w Himalajach.

Pomocna?
Tak6Nie
Pracująca
 Opinia

Wreszcie Pan Prezes zaczął obserwować sytuację dostrzegać jak to niektórzy udają że „pracują „ a ze jest On osobą inteligentną to szybko wprowadzi porządki jakie należało zrobić już dawno temu i zwolnić tych co tylko lawirują a nie pracują ...... skończyło się obijanie bo jak wspomniałam obecny Prezes mało mówi ale dużo widzi - szkoda ze jest zajęty to jeden minus całej tej sytuacji .

Pomocna?
Tak9Nie2
3
Poinformowany
 Opinia
@Pracująca 19.03.2019 20:38

Oj zaczął zaczął i owszem zajęty i zakochany w swojej żonie gdyby ktoś nie wiedział .

Pomocna?
Tak6Nie2
Pracownik
 Opinia
@Poinformowany 20.03.2019 19:17

To chyba logiczne ze jak ma żonę to zakochany gdyby nie był to by był sam zreszta jak się wraca codziennie do domu to chyba o czymś świadczy ze rodzina najważniejsza.

Pomocna?
Tak6Nie
1
Dyrektor
 Opinia
@Pracująca 19.03.2019 20:38

Bo sam pracuje to wymaga tego od innych a jako osoba inteligentna i wykształcona nie chce mieć wśród pracowników darmozjadow którzy tylko chodzą i udają ze pracują a jeszcze paru takich niestety zostało ale Pan Prezes z czasem tez zrobi z nimi porządek

Pomocna?
Tak2Nie1
Pracownica
 Opinia
@Poinformowany 20.03.2019 19:17

Szkoda ze nie zainteresowany czymś więcej ale cóż zrobić

Pomocna?
Tak1Nie
Były pracownik
 Opinia

Nie było już pani wczoraj w pracy po godz 15 wiec zostawiłem pani do odebrania na recepcji odemnie prezent wraz z numerem telefonu czekam na pani telefon

Pomocna?
Tak1Nie2
pracownicy MC
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Były pracownik 09.03.2019 11:58

widzisz chopie - olała cie ale nie martw się tak się zdarza że kobiecie sie nie spodobasz. Głowa do góry i mówię ci jak tu jestem że znajdziesz sobie jeszcze ładną sympatyczną mądra kobiete i bedziesz mieć dużo dzieci no i 500+ . Powodzenie - jesteśmy z tobą całym sercem (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie
Były pracownik
 Opinia
@pracownicy MC 12.03.2019 17:15

Łatwo ci pisać nie wiesz co to znaczy być zakochanym nie interesuje cię nikt inny jak tylko ta osoba a ja jestem zainteresowany tylko to panią a ona mnie olała ale nie poddam się do wytrwałych świat należy.

Pomocna?
TakNie2
Nick
 Opinia
@Były pracownik 09.03.2019 11:58

Ale maci e super aktywnego Trola. Doskonale odwraca uwagę od tego co się dzieje w spółce .

Pomocna?
Tak9Nie1
Pracujący
 Opinia
@Nick 18.03.2019 19:48

A co się dzieje ?

Pomocna?
TakNie1
Nick
 Opinia
@Pracujący 18.03.2019 20:54

Nie dzieje się zupełnie nic złego spokój i stabilizacja jak w poprzedniej spółce AGD MARKET SP. z O.O.

Pomocna?
Tak5Nie1
Pracujący
 Opinia
@Nick 20.03.2019 19:52

Jak coś sugerujesz pisz dosłownie a nie półsłówkami czyzbys alfabetu zapomniał ?

Pomocna?
TakNie1
Były pracownik
 Opinia

Dziękuje za list z amorkiem to kiedy pasuje pani ta kawa proponuje ze będę u pani w dniu 8 marca w dzień kobiet zaproszę panią na kawę i ciastko do zobaczenia !

Pomocna?
Tak4Nie
Krzysiek
 Opinia
@Były pracownik 22.02.2019 19:03

Sam siebie zapraszaj pajacu !!!!!

Pomocna?
TakNie
Zaproszona
 Opinia
@Były pracownik 22.02.2019 19:03

Zapraszam adres Pan zna ....

Pomocna?
Tak1Nie
Kazik
 Opinia
@Były pracownik 22.02.2019 19:03

Reksio ktoś Ci już napisał gdzie jest twoje miejsce w budzie. I daj tej pani spokój chyba ze chcesz oberwać porządny łomot to się tylko pojaw w Zabrzu a zobaczysz .

Pomocna?
Tak5Nie
Były pracownik
 Opinia
@Kazik 27.02.2019 22:09

Nie twój zasrany interes czy się pojawię czy tez i nie to od tej Pani będzie zależeć czy da się zaprosić nie twój interes wiec się nie wtrącaj . A pojawię się i tak to dzień kobiet a kobiete ktora się podoba powinno sie w tym dniu docenić i ja tak właśnie zrobię .

Pomocna?
Tak1Nie
Michał Fajbusiewicz
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

Witam Szanownych Panów oraz Panie :) Czemu nikt nie pociągnie wątku tematu pracy na magazynie, magazynierzy bo o Nich tu mowa tak naprawde dzięki Nim firma dalej przęgnie bo gdyby nie to że Ci zostali z firmą to pewnie już dawno słuch o My Center zaginął tam ciągle ich mało, a niby ciągle są przyjęcia ale pracowników nie ma mniejsza o to traktowanie i szanowanie to słowa których nie ma w tej Firmie zarobki śmiech na sali na hali w zime zimno żadnego dodatku w lato gorąco woda jest ale nie dla Magazynu tylko dla innych... Dla Elity niestety ale żadnych zmian na DOBRE to nigdy nie będzie

Pomocna?
Tak15Nie
Pracujący
 Opinia

W wtorek mamy gościa .....zainteresowani panowie wiedzą o kogo chodzi - pozdrowienia dla tej Pani i do zobaczenia !

Pomocna?
Tak10Nie
Mirek
 Opinia
@Pracujący 26.01.2019 13:23

Jeżeli jesteś tak bardzo zainteresowany tą Panią to jako kulturalny człowiek zaproś ją na kawę a nie rób maślanych oczu na jej widok i nie wypisuj tutaj takich rzeczy prawdziwy mężczyzna przechodzi do czynów a nie do lania wody szczególnie na forum które ku temu nie służy

Pomocna?
Tak3Nie
RKS
 Opinia
@Mirek 02.02.2019 08:35

bo pracujący to jest (usunięte przez administratora) nie chłop i dlatego ta pani nie zwraca na niego uwagi . Co najwyżej to strach na wróble może się nim zainteresować . A tak na poważnie to zwykły trol który chowa się bo jest anonimowy a w realu to (usunięte przez administratora) wołowa i tyle w temacie

Pomocna?
Tak4Nie
Mirek
 Opinia
@RKS 06.02.2019 09:09

Zapewne ponieważ gdyby mial jaja to by coś zrobił a nie wypisywał o swoich marzeniach. Zresztą nawet gdyby coś zrobił to bardzo wątpię żeby ta pani zainteresowała się takim typem a może to znowu wypisuje nasz ukochany Reksio były magazynier tylko teraz pod innym pseudonimem z tego co wiem to ta pani miała z mim kłopoty bo odczepić się nie chciał

Pomocna?
Tak2Nie
RKS
 Opinia
@Mirek 09.02.2019 11:59

z tego co wiem to REKSIO powinien spadac do budy

Pomocna?
Tak2Nie
Mirek
 Opinia
@RKS 15.02.2019 20:43

No powinien - zreszta Reksia to on przypominał bo jak miał przenieść towar to dyszał i sapał i tylko język mu wystawał jak Reksiowi.

Pomocna?
TakNie
Nowy
 Opinia

Słyszałem, że potrzebują ludzi do działu hurtu , podrzućcie proszę jakieś info na temat zarobków i atmosfery w pracy

Pomocna?
Tak2Nie
Balbina że Szczecina
 Opinia
@Nowy 19.10.2018 21:17

Zarobki są fajne około 2500 netto na początek. Atmosfera jest jeszcze lepsza jak zarobki. Ludzie są mili i uśmiechnięci , często sobie pomagają no i raz na pół roku są spotkania pracowników z rodzinami .Aplikuje czekamy na CIEBIE

Pomocna?
Tak6Nie
Monika
 Opinia
@Nowy 19.10.2018 21:17

Potwierdzam. Bardzo fajne zarobki. Na początek średnia krajowa. Potem jakieś 5400 netto plus dodatki. Ja dostaję sumie 6900 netto a pracuję łączne jakieś 3 godziny podczas dniówki. Dużo czasu na posiłki i różne takie inne. Raz na miesiąc organizujemy sobie wraz rodzinami wspólne orgie w dziale hurtu. Oprócz wypłaty dostaję oczywiście 2500 na rękę w ramach 500 plus , posiadam szóstkę dzieci.

Pomocna?
Tak12Nie
Monika
 Opinia
@Nowy 19.10.2018 21:17

Nie widziałam aby ktoś zarabiał na początku mniej niż 4 tys. na rękę. No i te orgie one rekompensują wsystko.

Pomocna?
Tak9Nie
matteo
 Opinia
@Balbina że Szczecina 21.10.2018 23:03

Hahahahahaha! Właśnie przeczytałem jeden z najlepszych kawałów roku! (2500 netto - jeszcze długo nie, a potem wcale)

Pomocna?
Tak12Nie
BOPBASEK
 Opinia
@matteo 10.11.2018 21:15

TAKIE zarobki tylko w ERZE

Pomocna?
Tak2Nie
matteo
 Opinia
@Monika 22.10.2018 13:28

Hahahahah!!!! Niezłe! (zwłaszcza te orgie!)

Pomocna?
Tak6Nie
Max
 Opinia
@matteo 30.11.2018 16:31

Praca w miarę ok - z tym że w grudniu również w soboty. Uczciwy system wynagrodzenia w pełni uzależniony od sprzedaży i masy marży.

Pomocna?
Tak1Nie
Bolek
 Opinia
@Monika 22.10.2018 13:28

Szanowna Moniko! Jakie pion firmy reprezentujesz zarabiając takie pieniądze-powiem więcej niebotyczne pieniądze.Bo pracując na Śląsku jeżeli zarobisz 2300 netto z premią to winnaś się cieszyć.Innymi słowy głosy podstawionych pracowników nie powinny być tu brane bo to żywe bajeczki.Wstydzcie się właściciele,że nie potraficie finansowo zadbać o pracowników,efektem czego jest pisanie takich bzdur podstawiając się za pracowników.

Pomocna?
Tak7Nie
Wtajemniczony
 Opinia
@Bolek 17.01.2019 14:59

Prawda ..... właśnie odeszła jedna z bardzo dobrych pracownic ponieważ nie potrafiła znieść jak ja traktowano finansowo i jako człowieka mało tego posypią się kolejne wypowiedzenia w przyszłym miesiącu od kolejnych pracowników

Pomocna?
Tak10Nie
Jerzy
 Opinia
@Wtajemniczony 18.01.2019 17:19

Poza pensją podstawową firma My Center oferuje może jeszcze świadczenia dodatkowe? Chodzi mi przede wszystkim o ewentualne premie, dodatki bądź uznaniowe nagrody? Można tego typu dodatkami uzupełniać swoje miesięczne wynagrodzenie? Myślę, że zarówno ja, jak i inni czytelnicy przeglądający ten wątek chętnie dowiedzą się, czy tego typu dodatki akurat w tej firmie występują.

Pomocna?
TakNie
Szybki
 Opinia
@Wtajemniczony 18.01.2019 17:19

skoro ludzi odchodzą, to może też szukają już nowych pracowników? podpowiecie jakie stanowiska są wolne?

Pomocna?
TakNie
Pracowity
 Opinia

Nowy rok - nowe wyzwania - nowe perspektywy

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Jestem zauroczony co Ją widuje staje się coraz bardziej atrakcyjna w tym tygodniu w czwartek odwiedziła nas ta pani na chwile szkoda ze bywa na Gliwicach tak rzadko bo pracuje w Zabrzu nie dość ze atrakcyjna zgrabna inteligentna zawasze doradzi pomoże uzyska się fachowa i konkretna odpowiedz od niej to jeszcze sympatyczna z każdym porozmawia i się uśmiechnie z takimi osobami jak ta pani bardzo miło spędza się czas życzę jej jak najlepiej proszę się nie zmieniać !!!!!

Pomocna?
Tak10Nie
Ciężko pracujący km
 Opinia
@Pracownik 17.11.2018 20:22

Ja tam lubię gdy do nas przychodzi zawsze jakieś umilenie pracy i jest na co popatrzeć trzebs zaproponować prezesowi aby zrobił Jej u nas miejsce do pracy

Pomocna?
Tak4Nie
honker
 Opinia
@Pracownik 17.11.2018 20:22

nie na Gliwicach tylko w Gliwicach tumanie jeden

Pomocna?
Tak1Nie
Anonim
 Opinia
@Ciężko pracujący km 23.11.2018 20:56

Za prace byś się zabrał a nie za patrzenie

Pomocna?
Tak1Nie
Darek
 Opinia

Mamy nowy Rok.Jak można nie potraktować fair pracownika w postaci premii czy bonów na święta.Cos co może być motywujące dla pracownika staje się demotywujące.Zadbaj o pracownika a on zadba o Ciebie-warto sobie przytoczyć ten cytat drodzy Neonetowi możnowładcy-dyrektor handlowy to dramat. W sklepach pracują ludzie-którzy kiedyś oderwą swoje głęboko zapuszczone korzenie w tej dziwnej firmie. Przepozdrawiam serdecznie Nie szanujecie pracowników,ale szanujecie siebie drogi menagmen ie.

Pomocna?
Tak15Nie
matteo
 Opinia

Ludzie, jak najdalej od My Center! Uciekajcie, gdzie pieprz rośnie (albo gdziekolwiek, gdzie będziecie uczciwie wypłaceni!)!! Wynagrodzenia systematycznie "okrajane" (prawdopodobnie z polecenia "pracodawcy"), brak wypłaty premii z tytułu sprzedaży ratalnej czy przedłużonych gwarancji, niejasny system premiowy (do ostatecznej kwoty wynagrodzenia nie ma dostępu), który także jest "obcinany", na czym tylko się da... Mam nadzieję, że ta firma niebawem upadnie na własne życzenie i ze względu na chore manipulacje, które się tam dokonują systematycznie... Skłamałbym, gdybym napisał, że dobrze im życzę! Jak najdalej od tej chorej firmy, kto tylko uczciwie chce pracować... Moje sugestie dla My Center S.A.: Sugestie??? Przestańcie oszukiwać Klientów i pracowników!

Pomocna?
Tak12Nie
Kula
 Opinia
@matteo 30.11.2018 16:18

Bredzisz , rozmawiałem z ludźmi z hurtu z Radomia , chwalą sobie pracę oprócz premii dostają też upominki rzeczowe My Center ro fajna firma

Pomocna?
TakNie
Kolo
 Opinia
@Kula 06.12.2018 03:19

maybachy podobno

Pomocna?
Tak3Nie
Tomek
 Opinia

Czy może ktoś wyjaśnić kwestię zarobków w sklepach ile zarabia np. Doradca klienta ???

Pomocna?
Tak2Nie
Pupik
 Opinia
@Tomek 09.10.2018 12:14

Ok 1700/1800 na rękę

Pomocna?
Tak12Nie
Master
 Opinia
@Pupik 09.10.2018 12:56

To strasznie mało. Ludzie zarabiają więcej w zakładach jako pracownicy produkcji. Wątpię żeby ktoś prqcowal za taką stawkę. Firma neonet oferuje 2x tyle na rękę.

Pomocna?
Tak14Nie
Aga
 Opinia
@Master 11.10.2018 10:00

Co ty bredzisz człowieku?! Co ci się nie podoba? Mało ci?

Pomocna?
Tak3Nie
anonymous
 Opinia
@Master 11.10.2018 10:00

Pracownicy produkcji co przynajmniej coś produkują i coś robią więc muszą więcej zarabiać. Strasznie mało to jest 100 zł. Najniższa krajowa jest teraz bardzo wysoka. Dostjesz na rękę tyle i jic cię nie obchodzi. Naet nie wies matołku ile pracodawca musi na ciebie wyłożyć, drugie tyle, podatki, zusy, utrzymanie nfrastruktury itd. Wątpisz a co to kogo obchodzi. Konkurencja neoet się odezwała.

Pomocna?
Tak2Nie
Paweł
 Opinia
@Pupik 09.10.2018 12:56

A czy wiadomo ile zarabia zastępca kier. ?

Pomocna?
Tak1Nie
Buhahahha
 Opinia
@Aga 11.10.2018 11:41

Życzę powodzenia zarabiając tyle i utrzymując siebie i mieszkanie.. dobra stawka dla studentów ...

Pomocna?
Tak10Nie
Bolo
 Opinia
@Buhahahha 11.10.2018 15:47

Nikt kto robi w MC nie ma rodziny chyba ze maja 5000+.

Pomocna?
Tak2Nie
Wiercipięta
 Opinia
@anonymous 11.10.2018 11:46

Koszty pracodawcy to jedno. Ale za 1700 żyć to naprawdę tzw cud nad Wisła

Pomocna?
Tak2Nie
matteo
 Opinia
@Tomek 09.10.2018 12:14

1550 + premia, którą kadry skrupulatnie okroją do minimum :-)

Pomocna?
Tak5Nie
matteo
 Opinia
@Aga 11.10.2018 11:41

No, raczej... ! Przy ponoszeniu 100% odpowiedzialności za sprzęt, który wiecznie się nie zgadza??? (Strzeżcie się inwentaryzacji, ludziki!)

Pomocna?
Tak6Nie
matteo
 Opinia
@Paweł 11.10.2018 13:47

100/150 zł więcej do najniższej krajowej, przy tym wykonując wszystkie obowiązki kierownicze za tego, który powinien je pełnić (wiadomo...)

Pomocna?
Tak3Nie
Tomaszo
 Opinia
@matteo 10.11.2018 21:17

Od kadr to się odwal tam nie maja nic wspólnego z okrajaniem premi !!! Sam sobie ja zabierasz nie pracując jak należy

Pomocna?
Tak1Nie
matteo
 Opinia
@anonymous 11.10.2018 11:46

Hahahahah! Taaaa...yhym...

Pomocna?
Tak2Nie
matteo
 Opinia
@Tomaszo 13.11.2018 00:16

Oczywiście, że masz rację... chciałem napisać "księgowość" :))))

Pomocna?
TakNie
Bolo
 Opinia
@Tomek 09.10.2018 12:14

W grudniu każdy zbliży się do pięciu netto. Tak raczej poniżej 3 się nie schodzi. No i teraz premie świąteczne. Tysiak do łapy.

Pomocna?
Tak3Nie
Ted
 Opinia

Dlaczego firma co 2 miesiące szuka grafika i jednocześnie nie odpowiada dobrym kandydatom? Oferowana pensja taka niska?

Pomocna?
Tak10Nie
Bzzz
 Opinia
@Ted 03.04.2018 06:26

Raczej poziom kandydatów bardzo niski.

Pomocna?
TakNie
Ted
 Opinia
@Bzzz 19.04.2018 14:00

Doprawdy? :)

Pomocna?
Tak3Nie
matteo
 Opinia
@Ted 03.04.2018 06:26

No, raczej. A widziałeś grafiki na stronie czy na gazetkach?? Hahahahah... kupa śmiechu!

Pomocna?
Tak3Nie
I LOVE MY CENTER S.A. !!!!!!!!
 Opinia

My Center jest super ! To fajnista i superowa spółka !

Pomocna?
Tak7Nie
matteo
 Opinia
@I LOVE MY CENTER S.A. !!!!!!!! 13.08.2018 19:15

Jasne! Tak trzymaj, a znajdziesz daleeeeko...!

Pomocna?
TakNie
nie wie co zrobić
 Opinia

Widzę kilka ogłoszeń o pracę w My Center, głownie interesuje mnie praca w centrali. Czy naprawdę jest tak źle, że nie warto składać aplikacji ? Nie proszę o komentarze ludzi sfrustrowanych, którzy widzą już tylko koniec i nic poza tym, ale proszę o obiektywne opinie. O My Center od dawna się mówi, że upada a jakoś nadal nie upadł stąd zaczęłam rozważać pracę u Was. Jak to jest naprawdę ? To jest praca na pół roku, czy My Center wstaje z kolan ?

Pomocna?
Tak5Nie
Acconcagua
 Opinia
@nie wie co zrobić 13.08.2018 10:37

A czy te oferty aby napewno są aktualne ?

Pomocna?
TakNie
matteo
 Opinia
@nie wie co zrobić 13.08.2018 10:37

My Center nie upadło (jeszcze, osobiście uważam, że to tylko kwestia czasu!) - Ale płacą długi AGD Market... (to dopiero ciekawa historia!) W tej firmie każdy mówi co innego, mnóstwo jest niejasności, niedopowiedzeń. Wiele rzeczy, które dzieją się w centrali jest zakrytych przed sprzedawcami (szarymi pracownikami). Nawet kierownicy o niektórych "akcjach" nie mają pojęcia! Obawiam się, że to firma bez przyszłości...

Pomocna?
Tak5Nie
Warto ?
 Opinia

W ostatnim czasie pojawiło się stanowisko w dziale zakupów. Ktoś może powiedzieć coś więcej o zarobkach na stanowisku Kupca ?

Pomocna?
Tak9Nie
matteo
 Opinia
@Warto ? 23.08.2018 12:40

Hahahahahahahah - tyle by było w tym temacie.

Pomocna?
TakNie
DUPENCJA
 Opinia

I LOVE MY CENTER !!!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie
matteo
 Opinia
@DUPENCJA 16.09.2018 18:02

Are u nuts? Hahahahahh! ????????????????????

Pomocna?
TakNie
chcę przejść z konkurencji
 Opinia

czy można u was zarobić 5 tys. na rękę na sklepie ale tylko na sklepie

Pomocna?
Tak3Nie
matteo
 Opinia
@chcę przejść z konkurencji 30.09.2018 15:01

Nie ma szans. Nawet kierownik sklepu może tylko pomarzyć o takiej kasie.

Pomocna?
Tak2Nie
chcę przejść z konkurencji
 Opinia

dlaczego mało towaru i wysokie ceny? tak sobie zauważyłem....

Pomocna?
Tak15Nie
nie wkurzajcie mnie
 Opinia
@chcę przejść z konkurencji 30.09.2018 15:03

bo k...a tak nie interesuj się cwe........u

Pomocna?
Tak1Nie
matteo
 Opinia
@chcę przejść z konkurencji 30.09.2018 15:03

Bo firma musi odrobić straty i pokryć długi, żeby za dobrych parę lat móc zaciągnąć następne kredyty? A z towarem to nawet na magazynach jest ciężko...

Pomocna?
Tak2Nie
matteo
 Opinia
@nie wkurzajcie mnie 30.09.2018 15:08

Taaa, "nie interesuj się" przypadkiem, bo Ci, co za dużo pytają, dociekają, momentalnie są zwalniani. Bez względu na termin obowiązującej umowy.

Pomocna?
Tak2Nie
klientka
 Opinia

małe sklepiki mało towaru mały wybór słaba obsługa ceny wysokie nieatrakcyjne dlaczego tak jest ???

Pomocna?
Tak21Nie
matteo
 Opinia
@klientka 02.10.2018 17:52

Bo firma musi odrobić straty i pokryć długi, żeby za dobrych parę lat móc zaciągnąć następne kredyty? :-)

Pomocna?
Tak1Nie
matteo
 Opinia

Nie polecam. Słabe zarobki, niejasny i nie do zweryfikowania system premiowy. Zwolnienia bez jakichkolwiek rozmów, porozumienia... Niewydajna logistyka (żeby towar dotarł z magazynu na sklep, trzeba czasem czekać tydzień i dwa...), wieczne braki na magazynach. Jeśli ktoś szuka pracy, w której chciałby zarobić i się rozwijać - polecam omijać tą firmę szerokim łukiem. Moje sugestie dla My Center S.A.: Mam nadzieję, że ta firma zbankrutuje i przestanie wtedy oszukiwać klientów i pracowników... Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Dopóki nie będzie zmian na stołkach kierowniczych, nie sądzę, by coś mogło się tam zmienić.

Pomocna?
Tak4Nie
Obserwujący sytuacje
 Opinia

Od jakiegoś czasu można zauważyć ze co niektóre Panie zamiast zająć się pracą zajmują się tym co nie trzeba w pracy np uganianem się za męska płcią szczególnie wyżej postawioną - moja rada drogie Panie zajmijcie się pracą korzystniej na tym wyjdziecie.

Pomocna?
Tak7Nie
Przyszła Prezesowa
 Opinia

Jestem pod wrażeniem Prezesa Spółki... W końcu konkretny facet bez napinki z dużym wyczuciem biznesowym przejął stery i opowiada o branży tak jak by w niej pracował od zawsze... a chyba jest jeszcze przed 40stką...

Pomocna?
Tak4Nie
Druga przyszła pani prezesowa
 Opinia
@Przyszła Prezesowa 26.09.2018 15:22

To prawda nie dość ze przystojny to ma poukładane w głowie oraz strategię logiczną działania podsumowując wreszcie odpowiednia i kompetentna osoba na stanowisku prezesa firmy

Pomocna?
Tak1Nie
Druga przyszła pani prezes
 Opinia
@Przyszła Prezesowa 26.09.2018 15:22

Nie tylko Ty , pan prezes nie tylko przystojny ale także wysoko wykształcony oraz inteligentny co przekłada się na strategiczne i obiektywne zarządzanie spółką podsumowując wreszcie odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku ! Oby tak dalej panie prezesie !

Pomocna?
TakNie
Druga przyszła pani Prezes
 Opinia
@Przyszła Prezesowa 26.09.2018 15:22

Nie tylko Ty , Pan Prezes nie tylko przystojny ale i wysoko wykształcony oraz inteligentny co przekłada się na strategiczne zarządzanie spółką podsumowując wreszcie odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku , oby tak dalej Panie Prezesie !

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Druga przyszła pani prezes 27.09.2018 13:00

Tak zgadza się właściwy człowiek na właściwym miejscu,kompetentny, młody, inteligentny i żonaty

Pomocna?
Tak1Nie
Pracująca
 Opinia
@Przyszła Prezesowa 26.09.2018 15:22

Szanowne Panie przyszłe prezesowe , nie wiadomo jak szef jest inteligentny , przystojny czy mądry to zawsze pozostaje szefem i tylko szefem ! I nie ma co angażować się w głębsze relacje bo to jest po prostu nie zdrowe i nie profesjonalne a gdy dochodzi jeszcze do tego rodzina to już w ogóle nie ma o czym mówić , więc radzę się wam ogarnąć i zająć pracą a nie wypisać bzdury na portalu który służy do tego aby wyrażać OPINIE O PRACODAWCY a nie do tego ze opisywane są walory szefa.

Pomocna?
Tak5Nie
Pracownica
 Opinia
@Pracująca 30.09.2018 11:02

Bardzo mądrze napisane podpisuję się pod tym obiema rękami - uważam ze od szefostwa jak najdalej najlepiej pracować i się za dużo nie kręcić wogół góry doszłam do takich wniosków od nie dawna i jakos lepiej mi się pracuje i spokojniej po co robić sobie nie potrzebnych kolpotów a jak panie szukają panów to radzę poszukać poza pracą - wierzcie lepiej na tym wyjdziecie coś o tym wiem

Pomocna?
Tak5Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Karwiany
 Opinia

A kto pyta Cię o zdanie ? Za cienki Bolek jesteś

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Kaszkamanna
 Opinia

A dla ciebie to dużo?

Pomocna?
Tak1Nie
Oszukana
 Opinia

Pracuje sumiennie, staram się, mam wyniki. A na koniec miesiąca około 1700 zł na rękę Inaczej się umawialiśmy (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak20Nie
Cyklop
 Opinia
@Oszukana 22.09.2018 08:40

strach pomyśleć co się tu dzieje

Pomocna?
Tak13Nie
Dociekliwy
 Opinia
@Oszukana 22.09.2018 08:40

A przez kogo została pani oszukana ??? Przez rks ???

Pomocna?
Tak2Nie
jajko
 Opinia
@Oszukana 22.09.2018 08:40

ale to masz chyba tygodniówkę...

Pomocna?
Tak5Nie
Druga przyszła pani Prezesowa
 Opinia

Nie tylko Ty jesteś pod wrażeniem , Pan Prezes nie tylko przystojny ale i wysoko wykształcony oraz inteligentny co przekłada się na strategiczne zarządzanie spółką podsumowując wreszcie odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku , oby tak dalej Panie Prezesie !

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak27Nie
łysy
 Opinia

przyjechać do sejmu i działać

Pomocna?
Tak6Nie

Zostaw opinię o My Center S.A. - Zabrze

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie My Center S.A.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny