Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Wieszowa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 189 ocen.

Opinie o Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Mmm

Jak mówią pracownicy z Ukrainy, to Indyk- Birkenau

Cos nie halo ..

Ja to mam pytanie co do wypłat , były ustalone na 05 każdego miesiąca. Później zmieniono na 08 i dalej z tego nici ... 10 a tu dalej nie ma przelewu , rozumie może się zdarzyć czasem taki poślizg wkoncu jestemy tylko ludźmi ... Ale nie co miesiąc .... Ludzie mają rachunki do zapłaty, za mieszkania wynajmowane ... Nie wiem czy o zaistniałych wybrykach Pani Izy wiedza państwo Wojtacha. .. Ale z tego co mi wiadomo to dużo rzeczy jest zamiatywanych pod dywan by się nie dowiedzieli ... My za nie wykonywanie swojej pracy jestemy karani itd... Ludzie na to ciężka pracują , jest dużo przypadków ze ludzie nie biorą l4 bo szkoda premi ... Niech się Pani Iza postawi na tym miejscu ludzi ... Zapierniczaja by to wszystko było na czas a nie ....... Po takim intydencie cały indyk powinien jakoś to poruszyć , przyjść nie wejść na halę by wkoncu ktoś przejrzal na oczy .... Myślę że to by było na tyle i myślę że mój wpis pomoże w tym . Pozdrawiam

nnn

Witam, widzę że dalej piszą ci sami frustraci co zawsze tylko nick zmieniają i wylewają swoje żale, pracuje w firmie może około 300 osób z tego na tym forum pisze może z pięć a reszta to byli pracownicy którym nikt nie jest w stanie dogodzić, jadu w tych wypowiedziach jest tyle że można by zatruć atmosferę w kilku miejscach pracy.Z doświadczenia wiem że kierownicy mają w tej firmie naprawdę nie lekko będziesz dobry, wyrozumiały dasz im przysłowiowy palec to wyrwą ci całą rękę, a postępując odwrotnie to znowu jesteś złym kierownikiem który wprowadza mobing.Po treści tych wpisów można wywnioskować że piszacy idealnie by się nadawali jako nadzorcy w (usunięte przez administratora) idealnie potrafią manipulować, kłamać, wiedzą jak inwigilować i oczerniać ludzi, sto procent kłamstw ani odrobinę prawdy, za dużo się uwagi na tvn ogląda

anonymous
@nnn 05.11.2017 11:59
Witam, widzę że dalej piszą ci sami frustraci co zawsze tylko nick zmieniają i wylewają swoje żale, pracuje w firmie może około...

u tu się mylisz bo doszli nowi !!! podaj przykłady tych kłamstw!!

nnn
@anonymous 06.11.2017 17:59
u tu się mylisz bo doszli nowi !!! podaj przykłady tych kłamstw!!

Prawda jest zależna od punktu widzenia, nie da się rozmawiać z osobą która widzi tylko swoje prawa a nie widzi obowiązków wynikających z tych praw, nauczoną tylko brać co niektórym 500 plus wyprostowało zwoje mózgowe.

Alicja

@Weteran jeśli jakieś wpisy są usuwane, oznacza to, że zostały one zarchiwizowane za naruszenie zasad regulaminu. Zachęcam do zapoznania się z jego treścią: www.gowork.pl/regulamin Niedopuszczalne są m.in. komentarze zawierające wulgaryzmy, propagujące przemoc, czy też naruszające dobra osobiste. Zostawiając wpis akceptuje się te zasady.

kris

Witam czy moze mi ktos powiedziec wiecej jak wyglada praca jako kierowca kat C,CE w indyku ? Jakie zarobki, ile godzin sie jezdzi ?

anonymous

pora na grupę na FB, pisanie tutaj mija się z celem

magazynier jak wszyscy

i do śmiesznej Izy i Marzenki, wy myslicie że podwójna lista na bramie zawsze będzie przechodzić przed PIPem??!! praiwe każdy ma smartfona i co miesięczny raport z aktywności, z miejscem i czasem przebywania, ciekawe jak się wytłumaczycie z przejść nocek magazynu na rano???!!! ale bawcie się dalej w mały obóz :/

magazynier jak wszyscy

a ja się pytam kto ustanowił prawo, że pracownik nie może mieć dwóch dni wolnego z rzędu??!! nawet jeśli może wybrać wolne za 11.11, to nie może tego zrobić tak by były to dwa dni wolnego. I.R, małoletnia M. SZ. może mieć wolne weekendy, a Ci co na nie zap!@#$lają już nie. Ostatnio nagrałem ciekawą rozmowę z kierownictwem w podobnym temacie, tylko czekać ;)

Iza

U nas dobrze i raz na dzień dają gorącą zupę - Bezpłatnie

bacha
@Iza 02.11.2017 16:48
U nas dobrze i raz na dzień dają gorącą zupę - Bezpłatnie

Niewazne ze ludzie sa traktowani jak bydło,kary sa za byle co,kierownictwo sie nie nadaje,ludzi brak ale najwazniejsze ze jest bezplatna zupa lana do pierwszej kreski w tych smiesznych talerzykach hahaha chyba dla tej zupy tam pracujesz,smacznego

Adam

Wojtacha i kierownicy nie poważają pracowników, pracownicy nie poważają pracę. Brygadzista z rozbioru ma rozsądek 15 dziewczynki, która nie lubie wszystkich i się też. Przy wejściu na pracę odbierają wszyscy, komórki , papierosy, portfele. Co by schodzić w (usunięte przez administratora) należy prosić pozwolenie, a ci mogą powiedzieć, że nie ma ludzi, w majtki

Weteran

Przecież każdy na zakładzie to wie że pozytywne opinie tutaj pisza ludzie z biura. A sama prawda pisana jest od razu usuwana. Zakład ten to jedna wielka porażka , A ludzie z biura , większość kierowników nie nadaje się , sa na stanowiskach dzięki rodzinie itp nie mając pojęcia o pracy , pracownikach . Dno !

Knife

Pracować 6 dni, po 10-12 godzin. Ludzie nie mają osobistego życia. Pieniądze to jest wszystko. (usunięte przez administratora) Nie polecam

Knife

Masakra. Pracować 6 dni do tygodnia po 10-12 godzin. (usunięte przez administratora) Pieniądze to jest wszystko. A dla kierowników robocze bydło

Monia

Sporo tych fajnych ludzi po nowym roku sie zwalnia lub jeszcze przed swietami.Nie wiem gdzie pracujesz ale rzecz ma sie rozbioru i jak slyszalam w kilku przypadkach magazynu,ja na dniach rowniez podziekuje za wspolprace ale nie bede wylewala tutaj zali,pozdrawiam :)

Pracownik

nie wiem czemu tak narzekacie na Indora ;f wiadomo praca nie jest lekka ale nie ma źle, to jest to że tam fajni ludzie pracują wiadomo że czasami są złe dni ale tak na ogół to jest wesoło : D

Alicja

Aktualnie firma poszukuje kandydatów na stanowisko Kierowca samochodu ciężarowego. Możecie powiedzieć coś więcej o tej pracy w Indyk-Śląsk? Co sprawia, że warto przesłać swoje CV? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją.

Ave

Jak tam kierowcy (C/C+E) się mają?

C.k

:)

Mc Gregor

(usunięte przez administratora)

Jano

A to ja ją znam z poprzedniej pracy w jano tak kapowała ze dosłownie doniosła nieświadomie sama na siebie,aż w końcu ją wywalili a wszystkim gada że sama się zwolniła

Magazynier

Praca w indyku jest jak każda inna w naszym kraju, żeby zarobić trzeba trochę godzin ponad normę zrobić. Ogólnie nie ma za bardzo co narzekać na zarobki i warunki pra (usunięte przez administratora)

Alicja

@nnn oczywiście, rozumiem. Dziękuję! Dla zainteresowanych historią firmy - zachęcam do sprawdzenia zakładki, zamieszczonej przy wątku firmy - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,271498,0,0,historia-firmy

G.I.J

(usunięte przez administratora) Ja tam nie narzekam, tylko szkoda że ciągle ktoś nowy do pracy...

Alicja

@nnn miło to słyszeć. A z czego jesteś najbardziej zadowolony w pracy?

nnn
@Alicja 17.03.2017 15:58
@nnn miło to słyszeć. A z czego jesteś najbardziej zadowolony w pracy?

Jeśli podejdzie się do tego normalnie to jest ok,nie rozumiem emocjonalnego podejścia,normalne jest w pracy to że ktoś ci zwróci uwagę albo ktoś cię zjedzie ale niektórzy biorą to do siebie i robi sie niemilo,atmosfera u nas jest ogólne dobra bo to my,ja i reszta załogi ją tworzy choć są wyjątki od reguły

Alicja

@nnn dzięki za informację. Długo już pracujesz w Indyk-Śląsk Sp. z o.o.?

nnn
@Alicja 07.03.2017 15:15
@nnn dzięki za informację. Długo już pracujesz w Indyk-Śląsk Sp. z o.o.?

Pracuje już osiem lat na różnych stanowiskach głównie zwiazanych z wydawka praca jest ciężka ale bez przesady da się ogarnąć,zarobki jak na pracę typowo fizyczną gdzie nie wymaga się jakiś kwalifikacji jest dobra

nnn

Do MTS to twój post był nie na temat bo nie było w nim ani słowa prawdy,tylko żale sfrustrowanego byłego pracownika który za wszystko zawsze obwinia innych a nigdy nie siebie,powiem tak praca jak każda inna zarobki całkiem spoko,fakt trzeba się natyrać ale jednak więcej jest zadowolonych niż takich jak MTS

mmm

MTS piszesz totalne głupoty znam cię miałeś kilka nagan,obecności nieusprawiedliwione,przychodziłeś po alkoholu za co też miałeś nagany a więc nie rób z siebie takiej ofiary,twoi byli koledzy z pracy twierdzą że pożytku z ciebie nie było żadnego i nie można było na ciebie liczyć

MTS
@mmm 10.02.2017 05:03
MTS piszesz totalne głupoty znam cię miałeś kilka nagan,obecności nieusprawiedliwione,przychodziłeś po alkoholu za co też miałe...

Hehe mojego posta trzeba było usunąć a farmazony nie na temat zostawić

MTS

(usunięte przez administratora)

rzeznik

jakie sa dni pracy i jakie godziny? oraz jakie zarobki na poczatek?

maryska

@irek jak dla mnie to masz w zasadzie racje, chociaż pracodawca czasami stwarza bardzo nieciekawy klimat organizacyjny wprowadzając wyścig szczurów i jakieś takie wzajemnie podkopywanie dołkami. Ale to rzadkość.

MaXt

Praca dla ludzi którzy nie cenią sobie prywatnego czasu jebiesz jak beduin , miecho które spadnie na glebę trafia do skrzynek . Syf i rozpacz ....

MaXt

Praca dla ludzi którzy nie cenią sobie prywatnego czasu jebiesz jak beduin , miecho które spadnie na glebę trafia do skrzynek . Syf i rozpacz ....

Hello :)

Cześć wam ostatnio miałem okazję podjąć pracę w Indyku, na rozbiorze rozmowa kwalifikacyjna wszystko pięknie ładnie no i przechodzimy do tego pomieszczenia gdzie odbywa się rozbiór, gdy tam wszedłem okropny zapach, jak u widziałem te indyki wiszące na tych hakach tych ludzi którzy tną tymi nożami, drudzy zaś rzucają je na taśmę, to wierzcie mi aż się przeżegnałem byłem w szoku i mnie zamurowało po prostu no coś czego nie da się opisać to trzeba samemu zobaczyć :D Jak wyszedłem stamtąd już zacząłem się śmiać w sumie :D Po prostu to jest praca dla ludzi którzy mają mocną psychikę i siłę do pracy, z tego co słyszałem zarobki wcale nie takie złe, ale no coś za coś jak to się mówi i w sumie podejmę raczej pracę bo wydaje mi się że ten przerażający widok tych indyków z czasem minie, człowiek się przyzwyczai i z górki już tylko :) A jeśli atmosfera będzie dopisywać to ten widok tych indyków nie będzie już chyba aż tak straszny :D. (BTW pracowałem ogólnie nie w tak przerażających widoków dla oka stąd moja wypowiedź :P). Ogólnie polecam jeśli masz twardą psychikę :D

nick
@Hello :) 27.09.2016 19:03
Cześć wam ostatnio miałem okazję podjąć pracę w Indyku, na rozbiorze rozmowa kwalifikacyjna wszystko pięknie ładnie no i przech...

Haha gosciu ty baba musisz byc,na tym rozbiorze indyki przygotowane sa na hakach i wygladaja jak kurczaki w sklepie,musisz miec mocna psychike zeby wejsc do sklepu miesnego,kroiles kiedys kurczaka ?tu masz to samo,za duzo horrorow hahaha co za gosc

kierowca

Czesc mam pytanie w sprawie pracy jako kierowca chlodni. Jakie sa warunki i czy maja przyjecia do pracy. Z gory dziekuje. Pozdrawiam

byly

wy te posty z biura piszecie czy jak ? jaka atmosfera ?pieniadze za taka jebake ?

a co cię to....

ludzie napisze ktoś jaki na rozbiorze jest kierownik czy idzie się z nim lub z nią dogadać czy jest jak wojskowy kapitan i twardo trzyma się zasad i regulaminu??

Poszukujący

(usunięte przez administratora)

a co cię to

Chcę się przyjąć na rozbiór tylko mam pytanie kto tam jest kierownikiem i czy można z nim pogadać a może zarozumiały jak w innych firmach...

anonim

(usunięte przez administratora)

dr

ta oferta zawsze jest aktualna

luk

firma do duxy tylko jebax i jebax za pare złoty

wazniak

(usunięte przez administratora)

wazniak

(usunięte przez administratora)

Lola

Masakra ,pracowalam tam i nigdy wiecej

Ciekawy

Na magazynie jaka jest stawka początkowa?

...
@Ciekawy 27.05.2016 09:41
Na magazynie jaka jest stawka początkowa?

9.60zl po drugiej umowie 10,33zl

jj

nie ma sensu pisac tu opini bo troche prawdy czy krytyki i zaraz jest usuwane tak wiec olejcie to

obóz

Pracowalem niedawno w Indyku przez krotki okres na jednym z dzialow magazynu.Powiem tak: Praca ciezka ale ci co nie maja lewych rak to dadza rade.J (usunięte przez administratora)

adolf

Witam nie jestem pracownikiem indyk pracuje u Lisa obok a co do opinni to powiem tak słyszałem że praca ciężka zarobki słabe w ogóle to trochę śliska praca

gonzo

chwalą sobie tam pracę

Byłem
@gonzo 08.04.2016 18:44
chwalą sobie tam pracę

(usunięte przez administratora)

Ddddd
@Byłem 12.06.2017 19:54
(usunięte przez administratora)

Tu zamiast zrobic mialo byc chyba dobic

Łysy

@józek bez owijania w bawelne dostaniesz 12zl.na godzine jezdzisz w podwojnej obsadzie wyjazdy zaczynaja sie od 12 wracasz rano 9 10 i tak od niedzieli do soboty z soboty na niedziele wolne i tak w kolo wiem sam tam jezdzilem jebiesz jak beduin zeby zarobic 3000

anonim

(usunięte przez administratora)

jozek

(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Indyk-Śląsk Sp. z o.o. - Wieszowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk-Śląsk Sp. z o.o.