Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Wieszowa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 186 ocen.

Opinie o Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk-Śląsk Sp. z o.o.

Monia

Sporo tych fajnych ludzi po nowym roku sie zwalnia lub jeszcze przed swietami.Nie wiem gdzie pracujesz ale rzecz ma sie rozbioru i jak slyszalam w kilku przypadkach magazynu,ja na dniach rowniez podziekuje za wspolprace ale nie bede wylewala tutaj zali,pozdrawiam :)

Pracownik

nie wiem czemu tak narzekacie na Indora ;f wiadomo praca nie jest lekka ale nie ma źle, to jest to że tam fajni ludzie pracują wiadomo że czasami są złe dni ale tak na ogół to jest wesoło : D

Alicja
użytkownik zarejestrowany

Aktualnie firma poszukuje kandydatów na stanowisko Kierowca samochodu ciężarowego. Możecie powiedzieć coś więcej o tej pracy w Indyk-Śląsk? Co sprawia, że warto przesłać swoje CV? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją.

Ave

Jak tam kierowcy (C/C+E) się mają?

C.k

:)

Mc Gregor

(usunięte przez administratora)

Jano

A to ja ją znam z poprzedniej pracy w jano tak kapowała ze dosłownie doniosła nieświadomie sama na siebie,aż w końcu ją wywalili a wszystkim gada że sama się zwolniła

Magazynier

Praca w indyku jest jak każda inna w naszym kraju, żeby zarobić trzeba trochę godzin ponad normę zrobić. Ogólnie nie ma za bardzo co narzekać na zarobki i warunki pra (usunięte przez administratora)

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@nnn oczywiście, rozumiem. Dziękuję! Dla zainteresowanych historią firmy - zachęcam do sprawdzenia zakładki, zamieszczonej przy wątku firmy - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,271498,0,0,historia-firmy

G.I.J

(usunięte przez administratora) Ja tam nie narzekam, tylko szkoda że ciągle ktoś nowy do pracy...

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@nnn miło to słyszeć. A z czego jesteś najbardziej zadowolony w pracy?

nnn
@Alicja 17.03.2017, 15:58
@nnn miło to słyszeć. A z czego jesteś najbardziej zadowolony w pracy?

Jeśli podejdzie się do tego normalnie to jest ok,nie rozumiem emocjonalnego podejścia,normalne jest w pracy to że ktoś ci zwróci uwagę albo ktoś cię zjedzie ale niektórzy biorą to do siebie i robi sie niemilo,atmosfera u nas jest ogólne dobra bo to my,ja i reszta załogi ją tworzy choć są wyjątki od reguły

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@nnn dzięki za informację. Długo już pracujesz w Indyk-Śląsk Sp. z o.o.?

nnn
@Alicja 07.03.2017, 15:15
@nnn dzięki za informację. Długo już pracujesz w Indyk-Śląsk Sp. z o.o.?

Pracuje już osiem lat na różnych stanowiskach głównie zwiazanych z wydawka praca jest ciężka ale bez przesady da się ogarnąć,zarobki jak na pracę typowo fizyczną gdzie nie wymaga się jakiś kwalifikacji jest dobra

nnn

Do MTS to twój post był nie na temat bo nie było w nim ani słowa prawdy,tylko żale sfrustrowanego byłego pracownika który za wszystko zawsze obwinia innych a nigdy nie siebie,powiem tak praca jak każda inna zarobki całkiem spoko,fakt trzeba się natyrać ale jednak więcej jest zadowolonych niż takich jak MTS

mmm

MTS piszesz totalne głupoty znam cię miałeś kilka nagan,obecności nieusprawiedliwione,przychodziłeś po alkoholu za co też miałeś nagany a więc nie rób z siebie takiej ofiary,twoi byli koledzy z pracy twierdzą że pożytku z ciebie nie było żadnego i nie można było na ciebie liczyć

MTS
@mmm 10.02.2017, 05:03
MTS piszesz totalne głupoty znam cię miałeś kilka nagan,obecności nieusprawiedliwione,przychodziłeś po alkoholu za co też miałe...

Hehe mojego posta trzeba było usunąć a farmazony nie na temat zostawić

MTS

(usunięte przez administratora)

rzeznik

jakie sa dni pracy i jakie godziny? oraz jakie zarobki na poczatek?

maryska
użytkownik zarejestrowany

@irek jak dla mnie to masz w zasadzie racje, chociaż pracodawca czasami stwarza bardzo nieciekawy klimat organizacyjny wprowadzając wyścig szczurów i jakieś takie wzajemnie podkopywanie dołkami. Ale to rzadkość.

MaXt

Praca dla ludzi którzy nie cenią sobie prywatnego czasu jebiesz jak beduin , miecho które spadnie na glebę trafia do skrzynek . Syf i rozpacz ....

MaXt

Praca dla ludzi którzy nie cenią sobie prywatnego czasu jebiesz jak beduin , miecho które spadnie na glebę trafia do skrzynek . Syf i rozpacz ....

Hello :)

Cześć wam ostatnio miałem okazję podjąć pracę w Indyku, na rozbiorze rozmowa kwalifikacyjna wszystko pięknie ładnie no i przechodzimy do tego pomieszczenia gdzie odbywa się rozbiór, gdy tam wszedłem okropny zapach, jak u widziałem te indyki wiszące na tych hakach tych ludzi którzy tną tymi nożami, drudzy zaś rzucają je na taśmę, to wierzcie mi aż się przeżegnałem byłem w szoku i mnie zamurowało po prostu no coś czego nie da się opisać to trzeba samemu zobaczyć :D Jak wyszedłem stamtąd już zacząłem się śmiać w sumie :D Po prostu to jest praca dla ludzi którzy mają mocną psychikę i siłę do pracy, z tego co słyszałem zarobki wcale nie takie złe, ale no coś za coś jak to się mówi i w sumie podejmę raczej pracę bo wydaje mi się że ten przerażający widok tych indyków z czasem minie, człowiek się przyzwyczai i z górki już tylko :) A jeśli atmosfera będzie dopisywać to ten widok tych indyków nie będzie już chyba aż tak straszny :D. (BTW pracowałem ogólnie nie w tak przerażających widoków dla oka stąd moja wypowiedź :P). Ogólnie polecam jeśli masz twardą psychikę :D

nick
@Hello :) 27.09.2016, 19:03
Cześć wam ostatnio miałem okazję podjąć pracę w Indyku, na rozbiorze rozmowa kwalifikacyjna wszystko pięknie ładnie no i przech...

Haha gosciu ty baba musisz byc,na tym rozbiorze indyki przygotowane sa na hakach i wygladaja jak kurczaki w sklepie,musisz miec mocna psychike zeby wejsc do sklepu miesnego,kroiles kiedys kurczaka ?tu masz to samo,za duzo horrorow hahaha co za gosc

kierowca

Czesc mam pytanie w sprawie pracy jako kierowca chlodni. Jakie sa warunki i czy maja przyjecia do pracy. Z gory dziekuje. Pozdrawiam

byly

wy te posty z biura piszecie czy jak ? jaka atmosfera ?pieniadze za taka jebake ?

a co cię to....

ludzie napisze ktoś jaki na rozbiorze jest kierownik czy idzie się z nim lub z nią dogadać czy jest jak wojskowy kapitan i twardo trzyma się zasad i regulaminu??

Poszukujący

(usunięte przez administratora)

a co cię to

Chcę się przyjąć na rozbiór tylko mam pytanie kto tam jest kierownikiem i czy można z nim pogadać a może zarozumiały jak w innych firmach...

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

dr

ta oferta zawsze jest aktualna

luk

firma do duxy tylko jebax i jebax za pare złoty

wazniak

(usunięte przez administratora)

wazniak

(usunięte przez administratora)

Lola

Masakra ,pracowalam tam i nigdy wiecej

Ciekawy

Na magazynie jaka jest stawka początkowa?

...
@Ciekawy 27.05.2016, 09:41
Na magazynie jaka jest stawka początkowa?

9.60zl po drugiej umowie 10,33zl

jj

nie ma sensu pisac tu opini bo troche prawdy czy krytyki i zaraz jest usuwane tak wiec olejcie to

obóz

Pracowalem niedawno w Indyku przez krotki okres na jednym z dzialow magazynu.Powiem tak: Praca ciezka ale ci co nie maja lewych rak to dadza rade.J (usunięte przez administratora)

adolf

Witam nie jestem pracownikiem indyk pracuje u Lisa obok a co do opinni to powiem tak słyszałem że praca ciężka zarobki słabe w ogóle to trochę śliska praca

gonzo

chwalą sobie tam pracę

Byłem
@gonzo 08.04.2016, 18:44
chwalą sobie tam pracę

(usunięte przez administratora)

Ddddd
@Byłem 12.06.2017, 19:54
(usunięte przez administratora)

Tu zamiast zrobic mialo byc chyba dobic

Łysy

@józek bez owijania w bawelne dostaniesz 12zl.na godzine jezdzisz w podwojnej obsadzie wyjazdy zaczynaja sie od 12 wracasz rano 9 10 i tak od niedzieli do soboty z soboty na niedziele wolne i tak w kolo wiem sam tam jezdzilem jebiesz jak beduin zeby zarobic 3000

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

jozek

(usunięte przez administratora)

józef

Potrafi któryś kierowca przedstawić jasno jak wygląda praca w indyk-slask bez farmazonów?

gość

Mam pytanie, czy to prawda że 15 sierpnia ( to było sobota, ale święto -dzień ustawowo wolny) zakład ( ubojnia) pracował ?

prawda
@gość 20.08.2015, 22:17
Mam pytanie, czy to prawda że 15 sierpnia ( to było sobota, ale święto -dzień ustawowo wolny) zakład ( ubojnia) pracował ?...

nie wiem skad masz takie informacje ale 15.08 jak i 16.08 były dniami wolnymi od pracy.

szpieg

a co dzieje się na towarowej w gliwicach ? bo codziennie wieczorem jacyś kolesie podjeżdżają prywatnymi furami i ładują do bagażników grube miechy.chyba nie kamieni ?

eee

Niewiem czego nie rozumiecie przychodzisz do pracy i nie ma takiej opcji żeby wyjść zapalić w czasie przerwy, poza teren zakładu też niewolno wychodzić w czasie pracy

ewa

Pracowałam za granicą w zakładzie produkcyjnym ,w którym również był całkowity zakaz palenia na terenie zakładu ,ale osoby palące mogły normalnie w czasie przerwy wyjść na zewnątrz to chyba oczywiste.Nie mówcie ,że w tym zakładzie palacze przez cały dzień nie mają tej możliwości,tzn jak wejdziesz do środka to nie możesz już wyjść ,bo nie wiem jak to rozumieć?

nick

Na zakladzie obowiązuje całkowity zakaz palenia

anonim

Praca się zmieniła 8 godzin nadzorowane , siedzisz dłużej jeżeli towar tego wymaga , nie ma szału ;) Soboty kończysz tak jak zrobisz .

nie

Nie

sajmon

Powtarzam pytanie można na papierosa gdzies wyjsc ,bo palaczem jestem ?

magda

Wytrzymaj miesiac...hmm to duzo mówi ,ale masz racje Gosia muszę sama się przekonac a pytania zadaje bo chciałam mieć jakiekolwiek wyobrażenie po prostu ,zawsze to lepiej się jakoś nastawić.

gosia

przekonaj się Magda sama, zacznij pracę, wytrzymaj miesiąc i zdecyduj ;)

magda

Dzięki za odpowiedz xxxxx ,to rzeczywiście ciężko musi tam być pracując po tyle godzin z jednym tylko dniem wolnym..człowiek chodzi chyba jak zombie Jakieś pozytywy oprócz wypłaty bo na zarobek chyba nie można narzekać,np normalne tempo pracy czy może czasem jakaś sobota wolna albo wcześniejsze wyjscie z pracy w tygodniu ?Bo szczerze jak czytam te opinie to jakbym o jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czytała ...

xxxxx

To wszystko prawda co jest napisane na forum, w soboty praca tak samo jak pozostałe dni.

Zostaw opinię o Indyk-Śląsk Sp. z o.o. - Wieszowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indyk-Śląsk Sp. z o.o.