LILU FRUITS sp. z o.o.
3 40 6 1

Opinie o LILU FRUITS sp. z o.o.

Kamil W.

Solidna i pewna firma. Można pracować. Nie jeździłem tam długo, bo otworzyłem swój biznes, ale kiedy tam pracowałem to było ok. Dobra ekipa i fajne zarobki.

Pracownik

Witam. Pracuje w tej firmie już jakiś czas, może i nie mam dużego stażu, ale mogę powiedzieć tyle, że firma rozwija się dynamicznie, ekipa jest naprawdę konkretna. Wypłata na czas. Dobre godziny pracy.

K.M.

Jak dla mnie praca jak najbardziej w porządku. Pracuję i nie narzekam. Wiadomo są lepsze i gorsze chwile, ale tych dobrych jest zdecydowanie więcej. Pewna umowa, dobre warunki. Jak najbardziej polecam!

Rekrutujący

Witam. Byłem na spotkaniu o zatrudnienie i powiem tak. Trochę słabo z umową i z pieniędzmi, bo niby 2500 zł na netto. Takie pieniądze mają ludzie na jednej zmianie od pon-pt. Tutaj jest wliczana niedziela pracująca. Trochę kłamstw dodane w ogłoszeniu, nie dziwię się, że nikt nie Chcę pracować albo nie przychodzi na rozmowy. Zatrudniasz się, to nie masz własnej szafki, bo nie ma dla Ciebie miejsca. Trafił Mi śmieszny gość z magazynu, wchodzi do biura ani dzień dobry. Brak szacunku jak wejście do obory. Kolejna sprawa, przeprowadzka na nowy magazyn. Pracownicy ani kierownik nie mógł zjawić gdzie będzie nowy magazyn. Jak Państwo robicie z tego tajemnicę, niektórzy na początku by chcieli wiedzieć czy się opłaca z dojazdem itp. Ogólnie nie zaciekawe miejsce, aby się zatrudnić. Pozdrawiam.

LILU FRUITS sp. z o.o.
pracodawca
@Rekrutujący 17.01.2019 22:35

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za dodanie komentarza. Przykro nam, że poczuł się Pan źle potraktowany. Takie sygnały jak ten są dla nas cenne, dlatego też chcielibyśmy poznać bliżej tę sytuację. Prosimy o przesłanie bardziej szczegółowych informacji na adres sekretariat@lilufruits.pl. Tylko w ten sposób będziemy mogli ustosunkować się do Pana wypowiedzi, zweryfikować sytuację oraz wyciągnąć ewentualne konsekwencję. Pozdrawiamy Lilu Fruits

nick
@LILU FRUITS sp. z o.o. 18.01.2019 12:24

Lilu. to kazdy wie ze polowe prawdy piszecie w ogloszeniach. Napiszcie raz porzadnie ogloszenie z cala prawda a zobaczycie, że ludzie beda chetniej z wami pracowac. Kupcie wiecej szafek - co to dla was za koszt?

Rekrutujacy
@LILU FRUITS sp. z o.o. 18.01.2019 12:24

Lilu, jakich szczegolow wymagasz? Wszystko napisalem. Nie podajecie w ogloszeniu, że niedziela pracujaca. Szafek brak a przeciez możecie dokupic nawet w makro. Dlaczego nie podajecie gdzie zostanie przeniesiony Magazyn? Jak ktos sie zatrudnia to chce wiedziec gdzie bedzie pracowal za miesiac czy za trzy. Prosze was pomyslcie troche o innych. Ja rozumiem, że chcecie zarabiać niskim kosztem ale przyszly takie czasy, że pomyślcie też o ludziach. Prosze odpowiedzieć mi tu, na forum bez żadnego odsylania mnie na skrzynke pocztową.

Lilu12

A no właśnie , miało być forum dla pracowników i kandydatów a jest bastion obrony firmy( po licznych krytycznych komentarzach firma płaci za tzw.ochronę ).Na każdy zły komentarz jest kilka pozytywów lub atak na piszącego coś nie po myśli.Szkoda gadać, mało kto chce tu już wyrażać opinię. Wiele osób łapie się na miłe słówka i obietnice a po jakimś czasie uciekają , stąd ta duża rotacja.

Ja
@Lilu12 11.01.2019 19:23

Firma płaci za ochronę , a to dobre.

Marek
@Ja 17.01.2019 11:49

Firma, która dobrze traktuje swoich pracowników nie musi tak intensywnie i nachalnie się bronić. Zadowoleni pracownicy nie czatują co wieczór na stronie swojego pracodawcy, żeby udowadniać światu jak w firmie jest wspaniale, a każdy kto uważa inaczej to nierób, któremu w firmie nie wyszło. Moim zdaniem widać, że opinie są pisane przez osoby z góry, które starają się wybielić siebie i firme bo złe opinie dały się im we znaki. Nie pracowałem w firmie, mam dwóch znajomych, którzy mieli krótki epizod z Lilu. Mówili, że najgorsze było przepracowanie, brak pieniedzy za nadprogramowe godziny i donosicielstwo współpracowników. Ogólnie podobno słaby klimat. Zaznaczam nie pracowałem, to wypowiedzi moich kolegów.Dziwne natomiast i zupełnie nierealne wydają mi się opinie pozytywne i kłótliwe pod każdym negatywnym zdaniem. Który z waszych znajomych tak kocha swoje miejsce pracy, że pilnuje forum, czy przypadkiem nie trzeba od razu zareagować. No ja nie znam.

Ryszard

Witajcie, jestem nowym pracownikiem i mogę powiedzieć jedynie tylko tyle, że jestem zadowolony z pracy.

Kamil

Zgadzam sie z Luisem a mozna i zarobic duzo duzo wiecej. Zalezy jak zyjesz z szefostwem

Nick
@Kamil 08.01.2019 13:40

Jeśli dobrze wykonujesz swoją robotę i jesteś w porządku to i dobrze zarobisz.

Luis Fonsi

Pracuje w firmie jako kierowca i bardzo chwale sobie pracę. Wynagrodzenie od nowego roku 2700 plus premia 500. Jak dla mnie ok. Fakt czasami kończy się szybko a raz później, ale to normalne w pracy kierowcy. Polecam!!!

bistro

Co sie dzieje z ta firma? Dlaczego towar dojezdza do nas po 17 zamiast rano?

LILU FRUITS sp. z o.o.
pracodawca
@bistro 02.01.2019 15:16

Prosimy o bezpośredni kontakt z firmą.

DAREK

Prosze was przestancie pisac te glupie komentarze chociaz na swieta. Zyczymy wam spokoju w te swieto.

LiLU

Witam, Firma ciągle poszukuje i poszukuje pracowników na stanowisko- Przedstawiciela Handlowego ( coś jest ewidentnie nie tak z tą firmą ). W szczegółach ogłoszenia o pracę inf. o umowie o pracę natomiast "gwiazda" z HR daje do zrozumienia iż poszukują pracownika z otwartą działalnością gospodarczą. Siedziba firmy obskurna. Firmy nie jest stać na rynkowe wynagrodzenia.

Nick
@LiLU 14.12.2018 12:21

z tym wynagrodzeniem to wedlug mnie bys sie zdziwil/a...

Ja
@LiLU 14.12.2018 12:21

Klamczuszek ;) Nie przyjeli i wypisujesz głupoty. "Gwiazda" ma większe kompetencje i kulturę od Ciebie więc się nie wypowiadaj. Żenujące.

nick
@Ja 19.12.2018 10:04

To o Werke chodzi?

lilu
@Ja 19.12.2018 10:04

Do " gwiazdy " to tej Pani daleko. Nad kompetencjami to radzę popracować a nie popadać w samozachwyt. Do profesjonalizmu tej Pani również daleko. Ponadto wypowiadanie się w imieniu firmy i ciągłe monitorowanie opinii na temat danego pracodawcy potwierdza duże problemy z rekrutacją pracowników. Odnośnie wynagrodzenia to radze się zastanowić ... kandydaci po rozmowie wymieniają między sobą informacje . To nie jest portal reklamowy dla pracodawcy tylko portal dla kandydatów i pracowników .

Ja
@lilu 21.12.2018 16:20

Właśnie to forum dla kandydatów i pracowników, dlatego wypowiadam się jako pracownik. Nie ocenia się książki po okładce....

NICK

Można zapalić luzik

Siara

A zapalić papieroska można czy kołchoz ? Pytam o magazyn.

Kasia

Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w tej firmie na stanowisku przedstawiciel handlowy? z góry dziękuję i pozdrawiam

Mela

Witajcie, jestem po rozmowie rekrutacyjnej. Było całkiem sympatycznie i swobodnie. Podstawowe pytania o przebieg zatrudnienia i umiejętności. Stawka dobra. Pracownicy bardzo mili w biurze. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne.

LILU FRUITS sp. z o.o.
pracodawca
@Mela 27.11.2018 08:21

Bardzo dziękujemy za miłe spotkanie. Z niecierpliwością czekamy na decyzję.

NICK
@Mela 27.11.2018 08:21

spoko, z kim miałaś rozmowe?

Mela
@NICK 27.11.2018 10:05

Z kierownikiem magazynu.

Nick
@Mela 27.11.2018 15:47

z Panem Darkiem? On spoko jest. Czasami może wymaga dziwnych niezrozumiałych rzeczy ale ogólnie wporządku człowiek.

nick
@Mela 27.11.2018 08:21

I co zatrudnilas sie?7

Mela
@nick 04.12.2018 18:45

Znalazłam pracę bliżej miejsca zamieszkania. Jestem z Gdyni i to trochę za daleko było. Może kiedyś jak prawko zrobię ;)

Nick
@Mela 05.12.2018 10:09

No faktycznie, dojazd SKM co prawda dobry, ale z tego co wiem to te SKM też jeżdżą jak chcą.

LILU FRUITS sp. z o.o.
pracodawca
W związku z dynamicznym rozwojem firmy, do naszego zespołu poszukujemy kandydatów na stanowisko:
KIEROWCA/DOSTAWCA KAT B
Zapraszamy do kontaktu. 
   
Ada

Napiszcie jak wygląda praca w biurze obsługi klienta. Jest ogłoszenie i jestem ciekawa jak jest :)

kratka
@Ada 22.11.2018 09:23

napisz email to Ci opowiem;)

Ada
@kratka 22.11.2018 14:50

Po to jest forum ;)

Ada
@kratka 22.11.2018 14:50

Czyżby nie było dowodów potwierdzajacych wypowiedź ?

Mela
@Ada 22.11.2018 15:01

Ada trafnie napisane :) Ja też chętnie się dowiem. Podobno tylko o magazynie były złe opinie. A jak jest w biurze? Ktoś coś ? Proszę tylko o prawdziwe opinie.

nick
@Mela 22.11.2018 15:08

praca w biurze ok ale prawie zawsze zmiany 10-18 lub 14-22 i praca 6 dni w tygodniu i 1 dzien wolny.

Mela
@nick 23.11.2018 08:36

Tak wiem że są zmiany. Dzięki :)

nick
@Mela 23.11.2018 09:03

kasa okolo 2500 plus dodatkowo platne niedziele

Mela
@nick 23.11.2018 09:07

W poniedziałek mam rozmowę. Napisze jak było :)

nick
@Mela 23.11.2018 10:52

Daj znac

trasz

dawno nikt nic nie pisal. Cos sie zmienia na lepsze?

Lol

Co to za firma która zmusza do pracy 12.11. Jako jedyna firma Lilu będzie dostarczać towar , czy to nie jest łamanie prawa?Ciekawa co na to Pip.

no
@Lol 10.11.2018 19:16

No Trzeba zadzwonic do Pipu w Gdansku i zapytać ich o to.

LILU FRUITS sp. z o.o.
pracodawca
@Lol 10.11.2018 19:16

Witaj,dziękujemy że podjąłeś temat na forum. Zapraszamy do bezpośredniej rozmowy w trudnych tematach. Tylko otwarty dialog pozwoli na odpowiednią reakcję. Będziemy wdzięczni za bardziej szczegółowe informacje, tzn. jakie i czyje dokładnie działania miałeś na myśli na adres sekretariat@lilufruits.pl Ciebie jak i wszystkich pozostałych użytkowników forum zapraszamy do kontaktu bezpośredniego lub mailowego.

LILU FRUITS sp. z o.o.
pracodawca
W związku z ciągłym rozwojem i rozbudową firmy poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Pracownik do segregacji owoców i warzyw.

Zapraszamy do kontaktu.
   
Nowy

Witam widze nowe ogłoszenie na magazyniera. Warto aplikować? Ktoś coś opowie o pracy?

M
@Nowy 26.10.2018 12:32

Praca spoko. Polecam.

nowy
@M 26.10.2018 15:20

Czy praca jest na 3 zmiany? tydzien rano tydzien popo tydzien noc? na jakiej wysokosci premie mozna liczyc?

M
@nowy 27.10.2018 09:36

Tak praca na 3 zmiany. Premia uznaniowa do ok 500 stówek. I jest wypłacana na serio :) Lekko nie jest ale zarobić można. Ludzie też są spoko.

nowy
@M 29.10.2018 08:18

coś słyszałem, że niby te ranne zmiany to sciema i trzeba pracować same popołudnia i nocki, no ale skoro mówisz, że są 3 zmiany to ok. CV wysłane, zobaczymy.

LILU FRUITS sp. z o.o.
pracodawca
@nowy 29.10.2018 10:08

Witaj. Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Poniżej kilka informacji o stanowisku pracy. Obowiązki: przyjęcie i rozładunek towaru, kompletacja zamówień dla Klientów, wykonywanie prac magazynowych zgodnie z przyjętymi procedurami, prace porządkowe. Naszym Pracownikom magazynu oferujemy: stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę; atrakcyjny system premiowy uzależniony od wyników pracy; pracę w systemie trzy zmianowym (6-14,14-22,22-6), pracę w przyjaznej atmosferze; możliwość rozwoju w strukturach firmy; Atrakcyjny pakiet ubezpieczeń grupowych; Możliwość dofinansowania karty Multisport.

nowy
@LILU FRUITS sp. z o.o. 31.10.2018 13:02

a ile kosztuje karta multisport w lilu fruits?

LILU FRUITS sp. z o.o.
pracodawca
@nowy 06.11.2018 07:32

Wiemy jak ważny jest czas wolny naszych pracowników, dlatego firma daje możliwość dofinansowania karty Benefit Multisport. Szczegóły przekażemy w momencie nawiązania współpracy. Pozdrawiamy i czekamy na dokumenty aplikacyjne wszystkie chętne osoby które chcą zacząć przygodę z Lilu.

LILU FRUITS sp. z o.o.
pracodawca
W związku z ciągłym rozwojem i rozbudową firmy poszukujemy kandydatów na stanowisko Przedstawicielka Handlowa / Przedstawiciel Handlowy. 
W celu uzyskania szczegółowych informacji dotyczących rekrutacji zapraszamy do kontaktu. 
   
M

Pracuje w lilu już prawie rok i polecam.

Pracownik

Witam. Pracuje w tej firmie już jakiś czas, może i nie mam dużego stażu, ale mogę powiedzieć tyle, że firma rozwija się dynamicznie, ekipa jest naprawdę konkretna. Wypłata na czas. Dobre godziny pracy.

Kamil
@Pracownik 08.10.2018 20:33

Dobre godziny pracy? Szok

Adam W.
@Pracownik 08.10.2018 20:33

Pracowalem w tej firmie jakies 5 miesiecy i mimo drobnych nieporozumien (do tej pory nie wiem czemu nie przedluzyli mi umowy, gdyz pracowanikiem w mojej opini bylem wyrozniajacym sie na tle innych. Nie che tu nikogo obrazic, nic z tych rzeczy bo ekipa byla naprawde kozacka, ale takie jest moje zdanie ;) ) fajnie mi sie tam pracowalo, ale ten rozdzial niestety juz zostal zamkniety. Co do terminowego wyplaca wynagrodzenia, gsiegowosc miala przeblyski i faktycznie wypalta raz byla wczesniej niz sie spodziewalem ale reszta to juz sami wiecie. Najgorzej bylo gdy dzien 10 nowego miesiaca wypadal w pt lub w weekend w tedy mogles byc pewien ze wyplata bedzie nastepnego tygodnia pn/wt, ale dalo sie przyzwyczaic. Tylko nieliczni dostawli w terminie. W kazdej firmie ktos narzeka nie tylko tam, wiec to nei jest nic takiego nadzwyczajnego. Firma 7/10 taka jest moja opnia, pewnie nie dlugo doczekam sie pare negatywnych odpowiedzi na to co napisalem. Po inicjalach w nicku pewne osoby beda w stanie rozpoznac ale ja nie mam nic do ukrycia napisalem jak jest. Wszystkie negatywne opninie jakie dotej pory przeczytalem to sa sooby ktore nie dawaly sobei poprostu tam rady i tyle. Narka.

Pracownik
@Kamil 08.10.2018 21:51

Owszem, jak dla mnie to godziny pracy są bardzo dobre. Teraz jest już po sezonie i ludzie doceniają, wiadomo, że jak jest sezon to jest młyn i pracuje się dłużej, ale w tej branży to normalka.

Kamil
@Pracownik 09.10.2018 19:00

Jesli lubisz (usunięte przez administratora) popoludnia i nocki to spoko.

martita
@Adam W. 09.10.2018 09:56

Adaśku, brakuje mi Ciebie i naszych głupkowatych żarcików!

Adam W.
@martita 11.10.2018 01:36

Martita przedstaw sie

A.W. Prawdziwy
@Adam W. 12.10.2018 09:12

Naprawde? Widze ze kogos tu niezle po*****o aby mojego imienia uzywac. Od razu widac ze cos jest nie tak, IQ ponizej 0.

A.W. Prawdziwy
@Adam W. 12.10.2018 09:12

Chcialbym poinformowac osobe z powyższego komentarza, ze podszywanie sie pod kogos jest karalne. Poza tym prawdziwy Adam W. wie jak sie nazywa to wystarczy ;)

A.W. Prawdziwy
@Adam W. 12.10.2018 09:12

Ktos tu łamie prawo i podszywa sie pode mnie.

A.W. Prawdziwy
@martita 11.10.2018 01:36

martita, komentarz z dnia 12:10:2018 o godzinie 1:36 nie ja napisalem

Prawdziwy A.W.
@Adam W. 12.10.2018 09:12

A po co ma sie przedstawiac?

Misia

Hej, ja pracuje ponad 3 lata i nie mogę narzekać. Opinie wypisują tu ewidentnie ludzie zatrudnieni na magazynie i zwolnieni w związku z brakiem kwalifikacji. Firma rozwija się w zawrotnym tempie i nie potrzebuje ludzi, którzy nie chcą rozwijać się razem z nią. Zastanawia mnie po co ludzie, którzy nie są już zatrudnieni ciagle tu wchodzą i się udzielają, czyżby żal ze już nie pracują ?? Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma a w Lilu i praca i ludzie są spoko Nie sugerujcie się opiniami mało ambitnych magazynierów, którzy nie maja co zrobić z czasem wolnym

Jogi

Nie wiem kto pisze te opinie. Ludzie nie sugerujcie się nimi!!! Robota jest ok. Nie jest lekko to fakt. Kasa jest spoko. Szef i Prezes to normalni ludzie, reszta pracowników też jest w porządku.Długo zastanawiałem się czy napisać opinię. Nie pracuję krótko więc wiem jak jest. Nie wszystko zawsze gra,ale tak jest w każdej firmie. Pozdrawiam wszystkich marudzących, nielojalnych i zbuntowanych. Mam nadzieję że dobrze Wam w biedrze ????

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Bzdura!!!!zresztą jak się tam zatrudnisz to zobaczysz

123456

Co Ty slyszales? Moze poczytaj najpierw.

Młody

Co za głupoty piszecie. Pracuje jako kierowca i nie narzekam, pieniądze są zawsze na czas i premie też są wypłacane. Zarobić można konkretnie . Piszecie te bzdury chyba z zazdrości że was wyżucili a wyżucają najwięcej z magazynu bo to ofiary losu którym nie chce się pracować i tylko narzekają. Może nie jest idealnie ale za takie pieniądze czepiać się nie będe. A o jakimś donoszeniu nic nie słyszałem.

były pracownik
@Młody 21.08.2018 11:11

szkoda mojego czasu na te bzdury co napisałeś Młody

Piter
@były pracownik 21.08.2018 16:19

Pracowałeś jako kierowca czy magazynier ?

Paradox

Młody faktycznie nie ma co obrażać współpracowników to było słabe . A ty wiciu znowu podkreślasz że trzeba jak to napisałeś " (usunięte przez administratora) "

Młody

Co Cię tak zabolało skoro jesteś "starym pracownikiem" i nikt nie chciał Cię zwolnić? Pisałem o ludziach którzy zostali zwolnieni lub zwalniali się sami tylko z tego wzgledu że nie potrafili docenić pracy i narzekali na "ciężkie warunki". Było ich sporo . Nie mam nic do starej ekipy. To że praca nie jest lekka wiedzą wszyscy, ale za taką kasę nie ma co narzekać. Co nie?

Wiciu

Siema Wiciu się kłania. Czytam Was i z bk nie mogę. Co wy wg tu (usunięte przez administratora) heh Pracuje tu ponad 6 lat i żyje, farmazony lecą jeden za drugim. Jak w każdej firmie jest wzlot i upadek... lecz każdy uczy się na błędach. Są tu ziomki choc paru upadło ale i są tacy co odwiedzają, jest dobra atmosfera tu czy tu. Z chłopakami jest dobra sztama przez co klimat jest nie dowyjebania ;) Masz twardą psyche, nic Cię nie zgniecie i szanujesz prace to dawaj! a się odnajdziesz i nie będziesz narzekać, no chociaż czasem się zdarzy ale to wszędzie norma. Pozdro Pozdro dla upadłych i zawiściaków no i Farmazon/ny ;) Elo!

Paradox
@Wiciu 29.08.2018 21:32

Wciu po co ty się tyle pucujesz jak jesteś na wypowiedzeniu ? Najpierw się unosisz dumą pozniej wracasz z podkulonym ogonem . Nie zaprzeczyles żadnej dodanej tu opinii a wrecz je poparles ;) premie dostaniesz jak już było mówione ? A może już dostałeś za kablowanie ? Daj spokój skoro tyle lat tam pracujesz to pewnie masz bardzo ,ale to bardzo dużo znajomych którzy tam pracowali . Nie wykluczone jest to że się z nimi znowu spotkasz jak to zazwyczaj w lilu wygląda ,raz zwalniają gdy się sezon kończy potem dzwonią i o pomoc prosza żeby wrócić do pracy a następnie znowu dziękują bo zamówień nie ma . Wiciu to że ty tam zostaniesz jest pewne w 200% tylko jaki ma sens wybielać firmę skoro sam przyznawales wszystkim że prawdę tu piszą ? Z resztą sam byłeś pierwszy do zniechęcania ludzi i wystawienia tutaj negatywnej opinii . Przyznaj chociaż rację ludziom którzy poświęcają swój czas aby wystawić tu opinie . Wystarczy policzyć negatywnne i pozytywne komentarze . A skoro mowa o pracy to tak : na magazynie pracuje się na komorach chłodniczych zero dodatkowych przysługujących ci przerw z tego tytułu . Tych którzy nazwali się "prezesami " nie interesuje to że niektórzy zostają od 2 do 4 godzin dłużej po zmianie nocnej lub każdej innej i to zupełnie za darmo ponieważ w tej firmie nadgodziny nie są płatne . Interesuje ich tylko to aby towar wyszedł jak najszybciej . Nie zostaniesz dłużej już jesteś na widelcu . Jeszcze stoji takich dwóch i na ręce ci się perfidnie patrzą a po zakończonej pracy po 11 godzinach nawet dziękuję nie usłyszysz . Pomine fakt ile kilogramów tam trzeba podnieść .W tej firmie tylko nieliczni dostają cieple stroje robocze . No w sumie po co wydawać pieniądze na pracownika któremu i tak się zaraz podziękuję ;) praca kierowcy ? Odwieczny problem tej firmy przychodzisz na 4 teoretycznie pracujesz 8 godzin ale jeszcze jakieś dowozy i takie tam czyli też pracujesz nadgodziny . No ale przecież to normalne ponieważ wcześniej skończysz po sezonie mowia a tak naprawdę zależy to od ilości zamówienia . Odciąganie z premii bo się stany nie zgadzają i podpisujesz odpowiedzialność materialna . Radzę się zastanowić nad podjęciem pracy w tej firmie no chyba że na własnym zdrowiu ci nie zależy albo potrzebujesz pracy sezonowej . Na koniec chciałbym pozdrowić prezesikow którzy zapewne się cieszą że sezon się kończy i będą mogli zaoszczędzić pieniążki zwalniając pracowników ;)

anonymous

Młody daj spokój , nie ściemniaj (może faktycznie za krótko pracujesz).W firmie jest taka rotacja że ho ho.Widać że jak ktoś nie sznuje ludzi to ma z nimi problem.Praktycznie ciągle szukają ludzi.Z dobrej firmie ludzie nie odchodzą.

anonymous

Może pracujesz w innej firmie????!

Młody
@anonymous 21.08.2018 23:10

Może poprostu firma się zmienia na lepsze? Nie wiem kiedy pracowałeś ale ja jestem zadowolony. Pisze jak jest.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Piszesz o well W. Zapewniam Cię że ta osoba kompletnie nie ma nic od szefa. Pamiętaj, ze pracuje już tam kilka lat i jest po prostu dobra w tym co robi plus cieszy się dużym zaufaniem. Ja też jestem byłym pracownikiem, negatywne opinie są tylko z magazynu, reszta jakoś nie narzeka. To może jednak poszukać problemu też gdzie indziej? Różni ludzie przychodzą, kij ma dwa końce...

Były pracownik
@Ja 15.08.2018 21:58

Bzdura, W. Owszem ma zaufanie ale czy słusznie? Zresztą nigdy nie miał dobrych doradców.Jak jesteś byłym pracownikiem to wiesz jak jest i nie rozumiem tych bzdur. Wypłaty nie w terminie , nie wypłacanie premii , zajeżdżanie ludzi to jest Ok? Nie tylko magazyn narzeka .To prawda kij ma dwa końce i nie koniecznie trzeba szukać problemu w ludziach( jeszcze nie tak dawno był super zespół) a może przyczyną jest nieumiejętność zarządzania i zmienność decyzji?

agatapawel

Pani Maju. Wydaje mi sie ze kazdy tu pisze co sadzi jedni wiecej jedni mniej . Takie pierdu pierdu dopytywanie . Prosze isc popracowac 7 dni w tygodniu na magazyn i 6 dni jako kierowca . Naprawde mozna sie zajechac to ze sie pracuje 8 czy 10h dziennie to jest 1 a czy zdaje sobie Pani ile to jest kg na godzine hmm . Ja smialo moge powiedziec ze przez sezon 3 tony dziennie sam przerzucalem . Nie wiem czy teraz cos sie zmienilo ale jesli ktos chce niech sprobuje stanie pod firma popyta sie osob ktore skonczyly prace . Nic to nie kosztuje . Moge smialo powiedziec ze jesli by zostala ekipa starej gwardy to firma na woj pomorskie byla by nie do zniszczenia . A kazdy sie zwolnil dla tego ze szefostwo nie sluchalo swoich pracownikow tylko liczylo dolary . Pozdrawiam Pracowalem kiedys kilka lat. Praca marzen na poczatku potem rozczarowanie . Fakt nie ma firmy idealnej .

Zostaw opinię o LILU FRUITS sp. z o.o. - Gdańsk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LILU FRUITS sp. z o.o.