MediaExpert

Jasło - MediaExpert
Jastrzębie-Zdrój - MEDIA EXPERT

5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Warszawa

Nie przegap nowości o MediaExpert!

Zuzi

21.01.2025 13:55

Chciałabym aplikować na Specjalista/Specjalistka ds. Obsługi Zgłoszeń Reklamacyjnych (praca zdalna) czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat pracy?
    Place

20.01.2025 23:58

Kilka dni do końca Stycznia, a najniższej krajowej nie ma. Nie wiem jak u was, ale lepiej było z Mój bonus niż moja prowizja i nauka na pamieć tych prowizji czy te testy cotufodniowe.. Jak to mówią kolejny nowy rok i wypłaty mniejsze będę.
    Kandydatka

19.01.2025 18:52

Cześć, Jutro mam rozmowę na stanowisko doradcy ds sprzedaży i usług. Rozmowę mam z panem z HR, jakich pytań mogę się spodziewać? Może ktoś juz przeszedł taką rozmowę? :) Trochę się zdziwiłam że rozmowa jest z HR a nie z kierownikiem sklepu.

09.01.2025 21:25

Olga

12.01.2025 20:22

Również chciałabym się dowiedzieć kiedy dostaniemy aneksy do umowy? Czy mamy się o to wykłócać z kierownikami jak to było rok temu byście z wielką łaską nam je wysłali. W grudniu zapłaciliście nam grosze w porównaniu do tego jaką pracę wykonaliśmy. Proszę o wysłanie tego do odpowiednich osób zanim ten post zostanie usunięty.
    Anna

12.01.2025 21:44

Będzie trzeba znowu raban na odprawach podnieść. Program prowizyjny tak zmienili że nie wiadomo co sprzedawać by zarobić , a stawki za ponad 80% towaru zerowe.

10.01.2025 14:52

Po ile godzin/dni w tygodniu się pracuje? Czy wszystkie soboty są obowiązkowe?
    Debiutant

01.01.2025 22:28

Dziwna praca. Pierwszy raz się z takim czymś spotkałem. Jak to możliwe ,że w grudniu jest najwięcej klientów Mam najlepszy obrót najwięcej polis, usług ,komplementarnej w roku,a spodziewam się najgorszej wypłaty. A jeszcze . Ciekawe czy firmę będzie stać na większe podstawy od stycznia. Bo się chwali że jest liderem w branży
    No cóż

09.01.2025 22:20

W tym roku w grudniu mój bonus zamiast rosnąć malał,każdy się zastanawiał o co chodzi,po dobrych dniówkach zamiast więcej było mniej w premii.Dobrze że 2024 się skończył ,oby ten rok był lepszy i oby więcej ludzi nie odchodziło.
    Tomasz

10.01.2025 12:30

Odchodzić to dopiero zaczynają ???? I to nie sezonowcy po promesach, tylko tacy którzy pracowali latami. Trzeba jedno tej firmie przyznać. Czerpie wzorce z konkurencji w kwestii pracowników a efekty pojawią się wkrótce.
    Jula

24.07.2024 09:52

Napotkałam na ofertę pracy jako doradca ds. sprzedaży i usług. Czy firma jest obecnie stabilna i wypłaca wynagrodzenie na czas?
    Jaaaa

24.07.2024 21:47

Wynagrodzenie w ME jest zawsze na czas.
    Pablo

04.01.2025 07:55

I to od dłuższego czasu jedyny plus
    Kuna

04.10.2024 12:33

Witam. Podobno zarobki sprzedawcy w Media Expert sięgają miesięcznie 6000-7000 netto. Prawda to ?????
    Paweł

12.10.2024 18:43

Jak to w handlu przy pracy na prowizji. Bardzo dużo zależy od sklepu, we Wrocławiu są sklepy gdzie bez problemu robisz 6-7k jeśli jesteś dobry, są takie sklepy, gdzie najlepsi robią 6-7k. Ja najwięcej zarobiłem 7,2k bez premii świątecznej, ze świąteczną coś koło 10k. Więc skoro pytasz o takie rzeczy, to chyba nigdy nie pracowałeś na prowizji, a jeśli mam rację, to przygotuj się na zarobi bliższe 5k na początek

01.01.2025 23:42

No nie mów bo pensje kierownika jednego z większych salonów wyszły przy liczeniu premii świątecznej i słynny tekst "zarabiam mniej od was" może sobie od tego czasu w buty wsadzić. Nie dajcie się ogłupiać
    Bartek

28.12.2024 20:07

Witam. Czy ktoś pracował jako specjalista ds zgłoszeń reklamacyjnych zdalnie i może się wypowiedzieć na temat zarobków i pracy
    Niepracownik

29.12.2024 08:56

Rozmawiałem z dziewczyną z hr. Dostajesz ok 3600-3800 na rękę. Jako były pracownik sklepu któremu podupadło zdrowie startowałem na to stanowisko. Niestety zjazd z pensji byłby odczuwalny bardzo więc nie skorzystałem.
    Pyttt

22.10.2024 14:37

Praca w mediaexpert. Stawka 6100 brutto (podstawa + premia) teraz pytanie. Jaka jest ta podstawa? Czy to po prostu minimalna krajowa? Jak jest obliczana premia sprzedażowa ( z góry mówię że wiem na czym to polega) chce konkret w liczbach np. Sprzedam miesiecznie towar za 50 tys zł to ile tej premii będzie? Chyba że jest tabelka z widelkami
    Były specjalista

27.11.2024 17:39

Pewnie zależy od sklepu i miejscowości ale zazwyczaj najniższa plus prowizja na którą składa się to co sprzedaż plus jak sklep sobie radzi. W moim przypadku po ok 5 latach byłem w stanie zarobić ok 5500 średnio z nadgodzinami i inwentaryzacjami na innych sklepach za które Ci płacą.
    Olo

11.12.2024 23:11

Weście się za pracę lenie a nie tylko marudzić i stękać.Płowa ludzi u nas na salonach pracuje jak by miała przytomność stracić inni musze włączać 3 bieg żeby nadrobić robotę i Ci mają prawo do stękania ale na tym forum najwiecej marudzą Ci co nic nie robią.
    Madzias

10.12.2024 14:41

Hej, czy ktoś może mi w skrócie napisać jakie obowiązki pełni się na stanowisku Doradcy do spraw Sprzedaży i usług i jak wyglądają zarobki? :)
    Galanonim

11.12.2024 08:55

Ciężko omreślić zarobki bo na nie składa się kilka czynników. Co sprzedajesz, jakie raty piszesz, jak pracują inni i ile reklamacji przyjmujesZ. Może to być 4k na rękę lub nawet i 6-7.
    Xyz123

03.09.2024 19:21

Czy w media expert na stanowisku doradca ds.sprzedaży i usług, jest także promessa na trzy pierwsze miesiące pracy?
    ja

15.10.2024 23:48

Dopiero zaczelam prace na tym stanowisku i mam promesse przez 3 miesiace :)
    szukam pracy

07.11.2024 23:50

jeżeli można spytać to ile wynosi wynagrodzenie?
    Beznadzieja

27.09.2024 16:48

10 lat w firmie i szukam czegoś innego… ciągle słyszymy że jest milion ludzi na nasze miejsce , nikt nas nie docenia, kierownik nie szanuje ludzi, podgląda na monitoringu żeby dawać notatki i pokazywać że to on ma zawsze rację. Ludzie przychodzą do pracy na tydzień i rezygnują;) Firma robi wszystko żeby na każdym kroku uciąć co się da. Zarabiamy coraz więcej a wymagania rosną. O kosztach inwentaryzacyjnych nie wspomnę bo w końcu miło spłacić przez 6miesiecy 1,5 tys braków…

10.10.2024 23:25

Polecam zmianę tym bardziej teraz. Też uciekłem po 10 latach... Nadal w sprzedaży teraz już na wyższym stanowisku i średnio zarabiam 2x tyle co w media, a pracy 2x mniej niż na sklepie.
    Weteran

04.11.2024 09:57

Zgadzam się z Tobą w 100%. Pracuje niewiele mniej i sam szukam nowej pracy, nawet za niższe pieniądze. W Tergu z roku na rok zarabia się coraz mniej, przy czym wymagania jakie stawiają pracownikom ciągle rosną. Na każdym kroku próbują nam uprzykrzyć pracę. Stawki za produkty zmieniają się z dnia na dzień, jeśli tego nie wychwycisz bo np jesteś zajęty ogarnianiem pierdyliarda zadań to możesz się niemile rozczarowywać.Zarobki o jakich tu niektórzy piszą są ułamkiem w skali całej sieci i są to kwoty które w większości dotyczą jednego działu na którym da się takie kwoty wykręcać. Ostatnim pomysłem wymyślonym przed wakacjami jest cotygodniowy test wiedzy który jak większość pracowników stwierdza jest sposobem firmy na obcinanie kolejnych pieniędzy z wypłat. O tym co się dzieje w mexie może świadczyć to że zaczynają odchodzić pracownicy którzy pracowali w tej firmie po kilka lat i w wielu przypadkach ciągnęli wyniki na swoich działach. Na ich miejsce wchodzą młodzi którzy są pokoleniem które ma zupełnie inne podejście do pracy i najczęściej 3 miesiące pracy takiego pracownika jest już wyczynem. Także dewiza jaką sobie decydenci w firmie wymyślili „że na nasze miejsce jest wielu chętnych i nikt nas na siłę nie trzyma” jest dobrym krokiem w kierunku jakim podąża konkurencja na literę E.

12.10.2024 21:03

Paweł

13.10.2024 20:54

To chyba dlatego cię namówili na awans na KSS, bo uważasz, że musisz być wiecznie w pracy ;) nie wiem jak u ciebie, ale u mnie w mieście we wszystkich sklepach KSS zarabiali gorzej tylko od najlepszych, co jest normalne w handlu, ale dalej brali grubo powyżej 5 zawsze. Więc może po prostu nie nadajesz się do tej roli ;) ?
    @Kasia

08.10.2024 18:38

Nie polecam tej firmy 07.09.2024 pralka zamówiłona i odesłana bo była zepsuta 08.10.2024 do tego dnia pralki dalej brak. Brak kontaktu z tej formy, przeciąganie, odsyłanie klienta i mydlenie oczu to ich konik.
    Ola

08.10.2024 15:54

Jaka podstawa na stanowisku: Specjalista ds. Obsługi Zgłoszeń Reklamacyjnych (praca zdalna)? Jak atmosfera ?
    Potencjalny zainteresowany

03.10.2024 15:01

Witam, Chciałbym zapytać jak wyglądają zarobki w firmie? Mam na myśli podstawę na rękę, jest to najniższa krajowa czy jednak coś ponad? Czy to, że pracuje 10 lat w obsłudze Klienta i sprzedaży (rok na samej sprzedaży na słuchawce i 9 lat na obsłudze Klienta i sprzedaży również na słuchawce) ma jakiś wpływ na wysokość wynagrodzenia, jakie mogą mi zaproponować?
    Koleś

08.10.2024 07:58

nie ma wpływu, żadne doświadczenie, ile sprzedaż tyle zarobisz, podstawa to najniższa krajowa ale nie ma szans żebyś tyle wziął chyba żebyś się schował na magazynie.
    Kasia

06.10.2024 21:09

Witam! Czy ktoś pracował lub pracuje jako specjalista ds. tworzenia opisów produktowych praca zdalna. Jak wygląda praca i czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się zdalnie czy tylko stacjonarnie.
    Stefan

27.09.2024 12:38

Cotygodniowe testy to jest największy hit w tej firmie xD
    Mirek

29.09.2024 23:43

To tak samo uczciwe jak podwyższanie targetu na obrót jak za dobrze miesiąc idzie. W tym roku też dowalą, żeby konkursu świątecznego za dużo nie wypłacić
    Banana

02.10.2024 19:37

Skoro mój komentarz został 2x skasowany to zapytam inaczej: jak uważacie ile % DM-ów i ASM-ów zdałoby taki test wiedzy z ntola?
    Moze pracownik

29.09.2024 09:31

Ma ktoś informacji na temat pracy zdalnej w dziale reklamacji?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Aleje Jerozolimskie 162 02-342 Warszawa

Branża główna: Agencje i domy mediowe

26.09.2024 09:20

Co się w tej firmie dzieje. Odkąd pewien dyrektor dostał awans, zaczęły się akcje w obcinanie kasy za pierdoły pokroju formatki, bzdurne tygodniowe testy. Zaczęła się równia pochyła niestety.

27.09.2024 09:08

Fakt o tym zapomniałem napisać. Czekam na zmianę, że po kontroli DKW będą obcinać pracownikom, ale to zapewne dostaniemy informacje na cudownym portalu NTOL :D. Chyba tylko w Polsce jest możliwe cięcie kosztów prowadzenia firmy przez wypłaty na pracownikach.
    A.

06.09.2024 22:27

Jak wygląda praca na stanowisku tworzenia produktów opisowych? Jaka stawka jest oferowana osobie z orzeczeniem o niepełnosprawności? Czy warto złożyć CV?
    xyzzz

03.09.2024 17:57

Mam pytanko czy w media expert na stanowisku Doradca ds. Sprzedaży i Usług też obowiązuje tzw promessa?
    Zaniepokojony

03.09.2024 13:53

Porzućcie wszelką nadzieję wy, którzy aplikujecie: większość tych ogłoszeń to fikcja. Aplikacje napływają w setkach, ogłoszenie wygasa po miesiącu, tego samego dnia zamieszczają nowe na to samo stanowisko.
    Ola

07.08.2024 15:56

Czy ktoś wie ile trzeba czekać na odzew? Aplikowałam na jedną z ich zdalnych ofert (w teorii) dla osób z niepełnosprawnościami. Praca byłaby mi bardzo na rękę, bo mam spory stopień niepełnosprawności + doświadczenie w podobnej pracy -- obecnie minął tydzień i cisza, nie wiem czy na coś liczyć czy już całkiem to odpuścić?
    Zaniepokojony

03.09.2024 13:49

Wieczność, bo ME najwyraźniej bawi się w kotka i myszkę z kandydatami (tzw. ghost jobs). Dziś odświeżyli ofertę na kilka stanowisk na Pracuj.pl, a w zeszłym miesiącu na jedno stanowisko przypadło ponad 100 zgłoszeń. Jestem przekonany, że nikt na te wszystkie CV nawet nie spojrzał, a co dopiero splunął. Ja nie wiem. Czy firma chce w ten sposób pokazać rozwój? Zadowolić inwestorów? Odłożyć kandydatów na czarną godzinę? I ciekawe, czy i ten komentarz ode mnie zniknie w przeciągu kilku minut; zdaje się, że to bardzo drażliwy temat dla pracodawcy. :)
    Pytacz

02.09.2024 14:56

Czy w firmie jest możliwość awansu wewnętrznego bądź przeniesienia na to samo/podobne stanowisko lecz w innym sklepie bądź mieście? Czy sklepy pod względem pracowników są jednak całkowicie indywidualne i nie mają wewnętrznego "rynku"?
    Zuza

25.07.2024 10:43

Hej, czy polecacie aplikować na stanowisko ‚ specjalista ds obsługi zgłoszeń reklamacyjnych ( praca zdalna ) czy zaczynając pracę jest się dobrze przygotowanym po szkoleniach? I na jakie zarobki można liczyć?
    Romek

31.07.2024 14:40

Też myślałem o tej ofercie na obsługę zgłoszeń właśnie ze względu na tryb zdalny. Dopowie ktoś jeszcze jaka jest ogólna atmosfera? zawsze pomogą i nie ma problemów z kontaktem?

12.08.2024 18:05

Urwanie głowy i wieczne kłótnie z roszczeniowymi klientami jak to w dziale reklamacji w każdej firmie, a koniec końców spychologia do sklepu bo tak najłatwiej ????
    Kazio

07.08.2024 01:48

Jakie daje udogodnienia oraz jakie daje kolejne wyzwania możliwość awansu z Doradcy ds. Sprzedaży i Usług?
    sam

12.08.2024 14:53

żadne. awans polega jedynie na zmianie nazwy stanowiska na ładniej brzmiące. obowiązki i wypłata pozostaną wciąż te same

12.08.2024 18:02

Wyzwań bardzo dużo. Przy awansie zmieni się nazwa stanowiska i 50zl brutto dodatku
    Kamil

25.07.2024 08:54

Hej Poznań(i reszta polski) czy te ogłoszenia o pracę które pojawiają się w internecie są realne czy to tylko ściema, zmowa pracodawców, mająca na celu obniżenie wymagań pracowników co do pracodawcy? Zero odzewu nie tylko na moje aplikacje ale i znajomych. Myślą że jak będą zamieszczać fejkowe ogłoszenia i nie będą się odzywać to wróci rynek pracodawcy?
    gaaaat

25.07.2024 16:03

Ja dostałam odpowiedź, jutro idę na rozmowę :)
    Cos w tym jest

25.07.2024 16:33

Taka chyba taktyka bo do mnie odezwali sie po 3msc okolo a ogloszenia widze codziennie do kazdego sklepu jaki maja praktycznie
    Kandydat do pracy

09.07.2024 16:15

Nie polecam tego pracodawcy, rekrutacja kilku etapową na stanowisko menagerskie i pomimo zapewnień rekrutatora brak informacji zwrotnej po ostatnim etapie.Bardzo słabe zachowanie
    Sprzedawca

12.07.2024 19:20

Ja również miałem taką sytuację... rtv euro agd przebija niestety media expert jeśli chodzi o informacje. U mnie też po smsie napisanym do kierownika nie dostałem odpowiedzi :D profeska straszna jak widać..
    Sprzedawca

12.07.2024 19:15

Dnia 4.07 miałem rozmowę o pracę w sklepie w Sosnowcu - ul. Sokolska na stanowisko sprzedawcy. Sam przebieg rozmowy, nie będę przedstawiał ale na pewno coś musicie wiedzieć o sprzęcie i jak go sprzedać ;) Musicie być IDEALNYMI kandydatami, najlepiej jak pracowaliście już w jakiejś sieci elektromarketowej. Ja z pytań które miałem, nie odpowiedziałem na jedno, ale na inne bez problemu odpowiadałem. Po rozmowie miałem dostać informacje: telefoniczna - jeśli będę przyjęty, e-mailową - jeśli nie. Informacje tę miałem dostać dnia dzisiejszego tj. 12.07 - niestety nie dostałem.. Jako, że mi zależało na pracy, napisałem do kierownika sklepu z pytaniem czy się dostałem czy nie, bo nie dostałem żadnej informacji ( u dni to dość dużo czasu, żeby się zastanowić i dać informacje... na wiadomość oczywiście nie dostałem Odpowiedzi- PEŁEN PROFESJONALIZM... na prawdę tak ciężko powiadomić kandydata o nie przyjęciu do pracy? A zostało mi to powiedziane, że odpowiedź i tak dostanę jaka by ona nie była. Miał mi ją przekazać oczywiście kierownik lub HRowiec - widać też PROFESJONALISTA. @Pracodawca Jeden plus to, że dość szybko się odezwali - więc widać byli zainteresowani przyjęciem do pracy, patrząc, że miałem doświadczenie w elektormarkecie. Chyba, że stawka która podałem była aż tak wysoka :D ale patrząc na stronę +/- 6100 brutto to i tak podałem stawkę mniejsza i to dość mniejsza... Po różnych opiniach sądziłem, że lepsze podejście jest do kandydata niż u konkurencji.. niestety o tym sklepie powiedzieć tego nie mogę...
    ME03

12.07.2024 13:53

Zero szacunku dla pracownika, jedyna motywacja wyplywająca ze strony kierownictwa to zabieranie wyrobionej po całym miesiącu premii. Poniżanie przy klientach, wyidealizowane scenki sprzedażowe odgrywane przy pelnym sklepie klientów. Pracujesz jako doradca klienta ochrona sprzątaczka magazynier kasjer coraz więcej obowiazkow za minimalna krajowa i premia obcinaną conajmniej o połowe pilnowanie w jakim czasie podeszło się do klienta rozliczanie z tego co mu się oferowało i dlaczego i jakim prawem klient tego nie chciał. Najgorsza praca do tej pory.

07.05.2024 07:41

Hej, widziałem ogłoszenie do e-commerce, czy pracuje ktoś na takim stanowisku i może opowiedzieć jak praca na takim stanowisku wygląda. Będę wdzięczny
    Uciekaj!

30.06.2024 21:33

Jeżeli jesteś w stanie zewrzeć swoje CV w 2MB to śmiało aplikuj xDDDDD
    Rafał

09.06.2024 14:01

Hej, mam pytanie - jak wygląda kwestia zarobków na stanowisku doradcy/specjalisty w Warszawie? Jaka jest podstawa na umowie na początek? Podejrzewam, że się różni od innych województw. I jak z grafikiem - są zmiany tylko po 12 godzin czy tylko 8-10 godzin i jest się więcej dni wtedy?

23.06.2024 22:14

Podstawa najniższa krajowa + 50 zł premii uznaniowej.
    bob

24.06.2024 09:51

Podstawa to najniższa krajowa + 1600 pln brutto promesy przez 3 pierwsze miesiące

10.06.2024 15:53

Mateusz

10.06.2024 15:54

Chciałem ocenić pozytywnie sprzedawce Pana Kamila z działu drobne AGD za miłą obsługę i pomoc w doborze odkurzacza z dnia 7.06.24r. w placówce Media Expert w Warszawie, na ulicy Grochowska 207.
    Grzegorz

09.05.2024 17:47

Cześć, mam pytania jak wygląda praca magazyniera w ME? Chodzi mi, czy obowiązki to wyłącznie magazyn, czy mogą mnie wypędzić na halę, albo do mycia podłóg???? Chcę aplikować do ME w Piasecznie k/ Warszawy.
    Hehe

22.05.2024 22:12

Ja jako doradca to robię o czym piszesz a nawet o wiele więcej,więc nie rozumiem o co chodzi.

29.05.2024 22:54

To zależy do jakiego salonu trafisz u mnie każdy robi swoje,specjalista sprzedaży zajmuje się obowiązkami na dziale, wyrabianiem KPI jest tego dużo ale da się ogarnąć,pok zajmuje się ratami i kasowaniem,magazynier jak sama nazwa wskazuje dostawami i czasem pomaga na sali sprzedaży specjalistą od sprzedaży.Ale słyszałem też o takich salonach że doradca zajmuje sie wyrabianiem parametrów,ogarnia swój dział i jeszcze biega na kasy bo POK nie ogarnia tematu więc pracuje za dwwóch do tego jeszcze przyjmuje dostawy na zmiany,jak trafisz na taka pracę to krzyż na drogę,ani nie zarobisz bo czasu braknie dla klientów ani nie wyrobisz dobrych KPI i ogólnie kaszana a nie praca.Mi na szczęście się trafił normalny salon gdzie każdy ma swój zakres obowiązków i nie trzeba robić za leserów.
    klientka

29.05.2024 12:57

Nie polecam państwu tego pracodawcy. To jak pracodawca umożliwia pracownikowi wykonywanie obowiązków jest karygodne. Kurier miał dostarczyć towar oraz go odebrać. Odbiór się nie odbył ze względu na błąd spedycji - nie uwzględnili, że musi mieć miejsce na samochodzie aby odebrać sprzęt. Kurier (nie spedycja) przepraszał za zaistniałą sytuację. Co więcej sprzęt którym dysponował do rozładunku nie wytrzymał czasu pracy. Bateria w "wózku do wnoszenia po schodach" sprzętu była rozładowana. Nie miał narzędzia pracy a zlecenia do wykonania. Nie wypytałam czy z tego tytułu jako pracownik ponosi konsekwencje np. przymus rozładunku zgodnie z zleceniem. Oferta wniesienia po opłaceniu u kierowcy stąd też była niemożliwa. Kurier widać, że zmachany i zmęczony warunkami pracy. Nie odebrany sprzęt do tej pory stoi i ponoszę tego negatywne konsekwencje, upomnienia. To powinno trafić do sądu pracy jak pracodawca traktuje pracownika, który ma najbliższy kontakt z klientem. Mam nadzieję, że kurier odezwie się - z przyjemnością poświadczę jako świadek przed sądem w razie potrzeby.
    mediaexpert

15.05.2024 21:22

Niestety muszę dodać opinię co do rekrutacji, bardzo słabo przeprowadzona, po drugim etapie miałem dostać informację w ciągu tygodnia, oczywiście nikt się nie pofatygował dać informacji zwrotnej, nikt nawet nie zadzwonił , brak profesjonalizmu i braki w szkoleniu HR.
    Mateusz Nowakowski

06.05.2024 23:45

Kandydowałem na stanowisko kierownika salonu do Gorzowa no i nikogo nie obrażając ale trochę nie zbyt poważne podejście do kandydata. Telefon w dniu dzisiejszym że rozmowa była by jutro. Aktualnie mam pracę ale wszystko powoli wskazuje na to że powoli firma będzie kończyła swoją działalność więc logicznym jest że szuka się powoli innej ale nie można z dnia na dzień sobie zaplanować dnia wolnego ze względu na obowiązki które muszę wypełniać. Tym bardziej że rozmowa była by w miejsce gdzie trzeba dojechać i przez co mógłbym zawalić swoje aktualne zadania. Musiałem odmówić niestety, wielka szkoda bo to jest branża w której się czułem najlepiej ale też nie jestem osobą która ma aktualna firmę gdzieś. Mogliście skontaktować się przed weekendem majowym wtedy jest coś człowiek w stanie zaplanować. A tak niesmak pozostał. Opinie wystawiam neutralna chociaż bardziej podchodzi pod negatywną. Celowo podałem swoje imię i nazwisko żeby było widoczne o kogo chodzi.
    Kacper 1111

11.03.2024 16:24

Mam pytanko jeśli jestem młody i nie mam doświadczenia jako doradca klienta to na ile mogę liczyć brutto w Media expert ?
    Dominik

12.04.2024 22:59

To są bzdury by naiwnych do pracy przyciągnąć. Wkrótce zjadą z placami do minimalnej i wtedy to już im ludzie ze wschodu będą pracować.
    Storczyk

24.04.2024 15:02

A jakiego awansu oczekujesz? Ze sprzedawcy w żółtej koszuli na sprzedawcę w czarnej koszuli? Struktura zatrudnienia sklepu jest na tyle ograniczona że trudno mówić o jakimś realnym rozwoju czy awansie w takiej strukturze.

Zostaw merytoryczną opinię o MediaExpert