MediaExpert

Jasło - MediaExpert
Jastrzębie-Zdrój - MEDIA EXPERT

5. Opinie o MediaExpert

Opinie o MediaExpert Warszawa

Nie przegap nowości o MediaExpert!

ZWOLNIONY

25.01.2022 17:38

Opinia o pracy w Siedlcach na ul >brzeskiej. Ludzie pozytywnie nastawieni. tylko kierownik nie widzi ludzi którzy się starają, docenia tylko 2 dwie osoby a jedną z nich docenia nawet po godzinach pracy.
    O Mój Jezu

18.01.2022 00:36

A co to się stało w HUB Konotopa ze taki masowy nabór jak na wojnę? Wchodzę na ogłoszenia i wysyp jak halucynów w październiku. Dostawca, lider, planista, kierownik? Tylko magazyniera brakuje ale to chyba tylko niedopatrzenie. Co tam się stało? Opowiadajcie moi dobrzy koledzy ze starych, dobrych czasów, zanim dywersant Stivix przyszedł od konkurencji i wszystko popsuł - co popsuł ze az tak??
    Panie drogi

19.01.2022 09:16

Pewnie wymiana kadr. Nowa miotła, nowe porządki. Oby to poukładali i HUB działać będzie jak ta lala
    Czujny

25.01.2022 11:36

Nejepsze ze oczywiście ci za których szukają nowych nic o tym nie wiedzieli póki cynk od śledzącego takie portale nie poszedł. Także jakbyście pytali jak się szanuje ludzi którzy przepracowali kilka lat i jak się planuje proces ich wymiany…
    Tabaka

28.12.2021 16:08

Hej, dostałam pracę w ME(Wrocław). Czy możecie mi powiedzieć na jakie realnie zarobki można liczyć (stanowisko kredyty, ubezpieczenia itp.)? Czy realne jest zarobienie chociaż 3.5 tyś netto
    Malik

19.01.2022 09:12

Dokładnie, po co się spinać. W Pl ludzie w ogóle nie potrafią rozmawiać o kasie. Ze swojej strony powiem, że te 3,5 tys. zł, o których mówisz to zgarniesz lekko.
    Koleżeński

24.01.2022 12:46

Bo oprócz podstawy jest jeszcze bonus, który może się mocno różnić w zależności od lokalizacji, osobistych umiejętności i innych czynników. Pytanie koleżanki jest jak najbardziej na miejscu
    Ranczer89

24.01.2022 12:35

Normalnie bym nie pisał, ale tak jest, że udzielamy się tylko gdy jest coś źle. Ale pracownik z Media Expert na Vogla bardzo mnie zaskoczył. Skubany nie dość , że wszystko wiedział (nie dał się zagiąć, a znam się na sprzęcie), to jeszcze zaoferował pomoc w konfiguracji i dał numer, jakby co. raczej nie zadzwonię, bo sam ogarnę temat, ale zaimponował mi facet, nie ma co
    Prędko, prędko

11.01.2022 08:07

Hej, jakiś czas temu ktoś na GoWork marudził, że dostał wypłatę dzien po 10,. Zaraz były teorie spiskowe, jak to firma na tym zarabia. .. i nie wiadomo co. A teraz wypłata była 7. i nikt się nie odzywa... Nie mówi, że super, bo kasa na weekend była... Ech, ludzie..
    Krzysztof

11.01.2022 10:56

Brawo!!! Brawo!!! Firma zapłaciła pieniądze 7 a nie 10!!! Szampana otwórzmy z tej okazji albo świniaka ubijmy. Niech biesiada trwa!!! Pochwal sie czy 10 tysiecy czy tylko 7 bo to od ciebie przeciez w Media Expert zalezy ile zarobisz. Jak cos to ja miałem wypłatę w banku 29.12.
    Zadowolona klientka

31.12.2021 15:20

Obsługa Pani Moniki i Pana Kamila z Brzeska profesjonalna. Bardzo miło i życzliwie. Doradztwo na najwyższym poziomie.
    Drift

05.11.2021 16:25

Praca w media expert była przygodą, w której ciagle się coś działo. Na początku mojej kariery potrzebowałam wsparcia zespołu, którego nie otrzymałam. Wypowiedzenie otrzymałam z dnia na dzień, mino że kadra kierowników tydzień wcześniej podjęła decyzje o braku kontynuacji współpracy ze mną.
    Kondziu

29.12.2021 00:08

Ważne ze przygoda byla grana. Motylki, dreszczyk emocji, adrenalina, testosteron na 100. Tak się w tym zatracasz ze az zapominasz o jedzeniu i spaniu. Coś jak jazda kabrioletem albo narty wodne. Ja tez lubie przygody.
    Maras

30.12.2021 09:08

Nie wiem o co wam chodzi. Mi jest dobrze w Media. Bardzo dobrze.
    Olga

05.05.2021 21:46

Witam. Chciałabym zapytać, bo zapewne regularnie są takie osoby na forum, jak wyglada w Media Expert praca niższego szczebla w dziale marketingu, np. młodszy specjalista. Chodzi mi o takie typowe rękodzieło - produkowanie pozytywnych wpisów na portalach wykop, gowork, opinie Google pod poszczególnymi sklepami i innych podobnych. Jakie są pozostałe obowiązki? Jak płaca, atmosfera na tym stanowisku? Czy jest mozliwosc pracy zdalnej? Jak coś to jestem po psychologii
    Bagażnik006

17.05.2021 10:11

Że ci się nie nudzi to szczucie ludzi. Pierwsze słyszę o takiej strategii - pisać o sobie negatywne, żeby potem odpowiedzieć pozytywnie... No geniusz z ciebie:) To takie przewrotne:)
    Joanna

27.12.2021 17:14

Kurczę, całkiem fajne stanowisko. Widać po tym forum ze to złota robota. Nawijanie kitu jak jest super. Samo się przecież nie zrobi. Zazdroszczę
    MartaB.

21.12.2021 08:45

Jestem pod wrażeniem obsługi pani Karoliny i pana Marcina. W sklepie była masa klientów, le w ogóle tego nie czułam. Zajęli się mną tak, jakbym była dla nich najważniejsza. Szczerze podziwiam. I dziękuję. Wesołych Świąt państwu życzę!
    Takata

20.12.2021 17:57

Każdemu rozwieje wątpliwości przez obiektywna opinie. Pracowałem rok, wiec jakaś podstawę do wyrażenia opinii mam. Zakończyłem współpracę, ponieważ wynik jest ważniejszy niż człowiek, jego rodzina czy życie prywatne. Pracodawca uczciwy pod względem wypłat, terminowo, dokładnie - nigdy nie miałem pomyłki przy wypłacie. Zarobić można, ale trzeba wiedzieć jak. np zrezygnować z wyników(wtedy największy hajs) Praca dosyć wymagająca bo 12h trzeba klientom walić te same teksty. 4500 na rękę przy umowie o prace miałem zawsze, bo wiedziałem że wynik Ci (usunięte przez administratora) da a sprzedaż najbardziej opłacalna dla Ciebie. Ogólnie polecam młodym, jak ktoś chce żyć w ciągłym stresie(przekonacie się sami) to śmiało, do ustatkowania ta robota nie sprzyja bo co miesiąc temat ze Cię (usunięte przez administratora) Pozdro
    Coprobo

12.12.2021 09:19

Hej, leci mi rok więc powiem co i jak, na minus ciągłe zmienianie cen, dla niektórych może być duża presja bo największy nacisk jest na wyniki, bardzo często irytujący klienci, koledzy niby spoko ale każdy jednak robi wynik dla siebie więc jak masz wolne ktoś może coś przebić na siebie, na plus to nie praca w zakładzie od 6 rano przy maszynie gdzie nie ma czasu się po dupie po drapać, są jakieś zniżki, są premie, szkolenia, itd. Ogólnie polecam jeśli jesteś pracowity i nie boisz się sprzedawać, rozmawiać z klientami itd.
    Dokładnie

20.12.2021 10:13

Z pracą jest jak z miłością - na początku wszystko ci się podoba. bezwarunkowo. A potem dostrzegasz minusy. Ale one są wszędzie. Dorosłość polega na tym, że pokonujesz przeciwności i nie rzucasz wszystkiego, bo coś ci nie przypasowało.
    GABRIEL

01.12.2021 09:04

Kupuję w wielu marketach, media expert jest z nich najgorszy, totalny bałagan, klient to intruz, o wysyłce przez Internet lepiej nie wspominać, porażka
    lesiu

21.10.2021 22:01

ten sklep to istne (usunięte przez administratora) sprzedają chińskie padziewia a jak przyjdzie do reklamacji to wypinają (usunięte przez administratora) na klienta
    Polak

26.11.2021 09:34

Brednie oddawałem zepsute słuchawki wymienili na miejscu.
    FanME

15.11.2021 11:35

Fajne jest ME - najlepszy sklep z elektroniką w Pl. Fachowo doradzą, ale nie marudzą.
    Nat

17.11.2021 13:40

Poczekaj, aż będziesz musiał zgłosić reklamacje
    MediaExpert

17.11.2021 14:18

Wszystko działa...:)
    Monika

16.11.2021 15:39

Powiem wam, że wow. Chciałam zrobić prezent mężowi, który pracuje za granicą i wróci na święta. A że jest wielkim fanem piłki, to pomyślałam o telewizorze. I wiecie co, jak weszłam do sklepu, to byłam przerażona. Serio, tyle tego sprzętu tam jest... Pracownicy musieli zobaczyć moje przerażenie, bo szybko pojawił się przy mnie pan Paweł. Przeprowadził mnie przez tą transakcję z takim wyczuciem, że nie czułam się jak (usunięte przez administratora) ale wyszłam z poczuciem dobrego wyboru. I uzbrojona w wiedzę, której nie miałam. Myśle, że mąż będzie mega zadowolony z telewizora i może razem wpadniemy do ME na zakupy:)

03.11.2021 11:34

Pracował ktoś jako magazynier w centrum dystrybucyjnym w Konotopie i mógłby się podzielić opinia na temat pracy zarobków i atmosfery.

04.11.2021 17:54

Tak szukają z uprawnieniami i bez nich ogłoszenia są na olx.pl i pracuj.pl.
    Nik

22.10.2021 16:13

Ciekawi mnie jak firma podchodzi do pracowników z niepełnosprawnością. Warto aplikować? Czy po prostu firma nie jest zainteresowana współpracą z takimi ludźmi? Jest tu ktoś kto próbował i wie z doświadczenia?
    OLi

30.10.2021 14:35

Nie zgłosiłem tego myślałem że to nic takiego...
    Żilu

04.11.2021 10:25

Odszkodowanie należy się w każdej pracy, także wiesz. Ale jeśli przestrzegasz zasad, myślisz o tym co robisz to nic ci ie grozi. O co jak o co a o bhp to dbają

11.10.2021 06:28

Rozmawiałam z rekruterem który mienił się być dyrektorem czegos tam z agd...niestety daleko odbiegała od standardow. Poziom jak z przedszkola, pytania z kartki oderwane od rzeczywistości, pan zupełnie nie przygotowany. Widać że gubil sie i nie mial żadnego merytorycznego zaplecza do prowadzenia rekrutacji. Ot kazali mu to prowadzil proces rekrutacji. Ale czego się spodziewać po firmie która reklamuje się takimi treściami reklam. Jaka firma tacy pracownicy - jacy pracownicy taka firma. Zenada.
    A z kim?

14.10.2021 08:18

Z kim rozmawiałeś? Na jakie stanowisko? Jestem ciekawa, czy naprawdę byłeś w tym procesie.. Czy tylko siejesz ferment??

25.10.2021 12:41

Jakie konkrety chciałbyś wiedzieć?

24.10.2021 10:08

Ogromne oczekiwania centrali względem Doradców. Jesteś odpowiedzialny materialnie za towar, codziennie dostajesz stos cen i nowe promocje, które prawie niczym nie różnią się od starych. Inwentaryzacje tygodniowe, miesięczne, kwartalne, prace magazynowe, odśnieżanie przed sklepem, zmiatanie liści, czyszczenie kibla i socjalu, przyjmowanie dostaw, fejsowanie towaru, sprawdzanie cen. Z tymi cenami to tez niezłe jajca, bo wielokrotnie zdarzało się, ze ceny rozłożone, plik kilkuset cen, a przychodzi mail ze się źle ceny wygenerowały i wszystkie trzeba zmienić na nowo. Ten ogrom pracy jest zamknięty w podstawie wynoszącej mniej niż najniższa krajowa, bo przecież możesz sobie resztę dobić premią nie? No tak, tylko na obsługę klienta zostaje bardzo niewiele czasu. Każdy dzień zaczynasz odprawą na 15 minut przed pracą, za którą ci nikt nie płaci, a podczas której słuchasz o tym jakie to wyniki robi sklep. Na każdym kroku słyszysz jak to firma hojnie kasy nie rozda. W rzeczywistości jak nie macie szczęścia do klienta, to będziecie się kręcić w okoli 3000-4000 na rękę, chyba że sklep dostanie korektę premii za obroty sklepu.
    Sa

22.10.2021 11:44

Firma nie od 2 miesięcy nie wydała mi świadectwa pracy. W czasie zatrudnienia nie mogłam narzekać na zarobki. Praca dosyć ciężka fizycznie, ale to sklep, więc nie przystoi narzekać. Ogromny niesmak pozostaje przed działania firmy po ustaniu zatrudnienia

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MediaExpert?

Kontakt - MediaExpert

Aleje Jerozolimskie 162 02-342 Warszawa

Branża główna: Agencje i domy mediowe
    Vilge

01.04.2021 18:39

Czy każdy z doradców ma jako podstawę pensję minimalną a resztę dorabia premią, czy podstawa jest ile kto sobie wynegocjuje?
    Wątpliwości?

07.10.2021 09:00

Ale o co wam chodzi? To tych pozytywnych opinii nie piszą waszym zdaniem prawdziwe osoby? Praca w Media Expert nie jest przygodą życia?

19.10.2021 17:26

Taaa Ty pewnie zarabiasz miliony jak większość pracowników z przerostem formy nad treścią w tym śmiesznym sklepie
    Lipa

02.10.2021 19:50

Jedna Lipa w Euro RTV płacą i zarządzają zdecydowanie lepiej
    Gfrg

12.10.2021 14:47

Od kiedy w rtv euro agd płacą lepiej?chyba 3 lata temu tak bylo
    RybaW

12.10.2021 15:01

Euro stoi prawie 5 zł, ale nie zamierzam jechać do roboty u Niemca:) Wolę Media Expert i pracę na miejscu!
    Rekrutacja dramat

09.10.2021 18:37

Z początku rekrutacja przebiega dobrze, dopóki nie dostaniecie info, że kierownik mówi, że już w media pracowaliście, mimo, że nigdy tam nie pracowaliście, coś nie pojętego skąd takie info, nie widział mnie na oczy a już twierdzi, że pracowałem tam.... Spoko ich sprawa, więc powodzenia.

06.10.2021 09:44

Cześć, mógłby ktoś obeznany, bądź pracujący tam, opisać ten cały system premii? Jak on wyglada i ile realnie można zarobić, interesuje mnie dolna i górna granica, oraz średnia zarobków z samych premii i trochę opisać na czym one polegają.
    Dk

06.10.2021 21:38

Ja przez długi czas byłem zadowolony z zarobków ale ostatnio lipa na to wpływają różne czynniki,pensja jest ruchoma a inflacja szaleje więc to nie pomaga.Mam nadzieje że wrócą lepsze pensje.
    Jestempo!

21.09.2021 14:46

Pan Jacek.. Jacek swój chłop. Takie rozmowy o pracę, to ja rozumiem.

30.09.2021 23:59

Bardzo cenna opinia. Wszystko wyjaśnia i wszystkim pomoże.
    Domin42

23.09.2021 10:37

Zatrudniłem się kilka lat temu w Tergu,praca w media jak w innych firmach są plusy i minusy,ogólnie nie ma co narzekać ale to miejsce dla wytrwałych,szczególnie psychicznie.Obecnie w naszym salonie odchodzi kierownik i dziwi mnie podejście firmy że pozwala odejść ludziom którzy poświęcili się dla idei tego miejsca..Znam dobrze pracę na powyższym stanowisku bo pełniłem tą funkcję w innej firmie,obecnie zdecydowanie wole rolę doradcy,mniejsze obciążenie psychiczne. Pracowałem w kilku firmach w ostatnich 20 latach i nie spotkałem się z takim zaangażowaniem ze strony przełożonego jakie widzę obecnie u mojego kierownika,to człowiek dla którego ta firma była najważniejsza,nie dało się tego nie zauważyć,kto normalny siedział by w nocy przy wynikach sklepu analizując... albo przychodził do pracy pół godziny przed wszystkimi po nieprzespanej nocy.W kwestii podejścia do pracowników też nie można mu nic zarzucić,ja nigdy nie miałem tyle cierpliwości do innych.Umiejętnie motywuje ludzi,myślę że na tyle na ile pozwalają mu możliwości firmy. Sam często staje na wysokości zadania i to nie dlatego że czuje jakąś wewnętrzną presje,bo za stary miś jestem żeby łapać się na tani miód,ale chcę to zrobić bo uważam, że skoro ten człowiek się poświęca ta ja też muszę coś z siebie dać. Mamy bardzo zgrany zespół i myślę że to też zasługa poniekąd naszego przełożonego,czuje się wspólnotę i ogólne zaangażowanie w wykonaniu jakiś wyników,jak by nie było wspólnie jedziemy na tym samym wózku.Jak się zatrudniłem miałem kiepskie wyniki,obecnie od roku są co najmniej dobre,są kpi w których wyróżniam się w regionie i uważam że w 50% to zasługa przełożonego,idę do pracy i robię swoje.Nie staram się tylko dla siebie i swojego wewnętrznego spokoju ale też dlatego że jestem odpowiednio zmotywowany,we wcześniejszych firmach nie czułem tego,więc uważam że to zasługa zarządzania w naszym salonie,nie czuje że robię coś dla siebie ale dla "nas" wiem że to brzmi jak korporacyjne brednie ale tak jest.Wyniki sklepu to temat rzeka.Pracowałem w sieciówce innej branży i nie ma co porównywać jednego miejsca do drugiego,na to składa się bardzo wiele czynników,w jednym miejscu może wykonać średnią planów bez problemów w innych trzeba mieć bardzo dobrych ludzi żeby ogarnąć to samo...Uważam że w naszym salonie pracują bardzo dobrzy specjaliści,pracowałem z kilkuset osobami w życiu w różnych miejscach i mam jakieś porównanie,u nas każdy wie co do niego należy,każdy zna się na swojej działce,i daje z siebie ile może, nie ma tutaj miejsca dla "ludzi" z przypadku a Ci co jeszcze są nowi,szybko wskakują na poziom reszty.Reklamy są dźwignia handlu ale odpowiedni kapitał ludzki może zdziałać więcej.Trochę się uzewnętrzniłem ale czasem trzeba z siebie coś wyrzucić,dla oczyszczenia umysłu.
    Wujek na pigułach

30.09.2021 23:58

To za ile ten kierownik tak niedosypia, obciąża się, stresuje? Jest chociaż te 5 klocków na rękę w dzisiejszych inflacyjnych realiach? Albo chociaż szansa na awans z kierownika sklepu na regionalnego? Bo trochę w to śmiem powątpiewać a za mniej to można się i mniej napracować.
    BlackB!

14.09.2021 12:28

Mówcie co chcecie, ale wracam do ME. Miałem kłopot z kierasem, odszedłem do konkurencji, bo miało być podobnie finansowo, ale spokojnie. No i nie było. Szkoda mi tego straconego roku, b gdybym został w Media Expert, to nabijałbym licznik do jubileuszu i premii. Ale nic, znowu jestem u siebie:)
    Bartas

20.09.2021 14:48

Miałem podobnie, tylko przerwa dłuższa:( Jak to mówią: wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma - przekonałem się o tym na własnej skórze. Także dziś złego słowa na ME nie powiem.
    Gościówa

17.09.2021 12:34

Gdzie w Szczecinie jest/będzie Wasz magazyn?

15.09.2021 11:42

Nie kupujcie nic czego nie można sprawdzić w tym sklepie .Zakupiłem nowe żelazko , fAKT FAKTEM ŻE TANIE ale myślałem że sprawne. Po zaniesieniu do domu , zalaniu wodą i włączeniu do sieci , zaczęło ciec. Niezwłocznie zaniosłem do sklepu celem wymiany na sprawne. Okazało się że nie można wymienić na sprawne ponieważ nie ma pudełka , tylko jest możliwość naprawy. I tu przestroga dla wszystkich nowych kupujących , kupicie zmywarkę zawieziecie do domu cieknie, nie ma wymiany , zwrotu , jest tylko serwis. Kupiliście bubla uszkodzonego na półce w sklepie nie należy wam się towar sprawny tylko totolotek , może będzie może nie. W moim przypadku wysłano do serwisu po dwóch tygodniach stwierdzili że będą naprawiać przy czym może to potrwać 30 dni !!!!! Czyli macie jak w banku w tym sklepie po zakupie niby sprawnego towaru na półce że jak będzie jednak nie sprawny to zobaczycie go z powrotem za minimum 44 dni ! Super sklep ani kasy ani sprzętu . Moje (usunięte przez administratora) osiągnęło apogeum po czym zadzwoniłem do biura obsługi klienta z prośbą o interwencję . Pani wysłuchała i powiedziała że pomoże. Na drugi dzień zadzwoniła do mnie Jakaś Mariola ze sklepu w Galerii Jurowiecka i stwierdziła że oddadzą pieniądze ale najpierw musi wrócić to żelazko fizycznie do nich . Po pięciu dniach dostałem smsa że żelazko jest jeszcze w naprawie , ale przecież miano oddać pieniądze? Dzwonię do Marioli z Jurowieckiej a ona mi opowiada że w pięć dni to jeszcze nie zdążyli odesłać i pieniędzy na razie nie będzie. Piszę tą opinię tylko dlatego że poziom krętactwa obsługi tego sklepu za kwotę 99 zł sięga słońca. Kupcie , lodówkę , pralkę , kuchenkę za ciężką kasę a będziecie czekać z pół roku w razie jak się okaże że towar po sprawdzeniu w domu jest nie sprawny . Uciekajcie jak najdalej.

15.09.2021 11:39

Nie kupujcie nic czego nie można sprawdzić w tym sklepie .Zakupiłem nowe żelazko , fAKT FAKTEM ŻE TANIE ale myślałem że sprawne. Po zaniesieniu do domu , zalaniu wodą i włączeniu do sieci , zaczęło ciec. Niezwłocznie zaniosłem do sklepu celem wymiany na sprawne. Okazało się że nie można wymienić na sprawne ponieważ nie ma pudełka , tylko jest możliwość naprawy. I tu przestroga dla wszystkich nowych kupujących , kupicie zmywarkę zawieziecie do domu cieknie, nie ma wymiany , zwrotu , jest tylko serwis. Kupiliście bubla uszkodzonego na półce w sklepie nie należy wam się towar sprawny tylko totolotek , może będzie może nie. W moim przypadku wysłano do serwisu po dwóch tygodniach stwierdzili że będą naprawiać przy czym może to potrwać 30 dni !!!!! Czyli macie jak w banku w tym sklepie po zakupie niby sprawnego towaru na półce że jak będzie jednak nie sprawny to zobaczycie go z powrotem za minimum 44 dni ! Super sklep ani kasy ani sprzętu . Moje (usunięte przez administratora) e osiągnęło apogeum po czym zadzwoniłem do biura obsługi klienta z prośbą o interwencję . Pani wysłuchała i powiedziała że pomoże. Na drugi dzień zadzwoniła do mnie Jakaś Mariola ze sklepu w Galerii Jurowiecka i stwierdziła że oddadzą pieniądze ale najpierw musi wrócić to żelazko fizycznie do nich . Po pięciu dniach dostałem smsa że żelazko jest jeszcze w naprawie , ale przecież miano oddać pieniądze? Dzwonię do Marioli z Jurowieckiej a ona mi opowiada że w pięć dni to jeszcze nie zdążyli odesłać i pieniędzy na razie nie będzie. Piszę tą opinię tylko dlatego że poziom krętactwa obsługi tego sklepu za kwotę 99 zł sięga słońca. Kupcie , lodówkę , pralkę , kuchenkę za ciężką kasę a będziecie czekać z pół roku w razie jak się okaże że towar po sprawdzeniu w domu jest nie sprawny . Uciekajcie jak najdalej.

15.09.2021 11:37

Nie kupujcie nic czego nie można sprawdzić w tym sklepie .Zakupiłem nowe żelazko , fAKT FAKTEM ŻE TANIE ale myślałem że sprawne. Po zaniesieniu do domu , zalaniu wodą i włączeniu do sieci , zaczęło ciec. Niezwłocznie zaniosłem do sklepu celem wymiany na sprawne. Okazało się że nie można wymienić na sprawne ponieważ nie ma pudełka , tylko jest możliwość naprawy. I tu przestroga dla wszystkich nowych kupujących , kupicie zmywarkę zawieziecie do domu cieknie, nie ma wymiany , zwrotu , jest tylko serwis. Kupiliście bubla uszkodzonego na półce w sklepie nie należy wam się towar sprawny tylko totolotek , może będzie może nie. W moim przypadku wysłano do serwisu po dwóch tygodniach stwierdzili że będą naprawiać przy czym może to potrwać 30 dni !!!!! Czyli macie jak w banku w tym sklepie po zakupie niby sprawnego towaru na półce że jak będzie jednak nie sprawny to zobaczycie go z powrotem za minimum 44 dni ! Super sklep ani kasy ani sprzętu . Moje wku...... e osiągnęło apogeum po czym zadzwoniłem do biura obsługi klienta z prośbą o interwencję . Pani wysłuchała i powiedziała że pomoże. Na drugi dzień zadzwoniła do mnie Jakaś Mariola ze sklepu w Galerii Jurowiecka i stwierdziła że oddadzą pieniądze ale najpierw musi wrócić to żelazko fizycznie do nich . Po pięciu dniach dostałem smsa że żelazko jest jeszcze w naprawie , ale przecież miano oddać pieniądze? Dzwonię do Marioli z Jurowieckiej a ona mi opowiada że w pięć dni to jeszcze nie zdążyli odesłać i pieniędzy na razie nie będzie. Piszę tą opinię tylko dlatego że poziom krętactwa obsługi tego sklepu za kwotę 99 zł sięga słońca. Kupcie , lodówkę , pralkę , kuchenkę za ciężką kasę a będziecie czekać z pół roku w razie jak się okaże że towar po sprawdzeniu w domu jest nie sprawny . Uciekajcie jak najdalej.
    Terminator

18.08.2021 23:07

Po przepracowanym roku mogę się podzielić opinia na temat pracy. Trafiłem z przypadku na mały sklep, wąska grupa pracowników, którzy pomogli mi na starcie. Pokazali drogę i parę fajnych patentów. Praca jak praca, 10h (takie mam zmiany) dodatkowe wolne dni w miesiącu więc in plus. Z zarobków jestem bardzo zadowolony, mimo że podstawa niska. Praca nie męcząca jeśli lubi się kontakt z klientem, choć fakt trafiają się asy co wysysają energię. Ktoś gdzieś wcześniej zauważył, nie jest to praca dla leni co przychodzą "pykać w sneak'a" na telefonie i miał rację. Przyjmowanie dostaw irytujące i wymagające trochę wysiłku ale do przeżycia. Całkiem sporo rzeczy operacyjnych do wykonania w ciągu dnia, oczywiście pomiędzy klientami, bo to jednak główny priorytet. Ogólnie serdecznie polecam jeśli lubisz handel i kontakt z klientem.
    Olek

01.09.2021 12:35

Są tacy którzy nic nie robią latami tylko handlują a inni koledzy za nich robią robotę około sprzedażową ,więc to nie jest tak że każdy ciężko pracuje.Co do reszty to mogę się zgodzić..
    Mati

13.09.2021 11:03

Jak to jest niemeczaca praca to ja nie wnikam. U mnie na dziale był brak klimy, na dodatek dużo nagrzanych tv i nawiedzone kierownictwo. Wracałem do domu naprawdę zmęczony po takich warunkach
    Andrzej

11.09.2021 10:32

Witam, na jakie mniej więcej wynagrodzenie netto może liczyć specjalista ds. planowania i transportu w ME? Dzięki z góry za odp????
    Zarobki

10.09.2021 10:57

Dajcie znać na jaką podstawę może liczyć Kierownik Marketu i kierownik sali sprzedaży? W średniej wielkości mieście wojewódzkim? I czym właściwie różnią się te stanowiska?
    Zarobki

10.09.2021 10:43

Powiedzcie proszę na jaką podstawę może liczyć Kierownik Marketu i kierownik sali sprzedaży? W średniej wielkości mieście wojewódzkim? I czym właściwie różnią się te stanowiska?
    Leo36

09.09.2021 12:19

Od 2018 pracuję, czasem nacisk na coś, czasem laba. Jak poznasz swoje obowiązki to jest to normalna praca, z dobrymi zarobkami jeżeli tylko się chce. Początki mogą wydawać się trudne, system i cała polityka sprzedaży. Na głowę nie pada, pieniążki na czas, umowa 3 na czas nieokreślony. Tyle w temacie, jakby było źle to bym dawno uciekał :D dopiero spojrzałem, że Wawa, ja trochę inna parafia.
    JoAsia

07.09.2021 12:32

Byłam w ME jakoś w końcu sierpnia, ale nie zdążyłam napisać od razu, bo szykowanie córki do szkoły itd. A chciałam pochwalić Pana Patryka i Panią Żanetę za pomoc, jakiej mi udzielili. Trochę znam się na sprzęcie i niby wiedziałam czego chcę i czego córka potrzebuje, ale ich rady były strzałami w dziesiątkę! Przepraszam, że tak późno, ale wciąż pamiętam i dziękuję serdecznie!
    juzeg

06.09.2021 21:01

zamawiany towar z dostawą na jutro... człowiek bierze urlop a tam totalna olewka, 21 godzina i dostawy nie ma... firma krzak, mniej kleo/lisowskiej a więcej roboty
    Qulson

06.09.2021 19:06

Pracował ktoś jako magazynier przy Grochowskiej 207 w galerii Wiatraczna i mógłby się podzielić opinią na temat pracy tam.

06.09.2021 18:22

Pracował ktoś jako magazynier w centrum dystrybucji w Jankach bądź w Sokołowie i mógłby się podzielić opinią na temat zarobków zakresie obowiązków i zadań oraz atmosfery.

Zostaw merytoryczną opinię o MediaExpert