Credit Agricole Bank Polska S.A.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 95 ocen.

Credit Agricole Bank Polska S.A.
2 95 6 1

Opinie o Credit Agricole Bank Polska S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

anonymous

Witam , pytanie do windykatorów terenowych , jak wyglądają plany ? Jaka podstawa dają ? Czy zależy ona od doświadczenia ?

Zainteresowana

Cześć, ile mniej więcej zarabia pracownik back office? Chodzi mi o AML. Czy 5500 brutto to realna stawka?

adam
@Zainteresowana 18.04.2018 18:59

Chyba żartujesz ! Kobieto zejdź na ziemię ! Nikt ci tyle nie da ! buahhaaa

bułka
@adam 22.08.2018 09:37

2000 na reke max

Aleksis
@bułka 14.09.2018 12:54

Nie przesadzaj, 2700 zł plus premie. Tak jest w moim przypadku.

Joanna

@Kasia, składałaś może dokumenty aplikacyjne do pracy w Credit Agricole Bank Polska na stanowisku doradcy klienta indywidualnego? Czy dopiero nosisz się z takim zamiarem? @Była Kandydatka do pracy, mam nadzieję, że w Twoim przypadku wszystko skończy się dobrze. Masz zamiar w dalszym ciągu walczyć o zatrudnienie w Credit Agricole Bank Polska? Czy raczej będziesz szukać pracy w innym miejscu?

Była Kandydatka do pracy
@Joanna 03.09.2018 12:00

Jeżeli chodzi o pracę to wysyłam już gdziekolwiek byle by tylko szybko coś znaleźć. Odnośnie Credit Agricole nie odpowiedzieli mi nawet na skargę , która została złożona w związku z niewłaściwym zachowaniem pani kierownik Departamentu w którym docelowo miałam być zatrudniona. Zatem odpowiedź nasuwa się sama.

aha
@Była Kandydatka do pracy 03.09.2018 12:23

Cóż, skoro sama przyznajesz, że wysyłasz byle gdzie i "nie ma nadziei, że szybko znajdziesz pracę", to może dobrze, że Cie jednak nie zatrudnili.

Była Kandydatka do pracy
@aha 10.09.2018 23:08

A może przedstaw się kim jesteś bo rzekomo pracujesz w tym Banku skoro posuwasz się do chamstwa i złośliwości. Dla twojej wiadomości, wysyłam gdziekolwiek , gdyż nie zależy mi aby to był Bank , a nie uważam , żeby inne miejsca pracy i firmy umniejszały Bankowi zwłaszcza temu. Żadna praca nie hańbi , więc nie martw się o mnie, ja sobie poradzę i wcześniej czy później coś znajdę. Śmieszy mnie jednak twoja głupota i (usunięte przez administratora) oraz ewidentna złośliwość wrednej baby bo zapewne nią jesteś sądząc po tym co do mnie napisałaś. Jeżeli potrafisz czytać ze zrozumieniem chciano mnie zatrudnić, przeszłam pozytywnie rozmowę telefoniczną jak i z panią kierowniczką , odbyłam również badania lekarskie w Medycynie Pracy, a nie zatrudniono mnie ze względu na to , że zachorowałam więc to świadczy tylko o osobie, która obiecała zatrudnienie a słowa nie dotrzymała , wręcz zachowała się bardzo arogancko i chamsko jak ty . Jedynie co mogę podejrzewać to albo jesteś jej pracownikiem albo nią samą bo nie znając mnie nie masz prawa oceniać ! Przemyśl swoje zachowanie bo jedynie co mi pozostaje ci życzyć to rozumu i przede wszystkim szacunku . A sądząc po tym poście za grosz ich nie posiadasz. Zajmij się lepiej sobą i swoją pracą jeśli ją masz, ale pamiętaj ,że z czasem też ją możesz stracić i też zaczniesz wysyłać " byle gdzie " . A dla mnie byle gdzie to po prostu gdziekolwiek . Byle gdzie to również dla mnie Bank. Tak więc ŻEGNAM życząc rozumu i pokory po drodze zahaczając o SZACUNEK !

Była Kandydatka do pracy
@aha 10.09.2018 23:08

Nie jest napisane byle gdzie, tylko gdziekolwiek więc KŁANIA SIĘ SZKOŁA PODSTAWOWA I CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM! OJ GŁUPOTA BIERZE GÓRĘ NAD ROZSĄDKIEM W TWOIM PRZYPADKU ! :)

Prawda
@aha 10.09.2018 23:08

byle gdzie to ty jesteś

Była Kandydatka do pracy
@aha 10.09.2018 23:08

Gdziekolwiek to również Banki, Butiki, Stacje Benzynowe etc. etc. także nie widzę w tym nic złego. A niestety nie ma tak ,że od razu rozdzwoni się mnóstwo telefonów i pracę znajdę od ręki w godzinę czy w tydzień. Czasem trzeba szukać dłużej. Czy wysyłanie gdziekolwiek dla ciebie to jakaś ujma czy coś złego! Bo dla mnie nie! Więc nie rozumiem co miała znaczyć ta twoja chamska docinka "to może dobrze, że Cie jednak nie zatrudnili." Ja nie wstydzę się i nie boję żadnej pracy i nie jest dla mnie istotne czy jest to praca w Butiku, Barze czy Banku. Bank nie jest dla mnie instytucją wyższej rangi zawodowej tak więc mam nadzieję, że dotrze wreszcie do ciebie, że nie istotne jest gdzie się pracuje, a jakim się jest człowiekiem. A ty pokazałaś jaka jesteś . Pamiętaj karma wraca, wróci do ciebie na bank !

Była Kandydatka do pracy
@aha 10.09.2018 23:08

Pani , która przeprowadzała ze mną rozmowę w tym Banku powiedziała, że ma dysleksję ,więc niekoniecznie w Banku pracują ludzie wysoce inteligentni. Ty jak widać również do nich nie należysz :)

Aro
@aha 10.09.2018 23:08

Oj chyba ktoś tu ma straszne kompleksy. Po co taki chory tekst? Frajdę sprawia ci pisanie takich bzdur? no weź pomyśl zanim coś równie głupiego napiszesz.

Proszę się zapoznać z prawem
@Była Kandydatka do pracy 11.09.2018 14:55

Zgodnie z kodeksem pracy, jeżeli składa się kandydatowi ofertę pracy o terminie rozpoczęcia np. 1 wrzesień i kandydat tej pracy nie podejmie od 1 września to oferta traci ważność. Nikt nie jest zobowiązany czekać na kandydata aż będzie gotowy do pracy, niezależnie od powodu. Nie ma Pani racji mając pretensje do firmy. Oferta niepodjęta w terminie TRACI WAŻNOŚĆ.

Była Kandydatka do pracy
@Proszę się zapoznać z prawem 11.09.2018 21:06

A kim pani jest? Tą niegrzeczną panią kierownik, która nawet nie raczyła przeprosić za swoje niegrzeczne zachowanie? Krzyczenie do mnie przez telefon po czym rozłączenie się uważa pani za normalne i adekwatne do zajmowanego stanowiska?! Uważam, że jeżeli firma jest poważna to powinna odpowiedzieć na skargę złożoną na panią kierowniczkę , która nie zachowała się przyzwoicie , ale wręcz chamsko i bezczelnie. Jeżeli nie chciała na mnie czekać do drugiego terminu zatrudnienia to przynajmniej mogła to powiedzieć w sposób kulturalny i grzeczny a nie wydzierać się przez telefon po czym się rozłączając. Gratulacje dla tej pani, faktycznie zatrudniacie ludzi , którzy nie potrafią przyzwoicie się zachować. I odnosząc się do pani wypowiedzi, znam doskonale Kodeks Pracy ( pisze się z dużej litery a nie jak pani napisała z małej ) i zagadnienia prawne więc nie muszę się z nimi zapoznawać. Nie napisałam , że Bank ma mnie obowiązek zatrudnić , ale zgodnie z zasadami kultury pracownica Banku a w tym przypadku pani kierowniczka powinna odnosić się do mnie z szacunkiem i kulturą, którą się nie popisała tak więc proszę mnie nie pouczać bo znam doskonale swoje prawa . Gdybym wiedziała , że mam do czynienia z niepoważną osobą, podjęłabym inną ofertę pracy , u poważnego pracodawcy, którą niestety odrzuciłam z racji tego, iż miałam podjąć pracę w Credit Agricole. Przełożona tejże pani nawet nie raczyła odpowiedzieć na skargę, więc sama sobie wystawiła opinię. Poważny pracodawca tak się nie zachowuje. Domniemywam ,że tę złośliwą, wredną opinię nick : ah mogła napisać również pani. Nie jest to normalne zachowanie, kulturalna i poważna osoba tak się nie zachowuje. Nigdy nie wiadomo, czy kiedyś pani tej pracy nie będzie musiała szukać. Proszę zatem przemyśleć swoje zachowanie i podejście do człowieka bo z taką postawą daleko pani nie zajdzie. ŻEGNAM.

Była Kandydatka do pracy
@Proszę się zapoznać z prawem 11.09.2018 21:06

INFORMUJĘ , iż wolność słowa i swoboda wypowiedzi jest zagwarantowana art. 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ.

Analde Stroyer
@Joanna 03.09.2018 12:00

"Masz zamiar w dalszym ciągu walczyć o zatrudnienie w Credit Agricole Bank Polska? Czy raczej będziesz szukać pracy w innym miejscu?" @Joanna - po tym jak została potraktowana Była Kandydatka do pracy i jeżeli jest to prawda, to z tą firmą nie warto walczyć nawet o przysłowiowe ubicie muchy w toalecie, a co dopiero o pracę.

Była Kandydatka do pracy
@Analde Stroyer 13.09.2018 21:20

Napisałam całą prawdę . Nie mam żadnego celu , aby pisać nieprawdę.

Analde Stroyer
@Była Kandydatka do pracy 14.09.2018 09:08

Wierzę :-)

Joanna

@Zniesmaczony, rozumiem, że osoby, które rekrutowały Cie do pracy w firmie Credit Agricole Bank Polska uznały, że nie spełniasz wymagań, które były zawarte w ogłoszeniu o pracę? Czy któraś z osób biorących udział w rekrutacji dostała propozycję pracy? @Analde Stroyer, a Ty osobiście masz jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie Credit Agricole Bank Polska?

Zniesmaczony
@Joanna 14.09.2018 08:43

W czasach Google i Internetu nie mam potrzeby być dosłownie chodzącą encyklopedią, wystarczy mi wiedzą gdzie szukać informacji i jak je wykorzystać w praktyce, jednak osoby z CA szukają encyklopedii, więc nie, nie powiodło mi się, a nawet gdyby, to bym się mocno zastanowił nad podjęciem pracy, bo to jak zostałem potraktowany jednoznacznie już na rozmowie mi zapaliło czerwoną lampkę aby jednak dać sobie spokój z CA. Nie wiem czy ktoś przeszedł rekrutację i jakaś chodząca encyklopedia została przyjęta - nikt mi nie udzielił takich informacji, bo kto i na jakiej podstawie niby miałby to zrobić w czasach RODO?

Była Kandydatka do pracy
@Joanna 14.09.2018 08:43

Dziękuję.

To Ja.

Nie rozumiem skąd w ludziach tyle nienawiści. Przecież ktoś kto szuka pracy , szuka jej w różnych miejscach, żeby cokolwiek znaleźć bo żyć z czegoś trzeba, a z tego co piszecie, w banku o jakim mowa, nie ma normalnych ludzi, a jakieś dziwne osoby, którym satysfakcję sprawia to ,że próbują kogoś poniżyć, poszydzić i nie zatrudnić tej osoby. To jest jakiś absurd. Nigdy tego nie zrozumiem.

Zniesmaczony
@To Ja. 11.09.2018 19:49

Aby zrozumieć, przejdź się na rozmowę i zobaczysz :) ja mam takie a nie inne odczucia wynikające z rozmów w CA, pastwienie się nad kandydatem. Poczułem się jakbym wrócił do szkoły, gdzie nauczycielka znęca się nad uczniami, serwuje psychiczną udrękę i stawia pały za nieprzygotowanie. Jeżeli tak ma wyglądać tam współpraca, to ja dziękuję, jesteśmy potencjalnymi partnerami w biznesie na równych zasadach, a nie w stosunku pan pachołek do bicia i poniżania. Szczerze nie polecam. Dodam tylko, że będąc na rozmowie w Eurobanku, rozmowa ta była bardzo profesjonalna i ani razu nie miałem cienia negatywnego odczucia jak było w CA od samego początku, więc widać można.

To ja
@Zniesmaczony 12.09.2018 08:02

Nie wybieram się już tam na rozmowę, nie mam takiej potrzeby. Nigdy nie zrozumiem takich ludzi co tak się zachowują, że z kogoś się wyśmiewają , szydzą sobie i nie chodziło mi o ciebie , ale o Siebie bo wiem jak jest na rozmowach, miałem takie sytuacje i wiem , że to dzieje się w wielu firmach niestety. I owszem nigdy nie zrozumiem co kieruje takimi ludźmi, mogę jedynie przypuszczać, że wynika to z ich niespełnionych ambicji, ogromu kompleksów, które mają .

To ja
@Zniesmaczony 12.09.2018 08:02

Dodam tylko , że nie ty jeden zostałeś tak potraktowany , tak jak napisałem ja miałem dużo takich sytuacji, gdzie osoby przeprowadzające rozmowy nie krępowały się zapytać o różne kwestie prywatne zamiast skupiać się na kwestii zawodowej. Zauważyłem, że to zjawisko poniżania kandydata czy pracownika jest dość częste w obecnych czasach , natomiast trzeba umieć się przed tym bronić. Ja sobie nie pozwolę na poniżanie mnie a tacy ludzie, którzy próbują to robią dla mnie nic nie znaczą. Ot po prostu.

Ad

Opinie klientów tego Banku też nie są pozytywne.

Gość

Nie warto tam wysyłać CV. Zgadza się , ludzie tam pracujący nie mają szacunku do kandydata . Cały czas pojawiające się ogłoszenia o czymś świadczą. Kiedy zabraknie im ludzi do pracy, zaczną może wreszcie szanować potencjalnego kandydata.

Zniesmaczony

Aplikacja do zespołu IT prowadzona przez kierownika Pawła B. polega na tym, że jesteś przepytywany z dosłownie encyklopedycznej wiedzy(!) co do kropki i przecinka w definicji(!!!), a gdy czegoś nie wiesz, jesteś wręcz wyśmiewany za swoją niewiedzę. Odniosłem wrażenie, że ci ludzie czerpią niekrytą przyjemność z poniżania kandydata, po 20 minutach miałem ochotę wyjść (z tego co wiem, niektórzy ludzie po tym czasie wychodzili), ale wytrzymałem ten festiwal spier..lenia do końca (godzina rozmowy). Marsowe miny ludzi technicznych wyrażają tylko jedno - "o nie, kolejny głupek na rozmowie, po co ja tu tracę czas na niego..". Ludzie siedzący w wąskiej dziedzinie od lat, myślący, że każdy jest taki jak oni. Poszukiwanie idealnego kandydata niczym zamówienie ze sklepu z pracownikami - jeżeli nie spełniasz 99% wymagań, nie łudź się, że Cię wezmą, lepiej im jest czekać na osobę spełniającą 100% wymagań, niż taką, która spełnia 70% - 80% i ją przyuczyć, a czas leci i tym samym tyły się powiększają. Jeżeli jesteś masochistą i osobą lubiącą dawać się poniżać, przejdź się na rozmowę, a Twój fetysz z pewnością zostanie zaspokojony, ja już nie mam zamiaru się z tymi ludźmi nigdy widzieć.

Joanna

@Była kandydatka do pracy, rozumiem i dziękuję za odpowiedź, Nie miałam na myśli, że zmyślasz to, co napisałaś na temat sytuacji, która spotkała Cię z firmą Credit Agricole Bank Polska, jednak chodziło mi o to, że dziwnym jest, że tak została rozwiązana ta sytuacja przez bank wobec Ciebie. @adam, więc na jakie warunki zatrudnienia może liczyć pracownik na stanowisku "back office"? @Bankowe że stazem, czy możesz do swojej opinii dodać, jak wygląda atmosfera, która panuje pomiędzy zatrudnionymi pracownikami w firmie? Można liczyć na wsparcie bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek w trudnych momentach, które niewątpliwie się zdarzają? @anonymous, poczyniłeś już jakieś kroki względem zatrudnienia na tym stanowisku?

Była Kandydatka do pracy
@Joanna 28.08.2018 15:26

Niestety dla mnie jest to przykre, że tak ze mną postąpili tym bardziej, że odrzuciłam inną ofertę pracy, mając słowo ,że mnie zatrudnią oraz odbyte badania lekarskie- Medycyny Pracy. A teraz jestem i bez pracy i bez choćby cienia nadziei , że szybko ją znajdę.

Kasia

Jaka podstawa na stanowisku Doradca Klienta Indywidualnego w Warszawie? Ktoś może podzielić się doświadczeniem? Dzięki.

Joanna

@anonymous, rozważasz podjęcie zatrudniania w Credit Agricole Polska? Jakie stanowisko pracy jest dla Ciebie interesujące? Przedstaw swoje doświadczenia związane z pracą w podobnym charakterze.

anonymous
@Joanna 08.08.2018 12:03

obsługa klienta brak doświadczenia

anonymous

Witam mam pytanie jakie są warunki pracy w banku CA na stanowisku doradca klienta .Jak wygląda plan sprzedażowy jak jest z szkoleniami ,jaka atmosfera w pracy .Na rozmowie dyrektor regionalny mówił o premiach za plany sprzedażowe.Czy faktycznie tak jest i czy młody pracownik jest w stanie wypracować te limity . Czy program jest do ogarnięcia i cała reszta czy w placówka małych trzeba zostawać po godzinach a jak czy to jest płatne .Proszę o opinie bo zastanawiam czy warto zaryzykować .

Bankowe że stazem
@anonymous 24.08.2018 11:02

Plany jak planu w każdym banku pod tym kątem podobnie, spójrz post niżej napisałam moje przemyślenia po roku pracy....

Gregor

Kolejka na 10 osób jeden pracownik 30min czekam ostatni raz ty przyszłem Rybnik godz 11 50

Klient
@Gregor 24.08.2018 11:52

w placowce w Gorzowie, dwie osoby to cały personel i obie obsługują ludzi w pokojach, a na sali kolejka do kasy czeka godzinę... Żenada

Bankowe że stazem

Pracuje w CA rok czasu, wcześniej moja kariera zawodowa była związana z bankowiscia. Po roku mogę wystawić opinie o pracy w CA i nie jest to opinia pełna zachwytu, a raczej krytyki. *Po pierwsze bank ma zaszłe procesy zw z obsługą kasowo - gotówkowa, co wieże się z tona papierów i ciągłymi nadgodzinami. *po drugie wieczne wakaty, teraz się nie dziwię klientom, którzy na początku mojej pracy mówili, "znowu nowa osoba", "czemu u Was ciągle się zmieniają ludzie *po trzecie praca na stanowisku Doradcy Klienta to orka, ciągle kolejki, a w międzyczasie oczywiście trzeba dzwonić w każdej przerwie, najlepiej nie sikac i nie jeść. Tylko dzwonić i dzwonić. *po czwarte słaby system premiowy, a jak się zrobi plan to się okazuje że ucinaja go za to że oddział nie zrobił planu, że się mialo urlop. I kwota premii maleje o 30 %. *po piąte :na premie maja wpływ dziwne czynniki, których nie jesteśmy w stanie kontrolować. Ludzie się zwalniają, bo mają dość ciągłych nadgodzin i śmiesznych kwot premii po calomiesiecznym zapierniczaniu. To moja opinia, mam nadzieję że będzie pomocna zanim ktoś podejmie pracę w CA. *

Joanna

@Była Kandydatka do Pracy, wydaje mi się to dziwne co piszesz, ponieważ, jak napisałaś przeszłaś pozytywnie rozmowę kwalifikacyjną i otrzymałaś decyzję pozytywną, więc co takiego wydarzyło się później, że jednak nie zostałaś zatrudniona do pracy w Credit Agricole Bank Polska? Napisz, jak pracodawca argumentował tę decyzję.

Była kandydatka do pracy
@Joanna 21.08.2018 11:16

Nic dziwnego tutaj nie ma ! Zachorowałam i nie zostałam przyjęta ! Choroba nie jest sytuacją zależną ode mnie więc nic dziwnego tutaj nie widzę ! Pomimo tego że odbyłam badania i można było przesunąć termin rozpoczęcia na dzień 15 , gdyż dwa razy w miesiącu są zatrudnienia 1 i 15 dzień miesiąca to kierowniczka się nie zgodziła. Mało tego krzyczała do mnie przez telefon choć poinformowałam zawczasu , iż się rozchorowałam. Niestety rozłączyła się i nie sposób było się z nią porozumieć. Nadal dla ciebie jest to dziwne ?

Była kandydatka do pracy
@Joanna 21.08.2018 11:16

Żadnej argumentacji nie było z jej strony, powiedziała , że nie będzie na mnie czekać i że mogłam chora przyjść do pracy co dla mnie jest niezrozumiałe wręcz niepoważne ! Proszę zatem nie używać słownictwa typu " dziwne to co piszesz" gdyż jestem osobą poważną i nie miałabym celu pisać jakiś bredni na tym forum.

gość
@Joanna 21.08.2018 11:16

Czytaj ze zrozumieniem. W komentarzu z dnia 14.08.2018 12:52 wszystko jest napisane szczegółowo.

Joanna

@Anonimek, jakie kryteria należało spełnić, aby otrzymać premie, którą przedstawiał pracodawca, czyli bank Credit Agricole Bank Polska? Jakiego rodzaju produkty bankowe należało sprzedać, aby móc liczyć na premię? Były to realne cele do zrealizowania, czy raczej niemożliwe z Twojego punktu widzenia? @Była Kandydatka do Pracy, widzę, że byłaś na etapie zatrudnienia w Credit Agricole Bank Polska. Czy możesz napisać, jak przebiegała rozmowa rekrutacyjna na stanowisko, które aplikowałaś? Opowiedz, jak ona wyglądała.

Była Kandydatka do Pracy
@Joanna 15.08.2018 12:17

Najpierw zadzwoniła do mnie pani z Działu Hr , parę dni potem miałam rozmowę z kierowniczką jednego z Departamentów, zapytała dlaczego akurat wybrałam to stanowisko ( na które się ubiegałam) oraz musiałam krótki test . Otrzymałam odpowiedź pozytywną jakoś dwa dni potem . Oczywiście zawiozłam wszystkie potrzebne dokumenty, odebrałam skierowanie na badania, te badania odbyłam no i niestety mnie nie zatrudniła.

Była Kandydatka do Pracy

Ja zawiozłam dokumenty, odbyłam badania lekarskie i tak nie zostałam przyjęta. Bardzo mi przykro, ale choroby sobie nie planowałam . Niestety z panią kierownik nie sposób było dojść do porozumienia, nie zgodziła się na drugi termin zatrudnienia, gdyż jak sama mi wykrzyczała są dwa 1go i 15go dnia miesiąca, ale ona nie będzie na mnie czekać. Nie spotkałam się jeszcze z tak niegrzecznym podejściem do mnie jako kandydatki . Pani kierownik jednego z Departamentów nakrzyczała do mnie przez telefon po czym się rozłączyła. Nie było sposób dojść do porozumienia , ale to świadczy tylko o niej samej.

Anonimek

Witam, NIE POLECAM pracy na stanowisku telefoniczny doradca klienta. Zatrudnia Was bank, a płaci (na umowie o pracę) niecałe 11 złotych. To jest skandal !!! Już nawet w jakichś zwykłych call center dają więcej, a do tego macie elastyczny grafik, a tutaj możecie wybrać jedynie kilka dni. Klienci są oczywiście niezainteresowani produktami, które chcecie im sprzedać, a szefostwo obiecuje premie do 900 zł...mydlenie oczu. Do tego na sali wysiadła klimatyzacja, albo nie zawsze ją włączają :) (a na zewnątrz 36 stopni w cieniu). Uciekajcie stamtąd proszę!

Aleksander

Dzień dobry, Czy ktoś się wypowie na temat pracy w Dziale Obsługi Skarg ?

anonymous

Witam jakie jest podstawa dla osoby początkującej

Joanna

@Pracownik, dziękuję za kontynuację rozmowy w temacie o pracy w Credit Agricole Polska. Napisałeś, iż pracownicy, często pomagają sobie w realizowaniu planów nałożonych przez pracodawcę. Czy pracownik, który wykona określone plany może liczyć na odpowiednio wyższe wynagrodzenie? Napisz, proszę, jak wygląda ta kwestia.

Joanna

@Prawda, czy możesz napisać coś na temat atmosfery panującej w pracy w banku Credit Agricole Polska? Jak wyglądają relacje pomiędzy pracownikami zatrudnionymi w tym miejscu pracy? Czy można liczyć na wsparcie bardziej doświadczonych pracowników w pierwszych dniach pracy? Napisz proszę coś na ten temat.

Pracownik
@Joanna 03.07.2018 09:11

Nie wiem jak w innych placowkach, ale u mnie w PB kazdy na kazdego moze liczyc. Kazdy kazdemu pomaga i nawet nawzajem pomagamy sobie dociagnac plany.

Mazia88

Jak wygląda szkolenie do pracy w placówce ? Są jakieś wyjazdy ?

Prawda
@Mazia88 27.06.2018 18:13

Beznadziejnie. Uczą jak gadać z klientem, żeby sprzedać mu jak najwiecej. Nic z programów komputerowych które w pracy są skomplikowane i wszystkiego musisz szukać. Przykładowo uruchomienie karty jest w uwaga Zastrzeżeniu karty. Gry i zabawy jak w przedszkolu.

Mazia88
@Prawda 02.07.2018 19:17

A gdzie odbywają się szkolenia i ile trwają ?

Prawda
@Mazia88 04.07.2018 09:33

Zależy. Wrocław lub Warszawa. Pierwsze trwało 3 dni potem cały tydzien

Pracownik
@Prawda 15.07.2018 21:46

Program wcale nie jest skomolikowany. Pracuje juz troche w CA i wystarczy ruszyc glowa. W innych bankach o wiele bardziej sa systemy skomplikowaneCo do szkolen to jak wyzej Wroclaw lub Warszawa.

Joanna

@Prawda, czy pracownik w trakcie odbywania szkoleń o których wspomniałeś sam pokrywa opłaty związane z zakwaterowaniem i wyżywieniem? Czy może bank Credit Agricole Polska bierze te opłaty na siebie? Napisz, proszę, jak to wygląda.

Joanna

@Mazia88, jesteś zainteresowany pracą w banku Credit Agricole Polska? Składałeś może swoje CV i aplikowałeś na któreś z wolnych stanowisk? Napisz, proszę, swoją motywację odnośnie poszukiwania informacji na temat tej firmy. Wiele osób może być w podobnym położeniu jak Ty i Twoje informacje mogą okazać się bardzo przydatne dla tych osób.

Joanna

@Patryk, przypominam Tobie, iż wypowiadamy się na forum publicznym, zarzuciłeś bankowi Credit Agricole Polska poważne przestępstwo jakim jest mobbing. Czy, aby na pewno dobrze rozumiesz to pojęcie? Czy w tym miejscu pracy występuje poniżanie, prześladowanie podwładnych lub innych współpracowników w miejscu pracy? Czy takie zjawiska występują według Ciebie w Credit Agricole Polska? Odnieś się proszę w sposób bardziej szczegółowy do swoich zarzutów pod adresem tego pracodawcy.

Patryk

Nie polecam. Zwłaszcza pracę w Dziale Decyzji Indywidualnych. Mobbing że strony przełożonych. Współpracownicy na każdym kroku szukają tylko co się zrobiło źle żeby lecieć z tym do kierownika. Większość pracowników to fałszywe osoby, które cały czas kapuja i się podlizuja. Pozdrawiam

Joanna

@iuh, dziękuję za wyrażenie opinii na temat banku Credit Agricole Polska z poziomu klienta. Opinie klientów oraz kontrahentów są równie ważne i pomagają w budowaniu pozytywnego wizerunku firmy. Czy możesz napisać coś więcej na temat usług jakie oferuje ten bank? Może posiadasz informację na temat warunków pracy jakie oferuje pracodawca w tym miejscu pracy? Zachęcam do dyskusji na ten temat.

iuh

Ten bank to jakas kpina. Promuja jakiegos brzydkiego, lysiejacego pana ktory jest niby nazywany wokalista. Bank to powinna byc powazna instytucja a nie jarmark bawiacy sie w promocje celebrytow.

Joanna

@red, dlaczego o to pytasz? Wątek główny forum jest na temat opinii o pracy w banku Credit Agricole Polska. Pytanie, które zadałeś w temacie mówi zupełnie o czymś innym. Zresztą taką informację można bez problemu znaleźć w internecie, bądź dla pewności napisać e-maila do banku Credit Agricole Polska, który odpowie na to pytanie.

Zostaw opinię o Credit Agricole Bank Polska S.A. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Credit Agricole Bank Polska S.A.