Credit Agricole Polska

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 61 ocen.

Opinie o Credit Agricole Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Credit Agricole Polska

Joanna

@Bednarz czyli w Credit Agricole Polska nie ma szans na zmiany stawek? Jest to praca głównie dla studentów? Czyli studentów odsyłam na stronę firmy, bo jest tam łatwa wyszukiwarka ofert pracy dla interesującego nas województwa i działu, w którym chcemy pracować. Ułatwia to zalezienie oferty odpowiedniej dla nas: https://kariera.credit-agricole.pl/oferty/

Bednarz

Praca w contact center nie polecam.Liderzy siedzą tam od początku Lukasa ,większość dostała to stanowisko kilka lat temu za sprzedaż.W chwili obecnej ludzie startujący na te stanowisko opowiadają ,że maja ciężka drogę do przebycia .Wiekszosc doradców siedzi tam już od kilku lat ,tłumacząc się , że nie chcą startować na lidera bo to trudna rekrutacja ,wyciskanie cytryny .Z roku na rok podobno czuja ,że jest coraz gorzej ,ale trzyma ich hipoteka itp .młodzi przychodzą i uciekają jak tylko znajda cos lepszego .Starsi pracownicy siedzą z przyzwyczajenia ,przyzwyczaili się do coraz gorszej bazy klientów ,rozliczeń ,coraz mniejszych premi lub coraz częściej w ogóle .Biora coraz więcej nadgodzin ,a plan nadal na poziomie 80% ,do wypłaty z tego 60% ,tzn.że będąc na miejscu 20 na 120 osób dostaniesz 60% z kwoty brutto np 400 zł.Jak ktoś ma lepszą podstawę to ujdzie . student bez dzieci i hipoteki jakoś wytrzyma ,ale przy większych wydatkach to nie poszalejemy.Do obrobienia coraz więcej ,jeszcze 5 lat temu były indywidualne plany ,każdy miał dobre zarobki ,darmowa kawa itp.Ranking jest tak ustawiony ,że wychodzi tak jak wyżej .Obowiazkow przybywa ,a możliwości sprzedażowych ubywa .Rozliczenia ,które ogarniają tylko specjaliści ,ale z powodu systemu ,musza się grubo nakombinować ,błędy migracyjne itp,reklamacje .wkur...klienci ,roszczeniowi i wszystko wylewane jest na ciebie ,a kasy coraz mniej w porównaniu do warunków sprzed 5 lat .Lider ci nie pomoże przy rozliczeniu ,bo oni tego nie robili za swojej kadencji .Pełno tabelek ,kiedyś się wysyłało jedna na tydzień ,a teraz kilka ,które robisz na szybko w 10 sekundowej przerwie miedzykontaktami.Wszystko do wyuczenia ale można się zastanawiać czy za ta kasę to warte świeczki .typowe corpo .Jedyne co jest tam wielkim plusem ,to ludzie.Spotkac można naprawdę ciekawych i wspaniałych ludzi ,ale tez odczuwa się powoli wyścig szczurów ,juz coraz mniej sobie pomagają i każdy patrzy jak zrobić plan.

sierzant 55
@Bednarz 04.10.2017 23:07
Praca w contact center nie polecam.Liderzy siedzą tam od początku Lukasa ,większość dostała to stanowisko kilka lat temu za sp...

Boisz sie zeby nie stracic pracy tak ladnie mydlisz oczka jak niewiem

Joanna

@Miecio czyli praca na część etatu polega na tym, że przychodzisz codziennie, ale nie zostajesz w wymiarze 8h? A czy rozmawiałeś z pracodawcą, żeby szkolenia odbywały się o innej godzinie? Czemu one się odbywały tak rano? Czy każdy miał obowiązek na nich być? Dzieląc się na forum takimi informacjami pomagasz osobom zainteresowanym pracą w Credit Agricole Polska.

Miecio

Pracowałem przez kilka miesięcy w call center credit agricole. Plusem pracy jest niewątpliwe przyjmowanie na umowę o pracę od razu, jasne zasady co do wypłaty wynagrodzenia. Miałem dobry kontakt ze swoją liderką, która miała pozytywne nastawienie dzięki czemu milej się pracowało. Minusem pracy jest to,że na lokalizacji Quatro Forum od wielu miesięcy nie działa klimatyzacja na sali sprzedażowej.XXI wiek,międzynarodowa korporacja,wychodzisz z roboty i śmierdzisz jak świnia. Nie odpowiadał mi także tryb szkolenia, które było na siódmą rano (radzę poczytać badania na temat nauki o takiej porze) i mało ciekawy format jego prowadzenia.Uważam,że credit nie dba o swoich pracowników, stawki w wielu działach zajmujących się weryfikacją czy przepływem dokumentów w banku są śmieszne, często ludzie którzy pracują tam wiele lat dostają tyle pieniędzy co ci nowozatrudnieni. Wielu z nich robi tam na nadgodzinach co odbija sie na tym,że klienci są wkurzeni, bo czekają tygodniami na rozliczenia,reklamacje itd.W call center za brak realizacji planu sprzedażowego ucina się premie ludziom, którzy siedzą tam za najniższą krajową. Często są to osoby koło 40,mające na utrzymaniu dzieci. Jestem ciekaw czy dyrektor działu też ma uciętą pensje w takiej sytuacji, ale nie sądzę. Credit to dobra firma na początek, ale nic więcej. Żeby mieć na wiecej niż waciki trzeba tam siedzieć na nadgodzinach a polityka firmy wobec pracowników jest taka żeby ich zajechać, a nie wynagradzać. Minusem jest też ogromne kłamstwo nazwane "elastycznym grafikiem" w praktyce to piec dni w których możesz sobie wybrać kiedy przychodzisz,ale nie musi to zostać zaakceptowane. Więc jest loteria jeśli chodzi o grafik. Faktycznie można pracować na cześć etatu, ale musi być to praca dzień w dzień.

Joanna

@Annika widzę, że jesteś zadowolona z pracy. Powiedziałabyś jakie według Ciebie są zalety pracy w firmie Credit Agricole Polska? Aktualnie jest prowadzona również rekrutacja na wiele stanowisk pracy. Co z własnego doświadczenia doradziłabyś osobom starającym się o pracę?

Annika

Bardzo spokojna praca, bez korporozgrywek, można się skupić na zadaniach. Francuska kultura pracy.

Andrea

Póki co 8 m-cy na stanowisku DK i jest ok. Wszystko zależy od ekipy w pracy i dyrektora. Kasa jest ok. Jak na Szczecin nieźle. Niecałe trzy tys podstawy na rękę plus premia która nie jest super olbrzymia ale jest i jak się dobrze postarasz to połowa wypłaty dodatkowo będzie. Luxmed super pakiet z dentysta za małe pieniądze, Multisport za 40zl i weekendy wolne.

Marek

Jaka podstawa i premia netto na stanowisku - przedstawiciel handlowy, obsługujący firmy oferujące kredyt ratalny ? Jestem z innej branży i nie mam pojęcia, jakie zarobki są realne na tym stanowisku, a zaproszono mnie na rozmowę.

AnnaMaria

Placówka Brzeg Pani "dyrektor" to jakieś nieporozumienie. Mobbing, traktowanie nowych pracowników jak g*wno. Ma swoich pupilków, a reszte ma za nic. Nie ma najmniejszego pojęcia o tej pracy i o placówce. Wyścig szczurów, marne pieniądze i postrzępiona psychika. Omijać szerokim łukiem!

Obecny pracownik
@AnnaMaria 31.07.2017 16:37
Placówka Brzeg Pani "dyrektor" to jakieś nieporozumienie. Mobbing, traktowanie nowych pracowników jak g*wno. Ma swoi...

Ta opinia wywołała w naszej placówce w Brzegu dyskusję wśród obecnych pracowników. Zgonie jesteśmy zszokowani tą krzywdzącą opinią. Szefowa placówki jest na ty stanowisku od początku istnienia tej placówki i ma pod sobą ludzi, którzy z nią współpracują już nawet ponad 11, 9, 8 lat. Skład zespołu pozostawał praktycznie niezmienny przez ponad 10 lat co było by raczej niemożliwe w warunkach mobbingu. Osoba pisząca opinię nie powinna robić tego w nerwach, a raczej zastanowić się "na czym polega praca w zespole" i nauczyć się przyjmować krytykę - nie jesteśmy doskonali. Pani Dyrektor zawsze stara się szanować ludzi i nawet w konfliktowych sytuacjach - jesteśmy tylko ludźmi :) - zawsze zapoznaje się z punktem widzenia każdej ze stron. Nawet byli pracownicy utrzymują nadal kontakt z wszystkimi pracownikami placówki z szefową na czele i przy nadarzających się okazjach spotykamy się - co świadczy o sile zespołu. Proszę o zapoznanie się z definicją słowa MOBBING, zanim się kogoś niesłusznie oskarży. Uważamy, że opinia jest bardzo krzywdząca. Nowi pracownicy zawsze mogą liczyć na pomoc wszystkich i ich zaangażowanie. Po prawdziwą opinię na temat naszej pracy zapraszamy do placówki :))))

Pracownik Placowki Brzeg
@Obecny pracownik 23.09.2017 21:39
Ta opinia wywołała w naszej placówce w Brzegu dyskusję wśród obecnych pracowników. Zgonie jesteśmy zszokowani tą krzywdzącą opi...

Dokladnie tak. Pani Dyrekotr to kompetentna osoba. Uwazam, ze to odpowiedni czlowiek na tym stanowisku. Jak na dyrektora przystało wymaga, ale o mobbingu nie ma mowy.

Ola

Czy ktoś wie jakie zarobki są we franczyzie? CA express? Mam tam rozmowe:-)

madi

Ta firma to jakaś porażka na pewno nie chce z nimi mieć nic wspólnego... odezwali się do mnie z propozycją pracy w call center, obiecywali gruszki na wierzbie- premie ok. nawet dwóch tysięcy, elastyczność etatu( wybór pół czy cały), różne benefity. Jak się okazało po czterech miesiącach podczas których męczyli mnie kiedy moge zrobić szkolenie dwutygodniowe poszłam w końcu na rozmowe ze względu na studia których nie mogę zaniedbać. Co się okazało? Kierowniczka działu jakby była za kare na tej rozmowie w dodatku jakby połkneła kij od szczotki, bardzo się obruszyła na moją odpowiedź na pytanie czego oczekuje od kierownika- odpowiedziałam wprost - chce sie nauczyc budowania relacji z klientem i oczekiwałabym od kierownika tego że musze się zwrócić do niego o pomoc. Bardzo było jej to nie w smak. Oczywiście mysleli że znaleźli osobę która mozna kierować tak aby była na każde zawołanie która nie powie złego słowa. Wprost się zapytała czy jak oddział nie dostanie premii to czy nadal będę się starać.. Na dodatek dużym minusem jest płatność za ubezpieczenie czy multisport - ci którzy poszli by na pół etatu dostają 1050 brutto- ok 760 netto z czego po odliczeniu właśnie tych kosztów zostaje nieco ponad 650. Nie polecam tam pracy nawet wrogowi-omijajcie tą placówkę szerokim łukiem...

Tomek
@madi 23.06.2017 18:18
Ta firma to jakaś porażka na pewno nie chce z nimi mieć nic wspólnego... odezwali się do mnie z propozycją pracy w call center...

Której placówki?

#gruby

Pracowałem w CA dość długo: gdy zaczynałem, moja córka miała 5 lat, jak mnie zwalniali - 18. Pierwsze lata były w Lukas Banku. To, co się nie zmieniło, to stabilność zatrudnienia - umowa o pracę, pensja na 28. każdego miesiąca. Niestety, premie roczne z roku na rok coraz słabsze i wszędzie cięcie kosztów, przez co zwolnienia w wielu obszarach, w tym także tzw. strategicznych. Tam, gdzie ja pracowałem, plusem była atmosfera tworzona przez niesamowitych ludzi - fachowców i pasjonatów. Niestety, to jednak przeszłość, bo presja liczb i tabelek wysadziła wielu z siodła: wypalili się i odeszli albo zostali zwolnieni. Poza tym rozpowszechniły się kolesiowskie układy, mobbing, lizusostwo i donosicielstwo. Obecnie, przynajmniej w moim obszarze, na tym polegają tam awanse i przesunięcia na stanowiskach. A wszystko pod szyldem "nowej strategii". Dlatego, pomimo tego, że poświęciłem bankowi kawał życia i serca, nie polecam go nikomu jako pracodawcy.

Joanna

@zamalo mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wyglądają praktyki w Credit Agricole Polska? Czego mogą spodziewać się osoby nimi zainteresowane? Jeśli do działu, w którym pracujesz pojawili się kiedykolwiek praktykanci, to chętnie dowiemy się jak wyglądała ich praca.

gosc123

Czy praktyki w tym banku są płatne?

zamalo
@gosc123 13.06.2017 23:11
Czy praktyki w tym banku są płatne?

Tak. 700 zł.

Joanna

Wątek służy do zostawiania opinii na temat firmy jako pracodawcy. Nie jest to miejsce do obrażania innych użytkowników wątku lub pracowników firmy. @Xerox jeśli jesteś pracownikiem Credit Agricole Polska to chętnie poznamy Twoją opinię na temat tego jak oceniasz firmę jako pracodawcę i dlaczego. Jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.

Zainteresowana

A jakie sa godziny pracy konsulatantow hotline?

aplikujący

Tydzień temu wysłałem CV w odpowiedzi na interesującą mnie ofertę pracy w IT w centrali. Spełniam wszystkie kryteria wskazane w ofercie ale minął tydzień i nikt się nie odezwał. Zastanawiam się czy jeszcze do mnie zadzwonią. Jakie są Wasze doświadczenia jeśli chodzi o pracę działu HR w CA? Ile u nich trwa analiza zgłoszeń, po jakim czasie od złożenia aplikacji do Was dzwonili? Będę wdzięczny za wszelkie informacje.

boniek
@aplikujący 22.05.2017 14:54
Tydzień temu wysłałem CV w odpowiedzi na interesującą mnie ofertę pracy w IT w centrali. Spełniam wszystkie kryteria wskazane...

Zazwyczaj firmy dzwonią tak sie w ciagu 2 tygodni, chociaz do mnie pewna korpo odezwała sie po 5 miesiącach (!). Tak czy śmiał rekruterzy spotykają sie z kilkoma najlepszymi kandydatami, a nie z wszystkimi pasującymi, you never know...

Joanna

@Tomek czy byłeś/jesteś pracownikiem call center Credit Agricole? Bardzo chętnie dowiemy się więcej o tym jak funkcjonuje ten dział. Wspominasz o niekompetencji liderów. Masz na myśli jakąś konkretną sytuację?

Johnny

Pozdrowienia dla super kolegów z Łodzi. Jest moc :D

Tomek

CC CA to jakiś cyrk na kółkach. Niekompetencja liderow jest wręcz przerażająca. Zero pojęcia o bankowości i działaniach systemów, na których pracują i procesów, które niby wdrażają. Współczuję klientom tego banku i obecnym i przyszłym pracownikom. Pozdrawiam :)

Joanna

@Xandra możesz opowiedzieć więcej o Twoich doświadczeniach w pracy w Credit Agricole Polska? Chętnie dowiemy się co sprawia, że polecasz pracę w tej firmie.

Karina

Ktoś coś może powiedzieć o zarobkach i ew. premiach w CA programistów z kilkuletnim doświadczeniem?

Aga

A coś o pracy na hotline może ktoś powiedzieć? Zarobki? Godziny pracy? Itp.

ar

Czy ktoś mógłby coś napisać o obecnej sytuacji w IT?

C-HASZ
@ar 21.12.2016 20:25
Czy ktoś mógłby coś napisać o obecnej sytuacji w IT?

A konkretnie co Cię interesuje albo jakie stanowiska? Bo tu pracuje kilkaset osób. Generalnie spokój, brak nadgodzin, technologicznie ciekawie, więc dużo ludzi pracuje tu przez wiele lat (ja od 4), kierownika też mam ok. Minus, że nie ma benefitów czy imprez jak w niektórych firmach IT, na szczęście pensja jest ok więc mogę sobie kupić sam.

Pozdro71

Pracowałem 3 miesiące jako młodszy doradca klienta w call center CA, dłużej nie dałbym rady, zacznę od rozmowy kwalifikacyjnej gdzie bardzo miła Pani powiedziała, że będę miał wolne soboty i niedziele, to był mój postulat ze wzgledu na studia zaoczne, miałem wolne weekendy ale tylko w pierwszym miesiącu. Stres, jak ktoś nie jest bardzo bardzo odporny to na starcie mówię, że lekko nie jest, pierwszy miesiąc idzie przeżyć, później mimo, że nie należę do ludzi słabych psychicznie zdarzały się dniówki po których na nastepny dzień przed pracą wymiotowałem. Raczej nie radzę liczyć na pomoc liderów w drugim i nastepnych miesiacach zatrudnienia, przecież jest milion procedur w intranecie, szukaj sobie, znajdź, nie sprawdziłeś to sprawdź. Ogólnie nie pracujesz z ludźmi tylko z słuchawką i komputerem, urlop też zglaszasz przez formularz w intranecie i nie wiesz czy dostaniesz czy nie, przerwy są sprawdzane co do kilku sekund. Wysiada gardło, jak 10 babć zadzwoni zrobić 5 przelewów przez telefon i odczytasz każdej 5 razy 26 cyfrowy nr rachunku. Teraz czekałem na pit-11, nie zdziwiłem się gdy pomimo podania moich aktualnych dnych adresowych, pit został wydany ze starymi danymi, czyli kadry też mają bałagan.

młokos

DOBRZE UŁOŻONy system godzinowy to podstawa rozumiem, dobrze w takim razie że tutaj jest z tym okej, godziny są sztywne i da się to jakoś z życiem pogodzić - ciekawe tylko na jakim konkretnie stanowisku w firmie pracujesz, ja myślę o praktykach w Białymstoku u was w banku

Daga

Generalnie ok, porównując do Eurobanku, gdzie wczesniej pracowałam, to pracuje się dużo spokojniej. Dla mnie ważne, że nie ma nadgodzin (b.rzadko) i po 8h mogę iść do domu. Sorry, ale praca to nie całe życie.

Endriu95

Nigdy więcej nie chce mieć styczności z tym bankiem mają gdzieś klienta jest to tragedia dzwonie do nich a oni nic nie wiedzą na temat mojej sprawy ciągle przekierowują.. A jak już ktoś cudem coś wie mówi że zbada sprawę i zadzwoni późniejszym od dwóch dni zero kontaktu ze strony banku TRAGEDIA..

anonim

(usunięte przez administratora)

Nis87

A Ty co, niepelnosprawny? ;P Poszukaj, pewnie maja na swojej stronie.

Yuno

Zalezy gdzie trafisz - ja jestem w IT w (programista Java) i moge polecic. Na plus roznorodne technologie, ciekawe projekty i duzy dzial IT od ktorego mozna sie uczyc i zmieniac stanowisko (ponad 200 osob). Do poprawki- nie ma wyjsc integracyjnych.

kkk

Czy w Credit Agricole chcieli zaseiadczenie o niekaralnosci ?

Xandra
@kkk 22.06.2016 07:08
Czy w Credit Agricole chcieli zaseiadczenie o niekaralnosci ?

U mnie nie chcieli zaświadczenia. Generalnie polecam pracodawcę, chociaż żeby było idealnie, to nie powiem ;) Dostałeś się?

Stefcia

Porażka jakaś. Baaaardzo niemiła rozmowa z rekruterką. Odniosłam wrażenie, że staram się o staż u chińskiego Cesarza... Poza tym ich oferta to jakaś kpina. Staż 40h tygodniowo za 400zł netto. Przepraszam, a z czego żyć i kiedy iść na uczelnię? Umowa na minimum 3 miesiące. Ktoś zadzwonił po tygodniu i zaproponowano mi negocjacje. Zaproponowałam 1000zł. A rekruterka 400 tak jak podczas rozmowy i negocjacje się skończyły, bo nie mogą dać więcej. Nie dość, że praktykują politykę ,,wyciśniętej cytryny" to jeszcze robią z ludzi idiotów.

lusa

To tak nie działa @flo tam wszyscy zajmują sie wszystkim.Po 1,5roku chodzenia za Dyrektorem z prośbą o egzamin na stanowisko Doradcy,udało sie i zmieniłam stanowisko i uwierz mi że w moich obowiązkach nie zmieniło się nic zupełnie.Robiłam dokładnie to samo kiedy byłam "młodszym"

lusa

@góra,Też myślałam że jak niższe stanowisko to mniej obowiązków ale niestety tak nie było.Nie wiem czy tak jest wszędzie czy to może zależy od Dyrektora który myśli tylko o tym żeby placówka zrobiła jak największy plan

lusa

Pracowałam 1,5roku na stanowisku młodszy doradca klienta i miałam takie same plany i obowiązki jak doradcy klienta.Różnica:dużo mniejsze wynagrodzenie i premie

anonim

(usunięte przez administratora)

mamed

pracuję 2 lata w placówce gdzie pracowałem młodszy doradca miał taki sam plan i zakres obowiązków jak doradca klienta. różnica w wynagrodzeniu.

gość

Witam, Pracowałam w CA przez 6 miesięcy.To nie Bank tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny,pracownika traktują rzeczowo, premie sprzedażowe tak-" Pod warunkiem,że dział zrobi sprzedaż minimum 80%". Jak się rozchorujesz Ty albo Twoje dziecko to masz pecha i planu Ci nawet nie obniżą.Na chama wciskają swoje produkty pracownikom,że to niby 0%kredyt, konto VIP bez opłat. Lider przy innych pracownikach tak Cię zmiesza z błotem,że odechce Ci się pracy w jakimkolwiek banku. Podejmując pracę w tym Banku TRAUMA murowana. Sprzęt komputerowy z 18 wieku, co chwilę się zawiesza, wywala Cię z sieci, a tabelka tabelkę goni,czasy się nie zgadzają .Jednym słowem mają Ciebie za robota. Szczerze nie polecam tej Firmy nikomu, nawet studentom, bo nie będą mieli kiedy się uczyć. I to ma być Firma przyjazna mamom.

marta

Jest ktoś kto pracuje we Wrocławiu na call center bądź będzie zaczynał 1.02 pracę ??

dzika

Każdy ma swoje zdanie, ja po 9 latach taką opinie wyrażam. Źle nie jest, ale też bez fajerwerków. Popracujcie i sami oceńcie

dzika

Tak, CA daje umowę o pracę. Możesz mieć dobrą opinię o całej grupie kapitałowej ale pamiętaj że takie spółki jak bank czy Efl rządzą się własnymi prawami. A praca w tym banku powoli przeradza się w akwizycję.

dzika

CA istnieje już od dawna, wcześniej jako Lukas Bank, ale to nadal ta sama firma. Ja pracuję tu 9 lat, na różnych stanowiskach i mogę powiedzieć, że nie jest najgorzej. Jak ktoś chce pracować to wszędzie się odnajdzie. To prawda, że dają umowę o pracę, premie są na waciki, socjal- mogę uznać, że go nie ma, na stanowiskach zwykłego doradcy szkoleń brak. Typowa corporacja z corpoludkami. Dlatego odchodzę

kiki

Pracuję w firmie od 10 lat wiele się zminiło ale nie ma tragedii. Ktoś kto zatrudnia się w banku musi mieć świadomość że będzie tam sprzedawał a nie klepał ratki. Plan jak plan jest wszędzie premia zależy w jakiej placówce jesteś ja jestem w czwartej i jest super zespół zgrany wszyscy robią swój plan dzięki temu jest premia zespołowa. Niedługo zaczynam na stanowisku DKB lepsza podstawa i premie. Trzeba nastawić się na sprzedaż i tyle.

Nati

Zgadzam się z tą opinią w 100%! Nic dodać, nic ująć! Pracuje w CA prawie 2 lata. To jest wyścig szczurów, nie ma jakichkolwiek moralności i etyki w tej pracy, tak jak poprzednik napisał, liczą się tylko tabelki. Ja zaczęłam się stawiać, odmawiać wykonywania niektórych poleceń bo są poprostu niezgodne z prawem. Ciekawe czy zaraz nie będzie wakaty na moje miejsce. Ale zbieram dowody i w międzyczasie szukam innej pracy. Porażka! Dyrektorzy placówek i dyrektorzy regionu to totalne poj..by którzy mają wyższe ambicje ponad swoje siły i mobbing jest tu chlebem powszednim

Nati

Zgadzam się z tą opinią w 100%! Nic dodać, nic ująć! Pracuje w CA prawie 2 lata. To jest wyścig szczurów, nie ma jakichkolwiek moralności i etyki w tej pracy, tak jak poprzednik napisał, liczą się tylko tabelki. Ja zaczęłam się stawiać, odmawiać wykonywania niektórych poleceń bo są poprostu niezgodne z prawem. Ciekawe czy zaraz nie będzie wakaty na moje miejsce. Ale zbieram dowody i w międzyczasie szukam innej pracy. Porażka! Dyrektorzy placówek i dyrektorzy regionu to totalne poj..by którzy mają wyższe ambicje ponad swoje siły i mobbing jest tu chlebem powszednim.

aga

Słyszałam opinię z pierwszej ręki, że pracownicy dostają tam często dość wysokie (w stosunku do zarobków) kary pieniężne za różne błędy. Nie mogę w to uwierzyć, proszę o opinie bo boję się zaczynać tam pracę.

gosc

jakby ich się zapytać co robia to nie wiedza co robia tak zamotani

alan

Najbardziej szurnięci są w placówce w Zgorzelcu nie wiedza caly dzień co robią i w tym co robią ciagle się plątaja

5

Zgadzam się obecnie pracownicy Tc składają pozew o mobbing. Skończy sie straszenie i poniżanie ze strony liderów

anonim

(usunięte przez administratora)

lukas

wczesniej Lukas Bank, wlasciciel ten sam ,nastapila tylko zmiana nazwy na CA .wiem bo pracuje 15 lat

prawda

Widać nikt tutaj się nie zna albo wymyśla farmazony moja bya żona pracuje w ca i zarabia 2600 netto wiec się ogarnijta nieroby

Zostaw opinię o Credit Agricole Polska - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Credit Agricole Polska