Humaneo

3. Opinie o pracodawcach Nowy Sącz
  5. Opinie o Humaneo

Opinie o Humaneo Nowy Sącz Nawojowska 12

WebsiteIconHumaneo

Nie przegap nowości o Humaneo!

Sylwia

05.03.2018 13:34

Idealni nie są ale bez dramatu ja bylam w ich projekcie było ok koleżanka wpadła do projektu którego byli podwykonawcą tam trochę gorzej ale co zrobić. Opuźnienina w wypłatach były ale zawsze jak zadzowniłam udało się załatwić.
    Gregori

05.03.2018 13:32

Nie wiem o co chodzi z tymi niezbyt dobrymi ocenami. Ja byłem na szkoleniu poszło w miarę sprawnie do tego staż załatwiony trochę mnie pośrednik pracy przegonił ale za to już sobie 3ci miesiąc pracuję dzisiaj urlopik co prawda ale cóż trzeba czasem o zdrówko zadbać.
    Luna

12.02.2018 11:48

Cześć, firma jak firma różne wypadki ma ale ludzie pomocni naprawdę. Czasem zdarzy się chwile zwłoka z wypłatą stażowego ale jak się człowiek spokojnie zainteresuje i zapyta to zawsze starają się ogarnąć temat
    Heinrich

24.01.2018 15:16

Witam. Jak długo po zapisaniu czeka się na szkolenie? Czy odbycie stażu jest obowiązkowe? Dużo negatywnych opinii widzę. Miałem doświadczenie w przeszłości z inną firmą szkoleniową i też były opóźnienia w płatnościach ale wszystko na koniec się zgadzało.
    obserwat5000

07.01.2018 16:28

Prawda jest taka, że ani humaneo ani UP nie jest dobre. Najlepiej by było trzymać się z daleka od nich wszystkich, mówię również o biurze pracy - staże to badziew , rzadko kto zostaje po stażu, staże są dobre jak się ma znajomości. Najlepiej by było po prostu mieć robotę niż bawić się w te gówniane staże i kursy i taka jest prawda . Rynek pracy gnoi wszystkich ludzi każdy chce mieć za darmo pracownika i każdy łaskę robi jeślli chodzi o przyjęcie do pracy , każdego (usunięte przez administratora) obchodzi czy mam pracę czy jestem bezdomy i każdy by miał w (usunięte przez administratora) nawet gdybym zdechł, a ja mam jeszcze czarnym dawać na tacę i po kolędzie- żenada....
    obserwat5000

07.01.2018 16:12

Prawda jest taka, że ani humaneo ani UP nie jest dobre. Najlepiej by było trzymać się z daleka od nich wszystkich, mówię również o biurze pracy - staże to badziew , rzadko kto zostaje po stażu, staże są dobre jak się ma znajomości. Najlepiej by było po prostu mieć robotę niż bawić się w te gówniane staże i kursy i taka jest prawda . Rynek pracy gnoi wszystkich ludzi każdy chce mieć za darmo pracownika i każdy łaskę robi jeślli chodzi o przyjęcie do pracy , każdego (usunięte przez administratora) obchodzi czy mam pracę czy jesem bezdomy i każdy by miał w (usunięte przez administratora) nawet gdybym zdechł, a ja mam jeszcze czarnym dawać na tacę i po kolędzie- żenada....
    Arek

11.12.2017 19:24

Ja miałem też problem z pieniędzmi ale zadzwoniłem i pogadałem spokojnie z takim gostkiem Paweł chyba czy jakoś tak załatwiliśmy sprawę od ręki. Zadzwońcie i spróbujcie

23.11.2017 20:45

D34f

06.12.2017 16:15

Człowieku idź do UP i porównaj sobie z UP.
    Aaa

04.12.2017 23:06

Jesli chcecie poczytac prawdziwych opinii na temat Humaneo to czytajcie opinie wystawione sprzed listopada. (usunięte przez administratora)Prawda jest taka, jesli masz inne zrodlo dochodu i czasu od groma to zapisz sie na kurs... w innym wypadku nie polecam.
    Pati

22.11.2017 22:49

Byłam tam na szkoleniu rozpoczęło się w wakacje, zanim skończyłam szkolenie dostałam pierwszą ofertę stażu. Nie skończyłam jeszcze stażu a wiem, że mam duże szanse na zatrudnienie. Dzięki za pomoc 3majcie Się
    lukasz

22.11.2017 22:24

u mnie pieniadze przyszly szkolenie ok zreszta koparki nie da sie inaczej zrobic ciastka moglyby byc lepsze posrednik ktory mi pomagal znalezc starz byl spoko
    Adi

16.11.2017 18:19

Ja miałem kilka starć z pracownikami Humaneo i nie obyło się bez awantury. Ale na koniec było wszystko git. Załatwił mi staż szkolenia były spoko
    Katia

16.11.2017 15:58

Nie rozumiem skąd tyle złych opinii u mnie szkolenie spoko doradca i psycholog tez. Staż znaleźli i będę zaczynać w przyszłym tygodniu.
    Karola

15.11.2017 22:01

Ja jestem na szkoleniu po opinia h bałam się bo przeczytałam je już jak się zapisałam do tej firmy ale okazało się naprawdę dobrze nie wiem jak z pieniędzmi bo jeszcze nie skończyłam szkolenia a wypłacają chyba po zakończeniu dam znać co i jak pozniej.ale obsługa niezła panie całkiem pomocne cetering moze szału nie robie ale kawka i herbatka zawsze jest nie ma na co narzekać
    Grażka

15.11.2017 15:11

Jestem po szkoleniu w tej firmie na szkolenie czekał 3 tygodnie ale było fajnie pani co je prowadziła była naprawdę spoko. Pieniądze dostawałam w terminie zaraz zaczynam staż taki pan od nich dośc szybko mi znalzał miejse na staż.
    Mariusz

15.11.2017 14:36

Kasa w terminie na szczęście staż dostałem po dwoch tygodniach w sumie dziwna ekipa pracuje w Humaneo ale nie jest zle. Czytalem troche opinii tutaj i troche się bałem iśc do nich ale jest jako tako nie ma co narzekac
    Xxx1235

15.11.2017 10:50

Tydzień temu skończyłem szkolenie Kaska na w terminie była jutro mam rozmowe w firemce na staz tak ze do przodu
    Grześ

15.11.2017 10:08

U mnie spox pieniążki w terminie mogli by więcej przelać :) pozdro
    manga_ka

14.11.2017 20:33

czesc u mnie podobnie kaska na koncie bez problemowo, może wpisy na forum daly im do myslenia?

Kontakt - Humaneo

Nawojowska 12 33-300 Nowy Sącz

Humaneo
    Branża główna: Kursy i szkolenia

ADA

14.11.2017 20:29

Halo!! szkolenie skonczylam, na stazu już jestem miesiąc pieniądze w pieniądze na koncie dzień po terminie. Jak u was?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Humaneo?

karolek_w

14.11.2017 12:42

U mnie wszystko ok. Właśnie jestem po szkoleniu i czekam na staż. Kasa za szkolenie zgodnie z zapewnieniami na koncie

27.10.2017 12:03

Pełno tu złosci ja tam swoje doswiadczenia tez mam ale udalo mi się dostać na staz i do pracy czy poszedl bym tam jeszcze raz nie wiem faktycznie o kase niemal trzeba bylo sie prosic raz juz się wk.. i zadzownilem ze chce gadac z jakims szefem a nie lepkami roztropkami okazalo sie ze szkolenia sa organizowane prze Humaneo ale staze juz finansowane sa przez inna firme. Tak czy siak juz jestem poza projektem. Napewno trzeba ich meczyc nie wiem czy to natlok pracy czy sa (usunięte przez administratora) jak troche podzwonilem sprawa byla zalatwiana
    romek_atomek

27.10.2017 12:09

Adaś a Ty nie jesteś jakimś stażystą w Humaneo? Nie no żarcik nie obrażaj się pan. w sumie racji trochę masz jak się dokręci tam śróbę to temat jest załatwiany ja raz miałem kiche z kasą chyba z 2 tygodnie czekałem poszedłem zrobić awanture bo akurat mieszkam w regionie gdzie siedzibę mają. Kasa przez nich nawet nie przechodzi obczajcie kto jest nadawcą przelewu.

20.10.2017 11:08

dupa_jasia

27.10.2017 12:05

OO trzeba uważać z takimi opiniami ostrymi ja raz z jedną firmą za takie gadanie miałem kłopot.
    Aga

15.10.2017 23:24

Osoby pracacujace w tej firmie to osoby ktore staraja sie nam pomoc. Nikt nie docenia tego ze mamy bezplatne szkolenia, ze mozemy sie czegos nauczyc. Ludzie cierpliwosci bo jest nas wielu i nawet jak firma, ktora nie zawsze jest odpowiedzialna za pieniadze to i tak je wyplacaja z niewielkim opoznieniem! Pani Aneta jak i reszta zespolu to fajne osoby. Obrazacie wszystkich, a czy ktos pomyslal ze oczernianie ludzi nazywajac ich uszustami jest karane! Zastanowcie sie czy chcecie pieniadze czy po prostu zdobyc prace i mozliwosc darmowych kursow!
    Magda

09.10.2017 13:51

Ta widzę chyba , że pracownicy Humaneo zaczęli pisać pozytywne komentarze. Mi się pracować chce, ale byłam niezadowolna z ich Pracy. Ktoś napisał, że telefony odbierają nawet po pracy. Śmiechu warte, gdyż ja do nich usiłowałam się skontaktować to przez 2 tyg nie odbierali. O glupie zaświadczenie musiałam dzwonić i pisać, to dopiero po 2 tygodniach otrzymałam je. Organizacja fatalna. Z mojej grupy osób tlko 3 osoby poszły na staż w czym sami sobie je znalezliśmy, reszty nawet na rozmowę nie wysłali. Ja bym to zrozumiała, gdyby od początku powiedzieli , że trzeba sobie samemu staż znaleźć, a nie sciemniali ciagle , że oni znajdą. Nawet tak się reklamują, na ogłoszeniach że znajdą staż. Szczerze nie polecam. A pieniadze to już inna kwestia.
    Damian

11.10.2017 12:27

Rownież uważam ze pozytywne opinię, piszą pracownicy Humaneo. Bardzo słaba organizacja. Nie podobało mi się to biuro. Nie polecam nikomu, wrecz jak znajomi sie pytają czy iść do tego biuro to odradzam. Sami sobie szczerze dołki kopią, jakby byli w porządku i wszystko jak należy to każdy by polecał tą fimę i mieli by dużo ludzi , a ze zawalają sprawę to coraz mniej ludzi chce tam iść,. Tak działa marketing szeptany. Powinni sie zastanowić nad sobą .
    Gośka

07.10.2017 18:11

Brałam udział w szkoleniu odnośnie technik sprzedaży i było wszystko jak należy ale w naszej grupie różne osoby były, którym wszystko przeszkadzało, ze szkolenia wychodzily po obiedzie a o pieniądze za szkolenia pierwsze, robicie dobra robotę a hejtami się nie przejmujcie
    Szymek

07.10.2017 18:02

Ja również byłem zadowolony poszedłem na staż tam gdzie chciałem jako operator CNc jak byłem zarejestrowany w urzędzie pracy to nie otrzymałem zadbej oferty, dziwie się tym złym opiniom ale jak się komuś nie chce pracować to ze wszystkiego nie zadowoleni

06.10.2017 19:16

Też byłem niezadowolony, jednak jak się okazało co do wypłat za szkolenia to nie wina Humaneo , tylko firm które zleciły im wykonanie kursu. Panie koordynatorki bardzo miłe i pomocne telefon potrafiły odbierać zarówno po godzinach pracy jak i w weekend . Pozdrawiam zespół Humaneo
    Zadowolona

06.10.2017 19:10

Zapisałam się kurs odbyło się wszytko tak jak przekazywał Koordynator: spotkania z doradcą, pośrednikiem szkolenie, a teraz oczekuje na staż. Jestem po szkoleniu i po rozmowach u pracodawcy, a to, że pośrednik dopytuje czy mamy jakieś oczekiwania do pracy i ewentualne miejsce to chyba tylko z korzyścią dla nas.
    Zadowolona

06.10.2017 19:09

Bartek

29.09.2017 18:33

Beznadziejna firma. Obiecywali że znajdą staż, a nawet na żadną rozmowę nie wysłali. Kurs sie rozpoczął po 6 miesiącach.(usunięte przez administratora) Nie polecam
    Janusz

29.09.2017 13:12

Dla mnie to biuro to była kula i nogi. Nawet wrogowi bym nie polecił tego biura. (usunięte przez administratora) Traktują źle człowieka. Jedna wielka masakra
    Marlena

26.09.2017 11:09

Zgadzam sie z powyższymi opiniami. Kompletny brak szacunku. "Koordynatorzy" albo nie odbierali telefonów, albo ich odpowiedzią było "nie wiem". Zero organizacji. Nie polecam!!!!!
    Ania

24.08.2017 10:14

Witam! zapisałam się na kurs handlowiec, szkolenie ukończyłam i pieniądze za szkolenie otrzymałam. Pozdrawiam
    Rias

17.08.2017 18:59

Kurs rozpoczął się po kilku miesiącach .Ciągłe wymówki odnośnie wypłaty ,którą powinniśmy dostać miesiąc temu. Zwroty za dojazdy to też jakieś żarty (nikt nic nie dostał) Staż miał zostać załatwiony też już dawno temu a do tej pory nikt nic nie wie. Od jednego koordynatora dowiadujemy się ,że mamy staż tu i tu , później następny mówi ,że mieliśmy sami sobie załatwić. Kiedy chcemy się jakoś dogadać okazuje się ,że pół firmy jest na urlopie. NIGDY WIĘCEJ STRATY NERWÓW I PIENIĘDZY (DOJAZDY)
    ada

26.07.2017 16:45

Nie polecam. Kompletny brak profesjonalizmu, odpowiedzialności i szacunku do uczestników projektu, którzy nie są informowani o zmianie terminów i godzin spotkań. Koordynator niedoinformowany, na każde pytanie odpowiada ni wiem i obiecuję że jak się dowie to oddzwoni ale nigdy nie oddzwania. Na staż czekam od stycznia. Jeśli ktokolwiek myśli o zapisaniu się na projekt do humaneo to radzę trzymać się od tego stowarzyszenia daleko.!
    Łukasz

18.07.2017 12:13

A ja czekałem bardzo krótko, na następny dzień po spotkaniu z rekrutacyjnym byłem na spotkaniu z doradcą zawodowym i już jestem na szkoleniu (minął trochę ponad tydzień)
    fred

10.07.2017 11:05

macie rację, też troche czekalem na szkolenie (ponad 2 miesiące) ale jak w urzedzie pracy chcialem sie zapisac na operatora CNC to kazali mi czekać pół roku... Jak ruszylo szkolenie to reszta byla ok

Zostaw merytoryczną opinię o Humaneo