Egis Road Operation Polska

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 139 ocen.

Opinie o Egis Road Operation Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Egis Road Operation Polska

Marta

Specjalista ds. Kluczowych Klientów - Onkologia nowa oferta pracy w Warszawie. Czy rekrutacja jeszcze trwa?

y

a wiecie ile u nich może prowizji miesięcznie przedstawiciel medyczny zgarnąć?

anonim

(usunięte przez administratora)

Jaros

Ofert nie widać bo Egis Road Operation nie obsługuje już poboru opłat. Obecnie zajmuje sie tym Kapsch Road Services

xoxo1

Zależy jak na to patrzeć, jak masz czym dojechać do pracy na Karwiany albo któreś z SPO to 2 tysiące wyglądają zachęcająco. Ale jak masz już z własnej kasy pokryć dojazd to już robi się trochę gorzej. Pytanie jak tam się pracuje poniedziałek-piątek po 8h to byłby fajny grafik ale zazwyczaj w takich firmach trzaskasz 10h albo i więcej.Dla mnie osobiście istotnym jest elastyczność tego grafiku w sobotę-niedziele mam szkołę.Ludzie i atmosfera wcześniej wylewali tu na siebie wiadro pomyj ciekawe czy teraz się coś zmieniło w obustronnym podejściu kierownik-pracownik.

KTS

Kupie KIA ceed ktos? cos?

Agencja

W egis 2,5 tys nie zarobisz, ale jak dojeżdżasz 45 km do bramek to może warto rozważyć inna firmę z okolicy na A, która dowozi pracowników. Oszczędzisz na dojeździe.

talzolifibufi

Ale jak w mojej okolicy nie ma prawie w ogóle pracy, to nie mam wyjścia, muszę mieć cokolwiek.

talzolifibufi

Zastanawiam się nad aplikacją na tą ofertę: http://olx.pl/oferta/kasjer-inkasent-karwiany-CID4-IDbjJ33.html#0b7ebd7a7e, kasjer/inkasent. Interesuje mnie wysokość płacy brutto, ponieważ musiałabym dojeżdżać 45km. Czy mógłby się ktoś na ten temat wypowiedzieć? Z góry dziękuję.

justyna

Czy wiadomo kiedy k.....psch przejmuje bramki? I czy będą zwalniać

anonim

(usunięte przez administratora)

justyna

Hej. Ja pracowałam w ERO i była to moja bardzo dobra praca. Płaca dobra, wszystko zgodnie z KP, wiadomo - praca z ludźmi w ruchu ciągłym ma to do siebie, że nie zawsze będziesz wychodzić na przerwę po dokładnie 4 godzinach pracy. Ale pracodawca stara się, by było dobrze, więc pracownik też powinien. Pozdrawiam ekipę z PPO Karwiany! W szczególności szefa wszystkich szefów z czasów, kiedy pracowałam (czyli IX - XI 2012 rok). Nie jeździ się za darmo po A4, ale to nie wymysł Egis Road Operation, a poje*%^@$^! rządu, że w Polsce mamy, jak mamy. Ciao! :)

Mark

kurde slyszalem ze tak jest na Pradach

pati

okradaja nas dziennie z 30 minut wolnego czasu, pracujemy swiatki piatki i niedziele za 1400 zl.wraz dodatkiem nocnym .Nie polecam tej pracy,rygor na nockach nawet przerwy nie masz na toalete.Szukam innego zajecia i zwolnie sie rotacja jest ogromna ludzie sie zwalniaja bo zo nie jest dobra praca i grozna dla zdrowia.

anonim

(usunięte przez administratora)

majka

czegoś tu nie rozumiem czytając te brednie jak to nie siedzą inkasenci przy monitorach a przed czy siedzimy przed telewizorem ....... co za idiotyzm te bzdury to pewnie wyzej postawieni piszą ... a ogólnie to w tej firmie to dramat nie raz jest tak że się idzie na 1 przerwe bo korki i nie ma kto cię zmienić zresztą można by pisać i pisać...... odradzam wszystkim ten bajzel .. a specjalnie nie ma komu pracować bo chętnych brak a jak przyjdą to nawet szkoleń do końca nie przechodzą

skąd to bierzecie

ktoś pisze o przerwie 5 minut co godzine w pracy przy monitorze - poczytajcie sobie nieco, bo inkasenci nie pracuja przy MONITORACH. co do wolnych sobót czy niedziel - należy sie co czwarta niedziela wolna, a nie jakieś weekendy. siejecie tu jakieś nieprawdziwe informacje, rzucacie przepisami, a nie wiecie co macie w papierach? jak komuś źle to powinien się zwolnić, ale to chyba normalne, że na forum - będąc anonimowym - trzeba ponarzekać :)

Marek
@skąd to bierzecie 22.12.2014 03:35
ktoś pisze o przerwie 5 minut co godzine w pracy przy monitorze - poczytajcie sobie nieco, bo inkasenci nie pracuja przy MONITO...

Kolego przestań pisać pierdoły tylko posiłkuj się aktualnym Kodeksem Pracy zwłaszcza czasem pracy i co się komu należy. Szkoda że Ty pozostajesz anonimowy pracowniku średniego szczebla kierowniczego firmy. Ciekawe czy tak Ci kazali czy te głupoty piszesz od siebie samego by zapunktować u przełożonych.

xx

Grzegorz ty też śledzisz to forum ?:)

Grzegorz
@xx 24.11.2014 20:04
Grzegorz ty też śledzisz to forum ?:)

Śledzę

Marek

Gdyby ktoś się ze mna nie zgadzał proponuje zapoznać się z Ustawą Kodeks Pracy Dział VI począwszy od rozdziału I, art. 128 do VII art. 151 cały czyli 151 *12 Pozdrawiam i propozycja dla wszystkich jeśli uważasz że pracodawca Cię wykorzystuje odwiedź Inspektorat Pracy dane tele adresowe znajdziesz w Internecie lub adwokata specjalizującego się w prawie pracy. Proponuję zapoznać się z aktualnym Kodeksem Pracy gdyż tam jest wyszczególnione wszystkie uprawnienia , przywileje a także odpowiedzialność pracownicza wobec pracodawcy i inne.... Pozdrawiam Marek

Marek

Ciąg dalszy gdyż jest ograniczona ilość znaków; •Odpoczynek tygodniowy można skrócić także, jeśli przechodzisz z jednej zmiany na drugą,zawsze jednak musi on trwać 24 godziny. Gdy pracodawca skróci Twój odpoczynek dobowy, musi go zrównoważyć przed upływem okresu rozliczeniowego, czyli o ten czas wydłużyć inny odpoczynek. Przerwy podczas pracy Oprócz odpoczynków od pracy dobowych i tygodniowych musisz mieć zapewnioną przerwę podczas pracy, wliczoną do czasu pracy: •minimum 15-minutową, jeśli pracujesz w danej dobie 6 godzin lub dłużej, •minimum 5-minutową po każdej godzinie pracy przy monitorze ekranowym. Pracodawca może wprowadzić jedną dodatkową przerwę trwającą max. 60 minut, przeznaczoną na spożycie posiłku lub sprawy osobiste. Przerwa taka nie jest jednak wliczana do czasu pracy. Wynagrodzenie: kiedy i jak często? Wynagrodzenie powinieneś otrzymywać: •co najmniej raz w miesiącu albo częściej, w stałych, ustalonych terminach, •najpóźniej dziesiątego dnia następnego miesiąca, czyli np. wynagrodzenie za maj musisz otrzymać najpóźniej 10 czerwca. Gdy dzień wypłaty przypada na niedzielę lub inny dzień wolny, powinieneś otrzymać wynagrodzenie w dniu poprzednim. Wynagrodzenie: ile? Minimalne wynagrodzenie w 2012 r. wynosi 1500 zł brutto dla zatrudnionych na pełen etat. W pierwszym roku pracy możesz otrzymywać mniejsze wynagrodzenie, ale nie niższe niż 80% minimalnego. 1500 zł to ogólna kwota wynagrodzenia, która może obejmować nie tylko wynagrodzenie zasadnicze – również np. premie lub inne składniki, ale nie wynagrodzenie za pracę w godzinach nadliczbowych. Wynagrodzenie: w jaki sposób? Wynagrodzenie powinieneś otrzymywać: •w miejscu i czasie określonym w regulaminie pracy lub innych przepisach obowiązujących u Twojego pracodawcy, •w formie pieniężnej; tylko część wynagrodzenia możesz otrzymywać w innej formie (np. produktów spożywczych), pod warunkiem jednak, że dopuszczają to przepisy odpowiednich ustaw lub układów zbiorowych pracy, •do rąk własnych; możesz otrzymywać je przelewem bankowym na Twoje konto, tylko gdy wyrazisz na to pisemną zgodę. PAMIĘTAJ ! W żadnym wypadku nie możesz się zrzec prawa do wynagrodzenia, czyli zgodzić się na pracę za darmo! Masz prawo wglądu w dokumenty, na podstawie których pracodawca obliczył Twoje wynagrodzenie. UWAGA! Jeśli pracujesz w kilkumiesięcznym okresie rozliczeniowym, to wystarczy, że dodasz wymiary czasu pracy dla poszczególnych miesięcy należących do Twojego okresu rozliczeniowego, a otrzymasz wymiar czasu pracy dla całego okresu rozliczeniowego. Jeśli mogłem być pomocny to dobrze i Pozdrawiam

Marek

Słowniczek ważnych pojęć Czas pracy – czas, kiedy w miejscu wyznaczonym przez pracodawcę pozostajesz do jego dyspozycji. Czas potrzebny na przygotowanie się do pracy (np. zmianę stroju, pobranie narzędzi z magazynu) jest również czasem pracy. Czas dojazdu do miejsca pracy nie wlicza się do czasu pracy. Sposób potwierdzenia przybycia i obecności w pracy wynika z regulaminu pracy lub z informacji, którą uzyskasz od pracodawcy w ciągu 7 dni od zawarcia umowy o pracę. Wymiar czasu pracy – liczba godzin, jaką jesteś obowiązany przepracować w ciągu okresu rozliczeniowego; wymiar czasu pracy zależy od wymiaru zatrudnienia (pełny lub niepełny etat) i innych czynników – np. liczby dni świątecznych w okresie rozliczeniowym. Okres rozliczeniowy – odcinek czasu wyrażony w tygodniach lub miesiącach, na który jest planowana i po upływie którego jest rozliczana praca każdego pracownika. Maksymalna długość okresu rozliczeniowego jest uzależniona od stosowanego systemu czasu pracy. Norma czasu pracy – maksymalna liczba godzin, jaką możesz przepracować w jednej dobie lub w tygodniu pracy: Norma dobowa: 8 godzin. Norma tygodniowa: przeciętnie 40 godzin w okresie rozliczeniowym. Doba pracownicza – 24 kolejne godziny, poczynając od godziny, o której rozpoczynasz pracę zgodnie z obowiązującym Cię rozkładem czasu pracy. Pojęcie doby pracowniczej nie pokrywa się z pojęciem doby astronomicznej. Np. jeśli rozpoczynasz pracę w poniedziałek o 14.00, Twoja doba trwa od tej godziny do 14.00 we wtorek. Tydzień – 7 kolejnych dni kalendarzowych, poczynając od pierwszego dnia okresu rozliczeniowego. Pojęcie tygodnia jest powiązane z okresem rozliczeniowym, ponieważ dzień rozpoczynający taki okres jest pierwszym dniem tygodnia. Pora nocna – 8 godzin pomiędzy godziną 21.00 a 7.00, przy czym pracodawca powinien określić, które to będą godziny: od 21.00 do 5.00, od 22.00 do 6.00 czy od 23.00 do 7.00. Obowiązujący wymiar czasu pracy W przypadku zatrudnienia na pełnym etacie obowiązujący Cię w okresie rozliczeniowym wymiar czasu pracy oblicza się: •mnożąc 40 godzin (5 dni w tygodniu x 8 godzin pracy) przez liczbę pełnych tygodni w okresie rozliczeniowym, •mnożąc 8 godzin przez liczbę dni pozostałych do końca okresu rozliczeniowego, przypadających od poniedziałku do piątku, •następnie dodając obie liczby. Wybrane systemy czasu pracy Podstawowy: •może w nim pracować każdy pracownik, •możesz pracować max. 8 godz. na dobę i przeciętnie 40 godz. przez przeciętnie 5 dni w tygodniu, •możliwe okresy rozliczeniowe: max. 4 miesiące (w rolnictwie, hodowli i ochronie nawet 6 lub 12 miesięcy). Równoważny do 12 godzin: •dopuszczalny, gdy jest to uzasadnione rodzajem pracy lub jej organizacją, •możesz pracować przeciętnie 40 godz. w tygodniu, a w ciągu doby nawet do 12 godz., ale w zamian za to w innych dniach musisz pracować krócej lub mieć wolne, •okres rozliczeniowy: co do zasady 1 miesiąc (możliwe wydłużenie do 3 lub 4 miesięcy). Weekendowy: •dopuszczalny tylko, gdy wystąpisz do pracodawcy z pisemnym wnioskiem o wprowadzenie takiego systemu czasu pracy; •pracujesz tylko w piątki, soboty, niedziele i święta, max. 12 godz. na dobę; •okres rozliczeniowy: zawsze 1 miesiąc. Zadaniowy: •dopuszczalny, gdy jest to uzasadnione rodzajem pracy, jej organizacją lub miejscem, •nie masz określonych godzin pracy, a tylko zadania; sam decydujesz, w jakich godzinach je wykonujesz, jednak musisz zdążyć w terminie wskazanym przez pracodawcę. Równoważny do 24 godz.: •dotyczy pracowników ochrony, zakładowych straży pożarnych i służb ratowniczych, •możesz pracować przeciętnie 40 godz. w tygodniu, a w ciągu doby nawet do 24 godz., ale w zamian za to w innych dniach musisz pracować krócej lub mieć wolne, •okres rozliczeniowy: co do zasady - 1 miesiąc (możliwe wydłużenie do 3 lub 4 miesięcy). Skrócony tydzień pracy: •dopuszczalny tylko gdy wystąpisz do pracodawcy z pisemnym wnioskiem o wprowadzenie takiego systemu czasu pracy, •pracujesz mniej niż 5 dni w tygodniu, max. 12 godz. na dobę i przeciętnie 40 godz. w tygodniu, •okres rozliczeniowy: zawsze 1 miesiąc. Odpoczynek po pracy Pracodawca musi tak zaplanować pracę, żeby zapewnić Ci: minimum 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku w każdej dobie, minimum 35 godzin nieprzerwanego odpoczynku w każdym tygodniu. UWAGA ! Odpoczynek dobowy i tygodniowy mogą być skrócone, gdy jest to konieczne ze względu na usuwanie skutków awarii i akcję ratowniczą. •Odpoczynek tygodniowy można skrócić także, jeśli przechodzisz z jednej zmiany na drugą,

pati

Pracuje od poczatku w firmie Egis nie polecam nadgodziny nigdy nie zostaly mi wyplacone okradaja nas z prywatnego czasu i pieniedzy.

elizabet
@INKASENTKA 28.08.2014 14:59
Skoro jest tak zle to po jakiego grzyba tak dlugo tu pracujesz? Nie wierzcie w bzdury. Nadgodziny zawsze sa wyplacane....

Zgodzę się z koleżanką wszystkie nadgodziny wypłacają a jak faktycznie tak Ci źle w naszej firmie to się zwolnij i zrób miejsce osobie która z chęcią będzie pracować

inkasssssssss
@elizabet 28.08.2014 16:30
Zgodzę się z koleżanką wszystkie nadgodziny wypłacają a jak faktycznie tak Ci źle w naszej firmie to się zwolnij i zrób miejsce...

chyba aż tak wielu chętnych nie ma ..... skoro ciągle są wolne miejsca ?

a

Witam. Pracowałam ostatnio na Żernicy w Gliwicach. Nie ma źle trzeba tylko mieć gdzieś wyzwiska kierowców, bo grubo przesadzają. Widać dopiero Polską "kulturę". Mnie jedynie brak przerwy denerwował, ale poza tym pracują tam naprawdę fajni ludzie.

elizabet
@a 20.08.2014 17:37
Witam. Pracowałam ostatnio na Żernicy w Gliwicach. Nie ma źle trzeba tylko mieć gdzieś wyzwiska kierowców, bo grubo przesadzają...

Witam . Powiem tak ludzie naprawdę są zajebiści na odcinku A4 Żernica PPO a SPO Olszowa . Co do kierowców to trzeba mieć stalowe nerwy ale nie dawaj sobie w kasze dmuchać. A co do przerwy też nie ma że nie pójdziesz należy Ci się. Pozdrwiam wszystkich pracujących w firmie EGIS

Piotr1842
@elizabet 20.08.2014 22:57
Witam . Powiem tak ludzie naprawdę są zajebiści na odcinku A4 Żernica PPO a SPO Olszowa . Co do kierowców to trzeba mieć stalow...

Witam mam pytanie jak wygląda rozmowa o pracę dzwonili do mnie i prosili abum przyjechała jest to dopiero pierwsza od wysłania aplikacji czego można się spodziewać Żarnica Gliwice

anonim

(usunięte przez administratora)

inkasentka

Kasjer i inkasent to jest to samo stanowisko:)

A jednak

W piątek GDDKiA podjęła decyzję o zerwaniu kontraktu. Zapłaci za to wykonawcy - konsorcjum firm Colas Polska i Intertoll Construction - 10 proc. kary przewidzianej umową, czyli 8 mln zł. - To znacząco mniej, niż gdybyśmy wydali środki na rozbudowę bramek, które za dwa lata trzeba będzie zdemontować, tłumaczy "Rz" Jan Krynicki, rzecznik GDDKiA.

ja

Sluchajcie nie rozumiem jak mozna mowic ze praca jest ciezka!??? wygodnie sobie siedzisz, jak chcesz to postoisz a jak i to sie znudzi to mozesz nawet pocwiczyc! masz czas na ksiazke, na popijanie kawki, na pogaduchy z kolezanka z budki... powiedzialabym nawet ze praca jest nudnA.a PRZEDEWSZYSTKIM JAK MOZNA NARZEKAC NA KIEROWNICTWO??????? zenada! docenisz jak stracisz. jesli chodzi o place, faktyczniemoglaby byc wyzsza.. ze wzgledu na weekendy swieta dojazd (jako ze musisz swoim samochodem, zima nie zima) no i te 3 zmiany... to sa minusy tej pracy. ale kazda je ma.

jajakobyły...
@ja 01.04.2014 09:21
Sluchajcie nie rozumiem jak mozna mowic ze praca jest ciezka!??? wygodnie sobie siedzisz, jak chcesz to postoisz a jak i to sie...

Dokładnie to najłatwiejsza praca na ziemi, potwierdzam siedzisz wygodnie, albo możesz stać, możesz też wyjść i pochodzić zmienić rolkę w bileterce, wyłamać szlaban. Można poczytać procedury. Więc jest wszystko czego potrzeba człowiekowi do szczęścia gimnastyka dla ciała i umysłu i jeszcze ci za to płacą w prawdziwych ciężkich pieniądzach. Ciężkich bo ja wypłatę rozmieniam u kierownika na bilon żeby efektowniej wyglądało. Niewierze że można narzekać na kierownictwo, zwłaszcza w tej firmie to tacy mili, uczynni, pomocni w każdej kwestii ludzie. Zawsze otwarci z sercem na dłoni do drugiego człowieka. Zgadzam się z przedmówcą. Żenada jeżeli ktoś myśli inaczej, na szczęście tych co myślą inaczej jest mało a jak już zrozumieją swój błąd to sami odchodzą bo jest im po prostu wstyd. Post ma charakter satyryczny wszelkie podobieństwa do osób i zdarzeń są.... zamierzone.

Ja

Ludzi należy szanować...niezależnie od pozycji społecznej czy zawodowej....by wymagać szacunku...trzeba szanować samego siebie...Pamiętajmy też"w jedności siła".....Z(usunięte przez administratora)

Ja

Pracuje od początku i tak jak wszędzie jest dobrze,czasami gorzej...pewnych spraw nie unikniemy...nie kazdy zdaje sobie sprawę z tego jak ta praca jest odpowiedzialna....poczawszy od 'szefostwa'po inkasentów.Pracując tutaj trzeba kochać ludzi...ja uwielbiam.Żernica to wspaniała 'brygada"w "wszyscy!!!

Elizabet
@Ja 16.03.2014 10:54
Pracuje od początku i tak jak wszędzie jest dobrze,czasami gorzej...pewnych spraw nie unikniemy...nie kazdy zdaje sobie sprawę...

Oczywiście zgadzam się z "JA " też pracuję od samego początku na SPO :) i wcale nie ma tak źle jak pisze " bagno " OCZYWIŚCIE ta strona struktury jest najlepsza Pozdrowienia dla wszystkich pracowników naszych stacji od PPO ŻERNICA do SPO OLSZOWA

bagno

Popieram że praca jest do bani pracowałam tam i wiem jak jest.Mało który kierownik ci pomoże miałam taką sytuacje że kierowcy nie zadziałało viaauto nie chciał zapłacić chciał rozmawiać z kierownikiem po tym jak ja oczywiście próbowałam wyjaśnić że musi zapłacić dostanie reklamacje i wtedy będzie mógł jechać ale on był uparty zamknął szybę i powiedział że ze mną nie będzie dyskutował.Więc dzwonie do biura i opowiadam całą sytuacje a kierownik na to że nie ma zamiaru schodzić bo on mu powie to co ja więc nie będzie się fatygował i tak zachowuje się kierownik po prostu żenada.To nie jedyny minus jeśli nie jesteś (usunięte przez administratora)to pracujesz wszystkie weekendy(oprócz jednej niedzieli bo tu już nie mają wyjścia więc muszą dać wolne) wszystkie święta bo ktoś ma lewe L4 ale opiekę na dziecko gdy jest duży ruch zapomnij o przerwach jeśli ci się uda to na 15min.pójdziesz ale może być tak że będzie to przerwa jak zostanie ci 30min.do końca zmiany,jeśli dostaniesz fałszywe euro to masz pecha bo oddasz ze swojej kieszeni raczej nie rozpoznasz że jest fałszywy bo nikt cie z tego nie przeszkoli bo sami kierownicy tego nie potrafią,gdy terminal nie działa(bo po prostu oszczędzają i są tam same złomy)masz okłamać kierowce i powiedzieć że to z winy jego karty są problemy,do tego musisz mieć stalowe nerwy bo to na tobie kierowcy się wyżywają np.bo był wypadek bo pasy malują bo korek i on musi tyle czasu stać i ty wtedy obrywasz itp.można dużo wymieniać.Na prawdę odradzam tą pracę gdyby była ok to ludzie by się tak często nie zwalniali gdy ja pracowałam w ciągu miesiąca zwalniało się nawet po 10 osób a z nowych to 80% rezygnowała w ciągu tygodnia więc o czymś to świadczy.Ta praca jest na tym samym poziomie co praca na produkcji nie jest od niej wcale lepsza jeśli chodzi o wysiłek to nie widać różnicy.Wole produkcje niż to odbębnię 8h każdy weekend i święta wolne nie popłynę z kasą bo nikt nie da mi fałszywego banknotu są 3 przerwy(zawsze).Oczywiście nie jest to szczyt marzeń ale lepsze niż bramki i mam kasę lepszą.

profesor

Ale jaja. Kierownicy na Żernicy prowadzą dzienniczki z rozpisanymi czynnościami co robią w pracy. Ciekawe co piszą jak idą na fajkę.

maldon

Bardzo nieuczciwa firma. wykorzystuje do ciężkiej pracy za grosze.

Marcin98768

Chciałem pozostawić swoją, krótką ocenę. Otóż praca jest bardzo CIĘŻKA, trzy zmianowa, i tragiczne są wynagrodzenia (1900 zł brutto :/) Zdecydowanie odradzam współpracę z firmą egis road. Napracujecie się bardzo ciężko i nie zarobicie. Przypominam, że w miejsce pracy autobusy nie dojadą. Wliczcie sobie więc koszty paliwa i eksploatacji auta w zimie. Za 1900 zł brutto? Naprawdę się nie opłaca. Nie zatrudniajcie się w takich firmach bo nigdy w tym kraju nic się nie zmieni jeśli ludzie będą się godzili na takie warunki.

INKASENTKA
@Marcin98768 03.01.2014 09:52
Chciałem pozostawić swoją, krótką ocenę. Otóż praca jest bardzo CIĘŻKA, trzy zmianowa, i tragiczne są wynagrodzenia (1900 zł br...

Ciezka praca? I to mowi facet ty chlopie wstydu nie masz moze popracuj na budowie to zobaczesz co znaczy CIEZKA PRACA. Pracuje tu od poczatku i takie osoby najlepiej wiedza jak jest a jest naprawde super.

???
@Marcin98768 03.01.2014 09:52
Chciałem pozostawić swoją, krótką ocenę. Otóż praca jest bardzo CIĘŻKA, trzy zmianowa, i tragiczne są wynagrodzenia (1900 zł br...

niby jaka ciężka praca????????????????????????????

mcryb

A wie ktos może ile zarabia na Żernicy kierownik zmiany?

cee'd rio falus
@mcryb 28.10.2013 14:12
A wie ktos może ile zarabia na Żernicy kierownik zmiany?

Kierownicy na PPO Żernica dostają ok 2.200 - 2.300 na rękę.

inkasssssss

praca ok, tylko jakby dali więcej zarobic

ona

przestańcie gadać głupoty że jest źle, tamci są źli, bebe itp. żadnych konkretów nie ma. żadnych jasny co kto robi źle. Czego kierownictwo nie robi. same jakieś bzdury bez niczego tak naprawdę . widać kto tutaj piszę prawdę (usunięte przez administratora). mało tego te same osoby na co dzień w pracy też tak gadają więc widać kto na tym forum się najbardziej udziela. jak się komuś nie podoba to niech się zwolni a nie narzeka. a to że nie którzy inkasenci siędzą na nocka po 45 minut na przerwie (usunięte przez administratora)

Sfustrowana

Co chwile cos się psuje, bez przerwy czegos brakuje. Firma poniekąd zapewnia srodki nie zbędne do wykonowania obowiazkuw. Pytam się wiec dlaczego bez przerwy musze się dopominać o papier do terminala ? Albo o klucz do kiosku ? Albo o sam terminal ? Albo o wyczyszczenie czytajnika do biletuw ? A by się wysikać trzeba się prosić po pare razy ?

?
@Sfustrowana 10.10.2013 20:59
Co chwile cos się psuje, bez przerwy czegos brakuje. Firma poniekąd zapewnia srodki nie zbędne do wykonowania obowiazkuw. Pyta...

Wszystko rozumiem ale po pierwsze siegnij po slownik a po drugie czytnik sama mozesz sobie wyczyscic a nie czekac az kierownik zrobi wszystko za ciebie.

masakra
@Sfustrowana 10.10.2013 20:59
Co chwile cos się psuje, bez przerwy czegos brakuje. Firma poniekąd zapewnia srodki nie zbędne do wykonowania obowiazkuw. Pyta...

sprawdz pisownie podstwowych wyrazów, wstyd, pozatym przesadzasz. Jeśli chodzi o rolki do terminala to wchodząc na kiosk sama ze soą bierzesz potrzebne rzeczy tzn. raport i między innymi rolki.

Elizabet

Witam. Na ŻERNICY wszystko układa się dobrze nikt nie na rzeka tak ja wy na tych KARWIANACH. Zależy o co pytasz Janku,bo nic nie na pisałeś konkretnego. Ja jako inkasentka na stronie Żernica nie mogę nic złego powiedzieć układa się dobrze z naszymi kierownikami i resztą załogi na stronie SPO OLSZOWA do PPO Żernica. Pozdrawiam

janek

a co na Żernicy?

st. insp. Kamil Kot

Za co kochamy Egis Road Operation Polska, a za co jej nienawidzimy ??

zainteresowana

Janusz - 2013-09-30 12:12:52 Odpowiem bo w tym całym bałaganie gdzieś zaginął normalny post, któremu to forum służy. 1700 brutto przez pierwsze 3 miesiące następnie 1900 brutto. Praca godna uwagi, firma oferuje umowę o pracę. Pozdrawiam Jeden konkretny post, dziękuję. P.S. Na takim i podobnych forach to zawsze wypowiadają się najbardziej pokrzywdzeni, czyli te osoby co olewają wszystko a potem mają pretensje do całego świata, że ktoś im zwrócił uwagę albo miał czelność przedłożyć wypowiedzenie.

Janusz

Odpowiem bo w tym całym bałaganie gdzieś zaginął normalny post, któremu to forum służy. 1700 brutto przez pierwsze 3 miesiące następnie 1900 brutto. Praca godna uwagi, firma oferuje umowę o pracę. Pozdrawiam

?
@Janusz 30.09.2013 12:12
Odpowiem bo w tym całym bałaganie gdzieś zaginął normalny post, któremu to forum służy. 1700 brutto przez pierwsze 3 miesiące...

Czyli nikogo nie pozdrawiasz bo u nas na PPO nikt nie pracuje 8:15 !!!!!!

Janusz

Pracuje w firmie od roku. Każdy kierownik jest ma swój charakter i jest inny ale wykonuje dobrze swoje obowiązki. Wypowiadają się tu osoby, które nie przestrzegając procedur miały zwróconą uwagę przez któregoś z kierowników potem wielki żal i pretensje. Osoby które zostały zwolnione na pewno nie bez powodu na siłę robią zamieszanie wymyślając niestworzone historię. Ludzie zamiast przyjść do pracy zrobić swoje i wyjść lecą plotkować i wymyślać. Pozdrawiam tych którzy zostawiają pracę w pracy po 8:15 h!

inkasentka z Żernicy

anonim - 2013-09-14 21:47:31 Ile można zarobić jakos inkasent w Egis Road Operation Polska? Jakie firma oferuje warunki pracy i jaką umowę? Zatrudnij się ,a dowiesz się wszystkiego :)

Natalia

Proponuje wszystkim aktywnym uczestnikom forum zabrać się za pracę, a jeżeli praca Wam nie odpowiada to proszę poszukać sobie nowej na miarę swojego wykształcenia :) trzeba było się uczyć a nie w szkołę kamieniami rzucać, najprościej jest wszystkich anonimowo obrażać i plotkować nie znając prawdy. Żal mi takich ludzi co nie mają własnego życia tylko cudzym się interesują, zazdrość ludzka jest okropna. aha a co do "wolności słowa" to bardzo proszę aby wszystkie aktywne ANONIMOWE GADUŁY nabrały odwagi i w rozmowie z szefostwem w tzw "cztery oczy" opowiedziały o swoich żalach, problemach, podejrzeniach itd.... no ale jeszcze trzeba być odważnym a tego to Wam brakuje :) Pozdrowienia dla wszystkich kierowników PPO Karwiany, odwalacie kawał dobrej roboty :)

Egis Road Operation Polska sp. z o.o

EGIS - 2013-09-08 14:47:15 To koniec fali nienawiści w sieci. Ci, którzy obrażają i pomawiają innych na forach internetowych, nie mogą już czuć się bezkarnie. Naczelny Sąd Administracyjny wydał decyzję, dzięki której zdobycie danych osobowych tzw. "trolli" będzie dużo łatwiejsze. O takie informacje może teraz wystąpić nie tylko prokuratura. Takie prawo ma też każda osoba fizyczna i firma, które wykażą, że jest to niezbędne dla ochrony dóbr osobistych i dobrego imienia. Namierzenie "hejtera" może trwać tylko kilka minut.Firma Egis Road Operation Polska wystosowała odpowiednie pismo do administratora strony w związku z nagminnym łamaniem prawa. Osoby odpowiedzialne za wulgarne, obraźliwe posty zostaną w najbliższym czasie pociągnięte do odpowiedzialności karnej.

EGIS

To koniec fali nienawiści w sieci. Ci, którzy obrażają i pomawiają innych na forach internetowych, nie mogą już czuć się bezkarnie. Naczelny Sąd Administracyjny wydał decyzję, dzięki której zdobycie danych osobowych tzw. "trolli" będzie dużo łatwiejsze. O takie informacje może teraz wystąpić nie tylko prokuratura. Takie prawo ma też każda osoba fizyczna i firma, które wykażą, że jest to niezbędne dla ochrony dóbr osobistych i dobrego imienia. Namierzenie "hejtera" może trwać tylko kilka minut.

?

zapomniałaś dodać o 10 godz zmianach i przedłużeniu czasu pracy o nocach w pojedynkę bez ochrony maja w d..e bezpieczeństwo inkasentów . A zastanawialiście się czemu mamy zakaz brania sobie napiwków ? Gdzie są te pieniądze! Kontrolują nas podczas pracy czy czasem coś nie bierzemy, zakaz posiadania telefonu na budce i rzeczy osobistych boją się że coś weźmiemy a oni tego nie zobaczą !

lisek

witam wszystkich czytałam wasze wpisy i wszystko to prawda nie jest to praca marzeń kto może niech ucieka z kierownictwem różnie są lepsi i gorsi większość traktuje inkasentów jak śmieci płaca marna 1900zł brutto żadnych premi mimo wysokich ocen półrocznych obiecywalnie gruszek na wierzbie a te testy co my jesteśmy w szkole mamy pracować i się uczyć, błędnie przekazywane informacje przez niektórych kierowników dalej grafik to ich ogromny problem i często się zmienia noce po trzy , cztery pod rząd a przestrzegam przed chorowaniem koleżanka została zwolniona bo trochę chorowała a była naprawdę dobra rotacje mają dużą a nie potrafią docenić dobrych pracowników i trzymać ich . (usunięte przez administratora) to faktycznie sztywny człowiek ale im wyżej siedzi tym trudniej widzi to co jest niżej na spo pojawia się tylko żeby zwalniać ludzi.

ok

(usunięte przez administratora) Nie dajcie się oszukać... dla mnie jest tam naprawdę ok. każdy z kierowników jest inny ale wszyscy się starają. zwracają nam uwagę bo to byśmy nie mieli negatywnych konsekwencji jak również firma. jeżeli (usunięte przez administratora) zwraca uwagę to ja odbieram jako korzyść przynajmniej wiem co mam poprawić

a4

Dokładnie skoro tak przeszkadza wszystkim nawet kierownikom to dlaczego nic z tym nie robicie tylko dużo gadacie

a4

No to widzę,ze coraz ciekawiej się tu dzieje

Pko

bo piszą to ciągle te same osoby przecież to widać ....

?

dziwne że zupełnie inne zdanie mamy wszyscy pracujący w tej firmie niż tu na forum naprawdę jest to zaskakujące. Dobrze że kierownictwo widzi jak jest naprawdę... pozdrowienia dla wszystkich z Karwian. już po wakacjach i będzie trochę spokoju. chociaż dla co nie których super dniówki się skończą....

Zostaw opinię o Egis Road Operation Polska - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Egis Road Operation Polska