Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

M00

15.02.2016 13:47

Praca może nie jest marzeniem, mało etatów, pensja zalezna od tego jak Ci kierownik wypisze note z premia... czasami dostalo sie max pkt a gdy kierownik mial zly dzien potrafil ci odebrac spora ilosc pkt. Praca sprzatacza, kasjera,dekoratora, inwentury 3 miesieczne, ochroniarzem tez sie jest. Grafik ustalany pod kierownika i lizodupow..reszta nie ma nic do gadania. Rotacja pracownikow, co 3 miesiace albo ktos nie wytrzyma i sam zmieni prace na lepsze, w niektorych sklepach stosowany jest mobing i kto bardziej w (usunięte przez administratora) kierownikowi wejdzie ! Bylem pracownikiem MS przez 3 lata. Najlepiej nie chorowac, tak jak ktos powyzej napisal, podkladaja swinie, ktos zlamie noge i czy trafi mu sie operacja wypieprzaja z hukiem! A chyba kazdy ma prawo sie w tym kraju leczyc. Prosisz regionalnego 3 razy o jedna rzecz- on ma to w tylku. Praconik tam czasem tyra, czasem stoi i gapi sie w sufit. PRACOWNIK NIE JEST DOCENIANY !!!
    Logistyk

14.02.2016 23:35

Osoba odpowiedzialna, za to, że dostajemy spodnie narciarskie, skarpety itd., w drugim tygodniu ferii jest do zwolnienia! Najtańsze produkty typu Nerto, Bispo, powinny być dostępne cały rok, uzupełniane na bieżąco. Nie może ich brakować...Sklep internetowy to kompletna samowolka. Maile puszczane w próżnię.
    Ktos

09.02.2016 17:09

Zadziwiaja mnie te pozytywne wpisy o firmie,mam wrazenie ze jedn osoba je pisze . Piszecie o wyplatach na czas tak jak by to byl szczyt mozliwosci firmy .Chyba w kazdej firmie gdzie sie pracuje na umowe o prace - w duzej firmie ,wyplaty na czas sa norma. Niestety cala reszta czyli organizacja firmy zarzadzanie czyli to na czym powinna opierac sie dobra firma ,w martesie jest daleko za murzynami. Inwentaryzacje przez 3 miesiace, bardzo malo etatow ,a coraz wiecej obowiazkow .Kampanie ,promocje itd na okraglo ,brak socjalu .Firma nie jest przyjazna pracownika oprucz nedznych wyplat nic wiecej nie potrafi pracownikowi zaoferowac. Znizki ktore sa dla pracownikow sa naprawde zalosne.......
    Kasia

09.02.2016 14:26

A jak stanowisko kierownika? Jakie warunki? Jak wygląda praca w weekendy? Faktycznie jest 12godz system pracy?
    martesss

03.02.2016 19:27

a co powiecie od Tomaszu P?

08.02.2016 23:15

chłopak robi dobrą robotę
    takaprawda

28.01.2016 20:50

Tak, umowa o prace była na 3 lata, gdzie ponad większość tego czasu zostało wypracowane ,wiec tym bardziej wywalić jak psa po dłuższej współpracy? Żenada.
    takaprawda

26.01.2016 17:54

Mimo to,ze jestes tam sprzataczem,ochroniarzem,sprzedawca jest ok. Wielki minus, ze nie mozna w tej pracy chorowac, złamiesz nogę, zachorujesz na przewlekłą chorobę, masz operacje to ich nie interesuje-zwalniają i wyrzucają jak psa!!!!
    mowijakjest

26.01.2016 01:51

Co na + : - Dobra atmosfera (wiadomo, zdarzały się spięcia) - Wypłata na czas - Zdobywasz doświadczenie w handlu - Możliwość dosyć szybkiego awansu co na minus : - zarobki (podstawa szału nie robi) - praca zwykłego sprzedawcy potrafi być strasznie nudna jeżeli do zrobienia na sklepie zostało Ci wyznaczone np. pilnowanie klientów i układanie kartonów od linijki albo 4h klipsowania i przyjmowania dostaw. Masz wrażenie, ze takie czynności mógłby za Ciebie wykonywać 13 latek. Oczywiście, kontakt z klientem potrzebującym pomocy np. w sprawie sprzętu narciarskiego etc. jest ciekawy ale również dużo w tej kwestii zależy od klienta ;) Ogólnie pracę polecam dla wszystkich tych którzy lubią wykonywać zlecone czynności i się podporządkować by potem móc samemu być 'starszym sprzedawcą' itd.

25.01.2016 22:51

"Mazury" daruj sobie te prostackie wpisy. Nie masz odwagi rozmawiac w cztery oczy tylko wypisujesz te zalosne teksty tutaj?? . Wez sie ogarnij.....albo zmien prace,bo chyba masz jakis problem ze soba....
    Olka9

11.01.2016 20:06

az się plakać chce czytając te wasze durne komentarze. łatwo krytykować Anete podpisując się durnymi nickmi. Nie posiadacie imion czy może nie macie odwagi ? Wstyd. Dorośli ludzie niby... Może warto spojrzeć najpierw na swoją prace, a później krytykować innych. Za siedzenie i pierdzenie w stołek nikt Wam nie zapłaci.
    z jakiegoś sklepu z regionu

12.01.2016 00:34

Pytam się rozmowa to tak dużo dla Was anonimowcy? Na formum anonimowo każdy jest mądry, ludzie ogarnijcie sie trochę, macie coś do Anety?weźcie się najpierw solidnie za robotę, co wy myślicie,że premia za co jest za siedzenie na zapleczu i przeglądanie stron www, Aneta wymaga bo od niej wymagają, każdy dba o siebie,ona i tak ma dużo na głowie. Nasz sklep przyjmuje jej uwagi, bo są cenne, jest pomocna, życzliwa, otwarta na nowe pomysły, docenia innowacje,gdy jest w odwiedzinach stara się podejść do każdego pracownika i choć na chwilę z nim porozmawić,nie liczy sie dla niej tylko kierownik, a cała załoga,ma poczucie humoru,za co ma zganić zgani, ale w normalny sposób. Każdy telefon odbierze, a jeśli nie oddzwoni, pomaga w rozwiązywaniu problemów, poprostu idealna kobieta na odpowiednim stanowisku. Aneta to kobieta z jajami, ktorych w tej pracy brakuje tym co wypisują takie głupoty. Pani Aneto głowa do góry, na świecie zawsze będą takie imbecyle, którym coś się nie będzie podobało, fałszywi, obłudni. Prędzej i później i tak wyjdzie kto wypisywał te śmieszne komentarze. Tacy ludzie zawsze będą, a każdemu się nie dogodzi, a co ważniejsze, jeśli nie pogoba Wam się praca, to ją zmieńcie, przecież to nie więznienie,nikt Was na siłę tutaj nie trzyma. Życzę Wam, by przełożeni w nowej pracy dali Wam pożądnie popalić, wtedy dopiero docenicie, jakim dobrym człowiekiem była Pani Aneta.KONIEC
    Dmd

11.01.2016 19:15

No właśnie do pracy trzeba się wziąć,a nie w necie głupoty pisać jaki to kierownik jest zły,chyba dobrze że Aneta zwraca uwagę na wszystko w sklepach???dbajcie o te sklepy i wszystko będzie ok
    Violet

11.01.2016 18:24

Jezeli sklep dobrze funkcjonuje to problemow z Aneta nie ma się zadnych ;-) Weźcie sie do pracy to i premia lepsza wpadnie ;-)

11.01.2016 14:44

No chyba nie każdy,pisz za siebie!!! Chyba najbardziej Cię boli że kierownik regionalny jest wymagający co??
    MaR

10.01.2016 22:31

Tak naprawdę zależy na jaki trafisz sklep. jeśli masz normalnego kierownika i KRS to normalna praca ale jeśli trafisz na P. Anetę to nie ma co pracować, widzi tylko kilka sklepów Oczywiście sklep w Iławie najlepszy we wszystkim, ale co w rodzinie to nie zginie przecież szwagierce nie zabierze premii. a na pomoc nie ma co w ogóle liczyć. Zero podejścia do pracownika. Nie właściwa osoba na stanowisku. Każdy z regionu czeka na zmianę Regionalnego :)

04.01.2016 01:31

Marcin

04.01.2016 18:28

Umowa na czas określony (a taką się ma póki nie przepracujesz tam co najmniej 3 lat z tego co pamiętam) nie daje stabilności zatrudnienia, ze względu na luki prawne mogą Cię zwolnić bez podania przyczyny. Ja po odejściu stąd znalazłem świetną pracę, o wiele lepiej płatną i na 100 razy lepszych warunkach: w biurze, z własnym personelem a mam tylko 20 lat. Tak na prawdę to jaką pracę znajdziesz po tej "super firmie" zależy tak na prawdę tylko od Ciebie.
    Marcin

03.01.2016 02:48

Pracowałem tam rok czasu, po 2 tygodniach awansowany na starszego-sprzedawcę. Co mogę powiedzieć? Stanowisko kasjer-sprzedawca jest tylko na papierze. Pracownik tam jest sprzątaczką, magazynierem, merchandiserem, ochroniarzem, pracownikiem inwentaryzacji i gdzieś tam na końcu sprzedawcą. Pracodawca bardzo problematyczny w kwestii dni wolnych - jeśli nie poinformuje się odpowiednio wcześnie (ok 2 tygodnie) przed końcem następnego miesiąca o dniach wolnych jakie są ci potrzebne to później zostaje tylko urlop na żądanie - nie można się zamienić. Praca dobra dla osób które mają problem ze znalezieniem dobrego, ambitnego zajęcia. Wynagrodzenie adekwatne do wymaganych (niskich) kwalifikacji. Zaniżone wymagania rekrutacyjne na ważne stanowiska, np kierownik sklepu nie musi posiadać wyższego wykształcenia - ja akurat trafiłem na takiego co miał średnie i problem z ułożeniem kilku sensownych zdań po polsku, a o językach obcych nawet nie wspomnę (zdarzają się klienci obcojęzyczni, z którymi tylko ja umiałem się dogadać). Ze względu na sieciowy charakter firmy zaangażowanie i proponowane przez pracowników innowacje są zwykle niedostrzegane. Co do możliwości awansu jest 6 szczebli kariery ale jak trafisz na problematycznego kierownika to nigdy się nie ruszysz ani o jeden (ja swój awans dostałem od kierownika regionalnego). System pracy zwykle po 12 godzin (prawdopodobnie w niektórych sklepach pracują po 8). A w dni kiedy są inwentaryzacje (a ciągną się przez ok 3 miesiące, ponieważ z organizacją i planowaniem ciężko w tej firmie) zostaje się zwykle po godzinach niekiedy nawet do 22:00-23:00 (zakładając, że sklep jest otwarty dla klientów do 20:00). Jedyne co dobrze wspominam w tej pracy to mój kierownik regionalny Pan Radosław B. - kierownik z powołania, taki który budzi respekt wśród podwładnych mimo, że traktuje ich jak równych sobie i ogólnie w porządku człowiek. Niestety niedługo po tym jak zacząłem tam pracę on zmienił swoją. I skończyły się "dobre czasy". Reasumując nie polecam, chyba że ktoś bardzo potrzebuje pracy.
    Aneta

23.12.2015 22:53

Lubię sklep martes sport i otworzyli w Jaworznie gdzie mieszkam, jest sporo zatowarowaniu i nie musiała bym jeździć do Czeladzi na zakupy jak by nie były takie niemile i nie sympatyczne panie za kasą, poza tym chyba minęły już czasy picia kawki i ploteczkowania o klijętkach przy kasię, nie wspomnę już o pani kucającej rozmawiającego przez telefon za ladą i udawającej że jej nie ma, Żenada poprostu. Jak chcecie coś kupić w sieciówce martes to polecam czeladź.
    roman

23.12.2015 19:02

Do Adam - prawdopodobnie jesteś za gruby i buty z siatką nie wytrzymują.
    Nie

22.12.2015 10:56

Do Adam- czy to jest opinia o pracodawcy?
    work

16.02.2016 19:37

reklamacje w sklepach martes sport rozpatruja pracownicy, maja oni wyznaczone ile moga uznac reklamacji :) wiem bo pracowalam
    ADAM

22.12.2015 09:47

NIE POLECAM sklepu martes sport . Buty były używane tylko i wyłącznie do chodzenia . Po 4miesiacach użytkowania pękła mi na zewnatrz siatka w jednym z butów i postanowiłam zgłosić reklamacje, po 2 tygodniach reklamacja została oddalona. Stwierdzili: " iż nie jest to wada fabryczna lecz uszkodzenie powstałe w trakcie użytkowania". Rozumiem, że butów kupionych w tym sklepie nie należy używać bo się rozwalą, trzeba je jedynie trzymać w szafie!!! Pozdrawiam . :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branże: Moda, projektowanie

07.12.2015 09:11

znizki na cały asotyment? Takie zajebiste zniżki, bez gwarancji i paragonu, że czasem lepiej dopłacić...te 5 złoty i mieć za cenę w której jest towar sprzedawany.

07.12.2015 09:11

kazu

24.11.2015 09:55

Zarobki są nieadekwatne do wykonywanej pracy. Jesteś sprzedawcą, kasjerką, magazynierem i sprzątaczką i ochroniarzem. Cały czas w biegu i ciągłe niezadowolenie przełożonych. Stres na każdym kroku.
    Aaa

20.11.2015 21:08

A co się stało z BSZ? Awans dostał wyżej?
    sdsd

16.01.2016 06:55

Nie przedłużona umowa, bez konkretnej przyczyny
    mazury

16.01.2016 13:53

Najgorszy nie był, można było się dogadać. Teraz jest gorzej
    hjup

17.11.2015 19:10

Jakie są zarobki ?
    szok

12.11.2015 23:53

Żenada....

12.11.2015 22:47

Tak u nas jest Romek naprawdę super koleś ma to czego brakuje innym Cierpliwość szacunek do pracowników

12.11.2015 22:32

Praca w tym sklepie to czysta przyjemność Zarobki ok kierownik ok Rejon super gość więc jak komuś się nie chce to narzeka proste a mowa a sklepie w Lęborku
    yeti

12.11.2015 22:41

Jak macie Romka to macie super, u Nas rządzi piękna CRUELLA DEMON, kujawy pomorze drżycie, dla niej pracownicy są jak dalmatyńczycy,tylko zasada jest prosta (usunięte przez administratora) da a resztę dopowiedzcie sobie sami :P

12.11.2015 22:28

Rabat jest na cały asortyment nawet przeceniony prucz rowerów i nart!!!
    ja

10.11.2015 18:47

Czy ktos wie do ktorej bedzie otwarta galeria w Malborku
    ty

12.11.2015 00:16

juz pracujecie z towarem?czy czekacie na księżną, ona teraz pucuje Bydgoszcz i siedzimy do nocy, by była zadowolona...
    Violet

07.11.2015 20:33

Przesadzacie z Aneta. Jest wymagajaca ale od niej na pewno tez wymagaja.Kazdy ma kogos nad soba to logiczne.A jezeli czekacie na oklaski i fanfary za to, ze w ogole pojawliscie sie w pracy to raczej powinniscie zmienic robote. ;-)
    ja

06.11.2015 20:17

Jak sie pracuje ogolnie w tej pracy

06.11.2015 12:16

pn polska

06.11.2015 17:42

co racja to racja królowa Aneta kolejna osoba na niewłaściwym miejscu, pomocy zero a chciałaby byc najlepsza w Polsce ze swoim regionem, coś jej nie wychodzi chyba od dłuższego czasu hahaha
    Klient

04.11.2015 22:43

To prawda pracownicy nie znają się na asortymencie. Nie wiedzą nic poza tym co jest napisane na metce produktu. Nie służą pomocą, a wręcz wymachują rękami i pokazują gdzie co ma niby być zamiast podejść i pokazać.

03.11.2015 20:26

Chyba gratulacji dla zalogi...
    marysia

30.10.2015 02:31

gratulacje dla pana tomka i reszty z gdanska. czesto tam bywam i sklep sie strasznie zmienil. coraz milej sie robi zakupy.
    ola

27.10.2015 15:24

JA raczej z tych co pomagaja i pracuja jak reszta załogi
    ola

25.10.2015 10:20

Czytajac komentarze mam mieszane uczucia a wlasne dowiedziała sie ze bede kiero.. Słuszne obawy?
    eryk

25.10.2015 23:10

kiero nic nie robi tylko bąki zbija od rana do 15, a wszystko robią zmianowi,wiec jak bedziesz taka sama to dasz rade
    darek

23.10.2015 19:42

logistyka firmy leży np. akcja promocyjna na produkt z reklamy zaczyna się załóźmy 10 maja to na sklepie jest ok.10 szt. po czym gdy promocja konczy sie i rozpoczyna sie nowa akcja to centrala przysła nam dwa duże kartony,ja sie pytam po jakiego (usunięte przez administratora) jak ludzie sie pytali o kurtki to oczysiscie ich nie było, gdzie tu logika pytam sie???
    janek

23.10.2015 11:14

Nie polecam obsługa nie miła a towar bardzo słabej jakości - sprzedają jakieś odrzuty z linii produkcyjnej.

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.