Sklep Martes (Martes Sport)

3.3/5

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bełchatów piotrków - Martes Sport (Bełchatów piotrków)
Białystok - Martes Sport (Białystok)
Bielsko - Martes Sport (Bielsko)
Bielsko-Biała - Martes Sport (Bielsko-Biała)
Biłgoraj - Martes Sport (Biłgoraj)
Bojanowo Stare - Martes Sport (Bojanowo Stare)
Bolesławiec - Martes Sport (Bolesławiec)
Bytom - Martes Sport (Bytom)
Chełm - Martes Sport (Chełm)
Czeladź - Martes Sport (Czeladź)
Częstochowa - Martes Sport (Częstochowa)
Dąbrowa Górnicza - Martes Sport (Dąbrowa Górnicza)
Gdańsk - Martes Sport (Gdańsk)
Gdynia - Martes Sport (Gdynia)
Gliwice - Martes Sport (Gliwice)
Głogów - Martes Sport (Głogów)
Gniezno - Martes Sport (Gniezno)
Gorzów Wielkopolski - Martes Sport (Gorzów Wielkopolski)
Grójec - Martes Sport (Grójec)
Jarocin - Martes Sport (Jarocin)

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Sklep Martes (Martes Sport Sp. Z O.O.)

Opinie o Sklep Martes (Martes Sport) Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Martes Sport Sp. z o.o.!

czesio

10.02.2017 00:52

Kierownicy regionalni i makro kłamią nas prosto w oczy trzepiając się o wszystko i ucinają premie za każdą duperele mowią ze podwyzek niema a dla nowych pracownikow za plecami umowa z podwyzka czeka na stole gdzie tydzien wczesniej mowia ze niema mowy ze nowi dostaja cos wiecej zenada nie polecam tej firmy bo wydaje im sie ze rozumy pozjadali a 0 profesjonalizmu w kazdym calu . pamietajcie ze przy zwolnieniu na okresie wypowiedzeniowym wyskoczyc na l4 :) wtedy beda musieli wam wyplacic zalegly urlop a nie wywalac nas na okresie wypowiedzeniowym pozdrawiam!
    Leoleo

08.02.2017 09:18

Witam. Dostałem ofertę z Waszej firmy.Chciałbym cos się dowiedzieć nt. wynagrodzenia dla MAGAZYNIERA. Magazyn docelowo ma być otwarty w połowie marca w mojej okolicy.Jednak aby dostać pracę musiałbym pofatygować się na rozmowę wstępną ok 100 km :) Tak więc nie wiem czy jest w ogóle sens ...Aby np. nie usłyszeć-"Wie Pan...Oddzwonimy " hehe... Pozdrawiam
    Nuty

08.02.2017 07:05

Od stycznia weszły nowe podstawy o których nikt nas nie informuje aby nie było afer. Każdy nowy pracownik przedłużający umowę ma więcej. Z innej beczki - opinie na temat regionalnej Anny S.?
    Matras

08.02.2017 16:51

Temat rzeka.
    Kuba

06.02.2017 22:18

Witam, właśnie zamierzam się zatrudnić w końcu ile wynosi wypłata NETTO? Pytam bo w powyższych komentarzach sumy różnią się. Miasto Wrocław, gdyby to miało jakieś znaczenie.
    O.

06.02.2017 23:30

z premia 1,6-1,8 zalezy a jak ci ktos tu napisze ze 2 to nawet nie sluchaj ;)
    MARTESIAK

06.02.2017 09:42

CZAS NA ZWIĄZKI ZAWODOWE !!! JUŻ WKRÓTCE !
    Ramiro

04.02.2017 11:02

A co mili pracownicy powiecie na temat regionalnego Przydupasa Łukasza O? Przez krótki okres pracy tak przylizał się "los-lesbos" , że został regionalnym:)))Wiedza żadna a radość ze służbowej Skody ogromna:)))I te maile pisane o 12-tej w nocy:)))Kwiatków jest wiecęj tylko pisać... Pzdrawiam
    Maly

02.02.2017 14:16

Skoro makroregionalni zaczynają grać nieczysto to ja proponuję dołączyć do związków zawodowych no w końcu ponad 200 sklepów wtedy może zaczęli by myśleć co robią.
    Daniell

02.02.2017 23:21

Jeśli jeszcze nie ma związków, jak na tak dużą siec, to duża strata dla pracowników. Powinni coś zorganizować.
    Xxx

30.01.2017 17:05

Najgorszy sklep.Już nigdy w nim nic nie kupię i przekażę opinie dalej.Nie opłaca się tam kupować butów ponieważ jak ci się rozwala buty to jeszcze łaskawie wezmą je na reklamację i napiszą że nie uznali poraz drugi reklamacji bo napiszą ci ze buty nie są po to żeby w nich chodzić po podwórku no bez przesady ludzie. Jakoś w innych sklepach nie mają problemu żeby naprawić lub dać od ręki nowe buty.
    dskdfmsldmfwrklnfwslanfd

02.02.2017 00:07

odejmowanie od 2-6 pkt to norma a kierowniczka mowi : trzeba obciac zeby sie nie czepiali .. smiech na sali
    xxx

15.02.2017 16:11

Premię u nas też obcinają, ale 100% w grudniu dostaliśmy :D
    azi

29.01.2017 21:58

(usunięte przez administratora) Może i w Martesie by to nie zaszkodziło? P.S Jeśli firma tak szuka każdego grosza, to może ktoś powie czy kurierzy jeżdżą za darmo? Bo co chwile cesje, towar ledwo przyszedł i zaraz jest przesyłany do innego sklepu?
    E.

29.01.2017 20:53

Witam Nie oszukujmy sie ale pieniadze patrzac na inne sklepy sa lepsze ale pracy jest 5x wiecej i smieszna premia ktora jest odbierana za glupie olanie kilenta ktorego sie nie zauwazylo albo za rozmowe z kolezanka ( tak my tez mamy prawo poadac i chwile postac i odpoczac a nie zapierniczac 12h na plenych obrotach - a to sie od nas wymaga... od lutego kontrole ktore juz wgl mowia jak firma nas traktuje ale wiadomo , Tomcio dal w nd 60zl wiecej to trzeba teraz odrobic sobie troszke urywajac premie , smieszna jest ta firma nasza niestety trzeba szukac cos innego a mysle ze z doswiadczeniem i takimi obowiazkami ( starszy sprzedawca ) spokojnie moge startowac na kierpwnika w innym sklepie bo to starszy odwala wszystko w sklepie . pozdro ludzie u trzymajcie sie . pozdrawiam E.
    Dobry pracownik

27.01.2017 23:18

Jak u was po nowym roku były jakieś podwyżki? Pracuje tu już półtora roku i osoby przychodzące nowe maja więcej niż ja a mój mikroregionalny zakrywa się prezesem i oddala temat za każdym razem? Jest u was podobnie czy to mój "ukochany" mikroregionalny kłamię by wyjść na twardego gościa? A podwyżkę nie wymyślam sobie co miesiąc tylko mam kilka powodów przez, które sądzę że śmiało mogę się starać o jakiś dodatek
    Ons

22.02.2017 21:16

U nas były podwyżki i dodatek za pracę w niedzielę
    KK

22.02.2017 23:18

dodatek cala polska dostala a podywzki wybrancy hahahahaha

27.01.2017 23:05

Odzywajcie się częściej, bardzo lubię poczytac co u Was :) u mnie też ciężko, ale daję radę :)) trzymam za Was kciuki kochane martesiaki :) sprawdzam obecność, także kciuk w górę :)
    megi

27.01.2017 18:49

Ja się zastanawiam jak centrala wyobraża sobie brak nadmiernych strat, jeżeli ruch na sklepach jest coraz większy, a na obsłudze sklepu są np. 3 osoby, gdzie jedna na kasie, a dwie w przeciwległych częściach sklepu coś doradzają klientowi. Przecież fizycznie nie da się upilnować, jeśli ktoś pracuje w sklepie o sporej powierzchni, a nie w małej kanciapie... Niech każdy sklep ma ochronę i będzie po problemie, bo zadań na sklepie jest tyle, że nie starcza czasu na porządną obsługę klienta, tylko zdawkowo kilka słów i do kolejnego, który już czeka, a co dopiero jeszcze latać i obserwować podejrzanie wyglądających, których przewija się wielu. Niech w centrali też pomyślą o jakości obsługi klienta, bo zawsze pretensje są do osób najniżej w hierarchii, a to nie ich wina, że sieć nie ma zwrotów (prawo na to pozwala i ok, jest to zrozumiałe), procedura wymiany na wieszających się systemach trwa 5 minut i nagle kolejka rośnie jak wąż w grze Snake, a w reklamacjach statystycznie wszystko się musi zgadzać, a jakość szczególnie butów niektórych firm przedstawia wiele do życzenia i czasami, aż szkoda klientów, którzy dostają odmowę, gdzie to na sieci, a nie kliencie leży obowiązek udowodnienia, że produkt jest bez wady i uszkodzenie powstało z winy użytkownika. Do tego czas realizacji przesyłek przez sklep internetowy... Dla mnie droga do poprawy jest prosta: -więcej czasu na obsługę klienta i doradzenie mu -REKLAMACJE (każda zdawkowa odmowa na gotowych pismach, to co najmniej jeden klient mniej) -Profesjonalne szkolenia dla pracowników, bo to w tej firmie zupełnie nie istnieje - i tak jestem pod wrażeniem wiedzy niektórych martesiaków, bo wszyscy to samouki! -normalnie działający system, który się nie tnie na wszystkim -większa przejrzystość na sklepach, a nie robienie ze sklepów magazynów, gdzie jednego modelu przyjdzie tyle, że półki i haki się łamią, przez co wszystko jest napchane, a tego co potrzebne, to braki. -dla uczciwych i dobrze wywiązujących się ze swoich zadań pracowników (bez znaczenia gdzie są w hierarchii) powinny być umowy na czas bezterminowy, żeby czuli się docenieni i nie rozglądali za pracą gdzie indziej, bo nie łudźmy się ale dwieście zł. więcej niż najniższa krajowa podstawy to nie są żadne duże pieniądze i większość będzie się rozglądać za czymś innym, a choć jeden dzień chorobowego i już premii nie ma Sieć ma bardzo duży potencjał i mogłoby być jeszcze lepiej niż jest obecnie, bo nie jest źle, ale też znajdą się rzeczy do poprawy.
    Kris94

27.01.2017 16:23

W grudniu kosmiczny obrót firmy , w styczniu mejl od P. Tomasza, że kapitalne wyniki sprzedażowe w pierwszym weekendzie miesiąca, trzy tygodnie później zabierają premię za minimalne przekroczenie inwentaryzacyjne, które w odniesieniu do całego roku sprzedażowego stanowi co najwyżej PROMIL tego co wypracował sklep ... Notabene zabierają premię, która stanowi około 20-30% całego wynagrodzenia pracownika, którego podstawa to około 1550 zł - gratuluje podejścia do sprawy ! My, zwykli pracownicy sklepów naprawdę nie zarabiamy tak dużo aby nam jeszcze z tego zabierać, jak chcecie budować sklepy na wartościowych pracownikach skoro co raz im rzucanie kłody pod nogi ?! Stanowiska makroregionalnych w tej firmie zostały utworzone po to aby móc bez bezpośredniego kontaktu z pracownikiem zabrać mu premie bądź obniżyć wynagrodzenie - regionalni to tylko pionki w grze, których nadrzędnym obowiązkiem jest posłannictwo złych wiadomości , a no i oczywiście czarna robota :)
    hubabubainicsienieprzykleja

08.02.2017 23:12

Zgadzam się niestety ze wszystkimi przedmówcami, którzy napisali żle o tej części pracy w MS. Ekipa na jaką trafisz, albo stanie się Twoja drugą rodziną (czasem szaloną), albo wrogiem. Po latach wspólnej pracy, przychodzi ktoś nowy z kadry WYŻEJ i rozpier...całą ekipę. Mi rozwala rodzinę, psychiczną,może trochę niezrównoważoną, ale rodzinę. Mimo, że sklep przynosi co raz to większe obroty, mimo, że staramy się rzucić te "dzień dobry", mimo, że roboty jest od groma to staramy się podejść do tego klienta, pomóc mu, sprzedać mu coś, co w tym w nawale obowiązków, jakimi jesteśmy osaczani każdego dnia bywa mission impossible. A tu ciągłe zastraszanie. Utrata premii za to, za tamto. Premia za ndz? A w rzyci ją mam, kiedy mi uwalą 100% od obrotu. W rzyci mam 20+, kiedy uwalają mi za widzi mi się regio lub makro, co Kris zreszta napisał..Regio to posłańcy złych wieści, Makro są po to by...w sumie nie wiem po co. Po kilku latach pracy w tej firmie oprócz karty multisport nie zauważam NIC dobrego. Ach, współpraca z centralą, działem reklamacji, sklepem internetowym układa się super. To są świetni ludzie. Normalni! Na resztę KICHAM... Megi ujęła wszystko dosadnie..Wydaje mi sie też, że mszczą się jakoś za te ankiety "anonimowe" ..tia jasne. Szkolenie? A co to? Haha. Raz na 2-3lata wyjazd na szkolenie Adidasa, materiały na śmiesznym dysku, gdzie nie ma kiedy w tył się podrapać, a ja mam siedzieć i może na dysku czytać materiały szkoleniowe? Dobre sobie. Więcej się nauczyłam z neta, rozmowy z klientem oraz doświadczonymi kolegami. Długo gadać życia, nie wystarczy. Jak sie uda to z żalem, ze względu na ekipę i kartę multisport, na które jaśniepaństwo się szarpnęło po ilu?9 latach istnienia MS? pożegnam się z ww. A Regio serdecznie wysyłam środkowy palec...w obu rękach...i nogach.
    Krk

08.02.2017 23:26

świeta prawda ! nic dodac nic ujac ! .. niech regio i makro zajma sie tym co umia najlepiej czyli siedziec i nic nie robic a nie wlaza z butami w zaloge ktora ma dobre kontakty a co wazniejsze 99% jest zrobione tak jak ma byc bo jestesmy tylko ludzimi , a nie glupie kontorole i uwalanie premii co miesiac ktos inny zeby nie bylo buntu... a przyjedzie regio i to zle stoi tu nie ma ceny .. szukanie na sile glupot o ktorych sami wiemy i sami to zrobimy ale naprawde chwilami nie ma kiedy zejsc na przerwe zeby reszty nie zostawic z robota i sie idzie na 5min zjesc bulke i wraca do kasy... ogolnie gdyby nie zaloga to praca na miiiinuuuuuuuuuuusss !
    Maly

26.01.2017 18:54

A ja gratuluję pomysłu dodatku za pracę w niedziele panie Tomaszu dzięki temu u mnie kierownik w końcu zaczął się pojawiać w niedzielę przypadek? Teraz ja mam soboty może i z tym coś by się dało zrobić? Bo chciałbym w końcu jakąś wolną sobotę a wy?
    qaz

25.01.2017 22:28

Na początek umowa na okres próbny, później pewnie umowa na 33 msc i kwota w okolicach 2220 brutto podstawy+uznaniowa premia (premii nie ma jeśli bierzesz urlop na żądanie albo idziesz na chorobowe). Generalnie zawsze jest coś do roboty, a jak już się trafi dzień gdy nie ma nic konkretnego, to w tej firmie nie istnieje praktycznie coś takiego jak praca z klientem, ciągle ciśnienie żeby coś robić z towarem na sklepie (jakieś przebudowy, przekładanie, sprawdzanie stanów), co jest wg mnie wielkim minusem, bo człowiek czuje się jak powietrze i powiedzenie mu gdzieś przechodząc obok dzień dobry tego nie zmieni.
    A

26.01.2017 15:08

Bardzo dziękuje za informację :-)
    Dora

02.03.2017 23:05

Jestem dokładnie tego samego zdania. Czy to dzień dobry aż takie PRIORYTETOWE? Ryją ci sfrustrowani klienci w tych przeładowanych pòłkach sami i nic znaleźć nie mogą a obsługa raz zniżki, raz zwyzki,to plakaciki, to rotujące... Jedno wielkie nieporozumienie. A klient odchodzi na pięcie. Ot mi polityka...
    A

25.01.2017 11:00

Witam Jak wygląda praca w systemie "zmianowym" - otwierają u nas sklep i chciałam aplikować. Sklep otwarty będzie od pon-sob w godz 9-21 w niedziele 10-20. I ciekawią mnie zmiany. Mam też problem z kręgosłupem i tu drugie pytanie czy jest naprawdę ciężko tak jak opisują na forum inni? Jak płacą w na stanowisku sprzedawcy?
    hihihi

29.01.2017 21:04

z kręgosłupem? to po co w ogole iść do takiej pracy? przewalisz z 50 kartonów w ciagu dnia to Ci się kregosłup wyleczy ;) Martes o to zadba :)
    Ktosik

17.02.2017 20:01

Nie polecam
    poiuytrewq

23.01.2017 18:53

Witam, pracuję ktoś w magazynach? Ile można zarobić? Jakie zmiany? weekendy pracujące? Jakieś zniżki dla pracowników, karta multisport?
    NOWA

17.01.2017 22:24

nie jest zle , pracuje od 3 miesiecy ale szkoda ze zmiany tylko po 12godzin
    mistrzpolski

15.01.2017 19:45

Witam Pracowałem 3 miesiace w jednym z Martesow w Zachodniopomorskim...Praca ok wszystko sprawiedliwe ale minus dla kierownictwa ..nie wiem skad takie osoby biorą :) Pod koniec 3 miesiąca obiecali mi przedłużenie umowy o pracę z czego odrzuciłem dwie inne oferty lepsze finansowo z względu na lojalność i umowe"slowna" między kierowniczką ...Po dniu pracy uslyszalem ze jestem nie potrzebny... Poszedłem na urlop ... Raz zadzwoniłem do oddziału w B-B,w której opisałem sytuacje...Pani przy telefonie zakręcona jak paczka cebuli nie wiedziała co to jest 5 i broniła koleżankę..Po tej sytuacji kierowniczka regio i sklepu miały żal za to mimo że jedna z nich mi coś obiecała...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sklep Martes (Martes Sport)?

Kontakt - Martes Sport Sp. z o.o.

Malowany Dworek 115 43-300 Bielsko-Biała

Branże: Moda, projektowanie

oooo

11.01.2017 21:56

obojetnij sa , kazdy i tak ich olewa bo uwazaja sie za nie wiadomo kogo a to nieroby i tyle
    Kasia

10.01.2017 22:39

Hej Martesiaki Jakie macie opinie na temat Waszych Kierowników Makroregionalnych??
    Miquel

11.01.2017 22:48

Jak dla mnie wszystko spoko tylko nie mam bladego pojecia do czego sprowadza sie ich rola. Oni z reszta chyba sami tego nie wiedza :DDD
    Marcinek

10.01.2017 20:12

jakies 2,2k z premia +/- 100zl ale duzo obowiazkow , nie warto byc kierownikiem a tym bardziej zastepca starczy to jakies 2tysiace , zwykly pracownik 1,8k
    K0wschod

12.01.2017 16:24

A nie 2500+/-100? Chyba słabo u was z programem 20+ oraz wskaźnikami skoro kier tyle zarabia;)
    Ewa1985

10.01.2017 13:03

Proszę o podanie zarobków jeśli chodzi o kadrę kierownicza. Czy jest to zalezne od regionu czy wynagrodzenie jest ustalone odgórnie. Pozdrawiam
    POWIEDZMY ZE ZADOWOLONA

07.01.2017 22:29

nie jest zle ale brakuje jakis super benefitów typu 13-nastka , albo jakies fajne promocje na ciuchy np naszych marek ( np -50% ) bo bez jaj ale nasze marki x2,5 to jakas kpina . PANIE PREZESIE WIELKI PLUS ZA MULTISPORTA mimo ze uzywac bede rzadko ale naprawde super opcja ! co do kierownikow regionalnych , darujcie sobie - jestescie smieszni :))
    Grudziądz

09.01.2017 11:42

Poda ktoś zarobki kierownika sklepu? Mianowicie ile brutto plus premię. Z góry dzięki
    Pracownica

07.01.2017 11:44

Ja uwielbiam pracę w Martesie, załoga jak najbardziej na tak
    Pracownica

07.01.2017 11:43

Ja uwielbiam pracę w Martesie, załoga jak najbardziej na tak
    ....

07.01.2017 09:04

Czasami prawa reka staje sie lewa... Prezesie otworz oczy i pomysl... Zle opinie o Martesie ? Hmm... Czy tez tak traktujesz ludzi w centrali jak...? MOZE To czas zobaczyc jak ludzie sa dzieleni na lepszych i gorszych przez tego czlowieka... Pozdrawiam
    Michal

06.01.2017 21:17

Polecam wszystkim prace w Martesie w Olsztynie. Jestem bylym pracownikiem... Gdyby nie zarobki to lepszej pracy w tak dobrej atmosferze nigdy nie mialem. Polecam Olsztyn!!
    Życzliwy

06.01.2017 15:52

Ja pracuję w Martes Sport na Dolnym Śląsku (miasto nie jest tu najbardziej istotne). To co mogę powiedzieć o tej firmie to istna średniawka a czasami i hipokryzja. Ekipa którą, mamy jest ok, nie licząc zastępcy kierownika który wiecznie siedzi w biurze na telefonie PRYWATNYM nie służbowym a innych goni do roboty jak dzikie osły co dla mnie jest mocno żałosne. Pieniądze jak na nasz region są całkiem spoko o ile regionalna nie utnie połowy premii nie podając przyczyny ( a tak niestety robi). Praca akurat u nas do lekkich nie należy, ponieważ jesteśmy jednym z najlepiej prosperujących sklepów w Polsce a obroty mamy naprawdę wysokie. Zasady wprowadzone ostatnio są mocno porobione bo brak możliwości siedzenia przy klipowaniu przy 12 godzinach pracy na nogach tłumaczone tym, że jest to lekceważenie klienta to chora akcja. Nie czułabym się urażony przychodząc do sklepu i widząc siedzącego pracownika gdyby udzielił mi potrzebnej informacji. "Zapomogi " na święta w wysokości 100zł to także śmiech na sali. Firma, która ma tak wysokie dzienne obroty powinna się wstydzić przelewać takie pieniądze na konta pracowników. Dla mnie to dla nich czysta kompromitacja. Nie wspominając o tym, że na święta Wielkanocne nie dostaje się ani złotówki dodatku. Jedne święta ważniejsze od drugich? Chyba tak xD. W każdym razie pisać można tutaj eseje a jest jak jest i nikt tego nie zmieni. Moja rada, jeżeli coś w tej firmie dzieje się źle i was to denerwuje to popracujcie tyle ile potrzebujecie a jak znajdziecie lepszą pracę uciekajcie stamtąd. Ze swojej strony życzę powodzenia sobie i Wam. Pozdrawia Sprzedawca-Kasjer ;)

10.01.2017 21:56

Jesteś z Lubina?
    Matras

07.02.2017 19:33

M142? :D
    NIE UJAWNIAJ SIEN

05.01.2017 07:34

Nie ujawniaj sie nawet mimo zyczen mozesz zostac ukarany w pracy za jakiekolwiek pisanie na temat firmy na takim forum , pozdrawiam !

04.01.2017 14:43

Chcielibyście mnie poznać :) Kochani, na pewno umiecie dotrzymywać sekretów, ja też :) Także to tajemnica. Cieszę się, że mój wpis się spodobał. Pozdrawiam Was wszystkich :) Nie dajcie się tam :)
    Tomasz

04.01.2017 22:08

odpisz, to bardzo ważne.
    !!

03.01.2017 08:53

Nie polecam 3 dni przed Końcem umowy mówią że nie przedłużają bez żadnego ale ... Pensja okolice 1700 z premia Szału nie ma po towaraniu wyrzucają łudzi z 13 do 6

29.12.2016 10:47

Drogie Martesiaki albo Martensiaki, kto jak woli :) praca ciężka to wszyscy wiemy, ale kto jak nie my da radę :) Zbliża się koniec roku, więc wszystkim pracownikom czyli mojej całej martesowej rodzinie :) życzę szapmańskiej zabawy w Sylwestra, bawcie się, bo życie jest na krótkie by martwić się ciągle pracą :) W Nowym roku niech Wam współczynnik nie spada, a premia rośnie :) byśmy 10-tego byli zawsze zadowoleni :) Trzymajcie się wszyscy i martwcie na zapas :) kto to przeczyta, niech da kciuk w górę :) chciałbym zobaczyć ilu ,, kuzynów'' to przeczytało'' i ,,kuzynek'' :) SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ! :)
    Tomasz

03.01.2017 20:11

Z jakiego miasta jestes?
    K0wschod

25.12.2016 20:58

Szczerze to nie wiem skąd negatywne opinie? Jasne, że czasem trzeba się nazapieprzać. Ale jeżeli nie jest to wasza pierwsza praca to wiecie,że nie jest źle. Uwierzcie, że można trafić gorzej. Kasa jak na wschód 2400zł na rękę ? Jeśli zbymało to za granicą płacą więcej-wiem bo pracowałem
    Naro

26.12.2016 13:02

2,4 ? zastepca czy kierownik ? :)
    Marcinek

23.12.2016 23:46

ogolnie fajnie ze wgl cos dali na swieta po inne firmy nawet tyle nie dadza a wiem bo w nie jednej robilem ale mysle ze taka 13-nastka w forimie to naprawde by byla super sprawa . Co to programu 20+ nie jest zle tyle ze taka pogoda sprzyja bo impregnaty itp same schodza ale co bedzie w lecie ? napoje tak nie schodza bo wiadomo , galerie to spozywka jest gdzie indziej do kupienia za polowe taniej . Mysle ze fajnie gdyby dolozyli cos do programu 20+ , na przyklad ( kolka ratunkowe , rekawki i inne pierdoly na basen ) mysle ze w sezonie letnim by fajnie wygladala sprzedaz + moze jakies nowosci od stycznia ? kto wie , czas pokaze . Ogolnie jest neutralnie , ale jak ktos ma oferte lepsza to bez gadania moze smialo Martesa olac bo to nie jest praca na lata tylko zeby sobie dorobic po szkole/studiach , taka prawda . Pozdrawiam Marcin!
    Brak słów

23.12.2016 21:57

Zapomoga...

23.12.2016 16:29

Praca w Martesie jako taka. Nie liczac ze na rozmowie mowia i obiecuja jedno a w praniu wychodzi co innego. Pieniadze nawet nawet, ale pseudo swiadczenia z okazji swiat w wysokosci 100zł to juz smiech na sali. Co taka osoba ktorej jest to potrzebne ma z tak smiesznymi pieniazkami zrobic? Jak dla mnie zero zrozumienia dla ludzi i to zabieranie calej premii tylko za jedne nieocenowane buty? To przegiecie. Czy tez nacisk na cholerny wspolczynnik. Co my mamy na sile klientom wciskac przykasowke aby sie zrazili do sklepu? Lekka przesada
    cześć

26.12.2016 15:55

jak ci nie zależy na kasie to nie wciskaj przykasówki, sam wyrabiasz sobie taką premię, więc nie narzekaj że dostajesz taką a nie inną, widocznie więcej Ci nie potrzeba. Nie cierpię takie gadania bla bla bla jak to mało premii dają , a jak mało tego tamtego. Żal
    Klient

22.12.2016 16:17

Miałem przyjemność rozmawiać z Kierowniczka w martesie z Olsztyna, Masakra co za nie kompetentna osoba.Zero wiedzy .......
    Klient

06.01.2017 21:29

A ja polecam Olsztyn, wspaniala obsluga :-)
    Niezadowolony klient.

21.12.2016 12:28

Nie polecam tego sklepu !!! W sklepie w Koscierzynie kierownik chyba minął się z powołaniem bo to w Panstwa interesie jest aby klient byl zadowolony. A Pani mi mówi, że to mi zależy na reklamacji a nie im? Żarty? Sprzedaliscie bubel a teraz ja mam na każde zawołanie jezdzic 30km bo chcecie jeszcze raz obejrzeć towar. Nie polecam. Szkoda nerwów i pieniędzy. W martens sport w Gdańsku nigdy! Nie mialam takich problemów. Prowincja zobowiązuje.
    M..

22.12.2016 16:01

zajechany "bubel" i myslisz szanowny kliencie ze ci oddamy najlepiej pieniazki ? komu ma zalezec na reklamacji jak nie wlasnie Tobie ? zareklamowales towar to teraz musisz za nim jedzic przeciez my ci go nie przywieziemy albo nie wyslemy.... nie zgadzasz sie z decyzja reklamacji ? - idz do rzecznika praw konsumenta i do sadu , w czym problem ? jestes pewny to wygrasz i tyle. Pozdrawiam M.

Zostaw merytoryczną opinię o Martes Sport Sp. z o.o.