Stomil

Nekla

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 538 ocen.

Opinie o Stomil

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stomil

Tornos

Pozdrowienia dla osób które prawo jazdy znalazły w chipsach zamiast zdrapki. Najpierw nauczcie się parkować na polu a później parkujcie w normalnych miejscach. Te odstępy między autami dla konia i furmanki (bo auto się tam na pewno nie zmieści) są po prostu żałosne

nie przeszkadzać "układowi" ro

Robicie niepotrzebny hałas jak kumar w ortaliunie ....

baker

te dojazdy autobusami to masakra !!!! -zimno -szyby pozamarzane od środka -kierowcy zimą na złość wyłączają ogrzewanie , a letem włączają ! (śmiech!) -autobusy mocno zużyte , przegnite - ledwo co się "kulają" ! czas na zmiany- zrubcie coś z tym , albo zmiencie przewoźnika....

robol

biurowi powinni mieć osobny parking , a nie wjeżdżają swymi dupsowozami na parking roboli ! :P!

nie
@Biurowi 15.01.2018 09:52

nie !!!!!

ogar
@Biurowi 15.01.2018 09:52

Źle rozumujesz !!!!

Nowy

Witam mam takie pytanie czy potrzebuja w Stomilu-Staroleka? Ponoć dobre są zarobki. I czy to jest prawda że każdego przyjmują?

zajc

niedługo wielkanoc ! - czyli .... $$$ :)

alkomat

Wiadomo coś ilu (i czy wogóle?) biurowych dmucha w alkomat przy wejśćiu i wyjśćiu ?! - bo roboli trzepią elegancko a biurowi to co? święte krowy ?

Operator urządzeń do obróbki g

Operator urządzeń do obróbki gumy Informacje ogólne Numer oferty: Oferta ważna: od 2018-01-11 do 2018-03-31 Stanowisko: Operator urządzeń do wulkanizacji . . Nazwa zawodu: Operator urządzeń do obróbki gumy Kod zawodu: 814102 Miejsce pracy: Nekla, powiat wrzesiński, gmina Nekla, woj. WIELKOPOLSKIE Ilość miejsc: 3 Zakres obowiązków: obsługa maszyn produkcyjnych (prasy, wtryskarki) Wykształcenie: Brak wymagań Wymagane doświadczenie: mile widziane Uprawnienia: Brak Umiejętności i doświadczenie: - mile widziane doświadczenie w pracy przy obsłudze maszyn produkcyjnych, - sumienność i dokładność w pracy, - umiejętność pracy w zespole Wynagrodzenie: 2600.00 PLN System wynagrodzenia: Akordowy

dżdżownica

ukraina brać sie do roboty !- przecież to WY tu przyjehaliście zarobić! A nie polacy zapiepszają na maszynach a wy se siedzicie i jeszcze po 3 tysie chcecie?!!!!! - gdzie tu logika!!!!! - jak sie nie podoba to wracać na donbas ! i na wojne jeść żaby i dżdżownice :P:)!!!!

счастливый новый год 2018!

счастливый новый год 2018! Szczęśliwego nowego roku 2018! Happy new year 2018!

anonim

(usunięte przez administratora)

немного денег, и вы управляете

немного денег, и вы управляете BMW и audi ...!?

только в зайце!

Oferujemy: umowę o pracę

robol

kierownictwo nawet życzeń nie złożyło w tym roku - :(:P - dziękujemy :P:P:P

smieh
@robol 21.12.2017 13:43

te kierownictwo to wogóle lepiej nieh sie nie pokazuje- śmiech na sali

aligator

Święta za pasem, a świątecznego na koncie brak !:( - dokąd zmierzasz aligatorze nekla ?

hansik
@aligator 18.12.2017 11:06

podobno będzie tylko gorzej, góra zza wielkiej rzeki nie chce się dzielić,

małpa
@aligator 18.12.2017 11:06

Wstyd- żeby na święta "sortować ludzi" i dawać różnej wysokośći świąteczne !???- ludzie wszyscy mają takie same święta !!!!! - lepiej już dawać na święta każdemu tyle samo , a dodatek za niehorowanie wprowadzić - było by lepiej! , a jak ktośchce to nieh se choruje !- jego sprawa, jego cyrk i jego małpy !:P:)!!!!

niech spróbują

Prawdziwy test to dyrekcja na naszych stawkach niech utrzymuje rodziny..

bonusy
@niech spróbują 15.12.2017 16:21

nas traktują jak traktują a bonusy to gdzie idą?

kabzel
@bonusy 20.12.2017 11:30

premie za wysyłki, za złom i dodatki za niehorowanie co kiedyś były - gdzie one są !? - odpowiedź: W KABZACH ZARZĄDU !

grosz

Na święta sypli groszem ?! Niestety w tym roku uwzględniali nie tylko czas pracy i horobowe ale też nieobecnośći i inne :(:P - a to wszystko po to aby jeszcze bardziej obciąć robolowi świąteczne ! Wg mnie święta są równe dla wszystkich (tym bardziej boże narodzenie!) i każdy nie ważne ile chorował (czy 1 dzień czy pół roku - bo tacy też są...) powinien dostać tyle samo! np po 1000zł netto , ale powinni płacić co miesiąc za niechorowanie (podobno ma być od przyszłego roku) - ale już kiedyś obiecali i nic nie ma :( - kiedyś w stomilu były premie za niehorowanie (comiesięczna plus co kwartał większa premia za niehorowalność -co roku było to 1120zł netto - ale dobre i to - w innych zakładach do dziś płacą znacznie więcej za niehorowanie) i kropka!

słodycz
@pracownik 16.12.2017 18:08

po paczce pierników tylko ! :P:) hahaha ! śmiech na sali ! a w volksie pełne reklamówy słodyczy !!!!!

piernik
@pracownik 16.12.2017 18:08

NIE pierników -tylko krajanki ! :P:) !!!!

marti

w volkswagenie podwyżki po 250zł rocznie do pensji zasadniczej co miesiąc, na święta w tym roku dla wszystkich co rok minimum przepracowali jest po 3000zł netto plus drugie 3000zł netto w styczniu - razem na święta bonus ponad 6000zł - TO jest ŚWIĄtecznE !!!! a nie jak u was w stomilu po 600-700zł i to jeszcze trza przerobić 3 lata i nie chorować ! - kpina ! :):P i żal takiego zakładu! - walczcie o swoje! - strajkujcie!

golf
@marti 07.12.2017 18:27

racja- wolksvagen to wolksvagen - nie ważne czy antoninek, poznań, września czy komorniki itp - to JEDNA FIRMA ! z wieloma oddziałami !

paserati
@marti 07.12.2017 18:27

Robie w volksie.... przeszła(e)m ze stomilu - Oj to kaska mi sie posypie !!!!

każdy kierownik powinien przep

każdy kierownik powinien przepracować przynajmniej raz w roku tydzień czy dwa na stanowisku pracowniczym, aby nie był tylko od kierowania, ale znał faktycznie temat pracy swoich podwładnych.

gt
@każdy kierownik powinien przep 13.12.2017 13:30

I to na każdym stanowisku!

Dom na wzgórzu!

Radosnych i bogatych świąt bożego narodzenia, bogatego gwiozdora wielu prezentów pod choinkamia wysokich wypłat w przyszłym roku życzy firma alligator nekla !

użytkownicy mogli

zaczynamy 7.01 trzecią zmianą?

pod
@użytkownicy mogli 10.12.2017 12:28

podobno tak

nick

wszyscy nie wyjdąstrajkować :(- komuchy zostaną- bo gdzie oni teraz pójdą....?

siema

siema!- kogo aktualnie u was potrzeba do rototy?

Stef
@siema 04.12.2017 19:52

takich tanich i pokornych

M.A.
@siema 04.12.2017 19:52

Nie mających dużych wymagań finansowych.

środków na podjęcie działalnoś

wiadomo coś od kiedy dodatek za niechorowanie wchodzi? - podobno od stycznia? (200zł/miesiąc)

dowiedzieliśmy się na posiedze

wiadomo coś po ile na święta płacą? Czy bendzie też taki podział jak w zeszłym roku? (10 różnych puli płacowych na świąteczne)?

siema

roboty - sry!

Regulamin i polityka prywatnoś

dużo osób - po znajomośći tam robi (od dyrektora po roboli - każdy ma znajomych tam !): -mamusie, -siostry -żony, mężowie -kochanki/kochankowie -szwagry -zięcie -znajomi znajomych itd Ale prawda jest taka ,że rodzina rodzine zawsze będzie bronić!

doda
@doda 14.11.2017 21:41

przecież ja "pracuje" :P!

Zastosowanie określonego sposo
@doda 14.11.2017 21:41

prawda jest taka , że rodzina rodzine zawsze będzie bronić ! i to nie tylko w tym zakładzie - jeśli coś ci sie nie podoba to siedź cicho ,

elforafo

cos wiadomo od kiedy przerwa świąteczna i po ile dawać bedą na świeta ?

ja
@elforafo 29.11.2017 15:46

Od 20.12 jest przygotowanie do inwentury, więc pewno większość działów częściowo będzie miała wolne. Inwentura jest 27-30.12, ale raczej szybciej się skończy. W każdym razie pomiędzy Świętami a Nowym Rokiem ma być przestój produkcji (chociaż obstawiam, że niektóre maszyny i tak będą pracować). Ile na Święta ciężko mi powiedzieć, bo jeszcze nic nie wywiesili, a żadnych plotek nie słyszałem.

pal wiecej ....

Zakaz palenia znów ogłoszenie HA HA HA HA

Poznań

Wiem, że to o Stomilu w Nekli, ale czy ktoś wie, jak wygląda praca i zarobki w Stmil Poznań na produkcji? Nie mają tu żadnej opini...

Piątka nastolatków staje przed

Nieh zarząd sie cieszy ,że wogóle ktoś im tam jeszcze robi !:P:) - bo jak tak dalej pójdzie to nikogo (nawet ruska) tam nie będzie! i co wtedy?! Tam mało kto normalny pracuje , a im dłużej sie robi tym bardziej spada w othłań ! Po prostu człek tam głupieje - nie ważne na jakm stanowisku robisz- z roku na rok coraz głupszy jesteś!

pracownik
@Piątka nastolatków staje przed 12.11.2017 16:38

dlaczego obrażasz normalnych i dobrze pracujących ludzi. skoro pracujesz w alligatorze to też taki jesteś lub taka?

elforafo

a taki jeden PIĄTEK boi się chodzić w piątki do pracy :D BŁAZEN HAHAHAHHAHAHA

nik

JJ z kim chodzi?

film zaczyna się od sekretnego

Ten szwab tomas jeszcze chodzi z madzią ?

kurs cukierniczy

sporo osób tak pisze- a tak naprawde stomil uratował im życie ,bo gdzie tacy jak oni by poszli?! - no gdzie?!- już zewsząd dawno by ci ludzie wylecieli!- a tak korzyść podwójna - obibocy mająrobote, a zakład ma roboli! - i cyrk jedzie!:)!!!!!

do poprawki

kasa mała i nie stabilna grupowy akord nikt nie pracuje na siebie warunki takie ze ludzie chorują straszliwy hałas i śmierdzące zadymione powietrze maszyny stare się psuja i brak ludzi i części do napraw podejście góry do ludzi ciągle cos jest pilne nikt nie potrafi tego dobrze ustawić brak nowych fachmanów tylko ukr i z łapanki ciągle selekcje braków kolesie szwagry ziecie itd..

Stanowisko: Tokarz w metalu .

Stanowisko: Tokarz w metalu . . Nazwa zawodu: Tokarz w metalu Kod zawodu: 722314 Miejsce pracy: Nekla, powiat wrzesiński, gmina Nekla, woj. WIELKOPOLSKIE Ilość miejsc: 2 Zakres obowiązków: - obsługa automatów tokarskich. Wykształcenie: wykształcenie zawodowe kierunkowe lub chęć odbycia szkolenia, Wymagane doświadczenie: nie Uprawnienia: Brak Umiejętności i doświadczenie: umiejętność pracy w zespole. Wynagrodzenie: 2300.00 - 3000.00 PLN System wynagrodzenia: Akordowy Warunki pracy Data rozpoczęcia pracy: Miejsce pracy: 62-33 Nekla (gm. Nekla, woj. WIELKOPOLSKIE) ul.Gnieźnieńska 6 System wynagrodzenia: Akordowy Wynagrodzenie brutto: 2300.00 - 3000.00 PLN Rodzaj zatrudnienia: Umowa na okres próbny Wymiar etatu: w pełnym wymiarze Liczba godzin pracy w tygodniu: 40 Zmianowość: trzy zmiany Praca w wolne dni: NIE Zatrudnienie od zaraz: NIE Zapewnienie zakwaterowania: NIE Zapewnienie wyżywienia: NIE

Nick

Witam. Pojawilo sie ogloszenie na kierownika wydzialu produkcji. Moze cos wiecej o tej ofercie powiecie? Czesto zmieniaja sie kierownicy? Ilu ich jest i jak z zarobkami?

Rafaello
@Nick 12.10.2017 17:42

Cóż od początku roku odeszło już czterech. Jeden emeryt a reszta młodzi ludzie długo nie popracowali jak zobaczyli co i jak tu się dzieje.

pracownik
@Rafaello 12.10.2017 18:41

Poprzedni kierownik tuż przed końcem próbnej umowy poszedł na L4 i już nie wrocił. Nie dziwie mu się...

"bilety na chuja z gazety"

Stomil jest jak rozgwiazda ze spangeboba -Czy są jeszcze "bilety na (usunięte przez administratora) z gazety"?

po prostu gimela made in nekla

po prostu gimela made in nekla (sry- germany)!:)

pozdrawiam tych normalnych w s

pozdrawiam tych normalnych w stomilu

Powiem tak po : 1. Każdy uważa

Powiem tak po : 1. Każdy uważa się za karownika dyryguje ludźmi 2. Kierownik ogląda dużo filmów science fiction i próbuje je wprawić w życie we firmie 3. Wykorzystują ludzi całkowicie żeby mieć premie !!! A my i Tak [usunięte przez moderatora] z tego wszystkiego mamy 4. Ludzie są fałszywi !!

azdami to masakra - ponad pół

Wiadomo coś od kiedy autobusy będą płatne ? Ale z tymi dojazdami to masakra - ponad pół godziny autobus jedzie, a jeszcze na przystanek trza zajść i poczekać !:(:):P- spowrotem to samo :( - nic co darmowe nie jest dobre :P:)

PO podwyżkach i stomilowcy zam

PO podwyżkach i stomilowcy zamilkli. No i dobrze. Tak to powinno być w szanującej się firmie.

Bardzo dobra firm . Zarobki ba

Bardzo dobra firm . Zarobki bardzo dobre.Jestem z wrześni i dojezdzam autobusem .I nie narzekam .Pracuje na magazynie.Do góry.Razem z żona dojezdrzamy.Praktycznie wogóle sie nie narobie.żona też.

Hej wy tam w Nekli bierzcie si

Hej wy tam w Nekli bierzcie się do roboty a nie wypisujcie głupot !!!

Pracuje do góry na gumkach . J

Pracuje do góry na gumkach . Jest rewelacja. Pensja bardzo wysoka.

w tej firmie mozesz sie tylko

w tej firmie mozesz sie tylko cofnac w rozwoju i stac niepelenosprawnym !! Powiem tak ŻAL mi was wszystkich bo ciągle narzekacie i się godzicie na to co wam robią !!! Żaden z was nie potrafi się postawić !! Wiec skończcie narzekać !! odpowiedz delete

po ile

Wiadomo coś po ile na święta w tym roku? - coś dołożą - może ze 7 stówek wpadnie...:)?

ŻAL MI TYCH LUDZI CO TAK KAPUJ

ŻAL MI TYCH LUDZI CO TAK KAPUJĄ ALE TO JUŻ ICH PROBLEM !:):P

bla bla

GDZIE TAM KAPUJĄ ? na jakim dziale i KTOOOOOOOOOOOOOOO ????

Opis stanowiska: Osoba na tym
@bla bla 07.11.2017 18:37

Dobrze wiesz - chciało by się wiedzieć ....:)! - Nie martw się !- TY TEŻ KAPUJESZ ! :P:) - nikt nie jest bez winy !

Zostaw opinię o Stomil - Nekla

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stomil