3.6 Dodaj merytoryczną opinię

Nie mam uwag. Polecam

Piter

Wszystko ok

Wicherek

Jestem po pierwszym wyjeździe i jestem zadowolony. Całkiem dobre pieniądze. Wypłata w terminie. Sprawny kontakt.

R. Chojnacki

Robota przyzwoita tylko kasa by mogła być większa

Polecam

Patryk

Praca na produkcji okazała się jedną z łatwiejszych jakie miałem. Na zakładzie nawet miła atmosfera, jak potrzebujesz pomocy to ją dostajesz bez problemów. Koordynatorka stara się pomagać. Kwatera trochę mała ale dobrze wyposażona. Różne rzeczy piszą o IPF ale prawda jest taka że mimo wszystko oni oferują chyba najlepsze warunki.

xcvhfgh
@Patryk

praca w jakim mieście i jaka stawka?

Mija drugi miesiąc. Póki co wszystko jest ok.

Czy rotacja pracowników w IPF na Operator Cnc jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 16 października na GoWork.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?

@Pytanie

Firma nasza otrzymała kolejne zamówienie od Klientów francuskich oraz niemieckich. Zamówienie to będzie utrzymywane przez kolejny rok.

Martin

Nie polecam tej agencji.

Były pracownik z Alp
 Problem

Nasza działalność opiera się o wartości takie jak uczciwość, szacunek i konstruktywny dialog. Nie ma tu przyzwolenia na komunikację z pominięciem tak ważnych zasad. Niestety to jest kłamstwem na dzień dobry. Zero szacunku dla pracownika. Spałem w pomieszczeniu 6,5m² w 2 osoby Za wszystko opłata. Dojazd 100€ autobus, 40 samochód na kwatere. Dojadz do pracy płatny. Za miejsce do spania Nie pokój 80€ za tydzień. Praca tylko 43 godziny tygodniowo. Dojazd godzina w jedna stronę. Wyjazd 7 powrót 19:30 bez czasu na zalkupy. Zjazd do Polski 140€ na twój koszt. Dodatki nie liczy się do podstawy jak to robi ta firma. One się należą płaci to francuski pracodawca a nie dodatek z IPF. Pierwszy tydzień pracujesz na koszty startu. Od następnego odlicz 100 € dla IPF za to że dla nich pracujesz. ZERO SZACUNKU DLA PRACOWNIKA. Tylko donosiciel i IPF pisać może pozytywne opinie Niestety NIE POLECAM.

Prawdę mówię
@Były pracownik z Alp

Wsz się za robotę a nie chlanie i nie będziesz pisał głupstw bo w Polsce to już by cię dawno za taką pracę wyrzucili do śniadania byś nie ribił

Twoj znajomy Alpy
@Były pracownik z Alp

Wez czytaj umowe. jak jedziesz i pracujesz to masz. A oszukujesz to ty. I jeszcze kradniesz. dokładnie w polsce to bys roboty nie dostal. i tak dobrze ze cie tyle trzymali.

Prawdę mówię
@Twoj znajomy Alpy

Czysta żywa prawda

Cnc

Mialem miec zapewniony dojazd do pracy, wyszlo tak ze dojazd byl tylko na poczatku. Jak wyszedl zamet z covidem, nie bylo dojazdu. Wlascicielka firmy na wlasna reke kombinowala mi dojazd ze swoimi pracownikami. Na pytania do koordynatorki co jest grane, uslyszalem "nie wiemy co z pan zrobic" Pieniadze marne, cale szczescie ze na czas zawsze byly. Ogolnie nie polecam.

qwerty
@Cnc

pracowałeś na jakim stanowisku i w jakiej miejscowości?

Rafałek

Pracowałem z agencją ipf we Francji. Byłem zakwaterowany z gościem, który ćpał i był agresywny. Jego dziewczyna tak samo. Bałem się z nimi mieszkać. Agencja nic mi nie pomogła i NIC nie zrobiła, zostawiła mnie w tym bagnie. Agencja nic nie sprawdza, kogo zatrudnia ani nic !

Ciekawa
@Rafałek

Ale Ciebie zatrudnili, to chyba wiesz jak sprawdzają. I jaki finał historii?

@Rafałek

A skąd niby agencje mają wiedzieć czy ktoś ćpa zanim ta osobę wyślą do pracy? Z fusów, czy kart ?

Pracownkk Dax i Quimper

Ooo prosze i już opinie usunięte.Nie ładnie to tak wysyłać ludzi ponad 2000km od Polski i puszczać do zakładów gdzie Nie ma godzin.Kazac im mieszkac z mordercami.Bagatelizowac problemy.Ipf patrzy tylko na ilość pracowników a nie sprawdzą dobry kontakt z Paniami jak nie ma problemów i do wyjazdu a później to juz radź sobie sam.Bedac za granicą przez nich współlokatorka trafią do szpitala po pobiciu przez.... i co dalej musi sama za wszystko zapłacić a Pani z biura.zapyta tylko ale.pojdzie Pani do pracy.Odradzam projekt Losos Quimper i Dax

Pracuję z tą agencja już ponad półtora roku i jest to jedna z lepszych być może najlepszych agencji wszystko jak się należy kasa na czas warunki mieszkaniowe ok transport do pracy ok świadectwa pracy wystawiane w dniu zakończenia kontraktu nie tak jak u innych po wielu bólach po miesiącu lub dłużej tylko trzeba czytać ze zrozumieniem co się podpisuje i wszystko jest ok jak napisane tak jest akceptowane

Grzegorz

Tak było i bedzie, są pozytywne i negatywne opinie. Ja należę do zadowolonych pracowników , pracuje prawie rok we Francji. Kasa taka jaka była na umowie, dobry kontakt z koordynatorem, Mieszkanko spoko.

Ula

Hej czy ktoś pracował we Francji jako opiekun medyczny z tego Biura? Pozdro

Kasa mogłaby być lepsza ale sama praca jest ok.

Paweł

Czy ktoś będzie jechał teraz na magazyn do Kassel?

Roman Wu

Hmmm..co tu mowic ;) lipa po calosci . zamotanie w papierach , wysylaja wiadomosci na email ktorego juz dawno nie ma , tzn byl ale kilka lat wczesniej a najlepsze ze potrafili opierxxxc ze sie nieodpowiada ;) Doprosic sie czegokolwiek tez nie jest latwo , nie bede komentowal stawek bo kazdy wie co podpisuje ..

...
@Roman Wu

Dokładnie i ludzi biorą na ilość nie jakość nie przejmują się losem. Człowiek chory radź sobie sam.

@...

Pracowałeś w Niemczech czy Francja ? Jak z wypłatami i zakwaterowaniem?

Xxx

Powiem krótko i na temat tragedia nie polecam, byłam za 3 tygodnie bez 2 dni, odjęte za cały miesiąc za zakwaterowanie, praca również na godziny nocne i po odjęciu wszystkiego wyszło 500 euro, śmiech na sali

@Xxx

Piszą CI co nie chodzą do pracy, biorą zaliczki i nie czytaja umow...tragedia. w umowie masz, zę jesli zerwiesz kontrakt to masz minus 10% bo firma musi za Ciebie zapłacić Klientowi.

qwerty
@Xxx

w jakiej miejscowości pracowałaś i na jakim stanowisku?

Xx
@Pracownik

A to ile agnecja bierze od klienta a ile nam placi smieszne to jest naprawde, zwykly wyzysk ludzi

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o IPF - Poznań

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w IPF?

Zobacz opinie na temat firmy IPF tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 259.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w IPF?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 202, z czego 149 to opinie pozytywne, 28 to opinie negatywne, a 25 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy IPF?

Kandydaci do pracy w IPF napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Przejdź do nowych opinii