IPF

Opinie o IPF

Adam S.

Dziękuje pani Magdzie za szybkie znalezienie pracy. Pozdrawiam Adam

Jacol

Polecam firmę. Szybki proces rekrutacji. W dwa tygodnie byłem już w pracy we Francji. Zapewniony transport i mieszkanie a najważniejsze że wszystkie papierki pozałatwiane zdalnie i nie musiałem jechać do ich biura w Poznaniu.

Pracownik z Wittenbergi

Ja w przeciwieństwie do niektórych komentarzy jestem zadowolony. Pracuje od 6 miesięcy w Wittenberdze. Czasami są dni gdzie nie ma za dużo pracy, ale zazwyczaj jest odwrotnie. Praca jak praca. Dla mnie ok. Na początku mieszkaliśmy w małym mieszkanku co było problematyczne, ale na szczęście szybko je zmienili na lepsze. Kasa zawsze o czasie. Nie robią też problemu z zaliczkami co jest bardzo pomocne zwłaszcza zaraz po przyjeździe do Niemiec.

Dawid S.

Niedawno odbyłem rozmowę rekrutacyjną dlatego chciałbym się podzielić pozytywnymi doświadczeniami. Od samego początku bardzo dobry kontakt telefoniczny z panią z HR. Bardzo merytoryczne spotkanie zarówno z panią z HR, jak i z panią dyrektor. Ludzie na korytarzu uśmiechnięci i pomocni. Pierwsze wrażenia bardzo na plus. Jeśli ktoś się zastanawia czy aplikować to myślę, że warto.

Tomasz B.

Wszystkim polecam pracę z ipf. To uczciwa agencja z którą wyjeżdżam już od kilku lat. Pieniądze zawsze w terminie, czyste kwatery a panie z biura zawsze służą pomocą, nawet w weekend.

Polecam

XYZ

Skończyłem mój 3 kontrakt z nimi i ogólnie mogę polecić. To chyba najlepsza agencja z którą współpracowałem. Wiadomo, najlepiej byłoby znaleźć robote bezpośrednio u pracodawcy, ale jak nie znasz języka to ciężko. Tu zarobisz trochę mniej, ale przynajmniej jesteś we Francji w polskiej ekipie wiec jest dużo łatwiej. Co do samej roboty to też nigdy nie narzekałem. Oferty dobrze opisane wiec na miejscu nie było zdziwienia co i jak trzeba spawać. Pokoje tylko mogłyby być jednoosobowe, nawet za dopłatą. Reszta Ok. Ogólnie to oceniłbym tak 7/10

Michu

Póki co ok. Robota fajna. Pierwsza wypłata weszła. Kasa się zgadza co do euro i weszła w terminie.

M.Z.

Mój mąż pracuje dla ipf od prawie roku. W Polsce nie da się pracować za takie pieniądze dlatego wyjechał do Francji żeby podreperować domowy budżet. Ogólnie jest zadowolony z pracy i warunków. Pieniądze ma zawsze na czas. Jedyny minus to zjazdy, ale ogólnie można polecić prace z tą agencją.

Aleksander

Pracuje kilka miesięcy i jest dużo lepiej niż w poprzedniej agencji.

Sylwia Barczewska

Od 3 miesięcy pracuje na produkcji wafli i jestem zadowolona. Wszystko pokrywa się z tym co pani Klaudia przedstawiła w ofercie. Kwatera schludna i dość dobrze wyposażona. Wypłaty w terminie i co najważniejsze dobry kontakt z paniami z biura w Poznaniu, które zawsze pomogą. Polecam i pozdrawiam

P.r

#Jarosław pisze Pan o pracy w pralni ?

Jarosław

Bardzo dobry kontakt z Paniami z logistyki, wypłata się zgadza. Jestem bardzo zadowolony z tego projektu.

Ip

Witam czy ktoś pracuje w pralni okolice frensburga może dać opinie

Witam Czy ktoś wie jak wygląda praca jako elektryk w Niemczech, jak warunki mieszkaniowe,co ile zjazdy i jak z wypłatami? pozdrawiam

Janek1972

Pożegnałem się z ipf po kilku latach współpracy. Zawsze będę dobrze wspominać zarówno prace jak i zakład. O ipf też złego słowa powiedzieć nie mogę. Wynagrodzenie w terminie, panie logistyki zawsze pomocne nawet w weekend.

A.P.

Dziękuje pani Magdzie M. za szybkie znalezienie pracy. Pozdrawiam Arek P.

Dzień dobry Pracował już ktoś na produkcji okien we Francji z IPF? Jakieś opinie?

Damian

Jakie polecacie projekty przez ta agencje?

Grzegorz

Nie wiem skąd te negatywne komentarze. Pojechałem do pracy z polecenia i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wypłata na czas, taka jak w umowie, dojazd do pracy 20min. Nie mam się do czego przyczepić.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o IPF - Poznań

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w IPF?

Zobacz opinie na temat firmy IPF tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 259.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w IPF?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 202, z czego 149 to opinie pozytywne, 28 to opinie negatywne, a 25 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy IPF?

Kandydaci do pracy w IPF napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

IPF
Przejdź do nowych opinii