witam
czytam te ,opinie i nie dowierzam temu, w fabryce jest teraz zatrudnionych około 700 osób,pracodawca zapewnia dojazdy za niewielki koszt,na każdej rozmowie kierownik który rekrutuje przedstawia dokładnie jak wygląda praca na stanowisku i pyta o dyspozycyjność pracowników,w ostatnim terminie owszem jest to kluczowe co pracownik wnosi, natomiast wszystkie nadgodziny są wypłacane jako 50% czy 100% w zależności od godzin w jakim czasie dany pracownik przepracowuje nadgodziny. Dajemy prace ludziom z okolic gdzie niema możliwości normalnie zarabiać do tego dajemy transport, szkolimy osoby nie wykwalifikowane ,zapewniamy wszystkie środki ochrony indywidualnej oraz dosyć pokaźny pakiet socjalny. Pozwalamy ludziom którzy nie maja kompletnie pojęcia o pracy w fabryce podnieść swoje kwalifikacje i doświadczenie. W wielu przypadkach inwestujemy w pracowników w postaci szkoleń takich jak uprawnienia na wózki widłowe bez żadnych form lojalnościowych,tj " zrobimy ci uprawnienia ale masz u nas pracować dwa lata inaczej za to zapłacisz" nie robimy tak. Wszystko to są nasze koszty. Zakład mieści się w strefie ekonomicznej gdzie jest wiele zakładów z branży ale to my płacimy najwięcej.Drodzy forumowicze jeśli macie wątpliwości do tego co napisałem proszę odpiszcie na ten post,staramy się być przyjazna firma i jeśli macie jakieś sugestie to odpiszcie,dodatkowo jeśli ktoś szuka stabilnej pracy w międzynarodowej firmie z zapewnieniem wypłat na czas i wszelkich środków jak dojazd czy ubrania także oraz wiele innych proszę o kontakt ze mną , z chęcią odpowiem na wszystkie pytania