Za uwagę dziękuję, umiejętność szlifuję, skasuj jeśli spamuję, szybciej piszę niż czuję, szybciej klepię aniżeli mnie telepie - nie doradzaj telekinetycznej rzepie; tylko między Wami, musiałem udawać normalnego, a to ze powodu dokładnie 1 jednego. Chociaż taki plan, ja żech miał, ida przez całe życie - udając głupiego ..lubię nawet bardziej człowieka prostego, niż jakiegoś tam prezesa od garnitora; ma kasę? -to byndzie coś z aligatora
Nie zawsze odporniejszy na szkwały czasu zmian nazewnictwa działów - je ten, co wincyj ma liter na koszulce. Czasym, czasem - ważniejsze, ino Zawsze: :: -kto ma więcej, no właśnie ... Klasy ? tego czegoś, co jeszcze niektórzy w sobie mamy, a jakim cudem Inni Mają tego więcej ode mnie choć są tu lat wielokrotnie dłużej -o tym sza. Płynę bo rozbudziłem się i dopiero narasta schiza ma
Ale jutro w pracy - uczesana niewidzialna grzywka, zdalny grzeczny Janosik - co go Terminator na piwo o 2, a nie 4 zyla we zaułku prosi. Są tu między wami psychole, oni właśnie starają się zgrywać normalnych - takich "najznormalniejmiałych" ..a są tu tacy (co oni ukrywają) ja najbardziej się boję.
Najgorsze jest to, że Was polubiłem. A długo tak hejtowałem, - rok, zanim odkryłem to forum, długo tak pracowałem po korytarzach, i wytrwale .. chociaż nic tu jeszcze nie znaczyły moje słowa, wieloma zdaniami słabo jeszcze trybiącego świeżaka starałem się ..jakkolwiek, choćby w urojony- teoretyczny nagminny_wychodziło sposób - ugodzić, we te osoby które mnie poniżyły, najczęściej były to 'Stare Damy Hm-u' też nietuzinkowe divy, a dziś moje kumpele;; ..gdy się po prostu o coś pytałem, co nie wiedziałem typu odklejona nalepka, co tera? - a ni dość że pomocy nie było, to coś było ale za to co innego, Poniżenie - i to takie, że czułem się poniżony, większe niż w spożywczaku gdzie sprzedawczyni w mieście gdzie wzrastałem (-któremu dałem kolor bo niby no mówię wam jak we tym kapitolistycznym filmie, tako samo było a ino że dosłownie: do roku 1990-1991 w mojem mieście wszyscy tak zwani "dorośli normalni zwyczajni, porzadni przyzwoici" - chodzili sk...e j...i tylko i wyłącznie na co dzień po ulicach, 100% procent procęt chodzili jeno na szaro, biało, czarno, a najczęściej beżowo : Spodnie i góra. i wtedym żem ja do nich wyszedł ) No więc, no wiedzcie - sprzedawczyni owa w miarę jak ubywały zęby i okazało że ludzie nigdy mnie na oczy nie widzieli, nagle wszędzie pełno było takich co im się nie chciało mi odpowiedzieć o godzinę -ale tylko we moim mieście, gdzie indziej ludzie normalni ; widocznie po prostu dobrych dentystów mamy. [Mnie tym nie skusili,i tak se chyba chyba zrobię na Ukrainie 2,5 kafla za całość wychodzi, patyk na dojazd 4xtaniej wyjdzie obojętnie jak by nie liczyć, iść zobaczyć wojnę - chętnie, lecz nie wypada, tak bym do kraju sprowadził boję, chyba że zażyczą ..ciekawe byłoby porównanie galara w odległości 4 km od strefy gdzie "coś się dzieje " z czterema ostatnimi sekundami przed wejściem w to samo grono osób, w którym kiedyś czułem się tak bezpiecznie. To co okazało, nie straszne jest, nie dziwne, nie niespodziewane - lecz niedorzeczne, niepomyślalne i nie będzie opisane, to jak się ludzie zrobili mniejsze niż jakiekolwiek słowa, choćby 2-3 literowe małe ..
A ja tylko więcej blizn, pojawił się lecz ustąpił włos siwy - idę naprzód tak samo, z twarzy młody a wiedzą żyć licznech przygód , leciwy - i we cudzych sercach niewygód, świadomy
silniejszy kiedym-tu-niżaj przyszedł ..i bardziej szallony ..psychiatra w końcu zdołał mnie sprowadzić w gabinet, lecz na krześle siadałem już prawie Nieskończony -...
cholera, ja myć szykować jeść już się muszę, proszę schowajcie się me magiczne szpony ..
Ale się nie chowały, ^ z premią .. rymy słowa porzekadła pochwały , banknot mój następny leży w trawie ale kto inny, może .. poczuje się w końcu dostrzeżony. Wielu tu liderów, i wielu dobrych - nie tak, jak Ja żem na początku myślał; dziś podlizuję się im już bez wyrzutów sumienia, bo to spox ludzie - ale jeszcze więcej niż liderów takich, że są liderami i na to zasługują - jest tu osób takich, co są od samego początku, ale nie są liderami; chociaż tak samo, a nic nie mieli mniej, zasługują.
No to ja jeszcze rozumiem, że dla wszystkich miejsc, wakatów tych awansów nie starczyło, czasym trza było nie wybrać wręcz ino losować, już nie mówiąc że raz co jakiś czas wypada zaskoczyć świeżakiem, by ci tu od niedawna też mieli motywację się starać
Ale po .... biorą jakichś z .... co przeczytali ogłoszenie na przystanku Pks- jak tu tyle osób gotowych, starających się w dzień od dawne, jest .?