W tym roku firma zapomniala o wyrownaniach???jest juz koniec czerwca a tu zero informacji...cos wiadomo od zwiazkow?
Iwona dymna zasłona
21.06.2017 04:52
Jakie wyrównania?
Podwyżki będą nawet o 15% pensji !!!
pewne informacje
25.06.2017 09:45
dopiero ma być we wrześniu bo teraz patrzą kto pójdzie na l4 we lipcu i sierpniu ten kto pójdzie to już nie dostanie
krolowa zycia
14.06.2017 17:29
hej czy to prawda ze przez agencje sie ponoc lepiej tam zarobi jak na hm ponoc 2 tys i autobus za darmo?
przez agencje work itd ja pamietam ze 4 lata temu to takie gr ageencja miala nawet wolnego nie szlo zalatwic a o l 4 moglo sie pomarzyc widze ze sie pozmienialo.. a jak tam eksedycja i booking?
乧乽亞仐俒啍夰
14.06.2017 19:13
Przez agencję zapierdalasz jak wołek czasem 13 dni pod rząd, ale za to fakt dwa klocki z hakiem mają ci co to wytrzymują - psychicznie; -bo ciśnienie psychiczne w tym gmachu, i to niezależnie jaki kolor smyczy identyfikatora nosisz.. jest tym co wywiera presję groteskową nawet bardziej, niż wzór-pierwszy_przebieg normy 100% na piku ustalony przez jakiegoś fantastę, który albo miał 12 alejek obok siebie i listy na cały dzień, tam wiedział na pamięć co gdzie jest we powijakach czasopracy Zakładu - albo po prostu naczytał się dużo Lema poprzedniego wieczoru przed snem, lub chciał się komuś podlizać, gdy podawał zwierzchnikowi opracowany przez siebie dokument z liczbami. ( .. tyle wiary robi po 100% .. jeno kartki nie miał z tych tuzinów gadulców nikt jakoś, co pamiętam - ..pokazać ) choćby przypadkiem . Sam biegam jak mutant
a sto procent nigdy nie miałem. Nie o tym Ja Tu wszak, zaglądnął. Gdy Ukraina tu przyjechała ja bał się, niechętnie na nich patrzył i nader podejrzliwie, a życzliwości ja miał tyle co inni ..grosik, i to złamany, fałszywy; a i go niechętnie dawałem.Zdobyli
..i dziś już nikt nie pyta, każdy wie [ ..nikt, jak Zakład długi i szeroki, nie zaprzeczy.. nawet tych ust niemo nie otworzy, z głupim wyrazem twarzy ] Że Ukraińcy robią lepiej niż Polacy, i lepiej niż ja, i lepiej niż ci jakże zaskakująco liczni, co są tu zatrudnieni tu jako Polacy a na miano Polaków nie zasługują, tylko się tu urodzili i tu żyją, a nic nie zostanie po nich, nawet ta jedna chwila gdy raz, na chwilę dali se spokój i przestali udawać tych normalnych
, ,,co nam kazali = i każdemu od dziecka każą.Polak potężny był, człowiek Ukraiński nic nie znaczył- i gardził Polak tymi gośćmi co robili dobrze, i tymi co robili źle , tak samo.
A dziś Ukrainiec zwyciężył, swoją pracą i swoją uczciwością- i dziś Ich coraz więcej, a nas coraz mniej, - i tak będzie, i tak jest sprawiedliwie. Nie silny zwyciężył, lecz ten poczciwy. Zobaczcie
- tegom nawet ja się nie spodziewał. Ostatni temat :[ jest godzina 18.45 a cały czas jeszcze ja nawet nie umył się, tylko myślę o ludziach z pracy którzy stali się mojimy ..marzeniami -i mojimi koszmarami.
A Freddy przy nich był nawet spolegliwy zawodnik, - jego załatwiali zwykle w półtorej godziny filmu. Tych co tu są niezniszczalnych ryb złowrogich -fascynujących , ja nie dał rady w półtora roku nawet porządnie ugryźć, ukąsić - trzeba przyznać, i to nawet z pewną pokorą .. łuski człowieka zjadliwego - nie wyróżniającego się - nieżyczliwego.. nawet dobrze chronią. I poczciwi mają swoją drogę kroczą, i źli też idą .. jest szlak, będą krajobrazy.A nie wiadomo kto dobrze robi, ja sam już czasem nie wiem - taki dwulicowy nie jestem, że w kościele się zgadzam jak Pan Jezus cynk dawał, żeby mieć dobrą fazę co czuć - a w zakładzie ja już profesjonał, i nagle charakter nowy. wnętrze. Ducha Transformers? Nie... Ty idź, zmieniaj się - jak w gabinecie krzywych luster we cyrku- lunaparku ..będziesz twarze mieć.
Taki pracownik z agencji, szeregowy - on może mieć przyjaciół,albo nie mieć. stąd albo z Owąd, zależy gdzie jaki ludź pryśnie- ale zawsze będą to inni szeregowi pracownicy .
Gdyby tak mu się złożyło że zostanie liderem, tych traci - ..odtąd na Niego uważają, i ja tak samo chcąc nie chcąc, nie poradzisz .. - ale za to może teraz mieć nowych Przyjaciół, innych liderów. Też są wartościowe osoby
Lider ma przyjaciół tylko- no, głównie.. - weśród innych liderów. Ale najpotężniejszy jest ten, który ma przyjaciół i wśród szeregowych, i ze brygadzistów tak samo - jeno jak światło świeci w oczach, decyduje.
Ten jest najsilniejszy, spokojny i uśmiechnięty, grał go Christopher Lambert w filmie " Niewypierdalalny III " - on żyje wśród prawdziwych min i barw tonów głosów, nie nieufny i zestresowany - kto ma najwięcej przyjaciół. Jakże dziwnie
późno odkryłem.
Pieniądze masz, weź sobie - przyjaciół też znajdziesz, jak masz pieniądze to przyjaciół znajdziesz czy chcesz, czy nawet bardzo nie chcesz- nie będziesz mieć wyboru, i to żadnego.Ten kto weźmie przyjaźń - nie powiem ja: frajer .. to w jego śnie będzie bajer.
Przychody i zysk H & M Hennes & Mauritz Logistics
23,8 mln
2022
2023
2024
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
xxxxxxx
13.06.2017 17:56
hej ludzie! potrzebuję info! na której zmianie pracuje grupa work sevice?
Po pierwsze: pracownik jest zadowolony kiedy otrzymuje wynagrodzenie w ustalonym terminie.
Halinka
08.06.2017 21:06
Tak to prawda Robert jesteś super warto było zapisać się do Ciebie już niebawem ujrzymy na światło dzienne największą podwyżkę w historii naszej firmy Super !!! :-)
pani da :)
09.06.2017 13:22
Znowu rycerze Solidarności w akcji:) nikt z Konfederacji Pracy nie wie nic o podwyżkach. Ciekawe w jakim celu takie wpisy ?
Może lepiej napisać kiedy panie ze sklepów będą miały wolne niedziele :)
A pro po podwyżek, powinny być takie stawki żeby pracownik był w miarę zadowolony.
Pozdrowienia dla zajebistych dziewczyn z bookingu z grupy A26 i dla przystojnego Szymona z openingu zmiana A ????
Romek
10.06.2017 15:29
a które to takie (usunięte przez administratora) z tej A26
MARY
08.06.2017 16:44
Hejka :D jestem ciekawa czy w tym roku jak i w poprzednim h&m bd zatrudniał na okres wakacji na umowę zlecenie czy coś o tym wiadomu?? ;)
B
08.06.2017 14:31
Pytanie czy dodatek będzie dzisiaj czy jutro ?
Weteran
30.06.2017 14:11
To słabe te Twoje sto% :)
kacha
30.06.2017 18:12
nie które osoby miały wypłatę 29.06. :)))
Weteran
08.06.2017 04:37
Z wiarygodnych źródeł wiem, że szef związku R.Gebel wywalczył dla wszystkich podwyżki.
Nie chcę pisać kwoty, ale jest to najlepsza kwota w historii firmy.
xxxxxxxxx
19.06.2017 20:03
Chyba coś ci się pomyliło ,!!
P/S
05.06.2017 23:34
Być może, że oświetlenie w halach magazynowych H&M spełnia jakieś normy, ale bliżej do wrażenia pracy w ciemni fotograficznej. W niektórych miejscach, w głębi alejek jest dosłownie ciemno. Oczywiście, oglądając obrazki i filmiki z miejsc pracy o podobnym charakterze w uboższych krajach azjatyckich, można nabrać poczucia pewnej empatycznej więzi. Pod tym względem warunki są podobne. Może nawet z czasem zaczną stawki maleć...
Rai ocho
03.06.2017 18:20
Siedem dni opowieści o gotowaniu makaronów po terminie przydatności do spożycia. Rutyniarstwo :)
picia
02.06.2017 18:00
Co się teraz stanie z Dorcią SIP ? Może zostanie liderem :)
W kamizelce było jej do twarzy.
Solemijo
01.06.2017 00:44
Pewni że e mało kogo, ale na wózek biorą prosto z Mlynskiej czy najpierw trzeba pokierować :)
Hd
31.05.2017 19:43
Ludzie takie sprawy załatwiajcie między sobą w 4 oczy. Opisując kogoś tutaj, sami sobie wystawiacie opinie.
Naprawdę mało kogo obchodzą te dramaty.
kaxka
30.05.2017 18:34
Lepiej podpisac umowe na zlecenie czy o prace ? ( mówimy o 3 miesiącach pracy na wakacje)
Moryc Hennessy XOX Drugi
30.05.2017 22:03
Jeżeli reflektujesz na transport pracowniczy to chyba tylko zlecenie. Płacisz z góry za bilet miesięczny 250 złotych (przykładowo), a nawet nie wiesz czy przepracujesz choćby miesiąc. Ewentualna premia i tak nie pokryje tego wydatku, ale może trafisz na agencję, która zwróci chociaż 50 procent kosztów. W sumie to taki szantażyk motywacyjny, byś wylatywał(a) nad poziomy (czytaj: normy). Niestety stuprocentowe osiągi też nie są gwarancją utrzymania pseudoetatu. No ale rozumiem, że chodzi wakacyjną przygodę w warunkach ekstremalnie dalekich od normalności ;)
Karter
29.05.2017 18:05
Nowa kolekcja wymusza nowe miejsca ;)
P
29.05.2017 16:06
Co z tą wypłatą ??
Menul
29.05.2017 03:03
Zimne danie premium (bez dofinansowania) to też jeden z wielu powodów dla których nie warto wiązać większych nadziei z H&M. Bo niby kto to zareklamuje? Chamy na zleceniach? :)
dfg
29.05.2017 10:59
Praca w hm jest tylko na kilka miesięcy, nie ma co dłużej tu pracować. Dzieciaki czy studenci na wakacje jak najbardziej ale tak cały rok to się nie da no chyba że komuś się to podoba pakowanie ubrań cały rok:)
Kkkkkk
26.05.2017 21:10
Ja pracowałem dość krótko (znalazłem lepszą ofertę) ale generalnie polecam jak ktoś chce dorobić w wakacje:)
Beno
25.05.2017 11:42
Niby prawda, sam mam obawy, że gdyby przytrafił się wypadek w pracy, to znowu spotkam w gabinecie posług medycznych jakiegoś potworka, który powie, że agencyjnymi się nie zajmują. Najłatwiej jest tam zachorować albo dorobić się inwalidztwa.
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w H & M Hennes & Mauritz Logistics?
Przyszły pracownik
23.05.2017 09:17
Hej chciałabym dowiedzieć się na jakie badania wstępne przyjmując na magazyn dają skierowanie ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
krzys
24.05.2017 21:33
lepiej szukaj innej tu nie jest tak superancko , weekendy pracujące , wigilia , sylwester i te inne
Przyszły pracownik
25.05.2017 07:57
Wiem że kolorowo nie jest bo nigdzie tak nie ma ile ludzi tyle opinii ale pracować gdzieś trzeba niestety :-)
B
22.05.2017 18:19
Orietuje sie kiedy nedzie wyplata piatek czy poniedzialek ?
kacha
22.05.2017 19:04
wypłata będzie 29 maja
A
22.05.2017 15:40
Wie ktoś, czy na okres czerwiec-wrzesień HM będzie zatrudniał studentów, jak rok temu?
Zwykły pracownik
10.06.2017 20:15
Wydaję mi sie że gora H&M nie jest taka głupia żeby brać nierobów za większą stawkę na 4 miesiące
kaszkin
11.06.2017 16:07
w takim razie ogólnie powinni wycofać ponad połowę zatrudnionych
22.05.2017 13:02
Orietuje sie ktos czy wyplata bedzie w piatek czy poniedzialek ?
wiki140
21.06.2017 11:03
Wypłata będzie w środę
Enerdowiec
22.05.2017 08:21
BHP paruje jeszcze z PRL :)
Biznesmen
22.05.2017 04:09
Witam, czy orientuje się ktoś czy można zabierać makulaturę prywatnie ?
oli
21.05.2017 19:29
bo pewnie walkowera podpisal sam walesa hahahaahaa!
kogel-mogel
21.05.2017 18:20
Kultura pracy H&M: widłami skrobiemy gwiazdy, piana aż do Sztokholmu i tylko klepki od komputera brakuje. A związkom pewnie brakuje Pinokia z optyczną szóstką ;)
pani da :)
20.05.2017 11:58
Dlaczego Jojo takie kłamstwa rozpowiada po całym magazynie, gdzie są HR. Powinni z nim porozmawiać
, to juz jest przesada z tymi kłamstwami. To samo robi SIPowa Dorcia - jeszcze parę dni i się skończy .
Pikowanie , sortowanie a nie co godz - druty i inne cuda niewidy :) no i jeszcze zacznie się praca na 3 zmiany a nie na 2 .
Była S..............
21.05.2017 09:06
Dokładnie tak jest, Ewa powinna się porozumieć z Robertem i wspólnie walczyć o lepszy byt pracowników. Ale jak ona woli bronić pielęgniarki, pracowników DHL, pracowników z Amazon i pan z biedronki. Kto jej płaci składki? Ja od roku już nie. Wybrałam związki zawodowe które nie kłamią.
sandy
18.05.2017 18:46
pewnie uchwala jakies trzy swieta i weekendy bedzie mozna spedzac w gadkach pod namiotem
Szymon
18.05.2017 17:19
Witam, czy wiadomo coś może na temat pracy wakacyjnej na umowę zlecenie, podobnie jak było rok temu?
Ania
21.05.2017 16:04
Dołączam się do pytania.
Filip
17.05.2017 20:43
Gdzie się podzieją społeczni kontrolerzy jakości i cudzych wynagrodzeń
Kobieta z Baroku
17.05.2017 18:27
No to doczekaliście się. Niedługo będzie ewakuacja do innych magazynów. Bo tu już kończy się dzierżawa.Tak że spodziewajcie dojazdu do Tarnowa Podgórnego lub Swadzima. A to jeden pies.
Foks
16.05.2017 20:01
Diablo Włodarczyk powinien przyjechać w gościnę do tej firmy :)
Renata
16.05.2017 23:26
Niby po co, pracownikom wszystko się podoba. Nie chcą zmian na lepsze. H&M potrzebuje głupich i mocnych.
National Geografic Expedition
15.05.2017 08:19
hahahaha jak nie tygrys z karetki albo mokra głowa w telewizji to bileciary :)
Wywiadowca
14.05.2017 21:03
Wszystkim zajmie się kontrolerka z Kościana. Wszystkim, już nawet kombinuje, żeby przewoźnik zatrudnił młodych kierowców, bo dojazd długi, że nie ma do kogo oka przymrużyć :P
ciotka klotka
12.05.2017 18:37
Co nasza Dorotka SIP będzie teraz robić ? Pozostało jej pare dni :)
Nina
11.05.2017 10:54
A są jakieś premie do wynagrodzenia czy może gola pensja że tak ujmę ?
Tomek _
11.05.2017 18:06
zależy od działu i czy przekraczasz- śrubujesz ..i tak już podniesioną w kosmos, normę -czy też po prostu robisz normę i wtedy nie masz nic ponad bazę, przy dobrym wietrze ponad dwa kafle ale za 6 dni w tygodniu - to również (5 czy 6 dni w tyg.) zależy od działu, na jaki trafisz, dział od kierunku autobusu, a kierunek od miasta z którego dojeżdżasz. W ostateczności twój sukces i tak będzie zależeć od liczby osób którym zaufasz, a w cyklu dobre rady: 'nikomu' to mało powiedziane..
Składek
12.05.2017 21:18
Pojawia się gołe wynagrodzenie. Niestety.
Tomasz M.
11.05.2017 09:09
1700 - 2100 :)
sequel s-f 'Po tamtej stronie alej - strefa wyniku' : jako partner z patrolu postaci granej przez Wiesława W. zostaje przydzielony młody wschodzący lider, Hubert. Na zakończenie 7-go, przedostatniego odcinka pierwszego sezonu, Wojnar podchodzi do Huberta z tym samym, co nim strzelał oczami przez cały sezon, dziwnie utkwionym w szklany punkt wzrokiem ..z wyraźnym wzruszeniem, drżącą ręką wyciągając coś z wewnętrznej kieszeni marynarki.
Jest to zdjęcie. "Oto ja, młody.." -mówi - " gdy byłem w Twoim wieku, miałem dokładnie tyle samo lat co tera ty ... "-wyznaje, jakby to było nie wiadomo jak ważne, sapie..odjazd kamery. Podaje fotografię młodszemu koledze - a tam oglądający widzi ..jakby samego siebie, postać może inna lecz ta twarz - jakby identyczna ..niemal klon, w schludnym garniturze sprzed lat. Dwa do wyboru producenta zakończenia odcinka - ostatnie ujęcie:" przerażone oczy młodego brygadzisty" "Oczy które nadal jako te przyjazne światu laguny, oczy które sobie powtarzają: a ja się taki nie stanę, ja nie będę taki jak ludzki ..łam który mnie otacza, jak ci którzy non stop będą staczać się wokół mnie ..a choćby we pozorach im przybywało"
Nina
11.05.2017 07:55
Witam czy ktoś mógłby przybliżyć jakie jest mniej więcej wynagrodzenie pracownika na magazynie ?
Zostaw merytoryczną opinię o H & M Hennes & Mauritz Logistics Sp. z o.o.