Answear.Com

Adres: Na Zjeździe 11, 30-527 Kraków

NIP: 6793080390 KRS: 0000414701

Answear.Com
1 1090 254 5 1

Opinie o Answear.Com

Filtruj opinie po kryteriach:

Ccdt
 Opinia

Odeszła nadworna gwiazda ohhh! Cierpimy szczerze!

Pomocna?
Tak4Nie4
2
Justyna
 Opinia
@Ccdt 12.07.2019 21:45

Niestety, całkowicie nie jasne pozostaje to, do czego odnosi się Twoje stwierdzenie. Tak czy inaczej - byłoby super, jakbyś zechciał dodać coś od siebie na temat aktualnych warunków zatrudnienia w Answear.Com. Jestem na przykład ciekawa, czy w ostatnich miesiącach zmieniło się tam coś w kwestii wynagrodzenia pracowników? Może uległy one znacznej poprawie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niunia
 Opinia

Hej. Przeczytałam większość opinii. Szok. Jestem umówiona do nich na rozmowę. Wyciągnę więcej u nich niż 3000 w poprzedniej firmie? Na serio jest aż tam taka atmosfera? Warto wogole jechac tam na rozmowę?

Pomocna?
TakNie
Becia
 Opinia
@Niunia 05.07.2019 10:32

Jeśli ktoś ma pozytywne lub chociaż obojętne zdanie o swoim miejscu pracy, nie wypisuje opinii na takich stronach jak ta, bo po co? W przeciwieństwie do frustratów, którym wszędzie jest źle . Mamy mnóstwo nowych pracowników z polecenia naszych ludzi - ich kumpli czy członków rodzin. Gdyby było tak źle, to chyba by nie pakowali ich na minę?

Pomocna?
Tak8Nie2
Ryszard
 Opinia

W dalszym ciągu nikt z Was nie sprecyzował dokładnie, na jakie wynagrodzenie może liczyć nowo przyjęty pracownik. Moglibyście to zrobić? Tego typu informacja na pewno pomoże osobom, które rozważają podjęcie zatrudnienia w firmie Answear.Com.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aodbdhwj
 Opinia
@Ryszard 11.07.2019 10:36

Podstawa to na dzien dzisiejszy 2700 brutto czyli ok.1950 netto. Do tego prawie zawsze dochodzi premia. W ostatnich 2ch miesiącach było to 10 procent co daje łącznie 2150netto. Raz na 3 miesiące jest przyznawana premia 1000brutto czyli 700 netto dla osob ktore w tym okresie nie chorowały i nie korzystały z urlopu na rządanie. Nadgodziny są po 20zl netto za godzinę.

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
 Rekomendacja

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie3
1
Anty nierób
 Opinia

Jestem osobą zupełnie postronną i nie bronię nikogo ale chyba nick mówi w tym przypadku kim jesteś. Jak znajdziesz pracę bez kwalifikacji w której jest lepiej niz tutaj to daj znać, chętnie tam pójdę.

Pomocna?
Tak2Nie2
Kolega
 Opinia

Trzeba było to zrobić.. takie użalanie się nad sobą:/, ech.. za małe jajka miałaś. A jakieś konkrety o pracodawcy? Podobno zmieniają lokalizację? Wynagrodzenie? Jakiś ciekawy socjal?

Pomocna?
Tak5Nie3
zelmen
 Opinia

i co...będziemy (usunięte przez administratora) 20 lipca w nocy za darmo

Pomocna?
Tak3Nie2
Anty malkontent
 Opinia
@zelmen 22.06.2019 22:00

Czasem sytuacja tego wymaga. Kto pracował gdziekolwiek kilka lat wstecz wie co to szmacenie pracownika i ta sytuacja nie jest niczym nadzwyczajnym.

Pomocna?
Tak5Nie2
wilu
 Opinia

Sposób rekrutacji na stanowisko grafika - ŻENUJĄCY. Po przesłaniu CV i portfolio firma od razu, bez telefonu czy spotkania wysyła bardzo rozbudowane zadanie rekrutacyjne. Niby 3, w rzeczywistości 4 projekty - bez materiałów, niczego. Nawet logo w krzywych trudno jest przesłać - "proszę sobie znaleźć na stronie". Nigdy nie spotkałem się z tak bezosobowym podejściem do kandydata, bez wstępnej rozmowy, omówienia warunków pracy, poznania nawzajem. ANSWEAR! Ludzie to nie są maszyny, które będą Wam za frajera robić projekty na inspiracje. Oceną umiejętności projektanta jest portfolio prac, zadania wysyła się ew. po spotkaniu. Szanujcie czas ludzi i chociaż starajcie się zachęcić kogoś do pracy. Jednak jeżeli ktoś już wysyła zadanie otrzymuje odpowiedź, że Szanowna Art Director skontaktuje się w wybranymi kandydatami - zero opinii, feedbacku na temat wykonanego zadania, NIC. Szkoda, że takim firmom nie zależy, żeby w Polsce kształtowali się dobrzy projektanci - opinie na temat projektów naprawdę w tym pomagają. Po miesiącu firma się budzi, że może pasowałby coś jeszcze odpisać i Art mailiuje, że zatrudnili już kogoś innego, ale jednocześnie zachęcają Cię do śledzenia ofert i ponownego aplikowania, żeby wiedzieli, że dalej chcesz u nich pracować. SERIO?! Nie dziwię się, że ludzie stamtąd odchodzą, jeżeli już na wstępie firma ma Cię gdzieś.

Pomocna?
Tak13Nie1
Paweł
 Opinia
@wilu 05.06.2019 21:13

Zasady rekrutacji w firmach różnią się znacznie i wszytko zależy od podejścia pracodawcy do pracownika. Rozumiem, że taka forma Ci nie dopowiadała, ale rekruterzy często odzywają się tylko do wybranych kandydatów, którzy przeszli pozytywnie pierwszą weryfikację. Może w następnym etapie nastąpiłaby konkretna rozmowa dotycząca warunków zatrudnienia. Inne osoby które by mają rozmowę kwalifikacyjną za sobą. Jak Wy oceniacie rekrutację w Answear.Com?

Pomocna?
TakNie9
wilu
 Opinia
@Paweł 09.06.2019 07:41

Paweł, oczywiście, że formy się różnią. Tak ja piszesz, rekruterzy zastrzegają sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami, ale w większości jest to I etap przesłania cv i portfolio. W Polsce nikt nawet nie marzy o tym, że firma Ci odpisze na CV pozytywnie lub negatywnie. Wysyłasz i zapominasz. Jednak w momencie, gdy robisz zadanie dla firmy III etap (w Answear niestety II) to fajnie, gdyby osoba rekrutująca włożyła w kontakt z kandydatem minimalny wysiłek. Mając chociażby na uwadze ile wysiłku wkłada kandydat w zrobienie zadania, które tak jak pisałem, jest mocno rozbudowane. Piszesz, że wszystko zależy od podejścia pracodawcy. Właśnie tak oceniam podejście Answear - bezosobowe i bez szacunku. Miałem już doświadczenie z firmami, które w ten sposób wykorzystywały materiały kandydatów do swoich projektów i jeżeli Answear nie chce być tak postrzegane, to może warto się zastanowić i coś zmienić. Na wstępie wieje wyzyskiem. Być może się mylę, ale tak właśnie postrzegam firmę po sposobie rekrutacji na to konkretne stanowisko. Wniosek: szkoda czasu na robienie zadań dla firm, które rzucają je na I etap dla przesiewu. Może się uda przejść do kolejnego etapu, ale lepiej ten czas i wysiłek przeznaczyć dla firmy, która faktycznie jest zainteresowana kandydatem.

Pomocna?
Tak7Nie
Maja
 Opinia
@Paweł 09.06.2019 07:41

Ja przeszłam rozmowę bez problemu, pytania o kwalifikacje, doświadczenie i jestem na razie na próbę.

Pomocna?
Tak1Nie2
Halina
 Opinia
@Maja 10.06.2019 22:31

W takim razie to bardzo dobrze! Jak doskonale widać - każdy może mieć zupełnie różne doświadczenia, nawet jeśli mówimy o procesie rekrutacji w tej samej firmie. Wspomniałaś, że w Answear.Com jesteś na razie zatrudniona na okresie próbnym. A jak długo ów okres będzie trwał - trzy miesiące czy może pół roku? Namawiam Cię do dalszego uczestniczenia w dyskusji.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jsbdjdb
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy firma organizuje dojazd busami z Krakowa do Skawiny do pracy czy trzeba tam jeździć na własną rękę? chodzi mi o pracę na magazynie

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
stefan
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jsbdjdb 09.04.2019 17:17

Obecnie firma nie organizuje dojazdu z Krakowa. Dojeżdżają do Skawiny autobusy MPK, busy i kolej. Pracownicy umawiają się między sobą i dojeżdżają wspólnie.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agata
Nazwa działu: Wysyłka
 Opinia
@Jsbdjdb 09.04.2019 17:17

Oczywiście, że jest bus. Z Czyżyn Nie słuchaj kłamców

Pomocna?
Tak2Nie9
No
 Opinia
@Agata 13.04.2019 12:27

Chyba nie bardzo

Pomocna?
Tak1Nie2
a
 Opinia
@Jsbdjdb 09.04.2019 17:17

jezdza busy na trasie r.czyzynskie-r.mogilskie-ice-czerwone maki-magazyn

Pomocna?
Tak1Nie3
żelmen
 Opinia

A mi się wszystko podoba,zwłaszcza ten szczupły transik co się miota przy kasach...

Pomocna?
Tak27Nie6
Łysy jak kolano
 Opinia
@żelmen 26.02.2019 17:50

Może zaprosisz kolegę na jakieś lody? :)

Pomocna?
Tak22Nie7

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
żelmem
 Opinia
@Łysy jak kolano 27.02.2019 13:07

A mi się wszystko podoba ,łysych jak kolano jest kilku ale może ten brodacz co drze ryja...mmm abo ten mały transik...taki gibki...

Pomocna?
Tak21Nie5

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gal Anonim
 Opinia

Witam ponownie wszystkich pracowników obozy pracy ZawyżoneCenyTransfer. com. Firmie która za 10 lat jak to było mówione na ostatnim spotkaniu klasowym z szanowny Panem dyrektorem czy menadżerem jak tam się zwie chce zatrudniać 1000 pracowników. Ta sama firma obecnie zwalnia jak popadnie za byle (usunięte przez administratora) z byle jakiego powodu, proces ten nazywany jest "zastępowaniem osób z brakiem zaangażowania, nowymi" gadanie prawie jak za PRL normalnie, także jeśli ktokolwiek myśli żeby tu pracować to nie polecam, szczerze bo tak klamliwej, fałszywej, sciemniajacej firmy w mojej karierze nie spotkałem. Aha zapomniałem powiedzieć że zachętą na przenosiny do nowej lokalizacji są, nie nie nie podwyżka ale busy, i wszystko jasne. Do usłyszenia

Pomocna?
Tak183Nie2
Urlich
 Opinia
@Gal Anonim 15.02.2019 15:35

Kariera to chyba za dużo powiedziane...

Pomocna?
Tak16Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nikola
Nazwa działu: Wysyłka
 Opinia

Najgorsza firma z jakiejkolwiek kiedykolwiek robiłam zamówienie. Przesyłka rzekomo wysłana i zaginęła. Po próbie śledzenia przesyłki droga internetową wyświetlał się błąd. Zamówienie miało przyjść w ciągu 3 dni, po tygodniu czasu ani śladu. Szczerze nie polecam Moje sugestie dla Answear.Com: Porażka. Paczka miała dotrzeć w 3 dni, minął tydzień i brak informacji o przesyłce, dopiero po bardzo długim oczekiwaniu na rozmowę z konsultantem dostałam informację, że moja przesyłka została zatrzymana i zostanie dostarczona prawdopodobnie w przyszłym tygodniu

Pomocna?
Tak188Nie3
NIKOLKA
 Opinia
@Nikola 14.02.2019 11:59

A co to ma wspólnego z pracą w Answear.com bo nie bardzo rozumiem ?

Pomocna?
Tak14Nie4
Picker
 Opinia

Dramat to idealne okreslenie pracy w magazynie Answera robota za 1970 zl na reke z weekendami pracujacymi srednio 2 weekendy w miesiacu bywa i wiecej,elastyczny grafik jedynie dla kadry zarzadzajacej no chyba ze robisz na zleceniu to idzie sie dogadac opoznienia w wyplatach jezeli pracujesz na zleceniu to norma w tej firmie,masa kretow w pracy kazdy kazdego podpie*dala no chyba ze pracownik ma w zwyczaju podlizywac sie kierownikowi.Brak mozliwosci rozwoju,duza presja na wynik jak przy robocie w akordzie. Nie polecam no chyba ze ktos studiuje i szuka pracy na chwile ktos kto pracuje tam powyzej 3 miesiecy moze juz uznac sie za stalego pracownika mega rotacja ludzi na tym magazynie.

Pomocna?
Tak237Nie1
Toja
 Opinia

Siostrunie dramat (Sz)

Pomocna?
Tak260Nie1
Była pracownica
Nazwa działu: Wysyłka
 Opinia

Ja pracowalam na wysyłce. Praca jako praca byla fajna jedyny minus to praca w weekendy wienc sie spakowalam i zwolniłam.Nie jestem tu na tej stronie zeby kogos hejtowac to nie w mojim stylu.Jestem zeby podziekowac jednej osobie a znamowicie jest to (usunięte przez administratora).Dziekuje ci!!!Nie bede sie rospiwywala za co zeby nikt sie nie doktoryzowal. Przemek okazał sie fajna osoba i oby wiencej takich kierownikow w Answear.

Pomocna?
Tak187Nie9

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Halina
 Opinia
@Była pracownica 18.01.2019 10:47

Czy wspomniana przez Ciebie praca w weekendy była dodatkowo płatna? Jeżeli tak, to określ proszę, na jakich warunkach, gdyż użytkowników na forum może to zainteresować. Jednocześnie chciałabym Tobie przypomnieć, żebyś pamiętała o zasadach zapisanych w regulaminie. Niezgodne z nim jest między innymi opisywanie konkretnych pracowników firmy. Proszę o zapoznanie się z nim: https://www.gowork.pl/regulamin aby w przyszłości uniknąć podobnych sytuacji.

Pomocna?
Tak16Nie9
wilk
 Opinia
@Była pracownica 18.01.2019 10:47

Lepiej nie pisać o kimś pozytywnych rzeczy tutaj, bo ta pozytywna osoba będzie miała przekichane jak to przeczytają B1 i B2. Wiem że chcesz dobrze, ale były już takie przypadki że jak się nasi "najwspanialsi kierownicy" dowiadywali że załoga ma o którymś brygadziście, koordynatorze, kierowniku niższego szczebla itp. dobre zdanie to taka osoba była odstawiana na boczny tor. Zaczynało się zwalanie na nią winy za wszystkie nie dociągnięcia przy wysyłce itd.

Pomocna?
Tak164Nie
Nika
 Opinia
@Była pracownica 18.01.2019 10:47

P.Z

Pomocna?
Tak23Nie6

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nigdywiENcej
 Opinia
@Była pracownica 18.01.2019 10:47

Wiencej takich opinii!

Pomocna?
Tak57Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktoś
 Opinia

No cóż pracowałam w magazynie Answer w Skawinie. Na dziale niebieskich, kierownik za wszelką cenę nie chce zgodzić się na podpisanie wniosku o urlop, nawet kiedy jest mało zamówień, nie ważne że masz zaliczenie w szkole/studniach. Kierownik i tak ma to gdzieś. Podczas zatrudnienia informowałeś o potrzebie wolnych weekendów ze względu na studia? Zapomnij, pierwszy miesiąc może na to popatrzą. Później jednak - radź sobie, pakowanie jest ważniejsze! Jeśli nie będziesz się podlizywać przełożonym to zapomnij że cokolwiek możesz osiągnąć. Kadra kierownicza ma swoich ulubieńców którzy mogą robić wszystko co chcą, ty jednak nie możesz. Jedni stoją i gadają kilkanaście / kilkadziesiąt minut, do Ciebie ktoś podejdzie zapytać o podwózkę do domu i jest problem. A obietnice z rozmowy o pracę to jedna wielka ściema.

Pomocna?
Tak312Nie
Bajbaj
 Opinia
@Ktoś 15.01.2019 21:40

Dlatego ja przeszłam do magazynu obok :) praca od pon do pt, nie ma problemów jeżeli chodzi o wolne, wiadomo nie może iść cały magazyn na urlop ale zawsze się dogadujemy.

Pomocna?
Tak302Nie1
No tak jest
 Opinia

Ogolnie to spoczko,sciemy mozna walic tam ile chcesz,na 8h mialem z 11 przerw,mozliwosc dodatkowego zarobku,nie zmeczysz sie tam niczym...wiekszosc plusow niz minusow ;)

Pomocna?
Tak80Nie39
BSz
 Opinia
@No tak jest 23.10.2018 12:56

Jak masz nazwisko zaczynające się na B lub Sz to rzeczywiście możesz walić ściemy, mieć 11 przerw i załapać się na super nadgodziny (za 60 PLN na godzinę) dla donosicieli i zarobić nawet te 2000-2100 zł na miesiąc (tak, są tam tacy co uważają że to super kasa). No ale to wszystko tylko wtedy jak masz nazwisko zaczynające się na B lub Sz, jak nie masz to zapomnij

Pomocna?
Tak638Nie1
BSz
 Opinia
@No tak jest 23.10.2018 12:56

A tak po za tym to nie wiem czy jest się czym chwalić

Pomocna?
Tak616Nie
No tak jest
 Opinia
@BSz 01.11.2018 10:59

Ee nie normalnym szaraczkiem bylem na alokacji tylko nie wiem o jakiej wyplacie Ty mowisz bo zarabialem 2400 na reke bez nadgodzin hehe ale jaja xD

Pomocna?
Tak7Nie31
Szaraczek z alokacji
 Opinia
@No tak jest 01.11.2018 17:49

Szaraczek na alokacji ma tyle samo co kazdy inny szaraczek. Bez nadgodzin na wejście 1650 zl po roku 1800 zl. 2400 na reke bez nadgodzin to ma kierownik Sz...a. 2800 ma kierownik B.

Pomocna?
Tak594Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Baba Jaga
 Opinia
@No tak jest 23.10.2018 12:56

Brednie

Pomocna?
Tak583Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Heheheheh
 Opinia
@Szaraczek z alokacji 02.11.2018 09:19

A jak kierownika Alokacji wspominasz? :D

Pomocna?
Tak145Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Grunwald
 Opinia
@Heheheheh 10.11.2018 12:20

Mógł być Królem Litwy!! A na Aswearze robi... :-(

Pomocna?
Tak347Nie
@)&@%*(%^$#
 Opinia
@Grunwald 29.12.2018 21:59

Na answerze robi? B2(usunięte przez administratora)!

Pomocna?
Tak303Nie
Snow
 Opinia

No i jak tam parobki inwentaryzacja przebiega? Gdzie są braki????

Pomocna?
Tak186Nie5

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Snow 06.01.2019 20:56

oj brzydko i nieładnie jest tak innymi pomiatać. Świadczy to o niskiej kulturze osobistej osoby nazywającej innych "parobkami". Skąd w Tobie tyle nienawiści? Mam nadzieję, że życie ci się ułoży.

Pomocna?
Tak195Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Snow
 Opinia
@Nick 07.01.2019 11:21

Mam świetnie ułożone życie i wspaniałą kochankę!!

Pomocna?
Tak171Nie9

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adios
 Opinia

Ja mam juz dosc atmosfery jaka panuje w tej fabryce i pseudo przelozonych donoszacych do przeloznyh. Przechodze do sasiadow na D. W kriokomorze juz maja luxmed i karte sportowa. Podczas rozmowy o prace zimno nie byo ! Adios

Pomocna?
Tak313Nie2
Sylwester Wigilijski
 Opinia

Dzień Dobry, Dziś poniedziałek, SYLWESTER a ja w robocie, w Answear Skawina. Wczoraj była NIEDZIELA a ja byłem w robocie, w Answear Skawina. Przedwczoraj była SOBOTA a ja byłem w robocie, w Answear Skawina. A gdy była WIGILIA też byłem w robocie, w Answear Skawina. Na szczęście jutro NOWY ROK i mam wolne! Ale za to pojutrze do roboty do Answear Skawina, jak myślicie na ile godzin?

Pomocna?
Tak370Nie1
Były pracownik
 Opinia
@Sylwester Wigilijski 31.12.2018 12:21

Robiłem w tej firmie znam to i współczuję... :(

Pomocna?
Tak359Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pan Józek
 Opinia
@Sylwester Wigilijski 31.12.2018 12:21

Bez kitu ale to musi pisać ktoś spoza firmy, bo nie zna godzin i dni pracy magazynu

Pomocna?
Tak2Nie37

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dziadek mroz
 Opinia
@Pan Józek 02.01.2019 11:12

Pewnie zapomniał że w Nowy Rok też robicie

Pomocna?
Tak185Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hejsokolyomijajciegoryianswear
 Opinia
@Pan Józek 02.01.2019 11:12

Jeżeli ktoś miał nockę to był w Wigilię w pracy. Rano ale był :)

Pomocna?
Tak116Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gozilla
 Opinia
@hejsokolyomijajciegoryianswear 03.01.2019 11:18

Wigilia i Sylwester to normalne dni pracy. Nie rozumiem skąd żale.

Pomocna?
Tak117Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
weekend
 Opinia
@Gozilla 03.01.2019 12:36

niedziela i sobota tez

Pomocna?
Tak119Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Blbl
 Opinia
@Sylwester Wigilijski 31.12.2018 12:21

WIEM KIM JESTEŚ

Pomocna?
Tak2Nie38

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DeeZee
 Opinia

Firma DeeZee szuka pracowników do magazynu w Skawinie. Oferujemy pracę od poniedziałku do piątku, bez weekendów i nocek . Opis stanowiska: Od osoba zatrudnionej na tym stanowisku będziemy wymagali odpowiedzialności za zapewnienie prawidłowego funkcjonowania centrum logistycznego poprzez - zgodne z obowiązującymi standardami firmowymi - przyjęcie, rozmieszczanie, przygotowywanie (kompletację) oraz wydawanie towarów. Zakres obowiązków: Zapewnienie kontroli ilościowej i jakościowej dostaw, Alokacja towaru oraz nadzór nad przechowywaniem produktów, Kompletacja i pakowanie zamówień, Obsługa zwrotów i reklamacji, Inwentaryzacja, Praca z dokumentacją magazynową. Oczekiwania: Odpowiedzialność, pracowitość i sprawna organizacja pracy, Chęć uczenia się oraz umiejętność pracy w zespole, Podstawowa znajomość obsługi komputera, Mile widziane: doświadczenie na stanowisku magazyniera, zwłaszcza mile widzimy pracowników Answear, sami się w większości z tej firmy wywodzimy znajomość gospodarki magazynowej i obiegu dokumentów magazynowych. Oferujemy: Praca w pełnym wymiarze godzin (bez weekendów i godzin nocnych), Wynagrodzenie na poziomie 2000-2300 zł netto (podstawa + premia), Stabilne zatrudnienie oraz wynagrodzenie zawsze na czas, Systemy premiowe, Możliwość rozwoju kompetencji zawodowych i związania się z firmą w dłuższej perspektywie czasowej, Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole. Brak Panów B1, B2, B3, W, K, D, Z i Grubego Zboczeńca Króla Litwy, brak klanu Sz https://www.pracuj.pl/praca/pracownik-magazynu-logistycznego-pakowacz-krakow-okolice-skawina,oferta,6533697 ZAPRASZAMY!!

Pomocna?
Tak434Nie1
Kriokomora
 Opinia
@DeeZee 19.12.2018 11:17

Bezwzględnie największym atutem pracy jest również bezpłatnie fundowana Pracownikom terapia zimnem, która jak wiadomo znakomicie wzmacnia stawy, leczy ból i odmładza.

Pomocna?
Tak16Nie39

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NiechCieBugajPrzytuli
 Opinia
@Kriokomora 19.12.2018 17:31

Lepsza kriokomora w DeeZee niz B2 w Answear!! I dlatego pracownicy przenoszą się z Answeara do DeeZee, a nie odwrotnie A zapomnialem, jest taki jeden co się przeniosl z powrotem do Answeara, ale niech on lepiej sam opowie co zmalowal w DeeZee że nie mial innego wyjscia

Pomocna?
Tak425Nie
Pierwotny
 Opinia
@NiechCieBugajPrzytuli 20.12.2018 06:42

Jak to co, kradłem jak wy :)

Pomocna?
Tak138Nie34

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NiechCieBugajPrzytuli
 Opinia
@Pierwotny 20.12.2018 13:32

Pudlo, nie o to chodzilo. Ale to nie wazne Wazne jest to ze wszyscy wola kriokomore niz B2

Pomocna?
Tak418Nie
Pierwotny
 Opinia
@NiechCieBugajPrzytuli 20.12.2018 14:59

Zaczynasz gównoburze pisząc o mnie, nie wiem po co? Rozumiem, że nie masz swojego życia i musisz żyć kogoś? Zapraszam na dział chętnie wytłumacze :)

Pomocna?
Tak3Nie38

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NiechCieBugajPrzytuli
 Opinia
@Pierwotny 20.12.2018 15:17

Nie pisze o tobie

Pomocna?
Tak413Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pierwotny
 Opinia
@NiechCieBugajPrzytuli 20.12.2018 15:50

Ty nie wiesz co piszesz czy jesteś (usunięte przez administratora)?

Pomocna?
Tak7Nie38

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kandydatka
 Opinia

Bardzo nieprofesjonalne podejście do rozmów rekrutacyjnych do działu obsługi klienta. Kandydat jest poganiany podczas rozmowy i ma wrażenie, ze nikt go nie słucha. Wyniki rekrutacji, ktore mialy byc przekazane po 2-3dniach zostają przesłane po ponad 2 tygodniach. To bardzo źle swiadczy o ewentualnych przyszłch przełożonych.

Pomocna?
Tak697Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zawiedziony84
 Opinia
@Kandydatka 17.03.2018 08:56

Również jestem zażenowany postepowaniem rekruterów. Mimo zapewnień o szybkiej odpowiedzi,czekałem bardzo długo. Kompletny brak profesjonalizmu.

Pomocna?
Tak652Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KolejnaKandydatka
 Opinia
@Kandydatka 17.03.2018 08:56

Ja również jestem zawiedziona. Miałam mieć odpowiedź o wyniku rozmowy w ciągu kilku dni dostałam po upływie miesiąca, ze zatrudniono kogoś innego. A dzisiaj znowu ogłoszenie, że przyjmą. To zatrudnili kogoś czy nie? A może lubią organizować rozmowy rekrutacyjne....

Pomocna?
Tak615Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xzxzx
 Opinia
@KolejnaKandydatka 04.06.2018 12:51

Norma, nie ma się co przejmować i czego żałować. Będzie lepiej

Pomocna?
Tak587Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Apacz
 Opinia
@Kandydatka 17.03.2018 08:56

Ja czekam od lipca!! Chyba już się nie doczekam. Ale to chyba nawet lepiej... Przynajmniej nie nabawię się tam żadnej traumy

Pomocna?
Tak577Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dizi
 Opinia
@Apacz 28.09.2018 09:55

Jak Ci się nie podoba to możesz iść do DeeZee. Tam to dopiero jest

Pomocna?
Tak8Nie35

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hałaciński
 Opinia

Ludzie! Nie wierzcie co tu piszą. Nasi kierownicy są bardzo fajni. Nigdy nie kłamią, nigdy nie donoszą na pracowników i innych kierowników. To nie prawda że za awans i 50 zł brutto sprzedali by własną matkę! To nie prawda że gnoją ludzi! To nie prawda że nasi kierownicy B1, B2, B3, K, D i Gruby Zboczeniec zostali kierownikami tylko dla tego że mówią swoim przełożonym tylko to co oni chcieliby usłyszeć i doniosą na każdego, często koloryzując To nie prawda że planujemy B1, B2, B3, K, D i Grubemu Zboczeńcowi obić r... To nie prawda że D był w dzieciństwie gnębiony przez kolegów w przedszkolu To nie prawda że w szkole spotkał go Zły Dotyk na lekcjach religii To nie prawda że musi teraz sobie to zrekompensować na podwładnych To nie prawda że D donosi na W do B1 i B2 To nie prawda że W donosi na D do B1 i B2 To nie prawda że B3 nawet nie udaje że pracuje, tylko chodzi po hali z komórką i udaje że załatwia ważne sprawy To nie prawda że Gruby Zboczeniec się ślini To nie prawda że B1 wie kto kradł towar tylko bał się załatwić sprawę, bo a nuż ktoś mu odwinie To nie prawda że B1 zrobił złodziei brygadzistami To nie prawda że K to (usunięte przez administratora) To nie prawda że K skończył edukację na szkole podstawowej To nie prawda że dziewczyna K nieustannie przyprawia mu rogi To nie prawda że K wstydzi się za swojego wujka B3 To nie prawda że K ma większy numer buta niż iloraz inteligencji To nie prawda że B2 ma mniejszy iloraz inteligencji niż K To nie prawda że B2 dostał po mord... za donosicielstwo To nie prawda że B2 donosił na B3 do B1 To nie prawda że B2 to zwykły dres To nie prawda że B2 to takie zwykłe popychadło osiedlowe To nie prawda że B2 w barwach Cracovii biegał z maczetami po mieście To nie prawda że B2 obrabiał kioski po nocach To nie prawda że B2 ćpie w pracy To nie prawda że B2 ćpie poza pracą To nie prawda że B2 został kierownikiem ekonomicznym To nie prawda że B2 skończył edukację na szkole zawodowej To nie prawda że Misiewicz jest mądrzejszy od B2 To nie prawda że Nikodem Dyzma jest mądrzejszy od B2 To nie prawda że na świecie są mądrzejsi ludzie niż B2 Amen

Pomocna?
Tak778Nie1
Poeta
 Opinia
@Hałaciński 05.01.2018 19:34

To nieprawda że jako ubranie robocze otrzymasz znoszone gacie, podkoszulki, bluzy i buty. Pozostałość po Twoich poprzednikach, którzy właśnie się pożegnali z Answearem. Nieprawda że są one brzydkie. Nieprawda bo to firma z branży moda & fashion!

Pomocna?
Tak745Nie
Zorientowany w temacie
 Opinia
@Poeta 14.01.2018 06:10

Szefostwo firmy porażone tą bezkompromisową krytyką podjęło decyzję, że w chwili gdy topowe marki wprowadzą do sprzedaży atestowaną odzież roboczą, pracownicy magazynu od razu zostaną w nią wyposażeni. Wstępna propozycja to zgrabny kostium od Chanelle dla kobiet, elegancki zestaw koordynowany od Hugo Bossa dla mężczyzny. W obu przypadkach dyskretne logo Answear na lewej piersi. Szpilki od Manolo Blahnika zostały odrzucone ze wględów BHP.

Pomocna?
Tak54Nie36
kompozytor
 Opinia
@Zorientowany w temacie 14.01.2018 10:12

No to świetnie. Oby tylko były wyprane po poprzednim użytkowniku.

Pomocna?
Tak714Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
malarz
 Opinia
@kompozytor 14.01.2018 20:48

a buty od grzybione

Pomocna?
Tak703Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
borowik
 Opinia
@malarz 16.01.2018 17:23

Nie widzę problemu. Buty przed pierwszym użyciem zawsze można włożyć do zamrażarki na noc, to na pewno zabije wszystkie grzyby

Pomocna?
Tak16Nie36

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mr Medicine
 Opinia
@borowik 11.10.2018 09:30

Zabije nie tylko grzyby, ale też bakterie i wirusy!

Pomocna?
Tak21Nie36

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nowa
 Opinia

Zaczęłam pracę tydzień temu w siedzibie answear w Krakowie. Co moge powiedzieć : - umowa o prace od pierwszego dnia - dobrej klasy sprzęt służbowy - prywatna opieka zdrowotna - bardzo przyjemnie zaaranżowana przestrzeń biurowa w której dobrze się przebywa i pracuje - elastyczne godziny pracy - w wyjątkowych sytuacjach jest możliwośc pracy zdalnej Atmosfera jest bardzo fajna i na luzie. Naczytałam się tych złych opini i byłam przygotowana na najgorsze, a tu miłe zaskoczenie. Nie wiem skąd taki hejt tutaj. Rynek sprzyja pracownikowi więc jak sie nie podoba komus, że musi pracować to zawsze może się zwolnić i spróbowac poszukać pracy, gdzie nikt od niego nie będzie niczego wymagał. Sugeruję celować w stanowiska dyrektorskie, albo najlepiej zostać prezesem. Wtedy pełen luz. Ja jestem zadowolona i cieszę się że się odwarzyłam spróbować.

Skawina
 Opinia
@nowa 17.08.2018 15:09

Zaczęłaś pracę w KRAKOWIE, ul. Na Zjedzie. A nie w SKAWINIE! My tu piszemy o Skawinie, a nie Krakowie. To są dwie różne opowieści.

Pomocna?
Tak709Nie
Pracownik
 Opinia
@Skawina 18.08.2018 05:18

Pracownicy (a raczej pojedyńczy hejterzy) Skawiny mają jakiś monopol na opisywanie pracy w Answear? W siedzibie firmy pracuje kilkaset osób, którzy mają pozytywne spostrzeżenia. Firma daje możliwości zdobycia bardzo cenionego na rynku pracy doświadczenia. Jeśli potrafisz wykorzystać swoje walory i wiedzę, możesz być częścią ciekawych projektów. Nie jest to typowe korpo, a miejsce gdzie nowe pomysły i inicjatywy są mile widziane. Polecam!

Pomocna?
Tak9Nie35

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Skawina
 Opinia
@Pracownik 19.08.2018 12:00

Jak na razie to "pojedyńczych hejterów" ze Skawiny jest znacznie więcej niż tych "kilkaset osób" z pozytywnymi spostrzeżeniami

Pomocna?
Tak687Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
TOiOWO
 Opinia
@Skawina 20.08.2018 16:55

jak zwykle narzekających głośniej słychać

Pomocna?
Tak9Nie35

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Skawina
 Opinia
@TOiOWO 21.08.2018 07:47

Za to tych "kilkuset osób" z pozytywnymi spostrzeżeniami ani słychać, ani widać

Pomocna?
Tak669Nie
aloalo
 Opinia
@nowa 17.08.2018 15:09

a ile czekałaś na odpowiedz od momentu wysłania CV?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nowa
 Opinia
@aloalo 27.08.2018 18:02

6 tygodni

Pomocna?
Tak649Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
aloalo
 Opinia
@nowa 27.08.2018 21:23

A jak wyglądała rozmowa rekrutacyjna?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nowa
 Opinia
@aloalo 27.08.2018 22:57

Dla mnie oczywiście stresująca. Jak to rozmowa rekrutacyjna, ale dziewczyna która ja prowadziła była bardzo miłą i porównująć z moimi poprzednimi rozmowami, to była raczej lajtowa. Raczej tez standardowe pytania, bez jakiś podchwytliwych .

Pomocna?
Tak10Nie36

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@nowa 17.08.2018 15:09

Czy teraz po kilku tygodniach możesz coś więcej napisać jak Ci się pracuje?? Czytając opinie typu jak Ci nie pasuje to się zwolnij jakoś nie najlepiej zachęcają do podjęcia pracy w tej firmie.

Pomocna?
Tak638Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nowa
 Opinia
@Nick 10.09.2018 22:10

Niestety, nie wszystko wygląda kolorowo jak mi się na początku wydawało. Generalnie to odnoszę wrażenie że panuje taka nieszczera atmosfera, gdzie ludzie kadzą sobie wzajemnie. Wygląda to tak jakby na siłę starano się zachowywać wobec siebie przesadną grzeczność. Może po to aby zatrzeć złe wrażenie jakie robią opinie pracowników na tym portalu. Bo generalnie to bardzo brakuje ludzi do pracy i przyjmują praktycznie każdego kto jako tako się nadaje. Inna sprawa że magazyn w Skawinie ZNOWU (jak mówią osoby pracujące tu dłużej) dał ciała i gigantyczna ilość zamówień nie została wysłana, a my musimy podirytowanych klientów przepraszać w imieniu firmy, składać obietnice że do końca tygodnia zamówienia do nich dotrą (mam nadzieje że tak będzie) itp. Na razie jeszcze popracuję, a decyzję czy szukać innej pracy podejmę za miesiąc, dwa; jak już będę miała lepsze rozeznanie w sytuacji.

Pomocna?
Tak636Nie
NOWA !
 Opinia
@nowa 10.09.2018 22:35

To ciekawe że ktoś się przykleił do mojej opinii i mojego nicka :D Pisałam opinie o moich staraniach o pracę w jednym z działów w biurze, a ktoś tu ewidentnie próbuję wpleść w to swoje żale. Ja nie wiem jeszcze jak mi się będzie pracować bo dopiero zaczęłam, ale na razie jest okay. Wdrażam się w nowe obowiązki i dam znać za jakiś czas, jeżeli ktoś będzie zainteresowany rzeczową opinią, a nie jakimiś wypocinami kogoś, kto nawet swojego nicka nie umie wymyślić. Jedyne na razie co się potwierdziło to to, że na goworku pisza głównie frustraci z prywatną agendą i żalami do pracodawcy. Myślałam że moja opinia będzie, dla ludzi rzeczywiście szukających informacji miłą odmianą i źródłem wiedzy, ale już niknie w pomyjach loserów. Dla zainteresowanych pracą proponuje starą, sprawdzoną metodę. Popytajcie znajomych którzy pracują w „centrali”, bo anonimowy internet daje zbyt wielkie szanse na pisanie opinii w których zero merytoryki, za to można się wyżyć ze swoich frustracji i życiowych porażek ????

Pomocna?
Tak6Nie35

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mich
 Opinia
@NOWA ! 12.09.2018 15:45

A jak wygląda kwestia opóźnień w wysyłce zamówień. Wdrażanie nowego systemu logistycznego miało potrwać do 5 września, dziś mamy 12 września a na stronie answeara dalej informacja o opóźnieniu w wysyłce zamówień. Jak wygląda prawda?

Pomocna?
Tak629Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maybetwoshot
 Opinia
@nowa 17.08.2018 15:09

Ale to w krk a nie na magazynie lbie wejze ogarnij co ty dupcysz wgl -,-

Pomocna?
Tak7Nie9

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zwykły pozytyw
 Opinia
@Skawina 20.08.2018 16:55

Wpisz mnie jako pozytywnego pracownika z ponad dwuletnim stażem na magazynie. Pisze tylko po to by zamknąć gębe nieprzystosowanym społecznie do pracy frustratom z pokolenia roszczeniowców! Ludzie zadowoleni nie muszą o tym pisać jak jakiś świr co nie ma odwagi się zwolnić lub jasno zakomunikować kierownictwu że ma o coś wąty.

Pomocna?
Tak7Nie35

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Antytroll
 Opinia
@Maybetwoshot 24.09.2018 15:22

Używanie brzydkich słów świadczy o plebejskim wychowaniu i braku jakiejkolwiek argumentacji.

Pomocna?
Tak7Nie5

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zwykly negatyw
 Opinia
@zwykły pozytyw 26.09.2018 13:28

Zgaduj zgadula, a imię Twe na "B" się zaczyna!

Pomocna?
Tak611Nie
Pan Józek
 Opinia
@zwykly negatyw 27.09.2018 05:40

Ktoś tu ma obsesję na punkcie B? Może warto pójść po diagnozę, bo może to da się leczyć? Człowieku żyj własnym życiem

Pomocna?
Tak3Nie34

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowana
 Opinia
@NOWA ! 12.09.2018 15:45

Witaj, jak Ci się pracuje w biurze na dzień dzisiejszy ? Czy ludzie są zawaleni robotą czy jest do ogarnięcia bez nadgodzin ? Czy są tylko bardzo młodzi ludzie, czy w różnym wieku ? Dzięki za info !

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowana
 Opinia
@nowa 17.08.2018 15:09

Czy ktoś z biura w Krakowie mógłby się jeszcze wypowiedzieć ? Jaka atmosfera ? Czy da się pracować bez nadgodzin ? Jaka płaca itd. Ogólnie, czy jesteście zadowoleni i czy polecilibyście przyjacielowi pracę u Was czy niekoniecznie ?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
NOWA
 Opinia
@Zainteresowana 08.10.2018 11:20

Jest fajnie :) Po tych opiniach tutaj to miałam niezłego stresa i czekałam kiedy się zacznie ;) Pracę w centrali w Krakowie moge każdemu polecić. Pracy raz jest więcej, raz mniej, ale wyrabiam sie bez problemu. Po mojej poprzedniej pracy, gdzie od szefowej dostawałam maile i telefony z "ważnymi" pytaniami o każdej porze, to to że wychodzę o 17:00 z pracy i nic mnie nie interesuje, jest miłą odmianą. Aplikujcie !

Pomocna?
Tak5Nie35

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
General
 Opinia
@NOWA 28.11.2018 15:20

No to fajnie!! Szkoda że w magazynie w Skawinie tak nie jest :(

Pomocna?
Tak414Nie
Qqq
 Opinia

Kto to jest A. S-T?

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Albert
 Opinia
@Qqq 24.11.2018 16:50

Kochanek F. Obiekt zazdrości i nie spełnionych marzeń Grubego Zboczeńca

Pomocna?
Tak50Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pastor
 Opinia
@Albert 27.11.2018 19:52

A zarazem nieslubne dziecko B i Sz Zakala rodu

Pomocna?
Tak58Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ide do pracy
 Opinia

czy oprocz butow dostaje sie jakies ubranie robocze?

Pomocna?
Tak13Nie6

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
krul
 Opinia
@ide do pracy 25.11.2018 20:50

Nie czytaj bredni o używanych butach. Możesz używać własnych, może poprosić o służbowe. Dostaniesz nowe. Do tego komplet odzieży roboczej.

Pomocna?
Tak5Nie34

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Don Pedro
 Opinia
@ide do pracy 25.11.2018 20:50

Dostaniesz UŻYWANE buty robocze! Z grzybica albo bez. Nie wiadomo, różnie może być, dowiesz się po kilku dniach/tygodniach. Będzie swędzieć albo nie będzie. Dostaniesz też używane gacie, podkoszulek i polar. Wszystko razy 2 sztuki. Bajki o tym że to są nówki to wpuszczaj jednym uchem i wypuszczaj drugim, traktuje jak tak samo jak opowieści o tym że bez nadgodzin można zarobić 2400 PLN. Możesz sobie o tym poczytać niżej w komentarzach, nie ma sensu tego powtarzać. Jeżeli nie wierzysz że to jest odzież używana to zastanów się nad paroma rzeczami: 1. Na kwartał średnio wypada około 50 osób rezygnujących z pracy i tyle samo przychodzących nowych pracowników (wyliczenia B2, myślę że prawdziwe). W ciągu roku daje to potrzebę zakupu 200 kompletów NOWEJ odzieży roboczej! Jeden taki komplet (buty, polary, spodnie i podkoszulki) to w cenach hurtowych 500 zł. Razy 200 kompletów na rok daje 100 000 zł. Kogo na to stać w firmie w której oszczędza się na konserwacji paleciaków (100 zł) czy ogrzewaniu hali zimą? 2. Gdy odchodzisz z firmy to wszystkie ubrania i buty oddajesz!! Po co? Po to aby mogły służyć Twym następcą. W normalnych firmach gdy odchodzisz to podpisują Ci obiegówkę że ubranie robocze oddałeś, ale mówią żebyś je sobie zabrał, bo im nic po nim. Tu wprost przeciwnie. Pilnują żebyś wszystko oddał. 3. Czemu nasi kochani kierownicy nie chodzą w butach i ubraniu roboczym, mimo że pracują w tych samych warunkach i w tym samym miejscu co my? Bo dobrze wiedzą skąd by je mieli i czym to grozi! To że dostaniesz buty w pudełku firmowym i ciuchy zapakowane w folie jeszcze nic nie znaczy. Rzeczy zdane przez odchodzącego pracownika idą do pralni, potem są prasowane i pakowane do folii, a buty wkładane do pudełek. Robi się to w studium zdjęciowym, gdzie robi się tak również z ubraniami które trafiają na sesję do studio answearowego na ulicy Kalwaryjskiej w Krakowie, a potem, po sesji zdjęciowej, wracają na magazyn do Skawiny, wozi je najczęściej B3, czasami Marchewa (zwany też Kasztanem).

Pomocna?
Tak419Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xxxyyyzz
 Opinia

Jak tam A.S-T Szukasz pracy? Nie przedłużył ci umowy? Ależ mi przykro ...

Pomocna?
Tak8Nie34

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Przyjaciel firmy :)
 Opinia

Hahahah! Pracowałem w tej pożal się firmie przez kilka ładnych lat, zaczynając w Krakowie a potem w Skawinie na magazynie zaczynając od zwykłego magazyniera kończąc wyżej... W krakowie jeszcze było spoko, ekipa fajna i była przyjazna atmosfera. "Przeprowadzka" do Skawiny jedna wielka porażka. Osoby do przeprowadzki w 60% złapane na ulicy i były tego efekty takie jak pogradzione ciuchy itd :P Atmosfera w tej firmie to dno i wodorosty :) Nie szanują człowieka, obiecują podwyżki i awans a wychodzi z tego lipa. Ich normy są śmieszne i żenujące :P Kadra kierownicza...? Nie ma czegoś takiego w tej firmie.To banda ludzi zapatrzonych w swojego guru jakim jest... Kto wie ten wie :D Nadgodziny po 60 zł? Są tylko dla wybranych jakimi są (usunięte przez administratora) i lizusy, których się uwielbia w tej firmie :) Generalnie nadgodziny są dla pana B. B. pana P.Z. pana P.K. pani B.SZ. Kierownik alokacji... pan D.J. to największa pomyłka tej firmy. Ale co się dziwić jak donosi na każdego :)

Pomocna?
Tak461Nie
Przyjaciel firmy :)
 Opinia

Praca w firmie Wearco to jest największa pomyłka w moim życiu. Zero poszanowania dla pracowników! Pracowników traktuję się tragicznie. Wynagrodzenie nie adekwatne do pracy. Ciężkiej pracy. Kadra kierownicza magazynu powinna zostać cała wymieniona!

Pomocna?
Tak459Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak509Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Józef
 Opinia

Słyszałem o was od kolegów. Nie dziękuję!

Pomocna?
Tak3Nie35

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zenek
 Opinia

Ale przynajmniej jest możliwość zarobienia większej kasy, to raczej dobrze!

Pomocna?
Tak8Nie36

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
2000
 Opinia
@Zenek 23.10.2018 12:48

jezeli 2000 z nadgodzinami! to wieksza kasa to rzeczywiscie moze byc zachwycony taka robota

Pomocna?
Tak573Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Żenada
 Opinia

Podczas rozmowy o pracę było mi powiedziane: żadnych niedziel i nocek nie będzie na 100%! Są niedziele i wpadną nocki.

Pomocna?
Tak720Nie
maestro
 Opinia
@Żenada 11.03.2018 09:57

Te niedziele to wszystkie niedziele, czy tylko niedziele handlowe?

Pomocna?
Tak600Nie
E-Handel
 Opinia
@maestro 07.10.2018 11:22

Mnie też tak mówili, ale potem się okazało że w e-handlu wszystkie niedziele są pracujące i teraz średnio jeden weekend w miesiącu mam wolny.

Pomocna?
Tak581Nie
Lidl
 Opinia
@E-Handel 08.10.2018 08:52

Za to w Lidlu pracująca niedziela wypada średnio raz na dwa miesiące!

Pomocna?
Tak530Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
GalAnonim
 Opinia

Śmieszna firma, zero dbania o pracowników którzy dłużej pracują, wolą co chwilę zatrudniać nowe osoby, a po wprowadzeniu nowego systemu logistycznego to już w ogóle dramat jakiś ale twardo robią dobrą minę do złej gry, że niby teraz jest lepiej, porażka jakaś, jeśli nie musicie trzymajcie się zdaleka. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zacząć szanować pracowników

Pomocna?
Tak565Nie
B
 Opinia
@GalAnonim 09.10.2018 21:40

Szacunek obowiązuje w obie strony. Szanujesz pracodawcę?

Pomocna?
Tak7Nie36
Bekon
 Opinia
@B 12.10.2018 18:16

A jest za co?

Pomocna?
Tak522Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Green
 Opinia
@Bekon 12.10.2018 19:44

Za darmowe, choć używane, buty robocze z równie darmową grzybicą w pakiecie

Pomocna?
Tak514Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stanisław
 Opinia
@GalAnonim 09.10.2018 21:40

Możesz podać jakieś konkrety?

Pomocna?
Tak8Nie9

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Answear.Com - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej