Herz

Wieliczka

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 1145 ocen.

Opinie o Herz

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Herz

XXX

Brawo kierownictwo. Coraz mniej ludzi do roboty. Za niedługo na światłach będzie stał Ukrainiec i rozdawał ulotki z ofertą pracy. Tylko każdy kto przyjdzie chętny zapyta o zarobki stwierdzi tak samo jak powiedział jeden pracownik "za te pieniądze lepiej siedzieć pod sklepem". Jeszcze raz brawo.

Boskie cycuszki

Wypi***** ta Haline wkoncu. Ileż można taką osobę trzymać?? Wielki wrzod na tyłku. Kto się zgadza że najwyższy czas na nią?

Krzysiek

Wiesz co dla tego się podpisujesz nikt bo jesteś pustym baranem poto istnieje zakład pracy rzeby ludzie mogli tam pracować a kłamców i złodziei się tępi i właśnie od tego jest inspekcja pracy

Nick
@Krzysiek 03.01.2018 05:16

Krzysztofie Nick oznacza login. I nie syp odrazu przezwiskami bo to świadczy o tobie . Co się tak złościsz ? Każdy wie od czego jest inspekcja . Jeśli znasz tak regułki to ja wezwij a nie mów innym

Nick

Jak jest tak zle to znajdzcie sobie inna robote . Po co robicie ? Jest dużo ofert . Spawaczy wszędzie potrzebują . Lub na produkcję .

Krzysiek

R...ty się nie martwisz kolegami bo dostałeś ale gdybyś nie dostał to inaczej byś pisał są instytucje gdzie można to zgłosić jeśli księgowa nie umie liczyć a wy nie wiecie za co takie marne wypłaty to po nowym roku radzę zgłosić tak im przestrzepią papiery że pieniądze się znajdą a jak nie to chociaż będziecie wiedzieć że kiepska firma nie ma na premię ani na święta radzę zgłosić to jest ich obowiązek pozdrawiam pracowników fizycznych piszcie opinie niech nie myślą że święta przeszły to każdy zapomnie a sprawa ucichnie i zamiotą pod dywan

Anty herz

Widząc ze tylko wybrani dostają premię świąteczne jedni 500 inni 200 a reszta nic bo mówią co mysla a ponoć wolność słowa w tym kraju. Premie pewno poszły dla tych którzy lubią lizać (usunięte przez administratora) kierownictwu i zbierać punkty za podpierdal*nie. Wiele mówi się o równości narodów a w herzu rasizm szanuje się ukraińców a Polaków już nie bo przecież za zatrudnienie Polaka dotacji nie ma. Wesołych świąt tym którzy nie są zausznikami kierownictwa.

R

I co zatkało, premia jest! Ciekawe ile osób teraz pochwali się tym faktem. Ja tam na kierownika nie narzekam,powiem więcej chociaż większości się narażę ale mam to gdzieś,kierownik jest the best!!! Wesołych Świąt panie kierowniku!

papusza
@R 22.12.2017 18:38

Ciesz się głupcze że dostałeś ochlapy, w podrzędnych marketach dostają wszyscy a nie wybrańcy minimum 500zl ha ha ha

Pracownik

Praca w tym zakładzie to jakaś pomyłka dziwi mnie co młode ładne dziewczyny tu robią to praca dla tych co do emerytury chcą dciągnąć strata czasu. Pozdrawiam Świątecznie pracowników fizycznych

07 zglos się

zastanawiam sie po kur..a sa te kamery, one powinny byc w biurze, niech sobie kierowniczek popatrzy jak ciezko pracuje banda idiotow w biurze, nie rozumniem jak mozna tak traktowac ludzi, to co sie dzieje w tej pozal sie Boze firmie,juz dawno powinno byc naglosnione, zal mi tych ludzi co musza tam ciezko pracowac. Zycze wszystkim pracownikom z hali wesloych swiat, i nie dajcie sobie w kasze głupkom dmuchac.

Krzysiek

Co wy się tak boicie i martwicie pracuję w telewizji zawsze to mogę nagłośnić telewizja szuka tematów i chętnie się tym zajmie dajcie tylko sygnał że potrzebujecie pomocy do wyjaśnienia kilku spraw gdzie podziewają się pieniądze na wasze premię i za dodatkowe prace niech oni nie myślą że sami idioci tam pracują

XXX

Ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony. Natomiast zapytawszy nas o zarobki usiadł i zapłakał

A......

I jak co roku przed świętami miła atmosfera na forum firmy Herz się robi ...

papusza
@A...... 18.12.2017 22:58

Jaka firma taka atmosfera

Baczny obserwator

Zdrowych,Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzę pracownikom (nie dotyczy kierownictwa oraz dyrekcji) i zmiany pracy w 2018r na lepszą.Obserwuje już od dłuższego czasu zasady pracy i płacy w tej firmie.Uważam,że jest niespotykane nie tylko w skali Krajowej a także Europejskiej.Zarobki tragiczne i dziwny wręcz nienormalny brak premi świątecznej,niespotykany w innych firmach i zakładach.Dziwnym trafem biuro i kierownictwo otrzymuje bonusy świąteczne,a zwykły pracownik nic bo głupi i się nie należy???Pracownicy biurowi plus jaśnie państwo(kierownictwo) przy podziale bonusów zachowują się jak sfora wyglodniałych psów na wysypisku śmieci komiczne ale prawdziwe!!!Nie różnia się niczym od zwierzat,które jednak potrafią się dzielić z swoim stadem!!!Pani i Panowie z biura nie zachowujcie się jak Celebryci z Warszawskiej ścianki bo jesteśćie pracownikami przeciętnej firmy trochę lepiej wykształconymi od pracowników odwalających za was czarną robotę,byście mogli popijać kawusie z dobrym ciachem.Wstyd mi za was tak po ludzku,że bierzecie bonusy nie patrząc jak inni ciężko pracują i nie dostają nic.Pozdrawiam szeregowych pracowników i do siego roku!!!! PS.zaintrygowała mie Papusza z tego forum,interesująca i inteligentna osoba (Kobieta)

MELA

Nie trzeba być geniuszem jeśli oferta pracy jest aktualna bez przerwy to jest coś nie tak przyjmują jak leci starszych czy młodych aby miał kto przerobić a że zwolni się za miesiąc czy swa to mają wyrabiane na to

papusza

Przyjdź i zobacz Wiktorku z powietrza się nie wzięły.a propo gdzie to słyszałeś?pewnie Ci prezes kazał napisać ????

Wiktor

Herz ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Wasze znacznie odbiegają od pozytywnych i gdzie tu jest prawda?

MELA

Dzień dobry z tego co się tu czyta to kiepsko macie Panie kierowniku zastanawiam się nad tym dlaczego nie rozmawia Pan z tymi ludźmi przecież oni wszyscy dla was pracują jeśli idzie Pan koło swojego pracownika i powie Pan dzień dobry czy zagada na jakiś temat to korona którą nosi Pan na głowie nie spadnie niech Pan to wie po co Panu te złośliwe komentarze jeśli Pan bedzie dla nich człowiekiem to oni staną murem za Panem znam kilkanascie takich przypadków słyszy się że panie z biura Panem kierują przecież to Pan jest tu kierownikiem niech Pan uwierzy w siebie otworzy się na ludzi i do ludzi i szybko zobaczy Pan zmiany NA NOWY ROK PROPONUJĘ POSTANOWIENIE SOBIE ZROBIĆ BĘDĘ Z LUDŹMI I DLA LUDZI ZOBACZY PAN JAKIE SZYBKIE ZMIANY BĘDĄ A Z TYMI PŁACAMI TO KOSZMAR NIECH KAŻDY DOSTANIE PO TYLE SAMO NIE ROZUMIEM CO TO ZA SYSTEM MACIE JEDEN MA 100 DRUGI 500 DAJCIE KAŻDEMU A PO RÓWNO NA ŚWIĘTA PRZECIEŻ ZA TO PAN NIE PŁACI NO CHYBA ŻE NAPRAWDĘ GÓRA SIE DZIELI A PAN NA TO ZEZWALA TO JUŻ NA PANA SUMIENIU ZOSTANIE KIEDYŚ PAN Z TEGO ROZLICZANY NIE TU TO NA GÓRZE JEŚLI PANU ZALEŻY NA TEJ FIRMIE I LUDZIACH NIE OLEJE PAN TEJ OPINII I TEGO PANU SERDECZNIE ŻYCZĘ NIECH PAN ZAWALCZY O SIEBIE I O NICH I ROBI TO CO SERCE I GŁOWA PODPOWOADA A NIE PANIE Z BIURA KTÓRE PONOC KUPE ROBIĄ WYŻEJ NIŻ PUPĘ MAJĄ POZDRAWIAM MELA

Xyz

Masakra na święta 1400 z groszami dali to ich podziękowanie za pracę poraszka nie szanują pracownika szacunku nie mają wcale do ludzi a oprucz pań z Ukrainy bo te wiecznie nic nie rozumią i do toalety biegają jak czego nie wiedzą oringuja tylko za nic nie biorą odpowiedzialnosci nie mam nic do nich ale jak Polacy mają ich szanowac to Polak Polaka niech też szanuje a nie drze kopary na montażystów a wracając do pieniędzy to dla waszej wiadomości ponoć ludziska w biurach się podzieliły najedzcie sie przez święta mąturzyści rodzin nie mają to kasa im nie potrzebna oni sianem poradzą sobie w święta ważne rzeby dzieci kierownika głodne ni były zdrowych wesołych przectawiciele firmy Herz.

Zajebiście zadowolony

Po co szukać , macie tu gotowca Gościu kumaty i daje 5000zł z 172gdz pracy tel :6009450733 . Jak dobrze pogadacie będziecie na lepszych warunkach jak jesteście .

anonymous

Panowie w pracy niema sentymentów pracuje bo chcę lub nie bo mi nie odpowiada . Poco się rozwodzić czy firma przetrwa , dbajmy o siebie i swoje zdrowie . Praca 8 godz i tyle , a że zrobisz w tych 8 godzinach 16 twoja sprawa . Sprzedasz zarobisz i kiedyś wydasz to na lekarza w najlepszym razie . Są osoby które to bardzo dobrze wykorzystują i każdy by tak zrobił na ich miejscu . Trzeba się zastanowić kto tu robi błąd, my którzy chcemy coraz więcej zarabiać czy oni którzy chcą nas coraz bardziej wykorzystać . Nie patrzmy czy firma przetrwa bo to moloch i da sobie radę jak nie w Polsce to gdzie indziej . Temu najwyższemu nic nie zrobimy , masz prace inną ? Przelicz kasę , dodaj kilo zdrowia i nie oglądać się za siebie . Pora na zmianę jest najlepsza , gdzie by nie poszukał wszędzie jest praca ." PINIĄDZE TO NIE WSZYSKO ALE WSZYSKO BEZ PIENIĘDZY TO H....J"

A......

Nic tylko narzekać ; spawaczom nie dają podwyżek ,premii nie dają , na święta nic nie dają - a kamery to co ? Na święta będą jak znalazł !

zmęczony spawacz

Trzech dobrych i kumatych spawaczy co znają rysunki techniczne złożyło cv do nowej otwierającej sie firmy nieopodal herza jak oni odejdą to bindera bedą spawać juz tylko w austii bo tutaj nie bedzie komu, Pan prezes P.Skudlarksi niech sobie policzy naszą wydajność ja za 8 godz spawam 2 piece ps20 a koledzy z ukrainy 12 godz 1 sztuke . kolega z ukrainy zarabia tyle samo co ja: ja naprawde nic nie mam do tych ludzi ale jak sie obcego lepiej trakuje jak swojego to jest coś nie halo

Spawacz

Prawda jest taka że ludzie robią w tej firmie po parę paręnaście lat , więcej niż 10 ,mniej . Wynagrodzenie nie zmienia się umowy nadal te same , stażowe zabrane . Normy coraz wyzsze .Firma stoi w miejscu . Pracownicy nowi przychodzą dostają więcej na początek niż stary doswiadczony pracownik . Oczywiście jak już zostaną . Lecz tłumy tutaj nie nadciagaja . Firma jest dla pracownika lecz pracownik też jest dla firmy , bez niego wszystko upada .

Spawacz

Zaczynają odchodzić dobrzy spawacze a to dopiero początek. Jak Pan prezes się nie ogarnie to będzie miał w firmie exodus .

papusza

Brawo czytnik przenisiony ,to teraz prosimy o podwyżki tych glodowych pensyjek!!!

A......

A...... 2017-10-04 DO Bożena 2017-09-25 12:18 Zamiast upominać się o dodatkowe czytniki ,bo jest tylko jeden i nikt nie chce stać w kolejce do wyjścia to patrzysz na to kto ma , a kto nie ma karty , gdzie kto stoi i kiedy. Popatrz na siebie bo chodzącym ideałem raczej nie jesteś. Ale to typowe dla niektórych , bo im w zasadzie wszystko nie pasuje , na hali też...

papusza

Firma??żarty sobie robicie?jedno wielkie dziadostwo, chamstwo, zero szacunku dla czlowieka.omijać szerokim łukiem.

włóczka

Hmm panowie chyba bedzie trzeba przenieść się na armature , bo już lepiej zarabiają od nas wystarczy zobaczyć jakimi brykami się wożą.

Pudzian

U ha ha ha.

K. Walipałka

Baba z wozu , koniom lżej . Tyle w temacie

Bożena

Teraz powinni coś zrobić z tymi co nie mają kart obecności . Robi się taki chaos przy wyjściu , jedni lecą bo kart nie mają drudzy po trzy karty odbijają . Może by tak w monitoring ktoś popatrzył i zrobił z tym porządek . Spawacze jak zawsze pierwsi od za 10 stoją a jeżdżą samochodami . My na busa jak mamy zdążyć . Nie można by zegar przenieść za szatnie i tak przecież wychodzimy według zegara na hali.

Spawacz
@Bożena 25.09.2017 12:18

Jak chcesz wychodzić za 10 to zrób sobie kurs spawacza i kup samochód. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Tak

Praca zmianowa, co druga sobota robocza, z umowami nie wiem jak jest dokładnie. Benefitów żadnych nie ma.

Hariss

Fajnie że założyli kamery, ponieważ nie będą kradli, tylko trochę za późno bo złapali by złodziei na gorącym uczynku i tych co jeszcze pracują . Ukrainki wielkie nie porozumienie nic nie potrafią zrobić tylko oringuja i robią lekkie prace przez nie są same poprawy i nikt im nic nie powie a brygadzistki owiniaja stare pracownice że są nie pilnowane . Pracując z Ukrainkami trzeba nadrabiać prace bo sobie nie radzą .

P

Mobbing , mobbing jeszcze raz mobbing nic tylko normy i normy, a za te normy to nawet premieri się nie ma tylko pupilki brygadzistki mają co nic nie robią , siedzą na jednym stanowisku i udają że pracują mają po 500 zł i to się nazywa sprawiedliedliwość ? wstyd . Kwitki wypłat są wydawane 2 miesiące po wypłacie i nie można sobie sprawdzić . Jest to nie zgodne z przepisami kodeksu pracy .

Ktoś

Ludzie Omijajcie Zakład z Daleka Zakład nie robi szkolenia BHP przed podjęciem Pracy 1 dzień to chaos w tym zakładzie... Nawet człowiekowi kierownicza czy tam brygadzistka nie powie gdzie ma szafke itp... Brygadzistki fatalne nic człowiekowi nie wytłumaczą 1 dnia zachowują się jak by się tam pracowało od 2 lat a człowiek jest od 2 godzin na hali... Umowę dostałem dopiero po przepracowaniu 3 dni... Zarobki słabe atmosfera fatalna niestety... NIE POLECAM

Tomson

Ja nie wiem co się dzieje w tej firmie. Ale jest źle, kierownik wiedział o całej sytuacji w poprzednim roku a reakcji z jego strony brak,może nieodpowiednia osoba na takim stanowisku, która nic nie reaguje na takie sprawy(chodzi o kradzież) a dla z-ca kierownika wielkie brawa i odwagę w końcu ktoś zrobił porządek. Młody człowiek a zdolny i nikt nie umie go docenić.

Tyraczka

A w realu siedzicie jak myszy pod miotłą. Wiadomo w necie jest się anonimowym. No cóż tak bywa jak się boi. Brak odwagi w was dziewczyny. Powinnyście się też wstydzić, żę na to wszystko pozwalacie. Każda ma oczy szeroko zamknięte. Może ruszcie dupska bo jak widać niema osób nie do ruszenia. Czas na kolejną brygadzistę!!

Blondi

Jaki wstyd i ta osoba która stała na środku hali i obserwowała rozłożonymi rękami po całej hali.od półtora roku wynosiła do szafki a potem sprzedawała. A pouczała wszystkich dookoła,nawet kierownika. Straty dla firmy, nie mówiąc jak traktowała ludzi na hali a także na terrarium i automacie. Krzyczała , wrzeszczała, chociaż nie miała racji.Wiecej inteligencji mają te osoby które pracują w tej firmie. Dość upokorzenia i znęcania się psychicznego, szkoda tylko że nikt nie miał odwagi żeby to zgłosić.A ta pani niech już nie wraca.

Tola

W końcu ktoś się tym zajął (brawo panowie, jesteście wielcy) a kradzieży się nie toleruje i to kto pani brygadziska jak tak można robić a swoich pracowników wyzywała od najgorszych. WSTYD I HAŃBA.

Gumiś

Brawo , brawo ,brawo nareszcie odpowiednia osoba zrobiła porządek zwalniając brygadzistke , która kradła , znęcała się psychicznie nad pracownikami . Karma powraca ze zdwojoną siłą . Teraz przyjdzie kolej na inne brygadzistki. Wstyd (Pan Kierownik D ) że niektórzy przymykają oczy i udają ze nic się nie dzieje . A prezes udaje greka i sobie nie radzi .

PRACOWNICA

JAK W TEJ FIRMIE BĘDZIE DOBRZE SKORO TAK TRAKTUJĄ LUDZI.ZNOWU PUPILKI I WYBRANE OSOBY DOSTAŁY PODWYŻKI A RESZTA NIE.CZEMU TAK UPOKARZACIE LUDZI?PRZECIEŻ NIKT TU NIE LEŻY TYLKO WSZYSCY PRACUJĄ.W SOBOTE MIAŁY IŚĆ DO PRACY OSOBY KTÓRE BĘDĄ CHCIAŁY A ZNOWU BYŁY TYLKO WYBRANE PRZEZ BRYGADZISTKĘ.DOŚĆ ŻE MAJĄ DODATKOWE PREMIE TO JESZCZE PODWYŻKĘ JAK ONI CHCĄ ŻEBY LUDZIE PRACOWALI JAK JEST TAKA NIESPRAWIEDLIWOŚĆ.DOŚĆ ŻE TYLE ZARABIAJĄ TO NAJGORZEJ NARZEKAJĄ CIEKAWE CO BY BYŁO GDYBY WZIĘŁY 1450ZŁ JAK RESZTA.PRZEJRZYJCIE NA OCZY I ZOBACZCIE ILE OSÓB JUŻ ODESZŁO I BĘDĄ ODCHODZIĆ DALEJ.MAM NADZIEJE ŻE RESZTA TEŻ DOSTANIE TĄ PODWYŻKĘ NA DNIACH

Święty Mikołaj

Pracownicy firmy Herz dziękują za nie złożenie życzeń świątecznych Panu kierownikowi i Panu prezesowi . Dziękujemy też za nic !!!!!!!!!!!. P.S WSTYD !!! WSTYD !!!! JESZCZE RAZ WSTYD !!! .

Olivka

HE HE a słyszałyście że armatura to już inny świat ? Teraz to spawalnia jest przymuszana do nadgodzin nie płatnych a nam płacą . I bardzo dobrze niech się przekonają . Powinni to zlikwidować bo tylko śmierdzi i niema jak przejść przez halę .

Tyraczka
@Olivka 10.11.2016 09:41

Niech robią tam na spawalni dalej dla mnie to debile a ja dalej pracuje hahaha

A......
@Tyraczka 01.12.2016 00:22

Może na to nie wpadłaś ,ale to że zarabiasz 1500 zł. plus parę złotych za te nadgodziny nie oznacza że zarabiasz lepiej jak spawalnia ... I kto tu jest debilem ...

trtr

no ja wlasnie tez to zauwazylem w sensie ze ejst na prawde dużo teraz tych ofert pracy ale widze ze glownie to szukają konsultantow do spraw kontaktu z klientem zagranicznym wymagana jest znjaomosc niemieckiego

anonim

(usunięte przez administratora)

:(

''firma '' zobowiązuje . firma to nie tylko końcowy produkt . można zacząć od struktur firmy ,sposobu zarządzania . a ten przypomina sposób azjatycki . do pracy idziemy bo musimy i pracujemy ze się boimy ,liczy się tylko produkt a gdzie są w tym wszystkim ludzie ? tak zwana satysfakcja z pracy duma ze pracuje ''TU '' jak do tej pory to tylko wstyd się przyznać :( Ps. na skargę do kogo . ryba psuje się od głowy

:(

''firma '' zobowiązuje . firma to nie tylko końcowy produkt . można zacząć od struktur firmy ,sposobu zarządzania . a ten przypomina sposób azjatycki . do pracy idziemy bo musimy i pracujemy ze się boimy ,liczy się tylko produkt a gdzie są w tym wszystkim ludzie ? tak zwana satysfakcja z pracy duma ze pracuje ''TU '' jak do tej pory to tylko wstyd się przyznać :( Ps. na skargę do kogo . ryba psuje się od głowy

:(

to nie jest firma

Przemo król Herza i melanżu

Pojawiam się i znikam i znikam!! Kierownik mnie nie tyka nie tyka!! Wypłata się przepija przepija!! Pozdrawiam wszystkich którzy nie mogą tak jak ja wszystkiego ;) A wujek i tak mnie nie zwolni bo się po prostu boi.... Hahahahaa śmieje mu się w twarz....

Zyczliwy

jak masz znajomości w biurze i nie tylko znajomosci, to mozesz chodzic na l4 kiedy chcesz, i chodzic do pracy w wybrane dni. nie ktorzy to wiedzą jak sie ustawić, a drugi jebie w pocie czoła, z jednym wiatrakiem na 3 osoby w temp 30stu paru stopni ,na darmozjadów i boi sie wyjśc do toalety 5 min przed końcem, bo stoją i patrza. to jest patologia ,moze wkoncu przyjdzie jakas kontrol i zrobi raz na zawsze z tym porządek, tylko nie umówiona, taka z nienacka, to sie wtedy zesraja ze strachu w gacie.!!!!!!!!!!!!!!! Zycze im tego z całego serca. Zyczliwy.

anonim

(usunięte przez administratora)

nn

to nie ta firma, to HERZ24

Renata

Irys Myślisz, że nie było tu już takich osób co prosto w oczy mówili co jest nie tak. Zgadnij czy ktokolwiek coś z tym robił? Może Ci odpowiem.. Nic! Przecież tu nawet niektórzy próbowali cokolwiek zdziałać u prezesa, ale przecież on taki sam jak i reszta. Najlepiej zamieść wszystko w kąt i udawać, że jest OK. Ci co mają dość i choć kawałek godności to się zwalniają. Tym co potrafili wyjść przed szereg i podjąć próbę zdziałać coś byśmy miały lepiej WIELKI SZACUN!! Tylko powiedzcie mi dlaczego jak ostatnio pewny chłopak powiedział dość i chciał cokolwiek z tym wszystkim zrobić to zostawiłyście go same?? Trzeba było stanąć za nim murem i mu pomóc!!! Przecież dobrze wiemy, że miał 1000% słuszności z tym wszystkim. Każda z was mówiła, że super znalazł się taki może coś się mu uda!! Pamiętacie jak go potraktowali? To potraktował ich tak samo!!!!!!!!!! Więc udało mu się zmienić pracę i ma teraz pewnie lżejszą duszę o ogrom problemów jakie są w tej firmy. Jedyne wyjście to napisać do doktorka tylko czy to coś da? Jak się nie spróbuje to się nie będzie wiedziało,,,, gdybanie... A wy jak myszki do roboty i dalej narzekajcie za plecami i między sobą jak to jest źle, jak to wszyscy mają lepiej niż wy. Tak samo było z waszym "strajkiem" hahaha 5 minut postałyśmy pod zegarem i równie szybko się rozbiegłyście. Widziałyście jaką minę mieli w biurze? Przecież oni prawie na zawał zeszli ze strachu!! Mina kierownika bezcenna :) Później to tylko jak na spowiedzi sypałyście koleżanki a co niektóre to nawet mówiły, że zostały zmuszone (pozdrawaim Cię Asiu,obiecuję że nie zmusimy Cię już więcej) . I co dalej z tym wszystkim? Może trzeba tak jak jeden pan. Chlać ile się da w weekend a później na L4 siedzieć i dalej chlać na mieście, co poniedziałek nie pojawiać się w pracy. Zastanawiam się tylko jak to narzekacie, że pracy niema i musicie tu robić. Obudźcie się w końcu. Myślicie, że osoby które się ciągle zwalniają to bezpośredni idą do innej firmy. Zburzyć tą firmę, wyrównać i posiać trawę! Będzie więcej pożytku :D:D HAHA.. Pozdrawiam i wracam do pracy bo zaraz brygadzistka zobaczy jak piszę na telefonie i jeszcze mnie zastraszy, że pójdę do kierownika na dywanik.

Zostaw opinię o Herz - Wieliczka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Herz