eBilet Polska

Firma w liczbach

Współpraca

Social media

• Skierniewice
Warszawa - Ebilet Polska Sp. z o.o.

5. Opinie o eBilet Polska

Opinie o ebilet.pl - eBilet Polska sp. z o.o. w Warszawa

Nie przegap nowości o eBilet Polska!

rozczarowana

17.12.2018 16:09

Obsługa klienta leży i kwiczy. Mimo wielokrotnego kontaktu mój problem nie został rozwiązany. Na infolinii po przedstawieniu problemu Pani zapytała się mnie jakie widzę rozwiązanie sytuacji! Totalna zlewka, poproszono mnie o opisanie problemu w mailu na który nie dostałam odpowiedzi. Po kolejnych telefonach i proszenia się o zajęcie się sprawą nikt nie kiwnął nawet palcem. Porażka i brak poszanowania klienta.

17.12.2018 10:13

Zdecydowanie odradzam kupować bilety za ich pośrednictwem. Kupiłam 4 bilety na koncert Blu Cafe, który miał odbyć się dnia 24.11.2018r. w Krakowie. Dzisiaj mamy 17.12.2018r. i do tej pory nie otrzymałam zwrotu pieniędzy pomimo wielokrotnego pisania do nich e-maili. Infolinia podana chyba od" picu" bo nie można się dodzwonić. Dla mnie to (usunięte przez administratora)
    insight_jd

16.12.2018 10:53

moja rezerwacja biletu została opłacona i zaakceptowana przez ebilet.pl, a biletu jednak nie otrzymałam. również próbowałam skontaktować się z infolinia, która cały czas jest zajęta a po oczekiwaniu 40-55min po prostu rozłącza na maile odpisują za 3-4tyg /straciłam pieniędzy
    eva

12.12.2018 15:27

DRAMAT!! Od 2 tyg wydzwaniam i pisze maile. Koncert odwolano a pieniadze nie zostaly zwrocone, pomimo zgloszenia mailowego...Na infolinii, jak juz uda sie dodzwonic, to klamia, ze pieniadze zostaly zwrocone (podjac rozne daty przelewu) ale potwierdzenia wyslania nie przesylaja..Nigdy wiecej!! Nie polecam !! Kontakt tragiczny.
    Marta

13.12.2018 22:15

U mnie było podobnie tzn. też czekałam dwa tygodnie na zwrot i nie mogłam się dodzwonić. Ale pieniądze w końcu dostałam. Za drugim razem było szybciej, dostałam zwrot pieniędzy po 3 dniach. Albo miałam pecha, albo dużo koncertów się odwołuje, bo kupiłam bilety na dwa koncerty i jeden został odwołany, a drugi ma być przesunięty z powodu choroby Ani (usunięte przez administratora) Pewnie dużo ludzi kupiło na to bilety więc dużo dzwoni i nie nadążają z odbieraniem telefonów.
    Niezadowolony

12.12.2018 14:06

Dołączam swoją opinie, podobno do niejednej na serwisie. Problem ze zwrotem pieniędzy za odwołany koncert ( 4 tygodnie po zgłoszeniu prośby o zwrot). Dodzwonienie się graniczy z cudem, średni czas to 40-60 minut lub w ogóle (po godzinie połączenie chyba jest automatycznie rozłączane). Brak odpowiedzi na emaile. Porażka.
    Greg

11.12.2018 14:31

Absolutnie odradzam... Kontakt zerowy, maile bez odpowiedzi, infolinia zrobiona chyba tylko dla "picu" Nie udalo mi sie nigdy połączyć.
    Emilia

10.12.2018 23:51

Mimo dokonanej wplaty 2 tyg temu nie otrzymalam biletu. Firma nie odpowiada na maile i tel.
    Torbacz

10.12.2018 11:42

Wydarzenie zostało odwołane. Mejle o zwrot pieniędzy za bilety - bez odpowiedzi. Na infolinię - nie da rady się dodzwonić (w tle leci muzyczka, zero informacji o czasie oczekiwania itd.). Jeśli tak wygląda obsługa klienta w momencie gdy występują problemy, to będzie mój ostatni zakup na tej stronie (309 zł muszą mi oddać).

06.12.2018 16:18

A ja mam dobre doświadczenia z ebiletem. Co prawda trochę musiałam czekać na infolinii, ale jak już się dodzwoniłam to byli bardzo mili i mi szybko pomogli. Wysłałam aplikację na specjalistę do obsługi organizatorów. Zobaczymy czy mnie zaproszą, bo podobno mają bardzo dużo chętnych.
    ET

04.12.2018 13:17

Potwierdzam opinie o tej firmie. Na razie straciłam 390,00 złotych. Oczywiście nie odpuszczę - sprawa skończy się w sądzie. Mam fakturę i potwierdzenie przelewu, a biletów brak. Na mail wysłany ponad tydzień temu otrzymałam automatyczną odpowiedź, że starają się sprawy załatwiać w ciągu 72 godzin i żebym nie powtarzała wiadomości (znaczy - żebym się odczepiła), bo to nie przyspieszy sprawy.
    Elf

03.12.2018 22:22

Nie dostalem ani biletu ani zwrotu pieniedzy. 380 zl. Dostalem maila ze jesli nie potwierdza odebrania pieniedzy to zebym zaplacil jeszcze raz!!! Normalnie paranoja. Nie da sie dodzwonic ja 4 maile zero odpowedzi. Zostaje zgloszenie podejrzenia popelnienia przestepstwa wyludzenia.
    Dadar

03.12.2018 08:32

Tragedia! Absolutnie nie polecam! Dzisiaj składam zawiadomienie na policję. Miesiąc po odwołaniu meczów KMŚ w Radomiu nie dostałem zwrotu za bilety. Zero kontaktu z infolinią. Na maile nikt nie odpowiada.
    Kinga

30.11.2018 15:10

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: anulowano koncert, nie mogę doczekać się zwrotu pieniędzy
    Waldemar

30.11.2018 10:48

Tragedia!!!!!!!!. Po wpłaceniu pieniędzy za bilet na mecz koszykówki nie otrzymałem biletu drogą emailową . Zero reakcji na kontakt emailo'wy , infolinia nie odpowiada. Nie odpuszczę dla zasady …. Nie polecam Moje sugestie dla eBilet Sp. z o.o.: Proszę o kontakt i wyjaśnienie sytuacji Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Profesjonalizacja usług : poprawa systemu transakcyjnego , lepsza komunikacja …...
    Leon

28.11.2018 15:16

Tragedia ,nie polecam ,po wpłaceniu pieniędzy za za bilety nastąpiło anulowanie rezerwacji a moje pieniądze przepadły.Ebilet jest totalną porażką. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Poważnie traktować klientów ,a ich pieniądze oddawać ,a nie przywlaszczac.
    P.

26.11.2018 17:19

Najgorsza firma z jaką miałam nie przyjemność się zetknąć.Nie polecam.

Kontakt - eBilet Polska

Aleja Księcia Józefa Poniatowskiego 1 lok. 01.045 03-091 Warszawa

Branże: Hotele, noclegi

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Ł

25.11.2018 16:04

Moje sugestie dla eBilet Sp. z o.o.: Brak reakcji na maile; dwukrotne przekroczenie terminu zwrotu pieniędzy... nie polecam; ewidentnie firma oszczędza na personelu
    Oli

24.11.2018 09:42

Nikomu nie polecam serwisu eBilet.Na meile brak odpowiedzi,tel odbierają dopiero po 30 min oczekiwania na linii,albo i wcale.Brak konkretnych odpowiedzi kiedy pieniądze za bilety zostaną zwrocone.Nikt nic nie wie.Obsługa kiepska.Mija juz miesiąc odkąd bezpodstawnie anulowali mi rezerwacje.Brak zwrotu pieniędzy.Totalna masakra.
    Paulina

23.11.2018 11:39

Oszukują ludzi pieniądze z konta znikają, po czym wysyłają maila że rezerwacja anulowana, po oczekiwaniu ponad pół godziny na infolinii telefon sam się rozlaczyl na maile nie odpisuja na Facebooku również nie odpisuja.
    Sylwia

16.11.2018 18:22

Nie polecam.Pieniądze wysłane ,a z ich strony rezerwacja anulowana i brak zwrotu pieniędzy.Polecam inne serwisy. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przestać oszukiwać ludzi.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w eBilet Polska?

Wer

15.11.2018 16:51

(usunięte przez administratora), rezerwacja zrobiona, pieniądze wysłane czas mija, a tu ani pieniędzy ani biletów. Jedynie mail (wysłany automatycznie) iż moja rezerwacja została anulowana, bez podawania przyczyny. Wysyłam maile dzwonię na infolinie, zero kontaktu. Widzę po tych opiniach, że mój przypadek nie jest pierwszym oszustwem z ich strony!
    Urszula

15.11.2018 09:46

tragedia, wyslalam fax, maila, na telefony ciagle zajete a moze odlozone sluchawki. Na maila podanego nie przychodzi zadne potwierdzenie zakupu ani data dostarczenia . Firma sciaga pieniadze oferujac niskiej jakosci uslugi, na razie czekam, zakup 11 listopada biletow na Bon Jovi - nie tanich, a zadnego kontaktu, zwlaszcza ze niechcacy skasowal sie moj adres wiec nie wiem gdzie przysla bilety . Mysle ze o dzialalnosci ebilet powinni wiedziec oferujacy wydarzenia kulturalne a nie zawsze sa mozliwosci innej formy zakupu. Jest to moje pierwsze doswiadczenie z ta firma i takie fatalne.
    Katarzyna

29.10.2018 16:14

Kupiłam 3 bilety na Europejską Wystawę Psów - 120 zł musiałam wydać na miejscu, ponieważ infolinia nie działała, tzn nikt nie podnosił telefonu, nikt nie oddzwonił ( opcja 1 w automacie ), na maile odpowiadają, że w ich systemie bilet figuruje jako dostarczony. Do dzisiaj nie usyszalam nawet sowa przepraszam Moje sugestie dla eBilet Sp. z o.o.: Aby zaczęli szanować klientów , nie udzielali odpowiedzi, które mijają się z prawdą i nie unikali odpowiedzialności za swoją działaność
    PgWaW

25.07.2018 15:57

Zamówiłem przed chwilą bilet, zapłaciłem kartą. "Odbiór osobisty" okazał się w ogóle niesprecyzowany, tylko, że odbieram osobiście, z netu dowiedziałem się, że w PKiN. OK, płacę i czekam na mailu na info. Wpierw dostałem maila, że zarezerwowałem bilet, dostaję też fakturę, że zapłaciłem. I potem maila... w stylu: " Powinieneś w ciągu 15 minut być przekierowany do potwierdzenia zapłaty {Nie rozumiem, zapłaciłem kartą, gdzie przekierowany, przez maila?!} [...]jeśli nie jesteś pewien czy zapłaciłeś - zapłać jeszcze raz {JESZCZE RAZ! haha}". Dostanę bilet czy nie? Nie wiem czy kupować bilety na pociąg więc czekam czekam... no ok, zadzwonię. Dzwonię, a tam telefon nie istnieje bo z niczym się nie łączę, żadnego innego telefonu nie ma. Co się dzieje, halo!
    monic

16.09.2018 12:48

dokładnie!!!! nic dodac nic ująć
    lisu

09.07.2018 11:23

brak kontaktu najgorsza firma jaka znam
    Nicky Nick

24.05.2018 10:22

Słyszałem sporo złego o prezesie i dużej rotacji w firmie. Czy ktoś może potwierdzić ? Zaprzeczyć? Napisać cokolwiek?
    Aga

25.04.2018 12:28

Dzień dobry zainteresowałam mnie praca dla eBilet czy ktoś może się podzielić opinią na temat tego pracodawcy.
    WP

22.04.2018 09:59

Oburzona działaniem strony. Na galę boksu, zostały nam sprzedane pięć miejsce , które jak powiedziała nam obsługa fizycznie nie istnieją , duzo chodzenia , załatwiania , bo oczywiście obsługa nie jest w stanie tego załatwić , tylko trzeba samemu chodzić i się prosić żeby ktoś łaskawie albo wskazal albo przedzielił nowe miejsca , za które zapłaciliśmy . Obsluga nawet nie przeprosiła " po prostu tak bywa, to nie moja wina " i z tym się stosunkowo zgadza bo to nie jest wina Pani w kasie , ale skoro pracuje dla tej firmy to ją reprezentuje , więc powinnam usłyszeć głupie " przepraszam " . Zero rekompensaty , jedyne co mi Pani powiedziała że mogę na stronie złożyć reklamację , na którą domyślam się że nie odpowiedzą, bo już wcześniej wysyłałam zapytanie o bilety , do tej pory żadnej odpowiedzi . Trochę szacunki do klienta i do człowieka.
    Karolina

12.11.2017 11:54

Bardzo zainteresowała mnie praca konsultanta ds. obsługi klienta. Możecie mi podpowiedzieć na co mogę liczyć i czy trudno jest przejść rekrutację?
    anonymous

02.02.2018 14:27

Dzień dobry czy nadal jest pani zainteresowana pracą w portalu. Czy posiada Pani doswiadczenie w tej branży
    Dorotka

29.04.2016 12:11

Ja jestem bardzo zadowolona z ich usług. Karnety na festiwale kupuję tylko u nich. W porównaniu z konkurencją, przychodzą przynajmniej na czas i nie ma problemów z komunikacją. Także polecam.
    Piotr

18.11.2017 10:52

Co za kłamstwo. Bilety kupiłem 11.11 a dziś 18. 11 i biletów nie ma. Nie można się z nimi skontaktować. Nie polecam.
    radek

18.07.2016 13:09

Doradca Klienta Anglojęzycznego jest u nich poszukiwany.
    TM

12.12.2014 18:55

Strona działa bardzo dobrze i nie było kłopotu z zakupem biletów do nowego centrum kongresowego w Krakowie na balet moskiewski, ale ...... okazało się, że sprzedane bilety za PEŁNĄ CENĘ były na miejsca z bardzo ograniczoną widocznością sceny. Żadnej wzmianki co do ograniczeń. Na reklamacje (maile) eBilety.pl NIE ODPOWIADAJĄ; nawet przepraszam.

Zostaw merytoryczną opinię o eBilet Polska