eBilet Polska

Firma w liczbach

Współpraca

Social media

• Skierniewice
Warszawa - Ebilet Polska Sp. z o.o.

5. Opinie o eBilet Polska

Opinie o ebilet.pl - eBilet Polska sp. z o.o. w Warszawa

Nie przegap nowości o eBilet Polska!

12.12.2019 19:24

Drogi Administratorze, prośba o usunięcie wszystkich komentarzy, które wystawiają klienci, bo nie da się przebić przez nie do opinii pracowników i kandydatów na temat pracy w firmie eBilet. Dziękuję
    Marcin.B

19.10.2019 22:07

Ja też radzę uważać na ebilet!! Kupiłem bilety w sierpniu tego roku na Agnieszkę Chylińska i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem biletów ani zwrotu gotówki!! Nie odpowiadają już na maile nie wspomnę o infolini na którą nie można się dodzwonić... Idiotów szukają chyba
    kinomanka72

24.11.2019 00:33

Najczęściej Ebilet anuluje rezerwację niby z powodu niedotarcia wpłaty na czas (wymagana w ciągu 15 minut). Żeby odzyskać pieniądze, trzeba się o to specjalnie ubiegać - nie odsyłają ich sami z siebie. Należy zwrócić się z prośbą i podać numer konta, na który mają odesłać pieniądze (tak jakby nie mogli zrobić zwyczajnego zwrotu na konto, z którego otrzymali wpłatę). Na zwrot pieniędzy mają zgodnie z własnym regulaminem 14 dni roboczych. W tym terminie też zwykle nie zwracają pieniędzy... Trzeba do nich wydzwaniać, zgłaszać, że nie oddali, przekroczyli termin, żądać zwrotu itp. - dopiero wtedy odsyłają pieniądze, bez kolejnej zwłoki. Tym sposobem obracają ogromnymi środkami przez długi okres czasu i z pewnością jest to co najmniej nadużycie.

12.12.2019 19:22

Nie zaśmiecaj forum, to jest platforma dla pracowników / kandydatów, a nie klientów! Nie widać?
    Klientka

10.12.2019 10:30

NIE POLECAM...Jeśli można, trzeba omijać ten punkt. Bilety zakupione ponad 2 tygodnie temu, pieniądze wyszły ale już biletów nie ma. Nie można się dodzwonić, ignorowane są również wiadomości na Facebooku. Za kilka dni widowisko, a biletów brak, kontaktu też.

12.12.2019 19:20

Krzysztof

11.12.2019 13:59

Czy tam ktoś pracuje? Cały dzień na telefonie i telefon rozładowany. Kompletna zlewka!!! Nie polecam . Mało wiarygodni!!!
    Co to jest?!

23.11.2019 09:33

Brak możliwości kontaktu, nie odbieracie telefonów, nie odpowiadacie na maile!!! Zofia
    Monika p

28.10.2019 10:08

Kupilam bilety na robotrons . Z przyczyn niezależnych odemnie chciałam zwrócić bilety , kilkakrotnie pisałam do ebilet o anulowanie rezerwacji odpisywali że do 3 dni roboczych dadzą mi odpowiedz , do dnia dzisiejszego nie dostałam żadnej odpowiedzi, telefonu nie odbierają wogole próbowałam kilkakrotnie , spektakl robotrons jest w kinie kijów, najlepsze jest to że dodzwonilam się do kina i jeżeli bym kupowała bezpośrednio u nich bilety to nie byłoby żadnego problemu ze zwrotem, a że kupowałam przez e bilet to mam problemy ze zwrotem, nie poleca firmy ebilet
    Andrzej

30.10.2019 23:24

Akurat ze zwrotami to prawda, faktycznie nie można zwrócić biletów kupionych przez internet. Rozmawiałem o tym z kumplem, który jest po prawie i podobno bilety nie są takim samym produktem jak no. ciuchy, więc nie można ich tak po prostu oddać.
    Magdalena K.

30.10.2019 08:47

Kupiłam 2 miesiące temu bilety na koncert Agnieszki Chylińskiej, który ma odbyć się w kwietniu i biletów nigdy nie otrzymałam. Napisałam już parę maili w tej sprawie, co mogę zrobić więcej? Katastrofa.
    Tomasz

29.10.2019 15:40

Katastrofa. Bardzo słaby kontakt. Brak możliwości zwrotu biletów, czas wysyłki 16 dni po 4 wiadomościach z zapytaniem, kiedy wyślą NIE POLECAM
    Marian Paździoch

29.10.2019 13:33

Porażka !!!! dodzwonić się do tej instytucji graniczy z cudem. Nic tylko wysadzić w luft.
    Marian Paździoch

29.10.2019 13:35

Zapomniałem dodać, że właścicielem ebilet jest teraz allegro.
    Wstyd

18.10.2019 09:51

Od lipca 2019 roku czekam na zwrot 100 zł za odwołany koncert w Nowy Świat Muzyki. Kwota nie jest duża, ale nie zmienia to faktu, że czekanie na taką kwotę do października to jakiś żart. Już dwukrotnie otrzymałem maila z ebilet.pl o tym, że pieniądze będą przekazane ma moje konto (ostatni taki mail z dnia 8.10.2019 r.) i nadal nic. Nie ma możliwości dodzwonienia się do firmy, na maile z ponagleniami nikt nie odpowiada, na czacie na facebooku również. Ta firma, to chyba typowa "firma krzak", w której działają tylko procesy dotyczące wpływów natomiast nie ma już możliwości odzyskania pieniędzy, jeżeli coś pójdzie nie tak i jakaś impreza zostanie odwołana.
    Zbulwersowana

14.10.2019 19:55

Uważajcie. ja się mocno rozczarowałam. Kupiłam dwa bilety na koncert Meet&Greet Vip droższe od standardowych o 150 zł i okazało się, że to nie są bilety na koncert!!! Czyli wydałam 400 zł za: możliwość wejścia na salę koncertową 2 godziny przed koncertem, spotkanie się z "gwiazdą" Roksaną W. i gadżet!! I to tyle w temacie. Tylko jak to wytłumaczyć dziewięcioletniemu dziecku??? Wysłałam maila z reklamacją usługi ponieważ kupowałam bilet z zakładki bilety na koncert nieświadoma, że to nie jest na koncert. Ponadto papierowa wersja biletów widnieje na godzinę 17:00 - czyli godzinę rozpoczęcia właściwego koncertu. Uważam to za celowe wprowadzanie w błąd i celową dezinformację oraz żerowanie na najmłodszych fanach - dzieciach. bardzo to smutne. Szkoda, że nie sprawdziłam tego forum wcześniej.
    Renata 14.10.2019

14.10.2019 19:13

Chętnie się dołączę do grupy o(usunięte przez administratora) klientów przez eBilet i mam zamiar powalczyć o zwrot pieniędzy. Zapłaconych biletów nie otrzymałam, na maile nie odpisują, telefonów nie odbierają.
    Smok

09.01.2019 17:53

To sa typowi oszusci. Wystarczy ze co drugiego oszukaja skutecznie i zarbia na tym drugie tyle co na prowizji ze sprzedanych biletow. Niech nikt im nie odpuszcza!! Zglaszac na polcje jak nie oddadza pieniedzy w terminie
    Dorotoss

26.01.2019 20:47

to chyba miałaś jakiegoś farta… Ja czekam od początku grudnia na zwrot środków za odwołany koncert, ani maile ani kontakt telefoniczny nie pomaga. wysłałam już maila do UOKIK , jak będzie trzeba pójdę na policję. najgorsze jest to, że namówiłam koleżanki żeby poszły ze mną , dały mi pieniądze na bilety i teraz muszę się przed nimi tłumaczyć dlaczego jeszcze nie oddałam im tych pieniędzy …
    Łukasz

10.10.2019 14:04

Ja wszystko rozumiem że są sytuacje losowe odwołane koncerty, spektakle ale żeby czekać od dwóch miesięcy na zwrot pieniędzy za bilet to gruba przesada. Nigdzie nie można się dodzwonić na maile też nie ma odpowiedzi.....jak to możliwe że w XXI wieku takie gó.....funkcjonuje bezkarnie ?? Porażka :(
    Nick 1

07.10.2019 14:59

Jako klientka od kilku lat - jestem zawiedziona. Mimo iż bilety zostały opłacone zostały anulowane... Na zwrot firma ma 14 dni.
    maria

01.10.2019 14:49

nie polecam tej firmy, ponieważ anulowali mi zamówione bilety po miesiącu, oczywiście nie oddając pieniędzy! teraz nie odpisują na meile i nie odbierają telefonu. Muszą mi zwrócić 835 zł, i brak kontaktu z kimkolwiek. uważajcie na nich!
    Tytus

24.09.2019 22:38

Nie polecam złodz...
    Grzegorz

03.09.2019 12:45

TRAGEDIA!!!!! Odradzam!!! Kupiłem bilety..... przyszły po prawie dwóch miesiącach...... teraz próbuje zmienić dane.... od trzech tygodni cisza... mają mnie głęboko w (usunięte przez administratora) Gdzie to zgłosić? Policja? Rzecznik konsumentów?
    trzykropki

01.09.2019 15:53

Zakupienie biletu poszło bardzo szybko i nie mam żadnych zastrzeżeń jednak zmiana danych na bilecie to jest toatalna porażka. Od miesiąca i kilku dni trwa zmiana moich danych ponieważ chce odsprzedać bilet. Pracownicy nie odpisują na emaile i maja wszytko w poważaniu. Nigdy więcej nie zakupie tam biletu
    Niebieskiedrzewko

09.05.2019 21:59

Zakup biletów przeszedł bezproblemowo ❤️ jestem bardzo zadowolona! ????
    Madziaa

29.07.2019 22:53

A w jaki sposób odebrała pani bilety?
    nie_pozdrawiam

17.06.2019 11:32

Praca w ebiDet nie może wyglądać lepiej, niż jakość ich obsługi, więc kubeł pomyj można równie dobrze wylać i tu. Zamówiłem dwa bilety ponad dwa tygodnie przed koncertem i jeszcze tego samego dnia dowiedziałem się, że nie mogę na niego jechać - zdarzenie losowe całkowicie poza moją kontrolą. Zadzwoniłem zatem do obsługi klienta ebiDet, prosząc o możliwość zwrotu - dodam, że gdy wykonywałem ten telefon, nie dostałem jeszcze jakiejkolwiek informacji o tym, że dokonałem zakupu, że moje zamówienie / rezerwacja została gdziekolwiek zarejestrowana, nic. Procedurę wciśnięcia mi dwóch biletów, których już nie potrzebowałem, uruchomiono jednak niezwykle szybko zaraz po moim telefonie, podczas którego dowiedziałem się, że jakiekolwiek zwroty są niemożliwe. Próbując je, bezskutecznie, odsprzedać (ze stratą) wpadłem na pomysł, że może łatwiej byłoby mi wymienić bilet papierowy, zbierający kurz na moim biurku, na bilet elektroniczny, który mógłbym wysłać potencjalnemu kupcowi. WRONG AGAIN! Biletu papierowego nie da się wymienić na elektroniczny, a elektronicznego na papierowy. Proponuję nagrać po prostu na infolinii jedno magiczne słowo, które rozwieje wszystkie wątpliwości waszych klientów - NIE! (co jest też odpowiedzią na pytanie, czy poleciłbym ten serwis).

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w eBilet Polska?

Kontakt - eBilet Polska

Aleja Księcia Józefa Poniatowskiego 1 lok. 01.045 03-091 Warszawa

Branże: Hotele, noclegi

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    NIK

14.06.2019 10:19

UOKiK i Rzecznik konsumenta powinien się tym zajac Firma jest niewiarygodna !!!!!!!!! Zobaczymy jak rozwiąże się nasza sprawa w najbliższym tygodniu. Ale i tak składamy wnioski do obu .
    łukasz

06.06.2019 12:12

nie kupisz biletu bo wyskakuje komunikat błąd serwisu
    w12ab

29.05.2019 14:42

Zanim kupisz tu bilet zastanów się dwa razy , bo : -gdy odwołają spektakl to będziesz się prosił o zwrot za bilety i może ci zwrócą może nie ? - jeżeli ci zrobią tą łaskę i oddadzą ci twoje pieniądze za bilety to na pewno nie oddadzą za rezerwacje . podsumowując taki numer jak robi firma ebilet robi się tylko raz i traci sie wielu klientów . Gorąco przestrzegam przed tą firmą . PS. przestańcie sobie sami wystawiać te super opinie bo się nikt na nie nie nabierze.
    Mk

28.05.2019 11:59

Po zakupie biletu dostałam tylko informację o zamówienie a samego biletu nie. Dzwonię, żeby potwierdzić, czy na pewno ten bilet zakupiłam. Połączenie na linii 25 minut! To dłużej niż w banku. Nie polecam!
    Hania

16.05.2019 20:33

Do wszystkich poniżej! Czy Wy nie rozumiecie, że to jest forum PRACOWNIKÓW, a nie do wylewania Waszych gorzkich żali? Swoje opinie piszcie sobie na KAFETERII albo innym wizażu!
    Magda

10.05.2019 12:17

Żenująca firma. Prosta sprawa jak korekta faktury zajmuje im już 2 tydzień. Nigdy więcej nie zamierzam kupić żadnego biletu u tych partaczy. Dodzwonienie się na infolinię trwa 10-15 minut.
    Klient22

05.05.2019 18:37

Żenada, firma eBilet nie odpowiada na maile, nie odbiera telefonów, takie pojęcie jak "numer zgłoszenia" u nich nie istnieje... rozpatrywanie prostej sprawy jaką jest przerejestrowanie biletu na inną osobę trwa już 3 tygodnie, nadal brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej. Nikomu nie polecam korzystania z usług tej firmy, strata pieniędzy, czasu i nerwów, zero szacunku dla klienta.
    gilda123

24.04.2019 23:50

Ponad miesiąc temu kupiłam 3 bilety na sztukę Once w Romie, koszt 360zł. Dziś dwa dni przed sztuką zadzwonił pan aby poinformować mnie, że pomylili się. Mam opłacone i wydrukowane bilety, z których nie mogę skorzystać! To niedopuszczalne!! Kpina z klienta.
    Dana

13.04.2019 13:43

Dział Obsługi Klienta nie odbiera telefonów, JEDEN raz łaskawie pon7 minutach oczekiwania ktoś odebrał i poprosił o e-mail a na e-mail nie odpowiada. Masakra. Przez 5 dni nie uzyskałam żadnej informacji, żadnej odpowiedzi. Dla BOK ja nie istnieję. Kasę otrzymaliby nic więcej nic ich nie obchodzi. Stanowczo odradzam korzystania z ich usług.
    Nikoo

05.04.2019 16:53

Słabo to wygląda. Dział obsługi klienta w tej firmie to chyba nie istnieje. Następnym razem poszukam lepszej firmy.
    Fanka Siatkówki

27.03.2019 12:38

W dniu dzisiejszym ruszyła sprzedaż na kwalifikacje olimpijskie naszych siatkarzy. Mimo tego, że miejsca znikały w błyskawicznym tempie udało mi się zarezerwować dobre miejsca. Przeszłam przez proces rezerwacji, przeniosło mnie do strony płatności, zapłaciłam a chwile później dostałam potwierdzenie wraz z biletami. Tak mogę kupować bilety zawsze! Aż ciężko uwierzyć, że wszystkie opinie dotyczą tej samej firmy...
    Piotr

25.03.2019 14:55

Witam, mogę potwierdzić że ta firma to (usunięte przez administratora) naciągacze, mam kupione bilety na Koncert Dody który odwołała, nie mogę odzyskać pieniędzy, cytat. ,,oni są tylko pośrednikami, lub otrzymam gotówkę za 7 dni , później za 14 , a teraz się dowiedziałem że muszę oddać bilety to mi zwrócą kasę. Jak poinformowałem że napiszę słabą opinie o nich - usłyszałem że jak mi się chcę to mogę pisać. mega skandal NIE POLECAM !!!!!!
    Beata

26.03.2019 16:16

Trudno uwierzyć, że ktoś Ci tak powiedział, przecież każda rozmowa jest nagrywana a nad tymi ludźmi też ktoś jest. Chyba nikt by sobie na to nie pozwolił wiedząc, że rozmowa może zostać odsłuchana a wypowiedzenie wręczone do ręki. Ja miałam bilety na Bednarka który zmienił trasę i też chciałam zwrócić, na pieniądze czekałam kilka dni, bez żadnego zwracania biletów. Chyba wiadomo, że biletów na koncert nie kupuje 5 osób, to są setki do weryfikacji i zwrotów. W h&m się dłużej czeka na kasę...
    Iwona

06.12.2018 18:20

Byłam dziś na rozmowie rekrutacyjnej. W przyszłym tygodniu mam dostać informację, czy przeszłam do kolejnego etapu. Ogólnie babeczka miła, dużo opowiadała o samej pracy i kilka razy powtarzała, że jest bardzo dużo pracy, głównie w biurze i od czasu do czasu na wyjazdach (na koncertach itp.). Lubię atmosferę w eBilet Sp. z o.o. za: dostałam dużo informacji odnośnie obowiązków w pracy
    Smok

09.01.2019 17:48

Nigdy nic z nimi !!!!
    Iga

06.01.2019 21:18

A wiecie może czy firma teraz potrzebuje kogoś do pracy?
    Edyta

07.01.2019 14:30

Na ich stronie jest ogłoszenie na specjalistę do obsługi klienta, na pracuj.pl w grudniu było też ogłoszenie na specjalistę od obsługi organizatorów, ale już jest zamknięte. Wysłałam cv na oba stanowiska i na to z obsługi klienta oddzwonili do mnie i zaprosili mnie na rozmowę na czwartek. Czy ktoś był u nich na rozmowie i może coś więcej napisać? Jak to wygląda? Czy trzeba się jakoś przygotować?
    Jacek

27.12.2018 13:29

Nie można od nich odzyskać środkó nie udana firma dziś zgłosiłem na policję - KRADZIESZ jaką oni dokonali
    Kasia

06.01.2019 07:54

Też czekałam bardzo długo i już miałam iść na policję, ale właśnie sprawdziłam, że pieniądze przyszły konto. Wreszcie. Ja rozumiem, że Święta i w ogóle ale kurczę... Już myślałam, że nie oddadzą. Ale mam.
    Gosia

02.01.2019 13:02

Wysłałam dziś cv na specjalistę ds. obsługi klienta. Wcześniej kilka razy do nich zadzwoniłam, żeby zobaczyć jak to wygląda. Przed świętami było ciężko się dodzwonić, dzisiaj bez problemu, byłam druga w kolejce i szybko się dodzwoniłam. Jak tak sobie poczytałam opinie, to się trochę się załamałam, ale może to po prostu w grudniu było tak dużo telefonów i mieli za mało konsultantów.
    reni

27.12.2018 10:00

Złodzieje,oszuści,odwołany koncert,brak odpowiedzi na emeil,brak zwrotu pieniędzy,kontakt telefoniczny zerowy.Odradzam komukolwiek kupowania biletów za ich posrednictwem.ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Rose

24.12.2018 10:32

Skontaktować z nimi to cud. Po tym jak koncert został odwołany miesiąc trzeba było czekać na zwrot kosztów, oprócz tego dodatkową opłatę za wysłanie biletu drogą e-mail nie oddano. Bilet nie był drukowany a oni tylko zarobili na tym.To są nieszczęsne 5zł ale to nie jest uczciwe ze strony tej firmy. Nigdy więcej nie kupię u nich. Polecam kupować tylko i wyłącznie w empiku.
    Magda

21.12.2018 23:38

Również nie polecam. Rezerwacja zostala opłacona w terminie, następnie anulowana ????
    Izabela

18.12.2018 13:03

Moje dziecko zakupiło bilet na imprezę, która się nie odbyła. Od października nie zostały zwrócone pieniądze pomimo obietnicy ich zwrotu. Infolinia telefoniczna dla picu - nigdy nie można się dodzwonić, ostatnim razem czekałam 60 min ! Córka pracowała na ten bilet cały dzień w wakacje. To jest kradzież. Nie radzę korzystać z tej firmy.

Zostaw merytoryczną opinię o eBilet Polska