eBilet Polska

Firma w liczbach

Współpraca

Social media

• Skierniewice
Warszawa - Ebilet Polska Sp. z o.o.

5. Opinie o eBilet Polska

Opinie o ebilet.pl - eBilet Polska sp. z o.o. w Warszawa

Nie przegap nowości o eBilet Polska!

Artur

15.06.2022 13:48

Serdecznie nie polecam korzystania z usług tej firmy. Pani Zuzanna S*****a z biura obsługi jest osobą wyjątkowo niekompetentą, nieprofesjonalną i nieuprzejmą. Podczas próby zwrotu biletu odesłała mnie do formularza, w którym nie ma niestety możliwości zmiany numeru konta. Ponieważ konto z ktorego 2 lata temu była dokonywana opłata nie jest już dla mnie dostępne napisałem maila, w którym drukowanymi literami poinformowałem o tym fakcie i podałem aktualny numer konta. Pani Zuzanna po 20 minutach potwierdziła i odpowiedziała zwrotnie ze przekazała właściwy numer do przelewu, po czym przelew został wykonany na numer nieaktualny. W związku z tym ze sprawa wyszła na jaw jeszcze tego samego dnia, a przelew był księgowany dopiero dnia następnego, było jeszcze dużo czasu na cofnięcie tej pomyłki jednak i tego Pani Zuzanna nie zrobiła po czym przerzucila odpowiedzialność na klienta sugerując ze aby sprawę wyjaśnić mam sam kontaktować się z bankiem, mimo ze kilkukrotnie powtarzałem ze jest to dla mnie sprawa problematyczna. Pani Zuzanna podobnie jak cała firma jednak ma to gdzieś i umywa rączki. Nie polecam!!!!

15.06.2022 13:36

Nie polecam tej Firmy. Podany przez nich regulamin jest interpretowany w sposób dla nich wygodny. Liczy się przede wszystkim własny zarobek. Kilka odpowiedzi, każda podpisana przez innego pracownika, były zaprzeczeniem tego co robią. W końcu stwierdziłem, że nie będę się "kopał z koniem". Proszę, uważajcie na Nich.
    Szuszu

06.06.2022 08:54

Ku przestrodze!!!! JEŚLI PLANUJECIE KUPIĆ TU BILETY NA STRONIE EBILET KOMUŚ NA PREZENT TO ZAPLANUJCIE TO DWA MIESIĄCE WCZEŚNIEJ!!!! WYSYŁKA BILETÓW TO JAKAŚ PORAŻKA TERMIN NA WYSŁANIE BILETÓW MAJĄ 30 DNI A POCZTA POLSKA MA 14 NA DOSTARCZENIE ŚMIECHU UUU WARTE NA INNYCH STRONACH KUPICIE TO O WIELE WIELE SZYBCIEJ!!!!
    Weronika

01.06.2022 11:28

Kupiłam bilet na koncert. Chciałam zmienić na nim dane. Niekompetentne, zblazowane panienki wysyłały mi dane do zrobienia tego samodzielnie. Bezskutecznie. Kiedy wreszcie udało mi się do nich dodzwonić, okazało się ze zmian może dokonać jedynie organizator. Zblazowany konsultant powiedział ze oczywiście prześlą taką prośbę. 22 kwietnia. Cisza przez miesiąc. Na moje maile z zapytaniem o postęp sprawy- głupkowate odpowiedzi ze mam sama zmienić. Postanowiłam interweniować w Livenation. Jak się okazało, żadna prośba nie została przesłana! Przez miesiąc ebilet mnie (usunięte przez administratora) Po 2 tygodniach od kontaktu z Libenation, jakaś lala wysłała mi link do płatności za nowy bilet- zmianę danych. I cisza. Ani biletu ani kontaktu. Przelew wysłałam od razu. Po tygodniu pytam gdzie bilet, lala odpowiada ze wpłaty nie ma! I wysyła link żebym opłaciła ponownie plus opłata rezerwacyjna. Odsyłam lali potwierdzenie przelewu, lala nabiera wody w usta. Teraz pewnie szuka mojego przelewu. Maja tam bajzel, niekompetentnych pracowników i kłamią w żywe oczy. Nie kupujcie tam NICZEGO. Jest pełno innych serwisów!
    Michał

03.05.2022 12:11

Niestety, ale ostatni raz korzystam z tego serwisu. Spektakl odwołany 15 marca, jest 3 maja i żadnego zwrotu. Lepiej kupować bezpośrednio jak to tylko możliwe i omijać tego pośrednika szerokim łukiem.
    Porażka

19.04.2022 17:37

Nie polecam tej firmy. Brak odpowiedzi na wysłane pytania poprzez formularz kontaktowy. Końcem lutego wysłałem zapytanie do połowy kwietnia zero odpowiedzi. Dzwoniłem na infolinie jak odbiorą to cud ale i tak nic nie mogą zdziałać, bo za każdym razem mówią że organizator im nie odpowiada. Wiec krótko mówiąc, spychologia kaskadowa.
    Artur

13.04.2022 20:56

ebilet.pl nie polecam tego nikomu zamówiłem dwa bilety na wydarzenie w Łodzi. Biletów nie ma jak i kasy
    Emek

08.04.2022 12:30

Bardziej spierdolonej strony na oczy nie widziałem. Żeby człowiek biletu nie mógł kupić to jakieś nieporozumienie
    Dramat

21.03.2022 20:07

Zdecydowanie nie polecam tego serwisu. Dwukrotnie odwoływano koncert na który zakupiłam bilety, za każdym razem żadnej informacji o przeniesieniu/odwołaniu imprezy czy to na numer czy na mail (po co wobec tego podawać te dane?) po pierwszym razie Pan (bardzo miły, tutaj nie mogę skłamać) ode mnie przez telefon dowiedział się , ze koncert jest przeniesiony. Za drugim razem koncert został odwołany- również zero informacji. Gdybym nie przeczytała na stronie danego lokalu pojechałabym na marne (swoją drogą podawane tam informacje też są super zdawkowe) Skandal. Gdyby ktoś pytał o skalę zadowolenia -1000/10.
    Obiektywny

31.03.2022 13:41

eBilet to firma sprzedająca bilety. Pośrednik nie organizator koncertu. Powiedzmy - jak kasjer w kinie. Jeżeli odwołają film, to nie jest to wina kasjera. Swoje żale powinnaś kierować do Organizatora. Zapewne eBilet przekazał Twoje dane (powinno to być w regulaminie), ewentualnie świadczy usługę pośrednika w dostarczaniu informacji. Skoro pracownik dowiedział się od Ciebie o odwołaniu koncertu, oznacza to że Organizator nie dostarczył takiej informacji. Nie jest odpowiedzialnością eBilet sprawdzanie statusu imprez. Ogólnie stoisz na stanowisku, wszyscy mają obowiązek dbać o Twoje dobro... i masz rację, że tego oczekujesz ale nie, że wymagasz. Masz pełne prawo nie korzystać z usług, których jakość Ci nie odpowiada. Przy czym w opisanej przez Ciebie sytuacji nie widzę winy eBilet ani lokalu w którym miał odbyć się koncert. Warto rozumieć, jaki jest łańcuch zależności. Firmy typu eBilet zapewniają usługę sprzedaży czyli mają stronę prezentującą miejsca, możliwość wyboru i obsługują płatność. Taka firma obsługuje setki o ile nie tysiące różnych wydarzeń równocześnie. Lokal udostępnia miejsce w określonym terminie, nie jest jego odpowiedzialnością informować na bieżąco o harmonogramie - jednak jest to w ich interesie (aktualność informacji na stronie lokalu daje szanse na więcej odwiedzających i przekazanie informacji o innych imprezach). Często to robią zasadzie PASYWNEJ usługi - tj. jak dostaną informację od Organizatora, to ją zamieszczają. Po środku całej hecy jest Organizator. To z nim masz umowę na koncert. Większości klienci nie mają pojęcia, że jest taki podmiot. Często są to firmy bez własnej strony, za to z odpowiednimi kontaktami wśród artystów i lokali. Oczywiście są też Organizatorzy typu korpo - czyli procedury, strona, marketing etc. Reasumując ten przydługi wpis - czytaj regulaminy przed kupnem - w szczególności rozdziały REKLAMACJE, ZWROTY, ODPOWIEDZIALNOŚĆ etc. Zawsze sprawdź kto jest organizatorem koncertu, znajdź stronę takiej firmy, sprawdź opinie, sprawdź kontakt jak jest podany - można napisać maila z pytaniem "Czy państwo zwracacie pieniądze w przypadku zmiany terminu koncertu tego i tego". Niesolidnych, niezaradnych i ogólnie słabych organizatorów należy unikać. Zresztą dotyczy to wszystkich firm świadczących usługi. Mam nadzieję że powyższe informacje oszczędzą Ci niepotrzebnych nerwów, pamiętaj że Ty zawierasz umowę i odpowiadasz za sprawdzenie jej warunków oraz kim jest druga strona umowy. pozdrawiam
    Teatromanka

26.01.2022 16:19

Przez (7 z rzędu) kwarantannę dzieci, chciałam wymienić bilety do teatru na inną datę, zaproponowano mi przekazanie komukolwiek/zrobienie z nimi co chcę i zakup nowych. Naprawdę żałosne!

24.03.2022 16:03

Jak tylko otrzymali pismo od adwokata w przeciągu dwóch tygodni przelali mi na konto.
    Obiektywny

31.03.2022 12:40

Dlaczego firma miałaby brać na siebie odpowiedzialność za histerię COVID-ową, czy zdarzenia losowe w Twojej rodzinie? Zawarłaś umowę, jeżeli jej warunki nie przewidywały zwrotu w takiej sytuacji, wszystko jest ok. Zawsze masz możliwość, skorzystania z niezależnego ubezpieczenia od zdarzeń losowych, coś jak NW tylko właśnie na takie wypadki. Będziesz płacić składkę w zamian otrzymasz odszkodowanie jak zajdzie tego typu przypadek. Tego typu ubezpieczenia często zawierają usługę wsparcia przy egzekwowaniu zwrotu. Wymagaj od siebie, nie od innych.
    danio

29.03.2022 21:45

Opłaty z kosmosu. Dramat
    Benny

18.03.2022 10:10

Witam. Mam jedno pytanie. Z powodu Covida w tym roku jeden z koncertów w Krakowie został odwołany. Czy orientuje się ktoś, ile trwa zwrot pieniędzy za bilety w rzeczywistości? Wiem, że w regulaminie jest do 180 dni, ale chciałbym wiedzieć, czy jest szansa na szybszy zwrot. Dziękuję góry za informację. Pozdrawiam...
    tekwoj 31

09.02.2022 16:42

Zakupiłem bilety na spektakl Moscow City Balet (Dziadek do orzechów) planowany na dzień 15.11.2021r. w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Po dokonaniu dokonaniu płatności otrzymałem od eBilet informację o odwołaniu ww spektaklu. Pomimo wielokrotych prób zgłaszania na arkuszu kontaktowym serwisu eBilet problemu związanego z odzyskaniem pieniędzy do końca stycznia nie otrzymałem żadnej informacji. W dniu wczorajszym otrzymałem informację a dzisiaj (09 luty 2022r.) zwrot pieniędzy za zakupione bilety. Trochę to trwało. Najgorszy jest brak jakiejkolwiek informacji i kontaktu z pracownikami eBilet.
    Anna

25.01.2022 19:13

Koleżanka zachorowała na Covid i nie mogła zwrócić zakupionego na portalu E-bilet.pl biletu na koncert Maryli Rodowicz…Widać platforma nie przewiduje wypadków losowych i celowo nie przyjmuje zwrotów, żeby zyskać i (usunięte przez administratora)klienta. Konsument tutaj nie ma żadnych praw, a cytując Pana z biura obsługi klienta „bilety podlegają zwrotom tylko w sytuacji, gdy wydarzenie zostało przeniesione lub odwołane”. Odradzam tych naciągaczy i (usunięte przez administratora)
    Monika

21.01.2022 22:42

Nie zwracają za bilety, jesli ktoś nie może iść z powodu kwarantanny. Radzą odstąpić. Żenada!!!
    ANNA

13.12.2021 14:41

Widzę że narzekacie że nie zwracają pieniędzy za bilety... Czy tak się dzieje niezależnie jakiego wydarzenia to dotyczy, czy to chodzi o sytuacje z pandemią czy wcześniej też tak było? Bo widzę że niektórym się udaje a innym nie.

28.08.2021 10:44

Mam wystawić merytoryczną opinię tymczasem firma usuwa niewygodne komentarze. Nie kupujcie biletów przez e- bilet bo nie odzyskacie pieniędzy. Poczytajcie komentarze!

11.10.2021 12:46

Otrzymałam zwrot środków na konto kiedy sprawą zajęła się kancelaria adwokacka.
    Mateusz

11.10.2021 09:47

(usunięte przez administratora). Zgłosiłem prośbę o zwrot środków za bilety ( z powodu przekładania zdarzenia) dostałem informacje pozytywna, w mailu była prośba o numer konta. Podałem numer konta, jednak został odebrany już po zdarzeniu. Odpisano, że wydarzenie sie już odbyło i nie ma możlwości zwrotu . Czyli nie decydowało zgloszenie i decyzja. Sprawa trafiła dalej do odpowiedniego urzędu . Zobaczymy co dalej . Nie polecam tej firmy.

22.08.2021 10:19

Jakie wartości są cenione w Ebilet Sp. z o.o.?
    elka66

02.09.2021 17:48

patrząc po tym jak firma traktuje klientów to chyba nie za dużo tam cenionych wartości ....
    Michał

25.08.2021 18:58

Zero odzewu ze strony firmy, chęć przedłużenia vouchera nie możliwa, a wiadomo że przez ostatni rok dużo imprez czy ciekawych koncertów się nie odbyło. Szkoda marnować czasu i tracić pieniądze, lepiej odpuścić sobie przyjemność niż płacić im za cokolwiek.
    elka66

02.09.2021 17:47

Potwierdzam komentarz, mam taką samą sytuację, a firma nic nie potrafi zrobić ani zaproponować, jedno wielkie (usunięte przez administratora) i nabijanie ludzi w butelkę.... szkoda pieniędzy, nic u nich nie kupujcie!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w eBilet Polska?

Kontakt - eBilet Polska

Aleja Księcia Józefa Poniatowskiego 1 lok. 01.045 03-091 Warszawa

Branże: Hotele, noclegi

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

28.08.2021 08:19

Przestrzegam przed firmą e- bilet. To (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Odradzam kupno jakichkolwiek biletów bo nigdy nie odzyskacie pieniędzy.
    Marcin

06.08.2021 08:40

Nie polecam, po 18.00 brak kontaktu ,kupione bilety, brak możliwości uzyskania duplikatu bez założenia konta, niestety pieniądze wpłacone a na koncert nie wszedłem. Nie polecam.
    Nowyyy

28.07.2021 11:00

Po zarezerwowaniu biletu ... wysłano mi bilety do zupełnie innego rzędu niż zamówiłam Szok
    Piotrek

14.06.2021 13:38

Ja zwrot kasy dostałem po 8 miesiącach od odwołane imprezy, ale tylko dzięki akcji na fb. Jest tam grupa (usunięte przez administratora) przez e-bilet. Warto tam pisać i pisać konkretnie jaka impreza i jakie macie zdanie o tej ... firmie
    Eve

22.07.2021 12:03

Możesz podać adres tej grupy? Mnie też oszukali. Z góry dzięki!
    Drugi Były Klient

14.06.2021 12:27

Przestrzegam przed kupnem biletów, nie można doprosić się o zwrot pieniędzy za odwołaną imprezę. Pół godziny dzwonienia i nic, na maile też brak odpowiedzi. Beznadziejne podejście do klienta.
    TomMI

10.06.2021 10:51

Firma przekroczyła prawny, wygórowany zresztą, czas na zwrot pieniędzy i unika kontaktu. Niemożliwe jest skontaktowanie się z kimkolwiek w sprawie zwrotu pieniędzy. Ignorowane są maile, telefony, wezwania do zapłaty. W życiu nie spotkałem się z tak żenującym podejściem do klienta. Pozew zbiorowy to chyba jedyne rozwiązanie, skoro firma ignoruje nawet przedsądowe wezwania do zapłaty.
    Były klient

07.06.2021 12:26

Merytorycznie: PRZESTRZEGAM, JEŚLI NIE CHCECIE STRACIĆ PIENIĘDZY I CIĄGAĆ SIĘ PO SĄDACH, BO DOBROWOLNIE NIGDY ICH NIE ODZYSKACIE.
    Barbara

01.03.2021 17:24

Infolinia to żart. 19 minut nikt niebodebrał????
    Oszukana

31.05.2021 15:41

Czekałąm prawie godzinę i nikt nie odebrał. Kilka dni pod rząd.
    Oszukana

31.05.2021 15:37

ODRADZAM!!!!! Niestety ta firma to jakiś krzak. Nikt nie odbiera telefonu (czekam po 45 min i nigdy się udaje dodzwonić). Na maile nikt nie odpisuje tygodniami. Zero szacunku do ludzi, dzięki którym mają tą firemkę. Kompletnie niepoważni, (usunięte przez administratora) i kombinowanie. Tym bardziej, ze parę ładnych lat temu kupiłam bilety i też mimo biletów w pierwszym rzędzie staliśmy aż cała kolejka wejdzie, zeby ktoś się nami zajął. Nigdy więcej. Straciłam pieniądze za wystawę i teraz nawet nie ma z nimi kontaktu.
    Gość

31.05.2021 15:20

Brak kontaktu telefonicznego, brak kontaktu mailowego. Brak szacunku dla klienta. Skandal, żeby podobno szanująca się platforma robiła takie coś. Nie jest to pierwsza taka sytuacja. Polecam firmie skupić się na profesjonalnej obsłudze klienta i nie olewaniu go.
    Teresa

19.02.2021 19:58

Cześć, jak wygląda praca w Ebilet? Chciałabym uzyskać jakieś informacje na ten temat a w ostatnim czasie można przeczytać głównie wpisy od osób korzystających z usług firmy. Zagląda tu ktoś z pracowników?
    Izi

04.04.2021 07:40

Witam, Ja pracowałam przez 1 dzień w E-Bilet na stanowisku Specjalista ds. obsługi klienta i logistyki. O ile rozmowa rekrutacyjna przebiegła w bardzo miłej atmosferze, o tyle ten jeden dzień pracy zapamiętam do końca życia. Wyszłam z niego z płaczem po 2 godzinach. Otóż, bez żadnego szkolenia i wdrożenia w system, rzucili mnie na słuchawkę, żebym odbierała telefony. Dzień wcześniej poprosili mnie jedynie żebym przejrzała sobie ich stronę, jak wygląda, jakie są wydarzenia itp. I to prawda z tymi telefonami. Jest 6 osób na tym stanowisku i dosłownie wszystkie telefony od klientów były kierowane do mnie, gdzie ja totalnie zielona i zestresowana nie wiedziałam co mam odpowiadać. W ich systemie nic nie dało się znaleźć, klienci się denerwowali. Poza tym było głośno i nie dało się nic słyszeć.
    Iks

31.05.2021 10:37

Jaki rodzaj umowy i jaką pensję netto zaproponowali?
    Gustaw

26.05.2021 14:44

Zapłaciłem za bilet przez ich stronę, pobrało z konta i cisza. Nie mam biletu na poczcie, nie mam żadnego potwierdzenia ze go kupiłem a zbliża się termin imprezy. Nie odpowiadają na wiadomości które do nich piszę. Dla mnie sytuacja nie do zaakceptowania. Jestem nią strasznie w..wiony a najgorsza jest bezsilność. Jeśli czytasz to gościu z ebilet to niech ci moja kasa stanie ością . Dla mnie po prostu (usunięte przez administratora) i tyle.
    Rumi

26.05.2021 11:15

To jakiś zart 30 minut dzwonienia na ifolnie, brak kontaktu. Odpowiedzi na formularz kontaktowy również nie dostałem. Nie polecam nic nabywać poprzez ten pseudo portal

22.03.2021 16:05

Merytoryczna opinia jest taka, że od roku nie można się doprosić zwrotu pieniędzy za bilety!
    Jas

07.04.2021 16:05

O zwrot trzeba walczyć; najpierw poprzez Miejskiego Rzecznika Konsumentów a później Wojewódzki Inspektorat Inspekcji Handlowej w Warszawie. Ja otrzymałem zwrot tą drogą; bilety kupiłem w 11.2019 a pieniądze otrzymałem 02.04.2021
    Dar_pa

18.05.2021 16:17

Będę musiała uczynić to samo. Bo w parcu powinnam mieć zwrot środków za bilety. Niestety do tej pory ich brak. Telefon oczywiście jak zwykle nie odpowiada, mail również.
    Alex

04.05.2021 12:23

Miałam opłacone bilety na koncert Czerwonych Gitar. Żaden kontakt nie jest aktualny. Nie odbierają telefonu, nie odpowiadają na maile. Zgłaszam do odpowiednich instytucji. To (usunięte przez administratora)i wyłudzanie. Czekam na kontakt z ich strony jeden dzień. Logos44 @wp.pl
    Maretzky73

21.04.2021 14:41

Dzień dobry. Martwiłem się, czytając te negatywne opinie, gdy wysyłałem prośbę do eBilet o unieważnienie 4 dniowego karnetu na Opener 2020 i zwrot pieniędzy. Wysyłałem maila 08.04.2021 na adres [email protected] i do DW [email protected], a pieniądze za karnet wraz z opłatą wróciły na konto 20.04.2021. Wcześniej otrzymałem maile 14 i 16 kwietnia, informujące o rozpatrzeniu sprawy i zwrocie. Tak więc, bardzo pozytywnie, bez żadnych komplikacji w niecałe dwa tygodnie sprawa została zamknięta.

18.04.2021 20:52

Pieniądze za bilety zwrócili, ale opłatę serwisową już nie. Kilkaset osób albo tysięcy to też niezły "zarobek" dla nich.... w sumie za nic. Odp. "Opłata serwisowa nie podlega zwrotom." Nie skorzystam już więcej i innym odradzam.
    099max

14.04.2021 15:31

W ubiegłym roku 02.2020 próbowałem kupić bilety na koncert Perfect 40 lecie, do Gliwic.Niestety nie udało się, na szczęście!!Koncert przełożony, odwołany itp nie wiadomo kiedy będzie...Telefon milczał, mimo wyboru różnych tematów rozmowy, efekt jeden przez 15-30 min nikt nie odbiera telefonu, kontakt przez email x3 także zero odpowiedzi, list w XXI wieku za potwierdzeniem odbioru z prośbą o kontakt email lub telefon bez rezultatu Teraz 04.2021 jest ponownie możliwość zakupu biletu, przed zakupem chciałem jednak się dopytać o szczegóły, nawiązać kontakt telefoniczny zmieniła się zapowiedź, myślałem że więc może coś się zmieniło, niestety nic.Próba połączenia bez rezultatu, pozostaje tylko ostrzegać chyba przed tą firmą i nie kupować u nich biletów na imprezy, odradzam stanowczo.

22.03.2021 16:02

Szczerze odradzam tą firmę. Rok temu zakupiłam bilety na Siatkarską Ligę Narodów. Nie można się skontaktować z firmą, ani odzyskać pieniędzy ( przeszło 700 zł ). Pozostaje mi droga sądowa.
    miszcz

11.03.2021 10:58

Czekam na zwrot za przełożony koncert. Najpierw sam ich spamowałem telefonami (ani razu sie nie dodzwoniłem), mailami (brak odpowiedzi), listami (potwierdzenie odbioru z pieczątką - brak odpowiedzi). Złożyłem sprawe do rzecznika praw konsumenta, obecnie wysyłał już do nich cztery pisma i każde bez odzewu. Zastanawiam się nad złożeniem tematu na policję, oraz założenia sprawy w sądzie. Widzę że jest nas więcej może wspólnymi siłami złożymy temat do sądu?

Zostaw merytoryczną opinię o eBilet Polska