Konsorcjum Ochrony Kopalń

Zabrze

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 428 ocen.

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń

bb Bzdura to ty jesteś,nawet skorpiony dostają umowę o pracę!!!!!!! Jak nic o tym niewiesz to nie pisz głupot. KOK JEST NAPRAWDĘ PORZĄDNĄ FIRMĄ!!! BARANIE Ja tam pracuje i mam umowę o pracę, durniu.

bb

Nie wiem po co piszecie te bzdury o tych umowach itp , wystarczy zadzwonić to co proponujecie to umowa zlecenie za 5.40 zl/hej -pewnie dlatego ciągle szukacie pracowników ;-)

Pracownik

Prawda

Konsorcjum Ochrony Kopalń Sp. z o.o.

Pilnie zatrudnimy kwalifikowanych pracowników ochrony!!!! Praca na stałe, od zaraz. Złóż CV już dziś i dołącz do naszego zespołu. Zatrudniony na umowę o pracę ma zapewnione stabilne zatrudnienie w dużej firmie, umundurowanie, badania na koszt pracodawcy, pakiet socjalny ( wczasy pod gruszą, środki czystości, zwrot kosztów prania munduru, paczki dla dzieci itp.)

ja

Tak,5 zł na rękę , to jakaś kpina !

prasa lokalna

~hihihi2016-03-26 czytom pracownicy kop,PIAST ;kto ci z dołu,z biura, NIY OBRAZEJCIE ,,GORNIKOW,, hyba ze jakis społki,płacom ludkom pora groszy to sobie dorabiaja oczywiscie za zgodom przełozonych a OD GORNIKOW wara, jedni maja ciagle MAO , w chinach mieli ino 1 mao u nos wszyscy maja MAO HIHIHI- GORNICY WESOŁYCH SWIAT GORNIKOM

elwer

bony świąteczne nie dla wszystkich

Pracownik
@elwer 25.03.2016 16:15
bony świąteczne nie dla wszystkich

Bony to se w (usunięte przez administratora) wsadź! Daj mi zarobić a bony nie będą mi potrzebne, sam sobie zapracuje

Chroń się taniej !!!

Gość_sokół_* Gość Napisany 30 lipiec 2010 - 21:06 racja racja inwalidzi w koku to codzienność jak i machlojki typu małżeństwa na jednej zmianie fałszowanie dokumentów to tez na porządku dziennym oby tak dalej to ta firma napewno daleko zajdzie Odpisz

Chroń się taniej !!!

Multi cytowanie #50 Gość_miki_* Gość Napisany 12 luty 2011 - 17:05 jedyny problem - co się da ukraść u nas mamy kilku niekatolików, więc trochę kradną.Jak nie ma co kraść - to ochrona nie ma znaczenia. Z takiej szkoły - nikt peceta z 1990 roku nie ukradnie Odpisz

koczek

Odpowiada prezes i zarząd a steruje z tylnego siedzenia zwąchol

kopiarka

Za wszystko co się dzieje w spółce zgodnie z Kodeksem handlowym odpowiada Prezes i Zarząd spółki... Czy policja powiadomiła już o tym zdarzeniu Departament Koncesji i Zezwoleń MSWiA? Dla byłych już zapewnie ochroniarzy był to interes życia....czyli byli ślepcami.

śmiechu warte

HISTORIA I TERAŹNIEJSZOŚĆ Początki działalności Konsorcjum Ochrony Kopalń sięgają roku 1993 i związane są nierozerwalnie z górniczą tradycją i śląskim przemysłem wydobywczym. W obecnej formie prawnej działamy od 1 marca 2006 roku kiedy to doszło do połączenia dwóch przedsiębiorstw: Nadwiślańskiego Zakładu Ochrony Mienia Sp. z o.o. oraz Spółki Akcyjnej „Kopalnie Rudzkie”. Od chwili powstania notujemy dynamiczny rozwój, sukcesywnie powiększając portfel oferowanych usług, obszar działania, a także ilość obsługiwanych Klientów. Stale monitorujemy rynek oferując najnowsze i najlepsze z możliwych rozwiązań. Godni zaufania – przekonaj się sam!

brama I

Policja zatrzymała 17 pracowników kopalni Piast w Bieruniu, a także firmy, która ją ochrania. Są podejrzani o kradzież węgla. Prokuratura nie wyklucza rozszerzenia zarzutów o udział w zorganizowanej grupie przestępczej. (usunięte przez administratora)

Mama

Pal licho Makoszowy, najważniejsze, że na Sośnicy wywalili chama ze stołka. Może w końcu zrobią dowódcą kogoś z większą ilością rozumu i kultury.

brama I

i co tam na Makoszowach?

kasandra

to już chyba koniec

Pracownik
@kasandra 21.02.2016 14:01
to już chyba koniec

Czego koniec? Jaśniej trochę

Ustawa!

Czytać ustawę o ochronie osób i mienia a nie wypisywać bzdury. Jaka licencja, kuje w oczy!

koczek

12 zeta za godzinę można brać

brama I

prezesi i związkowcy majom siem dpbrze

bell

no własnie za godzine sie dowiemy jaka niespodzianke nam szykuja, to ze wypowiedzial to jedno ale chce nas zmusić do przejscia na zlecenia! zobaczycie po kolei kazda kopalnie tak załatwi...

Wotan

Watpie zeby szukali ludzi bo prezes od 1lutego wypowiada umowe na Makoszach wiec albo ludzi zwolni albo poprzenosi.

anonim

(usunięte przez administratora)

K(o)R

czyli po staremu,Patologii ciąg dalszy.

anonim

(usunięte przez administratora)

pytacz

na umowe czy zlecenie ?

kokoczek

będzie się działo. Szkoda tylko KRów

robuś

i jak pokojowcy - nowy koordynator i słychać już że niektórym cykor tyłek ściska- haha - pozdrowienia dla wpadkowicza z Nowego Wirka /gemesik/

anonim

(usunięte przez administratora)

KarA

do zgaszenia światła ?

Ania
@KarA 08.12.2015 22:43
do zgaszenia światła ?

Zakład, że najpierw zgaszą na Sośnicy?

Krezus74

KOK w ogóle startuje w przetargu na ochronę kopalń w Rudzie Śląskiej, czy już rzucił rękawicę?

szip

Cz ktoś słyszał coś na temat kontroli PIP w koku.

bolek

Czy prezes

kokoczek

(usunięte przez administratora)..Co roku Polska Izba Ochrony Osób i Mienia oblicza koszty godzinowej stawki pracy ochroniarza zatrudnionego na umowę o pracę (w tym pracownika ochrony bez licencji) z uwzględnieniem płacy minimalnej. W 2013 roku było to 16,17 zł brutto. Tymczasem większość przetargów, nawet w instytucjach publicznych, wygrywają firmy, które oferują od 6 do 8 zł za godzinę. jak widać w KOK-u to mamy eldorado

anonim

(usunięte przez administratora)

kamila

Tylko kwalifikowany ... tylko

Dreads

Witam czy KOK przyjmuję wyłącznie osoby posiadające uprawnienia KPOF ( kwalifikowany pracownik ochrony fizycznej) czy jest szansa na zatrudnienie osoby nie mająca żadnego doświadczenia czy kursu?

Nersil

Możesz bardziej rozwinąć temat o ochronie?

Tadek 56
@Nersil 06.10.2015 21:36
Możesz bardziej rozwinąć temat o ochronie?

Tak tragicznie nie jest skoro za czekoladki można zostać PO i księżniczki z byłego onf 13 czują tu się jak ryby w wodzie

Ania
@Tadek 56 20.11.2015 12:30
Tak tragicznie nie jest skoro za czekoladki można zostać PO i księżniczki z byłego onf 13 czują tu się jak ryby w wodzie...

Tu, czyli gdzie?

herman

Sosnica to specyficzna kopalnia, panuje tzw wyscig szczurow,zadnej jednosci a kierownictwo i koordynatorzy to wykorzystuja-nie mowiac jak traktowani sa pracownicy ochrony

Trwały

To nie ludzi na siłę trzeba przyjmować. To ludzie muszą chcieć iść na ten oddział i pozostać.Podwyżki- nic to nie da, jak atmosfera w kierownictwie zła.

zebra

Przyjdz na Sosnice, dostaniesz podwyzkę ! kierownictwo doprowadziło Sosnicę do takiej ruiny, ze teraz prezes daje ludziom podwyzki za przejście na ten oddział !

Na topie

Szkoda że Zabrze nic z tą Sosnicą nie robi.Przez to ludzie się zniechęcają a potem brakuje ludzi

Nersil

Witam, jest możliwość zatrudnienia osoby uczącej (szkoła zawodowa) na stanowisko ochroniarza na kopalni Sośnica bez żadnego doświadczenia? :/ I czy jest opcja żeby tylko nocki pracować.

Gutek

A co to na tej Sosnicy sie dzieje? Troche jasniej?

iro

jakie kierownictwo taki klimat i komfort pracy,wiec kto madry to czmycha z sosnicy

xxx

Dlaczego taka cisza nt, Sośnicy że tak ludzie odchodzą, i nie ma chętnych na ich miejsce

:)

Już niedługo :) Rzeczywistość jest inna. Nie będzie ochrony kopalń i naszej dumy narodowej, Państwu się nie opłaca, a jednak prywatnemu przedsiębiorcy się opłaca,ciekawe dlaczego? Były 3 rozbiory terytorialne a teraz jest jeden gospodarczy!

Nemo

Czy przyjmują 18 latka uczącego się?

Frugo
@Nemo 09.09.2015 21:12
Czy przyjmują 18 latka uczącego się?

Zapytaj - nic Ci się nie stanie!

Zwykły Pracownik

ATOR puknij sie w głowe i troche pomyśl! Myślenie nie kosztuje

ator

kadry" Jo niy liża dup.A swoje robia i wszyscy to wiedzą.A KIEDY BYŁY PODWYRZKI CO!!! MOŻE W OSTATNIM ROKU. Jak próbowali bozbiyrać co sie dało!!! niy mondruj KADRY!!

kadry

Jalbyś cokolwiek wiecej potrafił niż kopac,to może nie musiałbyś harować za najniższą stawke.

ator

Ja pracuję dalej w KOK-u tylko teraz gdzie indziej z powodu przetargu PRZEGRANEGO. A mam najniższą stawkę.MNIE TEŻ SIĘ COŚ NALEŻY!!! A nie przyjdzie taki i żąda cudów.Kopnąć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takiego!!!!

tiwi

ślicznie wygląda Wiesiek R.w koszulce w kratkę w towarzystwie p.Beaty Szydło i przew.Kłysza przed kop.Brzeszcze

ator

Ty bolo pracowałeś tam????Bo jak nie to się tam nie wybieraj.Bo są tacy co tam pracowali i chcą wrócić!!! 14zeta to se wyproś tam kaj robisz.I niy wkurwej ludzi.

bolo

na Bolek tak,ale za 14 zeta na godz.

Zostaw opinię o Konsorcjum Ochrony Kopalń - Zabrze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń