Eaton Automotive Systems

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bielsko-Biała - Eaton Automotive Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Opinie o Eaton Automotive Systems Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.!

Kubuś puchatek

14.09.2020 16:12

Piszecie tu różne żale ale nie zapominajcie że macie w Eaton ETYKĘ. infolinia jest czynna 24 na dobę. Wystarczy zadzwonić i anonimowo zgłosić problem. Przyjedzie komisja i zbada sprawę, przesłucha kilku losowo wybranych...

10.09.2020 18:29

Ja się tylko chciałem spytać czy anonimowość już na tej stronie się skończyła?? :-)
    Krot

10.09.2020 21:42

A czy kiedyś była? Każdy ponosi odpowiedzialność za swoje słowa. Przynajmniej powinien.
    przeprosiny

02.09.2020 21:21

Przepraszam ze wpisem na portalu GOWORK.pl zamieszczonym na profilu spółki Eaton Automotive Poland sp.zoo w dniu 21.05.2019 podpisanym przeze mnie pseudonimem "Domino"oraz wpisami zamieszczonymi w dniu 22.05.2019podpisanymi przeze mnie pseudonimem "Bkegii"rozpowszechnialem nieprawdziwe informacje których treść naruszala dobre imię Panstwa(usunięte przez administratora).Przepraszam także za uzycie obraźliwych i wulgarnych określeń w stosunku do (usunięte przez administratora) oraz bezzasadne pomówienie ich o nieprawdziwe zachowania które w rzeczywistości nie miały miejsca (usunięte przez administratora)
    RAFAŁ_GRASIAK

02.09.2020 15:31

Przepraszam, że wpisem na portalu GOWORK.PL, zamieszczonym na profilu spółki EATON AUTOMOTIVE POLAND SP. Z O. O. W dniu 24 marca 2019 r. podpisanym przeze mnie pseudonimem "Xanthi_po_kolana", rozpowszechniłem nieprawdziwe informacje, których treść naruszała dobre imię Pani Renaty Goli. Przepraszam także, za użycie obraźliwych i wulgarnych określeń w stosunku do Pani Renaty Goli oraz bezzasadne pomówienie jej o nieprawdziwe zachowania, które w rzeczywistości nie miały miejsca.
    J

02.09.2020 20:28

I Co, teraz firma jest bardziej autentyczna.. Nie polecam nikomu aplikacji w tej pseudofirmie
    Przeprosiny

02.09.2020 16:06

Przepraszam,że wpisem na portalu GOWORK. PL,zamieszczonym na profilu spółki EATON AUTOMOTIVE POLAND sp.z.o.o w dniu 10 maja 2019 r. podpisanym przeze mnie pseudonimem ;Abecadło",oraz wpisami zamieszczonymi w dniu 22 maja 2019 r. podpisanymi przeze mnie pseudonimami ; bcvmvn" i ;Alexander '',rozpowszechniałam nieprawdziwe informacje ,których treść naruszała dobre imię Państwa Renaty i Dariusza Gola.Przepraszam także, za użycie obrażliwych i wulgarnych określeń w stosunku do Państwa Renaty i Dariusza Gola oraz bezzasadne pomówienie ich o nieprawdziwe zachowania , które w rzeczywistości nie miały miejsca .Monika Zakrzewska
    Jaszczurito

27.08.2020 06:26

Poziom niektórych komentarzy poraża, na spotkaniach z kierownikiem czy dyrektorem to w pierwszym szeregu a tu ukryty pod nickiem kozaczy, pokazuje że jego korzenie to Afryka. Przecież macie wyjście, zmienić pracodawcę, czy też masowo zapisać się do związków i próbować rozmawiać metorycznie. Bluzgi nie polepsza wasz byt, zarobi tylko gowork, czemu , mają świetny biznesplan . Pracodawca może wykupić konto Premium i być admistratorem danego wątku, a tym samym załamywać rzeczywistość. To że w innych wątkach firm nie ma komentarzy negatywnych to tylko temu że taki pracodawca wykupił pakiet Premium. Nasz pracodawca nie jest idealny ale na pewno nie ma takiego konta , napewno chce poznać nasze zdanie ale nie w formie jadu, jakiego tu nieraz widzimy, ale w formie rozmowy. Gdyby były zwolnienia byłby strach i płacz, nie ma też niedobrze. Gdyby dalej nie było zamówień , to ostrożne podejście naszej firmy byłoby idealne. Pracodawca nie może przewidzieć wszystkiego,. Ja gdybym był pracodawca zrobilbym tak, zwolnił ileś tam osób którzy starają się mniej niż inni a reszcie placilbym 100% i dbał o te reszte, bo to oni są na dobre i na zle i dają duży wkład w rozwój firmy, gdy się o takie osoby nie dba to ich morale spadają i albo się zwalniają albo smutki piszą na tym forum
    Ciekawy @

12.08.2020 18:37

Kiedy wraca system 4b, bo każdą sobotę nie mam zamiaru pracować .
    Dwa barany

15.08.2020 14:57

A nie możecie dwa barany pracować jak ludzie pięć dni w tygodniu bez sobót i niedziel za przyzwoite pieniądze? No ale żeby to zrozumieć to się trzeba zwolnić tak jak ja to kiedyś zrobiłem.
    Lepper

13.08.2020 14:43

Witam dlamnie nie porozumieniem jest to ze siedziałes w domu z 80 procent wynagrodzenia a każą ci to odrabiać jede do jednego w sobotę a juz absurdem jest odrabianie w niedziele . cos tu jest nie tak z tym ,trzeba bedzie zbafac te przepisy czy zaklad eaton postepuje zgodbie z prawem pracy a juz nie mowie zgodnie z etyką .powino byc jak juz odrabiasz w niedzielę zalegly dzie to odrabiasz 1.5 dnia a nie jeden do jednego bo to nie jest zwykly dzien roboczy a juz nie wspomnę o swietach które wypadna w weekend a ty musisz odrabiac co za 80 procent
    NoName

13.08.2020 22:57

Mi się wydaje że ludzie za bardzo się pospieszyli z odrabianiem tych dni za free. W momencie kiedy pracowaliśmy na sto procent A nawet wiecej w pocie czoła za 80% wynagrodzenia powinni się wstrzymać i żądać umorzenia tych dni, bo każdy narzekał że roboty więcej jak było ale do odrabiania pierwsi.
    Olek

23.07.2020 11:45

Teraz w sierpniu sie boją to dali 100 pensji by pracownicy wrócili po urlopie do pracy .. Ale jak zaklad mysli ze dalej będzie pracowniką obcinał podstawe do 80 % przy tej produkcji ktora teraz jest na 3 zmiany ful co wida po dostawach surowca na zaklad od września to wiele osób a zwłaszcza operatorów i mechanikow pójdzie do konkurencji lub wyjedzie bo nie damy sie tak wyzyskiwac za te grosze
    Ciekawski

24.07.2020 14:40

To gruszka będzie od 100 czy od 80 procent?
    Zadowolony

05.08.2020 15:16

Urlopy jeszcze się nie skończyły, a ogłoszenie o pracę już wisi he he
    glodny

04.08.2020 12:32

ja sie pytam,kiedy wyplata?
    Były

30.07.2020 08:49

Szczerze powiedziawszy, to kibicuję tej "firmie" aby jak najszybciej zniknęła z polskiego rynku pracy. Klasyczny przykład upadku "od milionera do zera". Dzięki Bogu, że w porę podjąłem decyzję i oczyściłem głowę z tej propagandy, która tam jest wszechobecna.
    Maniek

01.08.2020 12:56

Nie polecam tego zakładu pracy, szczególnie ludzi, wyrwali ojca i syna od płóga i nakręcili bo praca jest u miastowego. Po za tym za 2500 trzeba wykonywać robotę utrzymania ruchu, a jak sie zbuntujesz to dostaniesz ocenę, jak w przedszkolu, śmiech na sali. NIE POLECAM
    NoName

23.07.2020 17:06

Na szczęście w tej firmie sobie tylko dorabiam i płacą opłaty ????
    Ja tez

25.07.2020 23:09

Ja też na szczęście ta firma od już dłuższego czasu na zus mi tylko robi.
    Ciekawy @

05.07.2020 22:32

Kiedy zwolnienia się zaczną , a sorki przecież tu w dobie kryzysu więcej roboty niż na 4b a stawka 80 procent he he . A ciemnogród dalej wieży że nie ma zamówień
    Kicus

23.07.2020 11:40

Masakra Propaganda działa w firmie tu ludzia wpierają ze krysys ze 80 ludzi do zwolniena a tu 7 dni pod rząd pracy odrabianie soboty i niedzieli.prasy na kuzni wszystkie chodza non stop.zaklad pieniadze z tarczy biedrze a nas się zmusza do pracy za 80 procent z obcietymi dodatkami o połowę .listy do zusu obecności pracy wysylaja 4 dniowe bez sobót i niedziel a tu ci każą odrabiać w wekend 80 procent cos co jest tylko slownie dogadane z pracownikami .. To jakiś przekret czy pazerstwo firmy Eaton bo swoje w tarcz 3 .0 dostali od panstwa a pracowniką obcieli .
    Riki

23.07.2020 12:37

Jak by nie ta dotacja od państwa do żaden dyrektor czy związkowiec by walczył o twoje miejsce pracy .nie bić naiwny
    Żona

03.07.2020 14:23

Powiem krótko. Z tego co wiem to macie tam jakieś związki czy tak ? No to po co one tam są wogule, po to zeby tylko były czy pobto zeby bronić załogę a jeże nie potrafią to prostu rozwiązać tą fikcyjna organizację ponoć jeszcze nic nigdy nie zalatwili tylko podpisują co pan dyrektor im da . Paranoja jakas a przewodniczy niech sie wstydzi Ale pewnie nie ma wogule ambicji sprzedawczyk.... To tyle panie i panowie pseudo zwiazkowcy ☹
    King1000

23.07.2020 11:36

Zgadzam się z Tobą. Wszyscy teraz patrzą na związki, narzekają że nic nie załatwia, że źle negocjuje. Proponuję żeby założyli konkurencyjne związki zebrali ludzi i szli do dyrektora negocjować, zobaczą jak łatwo prowadzi się takie rozmowy. Jedyny który ma odwagę to zrobić jest poniewierany przez wszystkich. Wszyscy myślą, że po co się zapisywać i tak załatwia dla całego zakładu, a jak coś nie pójdzie to źle, ale żeby pomoc choćby przez zapisanie się do związków to nie, szkoda kilka grosików wysupłać. No tak na czteropak w weekend nie będzie. Większość z nas mogła już nie pracować, a to że mamy jeszcze gdzie przychodzić zawdzięczamy dialogowi związków i dyrekcji i nam samym bo też ponosimy wyrzeczenia. Nikogo nie bronie ani nie wywyższam, ale naprawdę uważam, że to, że mamy pracę zawdzięczamy przedewszytkim dyrektorowi i po części przewodniczącemu bo umieli się dogać. Nie należę do zwiazków, ale pewnie lada dzień się zapiszę.

23.07.2020 12:35

Ale dotację przytulili a nam karzą odrabiać .
    Łoren Bafet

05.07.2020 09:12

Mam pytanie, kiedy będzie druga połowa wypłaty majowej?
    Richi milioner

05.07.2020 10:59

Jaka druga połowa, jak ja myślałem ze to tygodniówka jest?
    Jak żyć panie premierze?

23.05.2020 07:40

A jak ci wszyscy ludzie ze wsi z rejestracjami SZY, KOS i KWA radzą sobie teraz z wolnymi sobotami i niedzielami? W końcu mogą się dowiedzieć jak wygląda normalne życie. Szczerze współczuję bo pewnie spać po nocach niektórzy nie mogą.
    WieśMak

20.06.2020 21:14

Współczuć to trzeba tobie tępa dzido miastowa zamknięta w 4 ścianach blokowych żal ci (usunięte przez administratora) ściska że my na wsi mamy wszystko o czym ty możesz sobie tylko pomarzyć .
    Wsiok

23.06.2020 11:01

My na wsi mamy życie jak w Madrycie nie to co Ty w tym swoim malutkim mieszkanku blokowym co się ogranicza do klatki schodowej i może małym balkonikiem wyrazy współczucia .
    Szpec

22.06.2020 11:26

Szanowna Dyrekcjo, wygląda to tak że ten biznes nie ruszy, w jesieni będą wzrosty zachorowań i ponowne wprowadzenie obostrzeń. Może zamiast trzymać ludzi w zawieszeniu na głodowych wyplatach, ogłosić jakiś program dobrowolnych odejść czy coś w tym stylu. Tak praestizowa, bogata i etyczna firma jak nasza, na pewno umie zadbać o swoich pracowników i ich rodziny. Przecież prze kilkanaście lat wyrwbialiśmy rekordy. Nie mam na myśli nic złośliwego, po prostu uważam że skoro od nas korpo wymagało etycznego postępowania to może raz korpo mogło by zachować się etycznie w stosunku do nas. Pozdrawiam.
    Śpec

22.06.2020 12:25

Rekordy wyrabiłeś dla korpo kolego nie dla siebie. Może czas przestać wierzyć w etykę EATON, świętego mikołaja, obietnice wyborcze, wróżkę zębuszkę itp. i uświadomić sobie że światem rządzi pieniądz :-). Skoro tu pracujesz to pewno umiesz liczyć ..... A skoro umiesz liczyć to najlepiej jeśli będziesz liczył na siebie. To co się dzieje obecnie ,wcześniej czy później musiało się wydarzyć i właśnie się dzieje. Pozdrawiam
    Nie ugiety

20.06.2020 12:25

Mydlenie pracowniką eaton oczu tym placeniem 80% pensji pracodawca wykorzystując sytuacje bedzie na tym konu jechal do konca roku albo i dłużej ,w przyszłym roku dowiemy sie ze nie ma podwyzek bo kryzys ,i pracodawca twierdzi ze musi płacic 80 procent bo by zwalniał ludzi tylko ze w tym wypadku ja pracownik dostaje 2000 czy 2100 zl pensji za miesiac czasu to i tak sie zwolni bo koszty dojazdu osob z poza bielska so wysokie i ile ci zostanie w portfelu 1800 zl na przezycie ... 2000 zl zarobisz jako sprzataczka w sferze na jednej zmianie bez odpowiedzialnosci w pracy wiec jak zostana z 80 %pensji z podstawy do konca roku to wiekszosc osób odejdzie pracować gdzie indziej chociaz by na stacje bezynowa gdzie placa 2500zl plus premie na reke.A to mi wlasnie tak wyglada zeby ludzie sami sie pozwalniali bo przy zwolnieniach grupowych pracodawca ma obowiazek zaplacic ci za lata pracy jaki procent a jak sie san zwolnisz nie masz nic pozdrawiam ludzi pracy
    Riki

21.06.2020 10:12

A jak wam obniżą pensję , dają wam aneksy do umowy co wtedy zrobicie.Maja takie prawo państwo na to pozwala .
    Młody

21.06.2020 13:07

Wtedy powiem do widzenia i pójdę pracowac do innej branży nie związanej z automotiv gdzie dostane godne pieniądze za swoją pracę a nie pracował za przysłowiową miske ryżu
    Ciekawy

12.06.2020 19:28

Czy to prawda że korzystając z tarczy pracodawca nie może zwolnić pracownika przez pół roku? Czy po prostu jeśli pracodawca nie przedłuży tarczy na lipiec to mogą posypać się zwolnienia?
    D

19.06.2020 20:12

Teraz za 80% pracujemy dalej przez dwa miesiące a we wrześniu tak będą zwalniać i na rynku pracy już nie będzie..Bo w samochodówce będą zwolnienia .
    Pyk

19.06.2020 20:27

Zwolnienia może i będą ale pierwsze musi zakład pozbierać wszystkie jakie się da zapomogi od państwa i musimy odrobić wszystkie dni co mamy do odrobienia

06.06.2020 11:45

Prawda to że już zwalniają?
    Nie

06.06.2020 22:39

Nie, jeszcze nie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eaton Automotive Systems?

Kontakt - Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Rudawka 83 43-382 Bielsko-Biała

KRS:0000208617

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

06.06.2020 13:58

Tak
    ARTUR

31.05.2020 17:05

Na jakie warunki placowe można liczyć na produkcji dla nowego pracownika albo na magazynie?
    NICK

04.06.2020 12:18

Bez nadgodzin nie masz 3 z przodu.

04.06.2020 13:50

Max 2400 zł na rękę

31.05.2020 19:46

31.05.2020 22:55

Chodzi o biuro pewnie, tam same dyrektorki.
    Lukasz

01.06.2020 08:51

Fajna babka, szkoda tylko ze jej męskie imię dali. Szkoda, imienia się samemu niestety nie wybiera ????????????
    Hej

18.05.2020 17:49

Ile wynosi karpiowe i wczasy pod gruszą?

23.05.2020 01:20

Ok.500 zł
    Err

31.05.2020 16:13

250brutto razem 500.
    Bolek

12.05.2020 13:33

Ogólnie jest dobrze , jest praca i godziwe wynagrodzenie .Ci co przyjechali do pracy ze wsi to teraz żyja na wysokim poziomie .Juz nie noszą waciaków ani trampek do pracy .A po wypłacie zaglądaja do sklepów i węszą coby tu kupić , bo zaopatrzenie jak w Ameryce nie takie jak u nich na wsi że w sklepie jest łopata , grabie sól ......ocet i chabanina na mielone.. .Oby tak dalej to na wieś już nie wrócim ani do pługa ani do gnoja.
    Ktos

31.05.2020 10:23

Bolku czy można jakoś pozyskać ten stuff ktory bierzesz. Widzę że dobrze ryje beret. Prosze odezwij się :)
    BOR

31.05.2020 16:11

Bolek kąp się ile możesz bo za niedługo tarcza się skączy i do pługa. Koniec habaniny i Ameryki.
    Ciekawy

19.05.2020 22:04

Chciał bym poznać Waszą opinię na temat co myślicie na temat co się obecnie dzieje u Nas oraz w całym automotive? Moje odczucia są takie że jesteśmy pykani jak młodzi przez jakąś wydumaną epidemie. Bardzo proszę tzw Bolka aby się nie wypowiadał bo zaniża poziom. Pozdrawiam
    Bolek

12.05.2020 13:24

WERBUSY , dziękujcie dyrekcji eaton , że macie pracę , bo wszędzie bieda i bezrobocie , a wy pracujecie i macie nie złą pensję . Każdy prawie pracownik ma auto , a werbusy z wiosek nauczyli się techniki np; spuszczać wodę w kiblu albo w ŁAZNI natrysk obsługiwać. Ludzie na kolanach idą do pracy z uciechą , bo na wsi szedł za pługiem i konia pchał pod górkę.eatonuratował temu motłochowi życie
    Hans

18.05.2020 15:02

Bolek chyba nie sprzedałeś tego konia??
    Ktos

19.05.2020 15:03

taz pracuję w dużej branży i nikt nie mowi nam ze w takim ciężkim okresie mamy dziekowac komuś ze mamy gdzie pracowac!sory!

17.05.2020 10:01

Jak szefostwo w Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.? Spoko traktują ludzi?
    mm

19.05.2020 10:43

Nie bardzo,lepiej poszukaj innej pracy,tam nie warto,szkoda zdrowia. Warunki na hali są kiepskie,mgła olejowa,upały,a w lecie to nawet ponad 40 stopni. Ci co są na jakimś stanowisku to nie za zasługi tylko dobrze komuś wchodzili w (usunięte przez administratora) Niestety nic sobą nie reprezentują.

16.04.2020 12:45

Wiadomo już jaka dalsza decyzja zarządu w sprawie postoju?
    Ktoś

17.04.2020 07:36

Postój o kolejny tydzień przedłużony. A tak poza tym. Brygadzisty powinien poinformować. To jego obowiązek
    Mam dość

15.04.2020 09:28

Ja chce do pracy! Mam dość juz tego siedzenia w domu i słuchania o koronawirusie i calej tej szopce. Gospodarka upada a my siedzimy w domu. Idzmy do pracy.
    Wirus

15.04.2020 11:33

To wszystko sie dopiero rozkręca, także jeszcze posiedzisz w domu długo
    Mam dosc

15.04.2020 23:30

Czyżby Co?

08.04.2020 23:30

Wiadomo czy po świętach wznawiamy pracę czy nie? Bo telefon od przełożonych nie brzmi więc nie wiadomo czy szykować się na szybki powrót czy na dłuższy postój?
    Kuty

09.04.2020 21:02

Szykuj się na szybki wylot, czy tam na zmianę pracy, o ile uda się ją znaleźć. Automotive wstanie po świętach, ale Bożego Narodzenia 2022.
    Ktoś

10.04.2020 06:34

Do 20.04.20r postój. Dalej nie wiadomo
    Kris

08.04.2020 22:14

Wszyscy będziemy jeździć elektrykami ale nastąpi to najwczesniej za 20/30 lat
    Zwiazkowiec

05.04.2020 19:26

To jest odpowiedź na wszystkie pytania na tym forum. Już niedługo, szybciej niż się wydaje nie będzie produkowany samochód z silnikiem spalinowym na ropę i jej pochodne. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej przyszłości.

08.04.2020 13:07

Hybrydy górą? Czyli nadal będzie silnik spalinowy. Ale jak ktoś nie rozumie genezy słowa hybryda, to nie ma o czym dyskutować
    Jan

08.04.2020 15:15

nie rozumiesz, że hybryda to zelektyfikowany samochód i wstep do elektrycznego w 100%!!! az takie to trudne...
    Mlody

01.04.2020 10:25

I tak 30 letnie gowniarze doswiadczycie tego co ja doświadczyłem bezrobocia totalnego. A wszyscy krzykacze co na tą pracę narzekaja dopiero zobaczycie czym jest prawdziwa praca.gownarzeria było wam za dobrze. Już nie będzie. Szacunek do pracy. Tego się hj ki nauczycie .

04.04.2020 23:32

Kierownik się pyta brygadzisty kto jest najmniej potrzebny na lini.
    Wyjadacz

05.04.2020 12:01

I co? Dowiedział się prawdy że on??????
    Ola

26.03.2020 08:11

W innych zakładach w okolicy naszego każą brać urlop, nie ma postojowego, to jest dopiero nie fair...

30.03.2020 14:47

Jak lubisz niszczyć ludzi to Twoja sprawa. Ale pamiętaj, karma wraca. Pozdrawiam
    ABB

02.04.2020 15:31

W innych typu TI, bo w ABB normalnie się pracuje
    Miś

31.03.2020 21:44

Co dalej będzie?! Szukać pracy czy ogarnom temat?
    Mariola

25.03.2020 18:49

Witam jest informacja że będziemy pracować do końca świata i trzy dni dłużej
    Zona

28.03.2020 07:18

Idz na opiekę jak ci nie pasuje, albo na chorobowe, ja tam wolalabym pracować
    Taaaaaa

25.03.2020 08:41

Gdzie ci krzykacze co do związków pretensje mają że są złe że że alko rozwiązać itp. Podpisali aneksy i siedzą w kącie bo związki załatwiły 100%postojowego teraz cisza ale centa na związki szkoda . (usunięte przez administratora)
    Taaaa

25.03.2020 17:34

Nikogo nie obrażam tylko krew człowieka zalewa jak widzę te żale. Ale do rzeczy wypłata na czas pełne składki bez jakichkolwiek kopert pod stołem itp. Idziesz na L4 masz wypłatę a nie 1000zl . Pamiętajmy że pracujemy dla korporacji sentymentów brak trzeba robić jak robisz swoje masz spokój . Zdarza się że przełożeni zapominają że masz jeszcze dom ale wszystko jest do dogadania . Na głowę nie pada ciuch roboczy dostajesz czysty , pranie firma zewnętrzna ,prysznice są mydło jest i 8h co jest bardzo ważne jeżeli ktoś posiada rodzinę. Minus czterobrygadówka i mała szczerość pomiędzy ludźmi kanalie . Brak zaufania do przełożonego kłamstwa to na porządku dziennym każdy w strachu jeżeli ma hipotekę a ma ja duża grupa ludzi w t zakładzie więc oni siedzą po cichu . Zatrudnienie w miarę stabilne . Najgorsza jest ta nieszczerość po ramieniu cię poklepuje a zaraz leci i cię sprzeda za pochwałę wzrokową od kierownika .
    Xyz

24.03.2020 20:37

A może by tak przestać narzekać? Jak wam się nie podoba to można zmienić prace nikt was na sile nie trzyma .
    mw

24.03.2020 16:18

W ciężkich czasach i eton bb kombinuje jak najbardziej wykorzystać tych co najwięcej pracują,przepraszam tych co w ogóle coś robią,bo reszta tylko udaje że pracuje. Jak najmniej pieniędzy dać,żeby Ci wyżej mieli co dać do swoich kieszeni,zwłaszcza pani z personalnego,zołza jakich mało,dla niej nic się nie liczy,poza nią samą,brak szacunku dla ludzi,gbutowatość,wyniosłość.Gdzie jest Pan który rządzi,czemu,nie nauczy biurowców szacunku i pokory,czy może on sam taki jest? Najważniejsi powinni być Ci na produkcji,ich zdrowie i bezpieczeństwo,ale dla tych wyżej to nie jest ważne,liczy się tylko jak ich wykorzystać i jak najmniej im zapłacić,a co do płacenia to idealny przykład teraz od kwietnia na to będzie. Zarobki tam są przeciętne,smród i brud okropny więc jeżeli ktoś się szanuje niech lepiej do pracy się tam nie wybiera,dopóki tam są ludzie na stanowiskach powpychani po znajomości, tam nie będzie lepiej.Wykorzystywanie robotników,szkoda nerwów.Biedni Ci co już tam pracują,bo od kwietnia wykąbinowali jak dać im mniej pieniędzy. Za takie warunki jakie tam panują powinni dużo więcej zarabiać,a nie tylko utrzymywać biurowców i tych co siedzą wyżej na niezasłużonych stanowiskach.

Zostaw merytoryczną opinię o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.