Eaton Automotive Systems

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bielsko-Biała - Eaton Automotive Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Opinie o Eaton Automotive Systems Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.!

14.12.2018 02:17

Jak rozmowy poankietowe ? Na va podobno wrze . Będzie się działo.

14.12.2018 19:55

Przecież każdy kierownik swojego brygadzistę broni i odwrotnie więc nikogo nie zamienią.
    Z VA

15.12.2018 10:42

Na va nic się nie dzieje, przestańcie siać zamęt. Rozmowy jak rozmowy i tak nic z nich nie ma
    Krytyk

09.12.2018 09:08

Na popychaczach ujawnił się kapus fotograf. Od dawna wiadomo ze lubi kazdego sprzedać kierownikowi. W ramach szlachetnej paczki proponuje kupic mu bidon.

13.12.2018 18:29

Marcin przestań.
    Zasady

14.12.2018 02:33

Widzę to reaguję. To nie kapowanie. To prawidłowa reakcja . Każdy zna zasady w Eaton . Albo je akceptujesz i przestrzegasz albo nie. Jeśli NIE to nie pasujesz do Eaton.

14.12.2018 02:12

Z całą powagą i honorem apeluję do Was . Spokojnie rozmawiajmy. Jesteśmy jedną wielką rodziną.
    Młody

08.12.2018 01:03

A co to się stało, że tablica wypadkowa liczy od nowa?
    Stop

08.12.2018 19:48

Pewnie sie zepsuła
    Damian

07.12.2018 17:06

Hej 3 tyś idzie zarobić jako operator jak sie zrobi 2 soboty?

07.12.2018 22:33

Tak
    Zbigniew

04.12.2018 15:56

Witam ile idzie zarobić jako operator CNC?

05.12.2018 15:18

Coraz mniej; tu się pracuje z i dla pasji a nie dla pieniędzy.
    Zbigniew

06.12.2018 01:27

Aha myślałem ze jest tam jakąś narzędziownia i są maszyny CNC

29.11.2018 20:11

Jak tam gotowi już do ocen... Ilu ‘‘kolegów‘‘ podkablowaliscie w tym roku, ile plotek posialiście ilu ludzi zgnoiliście żeby tylko zaistniec a wy brygadzisci z bozej łaski jak głęboko w (usunięte przez administratora) byliście. Wcale was mi nie żal...
    czarny olek

01.12.2018 01:24

nie ściągaj od kolegów . pisz za siebie
    Luka

01.12.2018 14:10

Żaden nie odpisał widocznie Jeszce w tylkach kierowników siedzą..
    Raf

25.11.2018 10:17

Cześć. Mam pytanie. Ile można zarobić w eatonie na stanowisku operatora? Bede wdzięczny za odpowiedz

25.11.2018 23:54

zależy w jakim systemie trzy zmiany czy czterobryg
    X men

26.11.2018 23:18

To marna kasa, jak na produkcji

23.10.2018 21:36

Jak wyglada praca w labolatorium w kontroli jakości? Pozdrawiam
    Stary wyga

21.11.2018 20:26

Bo biedni tacy że każdy nawet przyjaciel walczy jeden z drugim . A za dobra ocenę potrafi nagadac tak do kierownictwa .... pozdrawiam wszystkich uprzejmie donoszę ???? a ci co chcieli się wieszać przez wasze plotki i intrygi powinni zostać wyrzuceni z pracy lecz nie stać kierownictwa na tak normalny krok .

23.11.2018 22:32

Pierwsze słyszę o wieszaniu, no chyba że gwiazdek na choince :)
    Domel

15.11.2018 18:27

Co tam nowego na najlepszej linii 9/10?
    Stary robol

06.11.2018 01:41

No i jak marudy? Rybka lepsza niż rok temu, premia produkcyjna jedna z wyższych w tym roku i wypłacona od razu, osoby bez urlopów mogły sobie odrobić godziny a nie iść na bezplatny. Słuchajcie malkontenci, jak tak Was Eaton wykorzystuje i tak Wam tu źle, to droga wolna. Gdzie indziej na pewno lepiej płacą, robota lżejsza i archiwa mają większe, socjal pewnie też wyższy. Powodzenia.
    Karp

12.11.2018 17:09

Racja, w tym zakładzie chyba najmniej w całym Bielsku jest na rybe
    Gość

13.11.2018 13:09

Znam zaklad w ktorym na rybe dostajes 300 zl brutto za przepraciwany rok
    Pracownik roku

08.11.2018 13:50

Witam co to za aferka sex w labo az jestem ciekawa czy o Moniczkę chodzi ?
    Ty

08.11.2018 15:08

Co Cię to obchodzi ? Zajmij się robota i swoimi sprawami.
    Ty

08.11.2018 15:09

Jesteś "ciekawa" ,czyli jesteś kobietą. Baby to lubią ploty. Rok po terminie a Ty wciąż żyjesz sprawami innych ludzi.
    Odp

07.11.2018 19:33

Ciągle narzekanie ! Po co się męczycie ? Zmień pracę bo się wykonczysz a w dodatku wprowadzasz zła atmosferę swoim narzekaniem. Twój mózg utrwala ciągle żale i narzekania .Nawet jak jest dobrze to i tak będziesz narzekać. Tak nauczyłeś swój mózg.
    Ania

31.10.2018 00:13

Hej A jak wygląda tam praca dla kobiety i jakie zarobki?
    Bolec miłości

31.10.2018 14:45

W archiwum super praca łatwa i przyjemna . Do tego częste przerwy między stałą relacją z przełożonym bez rotacji!!!!! Kasa jeśli Nie masz rodziny i przyjaciół lub mają Cię w poważaniu jest wręcz idealna.
    Nickt

01.11.2018 00:03

KORPORACJA. Najpierw Cię wkręcą w swoje tryby, potem przemielą i odsieją na sitach swojego oszołomstwa, a na koniec - jak już się zestarzejesz - wyplują Cię jak zgnite jabłko. W tzw. międzyczasie - zapomnisz, że masz Rodzinę, dzieci i życie prywatne. A - przepraszam, tam nie masz dzieci - to są dzeci Eatona. Sami tak piszą w swojej propagandówce. Zawsze mówią do Ciebie to co masz usłyszeć, lub to co ONI chcą abyś usłyszała. Nie słuchaja starych i doświadczonych pracowników. Nie ufaj tym, którzy się do ciebie uśmiechają i mają gładką i piękną mowę - są fałszywi. Uważaj co i do kogo mówisz - na pewno kiedyś trafisz na kapusia. Uważaj na brygadzistów (nawet tych dla których kiedyś byłaś kumpelą)- 90 procent z nich ulega ustawicznemu praniu mózgów i nawet najbardziej odporni - zmieniają się w korpocyborgi: bez duszy, bez serca - liczą się słupki i statystyki. Człowiek? A kto to? Tam się liczą numerki - zwłaszcza w magazynie... no i jeszcze w archiwum. A poza tym to spoko ...
    Operator

25.10.2018 12:14

Spodobał mi sie pomysł naszej dyrekcji ,że w bieżącym roku Na Rybe bedzie po 1500 zł brutto.
    jojki jak berety

26.10.2018 12:15

....ale tylko dla tych co wrócili z Czech!!!! :D

27.10.2018 18:29

1500 to ma być na rękę a od stycznia 30% wzrosną place.
    Dinus

17.10.2018 19:39

Witam pracuje już w auto z 10 lat mogę śmiało stwierdzić że jestem dinozaurem niestety rotacja jest jak we flexie na dzień dobry operator ma tyle co dinozaur śmiech.... Ogólnie jak są małe zamówienia to jest spoko a jak wzrastają to nie ma czasu nawet na wodę !!!serio młody czy stary nie ma różnicy brygadziści każdy OZE jaką może ;) Lubię atmosferę w Eaton Automotive za: Kumple tak mało ich zostały:(
    Bb

18.10.2018 22:48

A Dino czasem nie z Tczewa?
    Kuba

16.10.2018 22:44

Siema. Ile dostaje swiezakna rękę i ile trzeba pracować pod agencją?
    Franek dzbanek

17.10.2018 11:22

Coraz mniej bo nadgodziny wstrzymane; przez agencję już nie pracujesz, chyba że jakieś nowe czary mary firma robi.
    Xyz

16.10.2018 08:14

Ni nie pomogą tabelki i słupki jeżeli w firmie rządzą (usunięte przez administratora)

16.10.2018 08:25

Będzie coraz lepiej
    Magister

16.10.2018 21:20

Najlepszy zakład
    Joe Barbaro

15.10.2018 20:39

Dzisiaj 7 ludzi się zwolniło. 4 z VA i 3 z V. Prawie 1% ludzi w 1 dzień. Wkońcu się ludzie budzą i uciekają z tej firmy co nie chce płacić normalnie ludziom i to za pracę w fabryce z mgłą olejową i innym syfem i 3 zmiany.
    Zorro

15.10.2018 23:20

Jakie linie??

16.10.2018 07:44

Będzie lepiej
    Wydech

01.10.2018 12:29

Za co zwolnili ostatnio kilka osób?

11.10.2018 22:40

najlepsze jest to że powodów zwolnienia nie podali??????? Przynajmniej mi ale mam to już gdzieś zaczynam nową pracę te same pieniądze i lepsze warunki przynajmniej nie będzie mi kąpać olej na głowę i nie muszę już wpychać chromu i oglądać zajebistego kierownika kurdupla
    Franek dzbanek

13.10.2018 21:22

Super, gratulacje; prawda jest taka że opetatorzy z eatona zawsze sobie nową pracę znajdą i nawet lepszą pod wieloma względami, a tacy kierownicy czy niektórzy brygadziści to nawet na kasę do marketu się nie nadają. Powodzenia dla wszystkich co już zmienili pracę i tym którzy się jeszcze wahają.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eaton Automotive Systems?

Kontakt - Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Rudawka 83 43-382 Bielsko-Biała

KRS:0000208617

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Monia

04.10.2018 06:27

Jestem w ciąży.
    Bobo

04.10.2018 23:47

No to teraz Pani (usunięte przez administratora) matką chrzestną chyba zostanie.
    Pytacz

05.10.2018 22:46

Czy do poczęcia doszło na terenie zakładu?
    Antyiton

25.09.2018 21:30

Prawda jest taka że w tej firmie każdy tylko potrafi gadać jaki to nie jest za...isty i jak to kierownik czy brygadzista może mu skoczyć Tylko że jak przychodzi co do czego robią się z nich miękkie pytki. 5 lat w tej firmie nauczyło mnie ze człowiek to najgorsze zwierzę, nie obrażając zwierząt. Kierownictwo w tej firmie to ludzie mogliby nawet orac pole tobą gdyby mogli, brygadzistow nie skomentuje gdyż nad tym kur...wem nie warto się nawet rozpisywać. Pozdrawiam ludzi którzy jeszcze się wahają, uwierzcie są lepsze miejsca w tym mieście. Najlepszy dzień to ten kiedy nie nas tam nie ma...
    Mr.T

30.09.2018 21:08

Tragedia jak traktują ludzi
    V10

04.10.2018 00:54

A napisałeś o tym w ankiecie? Tym razem skierowana była ściśle pod pracownika. Kilkukrotnie padało pytanie, czy przełożony jest przełożonym z prawdziwego zdarzenia czy tylko rozdartą gębą. Lepiej anonimowo się żalić tutaj niż w zakładzie?
    Paweł L7/8

29.09.2018 09:01

Mnie się tam dobrze pracowalo, zlego słowa nie powiem o moim brygadziscie bo chlop zapierdziela jak kazdy operator. Na lini wszyscy pracownicy byli spoko a w razie awarii kazdy mógł pomóc. Co do kierownika...wole sie nie wypowiadać, jest tutaj na forum sporo komentow o nich. Sporo ludzi ucieka przez 4brygadowke a glownie przez lato, pracowalem tam 3 lata wiec moge cos powiedzieć. Lato okolo 35-43 stopnie, zima 25 -30 stopni. No leje sie pot z tylka i tyle. Wynagrodzenie. Nie ma co sciemniac ze srednio bez nadgodzin dostaniesz 2500 - 2800. Z dwoma zoltymi polami czyli 100% kolo 3000-3200. Premi kwartalnej w to nie wliczam. No i praca piatki swiatki i niedziele wiec jesli ktos jest samotny a chce zarobic to jest idealna oferta. Praca sama w sobie nie jest ciężka ale naprawde sporo czasu trzeba poswiecic na naukę a z tego co przyjmuje eaton nie kazdy chce sie uczyc i przez to co chwile ktos sie zwalnia. Jak najbardziej szanuje ludzi ktorzy ucza nowoprzyjetych ale ludzie nie ma nic za darmo. Ja o tym wspomnialem na ostatniej romowie w HR i jestem za tym aby starzy / doswiadczeni pracownicy dostawali stażowe oraz dodatkowo kase za nauke mlodego, bo im z tego ze dostana lepsza ocene na ocenie pracownika? 0.9%? Na prawde? Pomysly za 20zł? Szkoda , chcialem zmordenizowac gratowarki to musialem iść do kierownika ten mnie odeslal do bhp, bhp mnie odeslal do mechanika ktorego nie bylo w pracy bo urlop. Jeden zwala na drugiego cala odpowiedzialnosc, a niektore wypowiedzi kierownikow to tak jakbym rozmawial z moja córka ktora ma 3 lata...pracowalem w roznych zakladach ale gdyby eaton dofinansowal posilki to chyba zostalby liderem Śląska w socjalu pracowniczym. Dobre tez sa te godziny pracy ze nie koliduja z wyjazdem pracownikow z innych firm. Tak duzym Parkingiem pod zakladem nie moze sie poszczycic kazdy wiec jak najbardziej szacun. Bhp ? Rekawiczki, maski, odzież oraz inne bajery - jest! Zaklad strasznie dba o bhp i nie mozna na to zlego slowa powiedziec ale dla mnie bhp to nie tylko ludzie ale i maszyny bo to codziennie z nimi boryka sie operator a tu juz tak kolorowo nie jest. Slowo TPM dla niektorych z kierownictwa to jakis absurd bo maszyny ida same i sie nie zatrzymują, a i sa bezawaryjne. Nadal nie robcie przegladow maszyn a efekty takich decyzji beda zacne. Ale nagle jeb , zepsulo sie, ide a magazyn i co slysze? Nie ma...a to jest? Tez nie ma...oszczednosci to jest druga nazwa tego miejsca. Redukujmy koszty, nie robmy przegladow maszyn a efektem jest reklamacja, pozniej przychodzi caly sztab pod maszyne ktora rzekomo to zrobila i pierwsze pytanie pada od osoby z biura "jak ta maszyna działa?"...to ja sie pytam jak mozna pracowac w jakosci nie znajac procesu produkcji?! Wstyd! I po rozmowie z operatorem docjodza do wniosku ze to jednak inna maszyna...wnioski nasuwaja sie same. Nigdy nie podpisujcie lojalnosciowki. Reszte tej historii opowiedza wam pracownicy. Podsumowujac, jest duzo niekompetentnych ludzi na biurowych oraz zarzadzajacych stanowiskach a co operatorow warto sie zastanowic nad liderem szkolen by taka osoba szkolila ludzi . sory za bledy interpunkcyjne, ortograficzne oraz stylistyczne. Pozdrawiam
    Gość

23.09.2018 08:55

Witam wszystkich. Z tego co piszecie to mam wrazenie ze większość jest niezadowolona z pracy. Ale pamietajcie że wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Pracowałem w wielu zakladach w ty w eatonie i na dzień dzisiejszy moge powiedziec że jesli chodzi o place to ten zakald znajduje sie wysoko pod wzgledem innych. Wiadomo wymagają ale nie gnoja pracownika jak to jest w innych zakładach nadgodziny masz wypalcone w innych zakaldach bywa różnie. Ukraińców nie ma w innycvh zakładach jest ich wiecej niz Polaków. Wiadomo każdy chce zarabiac z roku na rok coraz wiecej bo inflacja idzie w górę a zarobki niekoniecznie. Wiec jesli chce sie dobrze zarobic to trzeba jechac zagranicę. Bo w Polsce o dobre zarobki ciężko. Albo zakaldc wlasna działalność. Woem jedno tylko narzekanie na forum niczego nie zmieni. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia w walce o podwyżki. Ps. Skoro mlody poszedl do personalnego z wypowiedzeniem i dostal podwyżkę zeby zostać to wy jako starzy pracownicy zmowcie sie i nie podchdzcie do maszyn zrobcie taki mały strajk chyba wszystkich nie zwolnia.
    Kto jest głupi My czy blondyna

10.09.2018 12:25

Tylko w Eaton ankieta" anonimowa", podajesz swój numer(przypisany do Twojego imienia i nazwiska) jako login a hasło to data urodzenia.Anonimowa w uj.....
    Yogi

14.09.2018 20:54

Ankieta wyszła pozytywnie?
    nickt

21.09.2018 07:56

Jasne. Ale to działa w ten sposób: mówisz , że nie idziesz bo nie jest obowiązkowa, a twój brygadzista na to: wiem, e nie jest, ale i tak masz iść.
    Notyourfuckinbusiness

13.09.2018 00:18

Ogólnie mówiąc firma z roku na rok spada na psy,coraz więcej wymagań i korporacyjnych głupot (na zasadzie papier wszystko przyjmie),a Ty robolu zasuwaj, albo się zwolnij jak Ci się nie podoba .Kiedyś firma bardzo konkurencyjna jeśli chodzi o stosunek zarobków do wykonywanej pracy,dziś nic specjalnego,zarobki powoli urągają zgodności człowieka, ludzie zwalniają się lawinowo, a Oni nic sobie z tego nie robią. Jeszcze ta ankieta pracownicza która rzekomo jest anonimowa (hahahaha ),szkoda tylko,że każdy pracownik dostał indywidualny nr. po którym zawsze będą wiedzieli kto co napisał. Generalnie ŻENADA i odnoszę wrażenie,że zwyczajnie sobie z nas jaja robią.
    Cegła

11.09.2018 15:52

Odpowiedz sobie. Dlaczego pracujesz w Eaton?
    Rrrr

12.09.2018 16:25

Kolejna inteligentna odpowiedź, to tylko swiadczy o zakładzie i ludziach ktorzy tam pracuja
    KK

12.09.2018 20:23

Nie likwiduja bo mają selekcje,poczekaj do Nowego roku zobaczysz jak zniknie system.
    Zatroskany

10.09.2018 12:29

Zabawa zacznie się dopiero jak ludzie zobaczą swoją wypłatę w październiku bez sobót i żółtych pól :))) bo roboty nima.
    mgr inrz

11.09.2018 16:26

Ci co najwięcej narzekają pracują i będą pracować w eaton. Proponuję wizytę u psychologa aby pomógł Wam zmienić obraz ludzi i świata.
    ja

11.09.2018 18:15

najlepsze lekarstwo dla nich to więcej setek do bólu aż padną .
    kiedyś profesor

22.08.2018 15:29

Zapraszamy do naszego zakładu pracy. Atmosfera miło, szanujemy innych, dobrze płacimy.Kochasz spokój i dobre warunki to przyjdź do nas. Zobacz jak to jest pracować z najlepszymi takimi jak ja. Jestem magister inżynier. Jesteśmy wspaniała rodzina i pracujemy dla wspólnego dobra.

11.09.2018 15:55

Czyż nie jesteśmy jedną rodzina. Spędzamy razem 8h na dobe.Razem budujemy nasz zakład gdzie każdy jest kim ważnym .
    Mecenas

11.09.2018 16:37

Brak słów
    Maria

11.09.2018 15:30

Czy to prawda że kuźnia ma pracować na 3 zmiany?
    Marian

11.09.2018 15:53

Tak ale środy i piątki maja płacić 100%
    KFC

11.09.2018 16:32

Na jak długo taka zmiana i od kiedy?
    Nowy

04.07.2018 20:03

Mam jeszcze jedno pytanko, po roku jaka jest podwyżka?..I potem stopniowo co rok podwyżki są z tej oceny pracowniczej?, ile brutto można wyciągnąć na tej ocenie?.Pozdrawiam
    To Ja

18.08.2018 18:56

Pewnie wszędzie

10.09.2018 18:54

Nowy nie po trzech ale nawet po siedmiu latach
    Kelner rules

08.09.2018 00:54

A ten co wylądował na 9/10 to się podobno rozpłakał jak go chcieli degradować. Pogłaskali go, dali smoczka i powiedzieli że wszystko bedzie dobrze. Za parę groszy można zrobić z siebie ścierkę.
    NN

09.09.2018 20:16

Z tym wykształceniem to chyba Cie ktos przesladuje, mozesz byc nawet mgr i tak jestes operatorem
    Fhi

10.09.2018 07:04

Jesli Brygadzista zm e daje popalić to tylko składać wypowiedzenie na rynku roboty jest dość za takie pieniądze. Kiedyś eaton byl konkurencyjny na rynku bielskim pod wzgledem płacy a teraz niestety jest na równo z wieloma innymi zakładami więc niech Brygadzista wybiera albo daje popalic i ludzie sie beda zwalniać albo poszanuje ludzi zebg miał z kim współpracować
    Szukający Pracy

22.08.2018 13:37

Witam wszystkich chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na kuzni? Chodzi mi o atmosferę, zarobki netto, system pracy jak też czy można robic nadgodziny a jesli tak to czy są uczciwie płacone? Dzieki wszystkim za odpowiedzi
    Odp

23.08.2018 15:26

Przyjdź, spróbuj. Zdecyduj co dalej.
    ja

09.09.2018 12:27

Na kuźnie lepiej się nie pchaj praca jest (usunięte przez administratora) małe zarobki na Kuźni ,nie dziwie się że ludzie z kuźni się zwalniają. Na kuźni powinno się najlepiej zarabiać na zakładzie ponieważ jest to początek produkcji od której dużo zależy .Pomimo tych śmiesznych dodatków pieniądze są nie adekwatne do umiejętności pracowników starszym stażem. Nie szanuje się pomimo ich wysokich kwalifikacji i dlatego się zwalniają jeżeli się to nie zmieni to będą kolejne wypowiedzenia umowy. A jeśli już się tu zatrudnisz to będziesz pracował na brygadzie E ,na której brygadzista da ci popalić myśli sobie że jest najlepszy i bez niego cały Eaton stanie Powodzenia HI HI....

16.07.2018 12:05

Witam widziałem że jest nabór do eatonu pracownik obrabiarek chciałem się zapytać czy wysyłać Cv może ktoś powie jak ta praca wygląda na czym polega . Jaka atmosfera panuje firmie interesuje mnie system 3 zmianowy jakie zarobki mogę liczyć na dzień dobry z góry dziękuję za odpowiedź

18.07.2018 18:29

Tak
    anonymous

08.09.2018 17:03

Nawet nie licz że dostaniesz trzy zmiany nikt nie będzie się pytał w jakim systemie chcesz pracować tylko pujdziesz tam gdzie cię przydziela więc licz się z czterema brygadami

14.08.2018 01:24

Na jakie zarobki może liczyć brygadzista?
    anonymous

08.09.2018 16:59

Mega duże nic nie robiąc

25.08.2018 19:52

Kto ma większe wykształcenie odemnie w naszej rodzinie Eaton?
    Trele morele

26.08.2018 20:20

Wykształcenie się nie liczy a, papier przyjmie wszystko
    Twój stary

08.09.2018 15:42

Mój pies ciula bez szkoły
    Bezdomny

06.09.2018 20:57

Czy to prawda ze linia 5/6 dostala najlepszego brygadziste z zakładu?
    Lol

07.09.2018 20:27

Normalnie łezka się w oku kręci ;))))
    Bezdomny

07.09.2018 20:47

Niech sie mu powodzi lepiej ...
    Agnieszka

07.08.2018 14:25

Witam byłam dzisiaj na rozmowie o pracę Eatonie rzeczywiście nie ma wyboru na ktora zmiane chce sie isc na 3 zmianach robi się sobotami to już chyba na 4 brygadowce lepiej więcej wolnego i kasa lepsza . Rozmowa przebiegała nawet całkiem całkiem asz do rązwiazywania testu poszedł mi masakrycznie mam czekać do piątku na odpowiedź czy ktoś też rozwiązywali ten chory test ?
    Wur

16.08.2018 17:47

Przyjdz na WUR to dopiero zobaczysz jak jest być śmieciem i nierobem :)
    bs

05.09.2018 17:28

Te twoje "asz" , naucz się po polsku pisać kobito
    Avengers

29.08.2018 19:30

Jak linia 9/10, dzieje sie cos ciekawego?
    zaccheus

01.09.2018 09:19

Pewnie. Najciekawsze jest to, że produkują zawory????
    Avengers

01.09.2018 16:53

No niemożliwe myslalem, ze gwoździe.
    Olek

24.06.2018 13:16

Słyszalem, że firma ma dobre notowania więc nie przesadzajcie z tym narzekaniem.

22.08.2018 15:25

A słyszałeś ile osób co miesiąc jest zwalnianych i ile samych odchodzi z tego dobrze notowane zakładu?

22.08.2018 15:31

Gdzie słyszałeś?

Zostaw merytoryczną opinię o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.