Eaton Automotive Systems

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Bielsko-Biała - Eaton Automotive Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Opinie o Eaton Automotive Systems Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.!

Manpawer

24.11.2019 22:08

Dlaczego 99% osób które odeszły z Eaton źle wspominają ?
    Aquku

28.11.2019 15:13

Ponieważ pracownik jest traktowany przedmiotowo i przez cały rok zbiera się na niego minusy aby go upokorzyć na ocenie.
    Urzekła mnie twoja historia

22.11.2019 22:52

Korporacja sama w sobie z zasady nie jest zła. Natomiast struktury, które tworzą w niej konkretni ludzie - to już odrębna historia. Przez kilkanaście lat tak miałem - nie dałbym złego słowa powiedzieć na Tą Firmę. Pamiętam jeszcze czasy, kiedy stary zakład był na Kwiatkowskiego.Wydawało mi się, że nic lepszego w życiu nie może mi się już przydarzyć. Praca może trochę stresująca, ale jak już ogarnąłem większość tematów, nic nie było w stanie mnie tam zaskoczyć. Przeżyło się fale zwolnień... Z rozdartym sercem obserwowałem jak dziesiątki ludzi zostają wyprowadzane niemal za rękę za bramę. Ot tak, po prostu. Na bruk i już! Przychodzili do pracy i po kilkudziesięciu minutach dowiadywali się, że już nie pracują. A największym draństwem były przypadki, kiedy człowiekowi powiedzieli o zwolnieniu dopiero pod koniec zmiany. Na szczęście nie było wiele takich przypadków, bo ludzie protestowali i KTOŚ się opamiętał. Potem zmieniła się koniunktura w branży i zaczęła się tzw. wznosząca. Waz z upływem lat zmieniało się kierownictwo właściwie w całym przekroju Firmy. Od Dyrektora po brygadzistów. Czas płynął. Człowiek chłonął całą tą otoczkę i propagandę, którą sączono nam na każdym kroku na temat samoza@@bistości Firmy i wszystkich ludzi tu pracujących. Nie dopuszczało się do siebie się myśli , że istnieje jeszcze gdzieś na Bielsku czy w okolicy inny sposób na zarabianie na życie niż zasuwanie świątek, piątek i niedziela. Owszem, płacili. Ale ciągle było tzw. "przykręcanie śruby". Taka metoda małych kroczków: po trochu, co jakiś czas, ale ciągle. Taki continuous improvement w dokładaniu nowych obowiązków. Człowiek nie maszyna - wiele zniesie, ale są gdzieś granice wytrzymałości fizycznej jak i psychicznej. Aż w końcu przyszedł czas kiedy zacząłem się zastanawiać: czy naprawdę Firma jest tym jedynym miejscem na "Mojej" Ziemi ?? Na początku z własnego bilansu wychodziło, że tak. A to dlatego, że uważałem, iż pracuję wśród ludzi którzy tworzą naprawdę wyjątkową grupę i atmosferę. Toteż zawsze odrzucałem te "kudłate myśli". Jednak (należy pamiętać, że proces wymiany kadr i pracowników cały czas postępował) z czasem i to zaczynało ulegać zmianie. Czarę goryczy przelał pewien incydent, który zaważył na mojej decyzji. Nie zdradzę oczywiście szczegółów, bo tak naprawdę to była sprawa, która nadawała się na niebieską linię. Nie chciałem tego, nie chciałem mimo wszystko "krzywdzić" ludzi, których uważałem do niedawna za przyjaciół, a którzy okazali się być Judaszami. Wolałem odejść.Owszem - to była spontaniczna decyzja, ale w pełni świadoma. Wiele później przeszedłem. Miałem chwile zwątpienia, biłem się z myślami o powrocie. Nie jest łatwo znaleźć sobie miejsca po kilkunastu latach pracy, poświęcenia i (jednak) wielu wyrzeczeń. Było ciężko. Tak naprawdę był krok od załamania. Teraz już powoli sprawy się klarują i mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej. Ale wiem po tych niemiłych doświadczeniach jedno: pomimo tego co się wydarzyło, w Eatonie pracuje (bądź pracowało) wielu ludzi wartościowych, których będę wspominał z sentymentem. O reszcie - nie wspomnę. NIE WARTO. W życiu jest tyle ważniejszych rzeczy do zrobienia i ludzi do spotkania, że nie ma potrzeby zawracać sobie głowy tymi, którzy niszczą zamiast budować.
    Robot

28.11.2019 04:22

Ciekawe
    Kowal

22.11.2019 21:48

2015 karp 9,50 netto karpiowe 1000, 2019 karp 21,00 karpiowe 1000 AA Pan dyrektor niech kupi spanielowi szampon marki Samson. Link u BAREI

26.11.2019 10:22

Widze ze u was nie brakuje nawiedzonych ludzi ????????????????????
    H

28.11.2019 04:21

Oj nie
    Zegnqm

27.11.2019 18:19

Pracuje tu od 1roku na 4 brygadowce od jakiegoś czasu nie jastem witany z radością w domu, porażka za te pieniądze o maszyny bardziej tu dbają... A człowieka na trytytke się nie poskładać, chociaż tutaj????
    Ferplej

27.11.2019 18:53

Jakby tu z alkomatem rano poleciał koło poniedziałku to by trzeba było 2 przegubów e z MZK zamówić żeby towarzystwo do domów odwiezc, dalej przymykajcie oczy brygadziści na dupolizów...
    Intelektualista

23.11.2019 19:11

Proszę o merytoryczne,konkretne uzasadnienie systemu 12h z punktu widzenia pracodawcy . Co zyska.

26.11.2019 10:18

Z rozmowy z mężem wynika z tego nie kompletnie nic . Chyba chodzi o to ze chcę przyciągnąć nowych pracowników ze niby będzie wiecej wolnych dni ok zgadzam się tylko moze nie ma pojęcia jak męczące so dwunastki ☹
    wujo

23.11.2019 19:37

Ogólnie to jak ktoś zamierza przyjść tu do pracy to szczerze odradzam. Lepiej poszukać sobie jakiejś normalnej pracy bez sobót, niedziel itp. Poza tym premie praktycznie zerowe, wymyślają jakieś reklamacje, a wymagania coraz większe. A jeszcze robić jakieś cele, zgłoszenia, pomysły. No i rób i rób coraz więcej i szybciej. Radzę się dobrze zastanowić, żeby potem nie żałować zmarnowanego czasu na eatona w bb.
    mgr inż. Camil

23.11.2019 17:33

Bracia moi , system 12h jest dla naszego dobra. Ja z radością zgodziłbym się nawet na 16h 7dni w tygodniu. Dla eatona wszystko. To nasz ojciec który o nas dba.
    Były

22.11.2019 19:29

Ale, że serio ktoś tam myśli o systemie równoważnym ?? Jezuuuu, a ja wahałem się czy nie wrócić ! Dzięki Bogu, że tu wszedłem

23.11.2019 10:13

16 dni po 12 godzin to trzeba zaznaczyć

23.11.2019 11:50

Zgadzam się z kolegą bylym kompletnie brak życia rodzinnego.. Maz pracuje juz tam pare lat i muszę przyznać porażka. Oczywiście nie narzeka na pracę wrecz przeciwnie. Ostatnio dostarczyl mi nowy plan 12 godzinny przerazilam się .kiedys pracował w takim systemie i uciekł z stamtąd do Eatona. Najpierw były 3 zm potem weszła ta nieszczesna 4B no ale cóż pracować trzeba a teraz pewno będzie system 12 g nikomi tego nie życzę po lilku dniach 12 g byl nie do życia kto tego nie przezyl to lepiej zeby tego nie doświadczył. Pozdrawiam wszystkich i zycze wytrwałości
    prof.dr hab. Kamil

23.11.2019 07:22

Najdrożsi , proszę Was o spokój. Jesteśmy jedną wielką,wspaniałą rodziną. Kiedyś zostanę tu dyrektorem . Nie poddawajmy się. Eaton jest ważniejszy od rodziny.
    Wydymacz

22.11.2019 23:40

Ty napinaczu z przygotowki co gadasz z Ryhsiem w MZK odbierz te vectre i (usunięte przez administratora) spowrotem do bydgoszczy wiedniaku. Zamknij ryj i daj ludziom pospać jeszcze 2 minuty nie dzyj tej nie ogolonej mordy na cały autobus
    Pazerny Jeżyk

14.11.2019 18:09

Będzie w tym roku coś na rybkę ktoś coś wie?
    Ryba

22.11.2019 20:27

Dziś pisali, że 1000pln
    Były

22.11.2019 20:29

Zapomniałem dodać, że na dwie zmiany i dowóz z prawie każdej lokalizacji w promieniu 50 km za 40 % ceny biletu. 60% dopłaca Pracodawca.
    Josep25

20.11.2019 09:38

A jak wyglada praca magazyniera? Sa 3 zmiany czy 4 brygadowka ? Dobre zarobki ? Jak z weekendami ?
    J

21.11.2019 16:54

4 brygady i 3 zmiany. Zarobki operatorskie.
    Czy wiesz że .....

20.11.2019 02:29

„Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem.” Ludwig von Mises
    Kultura osobista

20.11.2019 02:25

Eksperci wymieniają te zachowania przełożonych, które najbardziej negatywnie wpływają na motywację podwładnych do efektywnej pracy. (usunięte przez administratora) 2. Nie znosi sprzeciwu. Zazwyczaj nie słucha innych i nie liczy się z ich zdaniem, gdyż tylko on ma rację. Wie lepiej, nawet gdy nie zna danego zagadnienia. Nie lubi też mądrzejszych od siebie i szybko się takich pozbywa, działając wręcz na szkodę firmy. Nie przyjmuje logicznych argumentów i nie da się przekonać w merytorycznej dyskusji. 3. Ciągle krytykuje. Szef, którego ciężko zadowolić to codzienność u wielu osób. Pomimo dużego zaangażowania podwładnego i wymiernych efektów pracy, zawsze jest niezadowolony i uważa, że można było zrobić to lepiej. Nigdy też nie chwali. Słowa „dobra robota” nie przechodzą mu przez gardło. Używa raczej „kija” niż „marchewki”. Powoduje to u pracowników strach i utratę szacunku do takiego przełożonego, a przecież uznanie w oczach szefa czy pochwała, potrafi doskonale zmotywować do dalszego działania. 4. Nie dotrzymuje obietnic. Jeśli szef nie dotrzymuje słowa danego jeszcze podczas rozmowy kwalifikacyjnej – wysokości wynagrodzenia, stanowiska, dodatkowych bonusów – już na początku traci zaufanie podwładnego. Taki pracodawca zazwyczaj nie dotrzyma też innych obietnic, np. premii za dodatkowe zadania. Pracownik traci motywację do dobrej, efektywnej pracy. 5. Unika odpowiedzialności. Projekty ciągną się w nieskończoność, a sprawy wymagające decyzji szefa wciąż czekają? Wiecznie zajęty szef, który decyzyjność trzyma tylko w swoim ręku, a mimo to nie podejmuje żadnych decyzji. Załatwienie najprostszej sprawy z przełożonym jest nie lada wyzwaniem. Firma stoi w miejscu, a projekty nie są realizowane na czas. 6. Wciąż zmienia zdanie. Szef tak często zmienia zdanie, że większość pracy podwładnych wyrzucana jest do kosza. Nigdy nie wiadomo o co do końca przełożonemu chodzi, czy za chwilę nie zmieni zdania lub przekaże zadanie innej osobie. Jest niekonsekwentny w działaniu. Często wytycza standardy działań, których potem sam nie przestrzega. 7. Kontroluje i podgląda. Śledzi każdy krok pracowników, montuje kamery, obserwuje działania na ekranach komputerów. Chce wiedzieć co i kiedy pracownicy robią i czy efektywnie pracują. Podejrzewa wszystkich o wszystko. Pracownicy zastanawiają się nad każdym wypowiedzianym słowem i analizują zachowania, np. czy nie za często piją kawę. 8. Doprowadza do niezdrowej rywalizacji. Intryguje, nastawia ludzi przeciw sobie, rozprowadza plotki. Takie działanie burzy ład w zespole i doprowadza do konfliktów w firmie. Przełożony kierujący zespołem powinien zdawać sobie sprawę z tego, jak ważną rolę odgrywa jego postawa względem pracowników w danej organizacji. Warto więc, aby każdy szef przyjrzał się swojemu zachowaniu. Zaskakujące jest jednak to, że badania pokazują, iż w wielu przypadkach szefowie, których pracownicy negatywnie ocenili pod wieloma względami, sami nie mają sobie nic do zarzucenia. Czy na pewno?
    Josep25

19.11.2019 08:23

Witam. Zastanawiam sie na zlozeniu CV do Eaton. Jak praca wyglada? Jest tylko 4 brygadowka?Mozna zarobic 3000 netto ?

19.11.2019 23:28

Praca różna,różne stanowiska. Lepsza i gorsza. Są 3 zmiany i są 4 brygady. 3000 zarobisz . Są nadgodziny. Polecam samemu się przekonać a nie słuchać kwiku na forum.
    Raptus

20.11.2019 00:51

Trzymaj się z daleka od tego zakładu,zrezygnowałem po 14 latach o 14 lat za późno.
    Kiero

19.11.2019 20:46

Witam i prośba do Pana Lubo zapraszamy Pana w kwartale letnim od 6 rano do 18 na linie 5/6 lub 3/4 chyba raczej nie przyjdzie bo będzie Chłodził cztery litery w biurze klimatyzowanym. Po drugie panie jak ktoś dojeżdża godzinę do roboty to w domu jest po 14h Zastanów się gościu co robisz!!!
    Ciekawski

08.11.2019 11:55

Czy wiadomo coś już o podwyżkach grupowych na przyszły rok?
    Inflacja

19.11.2019 12:10

Chodzą słuchy ,że ma byc 8% tak jak w tym roku było wiec bez szalenstwa.
    Ube

19.11.2019 19:53

Grupowe to już chyba tylko zwolnienia, upsss sorki po 29 osób miesięcznie
    Majol

19.11.2019 16:02

Do nowego dyrektorka chyba nie dociera ze nikt tu nie chce robić po 12 h !!! Bo ludzie mówią że od razu sie zwalniają. Dobrze ze rynek pracy sie tak rozwinął ze gdzie nie pojdziesz tam Cie przyjma A kasa ta sama i po 8h sie robi.

19.11.2019 18:56

To nie rynek pracy się rozwinął tylko ludzie uciekli na zachód za lepszą kase bo to co płacą w PL to za dużo żeby umrzeć a za mało żeby przeżyć.
    12h

19.11.2019 19:43

Pracujesz tylko 14 dni w miesiącu po 12h, sluchaj ze zrozumieniem!
    Fran

20.10.2019 21:27

Pracowałem w kilku miejscach ale tylko w tej firmie twój przełożony dysponuje twoim czasem... Tak dysponuje i zarządza kiedy możesz mieć wolne i co będziesz robił w weekend ewentualnie w twoj dzień wolny. Raz na 3 miesiące zdarz się wolny weekend w systemie 4 brygadowym to oczywiście akurat wtedy wiecznie byłeś niezbędny w nadgodzinach. Do tego dochodzi jeszcze prostactwo przelozonych chyba szkolonych jak być bucami. Najlepszy dzień w tym miejscu - ostatni.... Nie polecam... Takie jest moje zdanie... Mógłbym się rozpisywać jeszcze długo ale czy to coś zmieni...
    15lat

02.11.2019 08:10

Premia produkcyjna? Hahaha... Kpina.!
    Qwerty

19.11.2019 11:36

Tak premia produkcyjna 350zl. Może ze dwa razy była w ciągu ostatnich dwóch lat, tak to po 100 lub mniej a i nic też co trzy miechy.
    Elf

09.11.2019 15:59

Uzdrowienie w Eaton należy rozpocząć od zwolnienia 3/4 kierowników i brygadzistów. (usunięte przez administratora)Nastroje na produkcji są coraz gorsze. Winę ponoszą tylko, coraz bardziej aroganccy brygadziści którzy myślą że są nie do ruszenia . Kwestia czasu infolinia etyki będzie gorąca.
    Wiesiek

16.11.2019 11:04

Bo powinni co rok weryfikować brygadzistów. Co rok decydować czy zostaje na stanowisku czy wraca na linie. Wtedy by nauczyli się szanować ludzi.
    Ania

18.11.2019 13:59

Ja się boje odwetu. Zawsze coś na mnie znajdą. Żyję w ciagłym strachu i stresie . Nie wiem jak długo wytrzymam . Zgłoszenie problemu jest traktowane negatywnie,źle postrzegane.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eaton Automotive Systems?

Kontakt - Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.

Rudawka 83 43-382 Bielsko-Biała

KRS:0000208617

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Wrrr

15.11.2019 18:58

Teraz się zacznie lizanie sraczki ostatniemu ogniwu łańcucha,
    GoSC

13.11.2019 22:03

Pani rekrutująca na stanowiska kontroli jakości jest bardzo niesłowna. W październiku byłam na rozmowie o prace, pani rekrutująca obiecała, że będzie się ze mną kontaktować w najbliższym tygodniu, dziś jest 13 listopada i zero kontaktu, muszę widocznie sama zadzwonić najlepiej do jej przełożonego...
    Wyjadacz

14.11.2019 18:01

Nie jesteś pierwszego napewno nie ostatnia,jak to mówią obiecanego dużo się zmieści A oni to w szczególności potrafią! Piniadze też obiecaja i na tym się ich rola konczy:-))

06.11.2019 23:25

dlaczego kadrowa podając wysokość miesięcznego wynagrodzenia wlicza w to 16 nadgodzin?

08.11.2019 06:17

Bo w Eaton dysponuje twoim wolnym czasem więc zatrudniając się tam niejako zgadzasz się na to że jesteś dostępny zawsze, pamiętaj odmowy są niemiłe widziane nie zrobisz tu kariery.
    Ewa

13.11.2019 15:20

Bo w kadrach taka sama rotacja jak na produkcji. Uczą się jak 70% kadry.
    Realny

11.11.2019 11:23

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Niepodległości, dla wszystkich Polaków. Szczególnie dla Tych, którzy muszą dzisiaj pracować.
    John

11.11.2019 20:02

Pisałeś to z pracy o 11:23? No to masz luz w tej robocie skoro komórką można się bawić?
    Realny

11.11.2019 20:42

Kolego, ja już od ponad roku mam wolne w każde święto i każdy weekend, a pisałem to popijając kawę razem z żoną. A wiem, że niestety nie wszyscy tak mają, więc złożyłem Im szczególnie te życzenia. Wiem, co to znaczy iść do pracy w dzień świąteczny, kiedy cała rodzina zostaje w domu, a ty dymasz do .... Pozdrawiam.
    Martin

18.08.2019 16:37

Dlaczego na nowej hali pracownicy,w szczególności od (usunięte przez administratora) schodzą do szatni dużo wcześniej niż ma to miejsce na innych liniach.Przeciez to chyba ten sam zakład i zasady są wszędzie takie same, przynajmniej powinny
    krzysiek

08.11.2019 19:57

no widzisz, wszystko zależy od tego gdzie trafisz u mnie na dziale chodzą na "przerwę" o 13:00.
    Niewolnik

08.11.2019 08:42

Ludzie długi weekend tuż tuz!! A zapomniałem to nie tu:-))) jedyny plus tego zakładu to to że pracując w eaton nie ma kiedy wydać piniadzów bo jest nakaz pracy non stop!! Ciekawe czy na rozmowie nadal jest etycznie sciemnianie że nadgodziny dla chętnych?? :-)))
    Gość

07.11.2019 10:27

Rozmowa w Eaton była najgorszą na jakiej byłam, takiego sztywniactwa nie widziałam nigdzie dotąd. Kompletnie nieprzygotowani, kadrowa na wiele pytań nie umiała odpowiedzieć!!!, reszta z przepytujących bo inaczej o nich nie można powiedzieć, siedziała ze skwaszoną miną jakby za karę.
    Zainterespwany

11.10.2019 14:41

Szukacie, szukacie już 2 razy cv zanioslem i cisza.?
    Dlatego

02.11.2019 23:24

Tu pracują najlepsi. Byle kogo nie przyjmujemy.

01.11.2019 21:41

nie polecam pracy w tym zakładzie, atmosfera i wypłata nędzna
    Niezdecydowany

06.10.2019 12:14

Witam.Jak wyglada praca,jest ciezka,robicie na spokojnie czy gonitwa byle by jak najwiecej zrobic?Jak zarobki na poczatku i pozniej po ogarnieciu maszyn?Czy jest szansa popracowac dluzej i jakie czynniki szkodliwe?

07.10.2019 14:14

Trzeba samemu się przekonać jak jest. Wszystko zależy gdzie Cię przydzielą. Czynniki szkodliwe są wszędzie . Ale nie przesadzam z tym. Pierwsza umowa jest na 3 miesiące . Spróbuj i przekonaj się sam. Jeśli ktoś chce pracować i dostosować się do zarządzeń korporacji to pracuje.
    X

30.10.2019 17:47

Poczytaj sobie w necie o chromie sześviowartościowym to się dowiesz conieco o czynnikach szkodliwych. Chociaż gorsi od chromu są tutaj ludzie :P
    Dziwaki

25.10.2019 12:01

Hej (usunięte przez administratora) 3300 podstawy nie jedna dusza w bb chciała by zarabiać. A dla chcących są nadgodziny to wow . (usunięte przez administratora)

09.10.2019 12:03

09.10.2019 20:17

Tak. Po 33 miesiącach.
    Vc

11.10.2019 08:41

Tak
    Miśka

07.10.2019 12:58

A jak dokładnie wygląda system pracy eatonie? To są 3 zmiany,czy 4 brygady? A jeśli 4 brygady, to takie jak w Hutchinsonie ( po 12 h, 2 dni pracy, 2 wolne, 3 dni pracy i 3 wolne), czy może inaczej? Jaka jest atmosfera? Polecacie firmę?

07.10.2019 14:11

Są 3 zmiany i 4 brygady. Są różne działy. Atmosfera różna . 4 brygady to praca po 8h przez 4 dni. 1 dzień przerwy i znowu. Po nockach jest 2 dni wolnego. 7 dni w tygodniu. Najlepiej przyjść i przekonać się samemu . Zawsze można zrezygnować .
    Kasia

07.10.2019 14:17

Praca dla kobiet jest lekka.

04.10.2019 18:18

Nic się tu nie dzieje na tym forum... Dlaczego? Jest tak idealnie?

05.10.2019 14:02

Poczytaj jakie parole tu piszą...nikt nie chce się do ich poziomu zniżać.
    Robotnik

29.08.2019 00:01

Bardzo przepraszam (usunięte przez administratora) za wpis z 21.08.2019, dotyczący jego osoby. Wpis trafił na forum przez pomyłkę, a dotyczył innej firmy. Jeszcze raz bardzo przepraszam, zwłaszcza jeśli to wpłynęło na postrzeganie firmy. Wpis zgodnie z regulaminem Gowork, już został usunięty.
    Mariola

30.08.2019 14:56

Gdzie porzucają ? Podaj kilka przykładów.
    Matol

13.09.2019 18:21

Hej idioto polonisto z zywieckich hujowich. . ..wiec czytaj co napisałeś. WIARA odmienia się na wiare. I tak właśnie jesteście wykształceni ze nie umiecie pisać i czytać ze zrozumieniem polonista z burdlu.mama chociaż umiała kasę zarabiać.
    Wilku

07.09.2019 13:58

Na jakie zarobki mozna liczyc nowoprzyjety, bez nadgodzin i z nadgodzinami?A jak to wyglada pozniej?
    Stary pryk

07.09.2019 20:28

Płatne święta. To akurat masz tu zapewnione.
    Armagedon

09.09.2019 21:45

Myślę że nie warto. Taki socjal masz już praktycznie we wszystkich podobnych firmach. A co do świąt płatnych, tak będziesz miał zapłacone ale będziesz, dymał w te święta, w które inni mają wolne np. 1 i 3 maj, 11 listopada, tzw. Boże ciało itp.. I zapomnij o długich weekendach gdy znajomi mają imprezkę a ty idziesz do pracy za podobne pieniadze. I nie ma że nie przyjdziesz, a zapłacą Ci tylko 100 % czyli śmieszne pieniądze. W niektórych firmach płacą 200%. Wiem co piszę bo sporo lat przepracowałem w tej firmie. Za dużo lat.
    SPECGROUP

09.09.2019 09:29

Kolejny zakład przekształcają się w (usunięte przez administratora). Zapierd.. aj nie odmawiaj nie odzywaj się.
    STARY WYJADACZ

22.08.2019 11:37

Panowie, drogie Panie A jak Pni z laboratorium ? urodziła już? a i jak sie potoczyła sprawa dyr ? stry wyjadacz
    Ty

24.08.2019 07:03

Tu jest forum o zakładzie pracy a nie prywatnych sprawach pracowników. G...o Cię obchodzi życie innych.
    Zielony

01.09.2019 04:54

Archiwum jeszcze nie czynne
    Jola

31.08.2019 23:36

Witam, wszystkich serdecznie. Chciałam zdementować opinie o tym , że mnie zwolniono z firmy Eaton. Poprostu , zwolniłam się sama, można powiedzieć , że tym samym uchroniłam przed zwolnieniem pewną osobę , nie wiem kogo . Przez te kilkanaście lat zdobyłam w firmie doświadczenie,które jest dla mnie bardzo ważne. Teraz będę wykonywać zupełnie coś innego, pracuję na siebie i jestem szczęśliwa. Pozdrawiam Jola.
    Cezary

23.08.2019 16:37

Zawsze można zmienić firmę bo tu trzeba pracować ale warto bo firma jest ok!

23.08.2019 20:24

Oczywiście że można zmienić, nawet trzeba. Aż mi się wraca jak pomyślę z kim ja tam miałem do czynienia...
    nowy

27.08.2019 08:21

ok. ? ciekawe z której strony !!!

Zostaw merytoryczną opinię o Eaton Automotive Systems Sp. z o.o.