Cooper Standard Polska

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Częstochowa - Sfc-Solutions Piotrków Sp. z o.o.
Dzierżoniów - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.
Myślenice - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Opinie o Cooper Standard Polska Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.!

Milo

08.11.2019 11:58

Czy wiadomo coś już o podwyżkach grupowych na przyszły rok?
    Misiek

10.11.2019 23:46

To dostaniesz gratis a jak chcesz razy dwa albo trzy to już trzeba się postarac....

11.11.2019 15:34

no ale faceci też czy tylko kobiety? xd

17.10.2019 13:42

Misiek

22.10.2019 09:11

On ma od tego swojch ludzi.... Wiem że ma dłuższe. .. Są jeszcze działy na których przerwa jest krótsza niż 30 min.?
    mmm.

07.11.2019 19:46

G-.9 Daje Ci to coś?
    harahel

20.10.2019 21:09

Witam, jaki zarobek na magazynier w 4brygadowce na poczatek? interesuje mnie jaka stawke daja na poczatek? prosze o odpowiedz
    Oburzony

18.09.2019 13:44

Czy ktoś wie dlaczego są zwolnienia bo zwolnili mojego ulubionego lidera? Co się dzieje w tym zakladzie?
    Smutna

14.10.2019 20:48

Niskie notowania.

04.10.2019 11:20

Atmosfera jest chwilowo dobra bo się boją że się wszyscy pozwalają . Proszą nawet ludzi na produkcji żeby byli mili dla nowych .

07.10.2019 23:02

Dla nowych atmosfera jest miła ale starych maja w powazaniu bo myślą że są przywiązani na stałe
    Zszokowany coopernik

30.09.2019 19:54

Z cooperka juz nawet inzyniery się zwalniajom. Nikt juz nie chce robic za psie piniondze!!
    A

03.10.2019 08:42

Raczej chodzi o atmosfere jaka panuje w firmie a nie o pieniądze...

03.10.2019 18:44

Atmosfera jest dobra. Szanują nasza ciężka pracę. Przecież doświadczony operator to dla nich skarb. Operator nożyczek też xd.
    Zainteresowana

20.09.2019 15:20

Mam pytanie,na czym polega praca w tej firmie? Ile może zarobić kobieta na początek? Czy jest to ciężka praca?

25.09.2019 12:59

2200 3zmiany , 2500 4bryg raz w roku wczasy pod grusza na swieta jakas tam kasa na bilety to dla przyjętych przez firme prze agencje nie wiem ale chyba tylko 3\4 tego co przez firme na swieta , przyjdź na rozmowe popracuj i zdecyduj czy ci siada zawsze możesz się zwolnic , jeden lubi to drugi lubi tamto .

25.09.2019 13:01

Tylko z tego co mi wiadomo kobiet nie chcą zatrudniać teraz choć mogę się mylic , pozdrawiam załoge CSA BB
    Gacek

27.08.2019 18:58

Witam ile zarobie na początek ?

14.09.2019 23:01

2600 netto

25.09.2019 12:45

3000 ale brutto , netto nie wychodzisz z 2200 no chyba z dodatkiem za niby cztero-brygadówke to około 2500 zł to po nowej stawce dla nowych , ci co się przyjęli wcześniej maja mniej ponoć mają to wyrównać , robota spoko choć niemal na każdym kroku można spotkać się z absurdem goniącym absurd . Jeśli masz umowę przez firme to jest kasa na swieta wczasy pod grusza i karta z kasa na bilety do kina, przez agencje chyba tylko na swieta daja 3\4 tego co zatrudnionym przez firme nie jestem pewna , najlepiej przyjść przemeczyc 8 godzin bez wyprowania sobie flaków i do domu nie ma sensu się spinac i pokazywać i tak nikt tego nie doceni nooo chyba żeby ktoś.... mogł wykorzystać to na swoja korzyść , tu awans jest zarezerwowany dla kolesiostwa zresztą chyba jak wszędzie nic nowego albo z przypadku jak już nie maja kogo ale to tylko na chwile.
    Monia

22.09.2019 13:27

Witam wszystkich ja pracuje Cooper Standard w czechach i jest (usunięte przez administratora) Bystřice nad Perňstejnem ,ludzie mili praca oczywiście też pracuje już 5 lat .pozdrawiam wszystkich pracujących firmie Cooper stadard
    Chętny

15.09.2019 00:13

Czy warto iść na rozmowie w tej firmie? Prosze o pomoc
    Mm

15.09.2019 09:26

Nie jest tak źle choć oczywiście takiej opinii tu nie znajdziesz. Jest tu specyficzny klimat pracy ciepło i ten zapach. Fakt na początku szału kasy nie ma no ale cóż nigdzie na dzień dobry kokosow nie ma. Tu zazwyczaj wypowiadają się tacy co to chcieli by zarobić górę kasy ale nie narobić się wcale. Trzeba robić swoje i się przy tym nieco starać. Robota trudna nie jest tylko monnotona czasami

28.08.2019 17:14

GACEK na początek w naszej kochanej firmie dostaniesz zawrotną sumę 2400 brutto . Konkurencja oferuję o wiele lepsze zarobki więc dobrze się zastanów czy chcesz pchać się w to gównie .

03.09.2019 20:10

Tak warunki są ciężkie...temperatura....ciężko wytrzymać przy upałach A kasa marna. Proponuję się dobrze zastanowić
    TL

07.09.2019 09:21

Dla osób o nicku Mają i Stary- Jak tak bardzo krytykujecie ten zakład i to miejsce pracy to Po co nadal tu pracujecie.....nie rozumiem....jeśli się nie podoba to wypad...A nie odstraszajcie innych...dla mnie ten zakład jest całkiem ok....
    Babi

28.05.2019 15:35

Ludziska jak po negocjacjach?
    Koko

30.06.2019 09:32

Tylko dlaczego związki zgodziły się na podwyżki dla osób pracujących min 7 lat? Ludzie są oburzeni.Już w tamtym roku obiecano ze taki podział na długość zatrudnienia będzie jednorazowy.Dlaczego stosowane są takie progi, przecież po tylu latach, umiejętności i doświadczenie nie różni się od starszych pracowników. Wiele osób po tym fakcie wpisało się z Solidarności, poczuli się (usunięte przez administratora) . Nie dziwi to bo o nich nie zawalczono, tylko o juz coraz wazejszą grupę osób.Wiec nie pisz ze jest wspaniałe bo podwyżki nie dostał cały zakład

01.07.2019 16:56

Co da wypisanie się z Solidarnośći skoro wśród pracowników nie ma lojaności i każdy patrzy tylko na czubek swojego nosa. Ludzie są oburzeni ale nic nie robią. Na palarni możesz sobie opowiadać. Jest +35 stopni na hali a ludzie pracują jak mrówki , a żale przelewają na palarni czy na stołówce. za Rok będzie trzeba mieć min 8 lat i dalej nic nie zrobisz. Związki nie decydują o polityce firmy tylko sama kadra zarządzająca. Takie moje zdanie.
    Ahaa

21.05.2019 08:32

Witam. Chciałem zapytać o maila do zgłaszania nieprawidłowości związanych z sytuacją na zakładzie. Ten mail zaufania czy jakoś tak. Może mi ktoś podać pełen adres?

21.05.2019 16:21

chodzi o molestowanie?
    Ahaa

22.05.2019 16:25

@anonim tylko i wyłącznie... ????

Oferty pracy - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Elektromechanik

Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

grzegorz

06.04.2019 17:11

Co myślicie o PPE. Podwyżka 3,5 % tylko że dostajecie ją dopierą po 60 roku życia. Sam nie wiem co o tym myśleć. Ludzie którzy będą głosować na PIS albo PO niech gniją w piekle.
    zajebiaszczy1

06.05.2019 18:29

H.. J z PPE co z podwyżka i wie ktoś coś bo w takim (usunięte przez administratora) Wszystko Się Może Zdarzyć jak śpiewa Anita Lipnicka
    Adios CSA

25.03.2019 11:44

Praca jak praca , ale za najniższą krajowa to lepiej unikać tutaj wyzysk przybiera całkiem nowy poziom nie mówiąc już o traktowaniu zwykłego pracownika tak zwykłego .. bo ci niezwykli to (usunięte przez administratora) sama w sobie nawet się z tym nie kryją jak obsadzają swoimi kompanami ze wsi stanowiska pracy przesuwając delikwenta na najgorszą robotę żeby sam się zwolnił atmosfera .. bez atmosfery czekając jak wystrzelą w powietrze nie liczcie w tej firmie na aplikacje a już na pewno to nie przyszłość dobra jedynie dla młodego co chce dorobić na wakacje i prysnąć a i tak musi się liczyć z pogarda i pracą na hiper obrotach ludzie robili po 3 lata przez agencje brakowało ludzi dostali na zatrzymanie umowę przez zakład na rok i do pola . Pracowałem w kilku korporacjach więc mam porównanie były większe mniejsze świństwa wszystko zależy od czasy przyjęcia się tak szczęście obywatele jak nie jesteś w mafi licz tylko na nie albo na wchodzenie w 4 litery a w 75% to ciebie ten teges i tak … Obiecują złote góry .. nie słuchajcie co gadaja sa w 100% nie słowni i zakłamani nie wierzcie w ani jedno słowo .A ci co maja umowy na czas nieokreślony to szukała bym już nowej pracy bo i tak zapewne prędzej czy póżniej do pola bo na umowę na stałe nie ma co liczyć no chyba że sami wiecie.

25.03.2019 13:46

umowa na czas nieokreślony to własnie umowa na stałe. Oczywiście domyślam się o czym myślisz i masz rację. Ja lubię tam pracować i obserować tą patologię ,szczególnie jak są jakieś audyty zewnetrznę. Szkoda ze ktoś nie napisze ksiązki o tym jak źle zarzadzać firmą. Jeden wielki nepotyzm i brak organizacji. Maszyny tez w coraz gorszym stanie. Ale spokojnie wprowadzaja szkolenia jakieś nowe podobno super ekstra ,która mają zmienić WSZYSTKO ,czyli jak zawsze NIC. Pozdrawiam Cooperową szlachtę ,która nie pracuje.
    Wiedzma

04.03.2019 01:02

Jak można zwolnic osobe przebywająca na L4i powiedzieć jej wina jakim hukiem trzeba być ja tego nie opuszczę zrobię bydło tym co zwolnili mi chłopaka (usunięte przez administratora)A tych z solidarności też (usunięte przez administratora) zamiast pracownikow bronić to oni Jeszcze i am kłody odkładają wstyd
    Ciekawy

05.03.2019 07:50

Bo musieli by mu wypłacić jubileuszowe a z czego jak roboty niema.
    wiedzma

07.03.2019 11:04

ze za długo był na L4 i ze przekroczył iles dni
    Wiedzma

05.03.2019 10:48

Co mi Adminów używasz opinię i tak pójdzie to do gazety niech wiedzą jaka jest ta firma (usunięte przez administratora)

05.02.2019 12:08

Ciekawe co uda się załatwić naszym związkom podczas tegorocznych negocjacji płacowych
    Nikodem

04.03.2019 17:02

Widzisz jak dają przecież oni do niczego się nie nadają tylko patrzą na siebie w lusteru gróby i chudy bawili się w piaskownicy ha ha ha....
    Ciekawy

05.03.2019 07:47

A ja słyszałem ze 5 zł. tylko płatne w ratach do 2025 bo ADP tego nie przeskoczy.

16.01.2019 06:48

Zgadzam się ze tu można pisać wszystko. Narzekacie na związki, na liderów i koordynatorów bo jesteście anonimowi. Wszyscy są be tylko wy jesteście zajebiści a tak na dobrą sprawę to gęby nie potraficie otworzyć,lepiej pisać bzdety w internecie bo wam nic nie grozi. Piszecie że kierownictwo nie ma szkół, to ja się pytam po jakich szkołach wy jesteście jak ortografia i poziom waszych wypowiedzi kłuje w oczy. Prostactwo nic więcej.

20.01.2019 18:16

Na co dzień jestem romatykiem. I proszę nie nazywaj mnie prostakiem bo bedzie mi bardzo przykro.

20.01.2019 18:28

Tak po. za tym to wypiłem dziś bardzo duzo piwa i jedtem zmeczony i spsc ide pozdraeism

13.01.2019 20:30

Rzeczywiście, kompetencja naszego kierownictwa jest na zerowym poziomie ale praca ogólnie nie jest zła, znam ludzi co mają gorzej,a pracować trzeba.
    beast

18.01.2019 00:34

Jakież to infantylne żeby na każdym kroku krytykować każdy ruch i zachowanie kadry kierowniczej. Jestem ciekaw czy sobie nie macie nic do zarzucenia i wasza praca jest w 100 % tak przyzwoita żeby móc oceniać i oczerniać innych.
    Solus contra omnes

18.01.2019 16:55

Z ciekawości zapytam tylko, co masz na myśli pisząc, że się starasz i czego oczekujesz wzamian od przełożonych?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cooper Standard Polska?

15.01.2019 18:53

"BielSczanin" -jak Cię już wylali to nie oczerniaj zakładu który chciał Ci (usunięte przez administratora) uratować . Jeszcze nikt nie wyleciał z tego zakładu bez powodu . Niektórzy myślą że przychodząc do pracy robią łaskę zakładowi . Teraz jak już jesteś WOLNY to możesz razem z kolegami ze wschodu iść palić te śmieci pod mostem ...
    Bielsczanin

15.01.2019 22:11

Wiem juz teraz dlaczego ten (usunięte przez administratora) dalej jescze istnieje bo jak sie poobstawiali takimi (usunięte przez administratora)jak ty. Tak poza tym to jest wiele ciekawszych prac w okolicy. Zycze ci powodzenia w naciaganiu gumy na instrument a po drugie jak nie wiesz o co chodzi to sie (usunięte przez administratora) nie wpierdalaj miedzy wodke a zakaske

15.01.2019 20:38

Też tak sądzę, przecież dyscyplinarki nie dostaje się za byle co. Chociaż z drugiej strony tutaj można pisać wszystko, wymyśleć sobie Nick i wypisywać głupoty bo i tak jest się anonimowym.

15.01.2019 18:33

Po zakładzie krąży plotka że SOLIDARNOŚĆ nie będzie walczyła o podwyżki w tym roku. A tu proszę początek roku a nasi PANOWIE już wywalczyli 150% podwyżki za pakiet PZU komfort . BRAWO PANOWIE . Miejsce na produkcji czeka na WAS .
    Maja

13.01.2019 17:41

Czy nasze drogie Związki , wrzucając info na Facebooku o nowo powstającym. Hatchinsonie, chcą dać nam do zrozumienia, iż nie zamierzają starać się o tegoroczne podwyzszki? Bo przekaz mówi sam za siebie...

13.01.2019 18:10

Jestesmy za drodzy.
    Maja

13.01.2019 19:19

Tani czy drodzy..Mamy jednak projekty,klientów, wiec firma zarabia. To co piszesz, że jesteśmy zadrodzy, jest ostatnio ulubionym mottem naszych związków. A może problem leży w zarządzaniu, a nie cenie..
    Taktoja

07.01.2019 15:18

Mógłby ktoś podzielić się opinią o aktualnuch zarobkach i o panującej atmosferze w zakładzie? Warto się przyjąć?
    Pikantny pomidor

13.01.2019 12:22

Masz racje kierownikami sa osoby ktore nawet nie umieją posługiwać sie smartfonem a o znajomosci jezykow obcych nie wspomnę no chyba ze mówimy o łacinie podworkowej

13.01.2019 13:40

2000 brutto. To chyba inna firma inny kraj. Jacy Ukraińcy jakie śmieci ?
    Casanova

15.12.2018 15:42

Ładne dziewczyny ? Ty chyba nie widziałeś nigdy pieknej kobiety same pasztety i nic wiecej ( chyba ze ktos cale zycie bil konia przy wamperach z kiosku ruchu) tak ja domniemywam robisz ty impreza slaba tylko sraczki dostalem i nic wiecej

15.12.2018 16:24

Duzo młodych nie poszlo. Impreza zakładowa wiadomo wiocha i obgadywanie ludzi.
    On

13.01.2019 08:32

Ciekawy jestem jaki Tu pasztet jesteś?

Kontakt - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Jaja

27.12.2018 12:16

A którzy liderzy na finishingu są spoko, a którzy nie ?

03.01.2019 16:17

Tam nie ma ludzi spoko nie spoko. Sama elita, fachowcy.
    Maria konopnicka

28.12.2018 11:33

Proszę nie zwalnianiajcie mnie!! Ja bez mojego coooperka uschne jak majestatyczny kwiat na pustyni cooper moim jedynym swiatem jest opoka oazą spokoju błagam do waszycych sumiem ulitujcie sie na de mną. Nigdzie noe nie bedzie mi lepiej jak u was
    Taki sobie jeden z produkcji

17.12.2018 11:11

Impreza jak impreza źle nie było ale jakiś fajerwerków również. Dużo ludzi nie poszło i to tylko i wyłącznie przez atmosfera jaką góra wprowadza wśród ludzi. Jeszcze ze 2 3 lata temu chętnych było by sporo więcej. Bo i robiło się przyjemniej. Teraz każdy na każdego już patrzyć nie może, a już w szczegolnosci na tych z góry.
    :):):)

16.12.2018 18:47

Wigilia firmowa fajna ... mozna bylo pohulac na parkiecie, wypic kilka glebszych ze znajomymi i przede wszystkim wyluzowac. Nawet jeżeli noc zakończyła się zgonem to nie ma co sie przejmowac reset czasami sie przydaje:) oby do nastepnego roku :)
    Koko

16.12.2018 19:30

Tez tak uważam. Narzekają ci, co zawsze i wszędzie jęczą.
    Zbigniew

16.12.2018 19:05

Cześć słuchajcie czytam te opinie. Az wlos mi sie jezy na glowie naprawde jest tak zle na firmie bo planuje sie tam przyjac i slyszalem dobre opinie a teraz mam nieszane uczucia powiedcie mi cos wiecej

15.12.2018 11:18

Jak tam po imprezce wigilijnej,ładne dziewczyny w cooperze pracują to się poszalało????

14.12.2018 14:16

Oj Gienio,Gienio,rzeczywiście musi być to wielka miłość skoro po dziesięciu latach,mając zardzewiałe tico i nie mogąc pozwolić sobie na nic lepszego,nadal w cooperku pracujesz,a może kolega załatwi Ci robotę u siebie,po roku merca sobie kupisz (po roku)he he

13.12.2018 19:32

Ludzie co z Wami,piszecie że mało zarabiacie,że robota syfiasta.Mówicie że w innych zakładach jest o niebo lepiej,że lepiej płacą,stąd moje pytanie-co Wy tam k....jeszcze robicie skoro gdzie indziej jest o niebo leiej.Prawda jest taka że w główkach się poprzewracało i ciągle macie mało ,"on"-zgadzam się w 100%,jak się nie podoba to do biedry na kasę zapraszam,tam się napewno spałnicie się zawodowo????
    Eugieniusz

14.12.2018 11:54

Oj ludzie co ja mam juz z wami praca jet super zarobki idealne jedne z lepszych na podbeskidziu 4 brygady ok ja robie tam 10 lat i nie narzekam co prawda dalej jezdze zardzewialym tico a muj sąsiad ( synek 21 lat ) po roku pracy w innym podobnym zakladzie kupil sobie terenowego merca za 100 tys ( po roku pracy ) otrzywiscie mi to nie przeskadza i nie zazdroszczę bo kocham mojego cooperka. Pozdrawiam Gienek
    Paul walker

11.12.2018 12:13

Praca dla najbardziej zdesperowanych brod smrod niekompetencja na swiatowym poziomie. Z daleka zero gwiazdek
    Michalina

13.12.2018 15:35

Zgadzam sie z toba paul. nedzne zarobki i jescze te 4 brygady to chyba zeby robic na premie dla biurowych rozumiem iscw sobote czy niedziele zeby sobie dorobic (wtedy ma sie druga wyplate )a nie ze trzeba przeciez kazdy z nas ma rodzine i chce w niedziele byc z nią anie (usunięte przez administratora) na nierobow z biura. Nawet panie sklepowe wywalczyly wolne niedziele czemu my mielibysmy tego nie zrobic nie marudzic tylko dzialac
    on

13.12.2018 18:07

A może nie każdy chce pracować w wolne dni "na drugą wypłate?" To zapraszamy Panią Michaline na kase do biedronki czy tesco. Nędzne zarobki no ale gdzie są lepsze???
    Bolo

13.12.2018 10:20

Ło matko! Łortografia!!!
    Link

22.11.2018 17:50

A to nie wszyscy mają w klimacie?
    Foka

25.11.2018 19:29

No tak nie dla psa kiełbasa...

02.12.2018 07:38

Chcesz wymagać, to zacznij od siebie.Po ..... Wiadomo.... w Twoim komentarzu ,, stawia się przecinek.Pomyśl najpierw,zanim coś napiszesz, obrażając ludzi. Na produkcji pracuje wiele osób lepiej wykształconych niż w biurach,nie wspomnę już o językach obcych..

16.11.2018 16:42

Wybieracie się na imprezkę wigilijną,w zeszłym roku buło super.
    mati2612

22.11.2018 07:22

a to temu Toi Toi na polu
    Aa.

21.11.2018 16:45

Kupie palety plastikowe 120/80. Tel. 696 072 555
    Luka

18.11.2018 18:26

Tylko w klimacie co tak słabo?

Zostaw merytoryczną opinię o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.