Cooper Standard Polska

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Częstochowa - Sfc-Solutions Piotrków Sp. z o.o.
Dzierżoniów - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.
Myślenice - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Opinie o Cooper Standard Polska Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.!

07.05.2026 13:32

Witam Pracuje w tej firmie wiele lat i widzę jakie obecnie jest podejście do nowych pracowników. Na szkoleniu wszystko pięknie ładnie, szkolenie nie uczy podstaw obsługi maszyn, uczy tylko żeby jak najszybciej wyrabiać normy. Nic poza tym. Do tego podwójne standardy brygadzisty. Starzy pracownicy mogą "wszystko "a nowy ma się dostosować. Podejście brygadzisty na odcinku G.. do nowo przyjętych pracowników woła o pomstę do nieba. Dawno nie widziałem takiego podejścia, zastraszanie, nowy pracownik jak już podpisze papierek o zakończeniu szkolenia zostaje sam z sobą, brygadzista ma go już gdzieś, skoro zdjął żółta koszulkę i podpisał papierek.

18.05.2026 12:16

Tam nie ma brygadzistów. Ludzie z przypadku i po znajomosciach. Podwojne standardy sa tez na innych plaszczyznach. Niedługo zaczna sie upaly i nie bede spacjalnie informowac o dodatkowych przerwach bo po co ?? ale beda przypominac jaka jest norma. Chodzi zeby sie zaczepic na dobrym stanowisku i trzymac sie rekami i nogami.

Niesmak

24.06.2026 22:58

Ile można kogoś uczyć start \stop ? Dasz sobie na głowę wejść to później właśnie taki stary pracownik jak Ty będzie mówił patrz jak o nowych dbają a o starych zapomnieli...a co do ,,brygadzistów'' to fakt srają dalej niz widzą, góra ruszy pionkiem i pionek się porusza

22.05.2026 09:15

Kto pamięta Piotr Gąska łapka w górę to był gość. Drugiego takiego tam nie było.

Bubu

28.05.2026 12:41

Yogi nie pisz po pijaku 🤣

29.05.2026 17:28

on codziennie jest pijany
    Nowy pracownik

06.03.2026 23:35

Bardzo to jest przykre , administrator kasuje prawdę o tej firmie ich pracownikach i liderach . Wystawiłam wpis o gnieździe G3 gdzie pracowałam pod nadzorem lidera M a szkolące Panie B i K doprowadziły wraz z Panią M do tego , że się zwolniłam z pracy . Poniżanie i obgadywanie na tej zmianie to norma brak szacunku do drugiego człowieka też . Odradzam pracy w tej firmie !!!! Omijajcie szerokim łukiem tą firmę.
    Nowy pracownik

06.03.2026 04:57

Pracowałam w tej firmie krótki czas ale mam złe doświadczenia jako nowa osoba w tej firmie . Trafiłam po szkoleniach na gniazdo G3 ,jak to nowa osoba byliśmy przerzucani zmianami . Na początku trafiłam do(usunięte przez administratora)praca z ludźmi na tej zmianie była spokojna , ludzie mili i cierpliwi co do szkoleń nowych osób. Po pewnym czasie trafiłam na zmianę do(usunięte przez administratora) i się zaczęło .(usunięte przez administratora)
    #OpiekunMedyczny
    Mariusz

04.03.2026 09:03

Mimo że sama natura obowiązków wydawała się całkiem dobra, praca ta okazała się ogromnym rozczarowaniem ze względu na rażąco niskie wynagrodzenie oraz chaos organizacyjny. Już na samym początku pojawił się problem z rzetelnością przekazu, ponieważ szkolenie teoretyczne kompletnie mijało się z praktyką, którą zastałeś na stanowisku. Największym oparciem w tej codzienności byli Twoi współpracownicy, z którymi tworzyłeś zgrany zespół, jednak pozytywne relacje między pracownikami nie były w stanie zrównoważyć toksycznych zachowań ze strony kadry zarządzającej. Brak wsparcia dla nowych osób oraz wszechobecny mobbing sprawiały, że mimo sympatii do ludzi, z którymi bezpośrednio pracowałeś, środowisko stawało się nie do zniesienia.

22.02.2026 18:12

Firma nie jest zła Mozna sie doczepić jedynie do szkoleń i stanowisk Najlepsze stanowiska zajęte są przez "swoich' oni nawet nie chca szkolić nikogo zeby stanowiska nie stracic brygadzisci udaja ze nie widzą zarobki sa jakie sa ale dalej nadgodziny sa reglamentowane wiadomo swoj i rodzina dostanie nadgodziny na latwym stanowisku i mu sie opłaca romanse miedzy przelozonym a pracowinikiem to tez tam normalne
    Ewcia

24.02.2026 14:30

Zawsze tak było że ludzie narzekają a i tak zostają. Ja też ciągle słyszę od koleżanek że takie zmęczone a cały czas dwunastki napierniczają...jak tylko mają wolne w grafiku to oczywiście w pracy.... I gdzie tu jest logika... Już nie wspomnę o szczerości i kolezenstwie...to już chyba dawno zanikło....
    Były

25.02.2026 15:49

To bardzo proste. Ludzie zostają niewolnikami poniekąd na własne życzenie. Kredyty na auta, mieszkania, domy można byłoby uniknąć lub mocno ograniczyć ale zamiast jeździć furami po kilkadziesiąt tysięcy ciężko przesiąść się do Fiata. Jak się już buduje dom to oczywiście wykończenie musi być full lux. To nic, że są niewolnikami pogarszających się warunków płacowych/pracowniczych- ważne, że ma się rozpadającą furę i śpi w nie swojej chacie (czyt. Własność banku).

06.02.2026 12:32

Niestety, to kolejny (usunięte przez administratora) Myślałem że choć tutaj będzie jakoś normalnie . Ale niestety, normy wywalone w górę ( przez samych ludzi ). Nauka nauka ale gdy słyszę że trochę mało na raporcie to już ręce opadają . To albo mamy się tutaj czegoś nauczyć albo robić byle.sztuki były ! Pracuje z ludźmi którzy robią tutaj lata - co chwilę słyszę narzekanie praktycznie na wszystko ! Więc po co tu nadal robią ?
    Ludzik

14.02.2026 19:44

Kiedyś to były czasy. Jeszcze 10 lat temu, jak ktoś za szybko się bogacił, to potrafili z USA przylecieć i w 15 minut spakować delikwenta.

21.02.2026 15:31

Jakie kwestie ? Spytajcie ludzi którzy sami sobie normy podnoszą a wiecznie narzekają na " wybryki z góry" . Pomiatanie nowym pracownikiem to tam chyba normalne, zdecydowanie nie polecam tej firmy! Po pięciu dniach usłyszeć od lidera że nie masz wyników - to chyba ich cholerne zadanie , a nie nowego pracownika co ledwo łapie o co chodzi...
    Say10

21.02.2026 01:09

Najlepsze jest to ,że Ci co narzekają na zaklad rok w rok,nie zwalniają się tylko rodziny wciągają do zakładu. Mija rok za rokiem a pracownicy obojga płci z malowniczych rejonów mijają po drodze inne zaklady i dalej dojeżdżają płacąc za paliwo do tego " obozu pracy".
    #KoordynatorZespolu
    Technicy Magicy

13.02.2026 23:40

Zapominamy o naszych wspaniałych inżynierach i technikach niedaj Boże ich szefie. Dział techniczny to porażka. Technicy ręce w kieszeni jak przychodzą do awarii. Mało który ogarnia awarię bez focha. I tylko wymachują rękami.... a jak awaria trafi sie kołko 13stej to zaponij, czekaj na następną zmianę. Ciągle powtarzające sie awarie... I teksty że od początku było zepsute... to kto to odbierał..... tak zapytam? Inżynierowie nasi to też bohaterowie jak siedzą w biurze. Ich kompetencję wychodzą przy uruchomieniu nowych projektów. Więc może trzeba szerzej popatrzeć. A co do lini to zobacz kto w szatni jest przebrany i równo punkt odbijają kartę.
    Adele

15.02.2026 20:36

Wy to będziecie oczy przecierali ze zdumienia jak zobaczycie nowe standardy.

01.02.2026 01:20

Co tam słychać?Blisko końca czy jeszcze się dzieje?

02.01.2026 12:54

Hej, u nas w Enersys są zwolnienia. Są jakieś przyjęcia u was na jakie zarobki mogę liczyć na produkcji ?
    Dobrze poinformowana

24.11.2025 21:17

Wszystko zalezy do kogo trafisz i na jakie stanowisko, juniorzy i niskie poziomy maja jak wszędzie, słaba kasa i dużo pracy. Seniorskie managerskie stanowisk to 20-25k brutto pensja z służbowym samochodem. Automotiv ledwie idzie w EU nie spodziewajcie sie ze bedzie lepiej

05.08.2025 11:00

Witam. Chciałabym die zatrudnić w tej firmie.Na czym polega praca kobiet?Jakie zarobki?

28.05.2025 20:39

Pozdro dla tych którzy jeszcze tam są plus 20 i zgadna kto to piszę. Jak to mówią (usunięte przez administratora) górę.

24.06.2025 20:26

Brawo Ty. Sorki ze tak późno bo rzadko tu jestem. A za zwyczaj z nudow
    ReviewModeratorIcon

30.04.2025 10:17

Mam nadzieję że zagląda tutaj ktoś z wiedzą na temat zarobków na stanowisku Księgowy w Dziale Local Compliance :) szukają ale akurat o kasie nic nie napisali, nawet widełek nie podali. Zastanawiam się czy jest w ogóle sens aplikować czy może lepiej startować gdzieś indziej
    Ktoś

08.05.2025 09:35

Jeżeli to praca w biurze przy Sferze ,to zarobki są bardzo słabe ,trochę ponad najniższej krajowej ,praca głównie zdalna -jedyny plus.Poza tym słabe szanse na podwyższki plac ,jeśli już to marne grosze .Szukałabym dalej ,jeśli chcesz zarobić .
    Pracownica

04.06.2025 20:55

Jestem z firmy zewnetrznej.Nie polecam współpracy z niejaką Panią Katarzyną ze sfery.Obiecuje robotę zwodzi ludzi.Wszystko zawaliło się gdy zaczęła się pandemia.Osoba nie słowna i nie kompetentną.
    Frame

18.06.2025 12:21

Czy tam idzie w Cooper Standard po szkole przerobić fizyczne stale 20 lat zamiast 1 lub 2 lat, gdy będą zamówienia przez 20 lat i mnie nie zwolnią?
    Pracownik prod

01.06.2025 11:43

Hej, czy firma wypłaca nagrodę jubileuszową za 15lat pracy ?

03.06.2025 19:23

Tak , Normalnie na konto do wypłaty.
    Pracownik prod

03.06.2025 20:58

Dziękuję za odpowiedź. Słyszałem, że ponoć związki zniosły właśnie tą wypłatę na rzecz podwyżek (kilka lat temu) stąd nie byłem pewny. Może właśnie ktoś potwierdzić wypłatę tej nagrody jubileuszowej w ostatnim czasie ?
    Adamg

13.05.2025 09:16

Firma nierzetelna w trakcie szkolenie potrafią nie przedłużyć umowy o pracę ta firma to kpina jakaś

30.04.2025 06:30

Witam . Jak wygląda u was temat transportu ( wózki widłowe itp. ) ?

17.03.2025 11:49

Drodzy, czy Wy również nie jesteście zadowoleni z postawy p.Michała Gie pożal się Boże przewodniczącego naszych związków oraz delegatów, których sami wybieraliśmy a o niczym nie wiedzą, tylko proszą aby niezadawać im pytań o tegoroczne negocjacje płacowe. Już odbyło się kilka spotkań z dyrekcją, załoga nic nie wie o ich przebiegu a nawet o tym czego chcemy?!

21.03.2025 09:04

Może lepiej ,że zostanie to załatwione bez zbędnych emocji???? Wołałbym wiedzieć na jakim etapie są negocjacje ale i tak nie mamy wpływu na końcowy efekt- powiedzmy sobie szczerze. Głosować możecie tylko nogami.
    Kot

05.04.2025 20:00

Jeśli związek jest mocny i nie na pasku dyrekcji to właśnie mamy wpływ wszyscy, o to chodzi w związkach, jeśli jest słaby i woli wszystko załatwić w ciszy gabinetu na kolanach to przewodniczący nie ma problemów a my nie mamy godnych podwyżek ...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cooper Standard Polska?

23.03.2025 11:12

1.30 zł podwyżka do godziny :(. Dlatego potrzeba bylo ciszy i tajemnicy podczas negocjacji ? Brak słów,bez komentarza .

23.03.2025 15:57

mało? sytuacja na rynku pracy jest coraz gorsza. Najgorzej ze w sklepach ceny dalej idą do gory ale to nie wina coopera
    Świstak

14.03.2025 14:50

Zauważyłem wzmiankę o dodatku stażowym. Powiecie jak aktualnie wyglądają jego zasady? Po ilu latach się nalicza i ile kasy wpada finalnie?
    Elwis z Tresnej

17.03.2025 12:08

Całe 400zł brutto po 15 latach pracy
    sss

11.03.2025 11:46

Witam, jak wygłada praca na dziale utrzymanai ruchu ?
    ryba

24.02.2025 18:24

Jak wyglada praca na UR >?

15.02.2025 12:38

15 lat pracy w Cooperze stawka maksymalna 31,6 brutto 20 dni x 8 x 31,6 wychodzi 5056 zł brutto. najwyższa krajowa to 4666 brutto Reszta to są dodatki za pranie, dodatek stażowy, dodatek za pracę w nadgodzinach, dodatek nocny oraz 18 % premii. żeby mieć maks stawkę trzeba przepracować 72 miesiacę. Nie narzekam ale system wymaga zmian bo nawet obcokrajowcy nie chcą pracować w Cooperze.
    Roszczęsiony

10.10.2024 20:01

Atmosfera w firmie by się poprawiła, jakby dotarło do mądrych głów ( tych z powyżej podłogi) że zarabiamy już prawie minimalną krajową.. więc zamiast dokręcać śrubę na maksa to lepiej niech docenią że komukolwiek chce się jeszcze starać choćby w minimum
    Metal!!!

10.02.2025 16:31

Jedynym wyjściem jest wewnętrzny audyt z Bielska i to na poziomie co najmniej prezesa inaczej nikt tego nie rozwiąże.5 przegranych przetargów i nic ludzie odchodzą i nic szkoda zakład schodzi na psy.

Kontakt - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Nadzieja

12.01.2025 17:07

Hej, czy wiadomo już coś o nowym naliczaniu dodatku stażowego i objęcia nim osoby pominięte w jego wypłacaniu?

13.12.2024 18:13

Jestem w szoku

17.12.2024 08:14

Mam nadzieję że takie oskarżenie nie zostanie bez reakcji pracodawcy. Jeśli faktycznie taka sytuacja ma miejsce to jak najszybciej wymaga wyjaśnienia i pociągnięcia wspominanej osoby do odpowiedzialności. Jeśli to pomówienie to oby zostały wyciągnięte konsekwencje wobec autorki wpisu. Jak wspomniał przedmówca, wbrew pozorom nie jesteśmy tu anonimowi...
    Agnieszka Gozdek

07.01.2025 20:12

Ano to, że ten pan jest bratankiem jednego z pracowników koncernu Fiat w Polsce....który mu po prostu (usunięte przez administratora) chroni.
    @stary

18.09.2024 16:25

Przygotuj się na (usunięte przez administratora) jeśli dostaniesz pracę w tym zakładzie….im więcej pracujesz tym bardziej możesz sobie pozwolić na zastraszanie słabszych lub nowych pracowników…. Nie mówi się o tym ponieważ to tylko twój problem jak coś takiego spotkasz

05.01.2025 12:02

Dokładnie bo rzadko który lider potrafi co kolwiek zrobić ale zdarzają się liderzy co najpierw próbują sami robić ale jak już nie umieją to w tedy wołają technika a są tacy też liderzy co są liderami bo są kablarzami dla kordynatorów i dlatego zostają liderami.

05.01.2025 12:47

Więc zamknijcie palarnie skoro przeszkadzają papieroski . Zgadzam się ,że do pracy idzie się pracować, problem jest w rozdzielaniu pracy. Wszyscy wiedza jak to wygląda. Na jednym stanowisku norma jest nie do zrobienia ,a na drugim się chodzi na palarnie co godzinę.
    Magazynier

01.01.2025 22:24

Cześć, czy są teraz jakieś przyjęcia do pracy? Na jaką stawkę można liczyć na start? Słyszałem o odziale w Pisarzowicah w kierunku Oświęcimia czym się tam zajmują? Praca jak jest to przez agencje czy firm rekrutuje?
    ReviewModeratorIcon
    Paweł

07.10.2024 17:06

Pisaliście, że nadgodziny to setki. Jak dużo udaje się ich wziąć w miesiącu?
    Była pracownica

21.12.2024 21:28

To zależy na jakim jesteś gnieździe

22.12.2024 00:20

Nie zgodzę się z tobą jak chodzi o zmiany bo jest tak że wpisują ciebie na kolejny tydzień tak jak jest im wygodnie i nie pytają się ciebie czy ci pasuje mieć 2 razy pod rząd na przykład 2 zmiany gdzie masz już zaplanowane życie prywatne pod inną zmianę i musisz brać wolne w tym dniu gdzie masz do załatwienia swoje sprawy i w tym momencie tracisz swój urlop a gdzie pracujesz pod agencją to masz mało tego urlopu bo po przepracowaniu całego miesiąca masz dwa dni urlopu więc nie jest tak do końca jak ty piszesz jak chodzi o finishing.

21.12.2024 22:21

Jestem byłą pracownicą firmy Standard Cooper gdzie moim liderem był B.L. gnieździe 2. Byłam osobą sumienną gdzie po każdym wyszkoleniu na danym stanowisku robiłam normę bo tego oczekiwał ode mnie lider B.L. a gdy pytałam się czy będę miała przedłużoną umowę bo umowę miałam do końca roku to powiedział że będę mieć umówię bo nie chce mnie zostawić bez pracy bo wie że ciężko znaleźć pod koniec roku i na początku kolejnego roku pracę i dlatego będę mieć umowę bo jest ze mnie zadowolony i chce mnie zostawić za jakiś czas znowu się zapytałam czy będę mieć umówię bo nie miałam odpowiedzi od kobiety z agencji to powiedział mi że wiesz że jestem taki że co z tego że ci powiem tak a będę myślał inaczej i że nic się od niego nie dowiem więc mam z nim o tym nie rozmawiać bo i tak niczego się od niego nie dowiem więc zrobił tak że w ostatniej chwili się dowiedziałam że nie została umowy ale nie dowiedziałam się od lidera B.L. tylko od kobiety z agencji bo lider B.L. nie miał odwagi mi powiedzieć o tym że nie zostanie mi przedłużona umowa. Dlatego dążąc do meritum sprawy lider B.L. jest zakłamaną i chytrą osobą a do tego liderem nie został za swoje umiejętności tylko został liderem dlatego że jest donosicielem bo donosi do koordynatorów na innych liderów i na pracowników a potem z nimi rozmawia jak by nic nie było bo taka osoba nie ma w ogóle wstydu i dlatego nikt nie lubi lidera B.L. tylko muszą B.L. tolerować bo nie mają wyjścia. Dlatego fałszywi konfidenci nie są lubiani.
    Zainteresowany

13.11.2024 08:16

Jak wygląda obecnie sytuacja w zakładzie z zatrudnieniem ? Coraz częściej piszą o zwolnieniach w Audi, Volkswagen, BMW a teraz jeszcze Nissan. U Was to połowa produkcji to właśnie dla tych marek. Są u Was też jakieś wzmianki o zwolnieniach czy raczej w drugą stronę?
    Produkcik

26.11.2024 14:29

Jest ujowo ale stabilnie. Nie zwalniają, końcem roku zazwyczaj jest mniej pracy.
    Była pracownica

21.12.2024 21:24

Tu się z tobą nie zgodzę bo właśnie zostałam zwolniona mimo swojej sumiennej pracy.
    Old Man

12.09.2024 17:23

czy praca jest w systemie 3 zmianowym pon-piatek bo po potem dawaj grafiki na pseudo 4 brygadówe a w minimalne wynagrodzenie wliczona jest premia i dodatek za psedo brygadówke ?
    Piotreeeeek

26.09.2024 09:07

Mam kilka pytań odnośnie pracy w tym zakładzie a mianowicie: Czy na stanowisku TL nadal można podnosić swoje kwalifikacje poprzez różnego rodzaju kursy np. Spawalnicze ? Czy to tylko dla blisko spokrewnionych osób z kierownictwem ?. Jak wygląda kwestia informacji zwrotnych kadry VS pracownik tzn. Czy udzielają już szybkich i rzetelnych informacji na dany temat ? Czy nadal tak bywa, że jak pracownik jest zdecydowany daną sprawę załatwić drogą sądową to nagle się okazuję, że wszystko idzie załatwić z dnia na dzień ? No i ostatnie pytanie czy po kilku/kilkunastu latach rzetelnej pracy można nadal otrzymywać pochwałę od dyrekcji podtytułem "nikogo tutaj nie trzymamy". Dajcie znać bo jestem człowiekiem ambitnym i chciałbym aplikować na stanowisko kierownicze oczywiście za stawkę pracownika produkcyjnego (tego na podłodze). Pozdrawiam

13.06.2024 19:37

Jeśli masz duże poczucie humoru i szukasz pracy za śmieszne pieniądze to zachęcam do aplikowania na jakiekolwiek stanowisko w GBS. Nie warto poważnie traktować tej firmy.
    JedenZNiewielu

16.06.2024 08:22

Od Stycznia stawka będzie bliska najniższej krajowej a do tego warunki szkodliwe, które sprytnie zostały nazwane uciążliwymi aby nie wypłacać dodatku za szkodliwe. Przy produkcji jest używanych sporo czynników rakotwórczych (przejeżdżając obok zakładu czuć smród a co dopiero w środku). Wtedy gdy są audyty- wszystko wymienione/czyszczone na czas (filtry, odciagi itp.) A po audytach już to różnie bywa. Pamiętam jak obiecywano, że flokownie będą szczelne haha a kilka razy na zmianę było trzeba sprzątać (Panie nawet mogły wcześniej skończyć pracę, żeby się mogły domyć z tego brudu). W zakładzie są 2 działy ekstruzja (robota spokojna, przerwy co chwilę) I finishing (jedna przerwa i liczona z zegarkiem w ręku). Notorycznie powtarzające się problemy produkcyjne, które pozornie się rozwiązuje i najlepiej nie mówić o nich przy dyrektorze (bo może się zepsuć atmosfera w budce koordynatorów). Generalnie odradzam.
    nihlatak

06.06.2024 15:30

W związku z awarią systemu pracownicy cała 1zm zostala przetrzymana po godzinach ZA DARMO!! Trzeba było latać do kadr aktywować karty. Dlaczego nie zrobili akcji w trakcie pracy? Co chwilę nam jest przypominane, że pracujemy do 14!! Nie dłużej!
    Najniższy krajowy

25.04.2024 08:31

Witam, czy to prawda, że wynagrodzenie za nadgodziny również wróciło do "starego" sposobu naliczania ? Tzn do 18:00 płatne +50%? Z kadr jak zwykle żadnej informacji oficjalnej nie ma.
    Skarpeta

25.04.2024 15:17

Dalej wszystkie nadgodziny płatne 100%
    Stary

18.04.2024 05:47

Solidarność mydli nam jak zwykle oczy .. W gablocie wieszają informacje że walczymy i inne bzdety a za naszymi plecami przepychają swoje propozycje . Dali dyrekcji ofertę podwyżki i3.10 Zeta na godzinę i zachowanie 18% premii a po hali chodzą i nikomu nic nie mówią .Miało by ć tak pięknie a (usunięte przez administratora)ak zwykle ....
    Elwis z Tresnej

18.04.2024 11:42

Ważne żeby nam nic niezabrali! Jakby Twoja baba robiła w tej samej firmie to też byś się układał z pracodawcą, szkoda mi tylko tych 50 osób, które przybyły pod zakład powitać szefa, były tam po to aby pokazać solidarność ze związkami a tutaj jawny gwałt na tych osobach.
    Stary

18.04.2024 21:14

Nic się nie martw . Jak były małe zamówienia to i tak zwalniali w pierwszej kolejności jedno z małżonków więc to liche wyjście pracować z żoną w jednej firmie . No cóż Twój wybór .

15.04.2024 12:16

Czy firma posiada jakiś adres e-mail do HR? Żeby wysłać CV? Czy lepiej osobiście?
    gieniusz

16.04.2024 16:27

Jeśli nie jesteś desperatem/ desperatką, lepiej nie składaj CV w ogóle. Tutaj większość nowych po zobaczeniu pierwszej wypłaty rezygnuje z pracy. Nie polecam. Uznaj to za pierwszą, darmową radę. :)
    Ktosik

16.04.2024 17:16

Ale jak może Cię zaskoczyć pierwsza czy jakakolwiek wypłata. Podpisujesz umowę to chyba wiesz za jaką stawkę i jakie ewentualne dodatki masz. To nie jest filozofia policzyć sobie jaki dostaniesz przelew na konto. Co nie zmienia faktu że miodu i dobrobytu tu niema.

Zostaw merytoryczną opinię o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Oferty pracy - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Elektromechanik

Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała