Cooper Standard Polska

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Częstochowa - Sfc-Solutions Piotrków Sp. z o.o.
Dzierżoniów - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.
Myślenice - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Opinie o Cooper Standard Polska Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.!

edek

28.01.2013 23:39

A tak odnośnie filii w komorowicach to na jakiej ulicy lub w którym miejscu to ma być umiejscowione? dzięki z góry za info

27.01.2013 22:42

jest ok ale ciezka praca wysokie normy dla osob ktore tego nigdy nie robiły to ciezko ale mam nadzieje ze mi sie uda bo to jedna z firm ktora dobrze płaci bo w sklepie to sam wyzysk ala nowoprzyjeta
lk

27.01.2013 15:55

do tych co mieli oddzwaniac w lutym ,będą dopiero w marcu,bo podobno nowa produkcja sie nieco odwlecze... ZACZYNAM WĄTPIĆ w tą całą rekrutacje i debilne testy. Znajomości ,pociotki - w tym zakładzie od dawna tylko to sie liczy.
DeBiEc

27.01.2013 01:26

Pani/e "pracownik". To jest praca na produkcji w sporej fabryce, ludzie zawsze będą gadać, plotkować itp itd. Jeśli się to nie podoba to zapraszam na bezrobocie albo do założenia jednoosobowej firmy. A syf może i jest ale jak wokół siebie nie sprzątasz, trzeba dbać o miejsce pracy a nie płakać że brudno ;ppp
qwerty

26.01.2013 10:02

A kto Ci powiedział że tam będzie czysto i pachnąco Trzeba było zatrudnić się w aptece Przecież wiadomo co się w tej fabryce produkuje nie jest to tajemnicą i trzeba się było liczyć że nie jest to czysta i pachnąca praca. A najlepsze jest to że jak jest chwilowo mniej pracy i trzeba sprzątać to każdy jest oburzony, a czystości się domagają. Co do obgadywania, to co ma do tego zakład że pracują tam tacy 'kulturalni i dobrze wychowani ludzie' zresztą w każdym zakładzie tak jest i trzeba mieć na to [usunięte przez admina] Jak Ci się nie podoba to zachęcam do złożenia wypowiedzenia przyda się wolne miejsce bo chętnych jest sporo

25.01.2013 21:20

Nie wiem kto pisze te same pozytywne komentarz.W zakladzie jest wielki syf i wcale nie ma takiej fajnej atmosfery kazdy kazdego obgaduje tylko. pracuje od nie dawna i juz mam dosc tego wszystkiego

Oferty pracy - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Elektromechanik

Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

katrin

25.01.2013 18:57

Wyczekuję niecierpliwie tel. od Coopera mam nadzieję że będzie ok. Fajnie że wypowiedział się ktoś nie dawno zatrudniony ;) Jestem tego zdania że do wszystkiego można się przyzwyczaić . Pozdrawiam Katrin
falek

24.01.2013 20:50

co chwilę widać jakie nowe twarze więc na bieżąco przyjmują i faktycznie w lutym ma ruszyć nowa hala to będzie potrzeba jakiś ludzi

24.01.2013 17:27

ciesza mnie takie opinie,bo gdzie nie czytasz to wszyscy tylko biadolą i biadolą.. A rzeczywiście tutaj płacą nieżle. Więc niech już oddzwaniają do nas oczekujących ,bo zaczynamy sie powoli niepokoić ,czy nas faktycznie w lutym przyjmą.
DeBiEc

23.01.2013 06:48

A co do płacy to tak ; 14,5zl brutto na poczatek, po 3 miesiacach premia uznaniowa co miesiąc i co 3 miesiące 510zł za brak l4. po 6 miesiącach pracy podwyżka na 15zł brutto. A dla wytrwałych po 5 latach na 17 zł :ppp
edek

21.01.2013 15:51

a wiecie coś może o nowej filii ,która ma być na w komorowicach lub bestwinie?
zzzzzzz

21.01.2013 13:13

Z tego co wiem, to przyjęcia będą w lutym bo mój znajomy tam pracuje i mówił, że wchodzi nowy projekt i będzie wprowadzony w lutym. Więc pozostaje nam tylko czekać na telefon.

Kontakt - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

21.01.2013 11:53

bejbi - 2013-01-21 11:49:51 też wyczekuje z niecierpliwością na tel.jestem po testach w grudniu i mam czekać na telefon końcem stycznia.Mam nadzieje ze to czcze gadanki z tymi przyjęciami w lutym. pozdrawiwm poprawka - oczywiście NIECZCZE gadanki .

21.01.2013 11:49

zzzzzzz

21.01.2013 09:29

Nic dalej czekam odnośnie przyjęć w lutym, pewnie odezwą sie końcem stycznia
katrin

16.01.2013 17:06

kazek - 2013-01-15 15:37:33 na pracuj pl są ogłoszenie od coopera, i z te strony automatycznie wysyłasz mail byl chyba [email protected]ładnie jak Kazek ;)
''

15.01.2013 18:44

hej. mam prosbe do nowych pracowników.napiszcie prosze jakie wrażenia po kilku dniach pracy. tzn jakie warunki,czy cięzka robota i czy można przywyknąć bądż co bądż do zapa (usunięte przez administratora) gumy,bo czuć go nawet na ulicy podczas jazdy samochodem. napiszcie prosze pare słow. pozdro
kazek

15.01.2013 15:37

ktos

15.01.2013 10:24

kazek - 2013-01-14 21:58:13 idę na rozmowę do działu nalezności, wie ktoś jak wyglada tam rozmowa kwalifikacyjna, o co najczęściej pytają?Hej. Mozna wiedziec jak wyslales tam cv? Jesli przez e-maila to czy mozesz mi go podac?
kazek

14.01.2013 21:56

ide na rozmowę kwalifikacyjna do działu należności, wie ktośjak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, o co najczęściej pytają?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cooper Standard Polska?

Zostaw merytoryczną opinię o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.