Cooper Standard Polska

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Częstochowa - Sfc-Solutions Piotrków Sp. z o.o.
Dzierżoniów - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.
Myślenice - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Opinie o Cooper Standard Polska Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.!

Przyjęty

19.06.2013 07:53

Tak jest 4-brygadówka

19.06.2013 07:35

na niektórych działach jest, ale gdzie trafi się to nigdy do końca nie wiadomo. przyjęcia trudno powiedzieć czy są, przyjmują jak jest potrzeba a wydaje się że jest.
    fdbgjb3j

18.06.2013 19:48

jest w cooperze 4 brygadowka?/sa przyjecia teraz na nia?
    cooper

06.06.2013 15:40

zawsze na początku przez firmę zewnętrzną (ale to takie same warunki jak by się pracowało przez coopera) ale słyszę ze dość szybko cooper przejmuje potem po siebie. To chyba jest uzależnione od tego jak się sprawdzisz. Jak są zadowoleni to szybko. Niektórzy już po 3, 4 miesiącach
    kinka

06.06.2013 13:51

Witam, czy są przyjęcia bezpośrednio przez firmę czy tylko przez pośrednika?
    dzierżoniów

03.06.2013 21:52

BB - 2013-06-03 21:00:45 400 brutto a u Was ?dzięki u nas 300
    BB

03.06.2013 21:00

400 brutto a u Was ?
    dzierżoniów

03.06.2013 20:56

olo - 2013-05-20 09:44:20 Jeżeli ktoś nie ma ambicji, żeby robić w życiu coś co go cieszy to do tej pracy się nadaje. Na pewno nie jest to praca dla ludzi, którzy studiują, uczą się, bo są takie gniazda gdzie musisz robić nadgodziny i chodzić w sobotę lub w niedziele do pracy. Zarobić można, a w dzisiejszych czasach o to ludziom chodzi.Cześć ja pracuję w dzierżoniowie mam pytanko do ludzi z bielska ,ile macie dodatku za cztery brygady.proszę o odpwiedz.
    olo

20.05.2013 09:44

gość;d

16.05.2013 23:49

witam mam pytanie odnośnie fili w komorowicach jaka tam prace wykonują i może ktoś podać dokładny adres?;D
    dd

16.05.2013 16:39

Dzięki za odpowiedź - konkretnie bez narzekań

15.05.2013 20:36

No co robią pracownicy coopera ? USZCZELKI Tak na poważnie Praca jest raczej prosta, bardzo dużo jest różnych stanowisk, na jednych można posiedzieć(przy pracy oczywiście) na innych wręcz odwrotnie się raczej nie da. Gdzie nie gdzie można się więcej urobić ale to nie zawsze, bez wątpienia zapach nie jest tam rzucający na kolana, w końcu to guma i jej wulkanizacja, ale można się przyzwyczaić i to już wtedy nie przeszkadza. Problemem też jest temperatura, oczywiście przy wysokich na zewnątrz, na hali jest dość gorąco i bywa to trudne do zniesienia ale takich dni tygodni znowu nie jest aż tak dużo w ciągu roku. Kasa nie jest zła i można to wszystko znieść.
    dd

14.05.2013 21:48

Fajnie by było jakby ktoś z COOPEROWCów napisał na jakim stanowisku pracuje i co mniej więcej robi wtedy ludzie mieli by pojęcie czy warto tam pracować i czy by im to odpowiadało. Wiadomo jak w życiu jest ludzie pchają się za pracą ale jak przychodzi co do czego to potem okazuje się że nie odpowiada im to co robią bo albo ich to nudzi albo po prostu zdrowie nie pozwala.

Oferty pracy - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Elektromechanik

Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

miki

13.05.2013 14:53

wszystko zależy od tego na które gniazdo sie dostaniesz.Kazde w innym systemie pracuje,na jedną,dwie,trzy a niektóre nawet na czterobrygadówke.na szczescie tych jest niewiele
    gosc**

11.05.2013 23:55

witam was wszystkich, mam pytanko czy w cooperze jako kobieta bede miec 3zm bo mi na tym bardzo zalezy. zlozylam papiery w tym calym randstat ale cisza nic, choc podobno sa przyjecia do coopera?!

09.05.2013 10:53

bee - 2013-05-07 18:02:28 pszczoła - 2013-05-06 23:46:25 beata - 2013-04-27 09:11:29 witam, ja jestem po testach z 19 kwietnia i od 2 maja idę już do pracy :) heja, proszę napisz jakie miałaś pytania na testach.. zamierzam wysłać CV na "specjalista ds. persnalnych" :) dzięki..hejka testy to takie pytania z jedną prawidłową odpowiedzią A, B lub C.pytania w stylu: koło zębate kręci się w lewo , w którą stronę kręci się koło nr 5(oczywiście są połączone)? lub samochód złapał gumę w lewym przednim kole, w którą stronę skręci? lub jeśli będę kręcić korbą w stronę lewą to czy ładunek na lince będzie się podnosił, opadał ,czy stał w miejscu. pytań jest około 35, trzeba trochę pomyśleć, albo liczyć na fart. potem są ciągi liczb, trzeba na czas zaznaczać czy różnią się od siebie no i jeszcze wycinanie na czas kwadratów z papieru i budowanie wieży z papieru w grupach- technika dowolna :) potrzebują teraz jeszcze 70 osób przyjąć do pracy więc składaj papiery najlepiej osobiście mam nadzieję , że pomogłam pozdrawiamhejka, dziękuję Ci bardzo za info:) o mamusiu nienawidzę takich testów pozdrawiam...
    bee

07.05.2013 18:02

06.05.2013 23:46

06.05.2013 23:34

Hej, mogłabyś napisac, jakie miałas pytania, cóż to za testy? lepiej wysłac CV czy osobiście im dać do "reki" ;) dziękuję...
    ww

29.04.2013 12:16

Złóż CV i czekaj!!!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cooper Standard Polska?

kasia

29.04.2013 11:54

hejka! chodzi mi o przyjęcia w Bielsku- czy będą jakieś w najbliższym czasie? dajcie znać.
    Mika

29.04.2013 10:24

u nas tez nie jest tak zle mi pracuje sie dobrze ale u nas przewaga jest kobiet facetów mamy paru tylko u nas dziewczyny pracuja nawet na najtrudniejszych prasach i radza sobie swietnie planuja rozbudowe nowej hali wiec tez mam nadzieje ze perspektywy beda lepsze jak w grudniu zabrali nam pande do włoch miały bvc duże zwolnienia ale na szczescie dostalismy zwiekszone zamuwienia na alfa mito lancie i ruszyło maserati wiec jakos sie udało u was jest zapewne wiekszy zakład nasz ma na chwile obecna morze 300 osób
    felix

28.04.2013 13:19

pracuje od kilku miesiecy i jestem zadowolony ,takich pieniedzy jak tutaj nie miałem nigdzie okazji zarobić.chyba jeden z najlepiej płacacych zakładów.jesli chcesz to mozesz nadgodziny trzepać na okragło.perspektywy co do pracy sa niezłe poniewaz maja duzo nowych dobrych projektów więc sa nadal przyjęcia.praca nie jest najgorsza,zależy kto z jakim nastawieniem do tego podchodzi.ludzie różni,ale w wiekszości w porzadku...przewaga mężczyzn,kobiet chyba mniej .

27.04.2013 17:36

i u nas tez tym razem zatrudniaja przez firme z zewnątrz u nas to firma balans wszystko na takiej na takiej samej zasadzie co u was tez sa testy tylko nasi juz na drugi dzien wiedza i za 2 dni do pracy naszczescie jak ja sie przyjmowałam to żadnych testów nie było a pracuje juz 5 lat

27.04.2013 17:29

no własnie u nas brakuje tego wolnego dnia nawet pracujemy 1 2 3 4 maja ale to z drugiej strony dobrze trzeba sie cieszyc ze jest praca chociarz z tego co czytam u was sa lepsze zarobki
    WW

27.04.2013 12:53

DOBRZE WIDZIEĆ ŻE JEST JESZCZE JAKAŚ FIRMA KTÓRA PRZYJMUJE A NIE ZWALNIA. BOJĘ SIĘ TYLKO ŻEBY NIE BYŁO TAK JAK W ALUPROFIE, ŻE PRZYJMUJĄ LUDZI NA OKRES 5-6 MIESIĘCY NA UMOWĘ O PRACĘ A POTEM DO WIDZENIA. PRZEZ NAJCIĘŻSZY OKRES WYKORZYSTUJĄ A POTEM NA BRUK I DO BANI Z TAKĄ ROBOTĄ. DLATEGO TEŻ ZATRUDNIENIE JEST PRZEZ RANDSTAD A NIE PRZEZ FIRMĘ GŁÓWNĄ. ALE CZASAMI LEPSZE TO NIŻ NIC.

Kontakt - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    beata

27.04.2013 09:11

witam, ja jestem po testach z 19 kwietnia i od 2 maja idę już do pracy :)

27.04.2013 08:31

nowych projektów jest u nas od cholery jak się zacznie ich produkcja to tygodnia będzie brakować. na tą chwile nadgodzin jest też sporo.

26.04.2013 20:10

czy u was tez ruszyła jakaś nowa produkcja bo u nas do maserati ale jest dosc skomplikowana i czepiaja sie wszystkiego

26.04.2013 20:05

mamy urwanie głowy na maksa nadgodziny non stop a jeszcze w styczniu straszyli zwolnieniami a teraz przyjeli ok 100 osób

26.04.2013 20:02

ja pracuje w piotrkowskim cooper i trz mamy rekrutacje ale u nas nie czekają tak długo na odpowiedz
    WW

26.04.2013 11:55

Znam kogoś kto się właśnie dostał z rekrutacji z 19 kwietnia
    bbb

23.04.2013 22:03

witam, jest ktoś po testach z 19 kwietnia? jestem ciekawa kiedy jakaś odpowiedz będzię, jak ktoś już dostał to proszę o wpis pozdrawiam
    FALEK

23.04.2013 08:57

trudno określić na jakie stanowisko bo to zależy od potrzeby jaka aktualnie jest
    ww

22.04.2013 21:17

jest ktoś świeży po rozmowie? Jeżeli jest jakiś pracownik z tej firmy albo ktoś po rozmowie to napiszcie na jakie stanowiska przyjmują zazwyczaj teraz
    beta

17.04.2013 20:14

witam mam pytanie czy dojeżdża ktoś z okolic Oświęcimia lub Brzeszcz , czy ktoś się orientuje czy może jest jakiś przewóz z tych okolic do Coopera? będę wdzięczna za odpowiedzi pozdrawiam
    mała

10.04.2013 20:31

alo chyba byłyśmy na tych samych testach, ty już dostałaś sms że się nie zakwalifikowałaś? ja jeszcze nic nie wiem cisza w tel
    :D

10.04.2013 20:19

Hej nie czekaj bo moga juz nie oglądać. najlepszym rozwiazaniem bedzie jak zawieziesz CV na portiernie. Pozdr
    wioletatew6x

10.04.2013 13:40

hej mam pytanie bylam na testach za 2 tyg dostalam sms ze nie zakwalifikowalam sie do eatpu zatrudnienia,czy oni wracaja do tych CV??czy czekac jeszcze?skladac cv??moze mial ktos podobna sytacje??
    edi

09.04.2013 09:03

kitek - 2013-04-08 22:32:43 mam prośbę podajcie jakis email do kadr lub w jaki sposób tam złozyc swoje cv w cooperze bo juz sama nie wiem- [email protected] złożyc CV na portierni w COOPERZE.

Zostaw merytoryczną opinię o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.