Cooper Standard Polska

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Częstochowa - Sfc-Solutions Piotrków Sp. z o.o.
Dzierżoniów - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.
Myślenice - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Opinie o Cooper Standard Polska Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.!

19.05.2020 17:49

kuba

20.05.2020 12:23

Gdybyś nie był tylko Cooperowskim nieudacznikiem podpisałbyś się swoim imieniem. Ja miałem odwagę chociaz wiem że to imie jest rzadkie. Ogladaj więcej telewizji...
    Daniel

21.05.2020 08:13

Mądrześ napisał kolego. A przykucie ludzi do tv to część planu z eventu19.
    Anzelm

10.05.2020 13:44

Czy już wiadomo, które dwa zakłady w Polsce zostały sprzedane przez Coopera? Wczoraj było jakieś ogłoszenie globalne. Ktoś wie?

12.05.2020 06:38

2-3 dni w tygodniu
    zakeboaszczy1

15.05.2020 03:05

No 7 leci a jak tam podwyżki??? taki żarcik
    tzw. pięciolatek

30.03.2020 13:17

do magdalena .w tym zakładzie nie możesz liczyć na nic dobrego, w odpowiednim czasie oleją cię, jak jesteś potrzebna to jest ok zapytaj osoby przyjęte w2013 r obiecywali dużo robiło się bardzo dużo oczywiście też się zarabiało jak było tzw ciśnienie to wszystkie godziny 100% płatne do każdej soboty i niedzieli 100 zł liderzy odwozili do domów żeby tylko zostać do 2.00 w nocy a po pięciu latach jak już jest wszystko unormalizowane dyrektor rozkłada ręce i mówi że go nie stać na wyrównanie stawki dla osób zatrudnionych w2013r bo jest ich zbyt wiele (co było obiecywane przy zatrudnieniu,ale nie na piśmie) i co roku ustala nowy system gdzie omija poszczególne roczniki do podwyżki i wyrównania stawki w ubiegłym roku osoby zatrudnione w 2015r w ogóle nie dostały żadnej podwyżki był czas że podpisywaliśmy umowy na miesiąc i tak przez około roku tak że musisz dawać z siebie wszystko żeby po jakimś czasie się dowiedzieć że zostaniesz oszukana.teraz te same osoby dyrektor prosi żeby na czas niekorzystny dla zakładu ze względu na epidemię brały urlop a jak inni prosili o umowy i podwyżki to się nie dało.
    Compensus.com

08.04.2020 13:18

ODSZKODOWANIA DLA PRACOWNIKÓW!!!! Witam, w związku z zaistniałą sytuacją na runku pracy, pragniemy Państwu zaproponować usługi w zakresie: - uzyskania odszkodowań od pracodawców; - rozwiązywania sporów dotyczących zwolnień przez pracodawcę; - skutecznego dochodzenia należności dla zwolnionych pracowników; - odszkodowania za bezpodstawne zwolnienia z pracy. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt +48 535-000-555 [email protected] UWAGA! WYNAGRODZENIE POBIERANE WYŁĄCZNIE PO UZYSKANIU ŚWIADCZEŃ!
    Byly pracownik

21.04.2020 22:51

Bo to dyrektor książkowy nie znający życia.. Tylko wykresy i cyferki. Oczywiście takie żeby góra była zadowolona bo inaczej koniec kariery w tym zakładzie.Ale daje radę jak widać zobaczymy jak długo. Powodzenia bo dobrze się znamy.
    Piotrus

17.04.2020 06:05

Czy jest prawda ze od maja do polowy lipca calkowicie stoimy ?
    Hmmm

17.04.2020 17:47

A teraz,w kwietniu nie stoimy?

11.04.2020 11:28

Wszystkim pracującym w naszej firmie chciałbym złożyć życzenia zdrowia i wszelkiej pomyślności z okazji Świąt Wielkanocnych, abyśmy przetrwali ten okres i mogli się spotkać w jak największym gronie w pracy gdy tylko to wszystko ustanie.
    Piotr

02.04.2020 18:32

ile można zarobić na wulkanizacji?

01.04.2020 14:44

Jak tam Ziomusie na postoju?
    Jeden z WAS

26.03.2020 17:58

Wam to się ludzie całkiem w tyłkach poprzewracało. Sytuacja jest jaka jest, i zamiast się cieszyć że możecie pracować i mieć normalną wypłatę jak najdłużej to narzekacie. Wyobraźcie sobie że nie wszyscy będą mieć tak dobrze. A wy oczekujecie żeby zamknęli zakład ,a wam najlepiej płacili 100% i zapewne przypuszczalnie zamkną niedługo i wtedy jak zaczną płacić 60% podstawy bez premii i innych dodatków to już wam tak wesoło nie będzie. Jak na zebraniu proszono pracowników żeby solidarnie każdy wykorzystał 5 dni urlopu to lament że tak nie można że to mój urlop, no takie były głosy po tym na hali. Jak się boicie pracować to chętnie rozdawali urlopy i bezpłatne. Więc drodzy współpracownicy więcej wyrozumiałości dla zakładu bo sami przypuszczalnie nie wiedzą jak to będzie i ilu z nas po tym wszystkim zwolnią.
    Bondzo

26.03.2020 15:21

Kiedy zamknam ta bude przeciez tam jest takie skupisko ze w kazdej chwili mozna sie zarazic

23.03.2020 08:55

Jak aktualnie wygląda sytuacja na zakładzie?
    Egon

25.03.2020 21:57

Po tym jak wszystkie zakłady zamykają pewnie będzie.

26.03.2020 06:03

Co tam zdrowie pracowników.Norma jest najważniejsza.
    Zainteresowany

19.02.2020 14:33

Witam. Ile zarobie na start ?
    Bajka

06.03.2020 18:21

Tylko ze styczeń miał 22 dni roboczych plus dodatek za czterobrygadówke nadgodziny to może bys tyle dostał , jeli nie to bajki piszesz .
    Byly

25.03.2020 21:21

Pewnie z narodzinami albo w czterobrygadowce.

21.03.2020 07:51

Wszyscy się boimy.Pamietajmy o zasadach bezpieczenstwa.Tyle możemy dla siebie zrobić. Biura się zabezpieczyly, o nas niestety, nie wiele się myśli, dlatego apel do wszystkich ..PAMIETAJMY O MYCIU RĄK PRZY KAZDEJ OKAZJI, W RAZIE KASZLU LUB KICHNIĘCIA ,ZACHOWANIU ODLEGLOSCI I OSŁONIĘCIU TWARZY !
    on pracownik

20.03.2020 12:41

Narażają nas wszystkich na chorobę tyle ludzi w jednym miejscu zenada

20.03.2020 18:19

możesz się zwolnić albo iść na l4 żenada

Oferty pracy - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Elektromechanik

Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

19.03.2020 09:24

on pracownik

20.03.2020 12:33

skąd oni maja wiedzieć czy jest korona wirus czy nie ,u nas nie ma zadnej kontroli nawet temperatury nik nie bada kapna sie ludzie dopiero jak ich na swoje urlopy wyślą,idioci!!!

06.02.2020 18:51

Czy to prawda że od 1 marca likwidują parking na Towarowej

07.02.2020 18:55

Też jestem za tym. bezpłatny parking ,darmowe bułki, i jeszcze w piątki darmowy alkohol ,bezpłatny transport , kartki na mięso. AAA zapomniałem jeszcze mogliby załatwić darmowy internet wi-fi na hali.
    Beton

17.03.2020 10:20

Przeciez wifi jest na hali

13.03.2020 16:24

nie sieje panki ale w poniedziałek możemy nie iść już do pracy( stan wyjatkowy)
    ja

14.03.2020 18:48

pozamykają firmy i skąd wezmą pieniadze na 500 plus i inne wydatki Ludzie mają kredyty do spłaty nie mogą wziąść 3 tygodnie bezpłatnego
    spokojny

14.03.2020 19:00

W dobrym guście jest odkładać 10% swojego zarobku na różne takie sytuacje, a jak sie szasta na lewo i prawo, po wypłacie pyta się ile Bielsko kosztuje to teraz lipa.

08.03.2020 16:04

Witam. Ile kosztuje ściągnięcie blokady na koła w BB. Czy firma pokrywa koszt?
    Endrju

07.03.2020 08:25

Jak wygląda praca w Cooper Standard GBS w Finansach? Na jakie stawki oraz benefity pozapłacowe mogą liczyć pracownicy? Co z organizacją pracy i atmosferą w niej panującą? Jakie umowy są proponowane? Nie ma osobnego wątku, a firma już jest dość mocno rozbudowana w tym zakresie.
    On

05.03.2020 04:53

Umowy są przez agencje,od nich nie dostaniesz pod gruszą
    Gość

04.03.2020 17:39

Wiadomo ile zarabia się na początek w biurze? Są normalne umowy o pracę?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cooper Standard Polska?

29.02.2020 19:52

A nie przyznacie racji, że w każdej pracy jest lepiej, gdzie nas nie ma? Ja też narzekam na wynagrodzenie, ale patrząc po innych zakładach wcale nie ma tak źle. Skoro już kilka lat przerobiłem w tym zakładzie i mam stawkę taką a nie inną to gdzie na start będę mieć lepiej?
    Ona

01.03.2020 16:23

Nie chodziło mi o ścieżkę kariery w cooperze tylko ogólnie co każdy człowiek osiąga w swoim życiu, na gównianym cooperze się nie kończy życie.
    Remo

03.03.2020 14:37

Jesli nie pasują Ci warunki pracy i wspolpracownicy to co tam jeszcze robisz. Pewnie nie chce się pracować ani uczyć więc najłatwiej narzekać na innych nie widząc w tym swojego niskiego poziomu. Jak nie pasuje zakład pracy to droga wolna...nie upadaj tak nisko by innym obrzydzać pracę. Twoje zachowanie jest rzenujące.
    Zainteresowana

25.02.2020 10:21

Czy wiadomo jak toczą się rozmowy o podwyżkach?

26.02.2020 14:05

Ostatnio dużo nowych, mają stawkę 16 brutto i cieszą się ,że mają prace. Dobre czasy w Polsce chyba się skończyły.
    Stary

27.02.2020 20:31

Warszawiak a ty do której bramki grasz ? . Czytając Twoje wpisy dochodzę do wniosku że na pewno nie jesteś osobą z PODŁOGI ...
    Biku

27.02.2020 07:58

Czy wiadomo już coś odnośnie podwyżek?

23.02.2020 09:19

Emil

25.02.2020 10:10

Bo tam się sypie produkcja....jak i u nas....jest coraz gorzej....nawet ludzi nam zabierają aby tam im świąt ratować a my musimy sie borykać sami z problemami
    Ciekawy

13.02.2020 12:35

Wiadomo coś na temat domniemanych podwyżek w tym roku? Słyszałem, że ludzie odchodzą z ekstruzji na potęgę.

14.02.2020 10:25

Szkoda, bo odchodzą doświadczeni pracownicy... ale góra i tak nie widzi problemu, finanse się cieszą, że pracownicy ze stażowym się zwalniają... żal się robi na sercu jak się widzi co się z tą firmą dzieje...
    zajebiaszczy1

18.02.2020 09:39

3 zł megabrutto
    Dżeki

04.02.2020 21:10

Chciałbym pracować w tej firmie, czy ktoś pokrótce mógłby opowiedzieć jak wygląda praca na różnych stanowiskach produkcyjnych? I jakiego zarobku można spodziewać się na początek

Kontakt - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

30.01.2020 20:02

Ona

02.02.2020 15:44

To jest forum o Cooper Standard a nie o prywatnym życiu pracowników po pracy.

30.01.2020 14:28

Andzia

31.01.2020 07:30

A wpadłaś na taki pomysł że miałaś zły numer? Przez tydzień dzwonisz i nikt nie odbiera to powinno dać do myślenia.

19.01.2020 22:38

Hej! Co myślicie o nowej wodzie?
    Byly pracownik

23.01.2020 09:56

Kiedyś tam pracowalam i jak czytam co pisze ten facet to ręce odpadają,a tak na marginesie to radze wszyskim nie splukiwac.Powodzenia w pracy dla wszystkich.
    Ć poon

30.01.2020 13:29

Daj namiary na dilera

29.01.2020 21:41

30.01.2020 08:40

W czasach świetności tej firmy nie dostałeś się do niej nie mając w środku dobrego znajomego albo rodziny. Takie czasy. Teraz każdego biorą
    Monika

17.01.2020 19:52

Czas na pożegnanie z Cooperem . Pięć lat zleciało, nie dostałam kolejnej umowy na czas nieokreślony. Nie zastanawiam się dlaczego ,nie żałuję. Dzieki Koleżanką i Kolegą ,ktorzy byli wsparciem,pomocą to dzięki Wam ta przygoda trwała tak długo.Wam życzę podwyżek ,sobie fajnej pracy... Adios Amigos !
    Zawiedziony

29.12.2019 19:53

Krakus oddał nowego Nisana do Myślenic . Znów na wiosnę będą zrzucać balast w postaci nowo przyjętych którzy mieli pracować na tym projekcie ...
    pepa

12.01.2020 13:33

trzeba się bylo uczyć jak mama kazała, to może też byś lepiej skończył.. :D
    Stary .

12.01.2020 17:10

Studia wieczorowe to byle osioł skończy , wystarczy w terminie opłacać semestry . Ty pewnie sam takie skończyłeś skoro się wypowiadasz . Teraz nawet od sprzątaczki wymaga się wykształcenia i znajomości dwóch języków .
    Tom

29.12.2019 17:09

Jak wyglada praca magazyniera w Bielsku? 2 czy 3 zmiany? Jak finansowo? Dzieki
    Cooperanin

29.12.2019 17:47

3 zmiany to na bank, a co bardziej prawdopodobne to 4 brygadowka

21.12.2019 09:14

27.12.2019 22:34

Zaws będą. Byle nie ten gość bo zniszczy ten zakład. On pomninol się z powołaniem . Zniszczysz ten zakład niestety za wiele osób ci zaufało. A to błąd i to wielki.

27.12.2019 22:49

Tylko Ty dobrze grasz .... Tylko nie tu chodz nie do końca w to wierzę. .... A chce Ci podziękować. Bardzo.
    Lol

22.11.2019 21:41

Hej. Słyszałem że w tym roku jest wigilijna impreza tylko dla szlachty....jak zawsze kokosy tylko dla najwyższych co nic nie robią a to my zwykli szaracy kawał dobrej roboty robimy....to przykre... :-(
    Mychau

04.12.2019 18:56

Brawo Ty. Kiedyś było inaczej w tej firmie ale te czasy juz nie wrócą jakis czas temu udawało się być na równi chodz przez chwilę. No a teraz musi być jak w książkach pisali no i kariera ponad wszystko. Z podłogi już nie ma szans ale na początku kariery było inaczej. Pozatym nigdy osoba odpowiedzialna za produkcję nie miała swojego biura na górze. Ale takie mamy czasy. Pozdrawiam.

18.12.2019 15:10

By coś napisać trzeba umieć liczyć i wiedzieć co to połowa zła organizacja no ale lepiej jak zawsze zwalic na ludzi
    Fizol z ekstruzji.

18.12.2019 09:27

Poczęstunek był ''zorganizowany '' na stołówce dla finishingu dlatego też tak licznie odwiedziły go pracownicy tej części zakladu. Zachęcamy do codziennego korzystania z tej stołówki natomiast stołówkę na dole pozostawmy tylko dla ekstruzji
    Z podłogi

18.12.2019 07:16

Szacun dla tych którzy mają choć trochę ambicji i nie brali udziału w tym żenującym przedstawieniu
    Socjalodawca

17.12.2019 16:43

Dziękuję dyrekcji ,za klasę jaką się wykazała organizując tegoroczną Wigilię. Podział pracowników na lepszych i gorszych udał się znakomicie.Mam nadzieję ,że kadra biurowa bawiła się świetnie na wyjazdowej imprezie ,ktorej nie omieszkała poprawić i dzisiejszym poczęstunkiem na zakładzie. Ekstruzja życzy spokojnych świąt, pomimo pominięcia jej w podziale socjalnego tortu.( takie " d" jaka dyrekcja)
    Ten gorszy

17.12.2019 17:36

Łączę się z Tobą, też jestem z tego gorszego sortu. Kolejny raz się nas tak traktuje. Ale fajnie się ludzie zachowali że mimo późniejszych propozycji i tak nie poszli na tą wigilię. Jedni mogą półtorej godziny sobie postać zjeść pogadać. A reszta idźcie weźcie sobie coś i wracajcie do roboty.

17.12.2019 22:52

Popieram. To co dziś zobaczyłem to po prostu ŻENADA!!! Osobiście aż brak słów jak można tak ludzi traktować. Dodam że na 3 zmianie część ludzi tzw "WIGILIĘ" spożywali w korytarzu przy wejściu do zakładu. ACH!!! totalna kompromitacja!!!!

09.12.2019 09:06

Co jaki okres czasu w Cooper Standard Automotive można ubiegać się o podwyżkę?
    Smutna

09.12.2019 20:38

Jak jesteś dobty to po tygodniu.

10.12.2019 11:26

Ubiegać się można cały czas. Bieganie to zdrowie. Rozmowy o podwyżki będą kwiecień-maj. A młodzi mają według widełek stażu pracy.
    Osoba z PODŁOGI .

24.11.2019 20:18

W pracy żerują na Tobie . Na każdym kroku wbijają Ci szpilę a Ty chciałyś się z nimi OPŁADKIAM DZIELIĆ - ZGROZA ....

Zostaw merytoryczną opinię o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.