Cooper Standard Polska

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Częstochowa - Sfc-Solutions Piotrków Sp. z o.o.
Dzierżoniów - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.
Myślenice - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Opinie o Cooper Standard Polska Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.!

16.11.2018 16:42

Wybieracie się na imprezkę wigilijną,w zeszłym roku buło super.
mati2612

22.11.2018 07:22

a to temu Toi Toi na polu
Aa.

21.11.2018 16:45

Kupie palety plastikowe 120/80. Tel. 696 072 555
Luka

18.11.2018 18:26

Tylko w klimacie co tak słabo?
Kami

16.11.2018 17:59

No fajnie ze znowu jest w Klimacie,działo się oj działo????
Stary

14.11.2018 20:45

Kiedy będą wybory na społecznych ? , bo trzeba wymienić tych PASOŻYTÓW z Solidarności
Lila

10.11.2018 23:34

Ale o co wam chodzi imprezka bedzie... po co podwyżki
starszyoperator

29.03.2018 09:08

Siema, jakieś wieści co do negocjacji dotyczących podwyżki? na fb moz solidarnosc nic nie piszą, w gablotce nic nie ma...
Land Rover

19.10.2018 18:54

"Pasażyta"? Że niby żeruje się na tej pożal się Boże Solidarności? Tu nie ma na czym żerować. Na swoją wypłatę zarabiam ciężką pracą a Ci dwaj z SOLIDARNOŚCI chodzą jak pasożyty po hali tylko: Witam, witam. Nic nie robią a jak wiadomo hajs się im musi zgadzać. I oczywiście hasło że wiecej się nie da bo nie ma pracy, nowych projektow bo mogą być zwolnienia.. w tym zakładzie nie ma solidarności i mam nadzieję że w końcu się prawdziwe związki zawodowe utworzą a tych dwóch na produkcji bym widział. Coraz więcej ludzi się chce wypisać ale im wstyd tak iść do nich. Ciesze się ze nigdy w to coś się nie wpisalem. 25 zł składka i śmieszna paczka za to na święta warta 100zl.
stary

05.11.2018 15:45

Obu Panom z pseudo solidarności coś się w główkach popiep...ło. Jako zarządowi solidarności to najlepiej wychodzi im organizowanie PIJACKICH wycieczk z biurem Goc.k-Trawel . A jako społeczni inspektorzy pracy działają przeciw ludziom którzy ich wybrali . Troll tylko łazi po hali obraża ludzi i szuka do kogo się przyczepić za brak okularów .
Janek

02.11.2018 02:13

Ile oferują na początku kwota netto bo na ogłoszeniu piszą ze atrakcyjne wynagrodzenie może ktoś napisać ile proponują

04.11.2018 16:42

Teraz nie wiadomo. Nikt nowy nie przychodzi. Musisz pytac.
Bezaliny

27.10.2018 18:08

Co powiecie o Grześku. Przeszedł do Bezalinu i chcemy się czegoś o nim dowiedzieć...

16.10.2018 18:29

To co sie dzieje w Cooperze to jest skandal. Myśle ze firma upadnie w ciągu 2-3 lat. Jedna wielka rodzina. Trzeba zlikwidować zwiazki zawodowe i bezposrednie powiazanie rodzinne. No ale na układy nie ma rady. Brak projektów.
Kamikadze.

18.09.2018 17:12

Marze o pracy w coperku, jest rekrutacja ? !

21.09.2018 15:43

Do niedawna brali każdego jak leci. Ale z robotą się nagle krucho zrobiło i może nie zwalniają jak na razie, ale chętnie widzą żeby sami ludzie odchodzili, żeby nad stany zmniejszyć
FreeK

10.09.2018 22:03

Fabryka bez nowych projektów to fabryka do zamknięcia, a CS Bielsko w porównaniu do CS Myślenice i Częstochowa na taką wygląda. Bielsko niegdyś oczkiem w Europie dziś przechodzi do lamusa, ostatnie tchnienie to będzie mordownia. Nie polecam dla inżynierów z ambicjami.
Zmartwiony

31.08.2018 07:35

Coś słabo ostatnio z pracą w bielsku... wie ktoś coś więcej co się dzieje?

06.09.2018 13:32

Np ekstruzja
SAY10

10.09.2018 11:50

Dyrektor mówił na spotkaniu z gniazdami np. z land roverem, że bedzie spadek zamówień i zejdą na poszczególnych liniach z "czterobrygadówki". Wielu gadało, że ściema przed negocjacjami. Ci co chcieli weekendów dla Rodziny teraz narzekąją, że nie ma "czterobrygadówki" ?!!!

Oferty pracy - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Elektromechanik

Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Pikuś12

27.08.2018 22:19

Niestety nie tak powinna wyglądać prężnie rozwijająca się firma. Stanowisko liderów zajmują ludzie z problemami gdzie swe prywatne frustracje wylewają na pracowników. W dziale kontroli panuje luźna atmoswera jak na pikniku a zwykły pracownik nawet kanapki przy stanowisku nie może zjeść.
Pikus13

29.08.2018 09:00

Przy takim zarządzaniu to pare lat i firma padnie. Za duży przerost zatrudnienia tam gdzie sie " leży".
Pikuś12

30.08.2018 21:38

Dokładnie lepiej tego nie można było ująć. Rąk do pracy brak a "założonych" aż nadto. Totalny przerost treści nad formą.
Szczerbatyradar

30.08.2018 17:04

Coś ktoś wie o podwyżkach w Częstochowie?
leader

21.08.2018 19:19

Słyszałem ze jest 50 kobiet za duzo i ze we wrześniu maja wybrać które zwolnić czy to prawda?

23.08.2018 07:42

Gdzie ? W Dzierżoniowie jakieś chore akcje ostatnio, nagany poganiają nagany, przed wczoraj był wieczorny nalot i dyrektorka ze swoimi ulubionymi pionkami obserwowała ludzi przez kamery na portierni. Wyszła zadyma bo idiotki poszły się przebrać dużo przed końcem pracy i zadowolone siedziały na szludze, kiedy powinny być na stanowiskach. Nie podoba mi się to co ostatnio robi góra, ale ludzie też dokładają do pieca i przez takich cymbałów będziemy kontrolowani na okrągło. Ogólnie widać, że szukają czegoś być może też zwolnienia, podobno znów niektóre projekty się kończą.
Wiktor

04.07.2018 12:11

Słyszałem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Nie rozumiem tych narzekań!
....

04.07.2018 17:19

popracuj tam to sie dowiesz jak jest naprawde :)

17.07.2018 08:47

Więc zapraszamy.
pinia 86

02.07.2018 22:24

Dodam sprostowanie jest to opinia zakładu z Częstochowy przepraszam Bielsko Białe.
pinia 86

02.07.2018 22:17

Ogólnie jest bardzo ciężko oczywiście w zależności od działu i układów pracowałem na ramkach tragedia jedna wielka klika która młodego niszczy za pozwoleniem lidera oczywiście nieformalnym 1. Kabiny starsi pracownicy nic nie pomagają przecieczesz mają na godzinę a nie szybkie zrobienie i papierosek przecież ja też pale 2. Wagon ogólnie spoko ludzie pomagają tylko bardzo gonią liczą się tylko cykle tak że miało człowiek się nauczy w krótkim czasie stawy rąk wysiadają i tu też nie zapaliłem Podsumowanie: ludzie mocno wytrwali i odporni na stres wysiadają odpowiedzcie sobie sami

09.06.2018 16:05

Pracujcie i cieszcie się że macie prace.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cooper Standard Polska?

29.05.2018 11:29

Panienki i owszem nie powiem a z was to mi sie smiac chce hi hi hi.

28.05.2018 20:17

Każdy mądry bo anonimowy,a jak przyjdzie co do czego to nikt się odezwać nie potrafi,żałosne.
AntyLemar

29.05.2018 10:22

Lemar a ty się potrafisz odezwać?? Ino Ci panienki w głowie

19.05.2018 22:32

W temacie negocjacji płacowych, czterech delegatów było za sporem zbiorowym, jedenastu przeciwko, a jak wiadomo pracownicy byli za sporem zbiorowym. Wstyd i hańba tym jedenastu delegatom solidarności.
Niezadowolony

28.05.2018 15:22

Delegaci z extruzji byli za sporem, z finischingu przeciw bo podobno chodzili po hali i pytali jakie zdanie maja pracownicy i większość nie chciala sporu i te grosze podwyżki ich satysfakcjonują. Aż mi ciężko uwierzyć że to prawda. Nie wiem na ile Solidarność sobie zdaje sprawę ale trochę im członków odejdzie po tych pseudonegociacjach
nn

28.05.2018 16:54

Ciężko sie rozmawia z ludzmi którzy tylko na forum wylewają swoje żale. Według mnie firma jest źle zarządzana ale swoje 19,90 mi wystarcza. Skoro jesteście tacy nie zadowolenie to prosze szukać innej pracy.

23.05.2018 15:38

Ty se sznurówki rozwiąż he he

23.05.2018 10:01

Porozumienie jest,ale nikt oprócz samej informacji na tablicy nie wie zbytnio,jakie..Czy tak ciężko napisać ,co obejmuje,jakie ustalenia?

23.05.2018 12:03

Rób a nie interesuj się. Mądrzejsi to załatwią.
niekumaty

22.05.2018 08:34

Jest informacja na tablicy ogłoszeń. 23 maja zostanie podpisane porozumienie. Wielki sukces związków zawodowych które ponownie wywalczyły podwyżkę płacy.
...

22.05.2018 21:37

o ile ?

Kontakt - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

15.05.2018 12:04

Piękna fala zwolnień na Extruzji... I to staży pracownicy a przyjęć żadnych, ciekawe czy władzy na górze daje to coś do myślenia...

16.05.2018 23:35

Ale posiada szacunek wśród Nas i kogo innego mamy prosić o pomoc

22.05.2018 09:20

Staży?
Chętny

28.01.2018 01:11

Potrzebuję się przyjąć do firmy jesli ktoś może mi pomóc to liczę na pomoc....Dajcie info pidam emaila
NORMALNA I UCZCIWA

08.05.2018 12:08

JA SKLADALAM , NIE UDALO SIE MOZE JAKBYM MIALA ZNAJOMYCH W TEJ FIRMIE, TO KOGO PRZYJMUJĄ JEST PRZYPADKIEM ALBO KTOŚ POPROSTU MIAŁ SZCZĘSCIE.
Olo

11.05.2018 20:49

Na chwilę obecną przyjęcia są wstrzymane....związki nadal negocjują pidwyzki....wiem ze kolejne negocjacje mają być z negocjatorem zewnętrznym bo nie ma porozumienia
Nowa

30.04.2018 21:02

Tez mam znajomych w tej firmie i chwalą sobie pracę i zarobki więc sam złożyłem cv i mam nadzieję ze sie odezwią.
Nowa

07.05.2018 22:20

Złożyłam cv w firmie ale z tego co wiem to i tak pracowników przejmuje firma zewnętrzna.
Tomhanks

08.05.2018 07:08

Dzięki za odpowiedź, daj znać czy zostałaś przyjęta, pozdrawiam b:)
Sanchez

28.01.2018 01:03

Nareszcie ktos zaintwresowal sie prawdziwym aspektem rozwoju a nie plotkami i pomowieniami dlatego z przyjemnoscia odpowiem. W jakim zakladie sa takie warunki? W grupie FCA rozwijajac wątek to Fiat Chraisler Automotive. Potezny koncern ktory ma filie w Bielsku. Tam zwiazki zawodowe walcza naprawde o prawa pracownika i o socjal. Malo tego to nawet nie zwiazki. Tylko porozumienie miedzy Pracodawca a pracownikami. Jest grupa ludzi w Magneti Marelli czy FIAT Services czy innych podmiotach grupy FCA ktorzy w porozumieniu z pracodawca dbaja o rozwoj pracownikow. Szukaja wycieczek daja propozycje prowadza zapisy wszystko jest zorganizowane i poukladane. Pracodawca wrzuca w koszty to co dofinansowuje. Wzmacnia przez to zadowolenie pracownikow a co za tym idzie motywacje. MOZNA TO ZROBIC ROWNIEZ U NAS!!!!!!!. Ludzie sprobujmy patrzec w przyszlosc. Postatarajmy sie rozwijac nasza firme a nie bawic sie w dziecinade dokopujac innym ktorzy tak naprawde szukaja wlasnego rozwoju. Rzenujacym dla mnie jest to co wypisuja inni. Szukajac kto co komu zrobil albo nie. Patrzmy w przyszlosc jestem gotow podpowiedziec. Jestem gotow na otwarta rozmowe w tym zakresie. Jestem gotow sie ujawnic by poszukac rozwoju dla nas wszystkich. Zrobie to jak luszie tutaj zaczna sie interesowac faktycznie tym co moze im pomoc w rozwoju osobistym zaczna sie inyeresowac jak poszukac rozwiazan ktore swietnie funkcjonuja gdzie indziej zamiast dokopywac bezsensownie innym co dla mnie jest poprostu rzenujace
ktoś

30.03.2018 12:35

A Ty wiesz, ze ten cały socjal to rzucanie cukierków?? To sposób na przywizanie pracownika do siebie!! Myslisz ze kazdy z niego korzysta? Ze ludzie w to wierza.
Były Cooper

05.05.2018 11:07

Żenujące jest mówić o FCA jacy są piękni i wspaniali i sugerować się plotka i osób które tam nigdy nie pracowały, zapraszam do magneti marelli, zobaczycie jak tam się pracuje i ludzi traktuje
Agnes

28.04.2018 17:05

Pracuję w tej firmie od paru lat i nie narzekam,zarobki są ok a ci którzy wiecznie narzekają że jest źle, że gdzie indziej lepiej niech idą tam gdzie więcej dają,nie rozumiem,nie podoba się to się zwalniam i tyle nikt nikogo na siłe nie trzyma.Smieszne to jest jak sie słyszy zwłaszcza na palarni to narzekanie że w innych zak£adach jest tak super,to wez człowieku idz do tego innego zakładu i przestań się ośmieszać bo prawda jest taka że ze starych pracowników nikt się nie zwolni bo nigdzie więcej nie dostanie.

28.04.2018 17:09

Dokładnie,niektórzy są żałośni .

23.04.2018 00:03

Jakie wykształcenie jest potrzebne by podjąć pracę w tym zakładzie?

23.04.2018 12:27

Wystarczy mieć nogi i ręce z kciukami i jesteś przyjęty
MATI26122222222

24.04.2018 08:36

SPOKO GIMNAZJUM STARCZY
Nowy22

23.04.2018 00:19

Dot ych co niedawno się przyjmowali, nadal Randstad zajmuję się przyjęciami w cooperze?
Eryk

20.04.2018 21:58

Jaką macie atmosferę w pracy? Czy coś z socjalu dodają?

21.04.2018 08:59

Atmosfera jest. Robisz i uciekasz do domu. Zalezy gdzie trafisz.
Mersar

13.04.2018 23:05

Witam Czy obecnie trwają przyjęcia do tego zakładu pracy?

16.04.2018 18:57

Zrobią z ciebie popychadlo. Albo bedziesz nikim albo człowiekiem od zadań specjalnych. No chyba ze masz znajomości.
Mersar

16.04.2018 22:52

Kierownictwo czy pracownicy sami sobie takie warunki urządzają?

28.03.2018 19:52

Straszą ludzi , a przyjmują ludzi którzy nawet dwóch lewych rąk nie mają. HAHA.
PYTAJĄCY

20.03.2018 15:41

Witam wszystkich mam jedno pytanko czy w naszej firmie można wziąć kredyt budowlano-remontowy w kwocie 50 tysięcy
Klimont

23.03.2018 21:39

Jeśli chodzi o pożyczkę to tak ale musisz mieć twarde argumenty na co to przeznaczysz....mi udało się dostać 70 tys na remont domu.
ilovecooper2612

28.03.2018 08:11

Tylko nie buduj nowego Coopera no tak sie konkurencji nie wykańcza starczy Hutchinson

23.03.2018 21:43

Cześć. Szukam pracy i dostalem zaproszenie na rozmowę we wtorek. Proszę powiedzcie jakie są zarobki i jaka praca bo mam obawy po przeczytaniu tego forum
Andziaj

26.03.2018 17:08

weź pod uwagę ze wszędzie o wszystkich pracodawcach na forach anonimowo pisze się źle, a dobrze prawie wcale. więc się nie sugeruj tym co czytasz bo to nie są miarodajne opinie
ilovecooper2612

28.03.2018 08:06

W każdej plotce troche prawdy jest...hehe nie no tak w skali 1 na 10 to tak 4 z minusem
wedc

06.12.2017 12:36

Witam, Jak wyglada kwestia pracownika biurowego? w ksiegowości? Dostałam zaproszenie na rozmowe i jestem ciekawa jaka stawka i jaka atmosfera
administracja

23.03.2018 08:20

i do tego same kawy piją :P

23.03.2018 21:35

Potwierdzem...kiedy byś nie zaszedł do jakiego kolwiek biura to pachnie kawą...nic nie robią tylko kawa i....
Zainteresowany

27.01.2018 19:02

W jakim zakładzie sa takie warunki??? Jest wiele innych aspektow w tej pracy ktore warto poruszyc. Jak np. Podwyzki, lepsze warunki pracy, mniejsza rotacja, rozwiniecie warunkow socjalnych do podobnych jak takich jak na FCA w Bielsku. Maja taki pakiet sicjalny o jakim nam sie nie snilo. Wycieczki organizowane przez kazdy weckend bilety do kina teatru raz na mieaiac silownie baseny naprawde rewelacja. Zaklad do wszystkiego doplaca polowe. Kasa zapomogowa taka ze mozna wziac pozyczke nawet 60000 zl.
Robol

20.02.2018 19:51

Droga wolna ku świetlanej przyszłości masochisto
Stefan 2017

22.03.2018 21:45

Bosze, żart w jakim Ty świecie żyjesz...

Zostaw merytoryczną opinię o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.