Cooper Standard Polska

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Częstochowa - Sfc-Solutions Piotrków Sp. z o.o.
Dzierżoniów - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.
Myślenice - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Opinie o Cooper Standard Polska Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.!

Kinga

17.04.2015 21:40

Popieram Anie jesteś tchórzem i tyle a my jesteśmy pierwszy raz na tej stronie kochana koleżanko
    Ania

17.04.2015 21:31

Jak dla mnie to jestes larwa szukajaca sensacji. Wez sie blazo za robote a nie za oczernianie innych i plotkarstwo. W przeciwienstwie do cb to my mamy odwage napisac kim jestesmy... Nie to co ty :-P

17.04.2015 19:34

Uderz w stół a nożyce się odezwią:-) wiedziałam/em że zadziała. . Widać bardzo intensywnie śledzisz tę stronę jedna z drugą. .tak, nowinki na bieżąco.
    Prasa

17.04.2015 18:08

Dajcie już spokój wszystkim z Piotrkowa. Znam wszystkich o których piszecie. Aneta Marcin Kasia Włodek to super koleżanki i koledzy . Dlaczego chcecie im zepsuć życie. Myślicie że jak że sobą rozmawiają miło to już mają romans. Idiotki jesteście.
    ktoś

17.04.2015 12:12

I nawet jeśli ma jakieś tam romanse to naprawde nikogo sprawa tylko jej..jak ona musi sie teraz czuć czytając to wszystko o sobie... A wydaje mi sie że 90% piszących jest tak zwanymi katolikami
    ktoś

17.04.2015 11:25

Że chcemy być szanowani a sami szanować sie nie potrafimy... A Maciek z Joanna tylko się cieszą że taka nie zgoda u nas panuje
    ducato

17.04.2015 11:01

tak kierowniczka jest ok w (usunięte przez administratora) jej właża a po robocie wypisują co o nas pomyślą w innych zakładach wstyd
    ktos

17.04.2015 10:23

Szkoda mi tej dziewczyny nawet jesli robi cos źle to jest jej sprawa a jest ona naprawdę ok
    ducato

17.04.2015 07:09

ludzie to wasi koledzy i koleżanki jak można tak komuś ubliżać jak można tak pisać na kierowniczke ona ma rodzine wstyd mi że mam takich kolegów i koleżanki prokurator powinien sie wami zająśc

17.04.2015 00:55

Od razu widać że zmiana południowa wyszła do domu i przy piwie pisze o innych ,bo o sobie nie potrafią nic powiedzieć. . Brawo za samokrytykę,prości ludzie, głupie opinie
    WIARA

16.04.2015 23:33

Ja tam pracuję jeszcze i powiem wam ze ... romans to mają pan Łysy z Beatris Włodek z Kaśką Marcin z Anetą. Coś jeszcze chcecie wiedzieć ?

16.04.2015 22:05

Masz rację Obcy.Hipokryci, niech wszyscy oceniają siebie to będzie dobrze a ta strona będzie się nadal nazywała "forum dyskusyjne" a nie " nie mam co zrobić z wolnym czasem, więc Plotkara i Wiocha Pl w jednym
    obcy

16.04.2015 21:56

Żenada,wstyd i niski poziom..Niech kazdy z was spojrzy na siebie!!! i zastanowi sie ,co tu wypisuje.Nie pracuje i nie pracowałem w tej firmie,zaglądam jedynie na forum zakładowe w celu zasięgania opini o ZAKŁADZIE ,bo szukam nowej pracy.Jesteście beznadziejni,hipokryci..

Oferty pracy - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Elektromechanik

Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

16.04.2015 21:52

Moje pytanie brzmi: czy Ty znasz tych wszystkich ludzi, że ich tak oceniasz?? Skoro już tam nie pracujesz to po co im " obrabiasz dupę" na takich właśnie stronach? Widzę, że sprawia Ci to przyjemność, tylko pamiętaj niech ktoś kiedyś nie obrobi tylek Tobie, bo jak dla mnie już nasuwa się myśl, że bardzo mało inteligentną jesteś postacią, która jest rozgoryczona z jakiegoś powodu i wszystko wylewa na kogoś? I nie pisz że oceniam ludzi, bo śmieszy mnie to.A i jeszcze jedno.. doczytaj sobie trochę zasady polskiej pisowni, bo widzę że nie tylko plotkara ale też "profesor Miodek";-)

16.04.2015 20:10

Kiedyś ten zakład był fajny aż chciało się iść do pracy a teraz a ty moja droga nie oceniaj ludzi skoro mnie nie znasz a słowo burdel to nie zawsze musi się kojarzyć każdemu jsk tobie burdel czyli bałagan brud ale sama przecież pisałaś ze tam pracujesz to wiesz jak jest więc zastanów się nad tym co piszesz

16.04.2015 17:27

Doinformowana tak bardzo to teraz w którym burdelu pracujesz skoro jeden już odpuściłaś;-) "uderz w stół a nożyce się odezwią"

16.04.2015 17:18

OBIEKTYWNA ja juz nie pracuje ale o Włodek to wiem bo byłam bardzo blisko wtedy z ta dziewczyna co ma dziecko a ty widocznie go bardzo bronisz czyżby było coś na rzeczy ogólnie mówiąc ten zakład to wielkie bagno starzy pracownicy czekają tylko aby ich zwolnili i dostali odprawy a tak między nami to burdel jest z tego zakładu i tyle

16.04.2015 16:07

Prawda Pani S i nie pracujące juz panie K i A?( pierwsze litery imion):-)pozdrawiam wszystkich znających zasady pisowni i interpunkcji.

16.04.2015 15:59

Boże jacy analfabeci pracują w Piotrkowie, aż wstyd mi przyznać, że tam muszę robić." SOMSIADKA" NIE PISZE SIĘ PRZEZ"M" kretynie/ko . Widzę tuta też podteksty z portalu spolecznościowego typu facebook i szkoda, że pół zakładu domyśla się kto wypisuje te wszystkie bzdury..

16.04.2015 07:26

Romanse to są i to pewne księżniczka na czerwonym dywanie z wlodkiem a on to nawet nie przepuścić psu z kulawą noga babiarz i tyle miał już romansów nawet potomstwo mu się przez to powiększyła grzybowa to kręci z każdym kto tylko ja chce jest jak grypa każdy ja miał macie ludzie prawdę to syn nie robota uciekać ie jak możecie tu człowieka nie mają za nic a sami gówna potrafią pochwalić tylko można atleta jeszcze z nią się dogadać można

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cooper Standard Polska?

somsiadka

15.04.2015 21:39

wy dziewczyny sie lepiej weście za prace. Romanse to macie chyba wy w tym waszym Mango gdzie wasza kierowniczka pije do upadłego i rucha sie z kazdym a wy pożniej obgadujecie ja na prasach.chlopaki z ur to super faceci ... Włodek Marcin Adam G sa tez niemili jak Adam Z Tomek J Rafał J. A ich kierownik to juz totalny dupek .romansował z grzybem ale rogi mu doprawiala od poczatku bo slaby jest chyba w te zabawy. Macka i Helge byscie lepiej probowali wyjebac z Piotrkowa to bysmy nie pracowały gorzej jak w Oświemcimiu.cześć Maciek ty pedale i helgo ty szmatko
    AA...Alkohol

12.04.2015 22:42

E ploty masz dwie ręce ???
    ploty

12.04.2015 13:21

Wszystkie plotki o romans ach są nieprawdziwe. Żaden z chłopaków nie ma romansu z dziewczyną z zakładu pracy. Pozdrawiam plotkary dwie takie są co lubią mówić o innych
    AA...Alkohol

11.04.2015 02:23

Podobno że ludzie z produkcji sa dla nich naj ważniejsi w końcu na tych wszystkich nie produkcyjnych robimy my produkcja... Nie ma nas nie ma ich
    załamana

10.04.2015 18:49

Piotrków to co się tu dzieje jest porażka ludzie na zwolnieniach depresji można dostać w takiej atmosferze a normy takie ze są nierealne do zerealizowania. I co z tego że 300 zł wydajnościowej skoro nikt tego na oczy nie będzie widział. Maciej o raj Joanna traktuja ludzi jak materiał tylko do zrealizowania zamówień, twierdza że nikt nie jest niezastąpiony tylko że nowi tu są dosłownie chwile. Praca jest (usunięte przez administratora) cieżka plus teraz stresowa a pieniądze ŚMIESZNE! przydałby sie jakis strajk ludzie może to pomoże :(
    debil

10.04.2015 02:07

I administrator czemu nie usuwasz tekstów krzywdzących innych ludzi tak zwanych plot.. Pudelek pl zakładasz !!!

Kontakt - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    ksiądz

10.04.2015 02:01

A i widzę że administrator od rydzyka... Słowa (usunięte przez administratora) to w filmie jak Rozpętałem drogę wojnę światową użyli i jakoś nie bylo cenzury
    aa..alkohol

10.04.2015 01:57

Bedzie poprawnie dobra szefowa domu publicznego
    aa alkoholizm

09.04.2015 01:21

A jak chcesz do burdelu to Maciek jest dobrym Alfonsem a pani Joasia dobra (usunięte przez administratora) mama :-)
    AA..alkohol

09.04.2015 01:18

Ale wiochę robicie... Wstyd mi że robie w Piotrkowie.. A od Anety spadowa... To jest jej życie nie wasze
    miska

05.04.2015 19:59

co ty wiesz o romansach jak nie pracujesz już. A ludzie mówią zawsze głupoty.Te osoby co wymieniłaś to są super koledzy ale dla ciebie i kilku twoich kolezanek to romansem nazywają to jak ktoś rozmawia ze sobą. Widziałaś ich razem w łóżku że tak piszesz.Chcesz komuś małżeństwo rozwalić takim głupim pisaniem i nieprawdziwymi informacjami.
    laluna

04.04.2015 12:07

Gorące pozdrowienia dla dziewczyn z lakierni z niebieskiej zmiany w latach 2013-2014.Mocną grupę wtedy tworzyłyśmy.
    chrapek

03.04.2015 18:10

A kto jest teraz dyrektorem w Bielsku? Nie pracuje tam już dosyć długo i ciekawy jestem.
    presta baba

03.04.2015 07:34

ROMANSE SĄ ZAWSZE JAK PRACUJE PARE CHLOPAKOW I DUZO DZIEWCZYN. FORMIARZ Z PRASAROM OLEJARZ Z KIEROWNICZKA TECHNIK Z PRASIARA MECHANIK ZE SKUBACZKA TO NORMALNE PRZECIEZ. LEPIEJ ZEBY ZWOLNILI MACKA HELGE I CIASNEGO PEDALA. PRACOWALAM TAM ALE WIEM WSZYSTKO CO TAM SIE DZIEJE BO ZNAJOMOSCI ZOSTALY A CHETNIE BYM TAM WRUCILA. POZDRAWIAM ROMANSOWICZOW W.K P.R i A.Z i NIE ZNAM GO OSOBIŚCIE BO MNIE JUZ TAM NIE MA OD PARU MIESIECY M.D - ten wybiera z wyszej pułki zaraz się za Helge weżmie A KASIASTY SŁYSZALAM JEST
    mjmj

03.04.2015 09:10

Babo !! ortografia masakra!! taka spotrzegawcza a matoł......
    zb

01.04.2015 19:57

W piotrkowie nie było by źle gdyby tego padalca Maćka zdegradowali i jego przydapasów ta sytuacja to tylko jego wina a kierowniczki nad pracownikami stoją jak Hitler.Tego się nie da opisać to trzeba by było zobaczyć jeszcze takiego obozu to nie widziałem.A pesja jest zarabista 1500 na rękę a poniewieraja tobą jak szmatą Zapraszam bo będą przyjęcia zobaczyć ten cyrk..Bo kto przyjdzie do pracy to ucieka i mówi że w tym syfie nie będzie pracował. Pozdrawiam ps a romanse za prasami z kierowniczka to prawda a nie ploty nie ogarniam tego.
    agencja2013

02.04.2015 14:22

Ja tam byłam i pracowałam.Dziękuję postoję w kolejce do takiej pracy.Nigdy w życiu tam nie wrócę.Jeszcze jak kierownikiem d/s produkcji była pani Aneta K.to było w porzo. Pozdrawiam Ją.Szkoda zdrowia.A najgorsze to helga ,danka i "kier"agusia. Specjalnie imiona z małych liter ,bo dla mnie to nie ludzie.
    to ja

27.03.2015 11:04

w piotkowie jest zle bo nie ma pracy a jak jest to kaza zostawac po 12 godz.maciek strasy helga straszy ciasny pedal straszy same idioty kierowniczki tez strasza.ale romanse mechanikow po pracy kwitna w.ł.m i maja racje bo przynajniej sie tym pocieszaja.Pozdrawiam wsystkich
    obserwator

28.03.2015 11:46

Przypominam ze to jest forum pracownicze i takie ma przeznaczenie.Jezeli chcesz poplotkowac to pisz na "Pudelek.pl"
    marc

27.03.2015 10:08

Witam ,jeżdzi ktoś może z Brzeszcz i okolic do Coopera na Bestwińskiej. Byłem dziś na rozmowie i mają dzwonić w poniedziałek.
    nowy

25.03.2015 11:36

jak długo się pracuje pod pośrednika, zanim zatrudni bezpośrednio cooper?
    Bielsko-B

25.03.2015 13:14

Jak narazie w BB nie ma opcji przejścia pod zakład, do usranej śmierci przez agencję
    zaczadzony

19.03.2015 19:08

Niech coś w końcu zrobią z tym zadymieniem,a nie otwieraja bramy i sie dziwią że połowa składu na L4.
    filip1

10.03.2015 17:27

Witam Serdecznie. To prawda, że w DZierżoniowie zamykają coopera i przenoszą gdzieś do innego kraju produkcję?
    gd

15.03.2015 21:53

zamykają? nic nam nie wiadomo, narazie zwalniają, wprowadzają inne agencje i straszą że zamkną mało dochodowe działy

Zostaw merytoryczną opinię o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.