Cooper Standard Polska

• Bystra
  • Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice
Częstochowa - Sfc-Solutions Piotrków Sp. z o.o.
Dzierżoniów - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.
Myślenice - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Opinie o Cooper Standard Polska Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.!

Arek

10.03.2015 12:27

Przez agencję można pracować dla jednego pracodawcy max 36miesiecy a potem musi być przerwa 36 miesięcy lub musi zakład przejąć nie wiec jak przez agencję to max 3 lata można dla Coopera robić dłużej juz jest nie zgodne z prawem
    Ciekawy

09.03.2015 20:45

Witam, chciałbym zapytać jak wygląda praca na magazynie w BB i jakie są zarobki bez nadgodzin. Z góry dziękuje za odpowiedź :)

03.03.2015 01:44

05.03.2015 07:40

przestoje sa od stycznia a postojowego nie płaci wysyła pracowników coopera na urlopy wypoczynkowe a z agencji pracy na bezpłatne

26.02.2015 06:48

bardzo proszę Bielsko zabierzcie sobie z powrotem pana Macieja S zanim nam do konca zakład rozwali to co on teraz wyprawia przechodzi wszelkie pojęcie

25.02.2015 12:14

Hej COOPEROWCY BB,MYŚLENICE,DZIERŻONIÓW JAK U WAS Z PRACA ? PIOTRKÓW MA CAŁY CZAS PRZESTOJE( 2 DNI PRACA -3 DNI UW LUB UB )LUDZI Z PO ZA FIRMY ZWALNIAJĄ LUB WYSYŁAJĄ NA URLOPY BEZPŁATNE.CZY WY TEŻ MACIE TAKI CIĘŻKI OKRES Z PRACĄ?POZDROWIONKA

25.02.2015 13:18

W bielsku roboty od uja, miejscami czterobrygadówce tygodnia brakuje. Bywają miejsca gdzie jest zauważalnieniej mniej pracy, ale nic mi nie wiadomo żeby kogo kolwiek wysyłali na urlopy. W styczniu jeszcze przyjęcia były.
    ktoś

23.02.2015 18:45

Jestem pracownikiem od ponad 2 lat, dbam o prace, lider to widzi, idzie sie dogadac bez problemu fajnie, na finanse nie mam prawa narzekac, ale jak glowny koordynator sie doczepia ze podwijam spodnie do wysokosci polowy piszczela?? mowi ze pojde na przymusowy urlop bezplatny i strace premie? TO JA DBAM O SWOJE PRZYRODZENIE! mam stanowisko w ktorym sa niesamowite temperatury, i czesto przychodze z odparzeniem (nie mowie o (usunięte przez administratora) jak juz macie pisac glupie komentarze), to chyba moge powinac troche spodnie? NIE! nic podobnego, to KOORDYNATOR KOORDYNATOROW wie lepiej co jest lepsze dla mnie, bezsens totalny, juz nie maja sie na prawde doc zego czepiac jak nie dajesz im powodow do tego. przykre. praca praca ale zdrowie tez ma swoje zasady na ktore ktos kto nie jest lekarzem nie ma pojecia a mowi co robic. Moral po 2 latach: wspolczuje liderom, na prawde, sa traktowani jak smiecie, a pare osob mysli ze im wszystko wolno, jak sie na to godzicie, polecam, ale na pare lat max, jako przejsciowa praca.
    blw

06.02.2015 22:07

Znacie mstr biegu

19.02.2015 00:29

Jakiś Amerykanin chyba-Spiderman :)
    AnaPis

06.02.2015 15:53

Witam, właśnie poszukuje pracy i bardzo chciałabym się dostać właśnie do Cooper'a. Znacie może osobę która mogłaby jakoś to załatwi bo samo zanoszenie CV na portiernie nic nie daje
    miko

30.01.2015 00:19

w B-B pracuje moja znajoma jest b.zadowolona,za grudzień miała na koncie 3000 zł

23.01.2015 10:31

cześć Bielsko Co u was z praca i zamówieniami na nowy rok ? U nas SKOCZEK wstrzymuje produkcje na wszystkich działach ,a ludzie na UW i UB, nikt o niczym nikogo nie informuje co się dzieje aż strach myśleć co w następnym tygodniu z produkcją.Czy u was tez postoje ?

24.01.2015 07:40

To kiepsko tam macie, w bielsku roboty od cholery. Aż tygodnia czasem brakuje, i sporo przyjęc ludzi od nowego roku. Przez skoczka rozumiesz Maćka S. niemieckiego? Widziałem go wczoraj u nas, przyjechał coś spierdo**ć pewnie. Ogóle w Bielsku jakoś tak spokojnie, bez afer. Jest robota to i władza mniej się czepia.

24.01.2015 07:40

memet

22.01.2015 19:24

W Dzierżoniowie zrezygnowali z Ranstadu,przejmuje inna firma i brak perspektyw na przyszły miesiąc
    piotr

22.01.2015 16:15

w Piotrkowie wysyłają na urlopy bezpłatne
    lil

19.01.2015 21:24

Dziś było mnóstwo nowych ludzi na testach.

Oferty pracy - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

Elektromechanik

Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

ha21

18.01.2015 17:54

na ktorą godzinę trzeba sie zglosic na rekrutacje?
    bibi

18.01.2015 21:44

ale głupie pytanie he he zadzwonią i powiedzą chyba :)
    Koleś

19.01.2015 08:31

Jak zadajesz takie pytania to raczej jesteś niezbyt ogarnięty. Kto niby ma wiedzieć na którą się umowiłeś/aś. Uwierz mi testy na rozmowach nie są trudne ale myśleć trzeba umieć, a Tobie szczególnie to nie wychodzi.
    Mc

17.01.2015 10:29

A moze ktoś napisać jakie sa zmiany? Są jakieś przerwy? Ile trwaja? Od ktorej sie zaczyna pracę?

17.01.2015 11:01

praca jest 3 zmianowa 6-14, 14-22, 22-6 i zależy gdzie trafisz możesz pracować na 3 miany możesz pracować na 2 możesz trafić na systemie 4 brygadowym wygląda to tak: 4x1 zmiana dzień wolnego 4x3 zmiana dwa dni wolnego 4x2 zmiana dzień wolnego i znowu pierwsze, jest to taka czterobrygadówka że większe święta są mimo wszystko wolne
    marcin19811aj

16.01.2015 23:27

hej powiedzcie czy warto pracować w cooperze w Bielsku przez agencje.Dostałem telefon na rozmowe,czy praca jest stabilna,przedłuzaja po okresie próbnym czy potrzebują tylko na chwile a pózniej dziękują.Mam teraz robote w trelleborgu ale tam mizernie płacą i zabieraja premie pod byle pretekstem

17.01.2015 08:28

Przeczytaj trochę wyżej to będziesz wiedział
    zenek

19.01.2015 15:46

mozesz mi podac strone z oferta pracy w cooperze przez agencje?
    Mc

16.01.2015 11:45

Hej :) mogę się dowiedzieć jak wyglada rekrutacja przyjęć? Zadają jakieś konkretne pytania? Bardzo prosze o podpowiedz
    ft

16.01.2015 16:02

poda ktos oferte pracy, przez ta agencje?

16.01.2015 01:43

Dobra firma,warto,trzeba mieć (cocones) i głowę na karku

15.01.2015 13:17

A Cooper z jakiej miejscowości o Bielskim mogę coś powiedzieć więcej.
    Ext

24.01.2015 09:12

A co było przyczyną odejścia?

27.01.2015 07:26

Inna praca...
    marcin19811aj

15.01.2015 12:35

witam,dostałem telefon że mam przyjsc na rozmowe kwalifikacyjna,chodzi mi jakie sa zarobki przez agencje i na ile daja pierwsza umowe,czy praca jest stabilna,czy moze jak sie sprawdzisz to cie prezyjma przez coopera,czy moze jak pracujesz dobrze przez agencje to ci beda przedłużać umowe-odpowiedzcie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cooper Standard Polska?

ameba

14.01.2015 15:39

Pozdro dla kier.Danuty S.Dawaj więcej czadu!My tak lubimy
    memet

08.01.2015 19:55

za nadgodziny pewnie sie tak dorobił
    Bielski cooper

08.01.2015 18:02

Jakie wy macie tam stawki godzinowe ze tak malo zarabiacie?

13.01.2015 00:14

my nie mamy stawki godzinowej tylko podstawe zasadnicza większość z nas ma 1820 brutto miesiecznie
    piotrków

08.01.2015 16:27

chyba zartujesz ciekawe gdzie na tych prasach robisz bo na pewno nie na maserati poddzwiówce czy alfie bo tam dawno nawet prasiarz nie wzioł 2000 wiec nie pierdziel głupot
    obi

26.12.2014 13:34

witam czy pracownicy randstat mają jakies swiadczenia dodatkowe jak grucha czy premie swiąteczne
    walkom

25.12.2014 20:39

Bo wy w Jarexsie głaszczecie te uszczelki a nie(usunięte przez administratora)na produkcji.Co pół godziny widać was w palarni,macie czas...A inni w ogóle nie mają przerwy tylko jedzą przy stołach bo liczy się jakość i ilość!

Kontakt - Cooper Standard Polska Sp. z o.o.

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

19.12.2014 16:02

no nareszcie jakieś rozsądne głosy na tym forum, do tej pory nic tylko narzekanie, kurde czy praca jest tam przymusowa z przydziału? Nie podobają się wam warunki pracy, nie podobają się wam cele i normy to jest tylko jedno rozsądne wyjście. Należy się zwolnić i zrobić miejsce innym korzy chętnie bez zająknięcia będą pracować. Jak chcecie mieć idealne warunki pracy to załóżcie sobie własną firmę.
    z czego

25.12.2014 17:33

zadowolona to ty jestes bo masz 2 klocki na miesiac a nie 1200 z jarexsu;nikt nie narzeka bo wole pracowac niz męczyc bułe w domu a z tym kłapaniem dziobem to nie przesadzaj bo jestes zapewne wykańczara itak naprawde to h... robicie ,wbij sie na prase to pogadamy

30.12.2014 01:34

Nie jestem wykanczarką zapieprzam na etapie i to ostro wiec nie powiesz mi ze się obijam, mam wygorowaną norme swoje musze zrobić i na te 2000 zasluguje bo IDe do pracy pracowac a nie pieprzyc jsk to źle i do (usunięte przez administratora) br />
    czestostochowianin

12.12.2014 11:45

szkoda gadać w Częstochowie tylko czasy skracają i wiecej w=i wiecej u was tez tak jest worki umowa na 1/4 etatu a robia juz po 4 lata i mozna po marzyc o przejściu na firmę pozdrawiam

13.12.2014 19:53

jak się nie podoba to zmień pracę idz na bezrobocie, cokolwiek zrób kurs na sprzataczke tylko przestan narzekac. idz sobie z tego forum, :) pozdrawiam wszystkich cooperowcow wesołych świąt !
    rozbawiona

17.12.2014 21:01

I tak trzymaj praca jedt trzeba ja szanowac, raz jest lepiej, raz gorzej ale idziesz kazdebgo dnia spotykasz ludzi, wykonujesz swoja prsce i jest ok. Ja pracuje w coperze 8lat i nie narzekam, daje z siebie 100% , a panstwu z podfirmy jsrex proponuje mniej gębą trzaskac a wiecej pracowac i nie podpieprzsc coperowcow za byle co, a potem sie dziwią ze my ich nie lubimy. Ale co tam ldą swieta wszystkiego najlepszego
    Tony Hawk

02.12.2014 20:03

W DZierżoniowie przed świętami jadą wszystkim po premiach i to ostro :D premia za listopad 5% szał :D I jeszcze jedna rewelacja pracuje przez Randstad i bonów na święta oczywiscie też nie ma ;) ale w ramach rekompensaty dostaliśmy 20 % rabatu do sklepu obuwniczego :D zakład schodzi na psy i najbardziej po (usunięte przez administratora) dostają oczywscie pracownicy produkcji ale dalej ludzie udawajmy że nic się nie dzieje, siedźmy cicho bo i tak dobrze że mamy prace :) chciałbym żeby chociaż jednego dnia firmy pośredniczące się zbuntowały i nie przyszły do pracy, może wtedy by zobaczyli ile znaczymy dla zakładu !!!
    santa hates you

03.12.2014 09:14

Szkoda gadać to o jarexsie.:D
    obserwator

11.12.2014 17:14

taki bunt nie przejdzie bo zawsze się ktoś wyłamie, prawda jest taka że ludzie z agencji czasem więcej zapierdzielają niż starzy wyjadacze cooperowi, ci to cwaniaki bo mają kilku letni staż i myślą że wszystkie rozumy pozjadali, ile razy się słyszało 'przez agencje robisz to się nie odzywaj, pogadamy jak porobisz 5lat' przykład u mnie na gnieździe, pani sobie w kulki leci, ruchy ma jak mucha w smole, ciągle coś nie pasuje i się zastanawiam jak ona się tyle lat utrzymała?? a najlepsze jest to że większość co siedzi przy korytach dopchało się tam po znajomości a wcześniejsze ich wyczyny na produkcji to partaczenie i oto polityka firmy
    rr

01.12.2014 12:04

do bielsko, przecież piszę się przez "ż" dlatego mówię o wykształceniu, w biurze gdzie ma się do czynienia z szefami głupio rozmawiać po polsku i udawać strasznego pracownika roku...
    pracownik coopera

28.11.2014 19:23

powiedzcie mi jak wam się tak ta praca nie podoba to po co tam robicie?? Brak innych perspektyw czy lubicie się maltretować? Jeśli nie ma pracy to może trzeba szanować tą co jest i może nie uwielbiać jej, ale chociaż tolerować.
    cs Częstochowa

28.11.2014 18:46

Widzę że opinie są wszędzie takie same na temat pracy. w CS totalne dno za tą pracę u nas się mówi powinno być conajmniej 2500 na rękę firma ma wszystkich w (usunięte przez administratora) pracuj i się nie odzywaj dodam że za 2014 rok dali nam 13 groszy podwyzki

28.11.2014 02:24

w PIOTRKOWIE na prasach,krajarkach,WR,LA pracują ludzie po studiach,licencjatach,i nieważne jakie masz wykształcenie i ile lat tu tyrasz w większości stawka 10 zeta na godzinę + 6zł BRUTTO do podstawy nasza podwyżka majowa)więc drogi RR mamy powód do narzekania.Jedynym i największym plusem tego zakładu są SUPER LUDZIE piersi do harówki,zabawy i wypitki.Tylko kadra kierownicza to zepsute KUKUŁCZE JAJO ,chętnie gdzieś je podrzucimy .HEJ POZDROWIĄKA
    bielsko

27.11.2014 18:17

rr- człowieku co ty pleciesz za bzdury po co komu wykształcenie do pracy na produkcji nawet w biurze po co jezyk znac jak wszystko po polsku masz i sami polacy przecierz pracuja wiec kazdy dogada sie z kazdym. wszyscy pracownicy czy to z produkcji czy z biura maja pracowac razem bo sa jednym zespołem. Przez takich wiecznie nie zadowolonych ludzi jak ty zawsze są problemy ciesz sie ze masz prace a nie narzekaj bielsko pozdrawia

28.11.2014 20:59

masz racje

28.11.2014 21:05

szkoda gadać czy bielsko czy częstochowa czy piotrków wszędzie jest (usunięte przez administratora) trzymajcie sie wszyscy ciepło i harujmy dalej tylko to nam zostało tak czy siakn...pozdrawiam
    rr

26.11.2014 12:07

prawda jest taka, że jak nie masz kogoś z rodziny lidera albo na znaczącym stanowisku to gó... zarobisz. Tam siedzi sama rodzinka, bez wykształcenia, bez języka w biurach i nic nie robią ale siostra lider do PT ją przenieśli, nie ma sprawiedliwości...

25.11.2014 11:29

jestem ciekaw czy jakby ktoś z was z bielska pracowałby w piotrkowie i dali by mu tą samą pensje co tu czy byłby zadowolony i pisał o przyjemnej pracy
    piotrków

25.11.2014 04:57

pracuje w piotrkowskim cooper juz prawie 7 lat a tego co mamy teraz nie było harujesz jak wół a premi i tak nie jest sie wstanie wyrobić po podniesieniu norm moja ostatnia pensja to 1500 zł z premia kwartalna bo u nas to 160zł nie tak jak u was a jesli pytasz ile chciała bym zarabiac to powiem ci ze godnie za prace na prasach chociaż 1800 bez nadgodzin
    terrorWoczach

08.01.2015 14:19

no bez jaj 1800zl ja pracuje na prasch... w sumie to normy juz wyrabiam 1.5h wczesniej i za 11.2014 dostalem 2300 z czego nie jestem zbytnio zadowolony za takie zaangazowanie w pracy powinny byc wyzsze premie lub wynagrodzenie zaczynac sie od 2.5tys
    Bielsko Cooper

24.11.2014 16:47

Też jestem zadowolony z pracy, kasa wcale nie najgorsza patrząc jak wielu robi za najniższą krajową, (z ciekawości ile Ci niezadowoleni chcieli by zarabiać ?? a jakie Ci niezadowoleni mają wykształcenie, kursy, umiejętności)Bo kasy nie wiadomo jakiej by chciało wielu, ale odpowiednie wykształcenie zdobyć się nie chciało to co się dziwić teraz. Nie rozumiem jak się komuś nie podoba to co go tam trzyma? w każdym razie w Bielsku zarobki są OK U mnie atmosfera jest naprawdę fajna, towarzystwo jest ok, są elementy za którymi się nie przepada czy przełożeni zbyt nadgorliwi, ale na takich po prostu się uważa i nie wdaje w konflikty. Ja robię swoje jak najlepiej potrafię i idę do domu. Nie powiem że do pracy chodzę z euforią bo to w końcu praca a nie hobby, ale też nie idę z przymusu czy obrzydzeniem. Niektórzy sami sobie obrzydzają robotę to się robi źle potem. Ludzie wyluzujcie to jest praca 8 h i do domu
    dobry

21.01.2015 11:57

w Bielsku jest inaczej jak w Piotrkowie by tyle płacili to pewnie taż kazdy byłby zadowolony i chwalił sobie prace pozdro....

24.11.2014 13:04

to do zadowolonej (chyba dajesz na lewo i prawo skoro jesteś ty jedna jedyna zadowolona i o jakiej ty kużwa kasie mówisz .aaaaaa no tak za dawanie płacą .noto pracuj nawe po godzinach

23.11.2014 22:28

Pewnie po przeczytaniu mojego wpisu nastąpi zbiorowy lincz..:),ale ja naprawde lubie tę prace.Trzeba sie napracować,to prawda .Jednak osobiście podchodze do tego czysto zawodowo,robie swoje,nie slucham plotek,nie spoufalam się z ludzmi.Jestem tu dla pieniędzy i tak do tego podchodzę.Mozna sobie dorobić,są bony na swieta,wczasy pod gruszą,bilety do kina,premie kwartalne..Naprawde-nie jest żle..Atmosfera? zalezy od nas samych Pozdrawiam Bielsko

Zostaw merytoryczną opinię o Cooper Standard Polska Sp. z o.o.